olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ………. ΠΑΛΙΑ.

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 22, 2013

Του Κρίτωνος

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Στους εντολοδόχους των διαφόρων λεσχών, «φαίνεται» όμως ότι, τίποτα πιά δεν πάει καλά ..

Οι αραβικές «ανοίξεις» …. τελειώσανε.
Στην σημερινή Τουρκία έχουμε κοινωνική αναταραχή όπου και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, .. ούτε εκεί «φαίνεται» ότι τους πήγε ο σχεδιασμός «Τους» για μία ……. «ανοιξιάτικη» Τουρκία.

Στο στρατοκρατούμενο Ισραήλ, όπου οι σιωνιστές «διψάνε» για πολέμους, προκειμένου να διχάσουν τους λαούς της Μεσογείου, που πιστεύουν ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουν, από την στιγμή που στην περιοχή νοιώθουν σαν .. την καλαμιά στον κάμπο. Ο εβραϊκός λαός εκεί ζεί δυστυχισμένος και μέσα στην τρομοκρατία, σφιχτά εναγκαλισμένος από τους σιωνιστές.

Στις ΗΠΑ , το χρέος υπερβαίνει το αστρονομικό 17 τρις, με ένα 49% του πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχιας.
Στις ΗΠΑ που το ποσοστό του κόσμου, που δεν θέλει να ακούει για πολέμους ξεπερνά το 85%.
Τις ΗΠΑ όπου μέχρι στιγμής το κυρίαρχο εβραϊκό λόμπυ, τις σέρνει από την μύτη, αλλά και …
Στις ΗΠΑ που «φαίνεται» ότι τα πράγματα αλλάζουνε και από αυτούς που σίγουρα θα θιχθούν ανήκει και το πιό πάνω λόμπυ ..
Στις ΗΠΑ που μία γενικευμένη κοινωνική αναταραχή, στο μέσον αυτής της κρίσης, δεν αποτελεί επιστημονική φαντασία …

Στην Ρωσία, μιά χώρα πάμπλουτη στις πρώτες ύλες, μιά χώρα με άπειρες δυνατότητες, μιά χώρα με έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό ακόμα και σε τεχνολογία διαστήματος, μιά Ρωσία όμως που πρακτικά σήμερα είναι δυνατή μόνο στον τομέα της παραγωγής και της διάθεσης των υδρογονανθράκων.
Μιά Ρωσία, όπου οι νέοι της υποαπασχολούνται, οι νέοι τους με τα υψηλότερα ποσοστά αλκοολισμού παγκοσμίως και οι νέες τους σε μεγάλο ποσοστό να «εργάζονται» στα ….

καμπαρέ του υπόλοιπου κόσμου… και εδώ λοιπόν η κοινωνική αναταραχή είναι ένα ενδεχόμενο …

Η Κίνα όπου φαίνεται ότι, την «πατάει» και αυτή σταδιακά όπως και οι υπόλοιποι, έχοντας

κάνει τεράστια έξοδα σε έργα υποδομών, έχει κτίσει πληθώρα νέων* πόλεων, τεράστια συγκροτήματα και έργα, οι Ολυμπιακοί αγώνες, τα οποία όμως … δεν είναι ανταποδωτικά.

Η παραγωγή της αργά αλλά σταθερά ελαττούται διότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει .. Η κρίση και εδώ λοιπόν υποβόσκει, λίγο πιό μακριά μεν, αλλά αρχίζει σιγά σιγά να της κτυπάει την πόρτα ..

Η Γερμανία, των αμερικάνικων βάσεων που .. δεν έχει άποψη, που κυβερνάει με το μπιλιετάκι και .. γαβγίζει κατόπιν εντολών …

Η φούσκα των παγκόσμιων τραπεζών, ήδη ξεπερνά τα 800 τρις … Αυτό το τραπεζικό σύστημα που με τίποτα δεν σώζεται.

Αλλά, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται ..
Η ελπίδα των «ισχυρών» προκειμένου να επιμηκύνουν τον χρόνο επιβίωσής τους, «τρέφεται» από τα μίση, τις διχόνοιες των λαών και τους πολέμους που τους «δωρίζουνε» μέσα από διαρκείς προβοκάτσιες .
ΟΜΩΣ … ότι και να κάνουν, τίποτα δεν τους βγαίνει …
Οι κινήσεις τους, σαν τις τελευταίες είναι και αυτές σπασμωδικές, σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν τους πάει,.. «αυτοί» δεν έχουνε να προτείνουνε τίποτα ….

Το νέο θάρθει από τα … παλιά και θα είναι δώρο από τον λαό που του έχουν επιτεθεί λυσσαλαία και με κάθε τρόπο ..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .. ο εχθρός τους..
Όμως ο πλανήτης και η ανθρωπότητα έχει κουραστεί με τα τερτίπια «τους» ..
Εχθρός «τους» είναι και η Ανθρωπότητα, .. αυτή όμως θα έχει τον τελευταίο λόγο …

*νέων πόλεων .

Μεγάλεις επεκτάσεις των ήδη υπαρχουσών πόλεων και νέες πόλεις.

34 Σχόλια to “ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ………. ΠΑΛΙΑ.”

 1. Παύλος Κριεζής said

  Φοβάμαι ότι άλλη μία «τεχνητή κρίση» χαρτονομίσματος έρχεται…
  Και θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη,mark my word’s…

  Μου αρέσει!

  • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

   Παύλο,

   οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εφαρμόσουν τον N.E.S.A.R.A law

   μία νομοθεσία που την έχει υπογράψει ο Κλίντον το 2000

   αυτή η νομοθεσία παίρνει την δύναμη από τους γνωστούς επιβήτορες (12 οικογένειες τραπεζιτών τοκογλύφων) και την δίνει στο ανθρώπινο γένος

   η Αμερική είναι έτοιμη με το καινούργιο δολάριο που θα έχει αντίκρυσμα χρυσό και πολίτιμους λίθους

   άρα η Αμερική βγαίνει από τον φαύλο κύκλο της FED

   αλλάζει το τραπεζικό σύστημα και γίνεται ανθρώπινο
   στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που ακόμα εξυπηρετούν τα συμφέροντα των επιβητόρων – they have’nt uttered a word – μούγκα στην μούγκα που λέμε απλά

   στην Ευρώπη ήδη οι τραπεζικοί υπάλληλοι παρακολουθούν σεμινάρια του νέου τραπεζικού συστήματος που θα εφαρμοστεί σύντομα

   εδώ στην Ελλάδα η μόνη γνώση έρχεται από την Διαφώτιση των Ελλήνων

   Μου αρέσει!

   • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

    και συνεπώς αφού το δολάριο θα έχει αντίκρισμα χρυσό και πολίτιμους λίθους

    θέλω να δω τι αντίκρισμα θα έχει το ΣΚΑΤΟ ΕΥΡΩ

    μάλλον τον κώλο της μέρκελ

    Μου αρέσει!

   • Diogenis B. said

    Φιλε N.W.O. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.!!!
    Αυτο πιστευω και εγω γιατι ο κομπος (τις μα@@@@ας) εχει φτασει στο χτενι.!!!

    Μου αρέσει!

   • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

    ή το ΕΥΡΩ θα τυπώνεται από κάποιον που έχει το αντίκρισμα σε χρυσό

    Μου αρέσει!

   • Ο χρυσός δεν επαρκεί για να κινήσει την παγκόσμια οικονομία, οι πολίτιμοι λίθοι είναι ακατάλληλοι για νομισματοποίηση και κανενα κράτος ή μόρφωμα δεν έχει πρόθεση να δώσει κάλυψη σε κανένα υπάρχων νόμισμα με οτιδήποτε πραγματικό…. αν γινόταν κάτι τέτοιο την άλλη μέρα θα κατέρρεε η παγκόσμια οικονομία και θα γινόταν αδύνατες οι συναλλαγές στα χρηματηστήρια κλπ όπου τα πάντα γίνονται με «αέρα»

    Μου αρέσει!

   • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

    Christos Apostolidis

    είναι ανάγκη να μελετήσεις τα 19 άρθρα της νομοθεσίας ΝΕΣΑΡΑ

    Μου αρέσει!

   • National Economic Security and Recovery Act (NESARA) was a set of proposed economic reforms suggested during the 1990s by Harvey Francis Barnard. Barnard claimed that the proposals, which included replacing the income tax with a national sales tax (see also FairTax), abolishing compound interest on secured loans, and returning to a bimetallic currency, would result in 0% inflation and a more stable economy. The proposals were never introduced before Congress. NESARA has since become better known as the subject of a cult-like conspiracy theory promoted by Shaini Candace Goodwin, who claimed that the act was actually passed with additional provisions as the National Economic Security and Reformation Act, and then suppressed by the George W. Bush administration and the Supreme Court. Other people have adopted and embellished Goodwin’s ideas.

    Μου αρέσει!

   • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    Ειναι αναγκη να μην γραφει ο καθενας οτι θελει χωρις καν να γνωριζει αν οι πηγες και η αναφορες του εχουν ιχνος αληθειας …..

    Μου αρέσει!

   • Santa said

    για ρωτήστε….πού πηγαίνει όλος αυτός ο χρυσός που συγκεντρώνεται στα μαγαζάκια που έχουν ανοίξει σε κάθε γωνιά της χώρας?? πού? πού???

    Μου αρέσει!

   • άντε μας βλέπω σιγά σιγά να ανταλλάζουμε κότες και πατάτες στις αγορές μας… (ώρε και να δω τον άλλο να πάει να αγοράσει αυτοκίνητο… τρεις μέρες θα κουβαλάει)

    Μου αρέσει!

   • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

    Christos Apostolidis
    συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου στις 10:16 πμ

    την νομοθεσία N.E.S.A.R.A. την έχω σε εκτύπωση – από το διαδίκτυο φυσικά –

    συνέχισε την έρευνά σου και θα την βρεις και εσύ

    Μου αρέσει!

   • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

    Τι να βρω φιλε μου? Κατι που δεν υπαρχει σαν νομος των ΗΠΑ και υπηρξε μονο σαν προταση που ποτε ομως δεν εφτασε ουτε καν για ψηφιση? ουτε αριθμο πρωτοκολου σου λεει δεν εχει παρει σαν προταση νομου προς διαβουλευση….. δεν ειναι νομος.. μια αρλουμπα ειναι που αναπαραγεις εσυ ο ενας και ο αλλος χωρις να υφιστατε…

    Νομοθεσια nesara ΔΕΝ υπαρχει σαν νομος των ΗΠΑ…. εχεις αποδειξη για το αντιθετο?

    Μου αρέσει!

  • Νέστωρ said

   «Είναι η ενέργεια, ανόητε!»

   (Κάτι που θα έλεγε ο Μπιλ Κλίντον, αν μίλαγε για το σήμερα.)

   Δεν είναι τεχνητή. Η Συρία είναι το τελικό πεδίο μάχης της σύγκρουσης του συστήματος του πετροδολαρίου (παρόν χρηματοπιστωτικό και παραγωγικό σύστημα) και ενός νέου εναλλακτικού συλλογικού νομισματικού συστήματος που θα εκπροσωπεί τις 5 αναδυόμενες οικονομικές δυνάμεις (βλέπε B.R.I.C.S. – Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιο Αφρική)

   Το νέο νόμισμα θα βασίζεται στην οικονομική δύναμη που δημιουργείται από τους αγωγούς φυσικού αερίου (που υπάρχει σε μεγαλύτερη αυθονία από το πετρέλαιο, του οποίου η παραγωγή εχει φτάσει σε πλατό και η τιμή έχει εκτοξευτεί μόνιμα άνω των 105 δολαρίων / βαρέλι, τα δε περίφημα σχιστολιθικά κοιτάσματα αποδυκνύονται αντιπαραγωγικά). Το νέο νόμισμα που θα δημιουργηθεί, απειλεί να παρακάμψει το πετροδολάριο (το δολάριο χρησιμοποιείται σαν μέσω αγοραπωλησιών πετρελαίου από τις χώρες του OPEC), αλλά και το βασισμένο σε λογιστικές απάτες, τραπεζικές κομπίνες, χρηματιστηριακές φούσκες και αρπαγή του πλούτου των χωρών-μελών, ευρώ. Θα βασίζεται δε μερικώς και στο χρυσό, από τον οποίο οι BRICS μαζεύουν μεγάλες ποσότητες, αλλά κυρίως στην ενέργεια των αγωγών.

   Υπάρχουν δύο εναλλακτικά δίκτυα φυσικού αερίου υπό σχεδιασμό. Το ένα είναι το περίφημο Nabuco (Σ. Αραβία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Κατάρ), που θα ξεκινά από το Σινά και θα περνάει μέσα από Ιορδανία και Συρία (μαντέψτε ποιος τους στέκεται εμπόδιο στο σχέδιο!!!) πριν φτάσει στην Τουρκία και θα διοχετευτεί στην Ευρώπη. Ο άλλος είναι ένα κολοσσιαίο δίκτυο αγωγών, στο οποίο μεγάλο μερίδιο θα έχει η Ρωσία, μέσω Gasprom, που ήδη προμηθεύει την Ευρώπη και ελέγχει τις κάνουλες, το οποίο σχεδιάζεται να επεκταθεί μέσω Ιράν, προς Ινδία και Κίνα.

   Ο πιο καθοριστικός παράγοντας: Ο Nabuco, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν αλλάξει το καθεστώς στη Συρία. Για αυτό είδαμε το κακοστημένο θέαμα που τελικά δεν έπεισε κανένα και τις προετοιμασίες ακόμα ενός πολέμου, αλλά από την άλλη, τα Ρωσικά πλοία και, για πρώτη φορά στην ιστορία, ένα Κινεζικό αποβατικό με 1000 πεζοναύτες, να πλέουν στη Μεσόγειο, ανάμεσα σε Κύπρο και Συρία. Επίσης είδαμε και το απίστευτο, οι Σαουδάραβες να «κερνάνε» ανοιχτά τα έξοδα του πολέμου στους Αμερικανούς (βλέπε «μισθοφορικός στρατός») και απειλούν ανοιχτά τον Πούτιν με «τρομοκρατικές» επιθέσεις στους Ολυμπιακούς.

   Η απάντηση και το αποτέλεσμα αυτού του γύρου ήταν η απίστευτης μαεστρίας διπλωματική νίκη των Ρώσων κατά της Αμερικανικής (δηλαδή της Σαουδαραβικής) πολιτικής, το ξεμπρόστιασμα του Τζων Κέρρυ δύο φορές (!) και το μπλοκάρισμα του πολέμου μέχρι νεωτέρας.

   Μου αρέσει!

   • ΚΡΙΤΩΝ 33 said

    Φίλε μου, καθημερινά βιώνουμε την μεγάλη μπλόφα των πετρλαιάδων που σαν μαυραγορίτες κερδοσκοπούν στον πλανήτη.
    Η άπειρη και τζάμπα ενέργεια υπάρχει στον πλανήτη, …… το όνομά της ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ …. ακίνδυνη και πεντακάθαρη …….
    Την κρατάνε στα συρτάρια και φυσικά προς το παρόν, δεν προωθούν την έρευνα.
    Βέβαια, υπάρχει και ένα αξιοπερίεργο … ! .. και αυτό είναι, ότι θα ξεκινήσει ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας με την παραπάνω μέθοδο, το 2015 στην Γαλλία.

