olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η δίωξη της ΧΑ για κατάλυση του πολιτεύματος, ανοίγει τη συζήτηση για το ίδιο το πολίτευμα.

Posted by Εξουσία στο Οκτώβριος 9, 2013

235Το πολιτικό σύστημα, στην προσπάθειά του να διαλύσει τη ΧΑ, προβαίνει συνεχώς σε διάφορες βεβιασμένες και μάλλον λανθασμένες κινήσεις. Το τελευταίο που κάνει μόλις τώρα, είναι να κατηγορεί τη ΧΑ για προσπάθεια κατάλυσης του πολιτεύματος.

Το τι θα κάνει το πολιτικό σύστημα με τη ΧΑ και για το εάν θα καταφέρει να αποδείξει τις κατηγορίες, σύμφωνα με το άρθρο 134 ΠΚ, είναι πλέον αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης.

Εκείνο όμως που είναι αρμοδιότητα δική μας, (δηλαδή του λαού, ως ανώτατου κυρίαρχου οργάνου του κράτους), είναι η ποιότητα του πολιτεύματος που έχουμε.  Αφού λοιπόν από μόνο του το πολιτικό σύστημα βάζει στο κέντρο του δημοσίου διαλόγου τον κίνδυνο κατάλυσης του πολιτεύματος, αυτό ανοίγει αυτόματα τη συζήτηση σχετικά με το ίδιο πολίτευμα. Χωρίς λοιπόν να το συνειδητοποιήσει, μόνο του το πολιτικό σύστημα άνοιξε τη συζήτηση για το πολίτευμα.

Θα πρέπει επομένως, να συζητήσουμε όλοι μας για το εάν αυτό το πολίτευμα που έχουμε: 1) είναι ολιγαρχικό ή δημοκρατικό, 2) συνέβαλε ή όχι στο να οδηγηθεί η χώρα στη χρεοκοπία και στα μνημόνια, και 3) για το εάν θα πρέπει να πάμε προς πιο δημοκρατικό πολίτευμα ή θα μείνουμε στο ίδιο. Εκεί που έφτασε η χώρα, δεν μπορεί να μείνει τίποτα εκτός συζήτησης και κριτικής. Όλα πρέπει να συζητηθούν.

Αν δεν συζητήσουμε ούτε αυτό, ούτε τώρα, τότε πια θα είμαστε άξιοι των δεινών που ετοιμάζουν για μας, χωρίς εμάς.

Πέτρος Χασάπης

 

 

105 Σχόλια to “Η δίωξη της ΧΑ για κατάλυση του πολιτεύματος, ανοίγει τη συζήτηση για το ίδιο το πολίτευμα.”

 1. ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ said

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…καί ξερό ψωμί῎..,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 2. AS said

  Από εδώ και πέρα θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

  Μου αρέσει!

 3. φωτεινη said

  αν ο εξαγριωμενος ελληνας,πιστεψει οτι η οργη του δεν εχει πολιτικη εκπροσωπιση,
  θα ανοιξουν οι πυλες της κολασεως.

  σπρωχνετε την χωρα σε αποστεθεροποιηση και αλλοιμονο σε αυτους που θα μεινουν πισω…

  Μου αρέσει!

  • Λεωνίδας1 said

   Το πολίτευμα (Δημοκρατία) υπάρχει, για να προστατεύει και να υπηρετεί τους πολίτες.
   (Πώς δικαιολογείται το γεγονός ότι υπάρχουν άνεργοι, άστεγοι, πεινασμένοι, ανασφάλιστοι, απελπισμένοι
   που οδηγούνται στην αυτοκτονία;;;;).

   Μου αρέσει!

  • Aκέλας said

   ….Πάντως Φωτεινή μου το άρθρο θέτει ένα ουσιαστικό ερώτημα!-Αλήθεια τι σόι πολίτευμα είναι αυτό που έχουμε;…Προσπάθησα να του δώσω ένα μονολεκτικό,δύο λέξεων,..άντε τριών λέξεων ορισμό και στάθηκε αδύνατο!-Πάντως ούτε προεδρευόμενη ούτε κοινοβουλευτική «δημοκρατία»δεν είναι σίγουρα!…Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω «δημοκρατία της μπανάνας»αλλά εμείς δεν παράγουμε τέτοιες!-Το πιο σωστό θα ήταν να την χαρακτηρίσω «δημοκρατία των συκαλακίων»ή των συκοφαντών,αλλά και πάλι εννοιολογικά θα ήμουν πολύ λάθος!…’Ισως πρόκειται για κάποιο υβριδικό ΝΕΟ πολίτευμα της ΝΕΑΣ Τάξης,στο οποίο ο «πολίτης»δεν θα είναι παρά μια μηχανή παραγωγής αγαθών ,για να περνούν οι κύνες (και κίναιδοι)καλά και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ χειρότερα!

   Μου αρέσει!

 4. Μπενιαμίν Σαμαράχου said

  Υπόσχεση Σαμαρά σε Πέρες: «Θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή»

  Πώς θα σας φαινόταν να ερχόταν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ και να δήλωνε στη συνάντησή του με τους Έλληνες αξιωματούχους πως επιδιώκει να εξαφανίσει το τρίτο κόμμα στην Πατρίδα του, προκειμένου να ευφράνει την καρδιά των Ελλήνων και να κερδίσει την εύνοιά τους; Είναι βέβαιο πως την ίδια ακριβώς στιγμή, όλα τα κόμματα του Ισραήλ αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα έβαλαν εναντίον του, εκτοξεύοντάς του δίκαιες, αν μη τι άλλο, κατηγορίες, για εσχάτη προδοσία και απόπειρα κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.
  Κι όμως! Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας… Δικτατορίας, Αντώνης Σαμαράς, έπραξε όλα τα ανωτέρω κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ. «Θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή», δήλωσε με ύφος αλαζονικό στο ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ, προσθέτοντας πως η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή και πολλά στελέχη της έχουν συλληφθεί. Ακολούθως, συναντήθηκε με τον ισραηλινό Πρόεδρο Σιμόν Πέρες, στον οποίο ανέλυσε τις παράνομες ενέργειες της κυβέρνησής του κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Σιμόν Πέρες τον συνεχάρη για τις υπηρεσίες του προς το διεθνή σιωνισμό, απέφυγε όμως να του προσφέρει το κοκκαλάκι που συνηθίζεται να δίνουν τα αφεντικά στα υπάκουα σκυλάκια τους.
  Κανένα πολιτικό κόμμα και κανένα μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν αντέδρασε στις πρωτοφανείς δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ. Προφανώς όλοι αποδέχονται πως υπηρετούν, με τον έναν ή άλλο τρόπο, τα συμφέροντα των σιωνιστών. Κανείς δεν προσβλήθηκε από το γεγονός πως ο πρόεδρος της κυβέρνησης καθιστά τους εβραίους ρυθμιστές της ελληνικής πολιτικής ζωής, μήτε από το γεγονός πως ο πρωθυπουργός προδικάζει και προαναγγέλλει τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Διότι οι δηλώσεις του, αυτό ακριβώς αποδεικνύουν, ότι δηλαδή η προφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν προειλημμένη ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ απόφαση!
  Εκείνο που λησμόνησε ο κύριος Σαμαράς να αναφέρει στα αφεντικά του, είναι πως δεν έχει ούτε το ηθικό ανάστημα, ούτε και την λαϊκή αποδοχή για να εξαφανίσει ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, το οποίο ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και σήμερα το στηρίζουν υπερδιπλάσιοι. Οι δηλώσεις του και μόνον αποτελούν απόπειρα συνταγματικής εκτροπής και κατάλυσης του Πολιτεύματος. Την Χρυσή Αυγή την έβαλε στη Βουλή ο Ελληνικός Λαός και μόνον εκείνος δύναται να την βγάλει.
  Καλές λοιπόν οι διακηρύξεις του, αλλά καλές για τους σιωνιστές εντολείς του. Δυστυχώς για εκείνον, στο εσωτερικό της χώρας θα συνεχίσει τα ασύστολα ψεύδη στα πρότυπα του Τζέφρυ Παπανδρέου, όμως στην Ελλάδα δεν θα εισπράξει τα χειροκροτήματα του σιωνιστικού όχλου, αλλά την οργή και τη χλεύη του εξαθλιωμένου από την κυβέρνηση των ραγιάδων, Ελληνικού Λαού!

  Μου αρέσει!

  • ΔIOΝΝΎΣΙΟΣ ΔΙΟΝΝΥΣΊΟΥ ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ εν ΟΛΎΜΠΩ said

   ΖΗΤΩ Η ΝΔΟΥΛΑ, ΖΗΤΩ Ο ΣΑΜΑΡ ASS

   Μου αρέσει!

   • eksothen said

    Αντε και στα δικα μας……

    » Συναγερμός έχει σημάνει στη Γαλλία αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, μετά την πρωτιά που σημείωσε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λε Πεν σε δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές, αλλά και μετά την επιτυχία του κόμματος σε τοπικές εκλογές.

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για το εβδομαδιαίο περιοδικό Nouvel Observateur, το ακροδεξιό κόμμα, του οποίου ηγείται η κόρη του Ζαν-Μαρί Λε Πεν, φτάνει στην κορυφή για πρώτη φορά.

    Οι ψηφοφόροι το οδηγούν στην πρώτη θέση με ποσοστό 24%, με αποτέλεσμα να προηγείται κατά δύο μονάδες του δεξιού Ump και κατά πέντε του κυβερνώντος κόμματος, που συγκεντρώνουν μόλις το 19% των προτιμήσεων των Γάλλων.

    Η επέλαση της Λε Πεν δείχνει να τρομοκρατεί τη Γαλλία, με τις ευρωεκλογές να πλησιάζουν, ενώ η επιτυχία του κόμματος στο καντόνι Μπρινιόλ ανησυχεί ακόμα περισσότερο την Ευρώπη, με τον υποψήφιο Λορέν Λοπέζ να συγκεντρώνει το 40,4% των ψήφων.

    Μάλιστα, οι γεμάτες ενθουσιασμό δηλώσεις της Λε Πεν ότι είναι έτοιμη για τις προεδρικές εκλογές, παρότι είναι προγραμματισμένες για το 2017, προκαλούν ανησυχία στον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, που βλέπει τα ποσοστά του να κατρακυλούν. «

    Μου αρέσει!

   • Fan του Ολυμπιου ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ said

    ΈΝΑΣΣ ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ ΈΈΈΈΝΑΣΣ ΈΛΛΗΝΝΝ ΩΣ Ο ΔΙΟΝΝΎΣΣΙΟΣ
    ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΌΣΣΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ ΤΉΝ ΟΙΚΟΥΜΜΈΝΗΝΝ “ΟΛΆΚΕΡΗΝΝ”. . .. . . .. . . . . .-

    ΠΛΑΝΗΤΆΆΆΡΧΗ ΔΙΟΝΝΎΣΣΙΕ ΟΙΚΟΥΜΜΕΝΙΚΌΌΌΝΝ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙΟΝΝ . . .. . . .. . . . . .-

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης. ο Peacemaker said

    +

    Μου αρέσει!

   • ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ said

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ SOME-ARE-ASS

    Μου αρέσει!

 5. Μπενιαμίν Σαμαράχου said

  Η σιωπή Σαμαρά και το ταξίδι στο Ισραήλ επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες Ρουπακιώτη

  Ο Σαμαράς δεν τόλμησε να απαντήσει στις βαρυσήμαντες καταγγελίες Ρουπακιώτη για εντολές από ξένα κέντρα που οδήγησαν στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μιλά για υπαγόρευση των διώξεων από την Κομισιόν και τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις και ο πρωθυπουργός σιωπά, τότε τα πράγματα είναι σαφή: η Χρυσή Αυγή έχει πέσει θύμα της πιο άθλιας, ξενοκίνητης σκευωρίας της νεότερης πολιτικής μας Ιστορίας.
  Η χρονική σύμπτωση των διώξεων με τα ταξίδια Σαμαρά σε ΗΠΑ και Ισραήλ επιβεβαιώνουν απόλυτα τον ισχυρισμό μας αυτό. Η Χρυσή Αυγή έκανε το έγκλημα να διεκδικήσει μία ανεξάρτητη Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα δεσμά των τοκογλύφων και ικανή να εκμεταλλευθεί τον τεράστιο εθνικό της πλούτο προς όφελος του λαού μας. Αυτό δεν άρεσε στους ευρωπαίους τοκογλύφους, τους εβραίους και τους αμερικανούς, που επέβαλαν την πολιτική μας εξόντωση στα ξενοκίνητα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία θα συνεχιστεί παρά τις παράνομες διώξεις, τις άθλιες σκευωρίες και τις φυλακίσεις.
  Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

  Μου αρέσει!

 6. Μπενιαμίν Σαμαράχου said

  Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής: «Το σύστημα έχει γελοιοποιηθεί με τους ψευδομάρτυρες που χρησιμοποιεί. Ο ένας κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του και ο άλλος μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία. Τα πλήρη στοιχεία θα κατατεθούν στον ανακριτή. Αυτήν την στιγμή ο ελληνικός λαός γελάει με τις γραφικότητες για εκδοροσφαγεία, για ρουκέτες, για χιλιάδες όπλα και για τανκς που μπαίνουν μέσα στη Βουλή. Αυτό είναι ένα σχέδιο, όπως αποκάλυψε και ο κ. Ρουπακιώτης, έχει δοθεί εντολή στον κ. Σαμαρά από την κομισιόν και τους αμερικανούς. Θέλουν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, γιατί είμαστε η μόνη ελπίδα να ξαναγίνει η Ελλάδα ανεξάρτητη. Θα ήταν αντισυνταγματικό και κατάργηση του ίδιου του πολιτεύματος, αν τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή».

  Μου αρέσει!

 7. Evridiki said

  H ανοδος και η πτωση της ΧΑ
  ειναι μερος των αργαλειων του συστηματος
  πολυ προχειρη η δικογραφια τοσο ασχημα στημενη η εργασια των πρακτορων και τοσο μα τοσο εβραισμος από πισω με αβαντα και επιθεση ταυτοχρονα από τους γνωστους μας συμμαχους
  Θελουν να διχασουν την κοινωνια και να οδηγησουν τη χωρα σε γυψους και ναρθηκες
  να εξουδετερωσουν καθε αντιδραση του πολιτη που αγαπα τη χωρα εξισωνοντας τον με τους οπλοφορους πορταδες των κεντρων διασκεδασης και διακινησης ναρκωτικων και σωματεμποριας
  ετσι το συστημα ξεκινα τη διαδικασια απορροφησης των πορων ησυχο

  Μου αρέσει!

  • Миша said

   ++++

   Μου αρέσει!

  • Vassilis (Διορθωμένος και Αδιόρθωτος) said

   Είναι εντελώς άκαιρο και πολιτικά ηλίθιο να αυτοδιχαζόμαστε.

   Ο λαός είναι κατ’ αρχήν ένας και σαφώς διακεκριμένος από το σάπιο κατεστημένο. Βεβαίως, 10.000.000 άτομα θα έχουν τουλάχιστον 1.000 διαφορετικές απόψεις. Όμως ο λαός οφείλει να παραμένει ένας. Οι μισθοί και οι συντάξεις κόπηκαν και από δεξιούς και από αριστερούς. Η κατοχή είναι επί δεξιών και αριστερών.

   Το σάπιο κατεστημένο, για όποιον προσέχει τι γίνεται γύρω του, προωθεί συστηματικά και εξουθενωτικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ 10.000.000. Μα μετανάστες είναι αυτό ή ο διεθνισμός, μα ο Χίτλερ ή ο Στάλιν, μα οι ταγματασφαλίτες ή ο μελιγαλάς, η χούντα ή η κύπρος, η αριστερά ή η δεξιά, η χρυσή αυγή ή ο σύριζα, ο σαρκοζί ή ο ολάντ, ο παναθηναικός ή ο ολυμπιακός, η βίσση ή η γαρμπή, όλα αυτά κάνουν το σάπιο σύστημα να χαίρεται. Για την ακρίβεια είναι το προτελευταίο όπλο του καταρρέοντος συστήματος – το τελευταίο είναι τα ΜΑΤ, η αστυνομία και οι γνωστοί -άγνωστοι κουκουλοφόροι, αυτοί ντε που έκαναν τις προάλλες πρόβα τζενεράλε με τον μιχαλολιάκο και τους άλλους.

   Έτσι, αντιμετωπίζω, ιδίως τον καιρό ετούτο, με μέγιστη καχυποψία τον καθένα (δεξιό ή αριστερό, έχει ή δεν έχει δίκιο) που εγείρει διχαστικά μηνύματα, ως δυνητικό πρακτορίσκο του σάπιου κατεστημένου.

   Σε αυτή τη φάση ο μόνος-δύσκολος και αδίσταχτος- εχθρός είναι το σάπιο κατεστημένο. Αυτός που κατέλυσε δημοκρατία, σύνταγμα και κυρίως την όποια εθνική ανεξαρτησία. Τα άλλα θα τα βρούμε μετά. Αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί. Ο λαός είναι κατ’ αρχήν ένας.

   Και κάτι ακόμα. Αν κάποιος με ρωτήσει : τι θα ψηφίσεις ρε φίλε στις εκλογές ; ΧΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή τι άλλο θα του απαντήσω : «Όποιον τους τάξει ΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗ !»

   Μου αρέσει!

   • Aκέλας said

    Βασσίλη…Οι Δεξιοί και οι αριστεροί έχουν πεθάνει !…Σήμερα υπάρχουν μόνο επίγονοι που οι ιδεολογικές διαφορές τους διά της αντιθέτου οδού συναντώνται στο «όραμα»της παγκοσμιοποίησης!…΄Αλλωστε στην Ουσία και οι πραγματικοί δεξιοί-αριστεροί του παρελθόντος μαλλιοτραβιόντουσαν χωρίς να γνωρίζουν ότι απλά προετοίμαζαν το έδαφος γιά το σημερινό Τέρας!…Η σημερινή διαμάχη είναι απλά και μόνον αν οι ρεμούλες θα γίνονται με το αριστερό ή με το δεξιό χέρι!

    Μου αρέσει!

 8. Μάρθα Δ. said

  Δυστυχώς στη λίστα Λαγκάρντ και στις άλλες λίστες, δεν υπάρχουν χρυσαυγίτες,
  Έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ τίποτα, ούτε θα πάρουμε τα χρήματά μας πίσω.
  Ελλάδα το μεγαλείο σου.

  Μου αρέσει!

 9. PAPA said

  ψηφίσατε δημοκρατικά, άρα το βουλώνετε για 4 χρόνια ή για όσο κρατήσει η κυβέρνηση

  κυβερνούν αυτοί που επιλέξατε

  στην δημοκρατία δεν υπάρχουν θέματα τού τύπου «είπανε ψέμματα στον κόσμο» και τέτοια

  όλοι έχουν ίντερνετ πια και μπορούν να διαβάζουν νομοσχέδια, ευρωπαϊκές οδηγίες, να παρακολουθούν επενδύσεις και χρηματιστήριο

  αν ο Έλληνας νομίζει ότι δημοκρατία είναι να μην πηγαίνει καν να ψηφίσει στις εκλογές και όταν τον πηδάνε να λέει ότι τον κοροϊδέψανε τότε είναι βαθιά νυχτωμένος

  για αυτούς τους λόγους προτιμάμε στρατιωτικές διδκτατορίες και άρα δεν μας εκφράζει η δημοκρατική Χρυσή Αυγή

  το πολίτευμα είναι σε καλή κατεύθυνση, γίνεται ολοκληρωτικό και αυταρχικό…απλά θέλει άλλη κεφαλή, εθνικιστική!!!!!!

  Μου αρέσει!

 10. ο κοσμος περιμενει απαντηση σπο τον δοτο πρωθυπουργο μας τι εννοει οταν αναφερομενος στην χρυση αυγη πως θα τους εξαφανισω, θα τους λιωσω κτλ. ειναι δηλωσεις του δοτου πρωθυπουργου σε αμερικη και ισραηλ. τι εννοει. επισης τα τηλεφωνα μας παρακολουθουνται κ. δενδια; και τα δικα μας και των πολιτικων;
  στην λαμια καταδικασαν μαθητες σε 20 μερες φυλακη χωρις αναστολη επειδη εκαναν καταληψη.
  αυτο το πραγμα λεγεται δημοκρατια;

  Μου αρέσει!

 11. Κόριννα(ἡ πολυτονικὴ) said

  Ὁ Σαμαρᾶς ἔσπειρε ἀνέμους καὶ θὰ θερίση θύελλες.
  Εὔχομαι κάποιος νὰ τὸν σταματίση γιὰ χάρη τῆς χώρας.

  Μου αρέσει!

  • Πέτρος Μ. said

   Κόριννα, πολυτονική εγώ ξέχασα κιόλας πως και πότε βάζουμε ψιλές και δασείες. Πρόσεξε όμως τα ρήματα, τρίτο πρόσωπο, ει, ήταν πάντα έτσι.

   Μου αρέσει!

   • PAPA said

    η υποτακτική παίρνει υπογεγραμμένο «η», συνεπώς και ο Μέλλοντας χρόνος και δομές όπως «αν», «όταν» και λοιπά που συντάσσονται με υποτακτική

    Μου αρέσει!

   • TA said

    Φίλε Πέτρο
    Οντως για την κατάληξη του «θερίση» έχεις δίκιο, είναι γ’ ενικό πρόσωπο της οριστικής του στιγμιαίου μέλλοντα, οπότε η κατάληξη πρέπει να είναι -ει.
    Ενώ για το «να τον σταματήσει» (και όχι «σταματίση»), πρόκεται για ευκτική, αποδιδόμενη με τύπο υποτακτικής αορίστου, το οποίο γραφόταν με κατάληξη -η.
    Αν κάνω λάθος, ας μας διορθώσει κάποιος φιλόλογος.

    Μου αρέσει!

   • Για σας επιστημονες της..γραμματικης…
    Ξερετε ποσες φορες μου χει τυχει να γραψω καταληξη ρηματος «γραψ-ο «???
    Ασε που τον τζαρζανο τον εχουμε πηδηξει ομαδικως..
    «Να πηδηξη». λοιπον παλουκια..

    Μου αρέσει!

   • Κόριννα(ἡ πολυτονικὴ) said

    Πέτρος Μ

    Αὐτὸ ποὺ εμαθα στὸ σχολεῖο εἶναι ὅτι,μετὰ τὸ «νὰ», «θά»,»ὅταν» καὶ «ἄν» ἡ κατάληξις τοῦ ρήματος παίρνει «η».
    Ἔτσι ἁπλᾶ τὸ ἔλεγε ἡ δασκάλα μου.

    Γιὰ τετελεσμένο μέλλοντα ἔμαθα καὶ τὸν ἀναφέρει ὁ Τζάρτζανος,τὸν στιγμιαῖο μέλλοντα δὲν τὸν ἔμαθα καὶ γιὰ νὰ μὴ ὑπάρχει στὴν γραμματικὴ τοῦ Τζαρτζάνου σημαίνει ὅτι εἶναι καινούργιο φροῦτο.

    Μου αρέσει!

 12. Enzo said

  Μου αρέσει!

 13. Ιωάννης. ο Peacemaker said

  Για παρηγοριά στον Μιχαλολιάκο!! :mrgreen:

  Μου αρέσει!

  • Θάλασσα said

   Τα επιχειρηματα σας ειναι για το Π καβαλα
   Σαν χαλασμενα γραμμοφωνα επαναλαμβανεστε , δειχνωντας την βλακεια που σας δερνει

   Μου αρέσει!

   • Πέτρος Μ. said

    Νομίζει ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι για τον Μιχαλιλιάκο. Είναι όμως για τους σημερινούς ναζί, για τους γερμανοτσολιάδες, για τους πουλημένους και προσκυνημένους. Για αυτούς που παίρνουν μίζα από κάθε Γερμανική «επένδυση», βλέπε Siemens, Hochtief, MAN, κλπ κλπ. Για τα εγγόνια των δωσιλόγων που τώρα μας κυβερνάνε, για τους γαλαζοπράσινους.
    Τον συγκεκριμένο έκανε το λάθος η «δικαιοσύνη» να τον αφήσει ελεύθερο, μετά έπεσε γραμμή και φυλάκισαν και τον Μιχαλολιάκο, τώρα βρήκαν άλλο, θέλουν για περάσουν κατηγορίες για εσχάτη προδοσία. «Δημοκρατία»

    Μου αρέσει!

 14. Αννα said

  Χιλιοπαρακαλω σας, σκεφτητατε τα ολα αυτα σε συνδυασμο με την εκτος νομου θεση που εβαλαν τους αδερφους μουσουλμανους στην Αιγυπτο, επειδη οι ανθρωποι ειμαστε, δυστυχως, μερικες φορες διβουλοι, και λεμε ψεματα οχι μονον στους αλλους, αλλα , τρις χειροτερα, στον ιδιο τον εαυτο μας, πραγμα εξαιρετικα επικινδυνο, οσο κι αν προσκαιρως μας ωφελει..,Λοιπον μπειτε στο αναθεματισμενο το αρθρακι ,που σημερα εχει βαλει η ολυμπια, ολοι, μα ολοι, αν οχι σημερα, αυριο, και πειτε την γνωμη σας. Χρειαζομαστε ξεκαθαρες θεσεις, κι οχι ανεμοδουριαση,τουλαχιστον σε μερικα βασικα ζητηματα. Εδω λεμε να ενωθουμε δεξιοι κι αριστεροι, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.. Ειναι δυνατον αλλη θεση να εχει ο ιδιος ανθρωπος για την προσπαθεια να βγει εκτος νομου η χ.α., κι αλλη οταν προκειται για τους αδελφους μουσουλμανους???? Αν εχετε-εχουμε αλλη γνωμη το πρωι, κι αλλη το βραδυ, ειμαστε χαμενοι .Αραχτε, και δειτε τι βι. Φτιαξτε γαλακτομπουρεκο. Εγω που πιστευω στον Θεο, καθολου συμπτωματικο δεν θεωρω οτι ακριβως τις ιδιες ωρες που συζηταμε για την εδω προσπαθεια να βγει εκτος νομου η χ.α. δηθεν για εγκληματικες ενεργειες, ενω εκεινο που κυνηγανε ειναι η ιδεολογια της, την ιδια ακριβως στιγμη να γινει αυτο με τους α.μ. Γνωριζει ο Θεος τι διβουλα χαζοπουλια ειμαστε, και μας προσφερε στο πιατο την δυνατοτητα να το παρουμε ειδηση, μια γνωμη για οτιδηποτε.Τα υπολοιπα με τον ψυχοθεραπευτη μας.

  Μου αρέσει!

 15. eksothen said

  Σχετικο με την χρυση αυγη αλλα οχι τοσο πολυ με το αρθρο.

  Αυτο εδω τι λεει;;

  «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πεντακάθαροι όλοι οι λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
  Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013 – 19:18

  Με εντολή εισαγγελέα ανοίχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από την έρευνα δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο. Ήταν όλα πεντακάθαρα όπως είχαμε δηλώσει εξαρχής. Τα κανάλια της διαπλοκής όμως δεν λένε λέξη και αφήνουν να αιωρείται η αθλιότητα περί σκοτεινής χρηματοδότησης. Ανακυκλώνουν τις ίδιες γελοιότητες περί μαύρων ταμείων, κρυμμένων όπλων και τανκς που θα μπουν στη Βουλή….»

  Μου αρέσει!

  • νκ said

   Παύλος Σαράκης: «Νομικά αβάσιμες κι ατεκμηρίωτες οι κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής»

   Οι κατηγορίες είναι νομικά αβάσιμες και ατεκμηρίωτες.

   Και σίγουρα η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούει ή διαβάζει ο κόσμος από τα ΜΜΕ.

   Μιλάνε για 100 διαφορετικά πράγματα, ενώ κατηγορούνται για ένα, απλά θα το διατυπώσω και επιγραμματικά:

   ότι δεν είναι κόμμα, αλλά εγκληματική οργάνωση.

   Υπό καθεστώς Δημοκρατίας και ανεξάρτητης Δικαιοσύνης είναι απολύτως βέβαιον ότι θα απαλλαγούν.
   Σίγουρα όμως θα έχει προηγηθεί η πολιτική εξόντωσή τους.

   Γιατί αν συνεχίσει να τους συμπαθεί ο κόσμος η επόμενη κατηγορία που θα τους απαγγελθεί είναι ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι μετενσάρκωση του Αδόλφου Χίτλερ που απεργάζεται τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο! (γέλια…)

   Μου αρέσει!

   • νκ said

    Έπειτα, η κατηγορία από μόνη της είναι νομικά αντιφατική.

    Ο νομοθέτης με το άρθρο 187 ΠΚ περί εγκληματικής οργάνωσης ομιλεί και επιδιώκει την εξάρθρωση οργάνωσης που λειτουργεί υπό το κόστος, με κρυφά μέλη, άγνωστη ιεραρχία αλλά με συγκεκριμένη έκνομη δράση, ενώ εδώ έχουμε νόμιμο πολιτικό φορέα, με γνωστά μέλη που εκλέγονται μάλιστα στο κοινοβούλιο, με κοινοβουλευτική ή μη δράση υπό το φως της δημοσιότητας.

    Η εφαρμογή της διάταξης του 187 ΠΚ κατά την προσωπική μου άποψη είναι καταχρηστική και αποτελεί νομικό τέχνασμα.

    Μου αρέσει!

   • eksothen said

    Την Εβα Μπραουν, που θα την βρουμε;;

    Αχχ βρε γελιο που προκαλουν οι φελλοι
    Ξερεις τι εχω προσεξει βρε Νκ; Ποσο ανευ ουσιας ειναι αυτοι οι ανθρωποι. Αναφερομαι στου δημοσιογραφους, του καθε λογοις ειδικους στα παραθυρα, τους περισοτερους απο την κυβερνητικη συμμορια και σχεδον ολοι οι αλλοι φελλοί απο τα αποκομματα ειτε αριστερα ειτε δηθεν δεξια, που ανοιγουν το στομα τους.

    Βεπω μια σχεδον απολυτη ελλειψη νοημοσυνης και ψυχης, οταν λενε κατι το λενε χωρις ψυχη, χωρις καθολου να το πιστευουν.
    Αυτα να ξερεις πως απορροφαται στο υποσυνειδητο απο τον μεσω Ελληνα, ειδικα απο τους μη επεξεργασμενους στην σκεψη.
    Πανω σε αυτο λοιπον βασιζομαι οταν υποστηριζω πως ενα γινοντουσαν σημερα εκλογες θα βλεπαμε τραγελαφικες καταστασεις.
    Τι Γαλλια και Μαριω Λεπεν με το 24%, η χρυση αυγη θα εφτανε κατι απιθανα, τουλαχιστον για αυτους, ποσοστα το 36% με 43%. Αλλα εκτος τα ποσοστα, να μην το μετατρεψουμε και σε ποδοσφαιρικο αγωνα, η κοινωνια ΔΕΝ εχει διεξοδος. Δεν βρισκει που να εκφρασει τον ευατον της, βλεπει πως οχι μονο οτι ειναι αδικημενοι απο το συστημα που εθρεφε/θρεφαμε εδω και πανω απο 30χρονια. Ως κοινωνια εχουμε καταλαβει πως ΟΛΟ, εννοω ΟΛΟ το πολιτικο και κοινωνικο υπαρχουσα συστημα ειναι εχθρικο και σκαρτο.

    Οπως πολυ σωστα εχουν γραψει μερικοι, πως εαν δεν υπηρχε η χρυση αυγη επρεπε νατην ειχαμε εφευρεση απο μονοι μας.

    Αλλη μια φορα, δαγκωτο χρυση αυγη για εμενα.

    Μου αρέσει!

 16. Ι said

  Ανόητοι.

  Εχετε τελειώσει ομαδικώς σαν »έλληνες» και σαν έθνος…και πάνω από όλα ως »ορθόδοξοι» εφόσον έχετε απεμπολήσει κάθε εντολή που δόθηκε από τα παλιά.

  Σε λίγες γενιές οι »έλληνες» θα είναι αφροασιάτες και εσείς ζόμπι (όσοι επιζήσετε) στην ίδια »τους» την χώρα. Σκουπίδα δηλαδή χώρα με σκουπίδια κατοίκους. Κάποτε θα τελειώσει το πλιάτσικο…και θα εγκαταλειφθεί από όλους. Ερημος θα καταντήσει.

  Με την επίσημη ποινικοποίηση κάθε μη παγκοσμιοποιητικής-πολιτικά ορθής σκέψης μπαίνει και η ταφόπλακά σας και μάλιστα υπό τα χειροκροτήματα του 70% των ζόμπι θύματα των ιδεοληψιών τους, των προκαταλήψεών τους, της φανέλλας της ομαδάρας τους και του πλυντήριου της ελλαδικής tv.

  Failed state. Αστείοι »πολίτες». Σας αξίζει ο πέλεκυς που ακόμα είναι στο σήκωμα.

  Οποιαδήποτε αντίρρηση δεν θα επιφέρει απλώς το στίγμα του »ναζιστή» για κάθε αντιφρονούντα, αλλά θα σας χώνει για καμιά δεκαριά χρονάκια στην μπουζού αν όχι κάπου αλλού….(αυτό αφορά το 30% που κάπως δεν συμμορφώνεται προς το παρόν).

  Οτι σπείρατε θα θερίσετε.

  Μου αρέσει!

  • eksothen said

   Φιλε,
   οτι εχει να κανει με αυτον τον Λαο και το Γενος μας τιποτα δεν ειναι νομοτελειακο. Η ιστορια αυτο αποδεικνυει.
   Ο αγνωστος παραγοντας, εαν το απλουστευσουμε, ειναι ο ιδιος ο Ελληνας, η ιδιοσυγκρασια του και τα αλλα που δεν μπαινουν σε σε καλουπια.

   μηδενα προ του τελος μακαριζε

   Μου αρέσει!

  • Ιωάννης. ο Peacemaker said

   Που είναι και τούτος ο ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ο φανατικός υποστηρικτής του Καρατζαφέρη;

   Μου αρέσει!

  • Fan του Ολυμπιου ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ said

   ΡΡΡΡΡΡΡΡίΧχΧχΧχΧΤΟΥΤΑ ΔΙΟΝΝΎΣΣΙΕ ΤΟΎ ΓΥΜΝΟΣΣΣΣΆΆΆΆΆΛΙΑΓΚΑ
   ΜΑΣ ΈχΧχΕΙ ΠΆΆΆΡΕΙ ΦΦΦΑΛΆΓΚΙ Ο ΑΖΒΌΌΌΣΣΣΣ

   ΖΖΖΖΒΉΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞ~~~~ΑΊΡΕΤΑ ΣχΧχΌΛΙΑ ΣΟΥ.
   Ο ΖΖΖΖΖΒΗΗΗΖΜΈΈΈΝΟΣΣΣΣΣ.-<<<<<<<<

   Μου αρέσει!

 17. Μπαρμπαμήτσος said

  Η ΧΑ κατηγορείται ότι πήγε να καταλύσει το «δημοκρατικό» πολίτευμα.
  Θα πρέπει λοιπόν ο λαός να απαντήσει: Είναι δημοκρατικό ή ολιγαρχικό το πολίτευμα;
  Γιατί αν πήγε (λέμε τώρα) να καταλύσει ολιγαρχικό πολίτευμα, που είναι το αδίκημα;

  Μου αρέσει!

 18. eksothen said

  Νωμιζω πως αξιζει να λεμε και κανενα ‘ευχαριστω’ στον σαμαρικο ή σουμερικο Αντωνη Σαμαρα. Ειτε το κανει επιτηδες ειτε οχι παντως βοηθαει……

  «Την απογοήτευση των κυβερνητικών κομμάτων της δυστυχίας μας από τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, σε σχέση με την εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής, καταγράφουν ακόμα και καθεστωτικά ΜΜΕ! Θα σας μεταφέρουμε ένα δημοσίευμα του καθεστωτικού Newsit (του Ν. Ευαγγελάτου), στο οποίο εκτός από την απογοήτευση των καθεστωτικών κομμάτων, αποκαλύπτεται ότι η Χρυσή Αυγή ήταν 2ο κόμμα, σε κρυφή πανελλαδική δημοσκόπηση ξένης πρεσβείας, ότι ήταν επίσης 2ο κόμμα –σε κρυφές δημοσκοπήσεις- σε μεγάλες εκλογικές περιφέρειες (Β΄ Αθηνών, Β΄ Πειραιώς) και τέλος ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που «λείπουν» στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, δηλώνουν «αναποφάσιστοι», προφανώς από το φόβο ότι θα τους «φακελώσουν». Ιδού το αποκαλυπτικό δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας:
  «Τουλάχιστον αμηχανία προκαλούν στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Χαριλάου Τρικούπη τα στοιχεία των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας (GPO και MRB), καθώς η εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή παρά τις αποκαλύψεις και τις προφυλακίσεις… αντέχει με ποσοστά που βρίσκονται κοντά στο ποσοστό των εκλογών του 2012.
  Βέβαια καταγράφει σημαντική μείωση ποσοστών σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις του Ιουνίου ή του Σεπτεμβρίου, στις οποίες ξεπερνούσε το 10% και σε ορισμένες περιπτώσεις έφθανε το 12-13%.
  Σε ορισμένες “κρυφές” μετρήσεις της κοινής γνώμης που ίσως έχουν και μεγαλύτερη αξιοπιστία υπήρχαν περιφέρειες όπως η Β΄Αθηνών και η Β΄ Πειραιώς που η ΧΑ ήταν δεύτερο κόμμα, με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ τρίτη, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν οριακά πάνω από το 3%, ενώ και σε δημοσκόπηση ξένης πρεσβείας η σειρά των τριών πρώτων κομμάτων ήταν ίδια και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο!
  Εν πάση περιπτώσει η πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση είναι η ίδια η κάλπη των εκλογών ωστόσο οι τάσεις της κοινής γνώμης όπως καταγράφονται μέχρι στιγμής με τις εξελίξεις στο μέτωπο της ΧΑ και ενόψει της άφιξης της τρόικας για τον τελικό γύρο διαπραγμάτευσης σε σχέση με τον μέλλον του ελληνικού προγράμματος προβληματίζουν έντονα το Μέγαρο Μαξίμου και τη ΝΔ καθώς η απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ουσιαστικά εκμηδενιστεί, αν δεν έχει περάσει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ.
  Στο ΠΑΣΟΚ η κατάσταση είναι χειρότερη καθώς η συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνησης συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά δεν έχει συμβάλλει στην ανάκαμψη του κόμματος…..».

  Μου αρέσει!

 19. Sakis said

  Είναι πολύ απλό. Τους έχουν πάρει χαμπάρι και τα παιδιά του δημοτικού. Μετά την επιχείρηση οπερέτα ήρθαν οι δημοσκοπίσεις. Εκεί η ΧΑ αποδείχτηκε μπετον αρμέ. Την επόμενη κιόλλας μέρα το κατηγορητήριο διευρύνθηκε σε εσχάτη προδοσία = απαγόρευση του κόμματος. Κατα τ’ αλλά δεν είναι πολιτική η δίωξη, δεν διώκονται οι ιδέες. Δυστυχώς για τον Σαμαρανιάχου υποτίμησε τους αντιπάλους του. Δεν έχει καταλάβει ότι δεν τους ενδιαφέρει αν φυλακιστούν ή όχι, ότι θα συνεχίσουν ότι και να γίνει, ακόμη κι αν όλη η κοινοβουλευτική ομάδα πάει φυλακή, είτε επειδή σφάζει αρνιά, είτε επειδή φοράει μάυρα μπλουζάκια, είτε επειδή κλότσησε ένα χαρτόκουτο, είτε είχε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό (ναι δεν κάνω πλάκα, αυτό βρήκαν να προσάψουν στον βουλευτή Λαρίσης ελλείψει οπλοστασίου).

  Δεν έχει καταλάβει αυτό το άθλιο, θλιβερό πολιτικό πτώμα ότι οι κάποιοι είναι ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ και τους μιλάει το αίμα τους. Όσο πιο πολύ ΄πάτε κόντρα στους Έλληνες εμφανως και ανοιχτά, τόσο πιο γρήγορα το τέλος σας πλησιάζει σκουπίδια. Ήταν να μην αφυπνιστούν μερικοί. Τώρα θα περιμένετε το μοιραίο.

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  Μου αρέσει!

  • Αγαπουλας said

   Πινελιες απο καλλιτεχνη….
   Στωισμος με κυνισμο…..
   Αποτελεσμα…..
   Ελλην….
   Ευγε…

   Μου αρέσει!

   • Μιχαηλ Ανδρεαδης said

    Κυριε «Αγαπουλα»,συγχωρεστε το θαρρος μου,μα σας ρωταω,ευθεως,αν διατελεσατε τεκτονας,εστω,χαμηλοβαθμος,συμφωνα με την εντυπωση μου απο τα γραφομενα στον Κερκυραιο,εκτος κι αν σπαγατε πλακα,απαντηστε,ομως,σας παρακαλω.

    Μου αρέσει!

   • Αγαπουλας said

    Kυριε Ανδρεαδη…..
    Φυσικα και οχι….
    Εχω ηδη διαφωτιστει λογω ελληνικης καταγωγης…..
    Προσφατως απεδειξα στον εαυτο μου την υπαρξη του θεανθρωπου….
    Του Χριστου…
    Δηλωνω χριστιανος, σκετο….αδιαφορω για τα εκκλησιαστικα δογματα και φυσικα το μυστηριο της βαπτισης….
    Εμεις οι Ελληνες ετσι κι αλλιως ειματε απο γεννησιμιου ευλογημενοι.
    Η κουβεντα με τον κερκυραιο απλως μου επιβεβαιωσε την αισθηση που ειχα γι αυτον….δεν ειναι μασονος…
    Αλλωστε οι μασονοι αποφευγουν εστω και νυξη σχετικα….
    Μπορω να πω παντως πως μερικοι σχολιαστες εχουν καποια σχεση με αυτο..
    Καποιοι…

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Αγαπούλα, ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ό,τι θέλει.

    Αλλά όποιος αρνείται τα μυστήρια της Εκκλησίας και θεωρεί ότι είναι Χριστιανός, αν δεν το κάνει από σκοπιμότητα, βρίσκεται σίγουρα σε πλάνη.

    Προς ενημέρωσή σου, ορισμένοι μασώνοι όχι μόνο δεν αποφεύγουν, αλλά συμμετέχουν κανονικά και στην εκκλησιαστική ζωή. Βασική μέθοδος των εχθρών της Εκκλησίας είναι να προσποιούνται ότι πιστεύουν, αλλά να αλλοιώνουν θεμελιώδεις αρχές της, ώστε να παραπλανούν τους πιστούς και να τους οδηγούν μακριά από τον Θεό.

    Η πίστη είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση από τις πολιτικές διαφορές, γι’ αυτό με κάθε καλή διάθεση προτείνω να το ψάξεις λίγο καλύτερα το πράγμα.

    Μου αρέσει!

 20. σταυρούλα πετρίδου said

  Zήτω η Νέα Δικτατορία!!!

  Μου αρέσει!

 21. δογματικος said

  μεσα στη φυλακη οι χρυσαυγιτες και οι λαθροεγκληματιες για να ξεβρωμισουμε καπως

  Μου αρέσει!

 22. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. said

  Απορία: Ένα κόμμα, μιά οργάνωση, μιά συμμορία, ένας σχηματισμός, μιά σπείρα, μιά γιάφκα,

  ή όπως αλλιώς μπορούμε να το ονομάσουμε, γιατί σώνει και καλά να θέλει να μπεί στη Βουλή με

  εκλογές;;;;; Όταν : Έχει κρυμμένα άρματα, βαρύ οπλισμό, οργανωμένο και γυμνασμένο στρατό, άδηλους

  πόρους από εφοπλιστές, νταβατζιλίκια, λαμογιές με πακιστανά, τσατσιλίκια, ορκισμένους

  και ετοιμοπόλεμους οπαδούς, φίλους στην αστυνομία, στήν ασφάλεια, στην ομάδα ΔΙΑΣ,

  στο στράτευμα, που υπακούουν ΟΛΟΙ τυφλά στον αρχηγό και δουλεύουν συνομωτικά;;;;;;

  Δεν μπορεί αυτό το μόρφωμα (όπως το αποκαλούν) να μπεί, άνετα και με τις μπάντες

  και να καταλάβει το κΥνοβούλιο, χωρίς να τρώει τα νύχια του απ’την αγωνία του εκλογικού αποτελέσματος

  και τον αριθμό των βουλευτών, που θα εκλέξει;

  Χωρίς κατ’ελάχιστον να ξεχνάμε την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Παύλου Φύσσα ή σκοπίμως να την

  υποβαθμίζουμε (ή κάποιοι ΣΥΝΗΘΕΙΣ κάπηλοι να την εμπορεύονται), ας βάλουμε καθένας

  μας το όσο μυαλό του έδωσε η φύση κι ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

  Το άν απειλούν με κατάλυση του Πολιτεύματος, το άν είναι συμμορία και συνδικάτο εγκλήματος,

  εσείς τι λέτε;;;;; Ο λαός δεν μπορεί να το καταλάβει από μόνος του, χωρίς τους τηλεοπτικούς παπαγάλους

  και τα εντατικά καθημερινά τους φροντιστήρια; Ο ΙΔΙΟΣ λαός, δεν είναι που κατάλαβε στο πετσί του

  (και παρά την πλύση εγκεφάλου, από τα νοικιασμένα στόματα της ΤιΒι) από ΠΟΣΟ »αγνές» προθέσεις,

  διέπονται οι σωτήρες του, ΟΟΟΟΟΟΛΟΥ του ….’συνταγματικού τόξου’ ;;;;

  Γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ συζητάμε, όταν οι ΠΑΝΤΕΣ μας διαβεβαιώνουν, ότι η Δημοκρατία μας, δεν έχει

  τίποτε να φοβηθεί, επειδή είναι καλά θωρακισμένη; Τι ΑΚΡΙΒΩΣ δεν θέλουν να δούμε και μας δείχνουν

  μετά μανίας, δράκους που ξερνούν φωτιές, νύχτες των κρυστάλλων και… μπυραρίες;;;;;;;;;;;;;;

  Ας καταλάβουν επιτέλους, ο θίασος των κυβερνώντων και οι ορκισμένοι σύμμαχοί του της

  αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι σαν λαός, μάθαμε πλέον να βλέπουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δάσος.

  Δεν εστιάζουμε στο δέντρο, όσους λαχταριστούς καρπούς κι άν βαραίνουν τα κλαριά του.

  Σέβας.

  Μου αρέσει!

 23. δογματικος said

  μεσα στη φυλακα ολοι οι χρυσαυγιτες και οι λαθροεγκληματιες για να αρχισουμε να ξεβρωμιζουμε

  Μου αρέσει!

 24. eksothen said

  Εθνικισμος ΠΑΝΤΟΥ.

  Η Ευρωπη των Εθνων αρχιζει και παιρνει τα πανω της, βγαινει απο τον ληθαργο της καταναλωσης και τις σαπιες υποσχεσεις των φιλελευθερων και των τοκογλυφων, (που ολως τυχαιως εχουν κοινη εθνικη και θρησκευτικη ταυτοτητα, μα πως γινεται αυτο;;), τωρα που δεν υπαρχει ουτε Ιταλικη λιρα.
  Επιτελους.
  Αυτο που αξιζει στην Ευρωπη, να γινει αυτο που παντα ηταν. Η Ήπειρος των Εθνων και οχι η σοβιετια της δηθεν ενωμενης ευρωπης, με τις αντι εθνικες νοοτροπιες περι ουμανισμου και διεθνοποιησης.

  «Πριν λίγες μέρες Ιταλοί Εθνικιστές της Forza Nuova (Νέα Δύναμη) διαδήλωσαν έξω από το ελληνικό προξενείο της Γένοβας, καθώς και σε άλλα προξενεία στην γειτονική χώρα και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς τους διωκόμενους Έλληνες Εθνικιστές και τις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Στις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν σε πολλές ιταλικές πόλεις και στις οποίες δεσπόζει ο Μαίανδρος, αναγράφονται τα εξής: «Η Επανάσταση δεν σταματά – Ενάντια στην Ευρωδικτατορία ούτε βήμα πίσω- Η Forza Nuova στηρίζει την Χρυσή Αυγή».

  Οι Ιταλοί συναγωνιστές διαμοίρασαν φυλλάδια, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η Forza Nuova δεν ξεχνά τους Έλληνες αδελφούς της, ειδικά όταν αυτοί δέχονται επίθεση από τους εχθρούς της ελευθερίας και της συμμετοχής, οι οποίοι θέλουν να καταστείλουν με τη βία την προέλαση των αντισυστημικών και εθνικιστικών δυνάμεων».

  Ο γενικός γραμματέας της Forza Nuova, Roberto Fiore, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την παράνομη σύλληψη του αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής: «Η Forza Nuova καταδικάζει απερίφραστα την σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου, αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των εθνικιστών βουλευτών. Όταν ένας εκπρόσωπος μιας πολιτικής αντισυστημικής δύναμης, παρούσας στο ελληνικό κοινοβούλιο με αρκετούς βουλευτές, η οποία συνεχώς αυξάνεται στις δημοσκοπήσεις, συλλαμβάνεται, όχι διότι έχει διαπράξει κακούργημα ή οποιοδήποτε άλλο αδίκημα, αλλά για τις ιδέες του, το γεγονός αυτό αποτελεί ντροπή για τους λαούς της Ευρώπης. Το μοναδικό φταίξιμο της Χρυσής Αυγής είναι ότι εκπροσωπεί μια «νέα δύναμη», καθαρή και αδιάφθορη, η οποία αποτελείται από χιλιάδες Έλληνες. Ένα κίνημα που αντιτίθεται σε αυτούς που επιδιώκουν να γίνει η Ελλάδα μια αποικία του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Forza Nuova εκφράζει την βαθιά της συμπαράσταση προς τους αδελφούς μας της Χρυσής Αυγής και τα μέλη της είναι έτοιμα να διαδηλώσουν μπροστά από την ελληνική πρεσβεία και τα ελληνικά προξενεία στην Ιταλία, για να απαιτήσουν την ελευθερία των Ελλήνων Εθνικιστών».

  Αναφέρουμε χαρακτηριστικά κάποια από τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους Ιταλούς Εθνικιστές, που κατακλύζουν το διαδίκτυο:

  «Το ελληνικό κράτος «αποκεφαλίζει» το μοναδικό επαναστατικό και αντισυστημικό κίνημα».

  «Χτυπούνε ανελέητα όσους τους ενοχλούν και αντιτίθενται στην καταστροφή της χώρας τους»

  «Tῶ οὖν τόξω ὄνομα βὶος, ἔργον δὲ θάνατος – Ἡράκλειτος» (η ρήση στα ελληνικά)

  «Η Ευρωπαϊκή δικτατορία ρίχνει τη μάσκα»

  «Όταν το Σύστημα – το οποίο δεν είναι τόσο δημοκρατικό όσο καυχιέται – αποτυγχάνει μέσω της μιντιακής κατήχησης, είναι έτοιμο να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο Β, δηλαδή την καταστολή και την φυσική εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων»

  «… Οι εγκληματίες, που οδήγησαν την Ελλάδα στην ανεργία που φτάνει το 30%, και 60% μεταξύ των νέων, είναι στην κυβέρνηση. Όσοι αντιτίθενται στην καταστροφή, δηλαδή αυτοί που κάποτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα τους χαρακτήριζαν ως «αντιφρονούντες», ενώ σήμερα τους ονομάζουν «νεοναζί», φυλακίζονται με νομικά τεχνάσματα που εμείς, στην Ιταλία, γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Η επινόηση της «εγκληματικής οργάνωσης», μέσω της οποίας αν κάποιο μέλος του Συνδέσμου διαπράττει ένα έγκλημα, το έγκλημα αυτό θίγει όλα τα υπόλοιπα μέλη και συμπαθούντες, είναι ένα νομικό τερατούργημα που το σύστημα χρησιμοποιεί για να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του. Δεν αποτελεί έκπληξη, η χρησιμοποίηση των χρήσιμων ηλιθίων της άκρας αριστεράς, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός…».»

  Forza Nuova
  Grazie fratelli Italiani

  Μου αρέσει!

  • Κερκυραίος said

   Στα ποσοστά της Forza Nuova θα επιστρέψετε και εσείς!
   0,26%!
   Τα φυσιολογικά σας!

   Είδες στην Ιταλία, την γεννέτειρα του φασισμού;
   Δεν φτουράει πλέον ο φασισμός!
   Έχουν πάθει και έχουν μάθει!
   Στην χώρα του Καραγκιόζη τώρα … και σαν λαθρομετανάστης!

   Μου αρέσει!

   • φωτεινη said

    το φασιστικο,οπως το αποκαλουνε,κινημα του Μπεππε Γκριλλο,παιρνει 27%.
    προεθεσε τα στο 0,26 ,Κερκυραιε.

    επισης προσθεσε το 30% του Συλβιο,που λεει οτι αν δεν εκανε ο Μουσολινι την συμμαχια με την Ναζιστογερμανια των ουννων,ητανε ενας μεγαλος ηγετης.

    Εθνικισμος απο παντου.

    Μου αρέσει!

   • Fan του Ολυμπιου ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ said

    ΑΛΛΆΆΆΆΆΤΙ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΟΣΣΣΆΛΙΑΓΚΑΝ ΑΥΤΟΝΝΝ ΔΙΟΝΝΎΣΣΙΕ
    ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΜΕΝ ΜΕ ΕΞΞΞΞΑφΦφΆΝΙΣΙΝ ΗΜΏΝΕ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝΕ
    ΘΑ ΑΠΩΛΕΣθΘθΕΙ Η ΠΑΤΡΊΣΣ ΜΕ ΤΟΙΟΥΤΟΝΝ ΆΆΆΠΑΤΡΙΝΝ ΦΑΙΑΞΞΞΟΜΜΠΑΑΑΚΑΚΆΚΚΟΝΝ.-

    Μου αρέσει!

 25. Anatoli said

  Κλείστε τα ηλιθια κουτιά και σταματήστε να ακούτε και να βλέπετε οτιδήποτε στα ηλιθιόκουτα (ράδια και τηλεοράσεις).
  Κλείστε τα εντελώς, μην τα ξανεανοίξετε ποτέ και καλύτερα πετάξτε τα ή χαρίστε τα στους λαθρομετανάστες (που έτσι κι αλλοιώς δεν θα καταλαβαίνουν τι βλέπουν και τι ακούνε).

  Αρχίστε να σκέφτεστε!
  Βγείτε στις πλατείες και συζητάτε με φίλους σαν τον παλιό καλό καιρό.
  ΜΗΝ μιλάτε σε κινητά, σταθερά, ιντερνετ, ιμέιλ, σοσιαλ μίντια, μέσεντζερς κλπ.
  ΜΗΝ στέλνετε γράμματα, μόνο ευχητήριες κάρτες.

  Μαζευτείτε σε σπίτια και μιλάτε μεταξύ σας έχοντας κλειστά τβ, ράδια, κινητά, σταθερά, ιντερνετ κλπ

  Μόνο τότε θα μπορέσετε να διαμορφώστε ελευθερη γνώμη και εντελώς ανεπηρέαστη, όταν εσείς οι ίδιοι θα βλέπετε τις ζωές σας, θα κρίνετε από τα αποτελέσματα, θα αποφασίζετε για το μέλλον.
  Χωρίς καμμία επιρροή από έξω!
  Μόνον τότε!
  Μέχρι τότε θα τρώτε κουτόχορτο είτε αυτό σας το ταίζει η τβ, το ράδιο, οι εφημερίδες και τα περιοδικά, τα κόμματα, οι θρησκείες, τα μπλόγκς που είναι όλα ελεγχόμενα, οι βαλτοί συνομιλητές, οι εκφωνητές και παρουσιαστές, οι πολιτικοί κοκ

  Επικοινωνήστε λάιβ!
  Μιλήστε Λάιβ!
  Αποφαίστε Λάιβ!
  χωρίς κανένας να γνωρίζει τι και πως και πότε.

  Ζούμε περιόδους χούντικών μεθόδων.

  Μου αρέσει!

 26. Μιχαήλ said

  Ἔρμα…Γελαδο…γατόνια…
  «Φτυχιάρικα»…ἑρμαφρόδιτα…
  «Ἀσύγνωστα» τετράποδα…
  Περιδεῆ…αἰλουροβοοειδῆ…

  Γ@μιῶντας τά πάει ἡ…Ἑπτακομματική Ἰντελλεγκέντσια…

  Τό πρωί…»ψαρο – κομπόστα» νά…δέσουν…κόκκαλο…
  Τό βράδυ…»Milka» νά…λαδώσει τό…»στροφόμετρο»…
  …Ἕνας ἀνερμάτιστος συρφετός ἀπό ἀτέλειωτες χαμμένες…γαλάζιες…»ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».

  Θαυμάστε…ΣΑΣ…
  Ἕνα…Γελάδι θά…μᾶς σώσει…
  …Γραμμή γιά τό…»ΚΟΥΤΙ».

  (Πλουτάρχου καί Lazard…
  Μεσογείων καί…Utrecht…
  …Ὅλοι γιά τή…»Λάρισα»).

  Μου αρέσει!

  • Ιωάννης. ο Peacemaker said

   +

   Μου αρέσει!

  • Μιχαηλ Ανδρεαδης said

   Πρεπει να ‘χει αλλη γευση το δικο σου ξεπαρθενεμα,Μιχαηλ,απο αλλους,υπερανω της γηινης σφαιρας,»μερακληδες»,καπου,εκει,φεγγαροβαρεμενου γωνια,επι της παροδου «space»,τι ονομα κι αυτο,ταιριαστο με την ακτινοβολουσα προσωπικοτητα σου,στασου,μολις εσβησα τις σπιθες στην οθονη μου,χαιρομαι,παντως,με τη συμμορφωση σου στις απαιτησεις των γυναικων στη Λαρισα για την ελευση σου,επιτελους,στην κεντρικη Ελλαδα,μετα την εκστρατεια ερωτικης επιμορφωσης του θηλυκου πληθυσμου στα νοτια της χωρας,κανεις και κολπακια,ατιμουλικο,μια στο καρφι των πλανητικων περιηγησεων και μια στο πεταλο της ψυχαγωγιας εντος της επικρατειας μας εισαι,ουτε το υπερανθρωπινο πλασμα της πιο τρελλης φαντασιας δε θα τα καταφερνε ετσι,με κυριευσε ο φθονος απεναντι σε τετοιο κατορθωμα,πρεπει να το παλεψη,μη με καταβαλλει.Ανεβα,λοιπον,μη σε καθυσστερω,κιολας και εχω τυψεις στη συνειδηση,στην αγελαδα της φωτογραφιας,αφου βαλεις τις μπαταριες του αεριωθουμενου μυαλου σου και τραβα,προς Λαρισα μερια, για την εκπληρωση της αποστολης σου.

   Μου αρέσει!

  • Κερκυραίος said

   Καταδρομέας …
   δεν εξηγείται αλλιώς!
   Νια καλή καταδρομική κάθε τόσο …
   και όσες μανούλες κλάψουνε!

   Μου αρέσει!

  • ARIS said

   ΖΗΤΩ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΒΑΛΤΕΡ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ

   Μου αρέσει!

 27. Δικερως said

  Η δίωξη της ΧΑ για κατάλυση του πολιτεύματος, ανοίγει τη συζήτηση για το πόσο μια αγέλη λυσσασμένων κομπλεξικών,γίνονται ήρωες στον κόσμο των παντα φοβισμενων Βλακών…

  Δικερως

  Μου αρέσει!

  • Αγαπουλας said

   Χαχαχαχαχα.
   Τι εισαι εσυ ρε…..
   Βραστα Ιγνατιε….
   Χαχαχαχαχα…..
   Οταν η βλακεια ξεπερνα τα ορια του συμπαντος….προκαλει ξεφρενο γελιο…..
   Αγαπουλας……

   Μου αρέσει!

  • Κερκυραίος said

   Για μία φορά (και τελευταία μάλλον) πρέπει με το κεφάλι κάτω να αποδεχτώ ότι συμφωνώ απολύτως μαζί σου …
   τι να κάνω, πρέπει να κατανικώ τα πάθη και προκαταλήψεις μου που και που …
   Καρφωσιά στον αδόξαστο έριξες!
   Κέντρο που πιό κέντρο δεν γίνεται!

   αλλά μην βιάζεσαι να χαρείς!
   Ειδοποιώ τον Μιχαήλ Ανρεάδη!

   Μου αρέσει!

   • Μιχαηλ Ανδρεαδης said

    Ελα,φιλε μου,Κερκυραιε,τι εννοεις με την ειδοποιηση,θα ειδες,παντως,οσα εγραψα για τους Επτανησιους,απαντησε μου,αν εχεις τη διαθεση.

    Μου αρέσει!

   • Κερκυραίος said

    Έχω ήδη απαντήσει!

    Μου αρέσει!

   • Μιχαηλ Ανδρεαδης said

    Συγγνωμη,φιλε μου Κερκυραιε,προ ολιγου ειδα την απαντηση σου,εισαι σκετη απολαυση,δεν ξερω την ιδιοτητα σου,μα εχεις χαρισμα στο γραπτο λογο,θα σου το ‘πε και αλλος,πλην του «Αγαπουλα»,ο οποιος σε συμπαθησε,ως ανθρωπο.Τελος,παντων,ευχαριστω για την απαντηση,καθοτι,δεν ενεργουν,ετσι,ολοι και αυτο δειχνει την εσωτερικη λεπτοτητα σου σε ορισμενα ζητηματα.

    Μου αρέσει!

  • Μιχαηλ Ανδρεαδης said

   Δικερουλη,αν μου επιτρεπει η αποδεδειγμενη σ’ ολους ευγενεια σου,επειδη εισαι και μετριοφρων σε ορια,απροσμενα για μας τους χαμηλοβλεποντες την αρχοντικη υφη του χαρακτηρα σου,χρειαζοταν και μια υπογραφη που να καλυπτε ολο το περιθωριο,ισαμε την ακρη της σελιδας,τι λεω,πιο πολυ ακομη,θα τη συγκρατουσε το κερατο απο την προσκρουση της με το υποστηριγμα της οθονης,ειδες σου σκαρωσα τη λυση,αναλογως,δηλαδη της βαρυτητας τετοιου,ευφυεστατου σχολιου,καποτε και οι επαινοι,ακομη,χανουν τη σημασια τους.

   Μου αρέσει!

 28. Ιωάννης. ο Peacemaker said

  Γιατί τον βρίζεις ωρέ;;Αφού ομολογεί ότι είσαι το εθνικόν μας ξυπνητήρι!

  Μου αρέσει!

 29. stakon said

  ΑΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ !!!!ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ!!!!!

  Μου αρέσει!

 30. Ιωάννης. ο Peacemaker said

  Nα επιδοκιμάζεις το έταιρον εθνικό μας ξυπνητήρι και να μην το λοιδωρείς!

  Μου αρέσει!

 31. Ιωάννης. ο Peacemaker said

  Υβρίζεις όσους σε αποδοκιμάζουν και δεν το καταλαβαίνω,εθνικόν ξυπνητήρι ΝΟΥΜΕΡΟ ένα.

  Μου αρέσει!

 32. Ιωάννης. ο Peacemaker said

  επιδοκιμάζουν

  Μου αρέσει!

 33. GPAPAK said

  Αγαπητέ Πέτρο, επέτρεψε μου να σε προσφωνώ με το μικρό σου για τον απλούστατο λόγω ότι έχω διαβάσει τόσες πολλές αναρτήσεις σου που είναι σαν να σε γνωρίζω.

  Το τελευταίο διάστημα γίνεσαι όλο και καλύτερος στις διαπιστώσεις σου σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης που ακολουθείς. Μην το πάρεις επάνω σου επειδή λέω την ειλικρινή μου διαπίστωση. Γίνεσαι καλύτερος για εμένα, σύμφωνα με το δικό μου τρόπο σκέψης. Μπορεί να χειροτερεύεις για πολλούς περισσότερους από εμένα.

  Υπάρχει ένα κομμάτι μιας πρότασής σου με το οποίο δε συμφωνώ στην ανάρτηση αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο. Δεν επιθυμώ να τονίζω διαρκώς τα αδύνατα σημεία σου που όλο και ελαττώνονται . Και επειδή σήμερα έπιασες το μίτο της Αριάδνης, με αυτό θα ήθελα να σε παρακαλέσω να καταπιαστεί το μυαλό σου και η σκέψη σου ολοκληρωτικά. Με το πολίτευμα. Εκεί ακριβώς είναι η ουσία του προβλήματος κατά την αντίληψή μου. Δε χρειάζεται να υιοθετήσουμε ένα από τα υπάρχοντα γνωστά πολιτεύματα. Δε νομίζεις ότι μετά από τόση εξέλιξη έχει φτάσει η ώρα να ανακαλύψουμε ένα νέο; Αφού αναγνωρίζουμε παγκόσμια όλοι μας τη συγκεκριμμένη ανάγκη αλλά κανένας δεν κάνει τη αρχή. Μήπως ήρθε η ώρα να ξαναπρωτοτυπήσουμε ως Έλληνες; Μήπως όλη αυτή τη συσσωρευμένη οργή μπορούμε να την κατευθύνουμε σε δημιουργικότητα; Απευθύνομαι τόσο σε εσένα αλλά και σε όποιον τύχει να διαβάσει το παρών σχόλιο και με καταλαβαίνει. Επειδή η δική μου οργή χτυπάει κόκκινο με την συνεχιζόμενη αδικία (μη υπαρχούσης αποτελεσματικής δικαιοσύνης στο πολίτευμά μας όπως αποδεικνύεται) στο παρών πολίτευμά μας (προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία) και αισθάνομαι ελάχιστα μακριά από το να γίνω κομάντο αυτοκτονίας και να πάρω καμιά εικοσαριά άτομα μαζί μου (με μόνο ένα δύο πρόσωπα παράπλευρες απώλειες (τις έχω ζυγίσει πολύ προσεκτικά τις πιθανές απώλειες (αλλά και το όφελος) και αν και λυπάμαι πάρα πολύ για τις πιθανές παράπλευρες απώλειες, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πιάσουν τόπο για τους υπόλοιπους που θα απομείνετε ζωντανοί)). Μήπως θα άξιζε να κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να γλυτώσουμε αυτές τις μια δυο (άδικες αν το δούμε ατομικά (μπορεί και να μην υπάρξουν και το μόνο θύμα να είμαι μόνο εγώ τελικά (έχω μετρήσει το worst case scenario και βγάζει στη χειρότερη δύο αθώους που ίσως χρειαστεί να την πληρώσουν))) παράπλευρες απώλειες; Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι δημιουργικό; Ή όποιον πάρει ο χάρος;

  Μου αρέσει!

  • GPAPAK said

   Άρχοντα είσαι Χρυσαυγίτης και δεν το έχεις καταλάβει ακόμη. Αυτά που λες ακριβώς είναι η Ελληνική Ιδεολογία. Νέο Πολίτευμα με ότι και αν αυτό σημαίνει.

   Μου αρέσει!

  • Γιαννάκης Σαμψών said

   Εάν, υποθετικά μιλώντας τονίζω, η δικαιοσύνη γινόταν να ήταν αληθινά ανεξάρτητη τότε και το πιο απολυταρχικό καθεστώς θα μπορούσε να είναι κατά πολύ δημοκρατικότερο από τις γνωστές δημοκρατίες:

   Άμεση δημοκρατία
   Συμμετοχική δημοκρατία
   Αντιπροσωπευτική δημοκρατία
   Φιλελεύθερη δημοκρατία
   Κοινοβουλευτική δημοκρατία
   Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
   Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
   Σύστημα Γουεστμίνστερ
   Προεδρική Δημοκρατία
   Ημιπροεδρικό σύστημα
   Λαϊκή δημοκρατία

   Δημοκρατία δεν υφίσταται χωρίς ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Αυτή νομίζω ότι είναι η μεγάλη πληγή. Αυτό είναι το αυγό του φιδιού. Μην το ψάχνετε πουθενά αλλού. Και κατά τη γνώμη μου, οι έλληνες «λειτουργοί» του δικαστικού σώματος είναι οι πρωταίτιοι της κατάντιας μας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο σόου του δικαστικού σώματος κατά της χρυσής αυγής που τους ξεβράκωσε ακόμη και στον πλέον καλόπιστο πολίτη, ασχέτως όποιας ιδεολογίας αλλά και για όλη τη διαφθορά που επέτρεψε το δικαστικό σώμα να γιγαντωθεί σε όλη τη μεταπολίτευση.

   Πόσες φορές αναρωτήθηκε κάθε πολίτης, από όποιο ιδεολογικό χώρο και αν βρισκόταν, σε αυτές τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, επιτέλους ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;

   Εάν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν πα να κάνανε υποδείξεις οι κυβερνώντες; Δεν πα να ξελαρυγγιάζονταν τα κανάλια κάθε μέρα όλη μέρα όλο το χρόνο; Ο ένοχος θα φυλακιζόταν και ο αθώος θα ήταν ελεύθερος πλην ανθρωπίνου αλλά όχι σκόπιμου σφάλματος του δικαστικού σώματος καθώς ουδείς «άσφαλτος» εκτός του Ενός και η κοινή γνώμη θα σεβόταν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης με απόλυτη εμπιστοσύνη.

   Δεν είναι αργά.
   Είμαι υπέρ της δημιουργικότητας εάν είχα αυτή την επιλογή.

   Μου αρέσει!

 34. φωτεινη said

  Ολυμπια,
  επιτρεπεις την δημοσιοποιηση προσωπικων φωτογραφιων και βιντεο;

  δεν προκειται αυτο για αμεση διαφημιση,μεσω της ιστοσελιδας;

  Μου αρέσει!

 35. νκ said

  ΚΟΜΠΙΝΑΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του συνταγματικου τοξου
  που θα ……ξεχαστουν οι υποθεσεις τους

  η Ολομέλεια ενέκρινε τις αιτήσεις άρσης της βουλευτικής ασυλίας για τους βουλευτές Μενέλαο Βλάχβεη (Σερρών, ΝΔ) με 161 υπέρ της άρσης, 42 κατά, 7 «παρών» και 3 λευκά.
  Η άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Βλάχβεη είχε ζητηθεί για απιστία από κοινού κατ΄ εξακολούθηση από την οποία η περιουσιακή ζημιά υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ.

  Υπέρ της άρσης του κ. Ιωάννη Μιχελογιαννάκη (Ηρακλείου, ΣΥΡΙΖΑ) ψήφισαν 203 βουλευτές, 5 βουλευτές ψήφισαν κατά, 2 «παρών» και 3 βουλευτές ψήφισαν λευκό.

  Η άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Μιχελογιαννάκη αφορά σε υπόθεση απιστίας στην Υπηρεσία κατ΄ εξακολούθηση, συνολικής αξίας αντικειμένου της πράξης υπερβαίνουσας το ποσό των 120.000 ευρώ αλλά και αυτό των 150.000 ευρώ στρεφόμενη κατά ΟΤΑ.

  Επίσης 159 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή Μιχάλη Ταμήλου (Τρικάλων, ΝΔ), 42 ψήφισαν κατά, 9 «παρών» και 1 λευκό.

  Η άρση ασυλίας του κ. Ταμήλου αφορά σε υπόθεση παράβασης καθήκοντος.

  Μου αρέσει!

 36. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ said

  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΙΝΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ , ΕΝΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ , ΕΝΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ, ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ,ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .

  Ο ΕΜΕΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.

  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .
  ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ .

  ΞΕΦΤΙΛΕΣ , ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΞΩ . ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ.

  ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΩΓΡΟΥΕΛΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΕΣ ΘΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ .

  ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΩΓΡΟΥΕΛΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

  ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

  Μου αρέσει!

 37. Μιχαηλ Ανδρεαδης said

  ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ
  Αν μου απαντησετε,κυριε «Αγαπουλα»,στο ερωτημα ποιους κοβετε για μασωνους,θα ηθελα τεκμηριωμενη απαντηση,τους λογους κ.λ.π.Φαινεται ,κυριε μου,οτι ο Κερκυραιος δεν εχει σχεση με την μασωνια,δε χρειαζοταν ειδικη εξεταση γι’ αυτο,απορω πως δεν το καταλαβατε,ευθυς,εξαρχης,παρ’ ολη την εξυπναδα σας.Περαν τουτου,θα σας ημουν υποχρεος,αν μου λυνατε την απορια,μη φοβαστε,τα παιζουμε ολα για ολα,το πολυ-πολυ να οδευσουμε μια ωρα νωριτερα εκει,οπου «ουκ εστι πονος η λυπη…αλλα ζωη ατελευτητη».

  Μου αρέσει!

  • Αγαπουλας said

   Κυριε Ανδρεαδη….
   Δεν ειναι αναγκη…..
   Ολα θα γινουν μονα τους….
   Το μονο που πρεπει να γινει ειναι να καθισουμε στους καναπεδες και να επεξεργαζομαστε τις πληροφοριες που δεχομαστε…..με κριτικη παντοτε αποψη….
   Ζουμε καιρους αποκαλυψης….καμια επανασταση η μαζικη διαδηλωση..
   Μονο ματια και αυτια ανοιχτα….
   Ολα θα γινουν οπως τα ειχε υποσχεθει Αυτος……

   Μου αρέσει!

 38. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ said

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

  Ρίγη συγκίνησης διαπερνούν τους δημοκράτες όλης της χώρας, στο άκουσμα της συγκλονιστικής είδησης ότι βρέθηκε επιτέλους ο κρυμμένος οπλισμός της Χρυσής Αυγής. Την ανακάλυψη του… αιώνα, έκαναν τυχαία εχθές αλλοδαποί εργάτες που πραγματοποιούσαν έργα σε πεζόδρομο της λεωφόρου Θηβών! Τα πρώτα ευρήματα είναι ένα οξειδωμένο βήμα όλμου, ένας κάλυκας και δύο πυροκροτητές χειροβομβίδας. Στο σημείο έχουν σπεύσει ο φον Αντωνάκης αυτοπροσώπως, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ο Μάκης Βορίδης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος, ο Φώτης Κουβέλης, η ομάδα του «Ιού» και άλλα βασικά στελέχη του συνταγματικού τόξου, ο Αμερικανός ο Γερμανός και ο Ισραηλινός πρεσβευτής, πολυάριθμη αντιπροσωπεία του ΚΙΣ, καθώς και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια με τις κάμερες αναμμένες, για να σας μεταφέρουν αμέσως εικόνες κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα. Ειδικά συνεργεία Πακιστανών-θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων (τους οποίους προσέφερε ευγενώς η Πακιστανική Κοινότητα και η ΑΝΤΑΡCIA) εργάζονται πυρετωδώς για την εξόρυξη του οπλισμού. Ρόλο επιστάτη παίζει ο αναρχικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλος, με βοηθούς κουκουλοφόρους της βίλα Αμαλία. Τα απαραίτητα μηχανήματα για την εξόρυξη τα έχει παραχωρήσει (με το αζημίωτο πάντα…) η εταιρεία «Άκτωρ» του Big Boss. Λόγω του… συνωστισμού που παρατηρείται, την όλη επιχείρηση συντονίζει η Μαρία Ρεπούση, ενώ για την τήρηση της τάξης και την απομάκρυνση των περίεργων, ο σύντροφος Κουτσούμπας έχει στείλει επιτόπου πέντε διμοιρίες των ΚΝΑΤ, τις πιο άγριες που διαθέτει (μάλλον πρόκειται για τους φύλακες της βουλής όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο). Επικεφαλής τους (και με τα ρόπαλα ανά χείρας) είναι οι σύντροφοι Παλουκόγιαννης και Μανουσογιαννάκης, που φέρουν κόκκινο περιβραχιόνιο με την μορφή του Στάλιν σε λευκό κύκλο. Τους συντονίζει με τον ασύρματο από την Εκάλη (γιατί δεν αδειάζει, κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ), η Λιάνα Κανέλλα! Τέλος, στο σημείο ευρίσκεται ο μητροπολίτης Σισανίου Παύλος, ο οποίος απευθύνει δεήσεις να βγει ο οπλισμός σώος!
  (ΥΓ) 1: Ήδη, βρίσκεται σε ετοιμότητα (φορώντας τη μεγάλη του στολή) στη ΓΑΔΑ ο ταξίαρχος Πρετεντέρης, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος «ν’ αρχίσουμε τις συλλήψεις».
  (ΥΓ) 2: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι τώρα πληροφορίες, σε τούνελ 150 μέτρα κάτω από το έδαφος και μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο τούνελ, βρίσκονται τα τανκς με τα οποία η Χρυσή Αυγή θα έμπαινε στη βουλή, σύμφωνα με τον «Ψευδομάρτυρα Γ’» (ή τον Δ΄, ή τον Ε΄, θα σας γελάσουμε).
  (ΥΓ) 3: Επιτόπου έχουν μεταβεί και οι εθνικοί ανακριτές της υπόθεσης Χρυσή Αυγή, ενώ έχει διαμορφωθεί (φυσικά από την εταιρεία του Big Boss) ειδική αίθουσα καταθέσεων ψευδομαρτύρων, καθώς και αίθουσα αναμονής, στην οποία τους προσφέρονται καφέδες, αναψυκτικά και λουκούμια (με μπόλικη λουκουμόσκονη). Μάλιστα, οι ψευδομάρτυρες είναι τόσο πολλοί, που αφού ολοκληρώθηκε η αρίθμησή τους μέχρι το Ω΄, συνεχίζεται ως Α1, Β1, κ.τ.λ. Για την ιατρική τους φροντίδα (σε περίπτωση που τους πιάσει κρίση), διατίθενται βεβαιωμένα προοδευτικοί ψυχίατροι και ειδικευμένο στη χρήση ζουρλομανδύα νοσηλευτικό προσωπικό.
  (ΥΓ) 4: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τις πρώτες καταθέσεις-φωτιά των ψευδομαρτύρων, προκύπτει ενεργός συμμετοχή του αρχηγού και όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην απόκρυψη του οπλισμού, για την οποία χρησιμοποιήθηκαν οι Πακιστανοί, στους οποίους η εγκληματική αυτή οργάνωση έδινε είδη ρουχισμού –που προσέφεραν αγαθιάρηδες πολίτες, νομίζοντας πως θα δοθούν στους φτωχούς- για να τα πουλάνε στα παζάρια, κι έπαιρνε ποσοστά. Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται συλλήψεις των ασύλληπτων βουλευτών, στελεχών, μελών και ψηφοφόρων (καθώς και των συγγενών και φίλων αυτών) του νεοναζιστικού μορφώματος.
  (ΥΓ) 5: @#@#$#w$$%d&*^%^&*& ΑΝΑΘΕΜΑ! Παραλείπεται… (Μας έφαγε η λογοκρισία)!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: