olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η αυριανή δημοσκόπηση της Rass. Έχει ξεσαλώσει ο Μπομπολας να μας πεισει ότι ο Καμμένος πέφτει δημοσκοπικά επειδή τα έβαλε με την «ξεπουλημένος στο Καταρ Ελληνικός Χρυσός».

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 22, 2013

Υποχώρηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση καταγράφει η δημοσκόπηση της RASS που ..

δημοσιεύεται τη Δευτέρα στον Ελεύθερο Τύπο.

Η συλλογή των στοιχείων έγινε το διάστημα 19 εως 21 Σεπτεμβρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά τη απάνθρωπη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Στη μέτρηση αυτή η ΝΔ συγκεντρώνει 25,4%, αυξάνοντας κατά 0,8% το ποσοστό της (από 24,6%), σε σχέση με την τελευταία μέτρηση της RASS που πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα νωρίτερα.
Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί κατά 1,1 ποσοστιαία μονάδα, στο 22,7% από το 23,8% της τελευταίας μέτρησης, με τη διαφορά από τη ΝΔ να διαμορφώνεται στο 2,7%.
Το ΠΑΣΟΚ αυξάνει το ποσοστό του στο 5,3%, από το 4,7% (+0,6%), ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σημειώνουν πτώση κατά 0,5% (στο 4,3% από 4,8%).
Κατά 2,5% υποχωρεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, από το 8,3% που συγκέντρωνε στις 15 Σεπτεμβρίου, στο 5,8% σήμερα.
Σχεδόν σταθερή είναι η ΔΗΜΑΡ, που κινήθηκε από το 2,4% της προηγούμενης εβδομάδας στο 2,5%, ενώ αύξηση +1,2% παρουσιάζουν τα ποσοστά του ΚΚΕ (από το 4,5% στο 5,7%). Τέλος, η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 18,9%.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απάντηση στο ερώτημα «αν υπάρχει κάποιο σύστημα οργανωμένης κινητοποίησης των μελών της Χρυσής Αυγής για τη διενέργεια βίαιων και έκνομων πράξεων», με σχεδόν 8 στους 10 πολίτες (78,9%), να απαντούν «ΝΑΙ».

73 Σχόλια to “Η αυριανή δημοσκόπηση της Rass. Έχει ξεσαλώσει ο Μπομπολας να μας πεισει ότι ο Καμμένος πέφτει δημοσκοπικά επειδή τα έβαλε με την «ξεπουλημένος στο Καταρ Ελληνικός Χρυσός».”

 1. Σπαζοκεφαλια said

  το ποσοστό της ΧΑ θα πέφτει συνέχεια σε δημοσκοπήσει από εδώ και τώρα. αυτοί που είναι να την ψηφίσουν απλά δε θα το λένε στους δημο-κόπους.

  η ΧΑ πέφτει αλλά κανείς δεν ανεβαίνει! γιατί;

  Μου αρέσει!

  • Σπαζοκεφαλια said

   συγνώμη, το μόνο κόμμα που ανεβαίνει είναι το ΠΑΣΟΚ! λογικά ο κόσμος θα είναι ευχαριστημένοι για όσα κάνει το ΠΑΣΟΚ για την πατρίδα…

   ηθικό δίδαγμα: καλά κάνουν και μας γ*μ*νε στα μνημόνια και στους φόρους

   Μου αρέσει!

  • Μητερα των μαχων said

   Γιατί θα είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο στις επόμενες εκλογές να περάσουν το 3% άλλα κόμματα πλην ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. και οι ευρωεκλογές δεν είναι μακρυά.

   Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Τρικομματικη θα εχουμε δηλ? Ωραια ολο μουρλια μετρα θα περνανε αυτοι οι 3 που βαζεις μεσα!!!

    Μου αρέσει!