    Πυρηνική σύντηξη: η μεγάλη ελπίδα για άφθονη, καθαρή ενέργεια στο μέλλον
    Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

    Εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και πυρηνικά απόβλητα είναι δύο από τα προβλήματα που συνδέονται με τις πλέον διαδεδομένες ενεργειακές τεχνολογίες, την εσωτερική καύση ορυκτών καυσίμων και τη σχάση του πυρήνα του ατόμου.
    Ως μεγάλη ελπίδα για την παραγωγή άφθονης ενέργειας, δίχως εκπομπές ρύπων και ελάχιστα έως μηδενικά απόβλητα προβάλλει η ενέργεια σύντηξης.
    Μέχρι σήμερα, η πυρηνική σύντηξη*1 είχε επιτευχθεί στο εργαστήριο και μικρό χρονικό διάστημα. Πλέον, επιστήμονες σε διάφορες χώρες πλησιάζουν στην επίτευξη βιώσιμης σύντηξης, γεγονός που θα σημάνει την έναρξη εμπορικής εκμετάλλευσης της τεχνολογίας.
    Με αυτή την προοπτική 70 κορυφαίοι επιστήμονες και μηχανικοί απ’ όλο τον κόσμο συναντώνται στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA) από τις 15 έως τις 18 Οκτωβρίου.
    Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (International Atomic Energy Agency-IAEA) και θα ασχοληθεί με τις επιστημονικές και τεχνολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες που αναπτύσσουν τη σύντηξη ως πηγή καθαρής και άφθονης ενέργειας για ηλεκτροπαραγωγή.
    Η συνάντηση του IAEA λαμβάνει χώρα τη στιγμή που δρομολογείται η κατασκευή του ITER, μιας γιγάντιας πειραματικής μονάδας στη νότια Γαλλία, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και πέντε ακόμα χώρες. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το ITER θα μπορεί να παράγει 500 εκατομμύρια Βατ ενέργειας σύντηξης σε διάστημα 500 δευτερολέπτων έως τα τέλη της δεκαετίας του 2020.
    Προγράμματα πυρηνικής σύντηξης αναπτύσσουν αυτόνομα διάφορες χώρες (Κορέα, Ρωσία, Ινδία, Κίνα) ανάλογα με τον επείγοντα χαρακτήρα των ενεργειακών τους αναγκών.
    Η συνάντηση στο UCLΑ αποσκοπεί στην ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας, αλλά κυρίως στον συντονισμό των ενεργειών σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Αυτή τη στιγμή ως βασική επιλογή για την ανάπτυξη της ενέργειας σύντηξης προβάλλει η τεχνολογία με τη διεθνή ονομασία Τόκαμακ*2.
    Πρόκειται για την ειδική τεχνολογική διάταξη θερμοπυρηνικού αντιδραστήρα, μορφής δακτυλιοειδούς θαλάμου που χρησιμοποιείται στην έρευνα θερμοπυρηνικής ενέργειας. Εφευρέθηκε από Ρώσους φυσικούς στη δεκαετία του 1960 και από το 1968 και μετά άρχισε η εγκατάσταση παρόμοιων διατάξεων σε διάφορες πόλεις του κόσμου.
    *1:Πυρηνική σύντηξη (συν + τήξη) ονομάζεται η συνένωση ελαφρών πυρήνων σε βαρύτερους με ταυτόχρονη απελευθέρωση ενέργειας.
    Η ενέργεια που απελευθερώνεται, οφείλεται στο γεγονός ότι η ενέργεια σύνδεσης ανά νουκλεόνιο στα προϊόντα της σύντηξης, είναι μικρότερη από το άθροισμα των ενεργειών σύνδεσης που χαρακτηρίζει κάθε αντιδρόν συστατικό της σύντηξης (μέχρι του σχηματισμό του σιδήρου. Κατά την παραγωγή βαρύτερων πυρήνων υπάρχει ενεργειακό έλλειμμα).
    Οπότε με τη δημιουργία των προϊόντων στη διαδικασία της σύντηξης, υπάρχει ένα «περίσσευμα» ενέργειας, που οφείλεται στη διαφορά των ενεργειών σύνδεσης και αυτή απελευθερώνεται στο περιβάλλον με μορφή κινητικής ενέργειας στα παραπροϊόντα (πχ σωματίδια β ή νετρίνα ηλεκτρονίου) και με τη μορφή ακτινοβολίας γάμμα.
    Πυρηνική σύντηξη μπορούν να δημιουργήσουν μόνον ελαφρά στοιχεία, όπως τα ισότοπα του υδρογόνου. Με την θέρμανση αερίου υδρογόνου σε υψηλές θερμοκρασίες, προκαλούνται συγκρούσεις των πυρήνων των ατόμων του υδρογόνου, τόσο ορμητικές και βίαιες που τελικά αυτοί συνενώνονται δημιουργώντας σταδιακά, πυρήνες ενός άλλου στοιχείου (μεταστοιχείωση), του ηλίου, εκλύοντας ταυτόχρονα θερμική ενέργεια.
    *2: Το όνομα Τόκαμακ είναι αρκτικόλεξο από την πλήρη ρωσική ονομασία του ΤΟροϊντάλναγια ΚAμερα ς ΜΑγνίτνιμι Κατούσκαμι (= δακτυλιοειδής θάλαμος με μαγνητικά πεδία).
    econews, wikipedia

    Μου αρέσει!

 2. Κ. ΚΩΝ/ΝΟΣ said

  «Ο εβραϊκός λαός εκεί ζεί δυστυχισμένος και μέσα στην τρομοκρατία, ………»

  ΠΩ ΠΩ, ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΑΟ !!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. THOMAS said

  .. ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ..

  .. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ..
  ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..
  ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ .. ΚΑΙ ΤΙΣ ΄΄ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ..

  .. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ » ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ..

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ !

  ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΧΑΛΒΑ .. ΠΡΩΗΝ ΚΚΕ ΝΑ ΄΄ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ / ΒΛΕΜΜΑΤΑ
  … ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΦΟΝΟΣ .. ΦΤΑΙΕΙ ; – > H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

  ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΑΝΤΙΦΑ ΤΙΣ ΄΄ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ / ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΄΄ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ Χ.Α //

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ .. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ..
  ΚΙ Η ΄΄ΜΠΑΛΑ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ ..!

  ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ..

  //

  ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟ ; ..

  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ » ΕΙΧΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ //

  .. ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΙΣΩΣ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α – ΠΑΡΑΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΕΛΙΔΩΝΗ ..
  .

  Μου αρέσει!

  • THOMAS said

   ΥΓ.

   – ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ Η΄ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ;

   – ΑΛΛΑ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΑΛΛΟΘΙ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ .. ΄΄ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ..
   ..
   ΄΄ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΔΟΥΛΙΑ .. ΟΥΤΕ ΝΔού , ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΚΟΥ ..

   > Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ .. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ .. ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!

   Μου αρέσει!

 4. Άναξ said

  Στο όνομα της Δημοκρατίας, θα σας στερήσουμε την Ελευθερία…

  Ο Λύκος είμαστε εμείς…

  Μου αρέσει!

 5. Εντελως στραβες διαπιστωσεις που καταλληγουν με μια μαντεψια/ευχη?

  Μου αρέσει!

 6. Diogenis B. said

  Μηπως αυτο το κουταβακι (χρυση αυγη) που με τοσο αγαπη θελησαν (???) να αναθρεψουν (για να φυλαγει τα προβατα),! τωρα εχει μεγαλοσει ωστε να μην αναγνωριζει και πολυ περισσοτερο δεν εχει σεβασμο στο αφεντικο.!!!
  Και τωρα η αλαζονεια του αφεντικου εχει ξεπερασει καθε οριο πραγματικοτητας.!!!

  Μου αρέσει!

 7. Πέτρος Μ. said

  Ξύπνα Κρίτων, ξημέρωσε, καλώς ήρθε στη νέα Ελλάδα, με τη νέα τάξη πραγμάτων και τη νέα δημοκρατία. Αυτό είναι το νέο, που είναι και παλιό.

  Μου αρέσει!

  • Diogenis B. said

   Αγαπητε φιλε Πετρος Μ.!!!
   Ο Κριτων αξιζει (κατα την αποψη μου) ενα πολυ μεγαλο,! # ευγε Κριτων #.!!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

   • NEW WORLD ORDER ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ said

    Diogenis

    συμφωνώ και εγώ μαζί σου

    Ο Κρίτων είναι ο πρώτος που αναφέρει ότι οι εφαρμογές των σχεδίων της παλιάς ΝΤΠ

    πήγαν περίπατο

    όπως περίπατο θα πάνε πολύ σύντομα και οι επιβήτορες του ανθρώπινου γένους

    Μου αρέσει!

 8. ΚΡΙΤΩΝ 33 said

  Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
  Σας ευχαριστώ όλους, για τους σχολιασμούς σας είτε θετικούς είτε αρνητικούς
  Το παρακάτω άρθρο ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ και μέχρι στιγμής δεν έχει αναρτήσει η ΟΛΥΜΠΙΑ.

  Τα σημαιάκια τους πράσινα, κόκκινα, μπλέ, μαύρα, «πορτοκαλί» …… ας πάνε στον διάολο.

  Ο σιωνισμός* και τώρα που ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ, εξακολουθεί να σέρνει αμερικάνους, βρετανούς,γερμανούς, τις παράγκες των εμίρηδων και των σεϊχηδων, την παράγκα της Ε.Ε.»‘… και τους λοιπούς . συγγενείς …
  Τον χορό που έχουνε στήσει και τους οδηγεί στον γκρεμό.

  Eίναι στυγνοί και αποφασισμένοι και βέβαια θα κτυπήσουν, τώρα στα τελευταία τους σκιρτήσματα …
  Τελευταία ζούμε μιά κλασική προβοκάτσια από ένα αυτογκόλ της Χ.Α, με ένα στυγνό φόνο από το χέρι ενός αχυράνθρωπου, που δείχνει προφίλ παρακρατικού, ενός κοινωνικού απόβλητου … η καλύτερα βορά για τα παιγνίδια των μυστικών υπηρεσιών … MOSAD, CIA,..
  …… και από την άλλη πλευρά, η άμεση απάντηση από ανθρώπους, που έχουν σε κακό να σηκώσουν την ελληνική σημαία …………………………………………

  Χ.Α. V/S ΣΥΡΙΖΑ και αναρχοαριστερών.
  ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ……… ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ?

  Οι πρακτικές τους αυτές, που σπρώχνουν τον κόσμο ξανά …… στο μαντρί…..
  Ένα παιχνίδι καλά στημένο από ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
  Όλα αυτά τα κόμματα, που το καθένα τους παίζει τον βρώμικό του ρόλο ….
  Ο σκοπός τους πάντα ο διχασμός του λαού και η καλλιέργεια του μίσους ….

  Είναι κάτι που το ζούμε επαναληπτικά
  Το παιχνίδι που παίζουν κατ΄ εξακολούθηση παντού και πάντα, ….. δεν είναι χρονικά μακρινή η προβοκάτσια- εκατόμβη με την χρήση των χημικών στην Συρία ….

  Η «βόρειοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα του Νότου, το ζήτημα της πλούσιας «λίμνης» της Μεσογείου.
  Δεν τους φθάνει να πάρουν κάποιο μερτικό από τα πλούτη της, ΘΕΛΟΥΝ να τα αποκτήσουν ΟΛΑ.
  Γι΄ αυτό μιά Ειρηνική Μεσογειακή λίμνη, γι΄ αυτούς είναι εχθρική.
  Θέλουν τους νότιους διηρεμένους και διχασμένους με κάθε τρόπο.

  Οι αραβικές ανοίξεις, τους ξεμπροστιάσανε….
  Τώρα θέλουν να κάνουν την τελική επίθεση, με ….. στόχο τα σιιτικά αραβικά καθεστώτα…
  Την αρχή την κάνανε, όπως πάντα οι εξοργιστικά ύπουλοι και δειλοί αφοπλίζουνε την Συρία του Ασσάντ από τα χημικά (αυτό βέβαια μας θυμίζει, κάτι από … Ιράκ).
  Η γνωστή τακτική, πρώτα επιδιώκουν να αφοπλίσουν τον «εχθρό» και μετά επιτίθενται πάνοπλοι σαν αστακοί στα .. σίγουρα
  Επιτίθενται αυτοί, που έχουνε κάνει άπειρες θηριωδίες είτε με χημικά, είτε με πυρηνικά ..

  Πριν την επίθεση, θέλουν ένα μέτωπο αρραγές, θα πρέπει και οι ευρωπαίοι να ακολουθήσουν με την «δική» τους βούληση…
  Θα πρέπει όμως, να την αισθανθούν αυτή την ανάγκη ..
  Θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα, για να αισθανθούν την ανάγκη από «προστασία»
  Θα πρέπει και η Ελλάδα να μπεί σε αυτό το κάδρο με την θέλησή της, αφού την κάνουμε να «αισθανθεί» αυτή την ανάγκη, … το οποίο μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.
  1. Με χειρουργικές προβοκάτσιες στο εσωτερικό (κάτι που το ζούμε τελευταία) , με σκοπό να διχάσουνε τον λαό.
  2. Με προβοκάτσιες εξωτερικές, χρησιμοποιώντας την ερντογανική νταβουτόγλια Τουρκία.

  Σκοπός των σιωνιστών και των «βορρείων» να διχάσουν με οποιοδήποτε τρόπο όλους τους μεσογειακούς.
  Οι μεσογειακοί δηλαδή .. «όλοι εναντίων όλων ..»

  Δεν θα πρέπει να τους κάνουμε αυτό το χατήρι με κανένα τρόπο.
  Είναι ώρα να αντιταχθούμε ο ελληνικός λαός σε εννιαίο μέτωπο, απέναντι στην δυσωδία των κομμάτων της μεταπολίτευσης…
  Τα σημαιάκια τους πράσινα, κόκκινα, μπλέ, μαύρα, «πορτοκαλί» …….. ας πάνε στον διάολο, δεν θα πρέπει να πετύχουνε «αυτοί» και να μας οδηγήσουνε σε μιά …….. ελληνική «ανοιξη», ανάλογη με τις γνωστές αραβικές …

  Η Απάντησή μας είναι ΜΙΑ
  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.

  * οφείλω εδώ να τονίσω, τα προβλήματα του εβραϊκού λαού. Ένας λαός στην μέγγενη του σιωνισμού.
  Ένας λαός που υπό το καθεστώς αυτής της πίεσης, βιώνει καθημερινά τον φόβο του κινδύνου …..
  Ο κίνδυνος που προέρχεται, από τα γειτνιάζοντα κράτη ….
  Ο κίδυνος αυτός που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών του σιωνισμού ..
  Ενας λαός, στο στρατοκρατούμενο Ισραήλ τρομοκρατημένος και καταπιεσμένος ….

  Μου αρέσει!

  • Diogenis B. said

   * ΚΡΙΤΩΝ * ευγε για την εξαιρετικη αναλυση.!
   Η Μεσογειακη ειρηνικη συνυπαρξη ειναι εχθρικη για τους εβραιο-σιωνιστες,! γιατι θα ειναι η αναγεννηση του ελληνικου πολιτισμου.
   Αφου οι χωρες τις (λιμνης) ειχαν και εχουν μεγαλη επιρροη στο παρελθον και παρων απο αυτον.!!!
   Τωρα πρεπει να μας ειναι νοητο γιατι μας εχουν τοσο μισος (hate) αυτο το γυφταριο του πλανητη.!

   Μου αρέσει!

   • Φίλε Διογένη

    θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
    Μιά Μεσογειακή Ειρηνική Λίμνη, θα οδηγήσει όλον τον πλανήτη σε μία Νέα Αναγέννηση που η «καρδιά» της θα χτυπάει πάλι στους ρυθμούς του Ελληνικού Πολιτισμού.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: