olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΣΚΗΝΕΣ – ΣΟΚ ΣΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ» ΛΙΒΥΗ: ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ! («ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UNESCO!)

Posted by olympiada στο Αύγουστος 26, 2013

athar5Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Αντίθετα, η «πολιτισμένη» Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο.

Πρόκειται για τη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης. Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το μεγαλείο της Κυρήνης από το 600 εως το 400 π.χ. Περιλαμβάνει 1200 τάφους και χιλιάδες διάσπαρτες σαρκοφάγους .

Παρά το ότι όλη η έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, το ισλαμοφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε μετά την εισβολή των δυτικών, ξεριζώνει συστηματικά κάθε αρχαίο μνημείο για να φτιάξει δρόμους, σπίτια κ.α. προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές.

ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

Ο Λίβυος αρχαιολόγος Ahmed Hussein, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Bayda αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής:

Η Αρχαία νεκρόπολη της Κυρήνης είναι από τις σημαντικότερες του πλανήτη. Τα ταφικά μνημεία και οι σαρκοφάγοι χρονολογούνται από το 600 π.χ. και βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Αρχαίας πόλης της Κυρήνης. Η νεκρόπολη ήδη έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά σε 2 από τα 10 τ. χλμ! Περίπου 200 μνημεία και τάφοι έχουν καταστραφεοί όπως και ένας τομέας όπου τα αρχαία έχουν πεταχθεί σε διπλανό ποτάμι, λες και είναι σκουπίδια!

Ο «υπουργός πολιτισμού» παραμένει άφαντος παρά τις εκκλήσεις μου. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του παγκόσμιου μνημείου, έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα»

Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ. Το ελληνόφωνο κρατίδιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των σκοταδιστών εδώ και δεκαετίες. Από την εποχή που οι Έλληνες εκτός των στενών συνόρων του κρατικού εκτρώματος θεωρήθηκαν «ξένοι υπήκοοοι»…

athar1

athar2athar3athar4

athar6

athar7

Πληροφορίες από εδώ: http://areejkhattab.libyablog.org/2013/08/09/%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AB%D8%B1%D9%8A%D8%A9-%D9%81%D9%8A-%D9%85%D8%AF%D9%8A%D9%86%D8%A9-%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A-%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%A8/

47 Σχόλια to “ΣΚΗΝΕΣ – ΣΟΚ ΣΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ» ΛΙΒΥΗ: ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ! («ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UNESCO!)”

 1. βασιλικη ομογενης,λευτερια στην βορειο ηπειρο said

  Μια κρυφή και ταυτόχρονα «βαθιά» σχέση του Μπάρακ Ομπάμα με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου.

  Τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ με τον ετεροθαλή αδελφό του, Μαλίκ;

  Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου διεξάγει εξονυχιστική έρευνα για το ρόλο του Μαλίκ στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, τα παράνομα κέρδη του από «φιλανθρωπίες» και την κάλυψη που έχει από τον Ομπάμα για τη δράση του, μέσω φοροαπαλλαγής.

  Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αιγύπτου, Tehani al-Gebali: «Θα ήθελα να ενημερώσω τον αμερικανικό λαό, ότι ο αδερφός του προέδρου τους, Ομπάμα, είναι ένας από τους… αρχιτέκτονες των βασικότερων επενδύσεων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Θα εφαρμόσουμε το νόμο και οι Αμερικάνοι δεν θα μας σταματήσουν.

  Πρέπει να ανοίξουμε τα αρχεία και να κινηθούμε δικαστικά. Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ξέρουν ότι υποστήριξαν την τρομοκρατία. Θα ερευνήσουμε τα αρχεία, ώστε αυτές οι χώρες να εκτεθούν και να δείξουμε πώς συνεργάστηκαν με τους τρομοκράτες. Γι’ αυτό το λόγο η Αμερικανική κυβέρνηση μας πολεμάει».

  Παράλληλα, τονίζει στο blog του ότι όσα γράφει βασίζονται σε τρεις «πολύ αξιόπιστες πηγές» που επιβεβαιώνουν την αναφορά και τα λεγόμενα της Gebali.

  O Shoebat ανέφερε τον Μάιο ότι ο Μαλίκ Ομπάμα είναι ο εκτελεστικός γραμματέας του Ισλαμικού Οργανισμού Da’ wa ή IDO, μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση του Σουδάν, ένα κράτος που οι ΗΠΑ έχουν ουκ ολίγες φορές κατηγορήσει για τρομοκρατικές ενέργειες.

  Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα WND, η Lois Lerner, διευθύντρια εφορίας στη Αμερική, υπέγραψε την έγκριση για φοροαπαλλαγή του ιδρύματος του Μαλίκ Ομπάμα.

  Ο Shoebat συνέχισε την έρευνα, αναλύοντας λεπτομερώς τους ισχυρισμούς του σε αναφορά 22 σελίδων, με τίτλο «Νέο Σκάνδαλο: Ισλαμικός εξτρεμισμός και σκλάβες για σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει συγγενείς του Ομπάμα να κάνουν φιλανθρωπίες… απάτης».

  Όπως εξήγησε ο Shoebat στο WND: «Όταν ο Μαλίκ και η Σάρα Ομπάμα απέκτησαν χρήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ως επικεφαλείς φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, όχι μόνο λειτουργούσαν παράνομα, αλλά τα ιδρύματα αποσκοπούσαν σε προσωπικά κέρδη και τη προώθηση του Ισλάμ μέσω της Αλ Κάιντα».

  Τα κέρδη από τις «φιλανθρωπίες»
  Στις 23 Μαΐου 2011 κατατέθηκε στην εφορία της Αμερικής μια αίτηση που απαιτείται από τα ιδρύματα που έχουν φοροαπαλλαγή.

  Η αίτηση φαίνεται να είναι γραμμένη στο χέρι από τον Μαλίκ Ομπάμα Η αίτηση 990 αναφέρει ότι το συνολικό ακαθάριστο εισόδημα του ιδρύματος για το 2010 είναι 24.250 δολάρια, που προέρχονται από συνεισφορές, δωρεές και επιχορηγήσεις…

  Ποιος είναι ο Μαλίκ Ομπάμα
  Ο Αμπόνγκο Μαλίκ «Ρόι» Ομπάμα γεννήθηκε στην Κένυα στις 15 Μαρτίου του 1958 και ήταν το πρώτο παιδί του Μπάρακα Ομπάμα Σρ.

  Ο γιος της Κέζια, της πρώτης γυναίκας του Ομπάμα, ο Μαλίκ ήταν μόλις 18 μηνών όταν ο πατέρας του έφυγε από την Κένυα και πήγε στη Νέα Υόρκη, στις 8 Αυγούστου 1959 για να αρχίσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, στη Χονολουλού.

  Έχοντας εγκαταλείψει την Κέζια, ο Ομπάμα παντρεύτηκε την Στάνλεϊ Αν Ντάνχαμ, τη μητέρα του Μπάρακ Ομπάμα, στη Χονολουλού.

  Μου αρέσει!

 2. Миша said

  MΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑ !!!
  ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…
  ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ….
  ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΕΓΓΕΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ…
  ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΚΟ» ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΟΥΣ» ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΛΙΒΥΑΚΏΝ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

  Μου αρέσει!

 3. eosforos said

  Ζ Ω Α !!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. βασιλικη ομογενης,λευτερια στην βορειο ηπειρο said

  Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013
  ΗΠΑ: Πορεία 2 εκατομμυρίων μηχανόβιων σχεδιάζει να συναντήσει πορεία 1 εκατομμυρίου μουσουλμάνων, στη Ν. Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου !

  Οι Μουσουλμάνοι της Αμερικής έχουν αρχίσει να προωθούν μια πορεία στις 11 Σεπτεμβρίου στην Ουάσιγκτον, με αφορμή την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η οποία αρχικά είχε το σκοπό της διαμαρτυρίας για την «αντι-ισλαμική μισαλλοδοξία στις ΗΠΑ» και στη συνέχεια μετατράπηκε σε «Πορεία ενάντια στο Φόβο». Όμως η πορεία των μουσουλμάνων πρόκειται να έχει ανταγωνισμό.

  Και μάλιστα ηχηρό ανταγωνισμού. Πολύ ηχηρό.

  Έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook στην οποία πολλά άτομα συντονίζουν αυτό που έχει βαπτιστεί “2 Million Bikers to DC”(«2 εκατομμύρια μηχανόβιοι στην Ουάσιγκτον, DC»).

  Το blog ‘Mr. Conservative’ γράφει : «Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την κακή ομιλία είναι με την καλή ομιλία. Μερικές φορές η «ομιλία» μπορεί να εκφραστεί απλά με τον αριθμό των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εμφανιστούν για να υποστηρίξουν μια αρχή. Αυτή είναι η άποψη που έχουν εκατοντάδες μηχανόβιοι (μέχρι τώρα) σε όλη την Αμερική καθώς ετοιμάζονται να ενταχθούν στο ‘2 Million Biker Ride to DC 2’ για να αντιμετωπίσουν τη σχεδιαζόμενη ‘Million Muslim March” της 11ης Σεπτεμβρίου.
  Στη σελίδα στο Facebook, ο σκοπός της κοινότητας περιγράφεται ως εξής: «Για να τιμήσουμε όσους έχασαν τη ζωή τους στις 11 Σεπτεμβρίου (911) και τις ένοπλες δυνάμεις μας που πολέμησαν εκείνους που επίσπευσαν αυτή την επίθεση!»

  Ήδη υπάρχουν πάνω από 30.000 “likes” σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  «Έχουμε δημιουργήσει πλέον στην τελική φάση για τον συντονισμό των πολιτειών! Όλοι οι αναβάτες πρέπει να κοιτάξουν τη λίστα με τις πολιτείες, να επιλέξουν την πολιτεία και το αίτημά τους θα προστεθεί! Πολλές πολιτείες εξακολουθούν να χρειάζονται συντονιστές», λένε οι οδηγίες.

  Κάποιος Ronald Curaba είπε: «Όποιος σχολιάζει, λέγοντας θα ήθελα να κάνουμε αυτό … πρέπει να το βουλώσει και να εμφανιστεί! Είμαι ένας συνταξιούχος υπολοχαγός της Πυροσβεστικής. …. θα είμαι εκεί Θεού θέλοντος! »
  Ο Bryan Short λέει: «Ενδείκνυται. Ένα εκατομμύριο μουσουλμάνοι περικυκλωμένοι από 2 εκατομμύρια ‘hogs’! (= γουρούνια, έτσι λένε τους ‘χαρλεάδες’. Το δε banner της σελίδας δείχνει ένα γουρούνι σε μηχανή!)

  Οι διοργανωτές της σελίδας πρόσθεσαν: «Παιδιά, απλά ήθελα να πω ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Η εκδήλωση αυτή έχει πολλή δουλειά. Όμως, για τη πατρίδα μας, αξίζει τον κόπο. Όπως και σε κάθε εκδήλωση, όπως αυτή, δέχεται επίθεση από παντού. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε οι περισπασμοί να μας αποτρέψουν από το στόχο μας. «

  Μου αρέσει!

 5. popaia said

  Η Αμερική και η Δύση γενικά είναι υπόλογη στην αθρωπότητα όχι επειδή ο Μαλίκ Ομπάμα κονόμησε στην Αμερική από οργανώσεις που προωθούσαν το Ισλάμ συνεχίζοντας τώρα με οργανώσεις εξτρήμ ισλαμισμού και σκλάβες του σεξ.. Αλλά επειδή υπάρχει πραγματική συνομωσία Δύσης-Ισραήλ-Τουρκίας για επιβολή του ισλαμικού τρισβάρβαρου σκότους παντού στη γη. Διά πυρός και σιδήρου.
  Καλά κάνουν όμως και ψάχνουν οι Αιγύπτιοι τις σχέσεις του Προέδρου με ύποπτες ισλαμομπίζνες γιατί από κάπου πρέπεινα ξεκινήσει κανείς.

  Μου αρέσει!

 6. polina said

  Τι να τα κανουμε τα αρχαια τωρα που εκτος απο το υιο του θεου τους θαχουμε και την αεροπορια τους να μας φυλαει τους υδρογονανθρακες μας???

  Μου αρέσει!

 7. amwmos said

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!
  http://amwmos.wordpress.com/2013/08/26/polemos/

  Μου αρέσει!

 8. Kostas said

  ΑΠΑΞ ΖΩΟ ΠΑΝΤΑ ΖΩΟ.

  ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….

  ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ….

  Μου αρέσει!

 9. Spices said

  Είναι πραγματικά ντροπή αυτό που γίνετε, μνημεία πανάρχαια να καταστρέφονται από τυφλή μανία και ηλιθιότητα…

  Μου αρέσει!

 10. PAPA said

  MHN ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΘΕ

  ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  Μου αρέσει!

  • Στέλιος said

   Όχι δα! Το πραγματικό πρόβλημα είναι η ακραία δημοκρατικότητα της χρυσής αυγής! Φλούφληδες αδελφάκι μου!
   Αντί να εγκαταστήσουμε ένα πραγματικό αριστοκρατικό πολίτευμα με (π.χ.) αρχηγό τον λαδά, ή/και τον κωνσταντίνο πλεύρη (ναι ναι, αυτόν που εξηναγκάστει να πάει στο λαος και ο υιός του εσύρσει βαναύσως και παρά την θέλησίν του στη νουδούλα), προτιμήσαμε να λέμε καλά λόγια για τον Μεταξά και τον Γ. Παπαδόπουλο! Ξεπεσμός συναγωνισταί! Ξεπεσμός!

   Μου αρέσει!

 11. ΕΛΛΗΝΑΣ said

  E…αυτή είναι η συνέχεια !!! Την αρχή για την καταστροφή των Ελληνικών μνημείων.
  έκαναν οι χριστιανοταλιμπάν και η συνέχεια έρχετε από τους «αδελφούς» ισλαμοταλιμπάν !
  Α ρε κατακαυμένη πατρίδα,πότε θα ξαναυπάρξει ένας Λεωνίδας,ένας Μέγας Αλέξανδρος,για να ξεπαστρέψει όλους αυτούς ,που στο όνομα της εβραικής μυθολογίας,κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν τον Ελληνισμο !

  Μου αρέσει!

  • astillais said

   Όταν αντιλήφθηκαν οτι ο Μέγας Βασίλειος τους την έφερε
   άρχισαν τα σχίσματα
   Ευτυχώς για την Ελλάδα επικράτησε η ορθοδοξία
   και έτσι σώθηκαν και τα αρχαία συγγράμματα και τα αρχαία κτίσματα.

   Μου αρέσει!

  • PAPA said

   όσο χριστιανοί ήταν αυτοί που καταστρέφανε και καίγανε στην αρχαιότητα άλλο τόσο αντιρατσιστές και προοδευτικοί είναι οι ισλαμιστές ο σύριζα και το δημοκρατικό τόξο

   Μου αρέσει!

   • ΕΛΛΗΝΑΣ said

    Kαλά την Άστυ,την γνωρίζω από παλιά.γιά τις …αδέκαστες απόψεις της.εσύ όμως Παπά ,δεν χειάζεται να τις εκθέτης γιατί σε….εκθέτει το όνομα που διάλεξες.
    Τώρα βέβαια και οι δύο απολαμβάνετε την βυζαντινοεβραική …κοσμάρα σας.
    Καλά ξυπνητούρια….

    Μου αρέσει!

   • astillais said

    Βρε σου σκίστηκε η προβειά (Αυγούστου 26, 2013 στις 4:13 μμ)
    Ακόμα δεν το πήρες είδηση;

    Μου αρέσει!

   • ΕΛΛΗΝΑΣ said

    Επειδή πράγματι σε γνωρίζω, ( από κοντά ) πρόσεξε μην λές πολλά….

    Μου αρέσει!

 12. satyrikon said

  Reblogged this on ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ.

  Μου αρέσει!

 13. Κυρήνης περιήγησις

  Η εκπληκτική και άγνωστη Ελληνική Κυρήνη της Λιβύης θα σας αποκαλύψει την Ελληνικότητα της, τον πλούτο και τις ομορφιές της.

  http://www.hellinon.net/Kyrineia.htm

  Μου αρέσει!

 14. φωτεινη said

  δυτικη δημοκρατια,ονομαζεται το φαινομενο.

  Μου αρέσει!

 15. ΗΛΕΚΤΡΑ said

  ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!! ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!!
  ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!!!!!

  Μου αρέσει!

  • ΕΛΛΗΝΑΣ said

   Γιατί τρέμεις γιά την Ακρόπολη,ΗΛΕΚΤΡΑ ? Αφού ήδη οι …ορθόδοξοι την γκρέμισαν αρκετές φορές,γιά να την κάνουν χριστιανική εκκλησία ( της του θεού σοφίας-Παναγία…
   Αθηνιώτισα-Ταμπούρι των παπάδων στην έφοδο του Λέοντα Σγουρού),τώρα
   όμως την χρειάζονται οι βυζαντινορωμιοί,για να τα οικονομάνε από τους
   τουρίστες. Αν δεν την είχαν γιά εκμεταλλευση και εγώ θα συμφωνούσα με την
   άποψη σου…Μπορεί και να την έκαναν μοναστήρι…για θρησκευτικό τουρισμό !

   Μου αρέσει!

   • astillais said

    Πως γίνεται να γκρεμίζεις κάτι (και μάλιστα αρκετές φορές) κι αυτό να στέκει όρθιο;

    Μου αρέσει!

   • ΕΛΛΗΝΑΣ said

    Επί του προκειμένου,αμφισβητείς τις μεταμορφώσεις του Παρθενώνα ,σε χριστιανική εκκλησία,με ταυτόχρονη κατεδάφιση όσων..εμπόδιζαν και σκανδάλιζαν ?
    Όσο για το παραμυθάκι…νάτος ο Παρθενώνας ,εκεί είναι ,δεν τον βλέπετε ? Μάλλον μας περνάτε για αφελείς ή παραμυθιάζετε το ποίμνιον!! Ναι τον βλέπουμε ,μόνο ως πρός το κουφάρι του και δεν βλέπουμε καθόλου τον περικαλή ναό,με το χρυσελεφάντινο άγαλμα
    της Θεάς Αθηνάς ,ούτε τα αετώματα των προσόψεων,τα οποία το ευγενές και γεμάτο θρησκευτικό πάθος ,παπαδαριό,κατέστρεψε,το δε άγαλμα της Αθηνάς ,εκλάπη από τον «άγιο» Γιουτπράδα-Ιουστινιανό,για να διακοσμήσει το παλάτι του ,στην Κωνσταντινούπολη !!!
    Τόσο καλά Άστυ ,βλέπουμε τον Παρθενώνα,της καταστροφικής ορθοδοξίας .

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης. ο Peacemaker said

    To πιθανότερο μελλοντικό σενάριο περί του κυρίου χριστιανομάχου!:

    Είναι πολλοί αυτοί που δήλωναν άθεοι, παρίσταναν τους μάγκες και διατείνονταν ότι δεν έχουν ανάγκη τον θεό!!!Όμως κάποια στιγμή,διαισθανόμενοι πως το τέλος της ζωής τους πλησιάζει,ομολογήσαν ξανά Ιησού Χριστό και στο τέλος θάφτηκαν σε χριστιανικό νεκροταφείο,αφού πριν τους «διάβασε» χριστιανός ιερέας!!

    Προφήτης δεν είμαι,αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και με τον ΕΛΛΗΝΑ !!

    Μου αρέσει!

   • Βούλγαρης Χρήστος said

    Ιωάννη αυτό που λές ειναι το καλό σενάριο γιατι υπάρχει και το κακό…»εθνικοί»-νεοπαγανιστες σαν και αυτόν σε περιπτωση καταληψεώς της Ελλάδας απο Ισλαμιστές να μεταστραφούν σε φανατικούς τούρκους Μωαμεθάνους ώστε να πάρουν εκδικήση απο τους πρώην ομοεθνείς τους καθώς σε τελική ανάλυση για τους νεοπαγανιστές-«εθνικούς» δεν υπάρχει η ρήτρα προστασίας που ισχύει για χριστιανούς και εβραιούς υπο ισλαμική κατοχη…

    Μου αρέσει!

   • Ιωάννης. ο Peacemaker said

    Χρήστο,είμαι της γνώμης πως ο ψευδώνυμος «ΕΛΛΗΝΑΣ»,κατα βάθος καλός άνθρωπος,αλλά με υπερβολικές εμμονές!!!Δίνει περισσότερη έμφαση σε ότι τον στενοχωρε και αρνείται πεισματικά να καταλάβει ότι[όπως έμαθα και εγώ προσφάτως] η θρησκευτική πίστη είναι μέρος της φύσης του ανθρώπου και οποιαδήποτε, αντιχριστιανική σε αυτήν την περίπτωση, εκστρατεία είναι κάτι σαν εκστρατεία κατά της ίδιας της φύσης [εγώ την πίστη την βλέπω και ως διαίσθηση] που είναι και του ιδίου φύση!!!

    Εγώ πιστεύω ότι θα υπερισχύσει το καλό σενάριο τουλάχιστον γι’ αυτόν!!

    Μου αρέσει!

   • Δήμητρα said

    Αστυλαιδα στον κινηματογράφο όλα γίνονται. Ρωτησε τον Μεσιε Γαβγάς που ξεκινησε αυτη τη γελοια προπαγανδα για την γκρεμισμενη ορθια Ακροπολη

    Μου αρέσει!

 16. Leo said

  Τι μας λέτε, φοβερό. Πηγαίνετε μία μέχρι την Αμάρυνθο να δείτε πάνω σε λόφο νεκρόπολης (Παλιχώρια) ωραίες μεζονέτες. Δε χρειάζεται να πάτε μακριά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  Μου αρέσει!

 17. Ελληνισμός said

  Μήπως ήταν καλύτερος ο Καντάφι απο αυτά τα κτήνη?

  Μου αρέσει!

 18. Ακέλας said

  Μα η Unesco όπως και ο ΟΗΕ δεν ανήκουν σ’εκείνον τον Μεγάλο Φιλέλληνα που τον λένε Rockfeller?

  Μου αρέσει!

 19. […] olympia.gr […]

  Μου αρέσει!

 20. […] Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Αντίθετα, η “πολιτισμένη” Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο. Πρόκειται για τη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης. Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το μεγαλείο της Κυρήνης από το 600 έως το 400 π.χ. Περιλαμβάνει 1200 τάφους και χιλιάδες διάσπαρτες σαρκοφάγους . Παρά το ότι όλη η έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, το ισλαμοφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε μετά την εισβολή των δυτικών, ξεριζώνει συστηματικά κάθε αρχαίο μνημείο για να φτιάξει δρόμους, σπίτια κ.α. προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές. ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Ο Λίβυος αρχαιολόγος Ahmed Hussein, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Bayda αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής: Η Αρχαία νεκρόπολη της Κυρήνης είναι από τις σημαντικότερες του πλανήτη. Τα ταφικά μνημεία και οι σαρκοφάγοι χρονολογούνται από το 600 π.χ. και βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Αρχαίας πόλης της Κυρήνης. Η νεκρόπολη ήδη έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά σε 2 από τα 10 τ. χλμ! Περίπου 200 μνημεία και τάφοι έχουν καταστραφεί όπως και ένας τομέας όπου τα αρχαία έχουν πεταχτεί σε διπλανό ποτάμι, λες και είναι σκουπίδια! Ο “υπουργός πολιτισμού” παραμένει άφαντος παρά τις εκκλήσεις μου. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του παγκόσμιου μνημείου, έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα” Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ. Το ελληνόφωνο κρατίδιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των σκοταδιστών εδώ και δεκαετίες. Από την εποχή που οι Έλληνες εκτός των στενών συνόρων του κρατικού εκτρώματος θεωρήθηκαν “ξένοι υπήκοοι”… >   olympia […]

  Μου αρέσει!

 21. […] Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Αντίθετα, η “πολιτισμένη” Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο. Πρόκειται για τη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης. Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το μεγαλείο της Κυρήνης από το 600 έως το 400 π.χ. Περιλαμβάνει 1200 τάφους και χιλιάδες διάσπαρτες σαρκοφάγους . Παρά το ότι όλη η έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, το ισλαμοφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε μετά την εισβολή των δυτικών, ξεριζώνει συστηματικά κάθε αρχαίο μνημείο για να φτιάξει δρόμους, σπίτια κ.α. προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές. ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Ο Λίβυος αρχαιολόγος Ahmed Hussein, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Bayda αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής: Η Αρχαία νεκρόπολη της Κυρήνης είναι από τις σημαντικότερες του πλανήτη. Τα ταφικά μνημεία και οι σαρκοφάγοι χρονολογούνται από το 600 π.χ. και βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Αρχαίας πόλης της Κυρήνης. Η νεκρόπολη ήδη έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά σε 2 από τα 10 τ. χλμ! Περίπου 200 μνημεία και τάφοι έχουν καταστραφεί όπως και ένας τομέας όπου τα αρχαία έχουν πεταχτεί σε διπλανό ποτάμι, λες και είναι σκουπίδια! Ο “υπουργός πολιτισμού” παραμένει άφαντος παρά τις εκκλήσεις μου. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του παγκόσμιου μνημείου, έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα” Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ. Το ελληνόφωνο κρατίδιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των σκοταδιστών εδώ και δεκαετίες. Από την εποχή που οι Έλληνες εκτός των στενών συνόρων του κρατικού εκτρώματος θεωρήθηκαν “ξένοι υπήκοοι”… >   olympia […]

  Μου αρέσει!

 22. […] Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Αντίθετα, η “πολιτισμένη” Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο.Πρόκειται για τη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης. Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το μεγαλείο της Κυρήνης από το 600 έως το 400 π.χ. Περιλαμβάνει 1200 τάφους και χιλιάδες διάσπαρτες σαρκοφάγους . Παρά το ότι όλη η έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, το ισλαμοφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε μετά την εισβολή των δυτικών, ξεριζώνει συστηματικά κάθε αρχαίο μνημείο για να φτιάξει δρόμους, σπίτια κ.α. προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές. ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Ο Λίβυος αρχαιολόγος Ahmed Hussein, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Bayda αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής: Η Αρχαία νεκρόπολη της Κυρήνης είναι από τις σημαντικότερες του πλανήτη. Τα ταφικά μνημεία και οι σαρκοφάγοι χρονολογούνται από το 600 π.χ. και βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Αρχαίας πόλης της Κυρήνης. Η νεκρόπολη ήδη έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά σε 2 από τα 10 τ. χλμ! Περίπου 200 μνημεία και τάφοι έχουν καταστραφεί όπως και ένας τομέας όπου τα αρχαία έχουν πεταχτεί σε διπλανό ποτάμι, λες και είναι σκουπίδια! Ο “υπουργός πολιτισμού” παραμένει άφαντος παρά τις εκκλήσεις μου. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του παγκόσμιου μνημείου, έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα” Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ. Το ελληνόφωνο κρατίδιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των σκοταδιστών εδώ και δεκαετίες. Από την εποχή που οι Έλληνες εκτός των στενών συνόρων του κρατικού εκτρώματος θεωρήθηκαν “ξένοι υπήκοοι”… >   olympia […]

  Μου αρέσει!

 23. […] Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Αντίθετα, η “πολιτισμένη” Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο. Πρόκειται για τη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης. Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το μεγαλείο της Κυρήνης από το 600 έως το 400 π.χ. Περιλαμβάνει 1200 τάφους και χιλιάδες διάσπαρτες σαρκοφάγους . Παρά το ότι όλη η έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco, το ισλαμοφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε μετά την εισβολή των δυτικών, ξεριζώνει συστηματικά κάθε αρχαίο μνημείο για να φτιάξει δρόμους, σπίτια κ.α. προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές. ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Ο Λίβυος αρχαιολόγος Ahmed Hussein, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Bayda αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής: Η Αρχαία νεκρόπολη της Κυρήνης είναι από τις σημαντικότερες του πλανήτη. Τα ταφικά μνημεία και οι σαρκοφάγοι χρονολογούνται από το 600 π.χ. και βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο κέντρο της Αρχαίας πόλης της Κυρήνης. Η νεκρόπολη ήδη έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά σε 2 από τα 10 τ. χλμ! Περίπου 200 μνημεία και τάφοι έχουν καταστραφεί όπως και ένας τομέας όπου τα αρχαία έχουν πεταχτεί σε διπλανό ποτάμι, λες και είναι σκουπίδια! Ο “υπουργός πολιτισμού” παραμένει άφαντος παρά τις εκκλήσεις μου. Ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του παγκόσμιου μνημείου, έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα” Και η Ελλάδα κύριε; Η Ελλάδα, υμνεί τον σφαγέα Κεμάλ. Το ελληνόφωνο κρατίδιο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των σκοταδιστών εδώ και δεκαετίες. Από την εποχή που οι Έλληνες εκτός των στενών συνόρων του κρατικού εκτρώματος θεωρήθηκαν “ξένοι υπήκοοι”… >   olympia […]

  Μου αρέσει!

 24. […] ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης: ΣΚΗΝΕΣ – ΣΟΚ ΣΤΗΝ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ” ΛΙΒΥΗ […]

  Μου αρέσει!

 25. αθανα said

  Ghffd

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: