Η ΛΙΒΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης

Όλα μπαίνουν σε μια σειρά σιγά-σιγά. Κάμπτονται και οι πιο δύσπιστοι ότι επιτέλους κάτι αλλάζει σ’ αυτήν τη χώρα που χρόνια τώρα καταδυναστευόταν από την ΕΡΤ, τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους καθηγητές και γενικότερα τους πάσης φύσεως εργαζόμενους που έπιναν το αίμα των εργοδοτών τους!!!. Επιτέλους
επιτυγχάνεται ο εξορθολογισμός μέσω της κινητικότητας και επιτέλους χάνουν τη δουλειά τους, όχι μόνο οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, αλλά και οι δημόσιοι. Άλλωστε είναι άδικο να μένουν άνεργοι μόνο νέοι σε ηλικία, αλλά πρέπει να μείνουν άνεργοι και μερικοί μεσόκοποι για να δέσει το γλυκό. Α, και για όσους δεν το ξέρουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες –που αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές- θα πληρώσουν λέει έκτακτο φόρο 2% επί του τζίρου, για να καλύψουν, λέει, τα ελλείμματα του ταμείου τους.!!!
Την ίδια στιγμή περιοδεύουν ο Βενιζέλος στην επαρχία της χώρας και ο Σόιμπλε στην πρωτεύουσα της, για να επιβεβαιώσουν το «σωτήριο» έργο τους, ενώ ο πρώτος θα έπρεπε να κάνει παρέα στον Παπακωνσταντίνου και ο δεύτερος να εξομολογείται σε κανέναν προτεστάντη πάστορα για τα μισανθρωπικά ανομήματα του. Ταυτόχρονα Μητσοτάκης και Βαρβιτσιώτης ξιφουλκούν κατά των υπαλλήλων, καθότι οι ίδιοι βρήκαν ζεστή την καρέκλα των μπαμπάδων τους και στρογγυλοκάθισαν, ώστε να θεωρούν περίπου «εξωγήινους» τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.Ο Πάγκαλος κατακεραυνώνει την κομμουνιστική ραδιοτηλεόραση, ο Στουρνάρας για ογδοηκοστή πέμπτη φορά φέρνει κίνητρα για τις αποδείξεις με …κληρώσεις(!!!) πλούσιων δώρων –οι άνθρωποι χρήζουν επείγουσας περίθαλψης- και οι μουζίκοι περιμένουν ανάπτυξη.
​Επειδή πάντως ολοένα και περισσότεροι ομιλούν περί «Μπανανίας», ας έχουν υπόψη τους ότι υπάρχουν ιστορικά παραδείγματα πολύ «ανταγωνιστικά» με την περίπτωση της χώρας μας. Μάθετε, λοιπόν, ότι η χώρα της κεντροδυτικής Αφρικής, η Λιβερία ιδρύθηκε –τρόπος του λέγειν- από Αφρικανούς που είχαν περισσέψει στις ΗΠΑ και μη έχοντας τι να τους κάνουν, τους έστειλαν στην περιοχή να την «ελευθερώσουν» από τους ντόπιους τη χώρα εξ’ ου και το όνομα LIBERIA (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κατ’ ευφημισμόν), ενώ πρωτεύουσα οι «ελευθερωτές» έχρισαν την MONROVIA (για να τιμηθεί ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μονρόε).
Έτσι που το πάνε εδώ, αυτοί οι απίθανοι τύποι που –τύποις- ασκούν εκτελεστική εξουσία (αφού η νομοθετική μας άφησε «χρόνους» ήδη) μας βλέπω να μετονομάζουν την Αθήνα σε «Σοεμπλία» και την Ελλάδα σε «Μερκελλάδα», κατά τα πρότυπα της Αφρικανικής χώρας.
​ Πάντως ένα είναι βέβαιο: από το Σεπτέμβρη, όλοι θα είναι άνεργοι, όλοι ανασφάλιστοι, όλοι υπόχρεοι στις εφορίες και όλοι θα κρυώνουν το χειμώνα. Έτσι για ν’ αποκατασταθούν οι περσινές «ανισότητες», αφού στην παραπάνω κατάσταση ήταν οι μισοί Έλληνες. Μέχρι τότε δείτε κάνα τουρκικό σίριαλ και ανοίξτε τους δέκτες της ΔΤ (για όσους δεν το ξέρουν είναι η τηλεόραση του Καψή) και δείτε κανένα μεταμοντέρνο πρόγραμμα με πρωταγωνίστρια τη … Βασιλειάδου!!!
istor.tzanakis@gmail.com

4 thoughts on “Η ΛΙΒΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!”

 1. ” ….από την ΕΡΤ, τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους καθηγητές και γενικότερα τους πάσης φύσεως εργαζόμενους ….”

  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, καραμπινάτη, εκ κουτοπονηριάς προερχόμενη.
  Ρέ Μάστορα, “εργαζόμενοι” ήσαν όλοι αυτοί ? ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ??

  Μπάς καί μάς δουλεύανε, χοντρικώς, καί βγήκες εσύ τώρα, νά τούς σιγοντάρης ???

  Θέλεις νά υπεισέλθω σέ …λεπτομέρειες ?

  Like

  1. ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

   Like

 2. Εργαζόμενοι ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ, εργαζόμενοι !!!!! Κατά το “σας δουλεύουμε” !!!!!!!!

  Like

 3. Οχι Ακριβώς!…Η Λιβερία είναι ένα κράτος που αγόρασαν οι ΗΠΑ προκειμένου να “ξεφορτωθούν”τους μαύρους δούλους μετά την κατάργηση της δουλείας!-Η Ελλάδα ήταν το κράτος-θρυαλλίδα που την άναψαν οι έμμισθοι πράκτορες της(Παπανδρέου και Σια)προκειμένου να ξεφορτωθούν τον οικονομικό ανταγωνισμό της ΕΥΡΏΠΗΣ! Στην Λιβερία είχαν πενιχρή επιτυχία(οι περισσότεροι μαυροι έμειναν στις ΗΠΑ)…Στην Ευρώπη εξελίσσεται σε 100% επιτυχία!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s