ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

Όπως αποκάλυψε από την Παρασκευή το Ολυμπία, έγινε πριν από λίγο η παρέμβαση από το ανώτατο όργανο των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος, σχετικά με τις εξελίξεις και την διαφαινόμενη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ.

Αυτή την στιγμή η επιστολή παραδίδεται στην κυρία Ευτέρπη Κοτζαμάνη που είναι δεδομένο ότι θα κάνει τις ενέργειες της άμεσα και αποτελεσματικά.

Ειδική μνεία γίνεται και στην αποκάλυψη του Ολυμπία σχετικά με την ανεξήγητη επιλεκτική αξιοποίηση σημαντικότατων καταθέσεων βασικών μαρτύρων, όπως π.χ. της κατάθεσης του προκατόχου του κ. Γεωργίου, Εμμ.  Κοντοπυράκη, την οποία έκανε η ανακρίτρια. (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 26.8.2013

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια του υπ’ αρίθμ. 983/19.8.2013 εγγράφου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση της διόγκωσης του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος απέστειλε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:

“Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα,

Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, εκτιμώντας ότι η υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των – αποτυχημένων, ακόμη και κατά την ομολογία του ίδιου του ΔΝΤ – Μνημονίων  και, ακολούθως, η έκτοτε διαρκής λήψη αντιαναπτυξιακών και κοινωνικώς ανάλγητων μέτρων οδηγούν στην ολοκληρωτική καταστροφή της Χώρας και στην πλήρη εξαθλίωση του κοινωνικού συνόλου, ζητά την ουσιαστική και πλήρη διερεύνηση όσων καταγγέλλονται σχετικά με την ενδεχόμενη διάπραξη σοβαρότατων αξιόποινων πράξεων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Πράξεων που αφορούν σκόπιμη και μεθοδευμένη, κυρίως λόγω έλλειψης οιασδήποτε διαπραγματευτικής αντίστασης με βάση την πρακτική που είχε παγίως υιοθετηθεί προηγουμένως, διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 σε 15,4%.

Κατόπιν σχετικής μηνυτήριας αναφοράς του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (29η Σεπτεμβρίου 2011), οι τότε Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης πρότειναν την ποινική δίωξη, και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος, των επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ, ως υπόπτων για τη διάπραξη σειράς αδικημάτων – ιδίως λόγω μη προβολής αυτονόητων διαχρονικών επιχειρημάτων με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα – τα οποία είχαν ως αντικείμενο και την τεχνητή διόγκωση του ύψους του δημοσιονομικού ελλείμματος αλλά και τις εντεύθεν βαρύτατες επιπτώσεις σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Στο μεσοδιάστημα, ωστόσο, οι προαναφερόμενοι Εισαγγελικοί Λειτουργοί έφτασαν στο σημείο να υποβάλουν ως και την παραίτησή τους, αφήνοντας αιχμές για παρεμβάσεις στο έργο τους. Ενώ, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν» (18-8-2013, φ. 1085, σελ. 6, «Αποκάλυψη-βόμβα: Η Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ καταγγέλλει: Μου ζήτησε η Ανακρίτρια να συναντηθούμε σπίτι της!»), η πολιτικώς ενάγουσα και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, Καθηγήτρια κα Ζωή Γεωργαντά, καταγγέλλει την 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, κα Έλενα Πεδιαδίτη, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση αυτή, μεταξύ άλλων ότι «της ζήτησε και συναντήθηκαν εκτός του γραφείου της, σε άλλον χώρο». Επίσης δε της καταλογίζει ότι διέπραξε ανεξήγητη επιλεκτική αξιοποίηση σημαντικότατων καταθέσεων βασικών μαρτύρων, όπως π.χ. της κατάθεσης του προκατόχου του κ. Γεωργίου, Εμμ.  Κοντοπυράκη, αναφορικά με τον τρόπο κατά τον οποίο η σημερινή ΕΛΣΤΑΤ αποδέχθηκε, εντελώς παθητικά και αντίθετα με την πάγια εθνική πρακτική, τη διόγκωση του ελλείμματος. Η ως άνω καταγγελία της κας Ζωής Γεωργαντά αποκτά πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν από την όλη δικογραφία προκύπτει ανενδοιάστως πως ο κ. Γεωργίου όχι μόνο δεν αντιστάθηκε στις άνωθεν απαιτήσεις για διόγκωση του ελλείμματος, αλλά με δική του πρωτοβουλία – γνωστή τοις πάσι – φρόντισε ν’ απαλλαγεί απ’ όλα τα μέλη της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία είχαν διατυπώσει αντίθετη άποψη.

Μετά και από αυτές τις καταγγελίες, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε την  Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε αμέσως και, κατ’ αρχήν θετικά, στη σχετική αίτηση-αναγγελία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, διαβιβάζοντας το έγγραφό του στους Προϊσταμένους της Εισαγγελίας Εφετών και του Συμβουλίου Επιθεώρησης των Δικαστηρίων, προκειμένου να προβούν σ’ όλες τις νόμιμες ενέργειες σχετικά με τη διερεύνηση των καταγγελιών της κας Γεωργαντά στο σύνολό τους και την αναζήτηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών της ως άνω Ειδικής Ανακρίτριας για τον τρόπο που περαίωσε την κύρια ανάκριση. Και μάλιστα με την εντελώς ασυνήθιστη σε τόσο σοβαρές υποθέσεις διαδικασία των τυπικών κλήσεων.

Επιπλέον, η κα Γεωργαντά επανήλθε, με νεότερη συνέντευξή της, στο περιοδικό «Επίκαιρα», όπου και σχετικό ρεπορτάζ (22-8-2013, τ. 201, σελ. 8-13), στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «στην κατ’ ιδίαν συνάντησή της με την Ειδική Ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη στο σπίτι της τελευταίας παρόν ήταν ένα ακόμη πρόσωπο, το οποίο παρουσίασε ως φίλο της η δικαστικός. […] Ο άγνωστος, που μιλούσε σπαστά ελληνικά και αυτοσυστήθηκε ως Ελληνοαμερικανός, θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για τη σταδιοδρομία της κας Γεωργαντά, για την παραμονή της στις ΗΠΑ, τις επιστημονικές έρευνές της και γενικά το background της. Στις ερωτήσεις της κας Γεωργαντά για την ταυτότητά του … της είπε πως ζει στην Αστόρια, ενώ στην ερώτησή της για την επαγγελματική ενασχόλησή του απάντησε λακωνικά “σύμβουλος”» (σελ. 12)!

Όλ’ αυτά, λαμβάνοντας υπόψη όσα καταγγέλλονται στην ανωτέρω συνέντευξη και τις λοιπές πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας,  για άνωθεν και έξωθεν παρεμβάσεις στην ΕΛΣΤΑΤ, που εξαρχής αποσκοπούσαν στην τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009, είναι αδιανόητο να παραμείνουν χωρίς ενδελεχή και τεκμηριωμένη δικαστική έρευνα.

Με δεδομένη τη σημασία της εν λόγω υπόθεσης ως προς τη διακρίβωση των συνθηκών, υπό τις οποίες η Πατρίδα μας και ο Ελληνικός Λαός οδηγήθηκαν στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα, καθώς και των σκοπών, με βάση τους οποίους εξακολουθούν να λαμβάνονται συγκεκριμένες, άκρως επικίνδυνες,  αποφάσεις για το κοινωνικό σύνολο, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Χώρας, ανταποκρινόμενοι στον κατά το Σύνταγμα και το νόμο θεσμικό τους ρόλο να μεριμνούν για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος και των συνταγματικώς και διεθνώς κατοχυρωμένων Δικαιωμάτων του Ανθρώπου  (άρθρο 199 του Κώδικα περί Δικηγόρων), θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά όλες τις σχετικές εξελίξεις, συνδράμοντας το έργο της Δικαιοσύνης, με κάθε θεσμικώς προβλεπόμενο και επιβεβλημένο τρόπο.

Αν όσα καταγγέλλει η κα Ζωή Γεωργαντά έχουν την παραμικρή βάση και υπήρξε πράγματι τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος, και μάλιστα αυτής της έκτασης και υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των αντίστοιχων εγκλημάτων καθώς και όσοι εμπλέκονται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο στη μετέπειτα συγκάλυψή τους, είτε πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα είτε, πολλώ δε μάλλον, για δικαστικούς λειτουργούς, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.  Η δε δικαστική έρευνα πρέπει να ολοκληρωθεί με τρόπο που οδηγεί στην αποκάλυψη όλης της αλήθειας.

Ο Ελληνικός Λαός έχει το απαράγραπτο δικαίωμα να μάθει και να υπερασπισθεί την αλήθεια. Και, όπως είναι αυτονόητο και όπως ήδη εκτέθηκε, η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος θα παρακολουθήσει, εκ καθήκοντος, μέχρι τέλους την έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

37 σκέψεις σχετικά με το “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΛΣΤΑΤ!”

 1. τίποτα δεν θα γίνει στο ελλαδισταν.όποιος ονειρεύεται φυλακισμένα πολιτικα και μη λαμόγια καλύτερα να ξυπνήσει. Η κλοπή η προδοσία και η πατριδοκαπηλία θα συνεχίζενται με ΝόμιμοΝ τρόπον εις το διηνεκές.

  Μου αρέσει!

  1. ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕ ΓΑΤΕ εχεις απολυτο δικαιο: H κλοπη, η προδοσια
   και η πατριδοκαπηλεια θα συνεχιζονται με τον τροπο που προσδιοριζεις
   επακριβως υπο μια μονον προϋποθεση: Οτι εμεις θα συνεχισουμε να
   βγαζουμε τα ματια μας και να τρωγoμαστε μεταξυ μας, υποστηριζοντας
   ο καθενας τους δικους του εκλεκτους απο τα καθαρματα που εχουν
   κατσικωθει στις πλατες μας και λεηλατουν την Ελλαδα και εμας.
   Προσθετω ακομη οτι αληθειες σαν αυτες που ξεστομισες πρεπει
   να λεγονται και να επαναλαμβανονται οσο πιο συχνα ειναι δυνατον
   μηπως και ξυπνησουμε, επιτελους, και να αποφασισουμε με ποια
   μερια ειμαστει εμεις οι απλοι πολιτες και γιατι αγωνιζομαστε.
   Δεσμός

   Μου αρέσει!

 2. Αν τα αποτελέσματα μαγειρεύτηκαν σημαίνει ότι η χώρα δεν είχε ανάγκη να μπει στον μηχανισμό στήριξης. Άρα αυτά που μας λένε είναι αέρα κουβέντα.

  Μου αρέσει!

   1. και θα βγούμε εμείς από τα μνημόνια !!!!

    λεφτά;;;;πού θα βρούμε;;;;

    από το παγκόσμιο καταπίστευμα

    ποιό είναι αυτό;;;;;

    ρωτείστε με να σας πω που θα βρείτε τα σεμινάρια

    να μάθετε και εσείς τα παγκόσμια απόκρυφα

    Μου αρέσει!

 3. Αν τα πράγματα πάρουν την τροπή που πρέπει μπορεί να φτάσουμε πολύ ψηλά στην παγκόσμια κλίμακα απατεώνων.
  Μην ξεχνάμε και τις γερμανικές οδηγίες για παραποίηση του ελλείματος και μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία δεν είναι κανονικό κράτος.
  Ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει.
  Μπράβο και πάλι μπράβο στους συντελεστές αυτής της κίνησης.

  Μου αρέσει!

  1. ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕς ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
   ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΑς ΑΙΜΑΤΟΚΥΛ,ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΩς ΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥς ΝΑ ΜΑς ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
   ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗς ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ
   ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑς ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ
   ΤΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥς ΑΠΛΑ ΤΟςΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

   Μου αρέσει!

   1. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΠΙΣΩ
    ΟΙ ΝΕΚΡΑΝΑΗΣΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ
    ΤΑ ΚΩΛΟΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΟΜΟΟΓΑ ΑΠΌ ΑΜΕΡΙΚΑ
    ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥς
    Η ΠΑΡΕΑ ΤΗς ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΗΣ
    ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
    ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΣΤΙς ΜΕΤΟΧΕΣ
    Η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΙΝΑΣ
    Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Η ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗς ΦΥΣΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΚΑ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    Μου αρέσει!

   2. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΥΑΛΟ

    Μου αρέσει!

 4. ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥς ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΑΤ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ
  ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ
  ΕΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΚΡΙΜΑΛΝΤΙ

  Μου αρέσει!

  1. Αν οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης νιώσουν τον τρόμο του θανάτου που τους περιμένει από τις αποφάσεις τους που απαλλάσσουν τους προδότες, τότε να είναι σίγουροι ότι θα πάρει τις δέουσες αποφάσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπουν στο στόχαστρο και οι μαριονέτες της «Δικαιοσύνησς» πέρα από τους πολιτικούς.

   Μου αρέσει!

  2. Παλεύεις με νύχια και με δόντια να αφήσεις σαν τελευταία αίσθηση ότι τίποτε δεν θα αλλάξει.
   Γιατί Βικάκι?
   Εδώ κάτι δείχνει ότι πάει να αλλάξει και εσύ σαν νομικός που λες ότι είσα θα έπρεπε να είσαι μαζί τους και όχι να το μιζεριάζεις.

   Εχεις απαντήσει σε όλους με την ίδια διάθεση. Τίποτε δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει.
   Τα πάντα ρει όμως.

   Μου αρέσει!

   1. εαν νομιζεις οτι α αλλαξει και δεν θα εναι ελεγχομενο τοτε λυπαμαι παρα πολυ θελες γυαλια

    Τα παντα ρει και τα κατουρει μη σου πω
    Αντε ρε παιδια να λεω κι εγω οτι θα αλλαξουν ολα και την ιδια στιγμη να αμοιβομαι από τις μεταβιβσεις των ακινητων και των εταιριων μας στους τουρκους τους γερμανους και τους ρωσους Αυτο εχει μεγαλη πλακα Θα αλλαξουν ολα οταν ολοι οι λαοι ξεσηκωθουν ταυτοχρονα στην παγκοσμια αυτη κασταση αφου ακταλαβουν οτι η σχεση μεταξυ εντολεα και εντολοδοχου δεν λειτουργει εδω και αιωνες στην Ευρωπη στην Ελλαδα και στον κοσμο ολοκληρο οτι υπαρχει μια αισχρη ολιγαρχια που ολα τα ελεγχει και μας πετα στα μουτρα σημαδεμενα χαρτια Οσο διαβαζεις γνωριζεις βλεπεις μετεχεις και συγρωτιζεται με ανρθωπους που σου λενε » εγω προσωπικα δεν χω προβλημα ποιος θα μας αγορασεις» και αυτοι ειναι σημερα στην Ελαλδα οι πλουσιοι οι ισχυροι και κανουν κουμαντο Τοτε για να μην τσιριξεις ή μη φυγεις από εδω για τη γη τους πυρος Καθεσαι και απαντας σσαν τον μαλακα ( το σαν το το ηθελα αραγε) στο διαδυκτιο στους αισιοδοξους οπως εισαι εσυ
    ενταξει ολα θα αλλαουν αλλα οχι σε αυτην τη ζωη κι οχι οσο εγω κι εσυ θα ζουμε αυτο να το ξερεις καλα

    Μου αρέσει!

   2. πως το έλεγε ο Κ/Κωνσταντίνος εδώ; «λάθρα βιώσας» ή λάθε βιώσας το ορθότερο – στο δισάκι δεν χωρά αισιοδοξία πλέον, το καρότσι της προσφυγιάς που το σέρναμε οι ίδιοι το παρατήσαμε κάτι μίλια πριν το 2009. χωρά μόνο το «ζήσε στην αφάνεια αποφεύγοντας το τσιπάρισμα και την κάρτα του πολίτη» ε και το do no harm.

    Μου αρέσει!

  3. Διαβασε: Ουμπερτο Εκο , Τον Αυγουστο Δεν Υπαρχουν Ειδησεις , και το κειμενο του εντος αυτου του βιβλιου με τον τιτλο Ο ρολος του Τρελου στη συγχρονη Κοινωνια , 17 Νοεμβριου 1991
   Επισης ουτε ο Κολωκοτρωνης ηταν τρελος ουτε ο Καποδιστριας ουτε οι Φιλικοι ουτε ο Ρηγας που ρισκαρισαν τη ζωη τουςι επηρεασμενοι απο τις επαναστατικες ιδεες που διεπνεαν τοτε τη Γαλλιικη Μασονερια .
   ετσι για να μην παπαρολογουμε χωρις στοιχεια
   Βεβαια εαν ανακαλυψετε τι ηταν ολοι αυτοι που τοτε με αυτοθυσια πραγματικα μπηκαν μπροστα και τους συγκρινετε με τα συγχρονα πραγματα τοτε θα καταλαβετε οτι η καραμελα περι επαναστασεως των τρελων δεν ειναι σοβαρη και φυσικα απαξιωνει το διαλογο.

   Μου αρέσει!

   1. Η λέξη τρελός έχει μεταφορική έννοια. Και αυτό που εννοεί είναι ότι παρ΄όλο που τα πράγματα δια της λογικής φαίνονταν ακατόρθωτα εν τούτοις δεν τους σταμάτησε από το να κάνουν αυτό που θεωρούσαν σωστό. Και να έχουν και αποτέλεσμα.
    Η επιθυμία τους και το κάνω αυτό που θέλω ήταν πιο δυνατά από τα λογικά επιχειρήματα. Δεν εννοώ τους ψυχοπαθείς.

    Μου αρέσει!

  1. οχι να μην τους συμπαθεις , οι δικηγοροι με την αμαθεια την ημιμαθεια( οι πιο πολλοι δεν ενημερωνονται ή δεν προλαβαινουν να ενημερωθουν λογω της στοχυμνης συνεχους αλλαγης του δικαιου ου δημιουργει ανασφαλεια στην ισχυ και την εφαρμογη του ) την αδρανεια και τα κοντοφθαλμα κομματοσκυλιακα συνδικαλιστικα συμφεροντα που στοχο ειχαν τη ληψη νομικων συμβουλων και τη συνεργασια με δικηγορικες εταιριες της αλλοδαπης οπως αυτη που κρυβεται πισω από τα μνημονια μας εχουν αποδειξει οτι συνεβαλαν ως συλλειτουργοι της δικαιοσυνης στην απραδοση της χωρας μας

   Μου αρέσει!

  1. Ποιοι είναι οι πνευματικοί άνθρωποι;
   Δικηγόροι δεν είναι πνευματικοί, νομικοί είναι και θα έπρεπε να τους έχουν καταγγείλει στην Χάγη.
   Στην Ελλάδα τον τίτλο πνευματικοί άνθρωποι τον έχουν καταχραστεί κάτι ημέτεροι μετριοχαμηλοκλασσάτοι που έγιναν «εγκριτοι» από το μεταπολιτευτικό παρεάκι που λεηλατεί την χώρα ανηλεώς την τελευταία 40ετία, που έγραψαν πέντε μπούρδες και οργανώθηκαν εκδηλώσεις σικέ λατρείας για να τους πλασάρουν ως καθιερωμένους με μια σειρά ατελείωτων διορισμών σε ΔΣ, επιτροπές κι επιτροπούλες χωρίς αντίκρυσμα για να έχουν ένα άλλοθι κύρους.
   ‘Πνευματικιά» θεωρείται η Διβάνη, ο Χρυσόγονος, κι άλλα τέτοια μνημονιακά ρετάλια.

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s