ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ. ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΧΙΟ»

«ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ
ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε απόψε (06.07.13) την εξής δήλωση:

«Μόλις τώρα μου επιβεβαιώθηκε ότι στα χέρια των Τούρκων πέρασε και η μαρίνα του Πυθαγορείου Σάμου!

Είναι η δεύτερη μαρίνα, μετά από εκείνη της Μυτιλήνης, που τίθεται υπό έλεγχο των Τούρκων, οι οποίοι τώρα αναζητούν τουλάχιστον άλλη μία, έχοντας ήδη κάνει βολιδοσκοπήσεις για τη μαρίνα της Χίου.

Είχα εδώ και πολύ καιρό αποκαλύψει το σχέδιο των Τούρκων και για το Πυθαγόρειο, καταθέτοντας μάλιστα και σχετική Ερώτηση στη Βουλή, για την οποία εισέπραξα – σκοπίμως βέβαια – θολές και αόριστες απαντήσεις.

Η μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου πέρασε στα τουρκικά χέρια από τα χέρια του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγγου, με λεπτομέρειες που θα αποκαλύψει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Σάμο, Δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου.

Σημειώνω ότι στην προηγούμενη ιδιοκτησία, ο Δήμος Σάμου είχε ένα ποσοστό 3%, το οποίο είναι άγνωστο τι έχει απογίνει. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον Δήμαρχο.

Όπως άγνωστο, είναι και το τι ρόλο έπαιξαν αυτοδιοικητικοί ή εφοπλιστικοί ή επιχειρηματικοί παράγοντες της Σάμου, σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ακόμα και με εν πλω μυστικές συναντήσεις.

Το ψάχνουμε και κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι οι Τούρκοι αγοράζοντας μαρίνες στα ακριτικά ελληνικά νησιά του Αιγαίου, σε συνδυασμό με τις δικές τους, δημιουργούν ένα θαλάσσιο τουριστικό ρεύμα που θα εκκινεί με σκάφη από τα παράλια της Τουρκίας, θα έρχεται στις…τουρκικές μαρίνες της Ελλάδας (για ημερήσιες ή πολυήμερες επισκέψεις), δημιουργώντας έτσι στους ξένους την πεποίθηση ότι διασχίζουν το… τουρκικό Αιγαίο.

Ως Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχω επανειλημμένα αναφερθεί σε αυτό τον κίνδυνο του «κόκκινου Αιγαίου», μιλώντας και από το βήμα της Βουλής αλλά και σε ανακοινώσεις ή Ερωτήσεις μου.

Μπροστά σε αυτή την άλωση, το Υπουργείο Εξωτερικών σιωπά, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας παρακολουθεί αδιάφορα και προφανώς η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή πιάνεται στον ύπνο ή της υποδεικνύεται να μην ασχολείται.

Όσο για τους τοπικούς άρχοντες, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι στην οποιαδήποτε ερώτησή μου θα μου απαντήσουν ότι «δεν ανακατεύονται σε ιδιωτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες».

Με λίγα λόγια η Ελλάδα ξεπουλιέται κομμάτι- κομμάτι…

Μήπως, κάτι ξέρουν περισσότερο, οι επιχειρηματίες που μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια τους, μας μαθαίνουν δωρεάν κάθε βράδυ την τουρκική γλώσσα;»

30 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ.”

 1. ναι , αλλά ο Πάνος έχει κότερο , αυτό να μην το ξεχνάμε …

  Like

  1. ΕΝΩ Ο “ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ” ΝΙΩΘΕΙ “ΕΘΝΙΚΑ” ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΤΗΛ”…
   ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!…

   Like

  2. Ούτε να τον βλέπω ουτε να τον ακούω δεν μπορώ. Και μας τον κατσίκωσαν και σαν υπουρΓίδι τον μαλακισμένο ψυχοπαθή.
   Έπρεπε να δεις τι γλείψιμο και τι ύμνους έγραφε ο Χαρδαβιόλας προχθες για χάρη αυτουνού του κοπρίτη και του άλλου του ΜητσοΚούλη!
   Καμικάζι που θα σώσουν την πατρίδα, δροσιά ανατολή… μόνο πολυχρονεμένους πατισάχ δεν τους είπε, η αναβίωση του κιν/φικού Αρτέμη Μάτσα, σε ρόλο επίσημου διαφημιστή της κομαντατουρ του “κύριου Ράιχεμπαχ”!

   Όχι μόνο θα ανακληθούν αυτές οι “πωλήσεις” αλλά θα πρέπει να μπουν ισόβια (τουλάχιστον) με ολοκληρωτική δήμευση περιουσίας όσοι έχουν εμπλακεί.
   Το ψυχοπαθές σκουπίδι απλώς κάποια μέρα θα φάει τόσο ξύλο στο δρόμο που δεν θα ξανασηκωθεί.

   Like

   1. Ναι οκ , αλλά είπαμε , ο Καμμένος έχει κότερο , μην το ξεχνάμε αυτό ..

    Like

 2. ~~~ΌΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟ-ΠΡΑΞΊΕΣ ΕΊΝΑΙ ,

  ΣΤΉΝ ΟΥΣΊΑ , Α–ΠΡΑΞΊΕΣ ,

  (ΚΑΊ ΘΆ ΤΌ ΔΙΑ-ΠΙΣΤΏΣΟΥΝ ΛΊΑΝ ΣΥΝ-ΤΌΜΩΣ Τ@ΣΟΎΡΓΕΛ@ ΤΉΣ Ν.Τ.Π. . . . – – –

  Like

 3. aturday, July 6, 2013
  Δεν έχουν ιερό και όσιο! Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους – “Τρίζουν τα κόκκαλα” του ναυάρχου Α. Μιαούλη

  Δύο τουρκικές εταιρείες είναι μεταξύ των συνολικά 11 επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου, της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου.

  Μοιάζει απίστευτο αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση επιτρέπει την οικονομική διείσδυση των Τούρκων στην Ελλάδα. Της «ανοίγει» διάπλατα τις πόρτες να καταφέρει ότι δεν κατάφερε δεκάδες χρόνια τώρα. Να υποδουλώσει ξανά τους Έλληνες και να υψώσει την ημισέληνο σε ελληνικά εδάφη.
  Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε τα επενδυτικά σχήματα που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα τέσσερα ελληνικά λιμάνια. Στη τρίτη θέση της λίστας φιγουράρει η τουρκική εταιρεία «GLOBAL LIMAN IŞLETMELERI A.Ş.», ενώ λίγες θέσεις πιο κάτω βρίσκεται και η επίσης τουρκική «DOĞUS HOLDING A.Ş.» που κατεβαίνει σε συνεργασία με τη «LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ».
  Οι άνθρωποι του ΤΑΙΠΕΔ και η κυβέρνηση γενικότερα δεν έχουν ιερό και όσιο. Αφού επέτρεψαν στους Τούρκους της «DOGUS» να πάρουν το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου, ποσοστό της μαρίνας Ζέας και μέσω της εξαγοράς του 51% της ελληνικής εταιρείας MedMarinas του Ομίλου Κυριακούλη να ελέγξουν τις μαρίνες των Γουβιών στην Κέρκυρα και της Λευκάδας, τώρα ετοιμάζονται να δώσουν στους Τούρκους για μερικές χιλιάδες ευρώ και το λιμάνι της Ύδρας.
  “Τρίζουν τα κόκκαλα” του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη και των υπολοίπων Υδραίων αγωνιστών της επανάστασης του 1821 που έδωσαν τη ζωή τους για να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό, να βουλιάξουν τον τουρκικό στόλο και να κατεδαφίσουν κάθε σημείο που ανέμιζε η τουρκική σημαία.
  Και η κυβέρνηση του πατριώτη Α. Σαμαρά επιτρέπει να μπει η τουρκική σημαία δίπλα στις πολεμίστρες και στα κανόνια της Ύδρας που προάσπιζαν το νησί. Δίπλα στη Ναυτική Σχολή που βρίσκεται στην άκρη του λιμανιού και αντικρίζει κάθε επισκέπτης που πατάει το πόδι του στο νησί του Αργοσαρωνικού για να θυμάται την ιστορική της σημασίας στον αγώνα της Επανάστασης.
  Έτσι τιμά η κυβέρνηση τους ήρωες της επανάστασης και τους Υδραίους αγωνιστές, όπως οι Μιαούλης, Κουντουριώτης, Κριεζής, Τομπάζης, Τσαμαδός, Σαχίνης και πολλοί άλλοι. Αυτοί οι άνθρωποι έδωσαν το βιός τους, μετέτρεψαν τα καράβια τους σε πολεμικά για να αντιμετωπίσουν το τουρκικό στόλο στην Πάτρα, στον Κορινθιακό, και σε πολλά άλλα σημεία των ελληνικών θαλασσών.
  Έδωσαν τη ζωή τους για να είναι αυτοί οι τύποι που σήμερα διαχειρίζονται τις τύχες του ελληνικού λαού ελεύθεροι. Αλήθεια έχουν διαβάσει ιστορία, γνωρίζουν για τη «Ναυμαχία του Γέροντα» (τι ρωτάμε τώρα;).
  Κρίνουμε από το αποτέλεσμα. Λίγες ημέρες μετά τα “Μιαούλεια”, τη σημαντικότερη γιορτή στην Ύδρα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε πώς Τούρκοι διεκδικούν το λιμάνι της Ύδρας.

  Like

 4. ~~~ΠΡΌΣ ΚΕΡ~ΚΥΡΑΊΟΝ , ΕΝ~ΤΆΦΘΑ {ΕΝ ΟΛΎΜΠΩ}
  ~~~ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟΝ ΕΞ~ΑΙΡΕΤΙΚΏΣ , ΛΈΜΕ :
  ~~~ΑΥΤΌ ΤΌ “ΕΞΑΓΩΓΙΚΌ , ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌΤΑΤΟ ΠΡΟΪΌΝ : : : > > >
  “ΆΚΟΥΣΑ” ΣΈ ΠΟΛΎ “iNN” ΚΛΆΜΠ , ΣΤΌ ΑΜΣΤΕΡ-ΝΤΆΜ , ΦΊΛΤΑΤΕ ….. …
  ~~~ΠΕΡΙΤΤΌ ΝΑ ΣΟΎ “ΠΏ” ΌΤΙ ΈΚΛΑΙΓΑ ΣΆΝ ΜΩΡΌ ΠΟΎ ΤΟΎ ΜΕΙΝΕ Η ΜΆΝΑ “ΑΓΚΑΛΙΆ” … ……..
  ~~~ΦΙΛΆΚΙΑ , ΙΌΝΙΑ ΤΡΑΜΟΥΝΤΆΝΑ ΜΑΣ , ΕΣΎ . …. ….
  Kelli Kelekidou | Glika Glika Glikia Mou

  Like

 5. Απολύτως καμμία κινητικότητα από πλευράς ελλήνων,συνεπώς και ειρηνική άλωση της Ελλάδος να γίνει,δεν πειράζει!!Αρκεί να περνάει καλά ο νεοέλληνας και ας του πάρει ο τούρκος την πατρίδα!!Σκασίλα!!

  Like

  1. Έχεις δίκιο Ιωάννη.

   Όμως τι να σου κάνει κι ο κοσμάκης; Τά’ χει κυριολεκτικά χαμένα. Λείπει κι ένας αρχηγός, που να εμπνέει…

   Με το να σηκωθεί ο καθένας από τον καναπέ ή την πολυθρόνα, με το να βγει στον δρόμο, γενικώς, δεν γίνεται τίποτα. Ανοργάνωτα μπουλούκια διαλύονται πανεύκολα…

   Like

 6. Οι άνθρωποι, στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοί μας, αφού εμείς τους πληρώνουμε. Έχετε ακούσει ποτέ υπάλληλο, να πουλά τα έπιπλα της επιχειρήσεως, του μαγαζιού ή του γραφείου, όπου έχει προσληφθεί, άνευ εξουσιοδοτήσεως του εργοδότου του. Κι εδώ εργοδότης είναι ο λαός!

  Like

  1. Για αυτους το πραγμα ειναι απλο..
   ΔΕΝ δινουν σημασια σε τιποτα.
   Πουλαν την μανα τους,την αδελφη τους, το παιδι τους..
   Ουτε ο πατερας τους δεν ξεφευγει..

   Like

   1. Σύμφωνοι Άνεμε, με την καλησπέρα μου.

    Αλλά η μητέρα, η αδελφή, η γυναίκα, το παιδί και ο πατέρας τους ακόμη, ας πούμε, πως τους ανήκουν. Αυτά, μπορούν να τα κάνουν ό,τι θέλουν. Τα υπόλοιπα, τα οποία ανήκουν σ’ εμάς, δεν έχουν δικαίωμα ούτε να τ’ αγγίζουν, χωρίς την συγκατάθεσή μας.

    Like

  2. —–George N. Maris &&& ΑΝΕMΟΣ : + + + {ΆΝΕΥ ΣΧ~ΟΧΛΊΩΝ}

   Like

   1. ARIS

    ~~~ΈΛΑ ΡΕ ΑΡΗ Γ@ΜΏΤ’ , σουβγαλα & ‘γώ , διαρκειας για ΤΟΎΜΠΑ . …. …

    ~~~ΤΟΎΜΠΑ ~~ ΙΡΆΝ ~
    ΚΑΜΠΌΤΖΗ ~ ΒΙΕΤ~ΝΆΜ

    Like

   2. ARIS είπε

    Ιουλίου 7, 2013 στις 3:39 μμ
    μονο νεκρος θα μπω στο τζαμι σας

    ~~~ΈΛΑ ΆΡΗΣ , ΓΊΝΕ ΆΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ‘N’ P@~P@@RΕΙSS

    Like

 7. Η Σάμος δεν έχει ούτε ένα τζαμί. Είπαν να χτίσουν ένα στην προβλήτα…

  Like

 8. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΣΕ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 1, 2 & 3.

  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

  ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s