   • Εθνικιστής said

    Ταυτότητα

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, με δομές, αρχές και θέσεις. Δραστηριοποιείται ενεργά στην πολιτική ζωή της χώρας από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90, έχοντας λάβει μέρος στις ευρωεκλογές (1994, 2009) και στις εθνικές εκλογές (1996, 2009). Στις 7 Νοεμβρίου του 2010 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές. Στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου 2012 έλαβε ποσοστό 7% και εξέλεξε 18 βουλευτές.
    Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο εθνοκτόνο Μνημόνιο και στο αμαρτωλό καθεστώς των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. Ενάντια στην πληθυσμιακή αλλοίωση, με τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και την διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας που προωθούν τόσο τα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και της λεγόμενης αριστεράς. Προτείνει μια Εθνική πολιτική για την έξοδο από την κρίση που επιβλήθηκε στην πατρίδα μας. Αγωνίζεται για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.
    ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
    1) Δέχομαι την τρίτη μεγάλη ιδεολογία της Ιστορίας, την πιο ριζωμένη στο ιστορικό παρελθόν του Λαού μου. Το ίδιο ενάντια στον κομμουνισμό-διεθνισμό όσο και στον φιλελευθερισμό-οικουμενισμό.
    2) Δέχομαι την ανάγκη ενός κράτους θεμελιωμένου και οικοδομημένου μ’ αυτήν την ιδεολογία που θρέφει και κατευθύνει συνεχώς την ατομική και συλλογική ζωή. Ενός κράτους που εξυπηρετεί αυτές τις αέναες επαναστατικές αρχές της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας διαρκώς, με τελικό σκοπό την μορφοποίηση μιας νέας κοινωνίας κι ενός νέου τύπου ανθρώπου.
    3) Δέχομαι τις ηθικές επιταγές που απορρέουν από την κοσμοθεωρία μου και λειτουργούν για την ριζική ανανέωση των αχρηστευμένων και κίβδηλων κοινωνικών αξιών. Η ιδεολογία μου δεν επιζητεί να διασώσει τίποτε από τα εγκατεστημένα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα που οδηγούν τα Έθνη, τους Λαούς και τον Πολιτισμό σε παρακμή. Έτσι είμαι εχθρός κάθε εξουσίας που διαιωνίζει αυτή τη σήψη που ‘χει για στήριγμά της την πλουτοκρατία. Κάθε εξουσίας, είτε δικτατορία των στρατιωτικο-οικονομικών συμφερόντων είναι, είτε δικτατορία του κοινοβουλευτισμού. Γιατί είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του αντεθνικού ισοπεδωτισμού.
    4) Έχω αντιληφθεί πως ο Εθνικισμός είναι η μόνη απόλυτη και πραγματική επανάσταση γιατί επιδιώκει γέννηση νέων ηθικών, πνευματικών, κοινωνικών και ψυχικών αξιών. Οι δεξιές και αριστερές λύσεις που δήθεν πολεμούν η μια την άλλη, είναι απλά θέατρο δύο συνεταίρων που διαιωνίζουν την κυριαρχία των διεθνιστικών και κοσμοπολίτικων αντεθνικών και αντιλαϊκών δυνάμεων.
    5) Πιστεύω πως το μοναδικό κράτος που εξυπηρετεί με ορθότητα τον ιστορικό του ρόλο είναι το Λαϊκό κράτος, όπου την πολιτική εξουσία έχει ο Λαός, χωρίς κομματικούς προαγωγούς. Για τον Εθνικισμό ο Λαός είναι όχι μονάχα μια αριθμητική ενότητα ατόμων αλλά μια ποιοτική σύνθεση ανθρώπων με την ίδια βιολογική και πνευματική κληρονομιά, που αποτελεί την πηγή κάθε Δημιουργίας και εκφράζει την δύναμή του στο Λαϊκό κράτος. Το μόνο κράτος που μπορεί να εκφράσει τον Λαό σαν οργανικό και πνευματικό ζωντανό σύνολο.
    6) Τα ψευδεπίγραφα των δεξιών και αριστερών πολιτικών αποτελούν κατευθυνόμενη πλάνη, γιατί δημοκρατία σημαίνει κράτος του δήμου δηλαδή του Λαού που αποτελείται από ανθρώπους κοινής καταγωγής (ορισμός του Πολίτη στην Κλασσική Αθήνα). Και το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού είναι η μόνη άμεση δημοκρατία. Η Πολιτεία όπου ο Λαός είναι η μόνη πραγματικότητα που δεν χρειάζεται εξουσία αλλά ηγεσία. Ο Λαός είναι ο πραγματικός άρχοντας, ηγεμονεύει τον εαυτό του μέσα απ’ τον Ηγέτη του. Γι’ αυτό το Λαϊκό κράτος μπορεί να πραγματώνει την μοναδική δυνατή ισότητα, (που απορρέει από την Σκέψη και δεν είναι Φυσική, αλλά ανθρώπινο πολιτιστικό – πολιτικό δημιούργημα), την ισότητα ευκαιριών. Σε αντίθεση με την παροδική και εξαγοράσιμη πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής διαχείρισης, η γενική θέληση του λαού είναι ο ύπατος νόμος, η υποταγή στον οποίο επιφέρει την άμεσο δικαιοσύνη από το σύνολο προς κάθε μονάδα. ……
    7) Συνειδητοποιώ πως στο Λαϊκό κράτος της Εθνικιστικής Ιδεολογίας υφίσταται η απόλυτη ισονομία και η πολιτικά ιεραρχημένη κοινωνική ισότητα. Στο Λαϊκό κράτος δεν υπάρχει κοινωνική διαστρωμάτωση με βάση τις εισοδηματικές -οικονομικές τάξεις. Οι λαϊκές τάξεις είναι συνεργαζόμενες οργανικά, ομάδες ανθρώπων με άλλες παραγωγικές ειδικές ικανότητες και δεξιότητες η κάθε μια. Ακριβώς όπως σ’ ένα ζωντανό οργανισμό. Τα διαφορετικά συστήματα συνεισφέρουν αρμονικά και σε πλήρη συνεργασία για την επιβίωσή τους. Κανόνας του Λαϊκού κράτους, για τις σχέσεις των Λαϊκών – οργανικών τάξεων είναι η Αλληλεγγύη. Οι ελάχιστοι άνθρωποι που έχουν διαρρήξει οριστικά την οργανική σχέση των καταβολών τους με τον Λαό είναι τα μέλη της “πλουτοκρατικής ολιγαρχίας” με τον κοσμοπολιτισμό τους, και τα μέλη των καθοδηγητικών ομάδων της “μπολσεβίκικης κομματο-συνδικαλιστικής ολιγαρχίας” με τον διεθνισμό τους. Οι Ολιγαρχίες του χρήματος και της κομματικής τυραννίας είναι το ίδιο. Εχθροί του Έθνους και του Λαού.
    8) Είμαι εχθρός της μεγάλης και εκμεταλλευτικής ιδιοκτησίας, είτε ντόπιας είτε διεθνιστικής, όσο και υπέρμαχος της οικογενειακής μικροϊδιοκτησίας του κλήρου ή τεμένους των προγόνων μας. Το χρήμα είναι αναγκαίο μέσο και όχι ρυθμιστικός παράγοντας της ζωής ή αυτοσκοπός. Απώτατος στόχος του Λαϊκού κράτους είναι η κλιμακωτή εξάλειψη της ψευτοαντικειμενικής αξίας του χρήματος και η ελεγχόμενη χρήση του σαν ανταλλακτικού μέσου. Το κράτος πρέπει να ελέγχει την ατομική ιδιοκτησία ώστε αυτή να μην γίνεται επικίνδυνη για την επιβίωση του Λαού ή να μπορεί να τον χειραγωγήσει. Η οικονομία να σχεδιάζεται ώστε να εξυπηρετεί την Εθνική πολιτική και να εξασφαλίζει το μέγιστο ποσοστό αυτάρκειας με απεξάρτηση από τις διεθνείς αγορές και έλεγχο κάθε πολυεθνικής.
    9) Πιστεύω ότι το κράτος, το Λαϊκό κράτος είναι η πολιτική οργάνωση του Έθνους και πως το Έθνος υπάρχει αφ’ εαυτού χωρίς ν’ αποτελεί εφεύρεση. Είναι αυτόματο πνευματικό γεγονός που ξεπηδά από την ύπαρξη του Λαού, είναι μία αντικειμενική πραγματικότητα που εδράζεται στην ύπαρξη του Λαού. Άσχετα αν συνειδητοποιούν σε έκταση και βάθος την ύπαρξή του τα μέλη του Λαού, το Έθνος είναι το ύψιστο πνευματικό γεγονός. Ο Λαός γεννιέται μέσα από τα φύλα, τους τύπους μιας Φυλής και η ύπαρξή του γεννά το Έθνος ως ανώτερη πνευματική της εκδήλωση (ηθική, πολιτιστική, θρησκευτική).Το Έθνος προερχόμενο από τον Λαό – Γένος, χρειάζεται για να ενδυναμώνεται και να αναπτύσσεται κράτος. Μπορεί να υπάρξει χωρίς κράτος αλλά φθίνει διαρκώς (Βλ. Εθνεγερσία των Ελλήνων μετά από 4 αιώνες υποτέλειας και κρατικής ανυπαρξίας). Έτσι κατανοώ πως ο διεθνισμός του κομμουνισμού και ο κοσμοπολιτισμός του φιλελευθερισμού υπονομεύουν το Έθνος όντας αντεθνισμοί (εργατικός και ταξικός).
    10) Πιστεύω πως σημασία έχει η κοινωνία, το σύνολο, η κοινότητα του Λαού κι όχι το άτομο. Το άτομο γίνεται πρόσωπο κι’ αποκτά μορφή, διαμορφώνει “Εγώ” μέσα στο “Εμείς” του συνόλου. Τα άτομα δεν έχουν ιστορική σημασία σε αντίθεση με τα πρόσωπα, τα οποία αποτελούν συμπυκνώσεις χωροχρονικές ιδιαίτερων ποιοτήτων του Λαού και του Έθνους. Πρόσωπο μπορεί να είναι μόνο ένα άτομο που ολοκληρώνεται από την κοινωνικοποίησή του, μέσα από την ικανότητα, ως αρμονική σύνθεση των κοινωνικών και ατομικών αξιών. Αυτός ο ανώτερος τύπος ανθρώπου είναι το νέο είδος ανθρώπου που επιδιώκει να πραγματώσει ο Εθνικισμός.
    11) Τιμώ και σέβομαι την παράδοση γιατί είναι το σύνολο των πτυχών του ωραίου και του αγαθού που παρουσιάστηκαν κι αποκαλύφθηκαν στην ιστορική διαδρομή. Παράλληλα στηριγμένος στην παράδοση αναζητώ την νέα δημιουργία, την συνέχεια, την αδιάκοπη εξέλιξη.
    12) Το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού αποδίδει την κοινωνική ισότητα των ευκαιριών που είναι στηριγμένη στην αξιοκρατία και δεν παραγνωρίζει τον νόμο της ποικιλότητας και της διαφοράς στη Φύση. Σεβόμενοι την πνευματική, εθνική και φυλετική ανισότητα των ανθρώπων μπορούμε να οικοδομήσουμε κοινωνία δικαίου και ισονομίας. Αυτή η ισονομία είναι η απόδειξη της ηθικής υπέρβασης του Εθνικισμού και δείχνει πως δεν υφίσταται νομική διαφοροποίηση για να προφυλάξει θεσμικά τις φυσικά υπάρχουσες ανισότητες αφού αυτές αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της Φύσης και της Ζωής. Αντίθετα το Λαϊκό – Εθνικό κράτος δικαίου δίνει τα ίδια περιθώρια ανάδειξης και επισφράγισης του διαφορετικού στοιχείου της κάθε ύπαρξης. Έτσι πολεμώ ως εθνικιστής κάθε ισοπεδωτισμό (Εθνών, Φυλών, Ανθρώπων), όσο και κάθε κάλπικης τεχνητής ανισότητας και ολιγαρχίας (χρήματος, κόμματος, διαστροφής).

    Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ

    Μου αρέσει!

  • Nικηταράς said

   Η αδιευκρίνηστη ψήφος μαζί μέ τό άλλο συγκεντρώνει 21.5%…! Αυτός ο μεγάλος Κανένας μαζί μέ το άκυρο – λευκό συγκεντρώνουν 25% !!! Δηλαδή είναι τό πρώτο κόμμα. Αυτός ο μεγάλος Κανένας είναι ο μεγάλος νικητής… Η σιωπηλή πλειοψηφία! Στήν συγκεκριμένη έρευνα, όμως όπως καί σέ άλλες δέν αναφέρεται τό ποσοστό αποχής τό οποίο στήν καλύτερη τών περιπτώσεων πρέπει νά ευρίσκεται στό 50% ( 40% ήταν στίς εκλογές τού 2012!). Αυτό σημαίνει ότι η απαξία τών Ελλήνων ώς πρός τό σύνολο τών κομμάτων είναι τεράστια καί ότι τό σύνολο τών ανωτέρω κομμάτων εκφράζει τό 30% τής Ελληνικής κοινωνίας. Αυτό αποτελεί καί τήν μεγάλη αποκάλυψη τής ώς άνω δημοσκόπησης καί αντανακλά τήν τρομακτική απαξία τού πολιτικού κατεστημένου καί ταυτόχρονα καταδεικνύει τήν επερχόμενη κατακρύμνιση τού παλαιοκομματικού συστήματος. Η μεγάλη πλειοψηφία τού λαού δέν εμπιστεύεται κανένα κόμμα, κανένα πολιτικό αρχηγό. Αυτή η δημοσκόπηση σκορπάει ανατριχίλα στούς κομματικούς αρχηγούς καί στούς ξένους δυνάστες-αφεντικά! Η μεγάλη ανατροπή είναι αναπόφευκτη…! Τά πολλά λόγια είναι άχρηστα όταν ομιλούν οί αριθμοί.
   http://lefta-telos.blogspot.com
   Nικηταράς

   Μου αρέσει!

   • Nικηταράς said

    …θά περιμένω τήν έγκριση.

    Μου αρέσει!

   • Santa said

    αυτό το 25% που λες,, όταν έρθει η μέρα των εκλογών, πηγαίνει πίσω απ το παραβάν και κάνει δυστυχώς την ίδια μ@λ@κία πάντα!

    Μου αρέσει!

   • Nικηταράς said

    Αγαπητή Santa τό 25% αυτό έκανε τήν ζημιά έως τό 2009. Εκτοτε τά πράγματα άλλαξαν άρδην καί τό 70-75% εμπεριέχει μία πρωτοφανή δυναμική. Στίς επόμενες εκλογές (εάν γίνουν) θά σημειωθεί η μεγάλη έκπληξη. Ασε πού μπορεί νά ξεπεταχτεί καί κανένα κόμμα τό οποίο θά συσπειρώσει πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτή τήν δεξαμενή τού 70%! Καί κάτι άλλο ποτέ δέν μπορούμε νά είμαστε σίγουροι γιά τό πώς θά αντιδράσει τό αμέσως προσεχώς διάστημα …!

    Μου αρέσει!

 2. ΕΝΑΣ ΒΙΣΑΛΤΗΣ(ΣΓ.ΤΜ) said

  To προβλημα ειναι οι πολιτες-ψηφοφοροι που χαφτουν αμασητα τα αχνιστα που σερβιρουν τα συστημικα μμε και οι οποιοι δεν ειναι λιγοι δυστυχως.Ο καθε μπομπολας -γκιοργκο-σαμαροβενιζελοκουβελης κανουν την δουλιεα τους οσο βρισκουν πελατες.

  Μου αρέσει!

 3. Ιωάννης_Τ said

  Παιδια μας δουλευουν αυτοι. Παυω να ασχολουμε σοβαρα. FOR the record η RASS ειναι παντα αγαρμπη εταιρια. Και τον Καμμενο περσυ μολις εφυγε ο Ζωης Μανωλης κλπ(που ειναι αυτα τα παιδια) του εδωσε 2,8%. Ηθελα να ξερω αυτο το ΚΚΕ γιατι ανεβαινει. Πεφτει ο Συριζα ανεβαινει το ΚΚΕ? Καλα οι ΑΝΕΛ λογικο να πεσουν. Παχτας ειναι αυτος!!! Και το ξυλο φαγαμε και πεφτουμε. Γαμω την ατυχια μου!!!

  Μου αρέσει!

  • Σπαζοκεφαλια said

   είναι επειδή θέλατε πολιτικό λιντσάρισμα στην ουσία ωραιοποιώντας το ΠΑΣΟΚ του Παχτα!

   Μου αρέσει!

  • ΙΩANNH _T αγόρι μου γιατί στενοχωριέσαι και τα βάζεις με την ατυχία σου;;Δεν κατάλαβες ακόμα ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού επιθυμεί να την σαπίζει στο ξύλο η ΧΑ και να την γ@μούν Νουδουλέρα και Μπατσόκ;Άστους τους ίδιους και τους ίδιους διαδηλώνοντεςνα ..γκαρίξουν… …ακίνδυνα και να καταλήξουν Μοναστηράκι και Θησείο μεριά. για κανένα …δημοκρατικό σουβλάκι!

   Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Οχι ρε δεν στεναχωριεμαι. Ποιος την χεζει την Rass.

    Μου αρέσει!

   • Σπαζοκεφαλια said

    Ιωάννη_Τ καμμένε Έλληνα, ανεξαρτητοποιήσου και έλα πίσω στη Νέα Δημοκρατία όπως και οι μισοί σας βουλευτές

    δεν κάνετε ούτε για πολιτικό λιντσάρισμα! ακόμα και εκλογές μόνο με εσάς να γινόντουσαν 2ο κόμμα θα ήσασταν με αυτόν τον πρόεδρο

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Σπαζhead μονο ο Μαρκοπουλος ηρθε στο μαντρακι σας και οταν παρει 0% στην Ευβοια τα λεμε.. Τους μισους που τους βλεπεις οτι εφυγαν εσυ? Προσεχε τι ευχεσε για τους αλλους. Αληθεια ο Σαμαρας τι εχει μαθει απο εχθες και τον εχει πιασει πανικος?

    Μου αρέσει!

  • Άκης said

   Ιωάννη, οι ΑΕ πέφτουν (ή τέλος πάντων μένουν πολύ χαμηλότερα από το διψήφιο ποσοστό που θα έπρεπε να παίρνουν), όχι για τους λόγους που αναφέρει ο σαχλός τίτλος του άρθρου, αλλά επειδή ο αγαπητός σου αρχηγός δεν είναι πολιτικά σοβαρός.

   Είναι πολύ απλό: καιροσκοπεί με επαμφοτερίζουσες θέσεις, προσπαθώντας να είναι αρεστός σε όλους τους ψηφοφόρους που τον ενδιαφέρουν και επίσης δεν έχει τη γενναιότητα να αποδεχθεί ακόμα και προφανέστατα λάθη, καταφεύγοντας σε απίθανα ψεύδη ή φαντασιώσεις. Πώς να εμπιστευτική ηγετική πολιτική θέση σε έναν άνδρα τέτοιας συμπεριφοράς, ο μέσος πολίτης;

   Με τη στρατηγική στην οποία σας σύρει ο αρχηγός σαςς, όπως έχω πει από την ίδρυση των ΑΕ, ο μόνος συνδετικός (και συνεκτικός) κρίκος του κόμματος είναι το ίδιον πολιτικό συμφέρον των βουλευτών και των πολιτευτών, οι οποίοι υπό άλλη κομματική στέγη δεν υπήρχε περίπτωση να εκλεγούν με τίποτα.

   Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να είναι απολύτως ευγνώμονες στον Π. Καμμένο για αυτό, αλλά ορισμένοι είναι σοβαροί και πραγματικά δεν παλεύεται πάντα η γελοιότητα, εξ ου και οι δυσανασχετήσεις.

   Μου αρέσει!

   • Σπαζοκεφαλια said

    πιπέρι! άκου εκεί ο Καμμένος μη-σοβαρός! θα βγάλουν τη μπέμπελη ρε αμα τους λες τέτοια..

    Μου αρέσει!

   • Ενώ ΑΚΗ η σοβαρότητα και φερεγγυότητα του αντωνάκι και του…κήτους είναι παγκοίνως γνωστή!Είναι κρίμα για σένα που είσαι εγγράμματος και ευπρεπής να αναλαμβάνεις εκάστοτε εργολαβικά την κατασυκοφάντηση των ΑΝΕΛ και του Καμμένου!

    Μου αρέσει!

   • Σπαζοκεφαλια said

    κατασυκοφάντηση; αχααχαχαχα

    ρε φίλες πες στον ΚΑμμένο να πάει στα Εξάρχεια να δούμε πολιτικό λιντσάρισμα και φώτο να είναι σαν χασάπης με αίματα

    Μου αρέσει!

   • ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ
    Μάθε αγόρι μου να χειρίζεσαι την Ελληνική γλώσσα!Αλήθεια δημοτικό τελείωσες και μου θέλεις να αναπτύσσεις και τις ιδέες σου περί πολιτικής;;

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Δεν εχει σημασια!!! Ουτε η ΝΔ ειναι πολιτικα σοβαρη αλλα ανεβαινει. Αστο μην το ψαχνεις στην Rass. Tωρα το σας συρει δεν το καταλαβαινω. Ο συνεκτικος κρικος της βασης του κομματος που ψηφισα ειναι η αγαπη για την Ελλαδα και τους Ελληνες. Αν καποιοι απο την ηγεσια δεν καταλαβαινουν οτι γιαυτο τους ψηφισε ο κοσμος δεν φταιω εγω. Οταν το καταλαβουν θα ειναι αργα γι αυτους. Και μην νομιζεις υπαρχουν καποια θεματα που διαφωνω με τους Ανελλ. Ενα ειναι ο επικοινωνιακος χειρισμος αναφορικα με την ΧΑ. Ενοχλουμε να ακουω την Πιπιλη το Παοσκ τον Κουτσουμπα την Δημαρ να μιλαει για ναζι και τον Προεδρο να εχει ιδια φρασεολογια. χανουν οι λεξεις το πραγματικο νοημα τους οταν τις πιανει στο στομα της η ΠΙπιλη!!!

    Μου αρέσει!

   • Σπαζοκεφαλια said

    ΙΩΑΝΝΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ;

    ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ! ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΣΑΝ ΧΑΣΑΠΗΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ

    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΗ

    ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

    ΤΟΥ ΡΙΞΑΝ 2-3 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Την αλφα Κενταυρου!!! Ειμαστε οκ τωρα?

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Αγαμέμνων, η λογική του «δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε» είναι αφελής και ατελέσφορη.

    Πέραν του ότι ο Σαμαράς και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί της Βουλής (πλην Μιχαλολιάκου) είναι πολύ σοβαρότεροι του Π. Καμμένου, το επίπεδό τους δεν καθιστά τον Καμμένο ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο. Ό,τι είναι, είναι από μόνος του. Απλά πράγματα δηλαδή.

    Φυσικά, ουδεμία κατασυκοφάντηση αναλαμβάνω ή, έστω, διαπράττω. Αναφέρομαι σε συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία ξεπερνούν ενίοτε το όριο του εξωφρενικού, για να μην πω του κωμικού και πάντως είναι αόρατα μόνο στους προσωπολάτρες του Μεγάλου Αρχηγού, οι οποίοι είστε ικανοί να πιστέψετε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, αρκεί να συμφωνεί με τα λεγόμενα ή να δικαιολογεί τις πράξεις του. Ούτε καν οι οπαδοί του ΚΚΕ έχουν τέτοια προσήλωση σε ένα πρόσωπο.

    Ιωάννη, όποτε ασκείς κριτική στους ΑΕ, μόνο επικοινωνιακά λάθη μπορείς να προσάψεις στον Π. Καμμένο… Δηλαδή, «είναι τέλειος και αν δεν έκανε λάθη στον τομέα της επικοινωνίας θα τον είχαν αποδεχτεί όλοι οι Έλληνες;».

    Αυτά περί αγάπης για την Ελλάδα και τους Έλληνες όντως ισχύουν για τη μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων των ΑΕ, όπως φυσικά και της Χρυσής Αυγής.

    Το ίδιο, όμως, ισχύουν και για τους υπόλοιπους Έλληνες, πλην όσων έχουν ιδεολογία την αρνησιπατρία, δηλαδή των αριστερών θολοκουλτουριάρηδων. Αποκλειστικότητα στον πατριωτισμό δεν διαθέτει κανένα κόμμα!

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Ε δεν ειναι και μικρο λαθος η επικοινωνια φιλε Ακη!!! Επικοινωνιακα πασχουν οι Ανελλ κυριως. Ολοι οι Ελληνες δεν ειναι δυνατον να αποδεχτουν ενα προσωπο.

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Μιλούσα περί ουσίας και προσόντων, η έλλειψη των οποίων αργά ή γρήγορα καταστρέφουν ακόμα και την καλύτερη επικοινωνιακή εικόνα.

    Δεν είναι επικοινωνιακό το πρόβλημα του Π. Καμμένου. Αντιθέτως, το ότι διαδίδεται παντού η πραγματική του εικόνα (δια των πράξεών του) είναι το πρόβλημά του.

    Αυτά, με πλήρη σεβασμό στην… μεταμεσονύχτια διαφωνία μας. 🙂

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Μπα κανενα προβλημα Ακη.

    Μου αρέσει!

   • AKH
    H λύσσα κατά του Καμμένου , προερχόμενη κυρίως από το χώρο της ΝΔ , που δεν είναι ΝΔ αλλά ΠΟΛΑΝ, οφείλεται στον πανικό για την αφαίρεση δεξιών ψήφων από το συγκεκριμένο πολιτικό μπορντέλο, όσο και από την βεβαιότητα ότι συμμαχώντας μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ,το αντωνάκι,’αποχαιρετά» δια παντός ΄΄την Αλεξάνδρεια» (πλειοψηφία)»που χάνει»!Προσωπικά προτιμώ ως Αρχηγό μου έναν ΄΄μπουνταλά» πατριώτη παρά έναν σαλτιμπάγκο, ψεύτη, προδότη και εθελόδουλο δωσίλογο!

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Οχι ρε και μπουνταλας ο Πανος!!! Εχω μιλησει μαζι του. Ειναι πανεξυπνος.

    Μου αρέσει!

   • ΙΩΑΝΝΗ_Τ
    Και φυσικά δεν είναι ΄΄μπουνταλάς»!Είναι μια ετικέτα που προσπαθούν να του κολλήσουν οι καλοθελητές της Νουδουλέρας!

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Αγαμέμνων, ό,τι και να κάνει ή να πάθει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, ο Μιχαλολιάκος, ο Καρατζαφέρης ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν επηρεάζουν το επίπεδο του Καμμένου. Ξεκόλλα από τις συγκρίσεις.

    Όσο για τον πατριωτισμό, συνήθως δεν μπαίνω στη συζήτηση γιατί είναι κυριολεκτικά αστεία, αλλά αφού επιμένεις, μπορείς να συνεχίσεις να πείθεις τον εαυτό σου ότι τα… πλαστογραφημένα υπουργικά ανταλλάγματα, οι επισκέψεις στην Αμερικανική Πρεσβεία και οι δημόσιες προτάσεις για υιοθέτηση του… δολλαρίου είναι φλογερές εκδηλώσεις φιλοπατρίας…

    Μου αρέσει!

   • Nικηταράς said

    Μία ημέρα πρίν από τήν δολοφονία τού 34χρονου, ο Καμμένος είπε στήν Χαλκιδική τό περίφημο «λυντσάρετέ τους» μπροστά στίς κάμερες…! Τήν επομένη δήλωνε ότι δέν ήταν δημόσια δήλωση… αγνοώντας ότι είναι δημόσιο πρόσωπο καί ότι λέει είναι δημόσια δήλωση…! Καί η προτροπή «λυντσάρετέ τους» δέν είναι προτροπή σέ βία; Τήν επομένη τής δολοφονίας τού 34χρονου έκανε δηλώσεις κατά τής βίας…! Πήγε μάλιστα στήν Αμφιάλη καί τίς άρπαξε!!! Είναι πράξεις σοφού ανδρός;
    Δέν νομίζω (όχι μόνον εγώ) ότι πρόκειται περί συγκροτημένου ηγέτη αλλά περί αυτοαναιρούμενης προσωπικότητας.

    Μου αρέσει!

   • Αετός said

    Ο Πάνος ο Καμμένος είναι εξευγενισμένος αναρχοαυτόνομος, θημήθηκε τα παλιά και είπε να περάσει λίγη ώρα με τα συντρόφια του.

    Μου αρέσει!

   • Αγαπητοί μου εξακολουθείστε να καταφέρεστε κατά του Καμμένου με αυτή τη νοσηρή εμπάθεια και αφήστε τους Χρυσαυγίτες να…αλωνίζουν!Ρωτήστε επίσης κάποιον τυχαία στο δρόμο αν ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ είναι η αιτία που 11 εκ. Ελλήνων γογγύζουν από την πείνα και την κακοδιοίκηση!Προσπαθείστε επίσης να κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλο σας και εξακολουθήσετε να καμαρώνετε τον εμετικό πολιτικό αχταρμά Νουδουλέρας-Μπατσόκ!Σε σένα προσωπικά ΑΚΗ , που έμμεσα μέμφεσαι τον Καμμένο για την φερεγγυότητα του , σου υπενθυμίζω τα …Ζάππεια και τις κωλοτούμπες του αρχηγού της ΠΟΛΑΝ! Αν είστε μάλιστα ορισμένους από εσάς δεξιά…φιλήστε μου …τον Τούρκογλου σας!

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Αγαμέμνων, εκτός του ότι εδώ μιλάμε για τον Καμμένο και όχι για όποιον άλλον μπορείς να θυμηθείς, δεν υπάρχει καμμία εμπάθεια. Πλάκα σπάμε, αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. 🙂

    Όσο για τις πατριωτικές ψευδαισθήσεις (με εθνικό νόμισμα το… δολλάριο, βεβαίως-βεβαίως), ο αρχηγός σου θα ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας εάν δεν είχε δημοσιεύσει το non-paper ο Χατζηνικολάου, οπότε αυτά που λες είναι απλώς σάχλες. Μπορείς, βέβαια, να επικαλεστείς την… πλαστότητα του non-paper και την… μήνυση που κατέθεσε εναντίον της Προεδρίας της Δημοκρατίας τον Ιούνιο του 2012 και αν μου φέρεις τον αριθμό πρωτοκόλλου ή άλλη απόδειξη ότι τέτοια μήνυση υπήρξε, θα σε πιστέψω.

    Μέχρι τότε, έχω δίκιο εγώ.

    Προφανώς εσύ θα έκανες κάτι διαφορετικό στη θέση του Σαμαρά σε περίπτωση που ήσουν αρχηγός της ΝΔ και λάμβανες 30% τον Ιούνιο του 2012. Μήπως μπορείς να μας πεις και εμάς τι;

    Μου αρέσει!

   • AKH
    Eπιμένεις ακόμα σε αυτό που λαΙκά λέγεται ΄΄περσινά ξυνά σταφύλια΄΄σχετικά με το non paper του Καμμένου κλπ.Ακόμα και αν ήταν αλήθεια , που δεν είναι, συγκρινόμενο με τους σαλτιμπαγκισμούς του αρχηγού σου ,δεν έχει βλάψει στο ελάχιστο κάποιον συμπατριώτη μας..Αντίθετα θυμήσου τον προδότη εκ Πύλου ορμώμενο, που από τα ΄΄Ζαππεια΄΄ και τα ΄΄18 σημεία΄΄ ‘εφθασε να κάνει επικύψεις στην ..Μέρκελ και να είναι ομόκλινος του Τούρκογλου, εξαπατώντας και καταδυναστεύοντας με την πολιτική του το σύνολο των Ελλήνων(και περισσότερο των Νεοδημοκρατών που τον πίστεψαν), πλήν ορισμένων ΄΄χρησίμων ηλιθίων»’ που δυστυχώς εξακολουθούν να τον πιστεύουν…
    Αν τώρα με όσα λες »σπάς πλάκα», συγγνώμη που νόμιζα ότι είσαι σοβαρός!Όσο για το τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του αποτυχημένου πιτσαδόρου ,ως αρχηγός της ΝΔ δεν θα απαντήσω σε μία προφανώς αφελή ερώτηση,,Γνωρίζω όμως ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ προκειμένου να μη χαρακτηριστώ ψεύτης, κωλοτούμπας,και… ευρύπρωκτος στις απαιτήσεις των μερακλήδων δανειστών μας!…

    Μου αρέσει!

 4. Eosforos said

  Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 5. tsaf said

  τετοια βιασυνη η ραςς 4 !!! μερες μετα την προηγουμενη!!! 300% ο σαμαρας και η χα 5,8 λεει!!!το αλλο με τον τοτο το ξερετε? ασε που και ο καμενος κι αυτος ανεξηγητα κατω..ρε ραςς!!! εκανες που εκανες την δουλεια που σου ειπαν, δειξε τουλαχιστον την χα 2%!! τι σε εμποδιζε? ακομα τριτη θεση ειναι!

  Μου αρέσει!

 6. θα μας τρελανουν αυτοι. πανε να βγαλουν το ανυπαρκτο πασοκ στην τριτη θεση. ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε πλεον. στην επομενη δημοσκοπηση θα δωσουν κανενα διψηφιο στο πασοκ και θα πεσουμε ολοι κατω. μονο η νου δου και το πασοκ πανω. σα δεν ντρεπεσται ρε αλητες.

  Μου αρέσει!

 7. προς τα κει το πανε. εγω δεν ξερω κανενα που να λεει οτι θα ψηφισει πασοκ. που το βρισκει αυτο το ποσοστο ενα θεος ξερει. δεν μπορουν ομως να χαλασουν το χατηρι του βενιζελου. μαλωνει εκεινος. ειναι και αντιπροεδρος του σαμαρα. τι να τον δειχνουν εκτος βουλης; δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

  Μου αρέσει!

 8. Άκης said

  Με την εξαίρεση της ΧΑ, οι υπόλοιπες διακυμάνσεις ποσοστών είναι της τάξης του 0.5% – 1%, δηλαδή αναξιόπιστες ή συγκυριακές.

  Το συμπέρασμα της δημοσκόπησης είναι ότι η ΧΑ πλήττεται σοβαρά αλλά όχι τελειωτικά από τα γεγονότα του Κερατσινίου. Φυσιολογικό δεν είναι;

  Μου αρέσει!

 9. ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ said

  O βαρδολατσομπομπολοκυριακοαλαφουζεικος αποκλεισμος απο τα ΜΜΕ, η σαμαροβενιζελοτσιπροευρωποεβραικη κατασυκοφαντιση, οι πολιτικοδημοσιογραφικες απειλες εμφυλιου και οι παπαρολογιες της rass δεν προκειται να σταματησουν την Χ.Α.
  Αν δεν βρουν επειγοντως πουλημενους δικαστες για να την βγαλουν εκτος νομου καλυτερα να βαλουν τα κιπα τους και να πανε στην συναγωγη να προσευχηθουνε. Που ξερεις μπορει και να πιασει.

  Μου αρέσει!

 10. Θάλασσα said

  Ακη σαν τον δικερο μου μοιαζεις
  Κλασσικο τρολ ΝΔ
  Ρε καρφωνεστε απο χιλομετρο δεν το καταλαβαινετε ?
  Εχετε καταντησει γραφικοι , αλλαζετε 50 ψευδωνυμα για να γλυτωσετε το κραξιμο αλλα αμ δε

  Μου αρέσει!

  • ΘΑΛΑΣΣΑ
   Όπως αντιλαμβάνεσαι , κατ’αυτούς ο Μιχαλολιάκος είναι το άγιο μύρο και ο εξαποδώ ο..Καμμένος!Η είδες , για ευνοήτους λόγους, κάποια κακή κριτική εναντίον του πρώτου από τους κεκράχτες του αντωνάκι εδώ μέσα;

   Μου αρέσει!

   • Ιωάννης_Τ said

    Καλα και για τους ΧΑ,ς και ο Καμμενος εξαποδω ειναι. Ξερεις και οι 2 θελουν τα ποσοστα του Καμμενου. Αμ δε!!!

    Μου αρέσει!

   • ΓΙΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ said

    Φιλε μου ο Καμμενος δεν ειναι εξαποδω αλλα επι τριαντα χρονια ηταν μεσαεκει.
    Λογικο να ειμαστε κουμπωμενοι.
    Οπωσδηποτε πρεπει να του αναγνωριστει οτι αντιμετωπισε το θεμα μαχητικα κατανονντας οτι το προβλημα ειναι η εκχωρηση της εθνικης κυριαρχιας στους τοκογλυφους και οχι το οικονομικο.
    Απλως δεν το θεωρω αρκετο.

    Μου αρέσει!

  • Άκης said

   Θάλασσα, γράφω εδώ μέσα 4-5 χρόνια. Δεν περίμενα εσένα να μου πεις ποιος είμαι και τι κάνω, ούτε τι απόψεις θα υποστηρίζω. Άσε που δεν επαίνεσα πουθενά τον Σαμαρά ή τη ΝΔ, οπότε οι συνεπαγωγές στις οποίες επιδίδεσαι κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

   Γενικότερα, αν θέλεις διάλογο ευχαρίστως, αλλιώς κράτα τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου.

   Ως προς την ουσία, το τι θα γίνει με τα ποσοστά του καθενός θα το δείξουν οι εκλογές, αν και τις δικαιολογίες ορισμένοι τις έχετε έτοιμες (αποχή, γέροι ψηφοφόροι, νοθεία και τα τοιαύτα). Μέχρι τότε, μπορούμε να κρίνουμε τον κάθε πολιτικό με βάση τις πράξεις του και όχι το τι θα θέλαμε να είναι.

   Μου αρέσει!

   • Θάλασσα said

    Κανε ενα γκαλοπ εδω μεσα η σε οποιαδηποτε αλλη σελιδα του διαδικτυου (πλην των κομματικων) με το ερωτημα ειναι ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?
    Να δεις τι θα εισπραξεις
    Απο κει και περα μην παραπονιεστε οταν σας τι λενε , αφου εσεις οι ιδιοι δινετε λαβη

    Μου αρέσει!

   • Αετός said

    και τι σχέση έχει ο μικρόκοσμος του ιντερνετ με τον ωχαδερφιστή λαό, τους γέροντες και τους στο-ευρω-πάση-θυσία;

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Θάλασσα, δεν παραπονιέμαι για καμμία διαφωνία, ούτε το παίζω αλάνθαστος ή ξερόλας. Σου είπα, αν θέλεις διάλογο ευχαρίστως. Αλλά μην περιμένεις να σε ευχαριστήσω κιόλας όταν με βρίζεις, κάτι που δεν έκανα (ούτε γενικώς κάνω) εγώ.

    Το ερώτημα που θέτεις δεν έχει καμμία αξία. Ξέρουμε πόσοι ψηφίζουν Σαμαρά και πόσοι Καμμένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σαμαράς είναι 5 φορές πιο σοβαρός από τον Καμμένο, ούτε ότι ο Καμμένος είναι πιο σοβαρός από άλλους αρχηγούς που έλαβαν χαμηλότερα ποσοστά. Ακόμα και 50% να φτάσουν οι ΑΕ, ο εν λόγω θα διατηρήσει το επίπεδο… σοβαρότητας που επιδεικνύει με κωμικό τρόπο από τότε που έγινε Πρόεδρος.

    Αετέ, ο διαχωρισμός των ψηφοφόρων σε «καλούς» και «κακούς» γίνεται με βάση το τι ψήφισαν και η εκ των υστέρων δημογραφική κατηγοριοποίηση (π.χ. γέροι-νέοι) διατυπώνεται εκ του πονηρού. Αν π.χ. είχαν ψηφίσει ΝΔ περισσότερες γυναίκες, θα τα έβαζαν κάποιοι με τις γυναίκες – και πάει λέγοντας.

    Μου αρέσει!

 11. εξεγερση said

  Γιγαντα του μπατσοκ ,πληρωσες τα δανεια τα θαλασοδανεια , ευγε, ,εδωσες και τα χρηματα των μικροομολογιουχων ευγε ……. βαδιζεις καλα ο λαος σε επιβραβευει στη δημοσκοπηση 10 τοις εκατο και ανεβαινεις με χιλιαααα παμεεεεεεεε , αχαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχαααααααααααα

  Μου αρέσει!

 12. marios said

  Ο Καμένος πρέπει να κάνει πολλούς να πονάνε….δεν εξηγείται αλλιώς…σε όποιο άρθρο υπάρχει το Όνομα του…τα σχόλια είναι υπερβολικά περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο αρθρο!!

  Μου αρέσει!

  • Συμφωνώ απόλυτα ΜΑΡΙΕ!

   Μου αρέσει!

  • Άκης said

   LOL

   Μικρή διόρθωση: «να γελάνε» ήθελες να πεις!

   Τις ίδιες σαχλαμάρες επικαλούνται και οι προσωπολάτρες του Κ. Καραμανλή. Στα σχετικά άρθρα καταγράφονται πολύ περισσότερα σχόλια από σε αυτά για τον Π. Καμμένο, αλλά και εκεί, αν τολμήσει κανείς να θίξει τον… πολιτικό τιτάνα, εξανίστανται οι… καραμανλικοί, που αρνούνται να αντιληφθούν ακόμα και τα προφανέστερα των προφανεστέρων.

   Το πόσο πόνο προκαλεί ο Μεγάλος Αρχηγός θα το δούμε στις εκλογές. Μέχρι τότε, μπορείτε οι οπαδοί του να ενθουσιάζετε εαυτούς και αλλήλους στο άκουσμά του.

   Μου αρέσει!

 13. TA said

  Ορεξη νάχουμε να δούμε και άλλες τέτοιες «δημοσκοπήσεις», που «περιέργως πως» είναι ευνοϊκές μόνον για σαμαρέλους από τη μια και κουτσουμποκουβέληδες από την άλλη.
  Η μόνη «φυσιολογική» (και πάλι σχετικά) αύξηση μπορεί να θεωρηθεί αυτή για το ΚΚΕ και εν μέρει για τη ΝΔ (από επιστροφή κάποιων που δήλωναν ΧΑ).
  «Περιέργως», όμως, «κονταίνει» το πιθανότερο αντιμνημονιακό δίδυμο (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ). Πώς το εξηγεί αυτό η καλή αυτή δημοσκοπική εταιρία; Διότι, δίχως άλλο, θα έχουν κάποιο σχετικό σχόλιο.
  Ουσιαστικά δηλαδή κατά τη «δημοσκόπηση» τα πράγματα παίζουν μεταξύ των υποτελών ή της ΧΑ. Ή θα είμαστε υποταγμένοι στους δανειστές άμεσα ή μέσω της ΧΑ έμμεσα.
  Και γιατί να ενισχύεται η ΝΔ και όχι ο «Εθνικός Σύνδεσμος» (ιδεολογικά συγγενέστερος προς την ΧΑ), γιατί ο μνημονιακός Κουβέλης και όχι το αντιμνημονιακό ΕΠΑΜ;
  Η επιχείρηση «διάσωσης» και ενίσχυσης των σαμαρέλων, αλλά και του Κουβέλη είναι προφανής. Λες και και η πλειοψηφία του κόσμου είναι ευχαριστημένη από τα πεπραγμένα τους.
  Η μόνη πιστευτή εκδοχή για τα νούμερα αυτά είναι να τους κάνουν πλάκα οι πολίτες, αλλά συγκεντρώνει ελάχιστα ποσοστά να αποτελεί αυτή την αιτία παρουσίασης τέτοιων «ευρημάτων» (όσο βολική μπορεί να είναι για τις δημοσκοπικές εταιρίες).

  Μου αρέσει!

 14. Θάλασσα said

  Ρωτηστε εξω να δειτε τι λεει ο κοσμος για το οπαδικο καβγα και την ανοητη προπαγναδα της ΤΙΒΙ
  Γελανε με τα χαλια τους

  Μου αρέσει!

  • ΘΑΛΑΣΣΑ
   Δεν μπορείς να πείσεις ανόητους η …ψωμιζόμενους από το γνωστό μπορντέλο της Συγγρού!

   Μου αρέσει!

  • Άκης said

   Ευφυέστατο σχόλιο, Αγαμέμνων!

   Το κατάλαβες, όλοι όσοι διαφωνούν μαζί σου ή δεν λατρεύουν τα είδωλά σου είναι… ψωμιζόμενοι!

   Μου αρέσει!

   • AKH
    ‘Iσως δεν πρόσεξες το διαζευκτικό »η»…Δεν αναφέρομαι μόνο στους..ψωμιζόμενους!

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Διαζευκτικό είναι;

    Ή ανόητοι, ή ψωμιζόμενοι;

    Θα σου πρότεινα να διευρύνεις λίγο τους ορίζοντές σου, γιατί υπάρχουν και λιγότερο… απορριπτέες κατηγορίες διαφωνούντων, αλλά δική σου απόφαση.

    Μου αρέσει!

   • Αυτή είναι η άποψη μου, που καθημερινά, δυστυχώς επιβεβαιώνεται…Το χειρότερο είναι ότι μια μειοψηφία φαύλων πολιτικών και δημοσιογράφων έχει πείσει τους ανοήτους που προανέφερα με την ..αχαλίνωτη προπαγάνδα τους περί …..πλεονασμάτων!Για τους …ψωμιζόμενους φυσικά δεν υπάρχει γιατρειά!Αυτοί ,εφόσον΄΄ πίπτει ΄΄το παραδάκι και ο Φούφοτος να ήταν πρωθυπουργός, θα τον ζητωκραύγαζαν! Όχι βέβαια ότι αυτός που παριστάνει σήμερα τον ..πρωθυπουργό διαφέρει από τον Φούφοτο!

    Μου αρέσει!

 15. lakis said

  η σειρα τησ πραγματικησ δημοσκοπησησ ειναι συριζα ανεξ ελληνεσ χρυση αυγη νδ κκε πασοκ δημαρ να το θυμαστε οταν θα γινουν εκλογεσ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: