Εσχάτη προδοσία..έτσι παρέδωσαν στους Γερμανούς το ΤΑΙΠΕΔ, τα Αεροδρόμια και τις Μαρίνες σε Τούρκους..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αν δουν ότι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται κάποιο περιουσιακό στοιχείο, τότε το διαλύουν, το «χρεοκοπούν»….

Θα πουλάμε εκεί ακριβώς που μας λέει η τρόικα σε όποια τιμή μας προτείνει η τρόικα. Π.χ τα λιμάνια μας μπορεί να εισηγηθεί να πουληθούν στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Το ΤΑΙΠΕΔ..αποφασίζει μόνο του να εκδίδει ομόλογα (να δανείζεται) με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου! 

Δεν θα μας δανείζουν μόνον με τοκογλυφικά επιτόκια και υποθήκες δικές μας, αλλά θα δανείζονται και οι ίδιοι με εγγύηση δική μας!!! να γελάσει κανείς ή να κλάψει!  

Αυτά που ακολουθούν τα γράφαμε ΕΔΩ στις28 Ιουνίου 2011,  τρείς μέρες πριν ψηφισθεί το μεσοπρόθεσμο 2012-2015…


Στον εφαρμοστικό και στο πλαίσιο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, δημιουργειται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.»
Διαβάστε και φρίξτε..

Επιλέξαμε ορισμένα μόνο σημεία από τον προς ψήφιση εφαρμοστικό νόμο. Αυτά που είδαμε και διαβάσαμε δεν πιστεύαμε ότι υπάρχουν, ότι είναι αλήθεια…

Δείτε τώρα πως θα διοικείται αυτό το ταμείο, πως ορίζονται τα μέλη και πως θα παίρνονται οι αποφάσεις… 

Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου παρίστανται ως παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου, δύο (2) εκπρόσωποι που προτείνονται από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εκπρόσωποι ενημερώνονται πλήρως επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και μπορούν να ζητούν εγγράφως, από το Διοικητικό Συμβούλιο, περαιτέρω πληροφορίες επί θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Ταμείου.

Ενώ λοιπόν οι εκπρόσωποι της τρόικας δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, θα  υποδεικνύουν Τρία (3) από τα επτά (7) μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.


Τι κάνουν αυτοί, δείτε:

Όπως είπαμε τα 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα.


Θα πουλάμε δηλαδή εκεί ακριβώς που μας λέει η τρόικα σε όποια τιμή μας προτείνει η τρόικα.

Π.χ τα λιμάνια μας μπορεί να εισηγηθεί να πουληθούν στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ (αφού τους δώσει λεφτά υπογείως π.χ. ο Τζ. Σόρος). Αυτά τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα. 

Φανταστείτε τι θα γίνει με εθνικά μας θέματα, τι εκβιασμούς θα δεχόμαστε!  Είναι δυνατόν αυτό να το επιτρέψουμε;;

 

 

Όπως είπαμε και πιο πάνω: Καμία απόφαση δεν επιτρέπεται χωρίς τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπου συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Τρόικα! 

Οι βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, αυτήν την προδοσία, τα έχουν διαβάσει στοιχειωδώς αυτά;; ‘η θα μας πουν πάλι δεν προλάβαμε να τα διαβάσουμε, γιατί μας τα έδωσαν την Παρασκευή και έπρεπε να τα ψηφίσουν μέχρι την επόμενη Πέμπτη;; δεν φοβούνται ότι θα λογοδοτήσουν κάποτε στον ελληνικό λαό, όσοι τολμήσουν τέτοια προδοσία;

 

Η πάσης φύσεως αξιοποίηση γίνεται μόνον ύστερα από γνώμη του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, δηλαδή της τρόικας..

 

 

Θα αποφασίζουν μόνοι τους να εκδίδουν ομόλογα (να δανείζονται) με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου! Δεν θα μας δανείζουν μόνον με τοκογλυφικά επιτόκια και υποθήκες δικές μας, αλλά θα δανείζονται και οι ίδιοι με εγγύηση δική μας!!! να γελάσει κανείς ή να κλάψει!

Δηλαδή, το Ταμείο μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!!!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου σε σκοτωμένες τιμές. Δηλαδή, επαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας αφού το ξεφτιλίσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας!!!! 

 

Έξυπνο!!! διότι αποτρέπει το ίδιο το ελληνικό κράτος  να αγοράσει προς όφελος του μέρος από το χρέος του σε καλή τιμή (κάτι που έκανε π.χ η κυβέρνηση του Ισημερινού στο δικό της χρέος). και αυτό ακόμα θέλουν να το καλύψουν, να μας κόψουν κάθε διέξοδο!!! και μάλιστα με εγγυήσεις δικές μας, δηλαδή εμείς να είμαστε υπόλογοι και για τα νέα δανεικά!!!

Άλλο τρομερό: Αν δουν ότι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται κάποιο περιουσιακό στοιχείο, τότε το διαλύουν, το  «χρεοκοπούν».

Η καμπάνα χτυπάει μάλλον για τον ΟΣΕ, τα τρένα μας και όχι μόνο…


Όλα αυτά βέβαια ψηφίστηκαν και αποτελούν νόμο του κράτους…τον Ν. 3986/2011 Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015. 

Να δείτε τώρα που μετά το σκάνδαλο Σταυρίδη…θα απαιτήσουν οι Γερμανοί και η τρόικα να βαλουν δικό τους άτομο στο ΤΑΙΠΕΔ..

Γιατί μου περνάει απ το μυαλό ότι για να πάρουν τα 10 δισ. του νέου δανείου το 2014..θα παραδώσουν και επίσημα το ΤΑΙΠΕΔ στην τρόικα..

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/08/blog-post_5600.html

8 σκέψεις σχετικά με το “Εσχάτη προδοσία..έτσι παρέδωσαν στους Γερμανούς το ΤΑΙΠΕΔ, τα Αεροδρόμια και τις Μαρίνες σε Τούρκους..”

 1. Στους Αντίπαξους, σε σπίτι φίλου επιχειρηματία πέρασε 10 μέρες διακοπών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την οικογένειά του και λίγους φίλους.

  Μακριά απο τους φακούς των φωτορεπόρτερ, σε ένα ήσυχο νησί, στους Αντίπαξους, πέρασε τις διακοπές του ο Αλέξης Τσίπρας.

  Οι οικογένεια Τσίπρα έμεινε στο σπίτι του επιχειρηματία Ιωάννη Αρβανιτάκη, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Πέτρινο, απομονωμένο, χαμένο ανάμεσα σε ψηλά δέντρα με πισίνα αλλά και πολύ κοντά στη θάλασσα, το σπίτι πρόσφερε στην οικογένεια Τσίπρα και σε φιλικό της ζευγάρι στιγμές ηρεμίας.

  ερχεται ο τσιπρακος να πουλησει οτι δεν προλαβει ο σαμαρακος

  Μου αρέσει!

   1. Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 18 αστυνομικοί πληρώνονται από το ελληνικό κράτος για να φυλάνε τον κ. Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που κάποιοι συνάδελφοί τους χάνουν τη ζωή τους για να προστατεύουν τους απλούς πολίτες.

    Μάλιστα ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί έναν από τους 18 προσωπικούς φρουρούς του ως «μπάτλερ» προκειμένου να του κρατάει την ομπρέλα για να προστατευτεί από τη βροχή. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον κ. Τσίπρα, σχεδόν όλοι παρακολούθησαν τις δηλώσεις του προέδρου του Συνασπισμού όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου. Λίγοι ήταν όμως εκείνοι που αντελήφθησαν πως ο κ. Τσίπρας, εκτός από τους συνεργάτες του που τον συνόδευαν, είχε «χρεώσει» και σε έναν από τους αστυνομικούς του όχι μόνο τη φύλαξή του αλλά και την… ομπρέλα του! Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ο οποίος συνοδεύει τον κ. Τσίπρα σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις του, κρατούσε την ομπρέλα πάνω από το κεφάλι του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μη βραχεί μέχρι να φτάσει στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και αργότερα στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

    Είναι λογικό βέβαια να αναρωτιέται κανείς πώς ο κ. Τσίπρας άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε λίγα χρόνια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να πηγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και σε άλλες συναντήσεις, με τη μηχανή του και ένα τελείως διαφορετικό στυλ, που απέκλειε σχεδόν το ενδεχόμενο να ακολουθήσει το παράδειγμα Ρουσόπουλου, ο οποίος άλλωστε ήταν ο… πρώτος διδάξας που είχε εισάγει τη νέα ιδιότητα των αστυνομικών στα ελληνικά δεδομένα: αστυνομικοί-μπάτλερ, ταγμένοι στο πλευρό πολιτικών προσώπων για να τους κρατάνε την ομπρέλα!

    Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Στο πιο χειμωνιάτικο απόγευμα του Μάρτη και ενώ όλοι οι εργαζόμενοι -για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ… μάχεται- γίνονται μούσκεμα από τη βροχή περιμένοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα, εκείνος συντονίζει τον βηματισμό του με τον αστυνομικό του για να μη βγει το κεφάλι του έξω από την ομπρέλα…

    Μου αρέσει!

 2. Όταν είσαι ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους της Ελληνικής φυλής…..όταν είσαι ένας από τους τελευταίους υπερασπιστές του Ελληνικού Έθνους….όταν ζείς ανάμεσα σε βαρβάρους, σκουπίδια, βολεμένους, προδότες και φίδια…όταν οι πόρνες αποκαλούνται θεές……όταν οι κίναιδοι είναι δημοφιλείς…..όταν οι δειλοί ονομάζονται ήρωες…..όταν οι ηττοπαθείς αποκαλούνται ρεαλιστές…..όταν οι αρρωστημένοι καθορίζουν το ήθος της κοινωνίας……. όταν η ηδονή, ο πλούτος και ο φόβος κατευθύνουν τις ζωές των ανθρώπων…..όταν οι λέξεις έχουνε χάσει την έννοια τους…..
  τότε πρέπει να τρίξεις τα δόντια…..τότε πρέπει να επαναφέρεις την τάξη….τότε πρέπει να προασπίσεις την φυσική αρμονία…..τότε πρέπει να σκοτώσεις το ψέμα…..τότε πρέπει να θανατώσεις την υποκρισία….τότε πρέπει να γίνεις…» Ο ΕΛΛΗΝΑΣ »

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s