ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΜΣΤΡΟΜ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…

20130528-203832.jpgΓια να δούμε ποιούς είδε και τι της υποσχέθηκαν, κατά πως τα λέει η κυρία εκ Σουηδίας! η κ. Μαλμστρομ! Από το Βλογκ της!

Ξανά στην Ελλάδα!
!4 Μαρτίου 2013

At the new asylum centre in Athens, with Minister Dendias and Lamprini Koletta, Director of the appeals authority. Photo: Michele Cercon
Στο νέο κέντρο ασύλου στην Αθήνα με τον υπουργό Δενδια και την Λαμπρινη Κολέττα

(Σε ελεύθερη συνΓκουκλική μετάφραση και μετα συγχωρήσεως!)
«Είμαι στην Ελλάδα για μια-δυο μέρες, είναι η πέμπτη επίσκεψη μου εδώ ως Επίτροπος. Η βροχή είναι συνεχής και η κατάσταση εδώ είναι ακόμη πολύ ανησυχητική. Πολλοί Έλληνες
αντιμετωπίζουν δύσκολίες, αλλά υπάρχουν και μερικά μικρά φωτεινά σημεία στον ορίζοντα. Ο τουρισμός αναμένεται να φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ αυτό το καλοκαίρι, και η Ευρωομάδα έχει προσεκτικά στραμμένο το βλέμμα προς τα σημάδια προόδου.
Φυσικά είμαι εδώ για να συζητήσουμε την κατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών.Υπήρξε κάποια πρόοδος από τότε που ήμουν εδώ την τελευταία φορά. Αν και τα χειρότερα από τα κέντρα κράτησης έχουν πλέον κλείσει, οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι απαράδεκτες για όσους τελούν υπό κράτηση. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα σε αυτόν τον τομέα, να εκπληρώσει τους ευρωπαϊκούς κανόνες και τα διεθνή πρότυπα, και πρέπει να οικοδομηθούν αρκετά ανοιχτά κέντρα υποδοχής.
Σε μια πιο θετική σημείωση: ένα κέντρο ασύλου θα ανοίξουν τελικά στην Αθήνα, καθώς και σε μερικά από τα νησιά. Η επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου έχει μέχρι στιγμής διαχειριστεί από τις αστυνομικές αρχές, το οποίο φυσικά είναι απαράδεκτο. Το νέο κέντρο έχει εκπαιδευμένο προσωπικό που θα εφαρμόσουν σωστά, τη διεξαγωγή συνεντεύξεων και τον χειρισμό των προσφυγών.
Είχα πολλές συζητήσεις με τον υπουργό Νίκο Δένδια για τα υπόλοιπα θέματα, πάνω στο σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση ΠΟΥ η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει. Είναι φυσικά ευθύνη της Ελλάδα να θέσει ένα σύστημα στη θέση του, αλλά η Επιτροπή, τα Γραφεία μας, τα κράτη μέληκαι ένας μεγάλος αριθμός των ΜΚΟ είναι εδώ για να βοηθήσουμε.
Η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει δυσκολίες για την πλήρη χρησιμοποίηση των διαθέσιμων πόρων, και υπάρχει ανάγκη για καλύτερο συντονισμό μεταξύ των υπουργείων.
Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος ασχολείται πολύ με τα θέματα μετανάστευσης. Επισκέφθηκα το νέο κέντρο ασύλου, συναντήθηκε με την UNHCR, και επίσης επισκέφθηκα τη μονάδα της αστυνομίας που μέχρι τώρα ήταν υπεύθυνη για τις αιτήσεις ασύλου και σταδιακά της αφαιρείται..
Ένα σημαντικό θέμα που συζητήσαμε είναι η ρατσιστική βία, η οποία, δυστυχώς, είναι πολύ εμφανής σε μια χώρα όπου ένα κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε άνοδο, και όπου η οικονομική κρίση δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για απλοϊκές λύσεις και scape κατσίκες στην πολιτική(!!! Ουτε το Γκουκλ το μετέφρασε χωρίς την βοήθεια του Ηλιοπουλου.!) Μια πρόταση νόμου που θα ποινικοποιεί ταραχές εναντίον των εθνοτικών ομάδων, καθώς και για τηρατσιστική βία ώστε να είναι ένα σοβαρό αδίκημα, είναι τώρα στο στάδιο της προετοιμασίας.»
http://blogs.ec.europa.eu/malmstrom/back-in-greece/

Τι λέει λοιπόν η ΗΜΕΡΟλογιάζουσα κυρια εκ Σουηδίας.
…Ότι ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ.
…ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ Της ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΥΛΟΥ …ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ!!!! ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ Της ….ΥΕΝΕΔ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕς ΤΟΥ , ΜΕ ΤΑ ΛΕΛΟΥΔΑ. ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!
…OTI εδώ στην Αθήνα δραστηριοποιείται η UNHCR. Κι οποιος ξέρει τι σημαίνει , ξέρει!
…Πως στην βοήθεια να τα «κάνουμε» όλα αυτά δεν είμαστε μόνοι κι έρημοι! Ας είναι καλά οι διάφορες ποικίλες και καλοπληρωμένες ΜΚΟ!
Το δούλεμα πέφτει σύννεφο!
Εξ άλλου αν δεν πάει καλά το πρότζεκτ «Αεριο και ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ» μια χαρά θα πάει το «πέφτει η κυβερνηση».
Κι αυτή την φορά φοβάμαι πως δεν θα έχει ο Σαμαράς τα 100 τοσα θυματα (φωτιες Πελοπόννησο, Καμένη Αττική, χαμός Δεκεμβριανών, εκρηξεις και ΑρπιΤζι!) μόνο!
Στησαν τον «κακό Ελληνα» στοχεύοντας τον πατριωτισμό του ως φασισμό και την φυσική του αντίδραση στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ της χώρας του σαν ρατσισμό!
ΜΕ την αγαστή βοηθεια των παντοτινών δουλικών της Παγκοσμιοποίησης/Διεθνισμού!
Την απανταχού και παντός σκοπου Αριστεράντζα και τους ενοχικούς απογονους των εξαγορασμένων συνειδησεων που τους υπηρέτησαν. Επιτέλους οι συνιστώσες όλων των Ελληνοβατών συναντώνται στους ανίερους σκοπούς τους.
Ακόμα απορούμε ως ΗΛΙΘΙΟΙ, χρήσιμοι η αναλωσιμοι., τι σημασία έχει;;;;

ax8os

47 σκέψεις σχετικά με το “ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΜΣΤΡΟΜ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…”

 1. Βασικά υπάρχουν 2 εκδοχές, ή στις εκλογές γίνεται νοθεία, ή πραγματικά ο λαός είναι εντελώς ηλίθιος. Αλλιώς θα είχε καταλάβει δεκαετίες τώρα πως αυτά όλα οι πολιτικοί τα ξέρουν. Πχ ρωτάει η Αγγελικούλα πάνω γιατί τα σπάνε στη Σουηδία. Λες να μη ξέρει η Μαλμστρομ γιατί τα σπάνε; Για χαζή την έχεις; Αντζέντα εκτελεί, και θα συνεχίσει να την εκτελεί, γιατί αυτό βολεύει τα αφεντικά της. Πως νομίζεις έφτασε στη θέση που είναι;

  Με εκλογές, δεν αλλάζει η κατάσταση, πάρτε το χαμπάρι…

  Μου αρέσει!

 2. Πότε σᾶς ἐνημέρωσε ἐδῶ μέσα ὁ Μιχαήλ γι’ αὐτήν τήν…καλιακούδα καί τά περί…TFTP σκερτσάκια της;
  Πάει κἄνα δεκάμηνο;
  …Πάει…καί τό παλιάμπελο.

  Μου αρέσει!

   1. Τό ἀντίθετο…
    «Διαβάστηκε» καί ἀπό σᾶς, ἐνῶ ὡς εἴθισται ἀπευθυνόταν σέ «ἄλλους»…
    Ἄλλο ἄν ἐσεῖς δέν ξέρετε τί νά τήν κάνετε…
    Ὅπως καί τίς προειδοποιήσεις μου ἀπό 22-07-2011 γι’ αὐτά πού συμβαίνουν ΤΩΡΑ στήν Σουηδία.

    Μου αρέσει!

 3. Γιατί, για πρώτη φορά ο Σαμαράς κάνει «κωλοτούμπα»;
  Προκειμένου να καθέξει τη ζηλευτή καρέκλα έκανε, κάνει και θα κάνει τόσα «πράγματα» ως υπάκουο παιδί.

  Μου αρέσει!

 4. Αυτά τα έλεγε η Σουηδέζα λιόρτζω και μετά λούστηκε στην Σουηδία τους καήμένους μιτανάστες που τα έσπαγαν επί μια βδομάδα, κινητοποιούμενοι από την ΜΚΟ μιας πουτ@νίτσας, η οποία χρηματοδοτείται από το κράτος!!!!
  Και το σπίτι σου μωρή βρώμα έπρεπε να κάψουν με σένα μέσα.

  Να τι λούστηκε η «αντιρατσιστούδα» Μαλάκωστρωμ στην χώρα της.
  Πώς τα εξηγείς αυτά αντιρατσιστούδα;;;;;;
  Ε; πώς;;;;

  Μου αρέσει!

   1. Έχουμε εμείς… ποιοι εμείς;
    Το αντίπαλον δέος ποιανού; της μαλάμως;
    Το αντίπαλο δέος των συνομιλιτών της είμαστε όλοι εμείς Μιχαήλ.
    Εμάς φοβούνται, εμάς δεν θέλουν. Όλους εμάς όχι κάποιους από μας.
    Για αυτό μας θέλουν φιμωμένους δεμένους και μη σου πω και πεταμένους απ’ τα βράχια όλους μας. Αυτό πολύ θα τους βόλευε…

    Μου αρέσει!

 5. ΧΑ, ΧΑ …ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

  Ο πρώην επικεφαλής της MI5 Dame Stella Rimington ζήτησε από τον βρετανικό λαό να ενημερώνουν τις υπηρεσίες ασφαλείας εάν υποπτεύονται τους γείτονές τους ως [sic] εξτρεμιστές.
  Ο Dame Stella,, δήλωσε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, διότι είναι αδύνατο για τις υπηρεσίες ασφαλείας να εντοπίσουν κάθε απειλή.
  Έκανε έκκληση για επαγρύπνηση εν καιρώ πολέμου και κάλεσε τους ανθρώπους να είναι «τα μάτια και τα αυτιά» της κυβέρνησης μετά τη δολοφονία του Λι Rigby.

  Μου αρέσει!

  1. Μάλιστα… Εγώ τον τραγο ιμάμη τον θεωρώ πράκτορα της ΜΙ5, δεν ξέρω αν σκέπτομαι τραβηγμένα αλλά θεωρώ ότι είναι δικός τους και τους προμηθεύει με πρόθυμα αφελή άλλοθι όταν θέλουν να περάσουν κάτι.
   Το δόγμα του σοκ που λέει και η ,,, (κάμπελ… χα..χα..) Κλάιν και του φόβου χρειάζεται για να μετατρέψεις μια ελεύθερη κοινωνία σε κοινωνία κατασκόπων και κατασκοπευομένων, όπου ο ένας θα καταδίδει τον άλλουν!
   Δεν φτάνουν οι κάμερες που είναι παντού τώρα για το καλό τους πρέπει μετραπούν σε βρετανικά σοβιέτ!

   Μου αρέσει!

   1. Προφανώς εδώ θα μπλέξαμε τους μηρούς μας από την κατάληξη «τον» του επιθέτου Rimington της Ιππότισσας Στέλλας του Order of the British Empire… άρα μας προέκυψε ο κυρ-Ντέημ (σας γλύτωσα εδώ και τα διαλυτικά πάνω από το γιώτα χαχαχα!). Άλλωστε και εγώ – όταν ήμανε μικρός – είχα μπλεξίματα αναγνώρισης φύλου του Γερμανού συγγραφέα Erich Maria Remarque / Έριχ Μαρία Ρεμάρκ (1898-1970), όταν διάβαζα ο καψερός το «Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» (σε Κλασσικά Εικονογραφημένα!!!), ένα αντιπολεμικό έργο – κλασικό στο είδος του – όπου ο Έριχ Μαρία περιέγραφε τις εμπειρίες του από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότες .. δεν υπήρχαν ούτε ληγμένα, μα ούτε και γεννόσημα, η δε νεολαία μας έπινε ΤΑΜ-ΤΑΜ (η «κόκα-κόλα» του FIX των 60s) και άκουγε το Top-Ten του Nico Mastorakis!

    Μου αρέσει!

 6. αν η ερωτηση περι «UNHCR» δεν ειναι ρητορικη, παραθέτω :
  UNHCR = United Nations High Commissioner for Refugees
  The Office of the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), also known as the UN Refugee Agency, is a United Nations agency mandated to protect and support refugees at the request of a government or the UN itself and assists in their voluntary repatriation, local integration or resettlement to a third country. Its headquarters are in Geneva, Switzerland and is a member of the United Nations Development Group.[1] The UNHCR has won two Nobel Peace Prizes, once in 1954 and again in 1981.[2]
  http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_High_Commissioner_for_Refugees

  Μου αρέσει!

  1. περιγραφεις σωστα τι ειναι! Για πλατεια Βαθη, αριστος!
   δεν αναφερεις πως οπου δραστηριοποιειται, ακολουθουν …επιπλοκες!
   Για να δικαιολογηθουν οι παχυλοτατες απολαβες των υπηρετων της!
   Παχυλοτατες!

   Μου αρέσει!

 7. Ντροπη σε ολους τους ελληνες πρωθυπουργους, ειδικα στο σημιτη που υπεγραψε το δουβλινο 2. Ντροπη και στον αντωνιο σαμαρας.

  Η χωρα ειναι πλεον σε ανθρωπιστικη κριση εξαιτιας του υπερδανεισμου της χωρας τα τελευταια χρονια απο τα λαμογια πολιτικους μας, σε αγαστη συνεργασια με τα ευρω/λαμογια.

  Εκτος της κρισης εχουμε και τα εκατομμυρια των αναξιοπαθουντων που μας κουβαλιωνται καθε μερα.

  Θα επρεπε να πει καποιος σ αυτη τη μανταμ εκ σουηδιας, αλλα και στα συνεταιρακια μας εξ ευρωπης οτι αν ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…..ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

  Αλλα ξεχασα…..ΤΟΝ ΑΝΤΩνακη εχουμε πρωθυπουργο…….αχ αχ αχ αχ αχ

  ΑΡΑ>
  1) Και θα ειμαστε οι φτωχοι της εε.
  2) Και οι ξεφτυλισμενοι….ως λαμογια και ρατσιστες.
  3) Και θα φευγουν λογω κρισης οι νεοι μας λογω 70% ανεργιας στις ηλικιες εως 25 ετων.
  4) Και θα εχουμε αλλοιωση του πληθυσμου με 2, 3 εκκατομμυρια λαθρομεταναστες απο αραβικες χωρες που ΔΕΝ επιθυμουν να εξευρωπαιστουν, αλλα το αντιθετο μαλιστα.

  Μου αρέσει!

  1. 10/12/1999

   «β) Η οργάνωση (σ.σ.: η Χρυσή Αυγή) διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξ/κούς του στρατού, αλλά και με αποστράτους.

   γ) Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία και αποστράτους αξ/κούς της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και με απλούς αστυνομικούς.

   δ) Στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια των επετείων της 17ης Νοέμβρη, αλλά και άλλων εκδηλώσεων του αριστερίστικου και αναρχικού χώρου, η αστυνομία τούς προμήθευε με ασυρμάτους και κλομπς, για να τους εντοπίζουν και να τους κτυπούν, εμφανιζόμενοι ως «αγανακτισμένοι» πολίτες.

   (…)

   στ) Τα περισσότερα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενα όπλα από βουλευτές (της ΝΔ) παρουσιαζόμενοι ως συνοδοί τους».

   ναι… χρυση αυγη να βρωμίσει περισσότερο ο τόπος…

   Μου αρέσει!

   1. .Π..ορδες μπογιοπουλου!
    πανω σε ρουφιανιλικι πασοκων! Απο τοτε!
    Μονο που ξεχασαν οτι η «οργανωση» αριθμουσε το πολυ 16.950 τευχη, και χαρι στα εργα και τις μερες τους καταντησαμε να φτανει το κατομυριο!
    Αχ και να λεγανε ποτε τις φαγανε οι «αναρχες» απο «αγανακτησμενους», οπουδηποτε, οποτεδηποτε!
    τετοια «χαρτια» εφαγαν παναξιους στρατιωτικους και αστυνομικους, με την λερα «δημοκρατων» ρουφιανων!
    20 χρονια Πασοκ με αστειες παρενθεσεις ΝΔ, μαλλον πλακα κανουν να μιλανε για την…»οργανωση».
    Του τιποτα!

    Μου αρέσει!

   2. κάτι τύποι οι οποίοι έρχονταν μαζί με τα ματ, έρχονταν με τις κλούβες των ματ, όταν έβρισκαν τα σκούρα πήγαιναν πίσω από τα ματ τα οποία δεν τους πείραζαν…. το περιφημο βιντεο με τον κουκουλοφορο που προσπαθεί να βάλει φωτια στα μακ ντοναλντς στο Σύνταγμα, του την πεφτει ένας ματατζης, ο κουκουλοφόρος του λέει κάτι στο αυτί και ο ματατζής φευγει………. έχει αποδειχθεί ότι αυτοί ήταν χρυσαυγίτες, μία οργάνωση που ανέκαθεν δουλευε για το σύστημα.
    τι ποσοστά πήρε η χρυση αυγη στα ματ (ναι, ναι τα ματ που ψεκαζαν και έδερναν τον κόσμο στο Συνταγμα, στην Ιερισσό κτλ) κτλ;;

    υ.γ. η ασφάλεια έκανε την έρευνα το 1999, το 2004 μάθαμε για αυτή. Η χρυση αυγή είχε ποσοστά της τάξεως του 0,2% άρα καμία σχέση με προβοκάτσια, πόλεμο στην χρυση αυγή κτλ.
    Τη χρυση αυγή την χρειάστηκαν για να περάσουν όσα μέτρα πέρασαν και έτσι την έβγαλαν ξαφνικά στο προσκήνιο.

    Μου αρέσει!

   3. «αστειες παρενθεσεις νδ», πόσο αστείο σου φανηκε το ανοιγμα το συνόρων..;;; και αστα τα παλιά, πόσο αστείο σου φαινεται αυτό που ζουμε τώρα;;;;;

    Περίοδος 1974-1981 ως Κυβέρνηση
    Περίοδος 1981-1989 ως Αξιωματική Αντιπολίτευση
    Περίοδος 1989-1993 ως Κυβέρνηση
    Περίοδος 1993-2004 ως Αξιωματική Αντιπολίτευση
    Περίοδος 2004-2009: ως Κυβέρνηση
    Περίοδος 2009-2012: ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά έπειτα και στη συγκυβέρνηση
    Περίοδος 2012-: ως Κυβέρνηση – συγκυβέρνηση

    Μου αρέσει!

   4. αυτά τα διάβασα, στην εποχή τους… το παράξενο είναι ότι δεν τα είχες διαβάσει εσύ….
    τότε που ίσως έλεγες (παρόλο που είχαν γίνει πολλά ήδη, π.χ. Περίανδρος) «χρυση αυγη, τι είναι αυτο;»

    Μου αρέσει!

   5. Τα διαβασες στην εποχη τους ε? Να φανταστώ ότι είχες διαβάσει και την ψεύτικη ιστορία όπου χρυσαυγίτες χάραξαν δήθεν τη σβάστικα στο μέτωπο μαθήτριας? Τα γνωστά παραμύθια του μεταπολιτευτικού Αριστεριστάν. Μια ζωή ψεύτες κλέφτες και ανθέλληνες.

    Μου αρέσει!

   6. Ξυλο θα φατε αλυπητο οπως τις εποχες του 67 , αντε να δουμε τι σκατα αντιστασιακο παραμυθι θα πουλησετε στην νεα γενεια που διαθετει νετ , βλεπεις αλλο η αμορφωτη γενεια των πατεραδων μας που εχαφτε τα παντα και ηταν αφελης σε βαθμο ανοησιας και αλλο η σημερινη που δε τρωει κουτοχορτο

    Μου αρέσει!

   7. το «γαμ@@μυαλι» της χρυσης αυγης και του συστηματος, στην Ελλάδα τουλάχιστον, ξεφτισε, έχουν βγει τόσα στη φορα που δεν μπορειτε να τα μαζεψετε πια. Ωραια τα κολπακια σας, με τις μηνυσεις, με τις αρνήσεις, την ειρωνεια και τη διακωμώδηση αληθινών περιστατικών, τις αναβολές στα δικαστήρια (και όλα τα κυκλώματα που είσαστε χωμενοι). Ο κοσμος ξεπερναει το σοκ και συνερχεται από το ληθαργο που απεγνωσμενα προσπαθησατε εσεις μαζι με τα αφεντικά σας να τον βαλετε… Τελος….

    Μου αρέσει!

   8. Το γαμομυάλι συνεχίζεται μια χαρά, μάλλον ζεις σε παράλληλο σύμπαν, ο κόσμος έχει πλέον πάρει χαμπάρι την βρώμικη και χρηματοδοτούμενη με μπόλικο χρήμα από Μ.Κ.Ο. προπαγάνδα της συστημικής αριστεράτζας εναντίον της Χ.Α.
    Εδώ και ένα χρόνο υποτίθεται ότι ο κόσμος «παίρνει χαμπάρι» τη Χ.Α., ότι «η Χ.Α. ξεφτίζει», ενώ στην πραγματικότητα αυξάνει τα ποσοστά της. Άντε τώρα να κάνεις κάνα μπάφο με τα συντρόφια σου στην κατάληψη!

    Μου αρέσει!

   9. ωραια κολλάτε «ρετσινιές» σε όποιον λέει την αλήθεια για την αθλια οργανωση σας….
    όπως στους Κρητικούς στη Βιαννο όταν σας είχαν διώξει για 2η φορά…….

    πήγαινε λοιπόν και εσύ να κάνεις χαιλ στον… άριο μιχαλολιακο….

    Μου αρέσει!

  2. Thallasa να προσεχεις ποιες λουγκρες θα φανε ξυλο. Μην ειναι οι λουγκρες της ΧΑ,ς. Τελικα για οπαδος της ΧΑ,ς εχεις μαυρα μεσανυχτα. Ψαξε να δεις τι λεει για την ΧΑ ενα μελος που εφυγε τρεχωντας!!! Ασχετο Καλα ο Παπας ειναι κουμπαρος του ΜΙχαλιολιακου? Ο κασσιδιαρης ανηψιος του? Ωραι οικογενειακη μπιζνα η ΧΑ. Ζαρουλια γυναικα του ΜΙχαλολια. ΜΙα χαρα ολα τα λεφτα στην οικογενεια. Λιγο τσιπα εχετε?

   Μου αρέσει!

 8. Το κυρά τάδεστρομ ,παραγγέλλει στην Ελληνική βουλή ένα Ν/Σ λες και είναι πιτόγυρο απ’όλα.Είναι λέει ευρωπαικό δίκαιο.Μόνο όμως γιά την προστασία των λαθροεποίκων και όχι των διωκωμένων και απειλουμένων με αφανισμό Ελλήνων.
  Να δούμε όμως πως θα καθαρίσουν με τα ισλαμάκια, τα »προηγμένα»σουηδόπουλα ,οπαδοί του πολυφυλετισμού και μέγιστοι »αντιρατσιστες».
  Το δε χοντρομπένι κράζει ότι το Ν/Σ είναι απαίτηση της ευρώπης ,δηλ. των διαφόρων επιτρόπων και νεωκόρων »ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και οτι δεν το λέει αυτός.Δηλ. παραδέχεται ότι εκτελεί εντολές ΞΕΝΩΝ.
  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ !!!,(αν τολμάτε) και θα δείτε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s