Βίντεο ΣΟΚ! Ισλαμοφασίστες αποκεφάλισαν ορθόδοξο ιερέα στη Συρία

+ν+θ +ι+κ+σ+ν+θ +α+ξ+ε+ΣΠΡΟΣΟΧΗ! Οι εικόνες είναι ιδιαίτερα σκληρές…

Από Βρυξέλλες, Δημήτρης Πορφύρης και Πηνελόπη Σταφυλά

66 ημέρες μετά την απαγωγή των επισκόπων ….

Ενώ η έκβαση του πολέμου στη Συρία κρίνεται στις αδυσώπητες μάχες για τον έλεγχο του Χαλεπίου, δημοσιοποιείται βίντεο με  εκτέλεση  2 ατόμων τα οποία ταυτοποιούνται από τον αραβικό τύπο ως χριστιανοί, 1 επίσκοπος και ένας πολίτης.

Πρόκειται για μαγνητοσκόπηση έκτακτου ισλαμικού δικαστηρίου το οποίο συνέρχεται με πλήρη επισημότητα και αθρόα συμμετοχή ακροατηρίου και αποφασίζει την δια αποκεφαλισμού εκτέλεση των κατηγορουμένων. Προφανώς η τήρηση των κανόνων της Σαρίας και η διάταξη των ακροβολισμένων σε όλα τα σημεία παρευρισκομένων ισλαμιστών αλλά και τα εμβλήματα της περιβόητης Αλ Κάιντα υποδηλώνουν ότι δικάζονται επιφανή πρόσωπα της συριακής κοινωνίας.

+Ω +ι+κ+σ+ν+Ω +γ+Χ+ο+Σ+δ+Ω +θ 3+¬_Γ +γ+Σ+ν+Ω+Υ+θ+κ+θ+ξ+ε+Χ+ζ+θ+μ +θ +Σ+ι+θ+γ+Χ+ο+Σ+δ+β+μ+ε+θ+μ +ν+θ+ξ 2+¬_Ζ +α+ξ+ε+Σ+ν+θ+μ +θ +Φ+Ω+ε+β+θ+μ +γ+Σ+β +ν +ι+δ+Ω+α+θ+μ +θ +Χ+γ+ν+Χ+δ+Χ+μ+ν+Ω+μ +θ+β 3 +γ+Σ+ν+Ω+Υ+θ+κ+θ+ξ+ε+Χ+ζ+θ+β +ν+θ +ι+κ+σ+ν+θ +α+ξ+ε+Σ +ν+θ +Σ+γ+κ+θ+Σ+ν+Ω+κ+β+θ +Σ+δ+Σ+δ+Σ+Υ+ε+θ+βΠαραθέτουμε απομαγνητοφωνημένη τη διαδικασία απόδοσης δικαίου, από τα αραβικά αλλά όχι την κλασική αραβική Λιβάνου και Συρίας αφού χρησιμοποιούνται λέξεις και εκφράσεις αλλά και προφορά της καθομιλουμένης στην Αφρική αραβικής.Αυτό καθιστά την ερμηνεία των λεγομένων εξαιρετικά δύσκολη αφού υπάρχουν και αμφιλεγόμενοι όροι –έννοιες , ειδικά όταν αναφέρονται στους « αξιωματούχους Χαλεπίου » ( ντουμπάντ μιν Χαλέμπ). Δεν είναι σαφές αν ο δημόσιος κατήγορος υποδεικνύει ως αξιωματούχο τον ίδιο τον πρώτο κατηγορούμενο ή αν αναφέρεται μόνο σε συνεργασία του με τέτοιο παράγοντα Χαλεπίου.

Για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου διακινήθηκε από αντάρτες, βίντεο που αναπαράγει όλο το σαριακό δικαστικό /δικονομικό σύστημα. Υπάρχει ο θεσμός του δημόσιου κατήγορου, το ακροατήριο,  η απαγγελία του κατηγορητηρίου και η εκτέλεση της ποινής. Το ακροατήριο επισφραγίζει παρέχοντας τη λαική του συναίνεση κα νομιμοποιεί την  εκδοθείσα απόφαση εν ονόματι του Θεού, δια βοής και αλαλαγμών .

-Τον λόγο έχει ο επικεφαλής . Καθησυχάζει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη διότι « δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον Θεό να πάει αίμα χαράμι » (δηλαδή να χυθεί άδικα) . Διαβεβαιώνει ότι « θα διερευνηθεί η υπόθεση μέχρι να οδηγηθούν στην αλήθεια ».Ζητάει από το πλήθος « να καθίσει και να ακούσει με προσοχή το κατηγορητήριο ».Ύστερα δίνει την διαταγή να γυρίσουν τους κατηγορούμενους μπροστά,ενώπιόν τους. Ακολουθεί η ανάγνωση του κατηγορητηρίου:

Βοηθούν τις κυβερνητικές δυνάμεις ενάντια στους μουτζαχεντίν.Ακόμη δεν είχαν απελευθερωθεί και βρήκαμε στην κατοχή τους τηλέφωνα αξιωματούχων. Που βρήκαν αυτά τα τηλέφωνα των  αρχών  του Χαλεπίου ; Μην ανησυχείτε όμως, γιατί ακόμη βρισκόμαστε στην φάση της εξέτασης (Σμτφ : « προκαταρκτικής έρευνας »).Έδινε αναφορά στις  αρχές από ποιές διαδρομές περνούσαν τα όπλα και οι πύραυλοι για τον Ελεύθερο Στρατό.Θέλουμε την Σαρία του Θεού σαν Κρίση.

Ο όχλος αλαλάζει : Αλάχ Ακμπάρ ο Θεός είναι μεγάλος και η δόξα είναι στο Θεό.

Ακούγονται φωνές : Kάντε πίσω ,κάντε πίσω (Σμτφ : για να οπισθοχωρήσει το πλήθος).

Nα ένας χριστιανός ! (« νάσρα » : ο όρος « νάσρα » δεν χρησιμοποιείται στην κλασική αραβική παρά μόνο συναντάται στην αραβική της Αφρικής , « Μουσίχγια » είναι ο χριστιανός).

Τότε κάποιοι φωνάζουν : Δώστε ένα μαχαίρι.Ένα που να κόβει καλά.

Συνωστίζονται και διαπληκτίζονται για να συμμετάσχουν όλοι στον σφαγιασμό.

Οι επικεφαλής τους απωθούν φωνάζοντας : Κάντε πίσω,κάντε πίσω.

Ένας άλλος προσφέρεται : Nα ! πάρε ένα καλό μαχαίρι.

Αφού τον αποτελειώνουν,  ο επικεφαλής κραυγάζει : Αλλάχ Tακμπίρ.Αποδώστε τη δόξα στο Θεό.

Tο πλήθος ανταπαντά ξέφρενα : Αλλάχ Ακμπάρ.

Ο επικεφαλής μαζί με το πλήθος αναφωνούν :Ο Θεός μας κυριαρχεί ,Σε Σένα θα είμαστε πάντα πιστοί.

Προειδοποιεί :Αυτό περιμένει όσους ακολουθούν τον Άσσαντ και η οργή του Θεού έτσι θα πέσει επάνω τους.

Ρίχνονται όλοι πάνω στο δεύτερο θύμα.Το αποκεφαλίζουν.Έπειτα περνάνε και το φτύνουν.

Ο επικεφαλής υποδεικνύει : Βάλτε το κεφάλι αυτού του σκύλου στη θέση του.

Ύστερα δίνει οδηγίες : Όσοι είδαν να πάνε πίσω ,να κάνουν χώρο  για τους υπόλοιπους.

Η βιντεοσκόπηση σταματά πριν την εκτέλεση του τρίτου προσώπου.

O Τύπος του Λιβάνου gazire  και Beirute Today (26/06/13) αναφέρονται στο συγκεκριμένο βίντεο και κάνουν λόγο για εκτέλεση στο Xεντλίμπ κοντά στο Χαλέπι ενός Επισκόπου μετά την απαγωγή του καθώς κι ενός άλλου  χριστιανού ομήρου που προέρχεται από  άλλη πόλη, την Ντέιρ ελ Ζορ . Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, οι όμηροι ήταν στα χέρια της « Τζαχμπάντ Αλ Νούσρα » ( Μέτωπο της Νίκης) και άλλων τρομοκρατικών στοιχείων όπως Τσετσένων που ανήκουν στην Αλ Κάιντα. Η ενεργή συμμετοχή της Αλ Κάιντα διαφαίνεται και μέσα από το βίντεο όπου επικεφαλής τρομοκράτης φέρει την χαρακτηριστική μαύρη μπαντάνα με την εμβληματική επιγραφή της Οργάνωσης « Δεν υπάρχει άλλος Θεός πλην του Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο απεσταλμένος του » (ομολογία πίστης, σάχαντα) .

Το syriatruth αναφέρει ότι πρόκειται για μια τελετουργική σφαγή σύμφωνα με το γουαχαμπιτικό τυπικό όπου χρησιμοποιούνται για κόψιμο του λαιμού ματσέτες και μαχαίρια. Επίσης αποδίδει την πολιτική ευθύνη αυτών των πράξεων στη συριακή αντιπολίτευση και στα όργανά της. Το syriareport επιβεβαιώνει ότι ανάμεσα στους σφαγμένους ο ένας ήταν ιερωμένος. Τα μέσα της συριακής διασποράς επίσης αναμεταδίδουν την είδηση για εκτέλεση ενός επισκόπου. Το ίδιο αναπαράγεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου διαχειριστές  είναι επίσημες οργανώσεις της συριακής αντίστασης ενάντια στην εισαγόμενη τρομοκρατία.

89 thoughts on “Βίντεο ΣΟΚ! Ισλαμοφασίστες αποκεφάλισαν ορθόδοξο ιερέα στη Συρία”

  1. αν δεν μπορεί να προστατέψει το ΝΑΤΟ και η Ευρωπη τους ισλαμιστες θα το κανει ο ΣΥΡΙΖΑ

   ολη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

   για μια Ελλαδα ισλαμιστικη και πΑκΙστανικη
   για μια ευρωπη ισλΑμικη
   επανΑφορα των μΙσθωΝ καΙ των συνταξεων για τους μουσουλμανους
   τζαμια σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και γκρεμισμα εκκλησιων

   Like

   1. ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ

    Like

  2. τρολοαλβανε σε περιμενουμε μονο που
   εμεις δεν κοβουμε κεφαλια αλλα θα σε
   ταϊσουμε κοκορετσι με τα δικα σου εντερα ……………….

   Like

  3. Βάρβαρες πράξεις ανθρώπων που πιστεύουν σε βάρβαρα δόγματα. Διότι, όπως έλεγε ο π. Α. Αλεβιζόπουλος: δεν υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι• επικίνδυνα δόγματα υπάρχουν.

   Βέβαια σε τούτο το σφαγείο –έτσι αποκαλούσε, χωρίς να έχει άδικο, τη Γη ο Λιαντίνης– άλλοι σφάζουν τους συνανθρώπους τους με στομωμένους σουγιάδες σαν να ήταν σφαχτάρια, και άλλοι τους σφάζουν με θανατερά ΜΝΗΜΟΝΙΑ (υπενθ.: στην Ελλάδα με τα μνημόνια έχουν “σφαγιαστεί” 5000 άνθρωποι)…

   Για αυτό, προσοχή στα… δόγματα!

   Like

  4. ετσι…ο ενας ανθρωπος απεναντι στον αλλο(προκειμενου να εξυπηρετουνται συμφεροντα ολιγων)για να παμε μπροστα….οτι εχουμε μυαλο? το ξεχασαμε? γιατι αραγε?

   Like

 1. Να υποθέσουμε ότι την ίδια τύχη θα είχαν και οι αγνοούμενοι ορθόδοξοι μητροπολίτες που είχαν απαχθεί και βγαίναν τα βοθροκάναλα όλο καμάρι την άλλη μέρα ότι απελευθερώθηκαν; να τα βλέπει ο rayban αβραμο που τους στηρίζει τους ταλιμπανομισθοφόρους……. και η κυβερνησάρα μας που απέσυρε πισω τον πρεσβευτή μας από την Δαμασκό σαν ένδειξη συμπαράστασης στους ΑΛ κάιντες……να υποθέσω ότι και τους τραυματίες τους τους περιθάλπτουμε εμείς όπως κάναμε και με τους τραυματίες αλκάιντες της Λιβύης που τους είχαμε στα νοσοκομεία μας; και οι οποίοι ποτέ δεν έφυγαν απο την Ελλάδα….

  Like

  1. Έφυγαν..

   κάποια στιγμή ακούστηκε πως εξαφανίστηκαν…. υποθέτω προς Συρία πλευρά.

   Αυτό ξέρεις τι μας κάνει;

   συνένοχους και συνεργάτες στις σφαγές του συριακού άμαχου πληθυσμού και των Χριστιανών.

   Εύγε στην ‘κυβέρνησή μας’ εύγε σε όλα τα καθάρματα της βουλής που σιώπησαν..

   Like

   1. Ἐδῶ σιωπᾶ ὁ Πατριάρχης!

    Δὲν ἀναφέρω τὸν Πάπα,διότι στὴν περίπτωσί του,ἀρκεῖ νὰ σφάζωνται ὀρθόδοξοι!

    Ἀλήθεια κανένας ἱεράρχης εἶπε τίποτα;

    Ἀθανάσιος Ἀλβανίας,Σεραφείμ,Ἀμβρόσιος,
    Ἄνθιμος,καὶ ὁ πολύς Νικόλαος Μεσογαίας;

    Τό ξεκαθάρισμα σὲ ἐκείνη τὴν περιοχή ἔχει σχέσι μὲ τὸν ἐπιθυμητὸ ἀφανισμὸ ὁλοκλήρου τοῦ Ἑλληνισμοῦ,ἀρχαίου καὶ Βυζαντινοῦ,ἄν σκεφθῆτε τὴν ἱστορία αὐτῆς τῆς περιοχῆς,θὰ καταλάβετε τὶ λέω.

    Μετὰ θὰ ἔρθουν καὶ στὴν Μητρόπολη.
    Ἀλλά ἐδῶ μᾶλλον αὐτοὶ θὰ χάσουν τὸ κεφάλι τους.
    Εἶναι νὰ φύγη τὸ πρῶτο μούδιασμα.

    Like

   2. Αυτή τη στιγμή Κόριννα, στην μαρτυρική Συρία ‘γεννιούνται’ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

    Like

   3. Κόριννα

    μπροστά στο σχέδιο της ΝΤΠ όλοι κάθονται ΣΟΥΖΑ και κάνουν ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΜΈΝΟ

    Like

   4. —–Διεθνείς καί κατ’ εξξακολουθησιν καί καθ΄υποτροπήν Π Ρ Ο Δ Ό Τ Ε Σ . –

    Like

   5. Σε πρώτο πρόσωπο μιλάω,μόνον σε άτομα που πραγματικά έχουν κερδίσει την συμπάθεια μου,γι αυτό λοιπόν αναφέρομαι στην παραπάνω κυρία σε τρίτο πρόσωπο!!!Για πατήστε απάνω ακριβώς στο όνομα μου, στο προφίλ μου,εκεί με τα μπλέ γράμματα,να διαπιστώσετε τι άρθρο κοινοποίησε στην ομήγυρη της η …κυρά!!!

    Και εγώ πιστεύω στον ΘΕΟ όμως δεν ανέχομαι να με δουλεύουν ψιλό γαζί κάτι τυχάρπαστα τρόλ του διαδικτύου όπως άλλωστε συνέβη τώρα με την ..κυρά που έχαψε ένα ωραιότατο παραμύθι!!Το λινκ που την διαψεύδει,το παρακάτω!:

    h ttp://www.iefimerida.gr/news/69438/πως-ο-γέροντας-παστίτσιος-κορόιδεψε-με-ένα-θαύμα-μαϊμού-τη-χρυσή-αυγή

    Like

   6. Ο κύριος που με έμαθε να χρησιμοποιώ τρίτο πρόσωπο όταν αναφέρομαι σε αντιπαθέστατους,είναι ο Χρήστος ο Βούλγαρης!!Πολύ έξυπνο Χρήστο!!

    Like

   7. Γενικώς μιλάω τώρα!!Ειλικρινά έχω απογοητευτεί με την κατάντια μας!!Απλά όνειδος και τέλος από εμένα στην παρούσα σειρά σχολίων!!

    Like

   8. John, εσύ έχεις φάει πολύ κόλλημα με μένα.
    Πρέπει λοιπόν να γνωρίζω για αυτόν τον “παστίτσιο” και να βλέπω τα πράγματα με μνησικακία και υποψία όπως εσύ. Και το θέμα είναι ότι την κακία και τον ύπουλο σκοπό του άλλου την αποδίδεις σε μένα. Μπαίνεις λοιπόν στο ιστολόγιο που αναρτώ άρθρα να βρεις κάποιο στραβοπάτημα για να με καρφώσεις!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ JOHN.

    GET A LIFE JOHN, και βγάλε το μίσος που έχεις μέσα σου γιατί θα λιώσει την ψυχή σου.

    Αυτή η συνεχής προσπάθειά σου να ηθικολογείς όταν στην πράξη σέρνεσαι σαν το φίδι από ύπουλα και ποταπά ένστικτα είναι ύβρις για τον ίδιο τον άνθρωπο.

    Like

   9. Και για να μην μπεις στον κόπο, φρέσκο φρέσκο απ’ την άλλη “γειτονιά”.

    Φαίη είπε
    Ιουνίου 29, 2013 στις 2:13 πμ e

    Μόλις “επληροφορήθει” (δια χαιρέκακων τυμπάνων και ροπάλων) από το “καρφί της γειτονιάς” (σήμερα απέκτησε το παρατσούκλι με τον ιδρώτα του), ότι τούτο το θαύμα ήταν στημμένο από έναν “παστίτσιο”.

    Δεν πειράζει, ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.
    Όσοι την έχουν μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τα βοθρολύματα σε κρύο γάργαρο νερό.

    Like

 2. Έχει σκεφτεί κανείς πόσο τυχαίο είναι που τέτοια βίντεο κυκλοφορούν (και τελευταίως πολύ) σε όλα τα διαδικτυακά μέσα παγκοσμίως;

  Like

  1. Είναι τα πρόδρομα πολιτιστικά δρώμενα για την ανέγερση του “λατρευτικού τεμένους” στην Αθήνα.

   Like

  2. Κυκλοφορούν τόσα πολλά γιατί οι ισλαμιστές τα αναρτούν στους δικούς στους ιστοχώρους. Λογικό είναι από εκεί να τα βρίσκουν οι υπόλοιποι και να τα επαναρτούν σε liveleak, youtube κτλ κτλ. Εσύ δηλαδή τι προτιμάς; Την “ενημέρωση” του CNN από την Βαγδάτη που στην πραγματικότητα έγινε σε κάποιο στούντιο στην Ατλάντα; Αυτή είναι η πραγματικότητα! Τσετσένοι και άραβες (προσοχή, οι άραβες ΔΕΝ είναι γηγενείς Σύριοι, είναι αφιχθέντες τον 7ο-8ο αιώνα σ’ αυτές τις περιοχές) σκοτώνουν ΟΛΟΥΣ του μη μουσουλμάνους και όλα αυτά χάριν στην δημιουργία μια νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που θα λειτουργεί ως ζωτικός χώρος του περιούσιου λαού!

   Like

   1. Μάλλον δεν κατάλαβες που το πάω.
    Αλλίμονο αν θέλω την ‘ενημέρωση’ του CNN..

    Ο πόλεμος μπαίνει σε νέα φάση.
    Αυτό θέλω να πω.

    Like

  3. Φαιη

   ειναι μεθοδοι τρομοκρατησης των χριστιανων της περιοχης.Το εκαναν στο Ιρακ και τους εδιωξαν ολους, χαθηκε η αρχαιοτατη ασσυριακη χριστιανική κοινοτητα η οποια μεταναστευσε όπου μπορεσε προκειμενου να γλυτωσει…
   Τα γραφει και το κορανι,πως ετσι πρεπει να κανουν …

   Like

   1. και δεν σταματάει μόνο σε εκείνη την περιοχή Μίσα..

    Ο φόβος είναι μεγάλο εργαλείο χειραγώγισης ακόμα και για εμάς εδώ που απλά ‘μυριζόμαστε’ την κατάσταση.

    Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια Μίσα.. αυτό βλέπω δυστυχώς.
    Από που θα μας πρωτοέρθει δεν ξέρω.

    Αυτός ο πόλεμος μετατρέπεται σε θρησκευτικό και από τη στιγμή που “οι παίχτες” έχουν εισβάλλει και στη Δύση, φοβάμαι ότι στήνεται γενική ανάφλεξη.

    Like

   2. Φαιη

    παρακολουθει με προσοχή τι γινεται εκει κάτω…
    δεν ειναι καθολου απλά τα πραγματα…
    ακουγονται φωνές αμερικανων «εθελοντων» που ειναι στη Συρια για επεμβαση των πεζοναυτων κατά του «σφαγεα» Ασσαντ…
    οι ίδιοι θεωρουν ως αντιδρασεις στην καταπιεση του καθεστωτος τα ανθρωποκουρμπάνια…
    το Ισραηλ φαινεται πως ειναι στην ιδια λογικη ελπιζοντας πως σουνιτες με σηιτες θα φαγωθουν μεταξυ τους κι εκεινο θα κανει παρτυ, θα τελειωσει με τους Παλαιστινιους μια και δια παντος και θα ψαλιδισει μαζι Χεζμπολαχ και Περσια…
    ειναι και τα τερατα οι πετρελαιαδες που ριχνουν τρελα λεφτα σε οπλα και μισθοφορους ….
    απο 27 χωρες εχουν παει να πολεμησουν τον Ασσαντ…

    Like

   3. Τρία πράγματα θέλουν αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτούς που υποστηρίζουν αυτά τα σκοταδιστήρια.

    *Το ένα ένα να παραγέται συνεχώς φόβος και μίσος γιατί με αυτά τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα τρέφονται.
    (Για αυτό και προωθούν και επιτρέπουν τις εκδηλώσεις βίας, ληστείες, δολοφονίες εγκλήματα με διάφορους τρόπους ακόμα και με υποσυνείδητα μηνύματα στην τηλεόραση
    http://www.youtube.com/watch?v=SuczzXPRLGg )

    *Το άλλο είναι να εγκαταστήσουν παντού συγκεντρωτικές, απόλυτες κτηνώδεις εξουσίες, που κανείς δεν θα τολμά να τους σηκώσει κεφάλι (βλέποντας αυτά καταλαβαίνουμε γιατί), ελεγχόμενες από τους ίδιους, και ουσιαστικά εντολοδόχους τους, που θα προετοιμάζουν την απόλυτη τοπική υποταγή στην παγκόσμια τυραννία που ονειρεύονται να εγκαταστήσουν για να εκμεταλλευθούν και να απομυζήσουν όλον τον πλανήτη.

    Να θυμάστε ότι για αυτούς οι άνθρωποι είμαστε απλώς κτηνοτροφικό προϊόν.

    *Και τρίτον την μείωση του πληθυσμού. Είμαστε πάρα πολλοί και ενοχλητικοί. Επιπλέον έχουμε αρχίσει να ξυπνάμε και δεν υποτασσόμαστε πιά. Τόσα δις και ανυπότακτα πάει πολύ! Πρέπει να γίνουμε του χεριού τους. Να έχουμε αριθμό που να τον κουλαντρίζουν.
    Η μείωση του πληθυσμού επιτυγχάνεται δια της στείρωσης (καλαμπόκι epicyte και υποπροϊόντα του, +μεταλλαγμένα, +χημικά) δια του θανάτου (εμβολιασμοί χημικά, φάρμακα, ψυχοφάρμακα, αεροψεκασμοί, βία κλπ) αλλά εκτός από την στείρωση -από την οποία κάποιοι μπορεί να ξεφύγουν- προωθούν και κάτι άλλο για να μην γεννιούνται παιδιά… προωθούν την καθοδηγούμενη σεξουαλικότητα τέτοια που να μην προάγει την τεκνοποιϊα… ποια είναι αυτή;;;;
    Μα η ομοφυλοφυλία!
    Στις ΗΠΑ -που είναι η έδρα αυτών των “κυρίων” αναγκάζουν στα σχολεία παιδιά του ίδιου φύλλου να φιλιούνται στο στόμα “για να μην γίνουν ομοφυλοφοβικά”…
    Αν είσαι γκεή δεν αναπαράγεσαι… είναι πολύ βολικό για την μείωση του πληθυσμού και προάγεται.

    Για αυτό βλέπουμε αυτό το απίστευτο και απόλυτα παρανοϊκό ευτράπελο από την μια να προωθούν την ελευθερότητα και την ομοφυλοφιλία κι απ’ την άλλη, οι ίδιοι να προωθούν καθεστώτα που στην κυριολεξία ευνουχίζουν κάθε ελευθερία όχι μόνο σεξουαλική αλλά οποιουδήποτε είδους ορμώμενα από σκοταδιστικές αντιλήψεις ιεροεξεταστικής βαρβαρότητας και αναρωτιέται κανείς τόσο αντίθετα πράγματα πώς γίνεται να υποστηρίζονται και τι σκοπιμότητα εξυπηρετεί η προώθησή τους.
    Αν όμως το δει έτσι, γίνεται πολύ κατανοητό, νομίζω…

    Like

 3. Μ’ αρέέέέέέέσει, κάργα,,,, πού οι αδιάβαστοι Βρυξελλιώτες νεανίες “Δημοσιογράφοι”,
  (όπως όλοι οι κουτοπόνηροι, δήθεν έκπληκτοι, ψαλιδόκ@λοι Έλληνες),
  κάνουν, ΚΑΝΟΥΝ λέγω, πώς εκπλήσσονται, από τό παιζόμενο στό βίντεο,
  ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ , ΒΑΡΒΑΡΟ …έργο,
  από τούς ΑραβοΒάρβαρους αμφωτέρωθεν ανθρωποφάγους ΙσλαμοΧριστιανούς (!!!).

  Ρέ σείς παιδιά, διαβασμένα (!!!!), , ΔΕΝ τόχετε ξαναδεί τό έργο ? Ποτέ ???
  Παιζότανε, (sold out), όλη τήν ΘΕΑΤΡΙΚΗ περίοδο 1946 – 1949,
  πάνω στά βουνά τής ….”ελεύθερης Ελλάδας” …………..

  Like

  1. Δίκιο έχεις αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και αυτοί που τα έζησαν είναι συνήθως στην κλίνη του Θανάτου, άσε που προσπαθούν να ξεχάσουν. Οι νεώτεροι τι να κλάσουν, μόνο για μεγάλα λόγια είναι, μιλάνε για κονσερβοκούτια, πηγάδες και άλλα τέτοια και μόλις κοπεί το δαχτυλάκι τους σκούζουν σαν Αδερφές του Ελέους! Πίστεψε με, κανένας τους δεν θέλει να δει τέτοια πράγματα εδώ αλλά όλοι τους σπρώχνουν, λόγω τουρκαλαβνομπαρόκ αντιλήψεων, την κατάσταση προς αυτή τη κατεύθυνση.

   Like

  2. Υπάρχει,από περιγραφή επιζώντα, τής κουμμουνιστικής θηριωδίας τών ετών 1946-1949……ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ…….

   Οι ισλαμοφασίστες σφάζουν από έναν κάθε φορά καί τόν αποκεφαλίζουν….οι κουμμουνιστές,τής τότε αγωνιστικής τους περιόδου,έβαζαν 20-50
   άτομα στή σειρά,μέ δεμένα τά πίσω χέρια,τούς οδηγούσαν μπρός σέ γκρεμό,όπου ό σφαγέας τούς τραβούσε μαχαιριά στή καρωτίδα καί ακο-
   λούθως σουτάριζε τόν ημιθανή σφαγμένο στό καιάδα…

   Ο επιζήσας τής σφαγής,από αιφνίδια επιδρομή τής Χωροφυλακής,περιέγραφε τή προτροπή τού σφαγέα,πρός τά θύματά του,νά τεντώνουν καλά
   τό λαιμό τους,ώστε νά μήν λερωθεί,ό σφαγέας,από τό αίμα τών θυμάτων του……..

   Like

   1. Χορτιατης , οι εθνικοφρονες ταγματασφαλιτες του Σουμπερτ …μια γυναίκα δεμένη σε ένα δέντρο αναγκάζεται να παρακολουθήσει το διαδοχικό βιασμό και εν συνεχεία τη δολοφονία (με το μαρτυρικό παλούκωμα) της νεαρής κόρης της……

    Like

   2. Σοβαρά Προβοκάτορα ;
    Μόνο οι κομμουνιστές έσφαζαν στον Εμφύλιο ;
    Θέλεις μερικά παραδείγματα θυμάτων χιτών και ταγματασφαλιτών κυνηγών-κεφαλών ;

    “Στο χωριό Κλαδισός κοντά στα Χανιά οι κυβερνητικές δυνάμεις τοποθέτησαν τα ακέφαλα σώματα και τα κεφάλια 7 ανταρτών του ΔΣΕ Κρήτης και μιας γυμνής γυναίκας στο κεφάλι της οποίας είχαν βάλει και γυαλιά για αστείο. Το τελευταίο κεφάλι και κορμί ήταν του Έκτορα Θεοδωράκη (μακρινού εξαδερφου του Μίκη Θεοδωράκη.

    Το 1951, ο ανθυπασπιστής Ευτύχιος, σταθμάρχης Χωροφυλακής Μαραθοκάμπου κάλεσε στο γραφείο του τον κατάδικο τότε καπετάνιο του ΔΣΕ Σάμου Γιάννη Ζαφείρη για να του διηγηθεί το φοβερό έγκλημα του Μαραθόκαμπου. Στα τέλη του Μάη του 1948 οι ΜΑΥδες των Αρβανιτών σε συνεργασία με Πυργιώτες παρακρατικούς και με χωροφύλακες της μονάδας Πύργου εκτέλεσαν με φρικτά βασανιστήρια έξι άνδρες του ΔΣΕ Σάμου που είχαν αιχμαλωτιστεί στις Ξηρόλακες. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και ο Μανώλης Αποστόλου που αφού τον βασάνισαν τον έσφαξαν και με ένα κατσούνι και απέκοψαν το κεφάλι του. Το κεφάλι τοποθετήθηκε σε τορβά και διαπομπεύτηκε στον Μαραθόκαμπο. Εκεί οι ΜΑΥ το κλωτσούσαν σαν τόπι.

    Τα κεφάλια των τελευταίων ανταρτών της Ρούμελης, Δρόσου Κεφαλά, Νίκου Γεράνη, Κώστα Κόκλα, Κώστα Κραβαρίτη και του Γιάννη Ζερμπίνου μεταφέρθηκαν στο παζάρι της Σπερχειάδας όπου νωρίτερα κρέμασαν το κεφάλι του Θανάση Καλαμπόκα. Οι τελευταίοι αντάρτες σκοτώθηκαν από ΜΑΥ και στρατιώτες του ΕΣ στις 17/12/1949. Για το φρικτό τους τέλος ευθύνεται ο ταγματάρχης Φλώρος.

    Το κεφάλι του Γιάννη Κόκκαλου αποκόπηκε από την συμμορία του ταγματασφαλίτη Λευτέρη Καλαϊτζή και εκτέθηκε στο χωριό του Πολυγύρο. Το κεφάλι παρουσιάστηκε πρώτα στην μητέρα του, θέαμα που την οδήγησε στην τρέλα. Το κεφάλι τάφηκε 3 φορές και ξεθάφτηκε από τους παρακρατικούς.

    Tα κεφάλια των ΕΛΑΣιτών Μπαρμπα-Θωμά Μπέλου και του νεαρού Ηρακλή Παυλίδη κόπηκαν και εξετέθησαν μετά από την δολοφονία τους από ΜΑΥ και χωροφύλακες στην άνω πλατέια Αλμυρού.

    Στις 15 -12-1949, μια όμάδα αγωνιστών του ΔΣΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Μαγκλάρα οργανώνει εξόδους αγωνιστών από την χώρα. Η ομάδα αυτή έχει ως βάση της την γιάφκα των Αντωναίων στα Αργύρια Φθιώτιδας. Οι παλιοί τροφοδότες Αντωναίοι όμως έχουν προδόσει στα στερνά τους αντάρτες. Έτσι ο Μαγκλάρας πέφτει με ακόμα 6 συντρόφους του στην θέση Παλιοφυτιές Διλόφου. Τα επτά κεφάλια τους τοποθετούνται από τον στρατό σε κιβώτια πυρομαχικών και εκτίθενται στην πλατεία Σπερχειάδας. Όταν η διαπόμπευσή τους τελείωσε έδωσαν την άδεια να ταφούν σε κοινότάφειο στο νεκροταφείο της πόλης.

    Στις 26 Νοεμβρίου του 1947 παρακρατικοί του χωριού Μαργιολάτα Παρνασσίδας δολοφόνησαν τον παλιό αντάρτη του ΕΛΑΣ Ηλία Μακρυνιώτη. Μετά το έγκλημα απέκοψαν το κεφάλι του και μαζί με τα ζώα του (η δολοφονία έγινε στο μαντρί του θύματος) κατευθύνθηκαν στην πλατέια του χωριού. Εκεί εξέθεσαν το κεφάλι σε δέντρο αφού πρώτα χτύπησαν με αυτό την γυναίκα και την επτάχρονη κόρη του.

    Την άνοιξη του 1947, μια ομάδα στρατιωτών του ΕΣ και παρακρατικών εισέρχονται στην Άρτα. Μαζεύονται στην πλατεία για να εκθέσουν το περιεχόμενο των σακιών που κουβαλάνε μαζί τους. Μια σειρά κομμένων κεφαλών εκτίθεται στα μάτια του κόσμου. Πρόκειται για τα κεφάλια των νεκρών μαχητών του ΔΣΕ που έπεσαν στην περιοχή Μηλάτες κατά την επιχέιρηση της Νιάλας. Τα κεφάλια ανήκαν σε μαχητές του αρχηγείου Τζουμέρκα του ΔΣΕ που διείσδυσε πρόωρα στην Άρτα με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και την ήττα του. Τα κεφάλια εκτέθηκαν και σε γύρω χωριά από παρακρατικούς και ΜΑΥ. Ένα από τα κεφάλια των νεκρών ταυτοποιήσαμε ότι ανήκε στον Θεόδωρο Ζαλοκώστα (Παλιούρα) υπολοχαγό του ΔΣΕ και σημαίνοντα κομμουνιστή του αρχηγείου Τζουμέρκα.”

    Τα παραπάνω παραδείγματα είναι εντελώς ενδεικτικά.

    Like

   3. ολα αυτα που εγραψες ηταν ολα μα ολα αποκεφαλισμοι ενοπλων ανταρτων
    μπορεις να μου πεις εσυ μαγκα τους δικους μου που ηταν 15,16 και 40 χρονων και
    δεν ξεραν απο που ηταν το μπροστινο και το πισω μερος του οπλου που τους σφαξαν σαν
    κατσικια επειδη δεν δωσαν 30 λιρες στον ενδοξο ΕΑΜ- ΕΛΛΑΣ τι διαφορα εχουν?
    εε?? για πες μας και μιλαμε για το 44 .
    ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

    Like

   4. Ρώτα Κίμωνα κάποιον Αθηναίο που έζησε την εποχή της Κατοχής και του Εμφυλίου για τα εγκλήματα των Ράλληδων και των Μπουραντάδων, να σου πει για τις έγκυες γυναίκες που βιάστηκαν και ξεκοιλιάστηκαν επειδή οι άντρες τους ή τα αδέλφια τους ήταν αντάρτες.

    Και κάτι ακόμα.
    Και οι κομμουνιστές από την πλευρά τους, κάτι αντίστοιχα επιχειρήματα σαν τα δικά σου χρησιμοποιούν για όσους έσφαζαν, ότι δηλαδή ήταν προδότες, ταγματασφαλίτες και δοσίλογοι (και πολλοί από αυτούς όντως ήταν).

    Like

   5. ΠΡΟΣ .α).ΜΙΣΑ…β)έναν πολίτη…..

    Αφού περιγράψαμε γλαφυρότατα τούς τίμιους αγώνες τού ανταρτοπολέμου ή εμφύλιου..διαλέχτε όνομα..ερωτάσθε…….

    Ηταν καλλίτερα ή χειρότερα πού έχασαν οι κουμμουνιστές..??????…..υπενθυμίζονται εδώ οι στρατιές τών από κουμμουνιστικά καθεστώτα
    εισελθόντων στή χώρα μας γυναικών,ρωσίδων,αλβανίδων,βουλγάρων καί τίς υπηρεσίες πού προσέφεραν,ιδίως στόν ανδρικό πληθυσμό….

    Ερωτώνται συνεπώς οι α καί β υπερθεν σχολιαστές,επιθυμούσαν οι κόρες,γυναίκες ,αδελφές τους νά γεννηθούν σέ κουμμουνιστική
    Ελλάδα…?????/…ξέρω τό ερώτημα ΔΕΝ θά απαντηθεί……..

    Like

   6. Σπύρο

    οι κομμουνιστες έχασαν γιατι ετσι συμφωνηθηκε στη Γιαλτα.Ταχουμε ξαναπει πως ηταν περιπατος για τις δυναμεις του ΕΛΑΣ αν ειχαν υποστηριξη απο τα Σοβιέτ αναλογη αυτης που ειχε το αστικο κρατος απο τους σκομπυδες…
    Προσωπικά θα προτιμουσα να ειχα γεννηθει σε μια Κουβα…..
    Τωρα να σου υπενθυμισω πως οι ρουμανοι νοσταλγουν τον Τσαουσεσκου, βιωνοντας τωρα το ΔΝΤ;;

    Like

   7. Μίσα…είχα φίλο,κουμμουνιστή,πού πήγαινε μπριγάδα,βοήθεια συλλογής ζακχαροκαλάμου,στή Κούβα…..μετά από τίς πρώτες 3 εθελοντικές,
    μέ έξοδά του,μεταβάσεις στή Κούβα ,τού Κάστρου,έριξε μαύρη πέτρα πίσω του καί αφοσιώθηκε στόν αείμνηστο Χαρίλαο Φλωράκη…

    Τά συντάγματα τού ΕΛΑΣ,πού έμπαιναν στήν Αθήνα,από Κηφισιά,όπως οι γερμανοί μερικά χρόνια νωρίτερα,είχαν επικεφαλής Ενωμοτάρχη τής
    Ελληνικής Βασ.Χωροφυλακής,βαλμένο εκεί από παλιά,από τήν εποχή τού Μανιαδάκη,ξέρεις από τότε πού ο ριζοσπάστης έβγαινε από τή
    γενική ασφάλεια……ΑΚΡΙΒΩΣ όπως σήμερα τό ΠΑΜΕ,πού συμμετέχει στίς πορείες,περνά έξω από τή βουλή καί αντί νά μπεί μέσα καί νά
    τήν κάψει,στρίβει τήν πορεία του,πρός Μοναστηράκι καί εκεί ποιό κάτω βάζουν τίς σημαίες τους,μέ τά στυλιάρια σέ ένα φορτηγό καί μετά
    διαλύονται….

    Οι Ρουμάνοι,Λατινογενής λαός,καμμία μά καμμία σχέση ΔΕΝ είχαν ποτέ μέ τό κουμμουνισμό…υποταγμένοι από τίς ρώσικες μεραρχίες
    υπέμεναν μαρτυρικά τό κουμμουνισμό,τού οποίου εκμεταλεύτηκαν στό έπακρο τίς δυνατότητες δωρεάν πολιτισμού,τεχνών καί γραμ-
    μάτων…..ή εξαθλίωση όμως τού ρουμάνικου λαού από τή διεφθαρμένη νονμεκλατούρα τής οικογένειας τσαουσέσκου,είχε συνέπεια
    τήν άνευ δίκης εκτέλεση τσαουσέσκου καί συζύγου,πού μεταδόθηκε από όλα τά τηλεοπτικά δίκτυα…όπως ακριβώς θά γίνει στό άμεσο
    μέλλον καί στή χώρα μας,μέ τό απίστευτα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.καί τούς υπηρέτες του….καί ποτέ μήν ξεχνάς ποιός έφερε τό
    ΔΝΤ,στήν Ελλάδα…….

    Like

   8. Προβοκάτορα, αν κατ’εσέ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τότε δικαιώνονται όλοι οι αποκεφαλιστές-παλουκωτές-σφαγείς και βασανιστές από καταβολής κόσμου.
    Το δόγμα “Σοκ και Δέος” είναι όντως πολύ αποτελεσματικό!

    Like

   9. Πολίτα,πρώτος,αποτελεσματικός,παλουκωτής στήν ιστορία,ό βλαντίς τεπές ή κόμης δράκουλας,στά βουνά τής Τρανσυλβανίας,έχοντας λίγους
    Ρουμάνους μαχητές έναντι τών πολυάριθμων τούρκων,παλούκωνε,όσους τούρκους αιχμαλώτιζε τοποθετώντας τους στίς εισόδους από όπου
    οι τούρκοι θά επιτίθεντο,,,,οι τούρκοι στρατιώτες βλέποντας παλουκωμένους τούς συντρόφους τους γύριζαν πίσω πανικόβλητοι καί έτσι έμειναν
    απόρθητα,από τούς τούρκους τά χωριά τού κόμη δράκουλα……….συμφωνώ τό σοκ καί δέος είναι αποτελεσματικό γιά κείνον πού έχει τά κότσια
    νά τό εφαρμόσει….

    Like

   10. Μίσα μη λές μέγαλες κουβέντες…. αυτο που θέλουν σήμερα….θα το βιώναμε 60 χρονια πριν…αν ήταν διαφορετική τροπή των πραγμάτων…
    Τα περί δντ ή τσαουσεσκου να με συγχωρείς…. είναι ψευτοδιλλήματα…..το πρότυπο για την ντπ είναι η κίνα με τους κουμμουνισταράδες της….Οι ελίτ των κομμάτων που τόσα χρόνια πλουτίζαν απλώς βγάλανε το σφυροδρέπανο…και βάλανε το άνετο και βολικό νεοφιλελεύθερο κουστούμι τους…Στην Ελλαδίτσα της μεταπολίτευσης η μεγαλύτερη δεξαμένη ταλέντων για να επανδρώσουν τον νεοφιλέλεύθερο χώρο είναι η αριστερά…η οποία ποτε δεν κυβέρνησε…αλλά στο όνομα της κυβερνάνε..Στην Ελλάδιτσα της μεταπολίτευσης ακούμε τσιτατα για χιτες και ταγματασφαλίτες (έχει ωραία κατάληξη για αυτό το χρησιμοποιουνε…) ενώ μας κυβερνήσαν οι γιοι των γαλληδων, των σημιτοειδών και των περίγυρων τους…και φυσικά για όλα τα δεινά του τόπου φταίνε οι τύραννοι Μεταξάς και Παπαδόπουλος
    Πολίτη επειδή σε βλέπω οτι έχεις ρίχτει με ζήλο στο να μοιράζεις πιστοποιητικά αντιστασιακού φρονήματος…ρώτα και συ κανέναν παλιό Αθηναίο..για αυτούς που σκότωναν οι πλιατσικολόγοι της οπλα επείδη είχαν συγγενείς στον στρατό της Μ. Ανατολής…ή σε μη εαμική οργάνωση… και αυτοί δοσίλογο;;;ι

    Like

  3. Κατ αρχην, άλλο το 1940, και άλλο το 2013… Και πριν απο 500 χρονια αν το παρουμε ετσι, γινοταν ακομα χειροτερα εγκληματα.
   Το σημερα με το σημερα θα συκρινουμε, οχι το σημερα με το τοτε.

   Επι πλεον, στον εμφυλιο τα εγκληματα τα εκαναν καποιοι συμμοριτες, ενθεν και ενθεν. Η πλειοψηφεια του κοσμου δεν συμμετειχε.
   Εδω, ενας σφαζει και αλλα 500 ατομα γυρω χειροκροτουν και πανυγιριζουν. Και αλλοι τοσοι φανατικοι ισλαμιστες επιδοκιμαζουν.
   Που την ειδατε αυτη την εικονα ποτε στην Ελλαδα ? Στα ονειρα σας ?

   Και τα εγληματα του εμφυλιου, δεν εγιναν στο ονομα καποιου Θεού, αλλα στο ονομα καποιας ιδεολογιας, δεξιας ή αριστερης…. και απο λιγους. Και ουτε αυτοι οι λιγοι που τα εκαναν φωναζαν ζητω ο Χριστός……..ζητω το κομμα ισως….

   Αλλα οταν εσεις βλεποντας μια τετοια φρικτη εικονα λετε ” και οι ελληνες ιδιοι ειναι ” και “ανθρωποφαγοι χριστιανοι”
   και ουτε μια τυπικη καταδικη, προφανως ειστε οπαδοι της διαστρεβλωσης και της βλακειας.
   Μαλλον οι ομοιοι σας ηταν αυτοι που εσφαζαν.

   Like

   1. Η απαντηση μου αναφερεται στον “AnyparktOs” που συγχεει ανομοιες εποχες και καταστασεις.
    Δεν αναφερομαι στους αλλους προσχολιασαντες, παρ οτι διαφωνω με καποιους απο αυτους.

    Like

 4. προσωπικα πιστευω οτι ολα αυτα γινονται για τη Ρωσια. Καποιοι προσπαθουνε με νυχια και με δοντια να τους κανουν να ξεκινησουν το τριτο παγκοσμιο…Συρια, σφαγες ορθοδοξων, πρακτορες, κ.τ.λ. Η απλα ειναι μηνυμα και “αντιποινα” επηδει οι Ρωσοι δε κανουν πισω στο θεμα Συρια-Ιραν.

  Εαν φυσικα αποδεχτουμε οτι οι Ρωσοι σαν ορθοδοξος λαος και συναμα υπερδυναμη θιγονται απο τις ενεργειες αυτες..

  Like

  1. Ναι, ξέρεις οι ισλαμιστές δεν έσφαζαν ποτέ χριστιανούς μέχρι τώρα. Τυχαία έφτασε το Ισλάμ μέχρι τις πύλες της Βιέννης. Το παρέσυρε ο άνεμος.

   Like

   1. ναι αλλα παντα γινοτανε για καποιο λογο..παντα υπηρχε μια “σιωπηλη δυτικη υποστηριξη” απο πισω..

    Like

 5. Ότι και αν είναι, ότι και αν συμβαίνει,
  το φίδι το έχουμε και στο δικό μας κόρφο….
  Κάνατε εμετό;;;

  Like

  1. Ούτε καν το είδα.
   Αρκετή βρωμιά έχουμε μαζέψει…
   Δεν χρειάζεται να βρωμίζουμε την ψυχή μας κι άλλο….

   Like

   1. Ούτε εγώ το είδα!
    Να πάνε να….@νε!!
    Μόνο τους διαλόγους διάβασα
    και ντράπηκα που είμαι άνθρωπος!!!

    Like

 6. ο…”ενας πολιτης” που ειναι ρε παιδια να μας διαφωτισει ο ξερολας μηπως και υπαρχει κατι που εμεις εδω δεν βλεπουμε…πχ οτι και καλα ολοι αυτοι οι μαζωμενοι ειναι τα παλικαρια του ασαντ με πολιτικη περιβολη και οι καταδικασμενοι ειναι συλληφθεντες ισλαμοφασιστες αντικαθεστωτικοι…!!!

  Like

 7. Θα μας σφαζουν σαν τον φουκαριαρη του βιντεο και οι σαμαραδες και τα δουλακια του (αδωνης ντινοπουλος και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις συριζαιοι κουκουεδες ισως και οι πολυχρωμες ουρες τους……….) θα βλεπουν…………ανακαμψη και succes story
  Αυτο θα πει εκσυχρονισμος της πολυθρονας.

  Like

 8. φαινεται ότι ζητα ο οργανισμος τους…..
  καινουργιες Σταυροφοριες…..
  καποιοι ετοιμαζουν το δρομο…….

  Like

  1. ΒΑΡΘΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ( ΜΠΕΕΕΕ) ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ?????

   Like

 9. Στο φίλιο προς την λιβανέζικη Χεζμπολάχ, Αλμανάρ αναφερεται πως ο σφαγιασθεις ιερωμένος είναι ο καθολικος ερημιτης Φραγκισκος Μουράντ…στο βιντεο εικονιζονται τσετσένοι και ενας με Αφγανικη (παστουν) περιβολή που θυμιζει τον Μπιν Λάντεν…

  h..p://www.almanar.com.lb/french/seccatpage.php?frid=18&seccatid=37

  Like

 10. Μουσάτες αδερφές όλοι! Πάρτε θάρρος,μην τους φοβάστε!Βαράτε!!!!!!

  Like

 11. Κυκλοφορούν τελευταία κάποια βίντεο που δείχνουν αποκεφαλισμούς ανθρώπων σαν να ήταν αρνιά.
  Έφτασα στα όρια της αντοχής μου.
  Εάν είναι υπάνθρωποι και τέρατα αυτοί που κάνουν αυτά τα εγκλήματα στην Συρία, Πόσο τέρατα απαρτίζουν τις κυβερνήσεις που υπερασπίζονται τους ισλαμοφασίστες όπως και αυτές που το παίζουν ουδέτερες όπως η δική μας καθώς και πόσο προσβάλουν το ανθρώπινο είδος η αναπαραγωγή αυτών των βίντεο απο διάφορα site με πρόσχημα την ενημέρωση
  Ο Θεός να μας φυλάει να μην χάσουμε την Ανθρωπιά μας!!

  Like

  1. Και όχι μόνο τους ισλαμοφασίστες αλλά και τους original φασιστοφασίστες και κάθε λογής ανθυποφασίστες.

   To βιντεάκι είναι λογοκριμένο και δεν περιέχει την σκηνή του αποκεφαλισμού με μαχαίρι.

   Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού SKYNEWS, σε ρεπορτάζ του από τη Ρωσία, κάνει λόγο για συμμορίες νεοναζί που αναπτύσσουν το μίσος και την εγκληματική δράση τους δανειζόμενες τακτικές ισλαμιστών εξτρεμιστών, θεωρώντας ότι βρίσκονται σε “ιερό φυλετικό πόλεμο”.

   Με αντιγραφή πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί και από ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις, μέσα στους18 μήνες, δύο μετανάστες έχουν αποκεφαλιστεί, ενώ μέσα στο 2008 80 μετανάστες έχουν δολοφονηθεί. Πριν από μια εβδομάδα, δικαστήριο της Μόσχας καταδίκασε μέλη συμμορίας εφήβων για τη δολοφονία 20 μεταναστών.

   Στο τελευταίο περιστατικό θύμα ήταν ο Σαλαχεντίν Αζίζοφ, εργάτης, 20 ετών, από το Τατζικιστάν. Του επιτέθηκαν ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, χτυπήθηκε αλύπητα με λοστούς και σύρθηκε σε παρακείμενο δάσος, όπου και αποκεφαλίστηκε. Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ φωτογραφία του νεκρού συνοδεύονταν με πολιτικά μηνύματα, με αποδέκτη την κρατική μηχανή, να σέβεται τη δρακόντεια νομοθεσία για τη μετανάστευση.

   Like

   1. Οτιδήποτε προσβάλει το ανθρώπινο είδος θα με βρει απέναντι ότι κ αν είναι αυτό είτε ισλαμοφασίστας ή φασιστοφασίστας όπως τους λες πολίτη.
    Σου-σας λέω :χάλασε η μέρα, η διάθεσή, κατέρρευσα ρε αδερφέ να βλέπω παιδάκια να ακολουθούν μεγάλα τέρατα να σφάζουν χειρότερα απ τα αρνιά ανθρώπους! Έδώ ένα πρόβατο ή χοίρο σφάζεις και γίνετε ολόκληρη ιεροτελεστία να μην καταλάβει τίποτα το ζώο. Όχι να βλέπεις ανθρώπους το 2013 να τυραννιέται είτε γιατί είναι χριστιανοί ή Αλεβίτες ή κάτι διαφορετικό απο τους άλλους!
    Και ρίχνω τεράστιο βάρος στις ενεργές και απαθείς κυβερνήσεις που τους στηρίζουν ή αδιαφορούν.
    Αλλά επισημαίνω δεν θα γίνω απο εκδίκηση ένας απ αυτούς αλλά ούτε και άγιος και σφαχτάρι.
    Την ανθρωπιά μας να μη χάσουμε, μα οι συνετοί είναι πολύ περισσότεροι απο τους αιμοβόρους και ψυχοπαθείς φονιάδες πάνω στην γη.

    Like

   2. @ ΠΟΛΙΤΗΣ !

    ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ( Η ΊΡΙΔΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΗΣΕΙ …) ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ !

    ………….ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΙΜΑ !

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΤΩ..!

    Like

   3. Ποτέ κανένας σκοπός δεν “άγιασε” κανένα μέσο.
    Ο βαρβαρισμός και η απανθρωπιά σε όλο τους το “μεγαλείο”.
    Εκείνο που ενοχλεί κάθε λογικό Ελληνα είναι το γεγονός ότι τόσο τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο και η κεφαλή της εκκλησίας ή οι αγιορείτες δεν θέτουν επιτακτικά το θέμα του άγριου αυτού φασισμού στη μαρτυρική Συρία, λες και δεν μας αφορά καθόλου το θέμα (έστω και αν είμαστε στην κατάσταση που μας οδήγησαν οι εδώ υποτελείς).
    Από τους σαμαροβενιζέλους και από τα ρεπούσια σχήματα δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από τη συμπόρευσή τους με τους σιωνο-ισλαμοφασίστες, αλλά από τους υπόλοιπους;
    Οταν καίγεται το σπίτι του γείτονα ….
    Ο,τι και αν είναι, σε όποιον θεό και αν πιστεύουν (ή δεν πιστεύουν) τα θύματα, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά αυτά τα βαρύτατα εγκλήματα. Το χειρότερο ότι βάζουν και παιδιά να παρακολουθούν τις άγριες αυτές σφαγές.
    Τα κριτήριά μας δεν μπορεί παρά να είναι ενιαία ως προς τη βαρβαρότητα και την απανθρωπιά. Απόλυτα καταδικαστέα απ’ όπου και αν προέρχεται, σε βάρος οποιουδήποτε και αν γίνεται.
    Βάστα Συρία, βάστα ανθρωπότητα.

    Like

   4. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΙΣΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 6 ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ 17 ΕΤΩΝ ΤΡΑΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΒΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΠΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΙΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ “ΜΠΕΛΛΟΣ”ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΖΩΗ

    Like

 12. Μην την “πατάτε” φίλοι μου με τις αναγέννηση των αντιπαραθέσεων και του μίσους του αδελφοκτόνου
  συμοριτοπόλεμου…..εδώ και τώρα τι κάνουμε….ΤΟ “κακό” έρχεται και θα πάρει χρόνια… αλλοίμονό μας αν μας βρει και πάλι διχασμένους ….

  Like

  1. Φίλε Αριστόδημε, έχεις απόλυτο δίκιο. Την “πάτησαν” κάποτε οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας, μην πάθουμε κι εμείς το ίδιο ξανά.
   Ενιαίο πατριωτικό μέτωπο χρειάζεται καταρχήν και οι όποιες διαφορές ανάμεσα στους πατριώτες μπορούν να λύνονται με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο.
   Αυτό είναι το εθνικό δημοκρατικό μας καθήκον.
   Πρώτα εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία και μετά τα υπόλοιπα, με απόλυτο σεβασμό στον πολιτισμό μας και τις γνήσιες δημοκρατικές αρχές.
   Αποδοκιμασία σε οποιονδήποτε θέλει να εγείρει διχασμό ανάμεσα σε πατριώτες.

   Like

 13. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΙΣΤΟ-ΠΙΣΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

  ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ !!! ΟΥΣΤ!!! ΣΚΟΤΑΔΙΑ !!!

  ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΈΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ…ΚΛΠ…

  2013 ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ , ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ …ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΑ…ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ…

  ………………………………………………………………………………………………………………

  Like

  1. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ Αλλάχ Ακμπάράδες Μουλάδες στις γειτονιές της Ελλάδος !

   η ανθελληνική αριστερά και η προδοτική κεντροδεξιά φρόντισαν για την άφιξη και τον υπαίθριο εκκλησιασμό των παραπάνω πιστών του ανώμαλου αιμοσταγή ψευτοθεού τους .

   Like

  2. —–ΣΤΌ ΤΣΟΥΒΆΛΙ ΠΟΥ ΕΣΎ ΉΔΗ ΓΈΜΙΣΕΣ , ΜΕ Ό,ΤΙ ΕΣΎ “ΛΟΓΙΚΆ” ΓΟΎΣΤΑΡΕΣ ,

   ΠΑΤΡΙΏΤΗ ΜΑΣ ΚΑΊ ΣΥΝΈΛΛΗΝΑ ,
   ΜΠΈΚΑ ΚΑΊ Ε Σ Ύ Ο ΊΔΙΟΣ ΜΈΣΑ ,ΈΤΣΙ ΓΙΆ ΝΑ ΜΉ ΜΑΣ ΛΕΊΨΕΙΣ ΒΡ’ ΑΔΕΡΦΈΈ !

   Like

 14. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΣΗΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ . ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ , ΚΟΜΜΑ Κ.Ο.Κ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΑ , Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ .

  Like

 15. Το βίντεο δεν το είδα.
  Να προφυλάξω την ψυχή μου από το μιαρό.
  Καμιά κάθαρση στην τραγωδία που ζούμε.
  Παρακολουθούμε το μαρτύριο σύγχρονων αγίων.
  Άραγε αυτό είναι και το δικό μας αύριο;

  Like

 16. Οι αριστεροί υποστηρίζουν τους ισλαμιστές επειδή είναι το ίδιο συμπλεγματικοί, αιμοβόροι και υπέρμαχοι του ολοκληρωτισμού. Αμα δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε.
  Αν γίνει εδώ στην Ελλάδα τίποτα με όλα αυτά τα ισλαμοσκουπίδια που έχουν κουβαληθεί, πολλοί αριστεροί θα πάρουν το μέρος των ισλαμοσκουπιδιών, εναντίον των γηγενών Ελλήνων. Αλλά τότε, να ξέρουν ότι θα μοιραστούν και την τύχη τους….

  Like

 17. Καλησπέρα-καλημέρα http://olympia.gr …. επιβεβαιώθηκε από το Βατικανό ότι ο δολοφονηθείς από τους ισλαμοφασίστες και αποδέκτες της δυτικής στρατιωτικής βοηθείας και των οικονομικών ενισχύσεων μας … είναι ο Francois Mourad μοναχός και καθολικός ιερέας.

  Like

 18. άξια τα μουσουλμανικά καθίκια. 5000 μουσουλμάνοι εναντίον ενός…
  Ρε μεμέτια πάει 1000 ορθόδοξοι εναντίον 10.000 τις σκατοφάρας σας?
  Το τέλος σας μεμέτια είναι κοντά……..

  Like

 19. Εμείς τι κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους? Καθόμαστε και γράφουμε πίσω από έναν υπολογιστή, μέσα στην ασφάλεια
  του σπιτιού μας, περιμένοντας τις μακάβριες προφητείες που αφορούν και τη χώρα μας να βγουν αληθινές Δεν θα είναι οι προφητείες αλλά οργή Θεού όταν θα έρθει η καταστροφή έξω από την πόρτα μας.
  Αν πραγματικά μπορούσαμε να φανταστούμε το μέγεθος του πόνου της απόγνωσης και του τρόμου που νιώθουν αυτοί
  οι άνθρωποι τώρα άλλα πράγματα θα κάναμε..

  Like

 20. Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ)!!!

  Like

 21. Δεν το χωραει το μυαλο μου…δεν φευγουν τετοιες εικονες απ το μυαλο μου….Γι αυτο δεν θα δω το βιντεο….φτανουν οι φωτο που ειδα…η τελευταια-πριν απ αυτες της αναρτησης- ,ηταν φωτο ενος νεου που του ειχαν βαλει το αποκεφαλισμενο του κεφαλι ,στην πλατη…Εχω δει και βιντεο και το μετανοιωσα…Δεν αντεχονται τετοιες εικονες…Μου εχουν στοιχειωσει το μυαλο…

  Kαι να επικαλουνται και τον Θεο τους ,την ωρα που αποκεφαλιζουν ανθρωπους….

  Δεν υπαρχει χειροτερο τερας απ τον ανθρωπο ,τελικα…και ειδικα ,τον φανατισμενο ανθρωπο….Σε οποιον Θεο και να πιστευει.. ή και να μην πιστευει….

  Like

 22. προς ολα τα κοματοσκυλα, δεξια αριστερα και κεντρικα και οτι αλο σκατο υπαρχει, εμεις οι ελληνες πρεπει να ειμαστε ενομενοι ,να μην μαλονουμε για μαλακιες πια οι καιροι σφαζο ψεκαστε σκουπιστε εχουν τελιοσει, μονο ενομενοι θα τα καταφερουμε μπροστα σε καθε δυσκολια, τορα στο βιντεο ειναι πραγματικα αθλιο οποια και να ειναι τα θυματα τετιος θανατος δεν αξιζει κανενας μας, ειναι οτι πιο αδερφιστικο υπαρχει αλα οταν ενα κρατος εχει πολεμο αυτες ειναι οι συνεποιες, ελπιζο
  αυτοι που εκαναν τετοιο πραγμα να τημοριθουν απο τον θεο.

  Like

 23. Αυτή είναι η πολιτσμένη Δύση που στέλνει δολοφόνους 100000 μισθοφόρους από Αλβανία, Σ, Αραβία, Σκόπια, Λιβύη, Αφγανιστάν να πολεμήσουν τον Άσαντ.

  Like

 24. Τι μάς τα δείχνεις αυτά τα βίντεο; Για να μάθουμε ή για να θυμηθούμε;

  Διότι εμείς δεν είμαστε αμερικανάκια. Ξέρουμε.
  Επί 500 χρόνια μας έσφαζαν τα μεμέτια. Εκατομμύρια Ελλήνων έχουν σφαγιασθεί με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες. Αν υπάρχει ένας λαός στην γη που να γνωρίζει τι είναι ο ισλαμισμός, αυτός είναι οι Έλληνες.

  Βεβαίως αυτές οι πράξεις αποδεικνύουν ότι ο Αλλάχ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας φοβητσιάρης δειλός μαλάκας.

  Φοβάται ο μαλάκας ο Αλλάχ, γιαυτό και οι δειλοί πιστοί του κάνουν επίδειξη σκληρότητας, περιφέρουν επιδεικτικώς ακέφαλα κορμία και ασώματες κεφαλές όχι προς τέρψιν του αλλάχ αλλά προς εκφοβισμό.

  Αυτό που βλέπουμε δεν είναι τίποτα άλλο από δεσμό αίματος.
  Μαζεύονται κάποιοι σε ένα μέρος, κάποιοι οι οποίοι ο καθένας μόνος του δεν θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα, αλλά όλοι μαζί γινόμενοι ο ένας ρουφιάνος του άλλου δεν μπορούν να πάνε κόντρα στο προαποφασισμένο.

  Αυτά είναι τα λεγόμενα λαϊκά δικαστήρια και η λαϊκή εξουσία που ευαγγελίζονται κάποιοι και στην Ελλάδα.
  Ο λαός δεν μπορεί να δικάσει, είναι ανώνυμος, αδύνατος και έρμαιο των επιτηδείων. Όποιος επικαλείται τον λαό ως δικαστή, ως εξουσία, ουσιαστικά επενδύει σε αυτές ακριβώς τις εικόνες γιατί ξέρει ότι λαός=τρομοκρατημένος όχλος.

  Ας βγει εάν θέλει κάποιος από τους αλλαχακμπαριστές να εκφράσει την αντίθεσι του με τους αποκεφαλισμούς.
  Αν τολμάει ας το κάνει. Θα έχει την ίδια μοίρα.
  Ακριβώς το ίδιο γινόταν και στα λεγόμενα λαϊκά δικαστήρια των κομμουνιστών, οι οποίοι προ του συμμοριτοπολέμου ήταν ανύπαρκτοι αλλά μετά πολλαπλασιάστηκαν. Γιατί; Γιατί δημιούργησαν στα βουνά δεσμούς αίματος, μια ομερτά ενοχής.

  Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι κομμουνισμός=σκοταδισμός. Μια σκοταδιστική θρησκεία παρόμοια με τον Ισλαμισμό, παρόμοια και με τον χριστιανισμό στα πρώτα του βήματα, γιατί και ο χριστιανισμός έσφαξε μέχρι να γίνει Ελληνορθοδοξία.

  Και όλως τυχαίως, όπως οι κομμουνιστές επένδυαν στα αντίποινα των Γερμανών επί κατοχής (σκοτώνοντας έναν Γερμανό και μάλιστα κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ήξεραν ότι θα υπάρξουν αντίποινα άρα θα έφευγαν κάποιοι στα βουνά για να σωθούν, οπότε και θα τους τσιμπούσε το οργανωμένο φροντιστήριο της προπαγάνδας για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου και να τους εντάξει στους δεσμούς αίματος) έτσι και σήμερα οι κομμουνιστές του ΚΚΕ αλλά και οι κρυπτοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ επενδύουν στο ισλάμ, γιαυτό και γουστάρουν που η Ελλάδα έγινε ο σκουπιδότοπος της γης. Όσο πιο χειραγωγίσιμα γίνονται τα πράγματα, όσο περισσότερο ενεργοποιούνται τα ένστικτα τόσο περισσότερο χαίρονται οι προπαγανδιστές. Γιαυτό και όλη η αριστερά χαίρεται τα μάλα που έχουμε γεμίσει με λαθρομετατάστες.

  Διάβασα σε ένα σχόλιο ότι θα μπορούσαν να είχαν νικήσει οι κομμουνιστές το 1949.
  Ευτυχώς που δεν νίκησαν. Σήμερα δεν θα υπήρχε Ελλάδα. Δεν θα υπήρχε ανάμνηση του έθνους, δεν θα υπήρχαν εκκλησίες, δεν θα υπήρχε καν το ομόαιμον, θα μάς διασκόρπιζαν στα βαλκάνια και την ΕΣΣΔ για να μην υπάρχει ούτε ένας καθαρός Έλλην. Δεν θα υπήρχαν εθνικά μνημεία.
  Ευτυχώς το 1949 δεν πέρασε ο κομμουνισμός όμως ο αγώνας δεν τελειώνει όσο μερικοί κομμουνιστές παραμένουν αμετανόητοι.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s