Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του Παπανδρέου…

250

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 

ΣΤΙΣ 18:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου στις 18:00 στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Συγγρού και Χαροκόπου 2.

Παράλληλα η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου.

185 thoughts on “Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης κατά του Παπανδρέου…”

 1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ TWEETS

  Like

 2. ας υποθέσουμε ότι έχεις κατάθλιψη, σίγουρα τα χάπια είναι μια λύσις αλλά είναι πάντοτε επικίνδυνη χημεία. Η φύσις όμως με τη σοφία της έπλασε τον Καμμένο. Σε κάθε του εκδήλωση ιδιωτική και δημόσια ό άνθρωπος _εξετάζεται αυτό_ μεγαλουργεί. Χαρίζει το γέλιο ακόμη και εκεί που και κείνοι οι μάστορες του είδους μόντι πάιθονς δεν τα κατάφεραν. Αν ο Καμμένος δεν υπήρχε θα πρεπε να εφευρεθεί. Άγνωστε καταθλιπτικέ απόλαυσε αυτό το μεγαλείο που έτυχε απλά να υπάρχει δίπλα σου, νιώσε το λόγο του, τη σκέψη του, το σούσι του…..

  Like

 3. ας υποθέσουμε ότι έχεις κατάθλιψη, σίγουρα τα χάπια είναι μια λύσις αλλά είναι πάντοτε επικίνδυνη χημεία. Η φύσις όμως με τη σοφία της έπλασε τον Καμμένο. Σε κάθε του εκδήλωση ιδιωτική και δημόσια ό άνθρωπος _εξετάζεται αυτό_ μεγαλουργεί. Χαρίζει το γέλιο ακόμη και εκεί που και κείνοι οι μάστορες του είδους μόντι πάιθονς δεν τα κατάφεραν. Αν ο Καμμένος δεν υπήρχε θα πρεπε να εφευρεθεί. Άγνωστε καταθλιπτικέ απόλαυσε αυτό το μεγαλείο που έτυχε απλά να υπάρχει δίπλα σου, νιώσε το λόγο του, τη σκέψη του, το σούσι του…..

  h**p:://www.lifo.gr/uploads/image/438245/kammenos.jpg

  Like

 4. ας υποθέσουμε ότι έχεις κατάθλιψη, σίγουρα τα χάπια είναι μια λύσις αλλά είναι πάντοτε επικίνδυνη χημεία. Η φύσις όμως με τη σοφία της έπλασε τον Καμμένο. Σε κάθε του εκδήλωση ιδιωτική και δημόσια ό άνθρωπος _εξετάζεται αυτό_ μεγαλουργεί. Χαρίζει το γέλιο ακόμη και εκεί που και κείνοι οι μάστορες του είδους μόντι πάιθονς δεν τα κατάφεραν. Αν ο Καμμένος δεν υπήρχε θα πρεπε να εφευρεθεί. Άγνωστε καταθλιπτικέ απόλαυσε αυτό το μεγαλείο που έτυχε απλά να υπάρχει δίπλα σου, νιώσε το λόγο του, τη σκέψη του, το σούσι του…..

  h**p:://www.lifo.gr/uploads/image/438245/kammenos.jpg

  Like

  1. μπορεις να το γραψεις αλλη μια φορα με αλλο χρωμα με Italic αυτη την φορα να σου απαντησουμε?

   Like

   1. Μία δεν νομίζω πως θα είναι αρκετή , πες του να το γράφει 67 φορές μπολτ , 52 φορές με κόκκινα γράμματα 104 με γκρι και 1027 με φούξια .. Νομίζω ότι μετά θα νοιώσει αυτοϊκανοποιημένος ..

    Like

    1. Ναι , είναι χαριτωμένα και σε μερικούς τους ταιριάζουν περίφημα .. Για αυτό σου είπα να τα γράψεις και σε φούξια , για να σου ταιριάζουν ..

     Like

 5. ας υποθέσουμε ότι έχεις κατάθλιψη, σίγουρα τα χάπια είναι μια λύσις αλλά είναι πάντοτε επικίνδυνη χημεία. Η φύσις όμως με τη σοφία της έπλασε τον Καμμένο. Σε κάθε του εκδήλωση ιδιωτική και δημόσια ό άνθρωπος _εξετάζεται αυτό_ μεγαλουργεί. Χαρίζει το γέλιο ακόμη και εκεί που και κείνοι οι μάστορες του είδους μόντι πάιθονς δεν τα κατάφεραν. Αν ο Καμμένος δεν υπήρχε θα πρεπε να εφευρεθεί. Άγνωστε καταθλιπτικέ απόλαυσε αυτό το μεγαλείο
  που έτυχε απλά να υπάρχει δίπλα σου, νιώσε το λόγο του, τη σκέψη του, το σούσι του…..

  h**p:://www.lifo.gr/uploads/image/438245/kammenos.jpg

  Like

 6. ας υποθέσουμε ότι έχεις κατάθλιψη, σίγουρα τα χάπια είναι μια λύσις αλλά είναι πάντοτε επικίνδυνη χημεία. Η φύσις όμως με τη σοφία της έπλασε τον Καμμένο. Σε κάθε του εκδήλωση ιδιωτική και δημόσια ό άνθρωπος _εξετάζεται αυτό_ μεγαλουργεί. Χαρίζει το γέλιο ακόμη και εκεί που και κείνοι οι μάστορες του είδους μόντι πάιθονς δεν τα κατάφεραν.
  Αν ο Καμμένος δεν υπήρχε θα πρεπε να εφευρεθεί. Άγνωστε καταθλιπτικέ απόλαυσε αυτό το μεγαλείο που έτυχε απλά να υπάρχει δίπλα σου, νιώσε το λόγο του, τη σκέψη του, το σούσι του…..

  h**p:://www.lifo.gr/uploads/image/438245/kammenos.jpg

  Like

 7. ας υποθέσουμε ότι έχεις κατάθλιψη, σίγουρα τα χάπια είναι μια λύσις αλλά είναι πάντοτε επικίνδυνη χημεία. Η φύσις όμως με τη σοφία της έπλασε τον Καμμένο. Σε κάθε του εκδήλωση ιδιωτική και δημόσια ό άνθρωπος _εξετάζεται αυτό_ μεγαλουργεί. Χαρίζει το γέλιο ακόμη και εκεί που και κείνοι οι μάστορες του είδους μόντι πάιθονς δεν τα κατάφεραν.
  Αν ο Καμμένος δεν υπήρχε θα πρεπε να εφευρεθεί. Άγνωστε καταθλιπτικέ απόλαυσε αυτό το μεγαλείο που έτυχε απλά να υπάρχει δίπλα σου, νιώσε το λόγο του, τη σκέψη του, το σούσι του…..

  h**p:://www.lifo.gr/uploads/image/438245/kammenos.jpg

  Like

  1. Οκ. Βασικα θα σου ελεγα να παρεις Lithium αλλα ανασκευαζω. Anti-ilithium χρειαζεσαι εσυ? Ποσο παει το κομματι? 1 ευρω το σχολιο? 7 ευρω μεχρι τωρα. Μεχρι να σε παρουν πρεφα οι sxoliastes να δουμε ποσα θα βγαλεις σημερα!

   Like

 8. ΕΝΤΑΞΕΙ….Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ….
  ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ..
  ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ;…Η ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΜΕ;
  ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ;
  Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ…..ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ CDS;;;;;;;;;;;
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΑΣΙΝΗ” ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ;;;
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
  ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ!

  Like

  1. ΚΎΡΙΕ ΜΑΝΩΛΗ

   έχεις δίκιο συμφωνώ, αλλά δεν είναι για τα κόμματα κάθε άλλο , είναι για την ουσία….

   Η ουσία είναι οτι τα ζουλάπια πανηγυρίζουν που ο απατεώνας λαμόγιο εγκληματίας της πατρίδας

   δεν έχει κλειστεί (ακόμη) στο κάγκελο,,,,

   Δεν υπάρχουν κόμματα όταν η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το χάλι και κάποιοι κέρδισαν δις από τη σάρκα της…

   απλά δεν ανεχόμαστε , να υποστηρίζουν χωρίς τσίπα τους δολοφόνους της

   Like

   1. Φίλε, δεν πρόκειται για ζουλάπια.
    Είνα σαφές σε όσους γνωρίζουν Ελληνικά, ότι η απόφαση είναι ξεκάθαρη.
    Αυτοί που προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τα Ελληνικά μας είναι πληρωμένα και καθοδηγούμενα τρολ.
    Έχε εμπιστοσύνη στον κόσμο που διαβάζει τα σχόλια και μην τους απαντάς.
    Έχεις σπουδαιότερα πράγματα να κάνεις.

    Like

 9. Kαλα βρε ξετσίπωτοι διαχειριστές ***…Δεν ντρέπεστε; Τόσο κορόιδα και ηλίθιους έχετε τους δυστυχείς αναγνώστες σας;
  “Υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στο ενάγοντα 30000 ευρώ”, το έχετε και με πλάγια κόκκινη γραμμή.
  Εναγων= Αντρίκος
  Εναγόμενος= Καμμένος.
  Δεν ντρέπεσετε; Δεν συζητάμε αν είναι σωστή ή όχι ή υπόθεση , αλλά για την πρωτοφανή ενέργεια των διαχειριστών του site- βλαμμένων να κοροιδέψουν τους αναγνώστες λες και κατεβήκαν από τα Γκράβαρα.
  ****

  Like

  1. Ναι και τον Αντρικο να πληρωσει 20000. Δοξα το θεο ξερουμε να διαβαζουμε μια σελιδα. Κατι αλλο?

   Like

   1. περα απο κοκκινες γραμμες και πλαγιες κοκκινες γραμμες. Εσυ το υπογραμισμενο 20000αρικα του Αντρικου το διαβασες? Γιατι δεν το λες?

    Like

 10. Το πλήρες κείμενο της απόφασης βρίσκεται σε αυτό το link:
  Δικαστική απόφαση

  Από μια γρήγορη ανάγνωση, προκύπτει ότι η πρώτη αγωγή του Αν. Παπανδρέου απορρίφθηκε επειδή είχε επικαλεστεί δηλώσεις του Π. Καμμένου για τον αδελφό του (τον Γ. Παπανδρέου), οι οποίες (προφανώς) κρίθηκαν ως μη απ’ ευθείας προσβλητικές για τον Αν. Παπανδρέου.

  Φαίνεται επίσης ότι ο Π. Καμμένος καταδικάστηκε, στη δεύτερη αγωγή, σε αποζημίωση 30.000 Ευρώ (συν τόκους) για ηθική βλάβη (δηλαδή, για εξύβριση) και σε 1.000 Ευρώ για δικαστικά έξοδα. Του επιδικάστηκαν τα δικά του δικαστικά έξοδα (προφανώς λόγω της πρώτης), τα οποία για κάποιον λόγο προσδιορίστηκαν στα 20.000 Ευρώ.

  Στην απόφαση γελοιοποιούνται οι ισχυρισμοί περί… κερδών 26 δις από τα CDS, όπως γελοίοι έχουν αποδεχτεί και οι παλαιότεροι ισχυρισμοί περί… 3 τρις.

  Στην χθεσινή συνέντευξή του, ο Πρόεδρος των ΑΕ είπε ότι θα καλεί τους δημοσιογράφους κάθε 4 του μήνα, θα ενώπιόν τους αποκαλεί τον Αν. Παπανδρέου «λαμόγιο, αρχιλαμόγιο» κτλ. και θα του δίνει 500 Ευρώ. Ουδέν σχόλιο…

  Το όποιο ποιόν της οικογένειας Παπανδρέου (την οποία ουδείς υπερασπίζεται ούτως ή άλλως), δεν επηρεάζει το όποιο ποιόν του Π. Καμμένου, όπως δεν επηρεάζει το ποιόν κανενός άλλου Έλληνα και κανενός άλλου ανθρώπου.

  Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που δεν ανήκει στους προσωπολάτρες του συγκεκριμένου πολιτικού, θα αξιολογήσει αναλόγως. Οι ελάχιστοι προσωπολάτρες θα συνεχίσουν την προσήλωσή τους στον Μεγάλο Αρχηγό, αγνοώντας την πραγματικότητα.

  Εκκρεμμεί, φυσικά, από τον Ιούνιο του 2012, η μήνυση για πλαστογραφία εναντίον της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Αλλά αυτά είναι μάλλον «ψιλά γράμματα» για ορισμένους…

  Like

  1. (..) Στην απόφαση γελοιοποιούνται οι ισχυρισμοί περί… κερδών 26 δις από τα CDS, όπως γελοίοι έχουν αποδεχτεί και οι παλαιότεροι ισχυρισμοί περί… 3 τρις.(..)

   Αυτό είναι δική σου γνώμη … Αν γελοιοποιούνταν και απορρίπτονταν τα όσα ισχυρίστηκε ο Καμμένος , τότε το δικαστήριο θα είχε δεχθεί την αγωγή του Αντρίκου και δεν θα την είχε απόρριψη .. Για να απορρίψει την αγωγή σημαίνει πως δέχεται ΟΛΟΥΣ τους ισχυρισμούς της πλευράς του Καμμένου ΚΑΙ για τα CDS ..

   Τα υπόλοιπα που λες αφορούν εσένα και την εμπάθεια του χαρακτήρα σου ..

   Like

  2. Διονύσιε, όπως είπε και ο παππούς ο Αίσωπος, έκαστος των ανθρώπων πήρας δύο φέρει…

   Με άλλα λόγια, κοίτα καλύτερα στον καθρέφτη αν ψάχνεις εμπάθεια, γιατί η δική σου βαράει κόκκινο.

   Θα σου έλεγα επίσης να διαβάσεις το κείμενο αντί να σχολιάζεις σαν να το διάβασες και σαν να υποστηρίζει όσα λες, αλλά μάλλον ματαιοπονώ.

   Και να πεις ότι δεν έγραψα τι απέρριψε και τι δέχτηκε το δικαστήριο; Το έγραψα…

   Έχει εξαιρετική πλάκα, πάντως, ότι παραθέτεις αποσπάσματα από το σχόλιό μου και, σαν να μην τα διάβασες καν, σχολιάζεις τα εντελώς αντίθετα από αυτά που γράφω.

   Ή μήπως πληρώθηκαν 3 τρις από όλα τα CDS, ή 26 δις από αυτά του ΤΤ; Σε αυτόν τον πλανήτη, τουλάχιστον, δεν πληρώθηκαν ποτέ.

   Σε αυτόν τον πλανήτη, επίσης, ακόμα περιμένουμε τα νέα για μια… μηνυσούλα κατά της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η οποία έχει 1 χρόνο από τότε που (υποτίθεται) κατατέθηκε.

   Και οι ψεκασμοί συνεχίζονται…

   Like

   1. Δεν εχεις δικιο.
    Ο Σακης ειναι μια εμβληματικη μορφη με θεσμοθετημενο ρολο.
    Κατι σαν την τρόμπα για τις σαμπρελες.
    Το προβλημα μ’αυτον ειναι,πως συχνοτερα χανει η τρομπα αερα παρα
    οι σαμπρελες.

    Like

   2. Το κείμενο το διάβασα και όχι μόνο εγώ αλλά όλοι ..

    Και μόνο που δεν μένεις απλά στα στοιχεία για να αποδείξεις αυτά που λες , αφού δεν έχεις κανένα στοιχείο και καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς κατά των άλλων είναι αρκετό για να δουν όλοι το βάθος και το μέγεθος της εμπάθειας που σε διακατέχει ..

    Αν ίσχυαν αυτά που λες απλά θα παρουσίαζες το κομμάτι εκείνο που κατά την γνώμη σου “γελοιοποιεί” τους ισχυρισμούς του Καμμένου για την δράση της οικογένειας Παπανδρέου .. Εσύ όχι μόνο δεν το έκανες αυτό , αλλά προχώρησες και σε έναν αόριστα εμπαθή χαρακτηρισμό , θεωρώντας μάλιστα και τους δικαστές σαν τα μούτρα σου , ότι είναι δηλαδή μια παρεϊτσα που απλά κάνει χαβαλέ όπως η δική σου παρέα και δεν τεκμηριώνει τα όσα αποφασίζει για τις ζωές των άλλων …

    Δείξε μας την παράγραφο που κατά την γνώμη σου οι δικαστές κάνουν χαβαλέ και γελοιοποιούν τον Καμμένοο για τους ισχυρισμούς του περί CDS .. Άντε ντε , δείχτη μας να δούμε ποιός είναι ο γελοίος εδώ , ο Καμμένος ή εσύ ..??

    Like

   3. Έγραψα πουθενά ότι οι δικαστές «κάνουν χαβαλέ»; Σε επίσημο έγγραφο; Τρία πουλάκια κάθονταν…

    Από το περιεχόμενο της απόφασης γελοιοποιούνται οι ισχυρισμοί που ανέφερα. Αφού (όπως λες) διάβασες το κείμενο (εννοείται όλο το κείμενο, από το link που παρέθεσα), τι ακριβώς θέλεις να αντιγράψω εδώ;

    Όποιος μιλάει για… 3 τρις και για 26 δις και για… μηνύσεις κατά της Προεδρίας της Δημοκρατίας, χωρίς τίποτα από αυτά να πραγματοποιείται, δεν χρειάζεται τη βοήθεια κανενός για να γελοιποιηθεί.

    Δεν έχει νόημα να γράψω κάτι παραπάνω, σε κάποιον που επιμένει ότι το νομοσχέδιο του Ρουπακιώτη περιείχε (!!!) τη γενοκτονία των Ποντίων και για τον λόγο αυτό η Ρεπούση (που δηλώνει ότι το υποστηρίζει χωρίς ΚΑΜΜΙΑ επιφύλαξη) τάχα «επαναστάτησε» εναντίον του. Με τέτοια… εξωγήινη λογική, δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ.

    Και για να μην ξεφεύγουμε από την ουσία της υπόθεσης, επαναλαμβάνω:
    Το όποιο ποιόν της οικογένειας Παπανδρέου (την οποία ουδείς υπερασπίζεται ούτως ή άλλως), δεν επηρεάζει το όποιο ποιόν του Π. Καμμένου, όπως δεν επηρεάζει το ποιόν κανενός άλλου Έλληνα και κανενός άλλου ανθρώπου.

    Like

    1. Και μετά τις ευφάνταστες και χωρίς περιεχόμενο κωλοτούμπες σου κατέληξες στον Ρουπακιώτη .. Ότι άλλο εκτός από το σημείο που κατά την γνώμη σου “γελοιοποιούνται” οι ισχυρισμοί Καμμένου για τα CDS ..

     Αφού “γελοιοποιήθηκαν” οι ισχυρισμοί του Καμμένου , το δικαστήριο γιατί δεν τον καταδίκασε και επέβαλε στον Αντρίκο να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα ..?? Είχε δίκιο ο Αντρίκος και δεν το βρήκε ..??

     Θα μας δείξεις το σημείο που κατά την γνώμη σου οι δικαστές κάνουν χαβαλέ ( γελοιοποιούν ) τους ισχυρισμούς του Καμμένου ..??

     Like

   4. Δεν τον καταδίκασε;

    Ε… Χμ… Διονύση, σε αυτόν τον πλανήτη, σε μια πόλη που ονομάζεται Αθήνα, χθες, ο Π. Καμμένος καταδικάστηκε για εξύβριση στην 2η αγωγή (από τις 2) σε πρόστιμο 30.000 (συν τόκους), 1.100 Ευρώ δικαστικά έξοδα και 500 Ευρώ πρόστιμο κάθε φορά που θα προσβάλλει δημοσίως τον Αν. Παπανδρέου.

    Αντικείμενο της αγωγής ήταν η εξύβριση («λαμόγιο» κτλ.) και όχι η βασιμότητα των ισχυρισμών του Π. Καμμένου, οπότε ακόμα και αν η απόφαση επιβεβαίωνε τις σαχλαμάρες για τα CDS (φυσικά τις διέψευσε), τίποτα δεν θα άλλαζε.

    Τα δικαστικά έξοδα που αναφέρεις επιδικάστηκαν λόγω της 1ης αγωγής, η οποία απορρίφθηκε ως αβάσιμη επειδή το βρίσιμο είχε (ονομαστικά) αποδέκτη τον Γ. Παπανδρέου και όχι τον Αν. Παπανδρέου.

    Όσο για τα CDS, εκτός του ότι τα νούμερα που κατά καιρούς ανέφερε ο Π. Καμμένος είναι 25, 26 και 60 (!) δις μόνο για το ΤΤ (ενώ όλα τα ελληνικά CDS τελικά ανήλθαν στο ποσόν των 1,85 δις Ευρώ), στο τέλος της σελίδας 16 αναφέρεται (για τα… 60 δις) :
    «…εκτίμηση που προφανώς ήταν εσφαλμένη, καθώς το κέρδος… δεν θα μπορούσε να υπερβαίνει την ονομαστική αξία»

    Έχει και διάφορες άλλες τέτοιες διαπιστώσεις, αλλά το έγγραφο είναι ανεβασμένο σαν εικόνα, οπότε δεν γίνεται copy-paste. Αν όντως ενδιαφέρεσαι μπορείς να τα διαβάσεις μόνος σου.

    Over and out.

    Like

    1. Η απόφαση τον καταδίκασε γιατί τον έβρισε και όχι γιατί ΟΛΑ όσα ισχυρίστηκε σχετικά με την κομπίνα που είχαν στήσει οι Παπανδρέου ήταν αληθή … Και αυτό εσύ λες πως δικαιώνει τον Παπανδρέου για τα CDS , ενώ ΔΕΝ δέχθηκε το δικαστήριο τους ισχυρισμούς των Παπανδρέου για τα CDS και μάλιστα μας λες πως η φράση ΝΑΙ είχε κέρδος ,αλλά λιγότερο και το νούμερο που του προσδίδουν ότι κέρδισε από την κομπίνα είναι μικρότερο που λέει η απόφαση για τον λόγο που το λέει πως είναι και ήττα του Καμμένου ..

     Δηλαδή μας λες πως ο Καμμένος γελοιοποιήθηκε όχι γιατί είπε την αλήθεια , αλλά γιατί είπε πως από την κομπίνα οι Παπανδρέου έβγαλαν Χ ποσό , ενώ αυτοί όπως είπε το δικαστήριο έβγαλαν Ψ ποσό …

     Και μετά θέλεις να μας κάνεις και τον πονηρό εξυπνάκια … Ο Παπανδρέου δηλαδή δεν είναι τόσο μεγάλος απατεώνας όσο είπε ο Καμμένος είναι λιγότερο απατεώνας γιατί το ποσό που κέρδισαν από την κομπίνα που έστησαν κατά τους Ελληνικού κράτους και του Ελληνικού λαού είναι πιθανόν μικρότερο …

     ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ … ΚΑΤΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ .. ΠΑΝΩ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ και ο ΑΚΗΣ ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ …

     Like

   5. Γέμισε ο κόσμος απατεώνες με το όνομα Άκης.
    Τσοχατζόπουλε. Έεε Τσοχατζόπουλε.

    Like

   6. Διονύσιε, εάν ήθελα να υποστηρίξω τον Παπανδρέου ή οποιονδήποτε άλλον, θα το έλεγα μόνος μου και δεν θα περίμενα να ανακαλύψεις εσύ ότι το έγραψα.

    Τα σχόλιά σου είναι παντελώς άσχετα με αυτά που γράφω.

    Ο Π. Καμμένος, όντας πολιτικός αρχηγός και όχι απλός πολίτης, γελοιοποιήθηκε διότι, μεταξύ άλλων:
    – Τα νούμερα που διέδιδε (και που επανέλαβε στη δίκη) έπεσαν έξω μερικές χιλιάδες φορές. (Βέβαια, δεν χρειαζόταν να γίνει το δικαστήριο, τα γνωρίζαμε νωρίτερα.)
    – Καταδικάστηκε για εξύβριση και μάλιστα απέναντι σε έναν Παπανδρέου.
    – Έκανε δηλώσεις του τύπου «θα τον βρίζω και θα του δίνω 500 Ευρώ», όπως ο Πανούσης για τον Νταλάρα.

    Εάν εσένα αυτά σου φαίνονται θρίαμβος, ή, έστω, δείγμα σοβαρότητας, με γεια σου με χαρά σου! Χρειάζομαι διαστημόπλοιο για να έρθω στον πλανήτη σου.

    Φίλε μου Μίσα μπολσεβίκε, που είσαι τόσο πατριώτης ώστε να επιχαίρεις που οι μπολσεβίκοι «πέταξαν στη θάλασσα» (όπως λες) το ελληνικό εκστρατευτικό σώμα που είχε στείλει ο Βενιζέλος στην Κριμαία πριν από 100 χρόνια, άσε τις ειρωνείες. Ματαιοπονείς, δεν βαρέθηκες; Προφανώς στο δικό σου αξιακό σύστημα ο Μπουμπούκος (του οποίου ουδέποτε δήλωσα θαυμαστής, όπως και κανενός άλλου) είναι απορριπτέος, αλλά ο Ανδρέας Παπανδρέου, του οποίου είσαι δεδηλωμένος θαυμαστής, είναι αποδεκτός. Τι να κάνουμε, έχουμε διαφορετικά πρότυπα σε αυτή τη ζωή.

    Και μια γενική παρατήρηση, προς όλα τα πραγματικά τρολ και τους πάσης άλλης φύσεως κάφρους του blog:
    – Προσαρμοστείτε, γιατί το «character assassination» δεν περνάει εδώ. Μπορείτε να στήσετε χορωδία ύβρεων, αλλά όσα θέλω να γράψω θα τα γράφω.

    Καλό βράδυ!

    Like

    1. (..) εάν ήθελα να υποστηρίξω τον Παπανδρέου ή οποιονδήποτε άλλον, θα το έλεγα μόνος μου (..)

     Δεν με νοιάζει τι θέλεις , με νοιάζει τι κάνεις .. θα το ήθελες πολύ να είχε γελοιοποιηθεί ο Καμμένος , αλλά δυστυχώς για σένα η τακτική των Ιησουιτών που ακολουθάς το να βαφτίζουν το κρέας όσπρια δηλαδή , εδώ δεν περνά …

     Το μόνο που κάνεις , είναι να ισχυρίζεσαι μια αυθαιρεσία και με μερικούς δηκτικούς χαρακτηρισμούς να βαφτίζεις αυτήν την αυθαιρεσία αξίωμα έτσι ώστε να κτίσεις μετά ότι μπούρδες θέλεις να μας πεις ..

     Ο Αντρίκος σύμφωνα με την απόφαση έβγαλε λεφτά από τα CDS , το αν τα λεφτά είναι όσα λέει ο Καμμένος ή λιγότερα είναι θέμα έρευνας .. Το δικαστήριο δεν πείστηκε για το ύψος των χρημάτων που είπε ο Καμμένος ότι κέρδισε μέσω της κομπίνας ο Παπανδρέου και το σχολίασε , αλλά το ότι κέρδισε ΔΕΝ το αμφισβήτησε … Για αυτό άλλωστε και κατέπεσε η αγωγή του Παπανδρέου και αναγκάστηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα ..

     Το πόσα λεφτά έβγαλε ο Αντρίκος και η οικογένεια του μένει να το ανακαλύψουν οι οικονομικοί εισαγγελείς που τώρα σύμφωνα με την απόφαση αυτή έχουν το πράσινο φως για να ερευνήσουν αν από την απάτη που έστησαν τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου κέρδισαν χίλια ευρώ ή ένα δισεκατομμύριο ευρώ ..

     Και αν δεν το κάνουν τώρα θα το κάνουν , να είσαι σίγουρος , όταν οι δοσίλογοι της τριμερούς κυβέρνησης φύγουν από την εξουσία και δεν μπορούν να προστατέψουν πια την συμμορία αυτή όπως κάνουν τώρα ..

     Like

   7. Εντάξει, αφού κατά την άποψή σου… θριάμβευσε ο Μεγάλος Αρχηγός, θα αναμένουμε την πολιτική ανταμοιβή του στις κάλπες.

    Για τους Παπανδρέου ή όποιον άλλον έχει διαπράξει αξιόποινες πράξεις, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογείς: είμαστε σύμφωνοι.

    Like

   8. Ακη ,

    Δηλωνοντας Θαυμαστης του Μπουμπουκου, νομιζεις πως χρειαζεσαι άλλους character’s assasins πλην του εαυτού σου ;;;

    «παντες οι εγγιζοντες αυτω απολουνται» κατά παραφθορά του γραφικού χωρίου …

    Like

   9. Миша,
    θαυμαστής του μπουμπούκου έχει δηλώσει οτι δεν είναι. Σταματήστε ρε παιδιά να τρώγεστε συνέχεια με τα ρούχα σας, για την απόφαση της δικαιοσύνης, λέξη δεν εχετε; Στο τέλος θα γελάνε και οι κατίνες και τα μεμέτια με τις φαγωμάρες μας, αηδία είμαστε πιά! αηδία.

    Like

   10. Σωτήρη Κ.

    βεβαιώς και το μέλος της ΝΔ, Άκης , εχει δηλωσει θαυμαστης του Μπομπουκου γράφοντας επι λεξει:

    Ο «Μπουμπούκος» είναι μορφωμένος, καλός χειριστής του λόγου και πολύ λογικός στην επιχειρηματολογία του…

    Τι αλλο θα έλεγε ενας θαυμαστής του δωσιλογου Μπούμπυ ;;

    Like

   11. Υποθέτεις, αλλα χτες είπε οτι ποτέ δεν τον ψήφισε. Εχει καμμιά σημασία για να πλακώνεστε σαν γιωργάκης και γιαννάκης; Για γέλια αν όχι για κλάματα ειμαστε τελικά σα λαός γιατι ο καθένας εχει πάντα δίκιο μόνος του λόγω ακραίου υποκειμενισμού, εγωκεντρικού διανοουμενισμού και φανατίλας. Δεν γράφω άλλα, όποιος θέλει ας καταλάβει αν τον αφορά η παθογένεια της φυλής μας.

    Like

   12. Δεν υποθέτω τιποτα …σου παρεθεσα αυτοελεξει τα οσα εγραψε το μέλος της ΝΔουλας Ακης…
    Η παθογενεια της φυλής μας είναι πως είχε παντα προθυμους να συνεργαστουν με Μήδους, Σελτζουκους, Ναζι κλπ…
    Και σε αυτη την κατηγορία ανηκει και ο Μπουμπουκος και οι θαυμαστες του…
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΙ ΠΛΕΟΝ

    Like

   13. Σωτήρη, έχεις απόλυτο δίκιο ότι η συζήτηση εκφεύγει πλέον της σοβαρότητας. Όμως, όταν κάποιος εμπλέκεται σε διάλογο με κατά τα φαινόμενα «κολλημένους» συνομιλητές, αυτό είναι σχεδόν αναμενόμενο.

    Ο Μίσα είναι αρκετά διαβασμένος, αλλά όταν πραγματεύεται θέματα που εμπίπτουν στις εμμονές του (δηλαδή, στις περισσότερες περιπτώσεις), ξεχνάει τις αξιόλογες γνώσεις και την υψηλή χριστιανική του παιδεία και μεταπίπτει σε επίπεδο χαμαιτυπείου.

    Επειδή προφανώς αντιπαθεί τον Γεωργιάδη (με τον οποίο συναντιέται συχνά και πιθανώς ανταλλάσσει τουλάχιστον τυπικούς χαιρετισμούς, αφού και οι δύο εργάζονται στη Βουλή) και δεν τολμάει να του το πει κατά πρόσωπο, βρίζει εμένα ως τάχα θαυμαστή, ενώ του έχω εξηγήσει, στα ίδια σχόλια από τα οποία κάνει copy-paste παραπάνω, ότι το να αναγνωρίζεις κάποια θετικά χαρακτηριστικά οποιουδήποτε ανθρώπου δεν σημαίνει ότι έχεις συνολικά θετική άποψη για αυτόν, πόσω μάλλον ότι τον θαυμάζεις.

    Ο «Μπουμπούκος» έχει πολλούς θαυμαστές (ψηφοφόρους), στους οποίους δεν συγκαταλέγομαι (αφού γενικώς είμαι δεδηλωμένα εναντίον του ατομικού θαυμασμού και της προσωπολατρείας), αλλά ακόμα και ο πιο φανατικός από αυτούς πιθανώς υπερέχει σε σχέση με το αξιοπερίεργο φαινόμενο των εναπομεινάντων θαυμαστών του χαρισματικού πολιτικού αλλά εθνικού ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο ο Μίσα έχει πρότυπο (μαζί με τον Στάλιν).

    Βεβαίως, στον κόσμο του Μίσα και των ομοϊδεατών του, είσαι όχι ό,τι δηλώσεις, αλλά ό,τι δηλώσουν αυτοί, ανεξαρτήτως αν, με τα δικά τους κριτήρια, θα έπρεπε πρώτα από όλα να υβρίζουν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη.

    Ομολογουμένως, ο διάλογος είναι μάταιος, μα συνάμα προτιμητέος από τις ύβρεις, την αναίδεια και τη χυδαιότητα που επιλέγουν οι «πατριώτες» (του κόμματος) και οι «δημοκράτες» (που αποδέχονται μόνο όσους συμφωνούν μαζί τους).

    Καλημέρα σε όλους!

    Like

   14. Πολύ σωστός ο ΄Ακης, το βρισίδι, η στρέβλωση των διαλόγων και οι χαρακτηρισμοί τέτοιες ώρες είναι αδιέξοδοι. Εχθρός δεν ειναι ο συνέλληνας πάρτε το είδηση όσοι σκέφτεστε σαν τον Миша. Αν νοιώθει έτσι, ας τα λέει μόνος του. Καλημέρα σε όλους.

    Like

 11. Oύτε ο ΣΟΛΟΜΏΝ τέτοια λύση!…Και η πίτα ολάκερη ,και το σκυλί χορτάτο!-ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ της Παλαιάς Διαθήκης!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s