olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!

Posted by olympiada στο Αύγουστος 23, 2013

DAMASCUS FRAUD ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ!

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ «ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ «ΘΥΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ»!!

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ/ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Τα αραβόφωνα ειδησεογραφικά Λιβάνου και Συρίας,  αιφνιδιάστηκαν από τις τελευταίες καταγγελίες της αντιπολίτευσης  για ρίψη χημικών στα προάστεια της Δαμασκού. Τα περισσότερα καταλήγουν ότι υπάρχει πλαστογράφηση του οπτικού υλικού που παρουσιάζεται ως αποδεικτικό για την δολοφονική επίθεση.

To ειδησεογραφικό ShamTimes θέτει τ’ αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με την φερόμενη επίθεση με χημικά στα περίχωρα της Δαμασκού που καταγγέλει η συριακή αντιπολίτευση :

 • Πώς συναντήθηκαν όλα αυτά τα παιδιά σε μια περίοδο που δεν λειτουργούν τα σχολεία ούτε πραγματοποιούνται κάποιες συλλογικές δραστηριότητες;Και ιδίως που βρέθηκαν όλα αυτά τα παιδιά από κοινού συναθροισμένα σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως τομείς στρατιωτικών επιχειρήσεων;

 • Που είναι οι γονείς ή οι συνοδοί τους να τα κλάψουν; Τα χημικά εισέβαλαν στα σπίτια και έπληξαν επιλεκτικά παιδιά ;

 • Η περιοχή που θεωρητικά δέχθηκε το χτύπημα απέχει μόλις 10΄από την έδρα διαμονής της Επιτροπής του ΟΗΕ. Μέχρι και ειδικός αναλυτής στο FRANCE 24 δήλωσε ότι μια τέτοια ενέργεια θα ισοδυναμούσε με πολιτική αυτοκτονία του Άσσαντ. Όχι μόνο δεν υπήρχε το έρισμα αλλά πολύ περισσότερο, υπήρχε το ισχυρό αντικίνητρο αυτό της παρουσίας του ΟΗΕ σχεδόν μέσα στην πληγείσα περιοχή.

 • Σύμφωνα με τη Συριακή Μετεωρολογική υπηρεσία η ταχύτητα του ανέμου στη Δαμασκό τη δεδομένη ημερομηνία κυμάνθηκε μεταξύ 23 και 25 χλμ.την ώρα. Μ’αυτήν την ταχύτητα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες η χρήση χημικών όπλων θα είχε προκαλέσει τον θάνατο σε πολλούς κατοίκους των γύρω περιοχών. Κανείς απ’αυτούς που ζουν σε μια απόσταση εκατοντάδων μέτρων από εκεί δεν ισχυρίσθηκε ότι προσβλήθηκε από τα δηλητηριώδη αέρια.

 • Αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης πέρασε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ την ίδια ώρα που περέμεναν ερμητικά σιωπηλά για τη μεγαλύτερη θρησκευτικο-εθνοτική εκκαθάριση με εκατοντάδες θύματα στη Λαττάκεια.Τα θύματα έφεραν ακρωτηριασμό άκρων καιήταν αποκεφαλισμένα με γουαχαμπιτικό τρόπο. Οι νεώτερες πληροφορίες μιλούν για 300 νεκρούς.

 • Είναι σαφές ότι αν σκοτώθηκαν κάποια παιδιά, αυτό συνέβη πριν την  υποτιθέμενη ρίψη. Πότε ,που ,και από ποιόν σκοτώθηκαν ; Αυτό είναι το καίριο ερώτημα που χρήζει απάντησης.

 • Οι serversτης εταιρείας YOUTUBE δημοσίευσαν και ανήρτησαν όλα τα επίμαχα βίντεο στις 20/08/13 δηλαδή μια ολόκληρη ημέρα πριν από την διάπραξη της υποτιθέμενης ρίψης των χημικών. Μάλιστα ορισμένα σχόλια δημοσιεύθηκαν 19 ώρες πριν την καταγγελία. Πως εμφανίζονται τα θύματα πριν να πληγούν ;

DAMASCUS FRAUD INJECTION

Αυτά είναι τα links που δίνει το SHAMNEWS, για τις ετεροχρονισμένες αναρτήσεις στο YOUTUBE, όπου η ανάρτηση φέρει ημερομηνία δημοσίευσης 20/08/13, μια ημέρα πριν τις επιθέσεις :

http://youtu.be/L6B8wq1VXN0

http://youtu.be/VGOAmM1rN8s

http://youtu.be/PXwS4_E3OQE

Το αξιοπερίεργο είναι ότι αυτά διαδραματίζονται την ώρα ακριβώς της κηδείας των 300 νεκρών της Λαττάκειας που περιφρόνησε σύσσωμoς ο διεθνής τύπος. Ενώ υπήρχε  σε εξέλιξη συνάντηση του υπουργού εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ με τον επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας Bandar Bin Sultan που του κατέθεσε αίτημα να σταματήσει η αποφασιστική επιχείρηση του συριακού στρατού στα περίχωρα της Δαμασκού. Και το πιο σημαντικό :  σε απόσταση 4χλμ.από την γραμμή πυρός στην Αν.Γκούτα είναι το ξενοδοχείο « FourSeasons” όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΟΗΕ. Το Γενικό Επιτελείο του Στρατού καταγγέλει βρώμικο πόλεμο των ΜΜΕ. Ο ΟmranZoubi υπουργός πληροφοριών δηλώνει ότι μόνο η αντιπολίτευση έκανε χρήση χημικών, κάτι που στις 5 Μαίου αποδέχθηκε η Κάρλα Ντελ Πόντε.

DAMASCUS FRAUD VIDEO 1Στο Euronews (21/08/13), ο Stephen Johnson ειδικός στα χημικά όπλα που εργάζεται στο Λονδίνο, εξέτασε ενδελεχώς τα βίντεο με τα φερόμενα θύματα. « Yπάρχουν σκηνές » , δήλωσε « που μοιάζουν κάπως σουρεαλιστικές σαν να παίζουν οι συμμετέχοντες σε έργο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ψεύτικα αλλά  σε κάθε περίπτωση ενσπείρει την αμφιβολία. Κάποια άτομα έχουν αφρό στο στόμα. Αυτός είναι λευκός και καθαρός και όχι πυκτός με αίμα και κιτρινωπός που όφειλε να είναι αν υπήρχαν εσωτερικά τραύματα. »

Το ShamTimes επίσης θεωρεί ότι το όλο γεγονός δεν είναι παρά η αντίδραση σε απόφαση του Πενταγώνου και του αμερικανού στρατηγού MartinE.Dempsey που δήλωσε ότι δεν θα σταλεί καμιά βοήθεια στην αντιπολίτευση αφού οι αντάρτες που μάχονται την κυβέρνηση Άσσαντ δεν θα υποστηρίζουν τα αμερικάνικα συμφέροντα αν πάρουν την εξουσία.

Το ανεξάρτητο γαλλικό δίκτυο Voltaire προυσιάζει όλο το αποδεικτικό υλικό και τα αδιάσειστα στοιχεία που φανερώνουν ότι όλα τα επίμαχα βίντεο αναρτήθηκαν στις 20/08/13 . Σ’αυτά προβάλονται εικόνες με παιδιά που μοιάζουν ναρκωμένα. Επίσης απουσιάζει παντελώς το σκηνικό επίσημων ή έστω στοιχειωδών ιατρικών εγκαταστάσεων. Αποτυπώνονται μόνο κάποια παραβάν. Ταυτοποιεί φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί με θύματα των τοξικών με φωτογραφία είχαν δημοσιεύσει οι αδελφοί μουσουλμάνοι από Αίγυπτο. Δίνει αντίστοιχα link στο Youtube όπου η ημερομηνία ανάρτησης προηγείται αυτής των επιθέσεων :

http://youtu.be/fSvm8mDZyOY

http://youtu.be/sZuYpsZZTlc

http://youtu.be/6O-G9HQru_o

http://youtu.be/_dVgO6LPKpk

DAMASCUS FRAUD VIDEO 2Το ίδιο δίκτυο υπενθυμίζει ότι το 2003 οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν αντίστοιχη κατηγορία κατά του Ιράκ για να εισβάλουν στο έδαφός του. Ο ColinPowell κουνούσε επιδεικτικά μια φιάλη γκαζιού στο Συμβούλιο Ασφαλείας και είχε προβάλει σε PowerPoint μοντάζ από εικόνες και βίντεο για να στηρίξει τις κατηγορίες. Μετά την ολοσχερή ισοπέδωση του Ιράκ αναγνώρισε ότι το υλικό ήταν πλαστό και ότι είχε παραπλανηθεί η διεθνής κοινότητα.

Tο NouvelObservateur (22/08/13) , αναρωτιέται υπαινικτικά : « Τελικά ποιός είναι ο απολογισμός των θυμάτων ; » Αναφέρει τις αντιφάσεις των αριθμών και όχι μόνο στα στοιχεία που προσκομίζουν στελέχη της αντιπολίτευσης :

 • Ο Σάμπρα μιλάει για 1.3ΟΟ νεκρούς από χημικά.

 • Ο Rami Abdel Rahmane που διαχειρίζεται το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, μιλάει για 136 νεκρούς. Δεν επιβεβαιώνει την χρήση χημικών.

 • Ο ΟubaidalMoufti της Ένωσης των Συριακών Οργανώσεων για Ιατρική Βοήθεια που επίσης πρόσκειται στην αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι οι νεκροί είναι 1188, εκ των οποίων οι 540 από τα χημικά.

 • Ο εκπρόσωπος τύπου της Συριακής αντιπολίτευσης στο Παρίσι Fahadal Masri στο ΒFMTV έφτασε στο σημείο να μιλάει για 1.700. Δήλωσε επίσης ότι πολυάριθμοι ενήλικοι και παιδιά είναι σε κώμα και παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

DAMASCUS FRAUD VIDEO 3Πόσο απέχει το 136 από το 1700 ; Πόσο απέχει η αλήθεια από το ψέμα ; Επίσης είναι πιθανό επειδή οι καταγγέλοντες δεν είχαν την αναμενόμενη άμεση αντίδραση από τη διεθνή κοινότητα άρχισαν κατά το γνωστό να φουσκώνουν νούμερα και γεγονότα.Ενώ αρχικά μιλούσαν για εικόνες με νεκρούς, όταν φάνηκε ότι τα παιδιά δεν ήταν ασάλευτα άρχισαν να μιλούν για αναπνευστικά προβλήματα.

     Αλλά ποιοί είναι οι καταγγέλοντες ; Είναι απόλυτα ελεγχόμενης αξιοπιστίας.Είναι το πολιτικό σκέλος της Διεθνούς τρομοκρατίας τζιχαιστικού τύπου. Συνεργοί, συνένοχοι, υποθάλπτοντες φρικιαστικών εγκλημάτων πρωτόγνωρων για την ανθρωπότητα. Ακόμα και ο υπέρμαχος της συριακής ένοπλης αντιπολίτευσης, Υπ.Εξ. Laurent Fabius, παραδέχθηκε τηλεοπτικά ότι οι πηγές της πληροφόρησής του είναι ο Αχμάντ Ασσί Ζάρμπα, ο νεοεκλεγής πρόεδρος της αντιπολίτευσης, καταδικασμένος για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών σε Σαουδική Αραβία και Συρία. Επί λέξει o Fabius ανέφερε, « αν αυτό είναι αλήθεια… », εκφράζοντας κι αυτός τις επιφυλάξεις του.

     Σε επικοινωνία μας , χριστιανοί κάτοικοι Δαμασκού μας ενημέρωσαν ότι είναι αδύνατον να έχει γίνει τέτοια επίθεση και να μην το έχουν αντιληφθεί ούτε κατ4 ελάχιστον,αντίθετα μας επιβεβαίωσαν ότι γίνονται φοβερές μάχες για τον έλεγχο των προαστείων.

42 Σχόλια to “Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!”

 1. Μινώταυρος said

  Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Μινώταυρος καὶ σχολίασε:
  Add your thoughts here… (optional)

  Μου αρέσει!

 2. Ακέλας said

  Πολύ «Χόλυγουντ»ρε παιδιά!…ΟΛΟΙ οι πόλεμοι είναι βρώμικοι, αλλά όπου μπαίνει και το Αμερικανικό «δαιμόνιο», καταντούν και φθηνοπαραγωγές !

  Μου αρέσει!

 3. Миша said

  Παρακολουθώ τους περισσοτερους δυτικούς δημοσιογράφους που δηλωνουν ειδικοί στα μεσανατολικά θέματα και τη Συρία ειδικότερα.

  Οι περισσοτεροι έχουν κολεγιές με φανατικους ισλαμιστές και αναπαράγουν την προπαγάνδα τους.

  ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ,

  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ,

  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

  Μου αρέσει!

 4. dyspistos said

  Ο συριακός λαός αγωνίζεται ενάντια στον ισλαμοφασισμό. Γνωρίζει πολύ καλά τις βρωμερές μεθόδους των αντιπάλων του και δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο, για να τους δώσει και αφορμή.
  Εξάλλου, πολεμάει ακριβώς για να μην επικρατήσουν τα κτήνη που δεν διστάζουν να «σφάζουν» λαούς ολόκληρους με χημικά, βόμβες χιροσίμας κλπ.
  Αγώνα για Ανεξαρτησία κάνει κι όχι βρώμικο πόλεμο.
  Το » έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας» του αηδιαστικού ΟΗΕ θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή.
  Εύχομαι να μην είναι αργά, όπως στην περίπτωση του Σαντάμ Χουσείν και τα ανύπαρκτα χημικά του όπλα.

  Αυτό που δε μ΄αρέσει καθόλου είναι η χθεσινή επίσκεψη του σαουδάραβα εδώ, την οποία θεωρώ «συνέπεια» της επίσκεψης των κ.κ. Σαμαρά και Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ.
  Αλλά, ό,τι και νάχουν συμφωνήσει αυτοί, θάναι ….χωρίς τον ξενοδόχο: τον ελληνικό λαό στην πλειοψηφία του.
  Ενα λαό που τον έχουν καθηλώσει με τις φοροεπιδρομές, την ανεργία κλπ., ακριβώς για να μη μπορέσει ν΄αντιδράσει στα εγκλήματα των ισχυρών της γης.
  Μάταιος κόπος.

  Μου αρέσει!

  • Миша said

   πήγε προχθες ο σαουδαραβας υπουργος Πληροφοριων στη Μόσχα να ζητήσει να σταματησει η μεγάλη αντεπιθεση του Συριακου Στρατου στα περιχωρα της Δαμασκού , η οποια ξεκινούσε το πρωϊ που έπεσαν τα υποτιθέμενα χημικά…
   600 νεκροί ισλαμιστές αντάρτες μέσα σε λίγες ωρες…

   Μου αρέσει!

   • Σοφία said

    Το ζητούσε από την Μόσχα ο αλήτης;
    Να σταματήσει για να καταντήσει η Συρία, Αποκεφαλιστάν σαν το τσιφλίκι του.
    ΟΞΩ ΡΕ!

    Μου αρέσει!

   • dyspistos said

    Αλήτης, απλώς; Εγκληματίας σχιζοφρενικός κι εχθρός όλων των λαών του κόσμου.
    Είχε το θράσσος να κάνει τέτοια απόπειρα;
    Μήπως , από την άλλη μεριά, ήτανε μια χειρονομία απελπισίας, επειδή δεν πετυχαίνουν στη Συρία όσα πέτυχαν αλλού;
    Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μετά την…πόρτα που θάφαγε στη Μόσχα, να προχώρησε με τα αποκτηνωμένα του ορκ στη χθεσινή επιχείρηση χημικών.
    Τόχουν βάλει αμέτι μωχαμέτι να διαλύσουν τη Συρία, οποιαδήποτε μέσα κτηνώδη κι αποτρόπαια κι αν χρειαστεί να πάρουν.
    Αν σπάσουν τα μούτρα τους, πράγμα που εύχομαι μ΄όση δύναμη έχω μέσα μου κι ελπίζω συγχρόνως, θάναι η αρχή θετικών εξελίξεων για τους λαούς της περιοχής μας και, γενικώτερα, για όλη τη γη.

    Μου αρέσει!

   • Миша said

    Ναι Σοφια!!!
    πριν κανα μηνα, ισως και λιγοτερο οι Ρωσοι ειπαν επισημως πως η Σαουδαραβες τους προσεφεραν 15δις δολλαρια σε στρατιωτικες παραγγελιες προκειμένου να σταματησουν την υποστηριξη τους στη Συρία !!!

    Μου αρέσει!

   • Σοφία said

    Η χώρα θα πρέπει να μετωνομοαστεί σε Saudi Decapitarabia ή
    Saudi Decapitatistan.
    Το προτείνω να μπει όπου περισσότερο γίνεται για να πάρουν ίσως είδηση ότι τους βλέπουμε.

    Μου αρέσει!

 5. Γλαρος. Ιωναθαν said

  Τι γίνεται τελικά ρε γαμωτο , τι δουλεμα πέφτει στο κόσμο??
  Συγχαρητήρια στα παιδιά απο τις Βρυξέλλες , τα ρεπορτάζ σας είναι φως στο σκοτάδι , καλή δύναμη.

  Μου αρέσει!

 6. ΙΑΝΟΣ said

  Τέτοια οπλα χρησιμοποιούν συνήθως ως υστατη πράξη απελπισίας οι νικημένοι κατά κράτος τρεπόμενοι εις ατακτον υποχώρησιν / φυγήν , οι ισλαμοφασίστες καί οχι αι κυβερνητικαί δυνάμεις τής Συρίας αι οποίαι τούς εχουν κατατροπώσει ανακαταλαμβάνοντας σχεδόν ολες τίς θέσεις τους ! Βεβαίως καί οι συνήθεις “υποπτοι ” οι “περιούσιοι ” οι οποίοι εχουν δημιουργήσει τήν ανάφλεξη εις τόν κόσμο αποκομίζοντας αστρονομικά κέρδη

  Μου αρέσει!

 7. Νίκος Δ. said

  Ωραία όλα αυτά, είναι προφανές ότι υπάρχει φοβερή προπαγάνδα κι από τις δύο πλευρές.

  Για το συγκεκριμένο, γιατί το καθεστώς Άσαντ δεν έχει επιτρέψει ακόμα στο κλιμακιο του ΟΗΕ που είναι δίπλα στα 15 χλμ από το σημείο να κάνει διερεύνηση του περιστατικού ;

  Γιατί το καθεστώς Άσαντ αρχικά δεν παραδέχθηκε ότι είναι χημικά – είπε οτι ειναι ενεσεις που εγιναν απο τους Ισλαμιστές – και βγήκαν οι Ρώσοι να πουν οτι είναι χημικά, αλλά όχι από τον Άσαντ ;

  Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ που αν υπάρχει βούληση μπορεί να διερευνηθεί.

  Δεν αποκλείω τίποτα, ακόμα και την προβοκάτσια από τους Ισλαμιστες για να προκαλέσουν επέμβαση της Δύσης, αλλά και η προπαγάνδα που κάνει το Olympia υπερ Άσαντ, πρεπει να έχει κι ένα όριο.

  Μου αρέσει!

  • ΑΠΕΛΛΗΣ said

   Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ
   ————–
   Το μεμονωμένο που το είδες αγαπητέ μου;
   Εδώ έχουν γίνει πράματα και πράματα!

   Μου αρέσει!

   • Νίκος Δ. said

    Εννοώ ότι μπορούμε να το απομονώσουμε και να το διερευνήσουμε ξεχωριστά απ’ όλα τα φρικιαστικά που γίνονται σε κάθε πολεμική σύγκρουση – ειδικά όταν εχει χαρακτηριστικά εμφυλιου – γιατί είναι η κορυφή της φρίκης στην μέχρι τώρα διένεξη.

    Είναι μια πράξη ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ που ξεχωρίζει από τις άλλες και μπορεί να αποβεί καθοριστική για το μέλλον τουυ λαου της Συρίας, ειδικά αν υπάρξει επέμβαση απο την Δύση, με αφορμή το γεγονός αυτό.

    Μου αρέσει!

  • Миша said

   Nίκο Δ.

   χτες το μεσημερι η αντιπολιτευση της Συρίας εδινε μέχρι και 1700 νεκρους (Αλ Τζαζηρα -Αλ Αραμπίγια ).Το βραδυ το SOHR που εδρευει στο Λονδινο έκανε λογο για 170 νεκρους , 109 στην ανατολικη Γκούτα και 61 στη Δυτική…
   40 από τους νεκρούς φέρονται να ειναι ένοπλοι αντάρτες συμφωνα με το δικο τους SOHR ,130 oι άμαχοι…
   Από τους 1700 πώς έπεσαν οι νεκροι στους 170, στο 10% ;;;;

   Χθες γινοταν η κηδεια 200+ σφαγιασθέντων αμάχων στη Λαοδικεια /Λαττάκια ..
   ΑΚΟΥΣΕΣ ΛΕΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ;;;;

   Μου αρέσει!

   • Νίκος Δ. said

    Tα Δυτικά και Ελληνικά ΜΜΕ είναι φανερά εναντίον του καθεστώτος Άσαντ.
    Κι αυτά στην προπαγάνδα είναι μέσα βουτηγμενα.
    Ούτε εδω όμως βρίσκεις ψυχραιμη, αποστασιοποιημένη ενημέρωση.
    Η αντιπροπαγανδα στην Δυτική προπαγάνδα, είναι μια νέα προπαγανδα που προβαλλεται ως αντιβαρο, που πρέπει ομως να κρίνεις με φίλτρα.

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑΣΗΤΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    Μου αρέσει!

   • Миша said

    Εννοειται πως τιποτα δεν πρεπει να καταπινουμε αμάσητο αλλά με δεδομενο το βρωμικο παρελθον του ΝΑΤΟ σε προβοκάτσιες τυπου Μαρκάλε Σαράγεβο 1994, πρέπει να ειμαστε πολυ υποψιασμένοι οταν οι ΗΠΑ κατηγορουν τους Σαντάμ , Μιλοσεβιτς, Κανταφι, Ασσαντ για παραβιασεις ανθρωπινων δικαιωματων…

    Μου αρέσει!

   • Σοφία said

    Ακριβώς Μίσα.

    Μου αρέσει!

 8. PAPA said

  οι γελοίοι είναι οι αυτοί που έχουν τα μπλογκς και τα διάφορα σάιτ ενημέρωσης

  κυκλοφορεί ένα βίντεο και μια φωτογραφία με έναν τίτλο και αμέσως αρχίζουν οι καταδίκες προς τον Ασάντ τους φασίστες τους εθνικιστές και οποιονδήποτε είναι κατά τής νέας τάξης

  τα ίδια κάθε φορά που εμφανίζεται μια φωτογραφία με ένα μπαγκλαντεσιανό που έφαγε μπουνιά χωρίς να ξέρουμε καν τι έχει γίνει

  τα μπλογκ είναι ο ορισμός τής παραπληροφόρησης με τον μανδύα τού ανεξάρτητου

  Μου αρέσει!

 9. Σοφία said

  Ξαναμπείτε να δείτε! Οι απατεώνες του youtube διόρθωσαν το λάθος!
  Κατέβασαν τα βίντεο και τα ξανανέβασαν στην «σωστή» ημερομηνία.

  Μου αρέσει!

 10. eosforos said

  Παρόλα αυτά τα τρισάθλια ελληνικά μέσα μαζικής εξαπάτησης θα εξακολουθούν να ομιλούν για τη συνεχιζομενη «θηριωδία του καθεστώτος Άσσαντ σε βάρος του Συριακού λού» ……

  Μου αρέσει!

 11. anti... said

  Μεγαλο προβληματισμο πρεπει να προκαλεσει,αν ειναι κατασκευασμενο το γεγονος,που μαλλον αποτι φαινεται ετσι ειναι,το ποσο μαλακες θεωρουν ολο τον παγκοσμιο πληθυσμο για να του σερβιρουν τετοια χονδροειδη ψεματα…Μπορει καποιος να μου εξηγησει αν οντως τα βιντεο προηγηθηκαν του υποτιθεμενου γεγονοτος?(λαμβανοντας υποψιν διαφορα ωρας,οτιδηποτε…οχι τιποτα αλλο να το εξηγησουμε και εμεις μετην σειρα μας σε ανθρωπους που αδυνατουν να πιστεψουν,και με το δικιο τους,το μεγεθος της παραπληροφορησης απο τα μεσα μαζικης εξαπατησης)

  Μου αρέσει!

  • Миша said

   το Αλ Τζαζηρα που ειναι στην ιδια ζωνη ωρας με τη Συρια ειχε ανεβάσει την είδηση με ημερομηνια της προηγουμενης μερας!!!
   Γιατροί και νοσηλευτικο προσωπικο εδειχναν να μην εχουν επηρεαστει καθολου απο την υποτιθεμενη επαφη τους με γυμνα χερια και χωρις αντιασφυξιογονο εξοπλισμο, με τοσες εκατοντάδες θύματα χημικων όπλων.
   Μόλις τους έκραξαν άρχισαν να διαδιδουν ειδησεις πως γιατροι και νοσοκομες (ενας ειπε για 6 γιατρους αλλος για 2 νοσηλευτές) πεθαναν μετά από την επαφη τους με τα θυματα της υποτιθεμενης επιθεσης.
   Η πλάκα είναι πως ακομα και με τα ΄χημικα της ΕΛΑΣ αν πας σπιτι και δεν πλυθεις αμέσως οι συγκατοικοι αρχιζουν και δακρυζουν , φταρνιζονται κλπ…
   Εκεί ειχε γινει ο κακος χαμος υποτιθεται και ο θεραπων γιατρός εμφανιζεται σε βιντεο , μετα την νοσηλεια δεκαδων θυματων, χωρις κανενα απολύτως αναπνευστικο προβλημα!!

   Μου αρέσει!

   • anti... said

    ευχαριστω,Миша,ειναι απιστευτο… απο χθες προσπαθω να το χωνεψω,σε καποια φαση αρχισα να εχω ενδοιασμους,τοσο καταφανη ψευδη λεω δεν γινεται καποιο λαθος κανουμε….

    Μου αρέσει!

   • Миша said

    Προχτές το πρωϊ που έγινε το μπαμ στις 3 τα ξημερωματα υποτιθεται…
    ΟΜΩΣ…
    εκείνη την ωρα εμπαινε ο Συριακός στρατός στην Ανατολικη και Δυτικη Γκουτα (προαστια εκατερωθεν της Δαμασκου) με χιλιάδες στρατιωτες σε μια ξαφνικη επιχειρηση η οποία είχε τηρηθεί μυστική ως και την έναρξη της ακομα και για τους συμμετεχοντες σε αυτην.
    Βλέποντας οι ανταρτες τι συμβαινει πέταξαν χημικά (οι ρωσοι έχουν καταγεγραμμένα σε στρατιωτικους δορυφορους τα ιπταμενα αντικειμενα της περιοχης ) …
    Επίσης στην περιοχή ήταν συνεργειο ρωσικου πρακτορειου με 9 κάμερες το οποιο παρακολουθησε και κατεγραψε τα πάντα σε σχεση με αυτη τη μεγαλη στρατιωτικη επιχειρηση , διαβεβαιωνει πως δεν αντιμετωπισε κανενος ειδους αναπνευστικο προβλημα, δεν ειδε πουθενα αντιασφυξιογονο εξοπλισμο που θα ηταν λογικο να υπάρχει στο συριακο στρατο αν η επιθεση έγινε από εκεινους , και επίσης δηλωνει διατεθειμενο να δωσει ολο το υλικο στον ΟΗΕ αν προχωρησει η έρευνα.

    Μου αρέσει!

 12. kerveros said

  Με το αίτημα του ΟΗΕ για άμεση έρευνα επί των καταγγελιών για επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία συντάσσεται η Ρωσία­ καλεί το καθεστώς Άσαντ να συνεργαστεί με την αποστολή επιθεωρητών.
  +
  «Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας, αλλά γνωρίζουμε ποια οικονομικά και εν γένει χρηματιστικά προβλήματα υπάρχουν εκεί. Την ίδια στιγμή, εάν ένας επενδυτής επιλέγει μια τέτοια χώρα, προφανώς προβληματική, για τις επενδύσεις του και την προτιμά, ας πούμε, από την Περιφέρεια του Ροστόφ, γεννάται το ερώτημα: γιατί και τι δεν είναι εδώ αρκετό; Μπορεί η ρίζα του προβλήματος να είναι αυτό, που οι επιχειρηματίες ονομάζουν συχνή αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού;», κατέληξε ο Βλ.Πούτιν.

  =Η φίλη μας Ρωσία

  Μου αρέσει!

 13. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  Επειδη ειμαι δυσπιστος… και πιστευω απολυτα Νομους και Θεσμους!!
  Θα ηθελα το πορισμα τουΟΗΕ!!!!
  Μιλαμε για ριψη Χημικων!
  Μιλαμε για Εγκλημα λοιπον εναντιον της ανθρωποτητας!
  Και επειδη Εχουν ηδη απαγορεψει δια πυρος και σιδηρου τα Χημικα….
  απαιτω παραδειγματικη τιμωρια!
  Αλλωστε… κρεμασαμε υπο την Αιγιδα…
  Σανταμ Χουσειν για.. το λογο αυτο….
  ΟΗΕ. …. Παρε θεση!
  Εισαι… υποχρεωμενος….
  αλλοιως…. ξοφλημενος!!!!
  Η Σνθρωποτητα παρακολουθει… και εχει πλεον τη δυνατοτητα να ξερει την Αληθεια….
  Υπερασπισε την λοιπον στη πραξη.
  Υπερασπισε τις Δικες σου Αποφασεις.

  Μου αρέσει!

 14. Τα video ειναι αληθινοτατα …..λίγες γνώσης ιατρικής και νοσηλευτικής να έχεις το καταλαβαίνης. Πόση χαζομάρα να αντέξει το σύμπαν

  Μου αρέσει!

 15. […] γίνονται φοβερές μάχες για τον έλεγχο των προαστείων.olympia […]

  Μου αρέσει!

 16. popaia said

  Σε αναγκάζουν όμως οι αλήτες να το συζητάς. Να ψάχνεις τί κάνει νιάου-νιάου στα κερμίδια. Τί είν’ αυτό το νιάου-νιάου γαμώτο, ας έρθει κάποιος ειδικός να βγάλει πόρισμα επί τέλους. Κι ο κακός δικτάτορας τί κάθεται; Γιατί δεν μας αποδεικνύει αμέσως ότι δεν είναι ελέφας; Δεν διαθέτει στοιχεία; Ε τότε να μπουκάρουμε. Στο μεταξύ θα σφάζουμε και θ’ ακρωτηριάζουμε σωρηδόν στις Λαττάκειες όλης της επίμαχης περιοχής, θα βγάζουμε και τους Ερντογάδες να μουτζοκλαίνε στα κανάλια κι όποιος τολμάει ας αμφισβητήσει. Αμφισβητείται ποτέ Δύση-Ισραήλ-Τουρκία;;;;

  Σκάστε και σκάβετε το λάκκο σας.

  Μου αρέσει!

 17. Αυτό και το Άλλο said

  πάρτε και το άλλο λινκ τώρα

  h–p://rt.com/news/rebel-tunnel-damascus-chemical-940/

  The source told the agency that army unit pushed into the area, where soldiers were attacked, and seized a warehouse containing material labeled ‘Made in KSA’ as well as a large number of protective masks.

  In addition, the army discovered a stockpile of chemical poisoning antidotes with ‘The Qatari-German Company for Pharmaceutical Industries’ label on them.

  Μου αρέσει!

 18. Αυτό και το Άλλο said

  έτσι εύκολα νομίζετε μπορεί κανείς να φτιάξει χημικά όπλα; ή νομίζετε οι πρώτες ύλες μεταφέρονται όπως ο σιέστα φραπέ και τα τσεστερ τυρογαριδάκια.

  είπαμε, πρέπει να πέσει η Δαμασκός… και πόσω μάλλον όταν εκπληρώνεται άλλη προφητεία (φρόντισαν δηλαδή) αυτή του Αιγύπτιου κατά Αιγύπτιου.

  ο ΟΗΕ είναι ο φερετζές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. δεν θα είναι αντικειμενικός δηλαδή και να πήγαινε ο παπαρας ο απεσταλμένος παρά μόνο όταν είναι αργά θα ψελλίσει καμιά εμπεριστατωμένη γνώμη. πάει σαν συστημική χελώνα σε αυτά, του έχουν πει, «σπεύδουν πρώτα οι στρατιωτικοί σκοτώνουν ένα σωρό κόσμο κι ύστερα έρχεσαι συ κι αφού εμείς σκοτώσαμε και επιβάλλαμε δεν μας νοιάζει πόσο λάθος θα τους βγάλεις όσους προώθησαν τον πόλεμο, ας ερχόσουν νωρίτερα να ξέρουμε κι εμείς αλλά μην τυχόν και πας πριν τελειώσει η επιχείρηση ε; και να σε καλέσουν οι ίδιοι που κατηγορούνται κι ας είσαι στα εδάφη τους… «\ κι ο Οηε είπα okay np.

  Μου αρέσει!

 19. […]  Η ανάρτηση αυτή είναι αναπαραγωγή από το https://olympia.gr/2013/08/23/damascus-chemical-attack-fraud/ […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: