Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάζονται οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Το γιατί είναι «κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση» πιθανότατα να μην το γνωρίζουν πολλοί. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τα ντοκουμέντα μίας βρώμικης ιστορίας. Μίας υπόθεσης που αποτελεί βιασμό της ίδιας της δημοκρατίας και είναι ενδεικτική του πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής. Αξίζει να την διαβάσετε, είναι σύντομη και ανεξάρτητα του τι πιστεύετε πολιτικά, αν δεν είστε διαπλεκόμενο λαμόγιο, σίγουρα θα σας αγγίξει. Όπως άγγιξε την γενιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά «υποβρύχια που γέρνουν» αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.

Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα «Το Βημα» ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο «σοβαρό Βήμα».

20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά «μηνύματα» προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν «γραφικό» και «συνωμοσιολόγο».

Ο Πάνος Καμμένος προσφεύγει στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα το 2001, συντάσσει την αναφορά για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έμελλε μετά από 11 χρόνια να οδηγήσει στην φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκαλύπτοντας έναν δαίδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος με εκατομμύρια «ορφανές μίζες» που δεν μπορούν να «ταυτοποιηθούν». Ο τ. υπουργός καλεί απεγνωσμένα τον δικαστή να φέρει το ΚΥΣΕΑ και τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Στις 14/2/2002 γίνεται η δίκη την οποία ο Πάνος Καμμένος κερδίζει πανηγυρικά. Ο ΔΟΛ εξαναγκάζεται να ζητήσει «συγγνώμη» από τον βουλευτή με την ακόλουθη διατύπωση:

Δηλαδή, 20 ολόκληρα δημοσιεύματα, ήταν βασισμένα σε «ανακριβείς πληροφορίες»! 20 συκοφαντικές, αναληθείς αναφορές, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διερεύνησης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, «δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν τον Πάνο Καμμένο». Τον σέβονται και τον τιμούν. Ίσως κάποιος κακόπιστος να πει ότι ήθελαν να τον κάνουν να το βουλώσει.

Για την ιστορία, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την έρευνα του, οδηγώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρύχια για λογαριασμό τότε της ΝΔ (2011). Δίνοντας ακόμα και την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για να μην υπάρχει παραγραφή.

Μεσολάβησαν βεβαίως τα εμετικά δημοσιεύματα για τα ελικόπτερα, προεκλογικά, από εφημερίδα που έκλεισε μετά τις εκλογές και ο εκδότης της διορίστηκε στην ΕΡΤ.

Πάλι ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, πάλι ο κύριος Λιάτσος ζητούσε συγγνώμη. Κατόπιν εορτής. Εδώ βέβαια ήταν ένα βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα ως αποζημίωση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Τα υποβρύχια και ελικόπτερα, έγιναν κότερα. Την ίδια στιγμή που πληρώνονται τα «ακούρευτα» ομόλογα από το αίμα του Ελληνικού λαού. Ακούρευτα ομόλογα που όλως τυχαίως βοήθησαν αυτούς που «τόλμησαν» ακόμα και να πενταπλασιάσουν τα λεφτά τους μέσα σε έναν χρόνο. Τύποι όπως ο γαμπρός της Κλίντον, η Deutsche Bank, το fund του Σόρος.

Είναι η ώρα που πληρώνονται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα οδηγώντας τη στην μέγγενη του μνημονίου. Που τώρα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου, το αποκαλεί «πείραμα, εκβιασμό, δημιουργημα της συντηρητικής δεξιάς της Ευρώπης» και άλλα γραφικά, όπως το 10λεπτο που δεν υπήρξε ποτέ.

Ο Καμμένος, πρέπει να το βουλώσει τώρα που εισπράττουν οι εγκληματίες. Ουδείς έγραψε ότι ο Καμμένος δικαιώθηκε για τις αποκαλύψεις περί του Ανδρίκου Παπανδρέου και της εμπλοκής του σε επενδυτικές εταιρείες ή εταιρείες πράσινης ανάπτυξης. Εάν είχε συμβεί αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαμε γεγονότα Αιγύπτου.

Στην Ελλάδα της κατοχής, είναι τέτοια η σήψη, όπου οι νταβατζήδες – εκδότες δεν ντρέπονται ακόμα και να αλλοιώνουν δημοσιογραφικά δικαστικές αποφάσεις.

Όταν φθάσουν να εκδικαστούν οι νέες αγωγες του Καμμένου στον ΔΟΛ, τα λεφτά θα έχουν ήδη φτερουγίσει, πιθανά και πολλοί από τους συνεργούς. Οι Ελβετικές εταιρείες κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού ολοκλήρωσαν το πλιάτσικο, για να μην αφήσουν ίχνη. Τα βρώμικα δάνεια, πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό, ξεπλένονται στις Bad Banks του ΤΤ, της Proton κλπ. Και όλοι σιωπούν. Όλοι πήραν μερίδιο από το αίμα των παιδιών μας και με γεμάτο στόμα σφυρίζουν αδιάφορα. Όποιος τολμά να αρθρώσει λόγο, εξοντώνεται ηθικά από την μέγγενη της διαπλοκής που προεκλογικά (2009) μας παρουσίαζε πως ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και πως θα φτιάξει τα «σουπερ σχολεία» (που έμειναν χωρίς βιβλία για πρώτη φορά από το 1945).

Έχει κάνει λάθη ο Καμμένος; Και βέβαια. Το περίεργο θα ήταν να μην έκανε. Με την διαφορά ότι ο Καμμένος δεν μοιράζει οφίτσια, κατοστάρικα σε δάνεια και μεροκάματα σε νταβατζήδες για να τα «διορθώνει» σε όσους πλήγωσε στην πολιτική του πορεία. Όποιος όμως ορμώμενος από προσωπική μικροπρέπεια αυτή την δεδομένη στιγμή που κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, συντάσσεται ή χασκογελά σαν χάνος πίσω από τους πρόστυχους εκβιασμούς των εγκληματιών, γίνεται άμεσος συνεργός.

Και όταν οι αγωγές Καμμένου κατά ΔΟΛ εκδικαστούν, με τις προβλεπόμενες αναβολές, η Ελλάδα πιθανόν να μην υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα πράξει το καθήκον της, όπως έκανε και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως θα πρέπει να δώσουν ένα τεράστιο χαστούκι στους δολοφόνους τους. Όχι για τον Καμμένο. Για την Ελλάδα. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 1ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 2ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 3ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 4

Η μεγάλη δικαίωση Καμμένου για τα υποβρύχια. Από το 1998 ούρλιαζε και το παρακράτος του Σημίτη τον βάφτιζε “τρελλό”.

351 σκέψεις σχετικά με το “Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.”

 1. ΤΡΟΛ ο ενας ΤΡΟΛ ο αλλος…..

  Δεν εχετε καταλαβει κατι απλο και οι δυο μεριες.

  Αν χαθει ο ΚΑΜΕΝΟΣ οι ψηφοι δεν θα πανε στην ΝΟΥΔΟΥ…..οσοι βγηκαν απο το μαντρι της δεν ξαναγυριζουν

  Κερδισμενοι θα ειναι ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και λιγοτερο οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…..

  Δεν γνωριζω πολλους δεξιους να δωσουν ψηφο στον ΤΣΙΠΡΑ και πιο πολλους να δεχτουν την ΑΣΧΕΤΗ συνεργασια με τον μεγαλυτερο εχθρο του δεξιου ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

  Αρα η ΝΟΥΔΟΥ καλα θα κανει να κραταει πισινη για τον ΚΑΜΕΝΟ και να αφησει την γκρινι για τους ανεξαρτητους ΤΟΥς ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗς ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ

  Οσο για τις ιστοριες με τα κοτερα ,που ιδια εχουν και οι κουτσες μαριες….ειναι για γελια…..καλο του κανουν και ψηφους του δινουν .

  Απορω πολλες φορες πως μπορει να σκεπτονται τοσο λαθος ,ανθρωποι που υποτιθεται εχουν σαν επαγγελμα την πολιτικη….
  ΕΣΕΙΣ δε που γραψατε τοσα σχολια νιονιο δεν εχεται ,ετσι υποστηριζεται ΤΙ; το κομμα σας ;την ιδεολογια σας ; ή βγαζεται τα ματια σας μονη σας;;;;

  Μου αρέσει!

  1. έτσι πρέπει να κάνουν να φαίνεται ότι βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους. ενώ κατά βάθος ή το μυρίζονται ή το ξέρουν πολύ καλά τι ρόλο βαράνε τα πρόσωπα που υπερασπίζονται ή κατηγορούν.

   επίσης δεν του δίνουν ψήφους πχ αυτός ο πρώην πασόκος που τσιπρα θα ψηφίσει αδιαφορεί πλήρως για τον καμμένο και το κότερο.
   τι είναι αυτά που λέτε; μια έτσι κάνω και παίρνω γνώμες του λαού.
   οι ανελλ είναι ανάχωμα της νδ. τέλος.
   θέλει να κρατήσει το ποσοστό ή να το ανεβάσει λίγο ακόμα. μην της φύγουν και πάνε προς ΧΑ όχι γιατί η ΧΑ δεν είναι κι αυτή άλλο ένα αλληλοχρηματοδοτούμενο συγκοινωνούν δοχείο αλλά δεν πρέπει να υπερβεί κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό κι αυτή.

   μοιρασμένα είναι τα πράγματα.

   Μου αρέσει!

 2. Στα έλεγα. Δεν απέχεις καθόλου από την Μαρίκα Παλαίστη. Σκύψε τώρα και φίλησε τα πόδια της Ν.Δ, για να πιάσεις μια θέση καθαρίστριας στη Συγγρού. Κρίμα την Μοντέλα.

  Μου αρέσει!

 3. Οταν τελειωσετε με το κοτερο ας ασχοληθουμε και με κατι πιο ασημαντο, οπως τα Type214 που γερνουν…χωρις να παιζει ρολο οτι το καθενα κοστιζει περιπου οσο 10000( δεκα χιλιαδες) κοτερα…

  «Για τη ναυπήγηση των ΕΞΙ(!) υποβρυχίων τύπου «Παπανικολής», η τουρκική κυβέρνηση συμφώνησε να καταβάλει στη γερμανική ThyssenKrupp Marine Systems συνολικά 2 δισ. ευρώ, δηλαδή η Αγκυρα αγοράζει το κάθε σκάφος σε τιμή λίγο μεγαλύτερη από 333 εκατ. ευρώ εναντι ελληνικης σύμβασης «Αρχιμήδης» για τη ναυπήγηση 4(!) υποβρυχίων τύπου 214, με κόστος 2 δισ. ευρώ (με τις αναπροσαρμογές), δηλαδή περίπου 500 εκατ. ευρώ το κάθε σκάφος. Ή αλλιώς 167 εκατ. ευρώ «καπέλο» για κάθε υποβρύχιο σε σχέση με την τιμή που προσέφεραν οι Γερμανοί στους Τούρκους.»

  Με τη διαφορα οτι τα ελληνικα ειναι αχρηστα και γερνουν…

  Μου αρέσει!

  1. Τα ελληνικά ΔΕΝ είναι άχρηστα και ΔΕΝ γέρνουν.

   Οι αρχικές ατέλειες έχουν αποκατασταθεί πλήρως και το Πολεμικό Ναυτικό αδημονεί να εντάξει και τα υπόλοιπα 3 σκάφη στον στόλο.

   Το κόστος πιθανώς διογκώθηκε από παράνομες προμήθειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα οπλικά συστήματα είναι άχρηστα. Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει!

   Μου αρέσει!

 4. και πραγματι ειναι μεγαλη δικαιωση για τον πανο καμμενο οπωσ ειναι δικαιωση ολα οσα λεει πριν τισ εκολογεσ μεχρι σημερα σε τι μπορειτε να τον διαψευσετε για το αγγλικο δικαιο που θα μασ παρουν τηνδημοσια και ιδιωτικη περιουσια για τα μνημονια, για την φτωχεια για τουσ δικαστικουσ αγωνεσ με ολο το κατεστημενο.για το προγραμμα εαν ερθη στην κυβερνηση το διαβασε κανεισ σασ πχ παγωμα χρεων για 2 ετη ολων των πολιτων οπου και να χρωστουν δημοσιο οι τραπεζεσ, σταματημα στουσ πλειστηριασμουσ δημοσιου και τραπεζων απαλλαγη τειρεσια,χαμηλη φορολογηση για να ξανα ανοιξουν τα μαγαζια-εργοστασια να παρουν πρωσοπικο για να μικρυνη η ανεργια και πολλα αλλα για να σωθη η πατριδα μασ,καιροσ να ξυπνηστε μερικοι αν αγαπατε την ελλαδα.εκτοσ αν ειστε βολεμενοι και εχετε εργασια και δεν σασ παιρνουν το σπιτι….. καλα μυαλα.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s