ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ: ΑΥΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Η προσευχή του επισκόπου
Η προσευχή του επισκόπου
γιοχάνα
Ο Γιοχάνα

ΗΜΕΡΕΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥ.

“Aυτή δεν είναι η μόνη απαγωγή που γίνεται στον κόσμο!” Δηλώνουν τα καθάρματα!

Ο “αρχηγός της αντιπολίτευσης” που συζητά με την δύση, εξισλαμίσθηκε για να τον “δεχθούν” ως βιτρίνα τα κτήνη.

Η ντροπιαστική αφωνία της Ελλάδας δυστυχώς, θα φέρει νομοτελειακά την τιμωρία. Στην γειτονιά μας.

Δ.Πορφύρης και Π.Σταφυλά

Παγκόσμια κατακραυγή  προκάλεσε το ανατριχιαστικό βίντεο με λεζάντα« το Μέτωπο της Νίκης αποκεφαλίζει επίσκοπο   και έναν άλλο χριστιανό στο Χιντλίμπ ». (Δείτε το μαζί με την μετάφραση εδώ: Βίντεο ΣΟΚ. Ισλαμοφασίστες αποκεφάλισαν ορθόδοξο ιερέα στη Συρία)

logo balbeekΤο βίντεο δημοσιοποιείται στις 25/06/13, στο youtube από το χρήστη « Βaalbeck », όρος που παραπέμπει στην ελληνιστική πόλη του Λιβάνου, Ηλιούπολη. Το λογότυπο του χρήστη είναι κιονοστοιχία αρχαιοελληνικού ναού. Η πρωτογενής πηγή  απ’ όπου αντλήθηκε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό θα είχε προφανώς  τον ίδιο τίτλο. Η καταγραφή του υλικού και η αρχική διακίνησήτου έγινε από τους παριστάμενους του δράματος που φίλμαραν κατά δεκάδες με τα κινητά τηλέφωνα. Προφανώς είναι οι ίδιοι που τιτλοφόρησαν το βίντεο ως αυτόπτες και αυτουργοί της στυγερής και ειδεχθούς δολοφονίας.

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ

Αραβικές εφημερίδες (gazire , Beirute Today) και ιστολόγια διακινούσαν το ίδιο βράδυ την είδηση περίαποκεφαλισμού ορθόδοξου επισκόπουμετά την απαγωγή του καθώς κι ενός άλλου  χριστιανού ομήρου που προέρχεται από  άλλη πόλη, την Ντέιρ ελ Ζορ.

Ο Γενίτσαρος
Ο Γενίτσαρος

Και ενώ η διεθνής κοινότητα δεν έχει προλάβει να συνέλθει από το σοκ, την επομένη ημέρα ο Ζωρζ Σάμπρα (« Πρόεδρος »που αναγνωρίζει η « Δύση »)σπεύδει με νεύρονα προειδοποιήσει τηλεοπτικά μέσω AlJadeedtvστο Λίβανο :Nα σταματήσουν  κάποιοι να ανακατεύονται στην υπόθεση της απαγωγής  και να αφήσουν το ζήτημα σε αυτούς που γνωρίζουν…στους αντάρτες και στους Τζαίχ ελ χορ (« ελεύθερου στρατού ») . Με προκλητικό τρόπο και φανερά εκνευρισμένος από τη διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση, δηλώνει ότι : Aυτή δεν είναι η μόνη απαγωγή που γίνεται στον κόσμο ! Ακολούθως, σε επίμονη ερώτηση του δημοσιογράφου παραδέχεται ότι δε γνωρίζει με ακρίβεια τους απαγωγείς :  Ξέρετε ότι η Συρία είναι μεγάλη χώρα και υπάρχουν πολλές ομάδες…

Στις 27/06/13, ο Πατριάρχης Αντιοχείας γίνεται στόχος βομβιστικής επίθεσης  έξω από την έδρα του ορθόδοξου Πατριαρχείου στη Δαμασκόόταν έφευγε για το Λίβανο όπου εγκαταβιώνει ( 4 νεκροί και τραυματίες βλ. syrianews, AlNahar , Observatoirede Christianophobie, Apic, Gazire κ.ά. ). Ταυτόχρονα βομβιστική επίθεση εκδηλώνεται και σε συρορθόδοξο ναό, τη μοναδική εκκλησία της Ντέιρ ελ Ζορ-προκαλώντας επίσης 5 θύματα  -απ’όπου σύμφωνα με τις αραβικές πηγές Gazireκαι Βeirut2day , καταγόταν ο σφαγιασθείς πολίτης του βίντεο.

protoselido i bomvistikiΤην επόμενη μέρα,ο« Συριακός εθνικός συνασπισμός » στον οποίο ηγείται ο κος Σάμπρα , δηλώνει στο ιταλικό ειδησεογραφικό ΑΚΙ : Aν η έρευνα δείξει ότι το βίντεο είναι πλαστό, τότε το Συριακός Εθνικός Συνασπισμός μαζί με το Ανώτατο Στρατιωτικό Επιτελείο των ανταρτών θα συλλάβει τους υπευθύνους και θα τους προσάγει στη Δικαιοσύνη  . Η αντιπολίτευση πανικόβλητη από την αντίδραση της παγκόσμιας κοινής γνώμης στις θηριωδίες που διαπράττονται στο « δοβλέτι » της, απειλεί με συλλήψεις και προσαγωγές όποιους αποκαλύπτουν ανάλογες βαρβαρότητες /εγκλήματα πολέμου. Το ερώτημα που εκκρεμεί είναι : ποιές θεσμοθετημένες δικαστικές αρχές θα επιδικάσουν αυτές τις υποθέσεις ; Έκτακτα ισλαμικά δικαστήρια αντίστοιχα με αυτά του βίντεο ;

Ο « Αμπού Σάντι » όπως τον αποκαλούν οι σύντροφοί του, σύμφωνα με δημοσίευμα του  MiddleEastpanorama (29/04/13) εξισλαμίστηκε προφέροντας τις σχετικές ομολογίες πίστης. Η εκλογή του ως επικεφαλή της συριακής αντιπολίτευσης στη Ντόχα του Κατάρ στις 09/11/12 δεν θα μπορούσε άλλωστε να επιτευχθεί χωρίς αυτήν την προυπόθεση. Η μη ευρύτερη δημοσιοποίηση του εξισλαμισμού του εξυπηρετεί επικοινωνιακά την αντιπολίτευση.

ο Γιοχάνα
ο Γιοχάνα

Σε αυτό το διάστημα των 48 ωρών από την ανάρτηση του βίντεο, ο δυτικός τύπος ταυτοποιεί τα θύματα με καθολικό μοναχό και τη συνοδεία του για να διαψευσθεί  κατηγορηματικά από το Βατικανό. Έκτοτε, όλος ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος -χριστιανικός και μη-, προβαίνει στις απαραίτητες διορθώσεις (fide,radiovaticana ,rfi, riposte Catholique, Παρατηρητήριο Χριστιανοφοβίας , Catholiqueherald , Asia News , Alain Julesκ.ά.) . Το  ρώσικο δορυφορικό κανάλι RΤ θέτει το ερώτημα :ποιός είναι ο ορθόδοξος επίσκοπος που σφαγιάζεται ; Τα αμερικάνικα μέσα (catholicnewslive/28-06-13) απαντούν : Ο Μητροπολίτης Παύλος Γιαζίζι, ο αδερφός του Πατριάρχη Ιωάννη, δολοφονήθηκε από ισλαμιστές φονταμενταλιστές οι οποίοι ζητωκραύγαζαν που σκότωναν απίστους . 

Kαι όμως τόσο αυτός όσο και ο μητροπολίτης Γιοχάνα Ιμπραήμ που λόγω χαρακτηριστικής φυσιογνωμίας δε χρειάστηκε να ταυτοποιήσουν οι αμερικάνοι (αυτός που δεν εκτελείται online),  αλλά και ο σύριος χριστιανός σφαγιασμένος πολίτης, παραμένουν στα βιντεοσκοπημένα αζήτητα προς αναγνώριση.

YΓ : Οι συντάκτες του άρθρου, Πορφύρης Δημήτρης και Πηνελόπη Σταφυλά, κατοικούν στις Βρυξέλλες, σε περίπτωση που ο κ. Σάμπρα θέλει να αποστείλει « δικόγραφα » !!!

26 thoughts on “ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ: ΑΥΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.”

 1. ΔΕΝ έχει ταυτοποιηθει ΑΚΟΜΑ , και με ΑΣΦΑΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, η ταυτότητα των «σφαγιασθέντων ώσπερ άρνες»….

  Οι συνδεσμοι του catholicnews αφορουν ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ χρηστών και όχι πληροφορία επί στοιχείων.

  Η Ορθοδοξη Μητρόπολη Χαλεπίου ΔΕΝ έχει πάρει επίσημη θέση, πριν μέρες μάλιστα ΔΙΕΨΕΥΣΕ πως στο βιντεο εμφανίζεται ο ελληνας υπήκοος π.Παύλος Γιαζίγκι, μητρ.Χαλεπίου.

  Αυτοί που φέρεται να έχουν ταυτοποιηθει με ασφάλεια είναι οι μισθοφοροι δολοφόνοι ….

  Like

  1. Οι μισθοφόροι δολοφόνοι της fsa φέρουν τη σφραγίδα της σκοταδιστικής κτηνωδίας που διέπει την μαύρη ερπετική ελιτ των ΗΠΑ που τους έχει δημιουργήσει και τους εξοπλίζει.

   Οι Fucking Soros’s Assholes είναι το είδος του “παγκόσμιου” στρατού που θέλει η παγκόσμια κυβέρνηση για να επιβληθεί.
   Με την φρίκη την βία την κτηνωδία τον τρόμο.
   Δεν διακυβεύεται μόνο η Συρία εδώ, διακυβεύεται η ελευθερία του πλανήτη.
   Το βρωμερό μισθοφορικό σκουπιδαριό των ισλαμοζόμπι που υποκινούνται απ’ τις ΗΠΑ, το οποίο απαγάγει και δολοφονεί αναγάγεται από τα ανδρείκελα της μαύρης ελιτ σε όπλο επιβολής του σκοταδισμού και της βαρβαρότητας τους.

   Δεν έχουν ταυτοποιηθεί μόνοι οι κτηνώδεις ισλαμοδολοφόνοι έχουν ταυτοποιηθεί κι οι εντολείς τους.

   Για την περίπου ελληνόφωνη κουρελαρία που έχουμε αναγάγει σε κυβέρνηση δεν έχω να πω τίποτα.
   Είναι δική μας ευθύνη το ότι πήραμε απ΄τον σκουπιδοντενεκέ βρώμικα πατσαβούρια και τους αναθέσαμε να κυβερνήσουν την χώρα.

   Like

   1. Βαλανε εναν κυπατζη του Τεξας ,πρωθυπουργο , λεει, εξ ονοματος της «αντιπολιτευσης» …
    Γκασσαν Χίτο,κουρδικης καταγωγης …
    στελεχος της Ινοβάρ…στρατιωτικες επικοινωνιες κι έτσι…
    h..p://www.inovar-inc.com/
    h..p://www.inovar-inc.com/

    Like

   2. Στην Λιβύη έβαλαν έναν Chalifa που ζούσε 20 χρόνια στις ΗΠΑ κι ήταν στο pay roll της CIA!
    Τόσο βαθύ επαναστατικό πορτοκαλί…

    Like

 2. Παλι με την αντιπολιτευση τα βαζετε στο…….ολυμπια;;;;;;;;;;

  Τι εχει κανει ο Αντωνιος Σαμαρας για την αναδειξη του θεματος της απαγωγης των ελληνορθοδοξων ιερεων στα διεθνη φορα που μετεχει;;;

  Η ειναι μηπως απασχολημενος με την ΥΠΟΔΟΧΗ των ΛΑΘΡΟ;;;;;;

  ΟΛΥΜΠΙΑ = ΝΔ + ΠΑΣΟΚ = ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

  Like

  1. Νικο

   η αναφορα «Ο “αρχηγός της αντιπολίτευσης” που συζητά με την δύση, εξισλαμίσθηκε για να τον “δεχθούν” ως βιτρίνα τα κτήνη.
   Η ντροπιαστική αφωνία της Ελλάδας δυστυχώς, θα φέρει νομοτελειακά την τιμωρία. Στην γειτονιά μας.»

   γινεται για τον επικεφαλης της Συριακης αντιπολιτευσης, τον Μοάζ Αλ Κατιμπ…

   ο οποίος ομως δεν εξισλαμισθηκε τώρα, ειναι παλιο φρουτο…

   Like

   1. Αυτός παίρνει όποια θρησκεία εξυπηρετεί την αποστολή του.
    Πρακτοράκος είναι.
    Στην Ελλάδα επί κατοχής ένας πράκτορας των Άγγλων παρίστανε τον ορθόδοξο ιερέα.
    Ο τυπάκος που υποτίθεται ότι ενέπνευσε τον σφαγέα του Λονδίνου στο pay roll της MI5 θα πρέπει να είναι.

    Like

   2. Δαβιδ Μπαλφουρ…
    Εξομολογος της βασιλικης οικογένειας…
    Πήγε στο Αγιονόρος πρώτα να αποκτήσει την απαραιτητη προϋπηρεσια…

    Like

 3. Αυτό τό σοκ καί δέος,πού εφαρμόζουν οι μουσουλμάνοι,μέ τή κάλυψη ομπάμα,τό διδάχθηκαν από τόν βλαντίς τεπέ ,άρχοντα τών τρανσυλβανικών άλπεων..ό οποίος γιά νά αντιμετωπίσει τούς πολυαριθμότερους οθωμανούς μουσουλμάνους, παλούκωνε τούς τούρκους αιχμαλώτους καί τούς
  έβαζε στή διαδρομή τών τούρκων,πού μόλις έβλεπαν τό θέαμα.ετρέποντο σέ φυγή από τό φόβο τους…..αυτό τό φόβο σπείρουν οι ισλαμοφασίστες,
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ,οφείλουμε νά τούς ανταποδώσουμε…αλλιώς είμαστε τελειωμένοι…..

  Like

  1. το παλουκωμα ηταν τουρκικη πρακτικη τρομοκρατησης…
   Ο Βλάντε Τέπες απλως τους ανταπεδωσε τα ίσα

   Like

   1. Δέν διαφωνώ,ανατρέχω πάντα σέ γραπτά κείμενα,από τίς πηγές,όπου εκεί αναφέρεται τό παλούκωμα,ώς μέσο κατατρομοκράτησης τού
    υπέρτερου αντιπάλου

    Like

   2. Ο πασας εδινε παραπανω μπαξισι αμα ο δημιος ητανε τεχνιτης και δεν τρυπουσε ζωτικα οργανα παρατεινοντας ετσι το μαρτυριο του καταδικασμενου…μεχρι και 3 μερες μπορουσε να διαρκέσει….

    Like

   3. Οι Πέρσες πρωτοεφάρμοσαν τον ανασκολοπισμό και στην συνέχεια εφαρμόστηκε κατά κόρον στην μεσαιωνική Ευρώπη και στην οθωμανική αυτοκρατορία.

    Like

 4. αποθρασυνονται τα ζωα εκει…παιρνουν μαθηματα και αποθρασυνονται και ζωντοβολα ..εδω…

  Συντομα θα δουμε την ταινια….

  στο τελος….αυτοι θα χασουν τα ουρι…..

  ειναι το πεπρωμενο…..

  Like

 5. ρε παιδιά κάποιοι ανάβουν φωτιές τριγύρω δεν το βλέπετε; κάποτε φοβιζαν τον κόσμο με την σοβιετική ένωση τώρα το κάνουν με τον φόβο του Ισλάμ. μπορεί να είναι αληθινό το βίντεο μπορεί να είναι και σαν τον κορμορανο ,θέλουμε περισσότερα στοιχεία για να ξέρουμε την αλήθεια. ο φανατισμός είναι κακός οδηγός.

  Like

 6. Έκτακτο-Πακιστανικά κτήνη αναζητούνται για τη φρίκη στην Εύβοια. Έσφαξαν 83χρονο για να βιάσουν την 69χρονη γυναίκα του!!!

  στις 1:01:00 μ.μ.

  Νέο φρικτό έγκλημα από τις πακιστανικές ορδές ληστών-δολοφόνων..
  Εισαγόμενα κτήνη από το Πακιστάν, ευθύνονται σύμφωνα με πληροφορίες για τη νέα φρίκη στην Εύβοια….
  Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του eviazoom Μιχάλη Τσοκάνη ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα στο χωριό Σέπα, κοντά στην Αμάρυνθο, μάλλον δύο ή τρείς Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι 83χρονου για να τον ληστέψουν. Τον μαχαίρωσαν πολλές φορές σε όλο του το σώμα και στη συνέχεια για να “απολαύσουν” Ελληνικό κρέας, σαν απάνθρωπα κτήνη, βίασαν την 69χρονη σύζυγό του. Ο άτυχος 83χρονος που μέχρι να πεθάνει(εαν δεν υποκύψει στο νοσοκομείο) θα ζει με τον εφιάλτη.. νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση κυριολεκτικά σφαγμένος.
  Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

  Το θέμα είναι αφιερωμένο στον Δένδια και τους συμβούλους του..Καθώς επίσης και όσους συμβάλουν με χιλιάδες τρόπους και με συνεχή προπαγάνδα μέσω των Μμε..στο να βιώνουν οι Έλληνες καθημερινή βία και τρομοκρατία…από τις ορδές των λαθροκακοποιών,που σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε όλη την Ελλάδα.
  h–p://www.eglimatikotita.gr/2013/06/83-69.html

  Like

 7. Πορφύρη Δημήτρη και Πηνελόπη Σταφυλά σας ευχαριστούμε για την καταπληκτική σας ενημέρωση, τα παθιασμένα σας άρθρα. Θα μάθατε βέβαια ότι πριν δέκα μέρες οι υπουργοί εξωτερικών της ΕΕ ψήφισαν την άρση του εμπάργκο όπλων στους “αντάρτες”! Κι εν συνεχεία ο Ομπάμα ξεκίνησε επίσημα την αποστολή πολεμικής βοήθειας στους… απελευθερωτές… Μιας και μένετε Βρυξέλλες ρίξτε καμιά μούτζα εκ μέρους μας σ’ αυτούς όλους τους ΗΠΑνθρώπους.
  Τί άλλο να πει κανείς. Πάνε να κάνουν όλη τη γη ένα Ισλαμοκολοσσαίο και να ρίχνουν χριστιανούς μέσα.
  Το αίμα των σφαγιασθέντων να πέσει πάνω στους νέους Καλιγούλες.

  Like

 8. Αρρωστοι πολιτικοι

  αρρωστος και ο κοσμος….

  Παγκοσμια αρρωστια και Αταξια…

  Σε καλους καιρους και ειρηνικους…

  οι δολοφονοι

  ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΔΗ ΗΜΕΡΑ!

  Like

 9. Το πήρα από τα Αττικά Νέα της Πόπης Σουφλή!

  Ανατριχιαστικές σκηνές από αίθουσα βασανιστηρίων ισλαμιστών ανταρτών, αντικρίζουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

  Στην αίθουσα των βασνιστρίων δεσπόζουν τσιγγέλια, χασάπηδων από τα οποία κρεμάνε τους
  χριστιανούς και τους οπαδούς του κόμματος Μπάαθ στη Συρία.

  Επίσης διακρίνονται αίθουσες με κρεμάλες, αλυσίδες και άλλα “ευγενή” όργανα, “δημοκρατικού” προσηλυτισμού.

  Σε ότι αφορά την σφοδρή επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στην πόλη Χομς φαίνεται ότι ο κυβερνητικός στρατός κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να καταγάγει μια σειρά από τακτικές νίκες στις οδομαχίες και μα περιορίσει τους ισλαμιστές αντάρτες.

  Πέρα από την υποστήριξη που είχαν οι κυβερνητικές δυνάμεις από Su-22 Fitter, L-129 (σε ρόλο εγγύς υποστήριξης με βολές ρουκετών και μη κατευθυνόμενων όπλων) και MiG-23 της συριακής Αεροπορίας, σημειώνεται ότι επιχείρησαν εξοπλισμένα ελικόπτερα Mi-8 και gunship Mi-24 Hind τα οποία πετώντας στα οικοδομικά “φαράγγια” της Χομς εξουδετέρωναν ένα-ένα τα φυλάκια των ισλαμιστών.

  Σε αλλα βίντεο διακρίνουμε ισλαμιστές αντάρτες να ωρύονται ότι τους έχουν εγκαταλείψει και δεν έφτασαν ποτέ τα όπλα που τους είχαν υποσχεθεί, επιβεβαιώνοντας την εκτίμησή μας ότι το να φτάσουν όπλα στη Χομς, είναι ένα θέμα (δύσκολο), το να μπουν στην Χομς είναι άλλο θέμα (σχεδόν ακατόρθωτο)

  Τα συριακά στρατεύματα περικύκλωσαν τα τελευταία προπύργια των ανταρτών στην πόλη Χομς (165 χιλιόμετρα βόρεια της Δαμασκού).
  Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού και ομάδες των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας πραγματοποιούν σήμερα εκκαθάριση των παλιών γειτονιών της πόλης. Οι αντάρτες σε ορισμένα σημεία προβάλλουν σφοδρή αντίσταση.

  Τα ελικόπτερα η συριακή Αεροπορία και το πυροβολικό έπληξαν τις θέσεις των παράνομων ένοπλων σχηματισμών στη Χαλαντίγια, στη Χαμιντίγια και στο Μπουστάν αλ Ντιβάν.

  Η κατάσταση στην Χομς δείχνει σαφώς υπέρ του Άσαντ, αλλά μην ξεχνάμε ότι η Χομς δεν είναι Αλ Κουσείρ, είναι μια πόλη με το μέγεθος της Θεσσαλονίκης, και θα χρειαστούν μέρες πολυαίμακτου αγώνα για να “καθαρίσει” από τους ισλαμιστές αντάρτες.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s