olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 13, 2013

ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!

Την δήλωση – βόμβα με ξεκάθαρους αποδέκτες την έκανε ο ο πρώτος εκ των συνηγόρων του Δημοσίου, Διονύσης Κολοβός: «Το 1996, μετά τα Ίμια, ελήφθη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για εξοπλιστικά προγράμματα σε εξωπραγματικό πόσο …»

Αναφορά σε «άγνωστους δράστες» και σε χρηματικά ποσά που «είναι σπαρμένα σε πολλές γωνιές της γης», έκαναν στις αγορεύσεις τους ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής στη δίκη για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται και καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο! Δηλαδή ο Κώστας Σημίτης που τον διόρισε, έπαιξε το παιχνίδι των μιζαδόρων!

Γι’ αυτό ο Τσοχατζόπουλος επιμένει στην κλήση του ΚΥΣΕΑ του Σημίτη, του Παγκάλου, του Παπανδρέου, του Παπαντωνίου κλπ, ώστε να καταθέσει!

Εδώ λοιπόν δεν υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες. Αυτοί που πρόδωσαν τα Ίμια ακρωτηριάζοντας απόλυτα την στρατιωτική ηγεσία εκείνο το βράδυ, ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπάρχει στρατός; Όχι βέβαια… Αντίθετα, βρήκαν την ευκαιρία να πλουτίσουν μετά την τραγωδία που οι ίδιοι προκάλεσαν. Τα «εξοπλιστικά» ήταν το πεδίο της μίζας, την ίδια στιγμή που ο επίορκος Σημίτης έστελνε τον αρχηγό της ΕΥΠ, ναύαρχο Βασιλικόπουλο να μιλήσει με τον …Μαντέλη τη νύχτα της ντροπής!  Η δήλωση του συνηγόρου έχει μόνο μία ερμηνεία: Η συμμορία των Ιμίων, ενδέχεται να μοιράστηκε τις μίζες των εξοπλιστικών.

Εδώ ως απαραίτητο συμπλήρωμα είναι η αποκάλυψη του Ολυμπία για το επίμαχο ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την σύμβαση της ντροπής: ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ. Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης; Βρε τα καημένα…

Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις του πρώην υπουργού, υποστήριξαν ότι για τα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα ως δώρα για «πολυτελή διαβίωση» του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όπως ανέφερε ο πρώτος εκ των συνηγόρων του Δημοσίου, Διονύσης Κολοβός: «Το 1996, μετά τα Ίμια, ελήφθη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για εξοπλιστικά προγράμματα σε εξωπραγματικό πόσο …Οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται και καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο».

Ο συνήγορος, κάνοντας εκτενή αναφορά στον τρόπο προώθησης των προγραμμάτων αυτών, τόνισε πως εκείνη την περίοδο «όλοι πίστευαν ότι θα παραμείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά», αλλά «οι επιτήδειοι δεν υπολόγισαν τον νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που τους περίμενε στη γωνία».

Η δεύτερη εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής, Aργυρία Φανουράκη, επικαλούμενη έγγραφα της δικογραφίας, μίλησε για τα τεράστια ποσά που δόθηκαν ως «μίζες» τα οποία έφθαναν στον πρώην υπουργό «ακόμα και μέσα σε βαλίτσες».

Η συνήγορος συμπεριέλαβε δε, εκτός του πρώην υπουργού και των οικείων του, και τον Νίκο Ζήγρα και την οικογένειά του στους «πολυτελώς διαβιούντες» με το αμέτρητο παράνομο χρήμα. Κατά την άποψη της εκπροσώπου του Δημοσίου, υπάρχουν και άλλα χρήματα που σχετίζονται με δωροδοκίες για την αγορά όπλων. «Ποιος έχει αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν μας λέει κανείς και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα;» αναρωτήθηκε η δικηγόρος.

Η σημερινή διαδικασία θα κλείσει με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων της Πολιτικής Αγωγής.

24 Σχόλια to “ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!”

 1. Reblogged this on christinadelta.

  Μου αρέσει!

 2. Κρήτη. said

  Ένας νόμος τώρα,, και θα μάθουμε όλους τους κλέφτες Αιρετούς -κυβερνήτες.
  1) όποιος Πολίτης βοηθήσει – δώσει στοιχεία – αποκαλύψει – μαρτυρήσει- ανακαλύψει κτλ ότι ο Α ή ο Β υπουργός δήμαρχος βουλευτής πρόεδρος οργανισμού κτλ έχει κλέψει,, θα πάρει 10.000 Ευρώ +το 20% των κλοπιμαίων, το υπόλοιπο 80% πίσω στο Κράτος.
  Ας ψηφίσουν σήμερα ένα τέτοιο νόμο ένα άρθρο, οι κλέφτες της Βουλής,, και αμέσως θα μάθουμε πόσα έχει κλέψει ο τζοχατζόπουλος,, και που τα έχει κρύψει,, αλλά και οι υπόλοιποι κλέφτες κυβερνήτες διαχρονικά.

  Μου αρέσει!

 3. Αριστερόχειρ said

  Άραγε οι ψηφοφόροι – σύντροφοι του Άκη και των λοιπών λαμογίων της μεταπολίτευσης ξεστραβώθηκαν να κόψουν το κουλό τους που τους ψήφιζε; ή πήγαν σύσσωμοι στον σύριζα ελπίζοντας στην συνέχιση της μάσας;

  Μου αρέσει!

  • ΥΑΛΑΣ said

   ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!
   ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ …………….

   Μου αρέσει!

   • Against New World Order said

    ο Έλληνας δεν μπορεί να χάσει τον κηδεμόνα του βουλευτή

    τον γράφει ο τροχονόμος τρέχει στον βουλευτή να του σβήσει την κλήσε

    βρίσκει η αστυνομία τα δενδρίλια τον χώνει μέσα, τρέχει στον βουλευτή να του μειώσει την ποινή

    κλέβει χρησικτησία τα στρέμματα του δημοσίου, τρέχει στον βουλευτή να τον αθωώσει

    γι αυτό θα συνεχίζει να ψηφίζει τα λαμόγια

    Μου αρέσει!

   • Αριστερόχειρ said

    Για να μην χανόμαστε μέσα στις πολλές έννοιες – λάστιχο που μπορεί να ερμηνεύονται κατά το δοκούν από τον καθένα μας, καλό θα ήταν να «συμμαζέψουμε» τα αιτήματά μας σε ένα και μοναδικό αίτημα που θα περιλαμβάνει όμως μέσα όλα τα θεμιτά αιτήματα κάθε αδικούμενου πολίτη δεύτερης κατηγορίας, όπως δυστυχώς μας έχει διαχωρίσει νομοθετικά αυτό το διεφθαρμένο καθεστώς.

    Η πιο εύστοχη, σαφής και αποτελεσματική πολιτειακή έννοια που αν εφαρμοστεί θα τερματίσει αυτό το καθεστώς και θα μας προσδιορίζει πλέον σαν μια ευνομούμενη δημοκρατία είναι η συνταγματικά κατοχυρωμένη εφαρμογή της ισονομίας.

    Είναι απόλυτα εφαρμόσιμη πολιτειακά καΙ πολιτικά με άμεσα αποτελέσματά την πραγματική απόδοση δικαιοσύνης σε όλους, αξιοκρατία στην κοινωνία, την οικονομία και ιδιαίτερα (σε ότι μας αφορά όλους) στην εξουσία και την δημόσια διοίκηση.

    Το πρόβλημα είναι κυρίως στην κοινωνία, δηλαδή σε όλους εμάς, που θα πρέπει κάποτε να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και αναρωτηθούμε αν πράγματι θέλουμε την ισονομία ή θέλουμε να κρατήσουμε τα αναξιοκρατικά αποκτηθέντα πρόνόμια που μοίρασε αφειδώς το καθεστώς διαχωρίζοντάς μας σε δύο κατηγορίες πολιτών.

    Αν η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν το θέλει αυτό, σημαίνει πως οι αδικημένοι παραμένουμε λιγότεροι οπότε θα τους υποστούμε μέχρι τελικής μας καταστροφής.

    Αν όμως οι αδικημένοι είναι οι περισσότεροι και εν τούτοις εξακολουθούν να μην θέλουν την ισονομία σε μία πρωτοφανή διαστροφική πολιτική αντίληψη, που τους έχει εμφυσίσει το καθεστώς, πιέζοντας και ελπίζοντας ότι θα αποκτήσουν και αυτοί προνόμια αναξιοκρατικά έναντι των υπολοίπων συμπολιτών τους, τότε να πάμε να πνιγούμε όλοι σαν κοινωνία.

    Μου αρέσει!

  • Αριστερόχειρ said

   Για την εκκωφαντική σιωπή των λαλίστατων εξοργισμένων τιμητών των πάντων, όσον αφορά στην ισονομία, την κατανοώ.

   Είναι δύσκολο να δείς το πρόσωπό σου στον καθρέπτη όταν όταν ξέρεις ότι είναι αποκρουστικό.

   Μου αρέσει!

 4. ΑΝΕΡΓΟΣ said

  ΚΑΛΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  Μου αρέσει!

 5. APOLLO11 said

  Την Δεκαετία του 80 κάποιος κάπου ρώτησε τον Α Παπανδρέου την γνώμη του για τον Ακη ,

  εκείνος του απάντησε ,

  ο Άκης έχει ωραίο κεφάλι αλλά είναι άδειο!!!

  αυτό φυσικά το γνώριζαν ή το γνώρισαν στην πορεία και τα υπόλοιπα εγκληματικά ( σύντροφοι ) στελέχη του Πασοκ .

  Όταν ήρθε η ώρα….Του έριξαν τα πρώτα ψιλά και αυτός βγήκε τσάρκα…στο Παρίσι…ζώντας τον έρωτα της Ζωής του , ενώ αυτοί σεμνά και ταπεινά με το πλοίο της γραμμής χαμένοι σε κάποιο απόμερο αποκλεισμένο λιμανάκι της Σίφνου φόρτωναν τα Χοντρά Πακέτα για την αγορά του Αιώνα ( όπως την βάφτισαν ) .

  Αρχινονός και Αρχιερέας ένας ακόμη Περί Ούσιος ο Δον Α. ΑΒΟΥΡΗ πλαισιωμένος από ερπετικούς – εμετικούς Παγκαλο σαβούρηδες , στοχαστές και μάνατζερ της σφουγγαρίστρας…μοίρασε την πίτα ! οι δικαστές θέλουν πολύ διάβασμα ακόμη για να το αντιληφθούν άραγε ?

  ( Κ. Σημίτη τον αποκαλούν ακόμη οι ενημερωτές , που σκάει στα γέλια και ο ίδιος στο άκουσμα του ονόματος Σημίτη αφού κατά την γνωστή τακτική η αλλαγή ονομάτων και ή κάλυψη καταγωγών και εθνών γίνετε απο τους ίδιους αρκετά συχνά , συνήθως το διαφοροποιούν λίγο κλπ.. Μόσιαλος -Μόσσια κλπ….εδώ από ΑΒΟΥΡΗ πήγε στο Σημίτη για να καλύψει την σημιτική του καταγωγή , Κάτι τελείως ανισσόροπο και όμως έπαιξε !!! και αυτός σκάει στα γέλια !!! κατά δήλωση του κιόλας )
  έτσι…
  O Άκης το αμόρε και η κόρη στα σίδερα και ο Πάγκαλος στην Λίμνη της Βουλιαγμένης να εξακολουθεί να μας δουλεύει .
  &
  εσύ Πολίτη – Βοσκίτη αναπνέοντας την χαζόσκονη που σε ψεκάζουν , αναμένεις ΕΚΛΟΓΕΣ ώστε να κάνεις τι ????????

  ( ναι ξέρω +ΟΜΩ σιολογία είναι..η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ που πνέει…στον Ουρανό και πέφτει..αθόρυβα…)

  ΕΔΩ !

  Μου αρέσει!

 6. Aristea said

  »Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ….»

  και οι μιζες της χιλιετιας….

  Μου αρέσει!

 7. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Μια καμορα κυβερνουσε την Ελλαδα…

  Τη διελυσε ..

  και δυστυχως…ακομα δεν τους κρεμασαμε!

  Καλαμπουριζουν…

  ο …ακης απαιτει να τον προσφωνουν υπουργο…!

  Και δεν ειμαστε ουτε στην αρχη!

  Ιμια ..λετε?

  μμμμμ…

  Ας ψαξουμε να δουμε…

  ειχαν …πετρελαια τα πλοια μας αρκετα να ειναι για μηηηηηνες μαχιμα?

  Ο στρατος μας …με τοσα εξοδα μαμουθ +μιζες….
  ειχε τπουλαχιστον στα χερια του ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΛΑ …

  ή ειχε οτι Αχρηστο αλλα ακριβο????

  Ο Ακης μονο επρεπε να ειναι εκει…

  ή πρεπει να συνεχισει η ερευνα βαθια και σε κατι…βαρυπαρασημοφορημενους ….στρατιωτικους που θητευσαν?

  Ο Ακης ….40 χρονια …στις ανωτατες βαθμιδες και σε σημαντικοτατα υπουργεια…

  ηταν αγιος?

  Μονο στο Αμυνης ….μολυνθηκε????

  Να ποιοι σε κατεστρεψαν ραγια…

  Οι..ηρωες σου….οι θεοι σου…..

  Και ..ακομα βλεπεις μονο εναν!

  Εναν σου δειχνουν ….για να γλυτωσουν χιλιαδες αλλοι!

  Μη τους πιασεις και τους αναγκασεις να πληρωσουν ολα οσα σου εφαγαν…

  Καθησε στη πολυθρονα….

  Μου αρέσει!

 8. Αριστείδης said

  Ξέρει κανεις δικαστής/ανακριτής/εισαγγελέας… σε ποιά εργασία ο προϊστάμενος, δ/ντής ή ο πρόεδρος της εταιρείας δεν ειναι υπεύθυνοι για τις ρεμούλες και ατασθαλίες των υφισταμένων τους και ειδικά όταν ειναι τόσο κραυγαλέες ??

  όλοι όσοι συνυπέγραψαν με αυτόν τον αλήτη θάπρεπε αφ΄ενός νάχουν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και να απαγορευθεί η δια βίου η ενασχόληση τους στα κοινά , αφ΄ετέρου να περάσουν απο δικαστήριο και κρισάρα 13ου βαθμού -μαζύ με συγγενολόϊ/συνεργάτες- μέχρι να αποδειχθεί οτι δεν συμμετείχαν στη μάσα

  Οι της δικαιοσύνης τον παπά παίζουν ή παριστάνουν τους ηλίθιους ?
  τα περι δεμένα χέρια και άλλες μπούρδες να τ΄αφήσουν για άλλες εποχές και άλλους χαχόλους
  γιατι οι κώλοι θα σφίξουν

  Μου αρέσει!

  • Ακέλας said

   Προς το παρόν οι μόνοι κώλοι που σφίγγουν είναι οι δικοί μας και αυτό γιατί αυτοί υποτίθεται ότι δικάζουν εν ονόματι μας!

   Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    …και ξέρετε κάτι,»δικάζουν»επ’ ονόματί μας ΄παίρνοντας όμως εντολές από τις»κυβερνήσεις»που και αυτές «διοικούν»…επ’ονόματι μας!…Πλάκα δεν έχει;

    Μου αρέσει!

   • Αριστείδης said

    Φίλε Ακέλα στη Χιλή οι δικαστές ζήτησαν συγνώμη απ΄τον Λαό,
    εδώ οι συγνώμες τελείωσαν – υπάρχει πολύ διαφθορά και αδικία εκ μέρους τους
    και πολύ συσσωρευμένο μίσος στο κόσμο που υποφέρει. βάρδα μη γίνει η στραβή

    Μου αρέσει!

 9. Against New World Order said

  ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ
  εννοείς τον νόμο ΝΕΣΑΡΑ;;;

  Μου αρέσει!

 10. Μινώταυρος said

  Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Μινώταυρος καὶ σχολίασε:
  Add your thoughts here… (optional)

  Μου αρέσει!

 11. Ακέλας said

  Όταν φωνάζω συνέχεια για τον «κινέζο»και την απουσία του από τα ΜΜΕ ,είναι ακριβώς επειδή ,πίσω του κρύβεται ένα ολόκληρο σύστημα ομοτράπεζων που έδωσαν στην Χώρα το οριστικό σπρώξιμο προς την καταστροφή!

  Μου αρέσει!

 12. Αργοναύτης said

  » Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον …εμπαιγμό» Κρεμάστε τους ψηλά να τους φάνε οι Γύπες. Αυτοί φάγανε το ψωμάκι του κοσμάκη.

  Μου αρέσει!

 13. THOMAS said

  .. 14 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!

  http://www.e-nemesis.eu/ethnika/item/145-efedroisyndikalistes.html?fb_comment_id=fbc_429068893880872_2139479_429072090547219#f172e4ae48

  http://keed-hellas.blogspot.com/2013/09/blog-post_13.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: