ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΠΟΝΗ.

20130522-013518.jpg

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2012 αποκαλύπταμε: Η αποκάλυψη της απάτης: Ο Παπακωνσταντίνου έλεγε πως πήρε την λίστα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ είχε παραδοθεί θεσμικά στον πρέσβη!
Παραθέτοντας τα έγγραφα – ντοκουμέντα που έρχονται σήμερα επισήμως στο φως και απο τις Γαλλικές αρχές με τα πρωτότυπα! Από εκείνη την στιγμη, όλοι επιχείρησαν να αποσιωπήσουν αυτη την αποκάλυψη που στην ουσία στέλνει φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους. Από τον τότε πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους πρέσβεις και όλους
όσους διαχειρίστηκαν ένα απόλυτα νόμιμο έγγραφο ως πατσαβουρόχαρτο ξεπλύματος και εκβιασμού. Εκτός από οικονομικού και πολιτικού! Εκτός απο την απόκρυψη περιπτώσεων όπως αυτή του Παπαντωνίου και το fund ξεπλύματος του Μιωνή, είναι προφανές ότι κάποιοι πολιτικοί έγιναν απότομα μνημονιακότεροι των μνημονιακών (αλήθεια, ποιοί πρωτοστάτησαν για την κυβέρνηση Παπαδήμου), αλλά υπάρχει και το απεχθέστερο όλων: Αυτη η λίστα θα απέφερε κάποια δις στο Ελληνικό δημόσιο από την θεσμική χρήση της. Η ιδιωτική διαχείριση της, φαίνεται πως έγινε για να μείνουν άδεια τα ταμεία και να γεμίσουν κάποια ιδιωτικά ταμεία. “Πέσε, για να κρύψω”, θα μπορούσε να είναι η ατάκα των νταραβεριτζήδων της λίστας.
Είναι πλέον επιτακτικό η δικαιοσύνη να διατάξει τον περιορισμό όλων των προσώπων, ανεξάρτητα απο το πόρισμα της επιτροπής. Η καταρρέουσα Δημοκρατία έχει μόνο μία ελπίδα επιβίωσης: Την άμεση, παραδειγματική τιμωρία όλων. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα καταστρέψει τόσο το πολίτευμα αλλά και την πατρίδα. Μην κάνουμε πάλι τους πολίτες να αναζητούν στρατοδικεία. Θα είναι καταστροφικο. Αλίμονο σε αυτούς που δεν το καταλαβαίνουν.
Δείτε τι αποκαλύπταμε τότε:

20121230-212738.jpgΤο Ολυμπία φέρνει σήμερα στο φως το ντοκουμέντο της μεγάλης απάτης που δείχνει ότι η απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ ήταν μεθοδευμένη ενέργεια από πολιτική συμμορία την οποία προσπαθούν να αποκρύψουν εμμένοντας στο θέμα της αλλοίωσης. Το μέγα πολιτικό σκάνδαλο λοιπόν ξεκίνησε πολύ πριν την αλλοίωση της λίστας. Για την ακρίβεια, από την στιγμή που οι Γάλλοι αποφάσισαν να δώσουν -ως όφειλαν βάσει της διακρατικής συμφωνίας που έχουμε- το αντίγραφο που αφορούσε την Ελλάδα, ώστε να αξιοποιηθεί όπως έκαναν οι άλλες χώρες της ΕΕ. Αυτή τη νόμιμη και θεσμική παράδοση λοιπόν, ο κύριος Παπακωνσταντίνου την απέκρυψε λέγοντας ότι ήλθε στα χέρια του από μυστικές υπηρεσίες. Σήμερα γνωρίζουμε από την ένορκη κατάθεση που αποκαλύψαμε ότι η λίστα όχι μόνο δόθηκε θεσμικά στα χέρια του κυρίου Κλή,

του πρέσβη μας στην Γαλλία, αλλά στην διαδικασία ενεπλάκει και το υπουργείο δικαιοσύνης της Γαλλίας, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά στο θέμα νομιμότητας της χρήσης της.
Όμως, αυτή η λίστα κατέληξε “μυστηριωδώς”, με έκνομη διαδικασία στα χέρια του Παπακωνσταντίνου.
Ο κύριος Διώτης μάλιστα στην κατάθεση του και σε ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου, ομολόγησε ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου του ισχυρίστηκε πως η λίστα έφτασε στα χέρια του μέσω μυστικών υπηρεσιών!! Εξ ου και το νομικό κώλυμα που επικαλέσθηκε ο κύριος Διώτης, που βεβαίως καταρρίφθηκε ακαριαία από τον Παυλόπουλο.
Τι προκύπτει λοιπόν; Είπε ψέμματα ο Διώτης για να συκοφαντήσει τον Παπακωνσταντίνου; Γιατί ο τελευταίος τότε δεν το διέψευσε; Ειδικά μετά τα ντοκουμέντα που αποκάλυψε το Ολυμπία και τεκμηριώνουν την σκανδαλώδη διαδικασία μεταφοράς της λίστας;
Εμείς θεωρούμε ότι ο Διώτης λέει αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα, αφού τα ψεύδη του Παπακωνσταντίνου σε όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται, είναι εξόφθαλμα και προς κάθε κατεύθυνση. Άρα:
Πρέπει άμεσα να ελεγχθεί ο πρέσβης Κλης που περιέργως παραμένει ακόμα στο απυρόβλητο. Καταστρατήγησε την διαδικασία με δική απόφαση, άρα εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο; Ή έλαβε εντολή από τον πολιτικό του προϊστάμενο, που βεβαίως δεν ήταν ο Παπακωνσταντίνου αλλά ο Γεώργιος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών; Ή ο κύριος Κλης ή ο κύριος Παπανδρέου είναι ένοχοι. Ας το βρει η δικαιοσύνη. Δείτε τα ντοκουμέντα:
Η κατάθεση Διώτη όπως παρουσιάστηκε στην Ημερησία:

20121230-214256.jpg

Και τα ντοκουμέντα από την ένορκη κατάθεση που σας αποκάλυψε το Ολυμπία:

20121230-214345.jpg

20121230-214351.jpg

87 thoughts on “ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΠΟΝΗ.”

   1. ”…..Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νέα εισαγγελέας διαφθοράς στην Αθήνα Ελ. Ράικου δεν φαίνεται διατεθειμένη να χειριστεί το σύνολο των δικογραφιών που έχουν διαβιβάσει στην Εισαγγελία Εφετών οι Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, κρίνοντας ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς πρέπει να ολοκληρώσουν τις δικογραφίες που βρίσκονται σχεδόν στο τέλος και στις οποίες έχουν π.χ. καλέσει ή εξετάσει υπόπτους, παίρνοντας εκείνοι την ευθύνη της τελικής εισαγγελικής κρίσης.

    Οι Γρ. Πεπόνης, Σπ. Μουζακίτης έχουν εδώ και καιρό «ανοικτές» πάρα πολλές σοβαρές δικογραφίες που επέστρεψαν, όπως τις υποθέσεις για τη λίστα Λαγκάρντ, την ΕΛΣΤΑΤ, τα CDS, τη δανειοδότηση των κομμάτων με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, έρευνες για πολιτικά πρόσωπα, δημάρχους, μητροπολίτες, τις τραπεζικές καταθέσεις εφοριακών και μελών του ΣΔΟΕ κ.λπ……”

    Ετσι λέει το ΕΘΝΟΣ….. ΄οπότε ουσιαστικά … μη περιμένεις πάλι τιποτε…

    Αλλωστε δυστυχώς για μένα, αν οι κ. Πεπονής και Μουζακίτης ήθελαν να κάνουν κάτι.. θα το είχαν κάνει!!!!
    Απλά έμμεσα ή αμεσα συνεχίζω και πιστεύω ότι ήταν μέρος του συστήματος και αυτοί, ίσως απλά βγήκαν για λίγο απο το μαντρί

    Οταν κάποιος θέλει, δεν παραδιδει! Οταν κάποιος μπορεί και έχει την δύναμη, όπως ήθελαν να δείχνουν, δε βρίσκει δικαιολογίες!
    Εκτόνωσαν μέγαλο μέρος της οργής του κόσμου και έκαναν τον κόσμο να πιστέψει ότι μπορει και να αποδοθει δικαιοσύνη.

    Και τώρα δεν ήθελαν ανανέωση της θητείας τους???? Μα γιατί τότε τόσο τρέξιμο 3 μήνες πριν τη λήξη της θητείας τους?
    Για να χτίσουν ίσως το προφίλ του προδοτη Σαμαρά βγάζοντας τα απλυτα του πασοκ στη φόρα?

    Συγγνώμη παιδιά αλλα δεν με έπεισαν οι ηρωικοι εισαγγελείς. Ηρωικός είναι ο εισαγγελέας της Γεωργίας ίσως αλλα οι δικοί μας… όλο κάποιο κόλλημα έβρισκαν για να αποφεύγουν τις διώξεις και τις βιαιες προσαγωγές όταν αδιαφορούσαν απέναντί τους.

    Εγω πάντως επι τον ημερών τους… δεν είδα καμιά σύλληψη και ουτε επι της ‘αδιάφθορης’ ελένης θα δω..

    Like

   2. Συνυπογράφω με τα λεγόμενα του Νεκ με μία μικράν επιφύλαξιν 0,0000005%

    Like

   3. Ακριβώς όπως τα λέει ο Nek παραμυθάδες οι δύο “ηρωικοί” εισαγγελείς μέρος του σάπιου συστήματος για να δείξει στα κοθώνια από κάτω ότι κάτι γίνεται. Και το ολυμπία έπεσε στην φάκα και τους εκθείαζε. Φάτε κουτόχορτο είναι δωρεάν.

    Like

 1. Οπότε δεν στέλνεται μόνο ο παπακ αλλά και ο Διώτης γιατί είπε ψέμματα στην επιτροπή της βουλής και με την βούλα.
  Τι θα κάνουν τώρα; θα κάνουν ότι δεν ακούν τους Γάλλους;
  Ποιος θυμάται παιδιά… για τον Διώτη είχε πει ο Κασιδιάρης ότι έπρεπε να τον στείλουν στο αυτόφορο και δεν το είχαν δεχθεί;

  Θέλω να δω τι θα κάνουν τώρα για να κουκουλώσουν και αυτό.
  Το ξευτιλίκι την σκυλοβολευτάδων της τριπτωματικής και της κρυφοεφεδρείας τους δεν έχει όριο.

  Like

   1. Ευχαριστώ, ταιριάζει κι ο Διώτης ο επαγγελματίας χειραγωγός με το προφίλ του “προς εισαγγελέα πάραυτα” και τους μπέρδεψα.

    Like

  1. ο κουκουλωτής λέγεται Παναγιωτης Αθανασίου , συνεπώνυμος του αναπλ.υπ.Δικαιοσυνης της χουντας

   Like

  2. > ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ <

   Υπάρχει εισαγγελέας, ο οποίος να ασκήσει αυταπάγγελτα δίωξη εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, γιατί επί επτά μήνες, ενώ δεν ήταν υπουργός, κατείχε επίσημο έγγραφο όπως αποδεικνύεται και όχι ανεπίσημο όπως ισχυριζόταν; Επειδή έκανε δηλαδή υπεξαγωγή εγγράφου;

   Όλοι αυτοί οι οποίοι φρόντισαν να μην παραπεμφθεί ο Βενιζέλος είναι έκθετοι. Αποδεικνύεται πως διαχειρίστηκε και δεν αξιοποίησε ένα επίσημο έγγραφο, πιθανό αποδεικτικό στοιχείο εγκληματικών ενεργειών. «Γνωμοδότησε» ο ίδιος στον εαυτό του ότι δεν ήταν επίσημο, χωρίς να έχει τέτοια αρμοδιότητα. Ούτε εισαγγελέας, ούτε κανένας άλλος αξιολόγησε το υλικό. Αλλά αυτό είναι μια υπόθεση που θα κριθεί στο μέλλον με τον χειρότερο τρόπο για τον Βενιζέλο, είμαι σίγουρος.

   Ας μείνουμε σε αυτό που άμεσα προκύπτει από τις νέες αποκαλύψεις. Υπάρχει εισαγγελέας να του ασκήσει δίωξη για υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου, της Λίστας δηλαδή, ενώ δεν ήταν υπουργός; Και εννοείται πως το ερώτημα αυτό απευθύνω πρωτίστως στους «ευαίσθητους» εισαγγελείς που άσκησαν δίωξη εναντίον μου για τη δημοσιοποίηση της λίστας και στη συνέχεια έφεση για την αθώωσή μου.

   .. Εε ΚΎΡΙΟΙ ;; ..

   Like

   1. Αλίμονο σε εσάς υποκριτές δικαστικοί, το θεμέλιο της κοινωνίας μας, που ενώ ορκιστήκατε σε τυφλή δικαιοσύνη,πίστη στο Σύνταγμα αφήνετε ατιμώρητους τους δολοφόνους των ονείρων μας.

    Like

 2. Ο Πεπόνης είπαμε οτι αντικαταστάθηκε,για να παγώσουν ποια θέματα??

  Like

  1. Αντικαταστάθηκε;;;;;;
   Αλήθεια λες;
   Ε εντάξει….
   Κι οι Γάλλοι τόσο καιρό τι έκαναν; περίμεναν να αντικατασταθεί από τον κατάλληλο για να στείλουν την ειδοποίηση.
   Ο αντικαταστάτης δεν θα κάνει τίποτε..
   Άρα δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.

   Like

   1. Με τι δεν ασχολείθηκε τελευταία ο Πεπόνης εννοώ κι υπονοώ!
    Πριν το θέμα της Λαγκαρντ,πριν να γίνουνε αυτα..

    Like

   2. Σου εχω ποσταρει 3 φορες αλλα λεει περιμενει εγκριση

    Like

   3. Ασε που μολις σβησανε την ιδια τους της αναρτηση στο olympia.
    Τοσο σιγουρη ησουν λοιπον…
    Ψαξε τωρα την απαντηση του βουλευτη μαγνησιας προσ τον πεπονη
    Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κύριος Κουσελάς, έδινε εντολή να “μην προχωρήσει ο έλεγχος στην εν λόγω εταιρεία” γιατί το θέμα “θα τακτοποιηθεί νομοθετικα με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!” κλπ
    Το θέμα αφορούσε μια θυγατρική εταιρεία του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., (οιονεί κρατική εταιρεία) και συγκεκριμένα την «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΣΚΟΠΙΑ ΒΑΡΔΑΞ Α.Ε., η οποία εκμεταλλεύεται τον πετρελαιαγωγό Θεσσαλονίκης- Σκοπίων, μέσω του οποίου εξάγεται αργό πετρέλαιο από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΟΚΤΑ Α. D.» στα Σκόπια της πΓΔΜ.

    μπλα μπλα

    Like

   4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 15, 2013
    ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ
    ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Δεν θα πιστέψετε αυτά που θα διαβάσετε. Το θράσος είναι αδιανόητο.
    ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Την ίδια στιγμή, ο Παπανδρέου, ο αρχιερέας της διαφθοράς, συκ0φαντούσε διεθνώς τους Έλληνες ως διεφθαρμένους.
    Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κύριος Κουσελάς, έδινε εντολή να “μην προχωρήσει ο έλεγχος στην εν λόγω εταιρεία” γιατί το θέμα “θα τακτοποιηθεί νομοθετικα με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!”
    Ένας ευπατρίδης εφοριακός αντιστάθηκε και πήγε την υπόθεση στον Πεπόνη. Δείτε την οργή του ηρωϊκού εισαγγελέα στην τελευταία σελίδα, όπου με κεφαλαία αναφέρει πως “δυστυχώς” το θέμα οφείλει να το στείλει στην βουλή λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών!
    Η ζημιά για το δημόσιο ανέρχεται στα 34 εκατομμύρια Ευρώ. Την ίδια ώρα που ρήμαζαν την κοινωνία.
    Το “Ολυμπία” παραθέτει την δικογραφία που βρήκε δημοσιευμένη στο διαδίκτυο, αφαιρώντας μόνο το όνομα του ευπατρίδη εφοριακού για ευνόητους λόγους. Εύγε στον εφοριακό, εύγε στον Πεπόνη.
    Κλικ στις εικόνες για μεγένθυση.
    ΚΟΥΣΕΛΑΣ 1ΚΟΥΣΕΛΑΣ 2 ΚΟΥΣΕΛΑΣ 3
    ΚΟΥΣΕΛΑΣ 4ΚΟΥΣΕΛΑΣ 5ΚΟΥΣΕΛΑΣ 6Ο εμπλεκόμενος υπουργος έστειλε απάντηση με την οποία αρνείται την οποιαδήποτε παρέμβαση του. Την παραθέτουμε αυτούσια:
    Δημήτρης Κουσελάς
    τ. Βουλευτής Μεσσηνίας και Υφυπ. Οικονομικών
    τηλ. επικοινωνίας: 210-33.40.108
    e-mail: kouselas@otenet.gr Αθήνα, 15 Μαΐου 2013
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Σχετικά με τη διαβίβαση στη Βουλή δικογραφίας έπειτα από καταγγελία συνταξιούχου εφοριακού, ο κύριος Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Ουδέποτε έδωσα εντολή να παγώσει έλεγχος σε βάρος οποιασδήποτε εταιρείας και κάθε αντίθετος ισχυρισμός είναι αναληθής και συκοφαντικός.
    Όταν ανέλαβα καθήκοντα Υφυπουργού, την 6/9/2010 εκκρεμούσε ήδη στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών θέμα ερμηνείας διάταξης νόμου και συγκεκριμένα εάν απαλλάσσονται σύμφωνα με τον κώδικα ΦΠΑ οι εξαγωγές πετρελαίου από Ελλάδα σε Τρίτη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω αγωγού, όπως δηλαδή ισχύει και απαλλάσσονται οι αντίστοιχες εξαγωγές πετρελαίου προς τρίτες χώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται με αυτοκίνητα βυτία, τρένα ή πλοία. Η αμφισβήτηση είχε προκύψει επειδή όταν είχε ψηφιστεί ο κώδικας ΦΠΑ , το 2000, δεν είχε κατασκευαστεί αγωγός και ως εκ τούτου δεν υπήρχε στον Κώδικα καμία σχετική πρόβλεψη.
    Το θέμα αφορούσε μια θυγατρική εταιρεία του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., (οιονεί κρατική εταιρεία) και συγκεκριμένα την «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΣΚΟΠΙΑ ΒΑΡΔΑΞ Α.Ε., η οποία εκμεταλλεύεται τον πετρελαιαγωγό Θεσσαλονίκης- Σκοπίων, μέσω του οποίου εξάγεται αργό πετρέλαιο από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΟΚΤΑ Α. D.» στα Σκόπια της πΓΔΜ.
    Η επικρατούσα άποψη των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου θεωρούσε ότι η μεταφορά-εξαγωγή πετρελαίου μέσω του αγωγού από Θεσσαλονίκη στα Σκόπια, που πραγματοποιούσε η άνω εταιρεία, απαλλασσόταν του ΦΠΑ σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ.1 ε του Ν 2859/2000 (κώδικα ΦΠΑ), ο οποίος προέβλεπε ότι «απαλλάσσονται από το φόρο…. η παροχή υπηρεσιών στις οποίες περιλαμβάνονται οι μεταφορές και οι βοηθητικές εργασίες τους, εφ όσον οι υπηρεσίες αυτές συνδέονται με εξαγωγές αγαθών…», δεδομένου ότι οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία εκμετάλλευσης του αγωγού αφορούν μεταφορά αγαθών (πετρελαίου) που εξάγονται σε τρίτη χώρα.
    Υπήρχε όμως και η άποψη ότι εφαρμόζονται τα άρθρα του κώδικα ΦΠΑ περί παροχής υπηρεσιών εκμετάλλευσης ακινήτων, αφού ο αγωγός είναι ακίνητο.
    Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους- στο οποίο αποστείλαμε σχετικό ερώτημα με δική μου πρωτοβουλία , κατέληξε στην άποψη ότι « δεν ενδείκνυται η απάντηση επί του ερωτήματός» μας επειδή είχαν ήδη εκδοθεί καταλογιστικές πράξεις.
    Μετά ταύτα η αμφισβήτηση λύθηκε νομοθετικά με προσθήκη ερμηνευτικής διάταξης, σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη των Υπηρεσιών του Υπουργείου, αλλά και το σχετικό πλαίσιο της υφιστάμενης ευρωπαϊκής νομοθεσίας και με τον Ν. 3943/31-3-2011 που αφορά αποκλειστικά θέματα του Υπουργείου Οικονομικών, προστέθηκε εδάφιο στο άρ. 24 παρ 1 περίπτωση ε, του κώδικα ΦΠΑ, από τότε που ίσχυσε, το οποίο προβλέπει ότι: «Ως μεταφορές για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου νοούνται και οι μεταφορές αγαθών μέσω αγωγών ή η παροχή πρόσβασης σε τέτοιους αγωγούς».
    Διευκρινίστηκε δηλαδή το αυτονόητο. Αυτονόητο το οποίο κάποιοι ελεγκτές περιέργως ηρνούντο να αντιληφθούν.
    Ενώ εκκρεμούσε για ψήφιση στη Βουλή ο άνω διευκρινιστικός νόμος, ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ζήτησε από το Υπουργείο να πληροφορηθεί την εξέλιξη του θέματος. Επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι το θέμα ρυθμίζεται με σχετική διάταξη στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και δεν θα υπάρχει πλέον οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι οι εξαγωγές Πετρελαίου μέσω αγωγού απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ , όπως απαλλάσσονται οι εξαγωγές πετρελαίου με βυτία, τρένα και πλοία.
    Ούτε δώσαμε εντολή να μην προχωρήσει ο έλεγχος , ούτε υπήρχε λόγος να δώσουμε , αφού με τον σχετικό διευκρινιστικό νόμο, λυνόταν το θέμα οριστικά , δηλαδή από τότε που ίσχυε ο κώδικας ΦΠΑ.
    Ο καταγγέλλων, ο οποίος πραγματοποιούσε ήδη έλεγχο στη συγκεκριμένη εταιρεία εκμετάλλευσης του αγωγού , αν και γνώριζε το νομοσχέδιο που είχε κατατεθεί στη Βουλή, αφού ο ίδιος παραθέτει το ψηφισθέν άρθρο στην έκθεση ελέγχου που συνέταξε, με αδιευκρίνιστη-περίεργη εμμονή, λίγες μέρες πριν την ψήφιση του νόμου, συνέταξε έκθεση ελέγχου και καταλόγισε ΦΠΑ για τις εξαγωγές πετρελαίου προς τα Σκόπια, επιχειρηματολογώντας μάλιστα ότι ακόμα και αν ψηφιστεί ο νόμος θα είναι αντισυνταγματικός .
    Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

    Like

   5. Ψαχνω να καταλαβω τι παιχτηκε με υφυπουργο κουσελα,δεξι χερι του παπακωνσταντινου καποτε…με ελληνικα πετρελαια Θεσ/κη και Σκοπια..
    Μεχρι αυριο θα εχει ολοκληρωθει ,πιστευω το ανεκδιηγητο παζλ.

    Like

  2. Μάθετε να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους επιτέλους. Δεν αντικαταστάθηκε ούτε ο Πεπονής ούτε ο Μουζακίτης απλά οι ίδιοι δεν ήθελαν να ανανεώσουν την θητεία τους. Αυτό τα λέει για μένα όλα. Στο δια ταύτα δεν έκλεισαν ούτε ΕΝΑΝ κοπρίτη στην φυλακή. Από δικογραφίες και ιστορίες για αγρίους όσες θές στο ζουμί ένα μεγάλο, φανταστικό ΤΙΠΟΤΑ!!!

   Like

   1. Η Ελληνική «δικαιοσύνη» ήταν και θα παραμείνει ο «μακρύς βραχίονας» του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    Λειτουργούσε και λειτουργεί σαν αποτρεπτικό εργαλείο για να ΓΛΥΤΩΝΕΙ από τους πολίτες εκείνους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ.

    Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είναι και δεν υπήρξε ανεξάρτητη.

    Παρόλο που η διαφθορά και ο νεποτισμός είναι ενδημικές ασθένειες στην Ελλάδα, κανένας πολιτικός δεν είχε καταδικαστεί τα τελευταία χρόνια.

    Που είναι συμπατριώτες μου , ενας Παπαγγελοπουλος να διατάξει καμιά κατεπείγουσα για δικάσιμη μετά από καμιά πεντηκονταετία , ενας Ζαγοριανός να αποκαλύψει τους μιζαρπάχτρες των Μίζενς, ενας Παναγιωτακόπουλος να δικαιώνει τα Ντοροκοπρόσκυλα ,ενας Αθανάσιου να μπαίνει υπό στην λίστα των ληστών …ενας …ενας ..ενας Κουφοντίνας …

    Like

   2. Τιποτα για την ελα Ελενη…………….και την εξεταστικη του αντωνακη για το πως φθασαμε στο μνημονιο ????????

    Like

 3. μη κολλάτε στα γνωστά…
  πχ Παπακωνσταντίνου, ΓΑΠ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΊΟΥ, ΒΕΝΙΖΈΛΟ, ΤΣΟΥΚΑΤΟ, ΒΕΡΕΛΗ…κλπ άλλους, αυτούς τους γνωρίζουμε,
  ότι και να κάνουν τώρα ξέρουμε,
  απλά πρέπει να έρθει η ανατροπή τους, για να τους πιάσουμε απο το αυτί ..και στον δάσκαλο.. ,

  μέχρι όμως να τελειώσουμε,
  με όλους αυτούς, του δυσάρεστους τύπους,
  οι οποίοι τάχα… ψάχνουν διαμέσου ΒΟΥΛΗΣ
  να ανακαλύψουν… τιμωρήσουν…κλπ,
  επίσης γνωστά τερτίπια τους..
  ταυτόχρονα
  κάτι έρχεται στο μυαλό και ξανά ρωτάω ο αφελής,
  διοτι άνθρωποι είμαστε και λογικό να ξεχνάμε, μήπως ΚΑΠΟΙΟΣ εχει ξεχάσει κάτι…;
  κάτι ρε παιδί μου…σχετικά με την υπόθεση… ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 420 ΤΌΣΑ δις… κάτι περί,
  μνημονίων, κουρεμάτων..κλπ,
  ΚΑΠΟΙΟΣ ..
  κάποιοι / ες…που μπορεί έχουν ξεχαστεί…;
  ξέρετε ανάμεσα στην γνωστή μας ομάδα των 150 ατόμων…κατά τύχη προερχόμενοι,
  απ`όλο τον κομματικό χάρτη…
  που περιφέρονται δεξιά και αριστερά ΚΑΙ πως γίνεται ΝΑ ταιριάζουν τα χνώτα τους,
  την ύστατη στιγμή …την ώρα μηδέν…
  καταλαβαινόμαστε ετσι;
  κύριοι / ες.
  τώρα ξεράστε…διοτι αύριο, ούτε ο εμετός δεν θα βγαινει…
  ακούστε την φωνή του τιμωρού …που έρχεται ….

  Like

 4. ολα ειναι μια παρασταση πολυ κακης ποιοτητας!!!!!!!!!
  το ζητημα δεν ειναι οι πολιτικοι αλλα το δικαστικο σωμα που εχει καταντησει να ειναι η πλυστρα κ η καθαριστρια του πολιτικου συστηματος. ολα σκατα να ηταν αν το δικαστικο συστημα εργαζοταν συμφωνα με τον ορκο του να διαφυλατει συνταγμα κ νομους τα πραγματα θα ηταν αλλιως. αφου λοιπον δεν εχουμε ανεξαρτητη δικαιοσυνη αλλα δουλες του πολιτικου συστηματαος μην περιμενετε τιποτα. οσο για τον αρειο παγο ο ρολος του ειναι να βγαζει αποφασεις καθ υπαγορευση των πολιτικων για να παρουν μια θεσουλα κ λιγα προνομια.
  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΥΦΛΗ Κ ΚΟΥΦΗ Κ ΑΝΙΚΑΝΗ Κ ΑΧΡΗΣΤΗ Κ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ Κ ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ………………………

  Like

   1. τι να σου πω μακαρι αλλα δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη οταν ξερρω πως παντου υπαρχει το γερμανικο διευθεντηριο πολλω δε που η ελληνικη δικαιοσυν ανεκαθεν λειτουργουσε με διευθεντηριο το πολιτικοοικονομικο συστημα γιατι τωρα που εχει το γερμανικο να αλλαξει σταση? οταν εχεις μαθει να εισαι υπηρετης δεν ξερρεις πως να γινεις ελευθερος κ κυριος του εαυτου σου.

    Like

  1. Απο τον δικηγόρο μου έμαθα ότι 500 μύρια ευρώπουλα πήραν κάτω από το τραπέζι οι δικαστικοί για να κάνουν τις κότες. Όταν λέμε θέλουν κρέμασμα αρχίζοντας πρώτα από αυτούς και μετά τους πολιτικούς δεν το λέμε για πλάκα.

   Like

   1. Ειναι και αλλοι που δεν εχουν παρει μια και η βρωμα τους εχει μπουκωσει. Θα πουνε το δεσποτη Παναγιωτη!!!

    Like

 5. ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ.
  ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Η ΡΑΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝ….
  Όποια καταγγελία έχει που σχετίζεται με δικούς της αραχνιάζει στα συρτάρια της… Θα ακούσετε και σεις, σύντομα μάλιστα, νέα για την κυρία…

  Like

 6. Άρα αφού ο Διώτης ήξερε από Παπακων/νου ότι είναι “προϊόν μυστικών υπηρεσιών” τότε ο Παπακων/νου ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ έκανε μαγείρεμα…Και τώρα ΚΑΙ αυτός ΚΑΙ ο ΓΑΠ με την κατάθεση Διώτη πρέπει να πάνε ΜΕΣΑ….!!!

  Like

  1. μην εισαι σιγουρος γιατι υπαρχουν κρυφες συμφωνιες…….. ο επαγγελματιας εκτελεστης σεβεται το συμβολαιο του αλλα το σεβονται κ αυτοι που του εδωσαν την εντολη ………συνηθως!!!! αυτα ειναι τα συμβολαιο θανατου.

   Like

  2. και ο βενιζέλος μέσα, έχει δίκιο ο Βαξεβανης,

   αλλά γι αυτό κόλησε σα βδέλα στο σαμάρι, για να σώσει το τομάρι του, μέγας ναυαγοσώστης ο κομανέτση

   Like

 7. Κάποτε το συντομότερο ανέκδοτο ήταν ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ….

  Σήμερα το συντομότερο ανέκδοτο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….

  Αν δεν λύνεται …κόβεται έλεγαν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ που έμειναν στην ΙΣΤΟΡΙΑ…

  Like

  1. ”Η δικαιοσύνη βαστά σπαθί. Σαν της πάρεις το σπαθί , απομένει μόνο με την ζυγαριά .Αυτήν την έχουν όμως και οι μπακάληδες”
   Στρατής Μυριβήλης

   Like

 8. Τρία χρόνια η λίστα στο συρτάρι!
  Και πληρώνουμε βουλευτές για να κάνουν δήθεν εξεταστικές!!
  Οι Γάλλοι παρέδωσαν τη λίστα, την οποία είχαν αγοράσει, δωρεάν στην Ελλάδα. 2 φορές μάλιστα. Τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι;
  Ο Πεπόνης, που αποθεώνει η Ολυμπία, τι έκανε; Μπορείς να μας πεις ΜΙΑ υπόθεση που έφτασε στα δικαστήρια;
  Το ΣΔΟΕ τι έκανε;
  Το οθωμανικό κράτος κοροϊδεύει ασύστολα τον κόσμο.
  Για να δει άσπρη μέρα ο πολίτης θα πρέπει ν’ απολυθούν ΟΛΟΙ οι ΔΥ και να επαναπροσληφθούν αξιοκρατικά.
  Αυτό δεν είναι κράτος στην υπηρεσία του πολίτη.
  Είναι συμμορία πραιτωριανών.

  Like

  1. ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ 17Ν;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ,Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ;ΑΥΤΟΙ.

   Like

 9. ΙΣΟΒΙΑ???????γραφει η επικεφαλιδα του αρθρου.
  Καλα ,αν και οταν γινει δικη ,ξαναγραψτε……
  Με την υπαρχουσα κατασταση δεν βλεπω δικη και επειδη δεν βλεπω αλλη κατασταση δεν βλεπω και δικη.

  Like

 10. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…
  ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠΟΝΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ , ΓΙΟΥΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΕΛΑ
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ…
  ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ…
  ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΑΗΔΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009 (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ) ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  Like

 11. Πρωθυπουργοί ,υπουργοί οικονομικών και οποιοσδήποτε ήξερε και ξέρει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΕΊΝΑΙ 100% ένοχοι και συνένοχοι ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ.

  Like

  1. Μη σας φανεί περίεργο αν γίνει καινούριο κόμμα απο το Σαμαρά και είναι κοντά του… Αλλωστε καλά απασχολησαν τον κόσμο με τον προδότη τον ΓΑΠ για να μη κοιτάνε τι κάνει ο αλλος ο προδότης ο σαμαράς.
   Απλά εύχομαι να βγω ψεύτης αλλα…. κατι δε μαρεσει

   Like

   1. Θυμάστε τι έγινε όταν πήγαν να τους ξηλώσουν την πρώτη φορά???
    Οι ίδιοι που έβγαλαν συνταγματικό και νόμιμο το μνημόνιο του σαμαρά, δεν επέτρεψαν να φύγουν οι εισαγγελείς.
    Οπως το είπε και κάποιος απο την Τρόικα … μερικές μεγάλες αληθειες που τις θαβουμε γρήγορα… Η ελλαδα δεν εχει πρόβλημα χρημάτων αλλα τεραστιο προβλημα δικαιοσύνης…

    Like

  2. Ανεμε

   αυτό το ολιγαρχικό, οικογενειοκρατικό βρωμοσυστημα έχει τοσες πολλές εναλλακτικές …που ακομα κι οταν πολιτευθηκε ο Ντι Πιέτρο στην Ιταλία δεν άλλαξε τιποτα…
   κλεβανε ολοι ασταμάτητα…κι ο σοσιαληστής Κράξι, κι ο «αντιπαλος» του παρτιώτης Αντρεότι κι οι πολιτικοι επίγονοι τους…
   η ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (δειμος=φόβος), ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, που την ονομάσανε ψευδεπιγράφως ή κατ ευφημισμον δημοκρατία , και την επιβάλλουν με νομους περι αμνηστευσης των κλεφτών υπουργων και με τους ταγΜΑΤαλήτες, είναι το κυριο πολιτειακό και κοινωνικό προβλημα της πατριδας μας και όχι μόνο…

   Like

 12. Oσοι δεν βαριεστε ψηφιστε στο λινκ που παραθετω εναντια στην επισκεψη του αμερικανοτσολια ΓΑΠ στο Εδιμβουργο – διαδωστε την ψηφοφορια:

  http://www.avaaz.org/en/petition/Against_the_visit_of_G_Papandreou_in_Edinburgh/ ?pv=0

  “Στις 11 Ιουνίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας που οδήγησε την χώρα στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ, είναι προσκεκλημένος ομιλητής του συνεδρίου TEDGlobal στο Εδιμβούργο. Σύμφωνα με το TEDGlobal, πρόκειται να μιλήσει για τα υποτιθέμενα «μαθήματα που πήρε από την Ελληνική κρίση χρέους», ενώ ο ίδιος κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας οδήγησε την Ελλάδα σε μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση.

  Ο Παπανδρέου και η κυβέρνησή του ούτε «κληρονόμησαν το έλλειμα», όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του TED, ούτε παρουσιάστηκε στην Ελληνική πολιτική σκηνή το 2009 για πρώτη φορά. Πρόκειται για οργανικό κομμάτι του πολιτικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα. Εκλέγεται βουλευτής από το 1981 με το ΠΑΣΟΚ και είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής από το 1984. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα διεφθαρμένο κόμμα το οποίο ίδρυσε ο πατέρας του και έχει βρεθεί στην εξουσία στην Ελλάδα για 21 χρόνια μέσα στο πέρας των τελευταίων τριών δεκαετιών. Επίσης, έχει διατελέσει Υπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

  Το 2009, κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενος τέλος στη λιτότητα και νέα μέτρα που θα δημιουργούσαν τις συνθήκες για ανάπτυξη, ενώ αρνιόταν κατηγορηματικά ότι θα κατέφευγε σε οποιοδήποτε δάνειο από το ΔΝΤ. Μετά από 4 χρόνια και την άνευ όρων υπογραφή τριών μνημονίων το Ελληνικό χρέος συνεχίζει και αυξάνεται παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Η κρίση πλέον έχει μετατραπεί από «κρίση χρέους» σε ανθρωπιστική με 21% των Ελλήνων να ζουν κάτω από τα όρεια της φτώχειας, δραματική αύξηση της ανεργίας (αγγίζει το 55% στους νέους) και 300% αύξηση στις αυτοκτονίες. Έχει εξελιχθεί και σε κρίση της δημοκρατίας με την κρατική καταστολή να ξεπερνά κάθε όριο και με ναζιστικές ομάδες ανενόχλητες από το κράτος, να τρομοκρατούν, επιτίθενται ακόμα και να δολοφονούν μετανάστες και αγωνιστές. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας έναντι ελάχιστου αντιτίμου. Το εξευτελιστικά χαμηλό κόστος του δημόσιου προς πώληση πλούτου, σε συνδυασμό με την πτώση των μισθών, κάνει την εγχώρια και διεθνή πλουτοκρατία, υπεύθυνη για την κρίση, τώρα να κερδοσκοπεί από αυτήν.

  Την ίδια στιγμή, ο Παπανδρέου συνεχίζει να υποστηρίζει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση και ταξιδεύει πολυτελώς ανά τον κόσμο δίνοντας διαλέξεις για τα «μαθήματα που πήρε από την Ελληνική κρίση χρέους». Πρόκειται για προσβολή απέναντι σε αυτούς που πήραν τα «πραγματικά μαθήματα» της κρίσης. Όλους αυτούς που χτυπήθηκαν από την αύξηση της ανεργίας, τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, αυτούς που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν.

  Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ενάντια στα μνημόνια και στις κυβερνήσεις που τα υπέβαλαν. “

  Like

  1. Έχει εξελιχθεί και σε κρίση της δημοκρατίας με την κρατική καταστολή να ξεπερνά κάθε όριο και με ναζιστικές ομάδες ανενόχλητες από το κράτος, να τρομοκρατούν, επιτίθενται ακόμα και να δολοφονούν μετανάστες και αγωνιστές….

   Αληθεια???

   Like

 13. ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 25 ΜΕ 29 % …ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ( …ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! ) ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΠΟΝΗ …ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 20 % ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ..

  Like

 14. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 2 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΔΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ …ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑξΑΝ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ….ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ….ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ….ΕΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΕΙ ΠΕΡΊΠΑΤΟ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ …ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ .

  Like

  1. Συγγνώμη, αλλά μήπως πολύ εύκολα πάλι κρίνουμε κάποιους? Για να μη παρεξηγηθώ, απλά δε κολλάνε πολλα απο αυτά που έγιναν όλο αυτό το διάστημα γύρω από τους 2 εισαγγελείς! Τιμώ ενα λειτούργημα σημαίνει παραδίδω όλες τις δικογραφίες?

   Με τόσα που είπαν γιατί δεν έκαναν ούτε ένα έλεγχο σε τράπεζα? Δεν πτοούμαστε ουτε φοβόμαστε έλεγαν αλλα τώρα παρέδωσαν εν μια νυκτί…
   Γιατί εκώφευσαν οι συνάδελφοι τους που ενω έσκιζαν τα ιμάτια τους για να μη φύγουν τώρα δε μιλάει κανεις για τις μεθοδεύσεις?

   Υπάρχουν και υπήρχαν αμέτρητα σκάνδαλα να προχωρήσουν άμεσα σε διώξεις!!! Γιατι δεν έγινε καμία??
   Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί γιατι αν πάνε με τον σαμαρα και πολιτευτούν τι θα λέει ο κόσμος? ή μηπως θα πάρει πόντους ο προδότης??

   Κοιτάξτε παράλληλα όλο αυτό το διάστημα ότι όταν ο σαμαράς είχε να κανει κάτι περίεργο ξαφνικά έβγαζαν μια αποκάλυψη αυτοί … μήπως για αποπροσανατολισμό? κάνω την χαζή ερώτηση

   Επαναλαμβάνω.. εύχομαι να βγω ψεύτης αλλα τα δεδομένα ειναι οτι δεν άγγιξαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!!!!!!!!

   Like

   1. εγω το λεω απο την αρχη.
    οχι τραπεζιτη δεν εχουν αγγιξει, αλλα ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ειδωμεν…

    Like

   2. Ακριβώς αυτό λέω Φωτεινή, απλα το είπα ακόμα πιο ουσιαστικά οτι δεν τόλμησαν να αγγιξουν καμιά μεγάλη πληγή της χώρας, απλά γαυγίζουμε σαν τα σκυλιά αλλα…. δεν δαγκώνουμε!!!
    Κέρδισαν κόσμο με τον φαινομενικό ηρωισμό και εύχομαι μη βγουν να τον πουλήσουν προεκλογικά… μια και δεν βλέπω το σαμαρόπουλο να την βγάζει μετά τον Οκτώβρη!!
    Ετρεξαν κατόπιν εορτής στο υπουργείο να ελέγξουν τους υπολογιστές? Μα για τόσο ηλίθιους μας έχουν??? όταν όλαα είχαν σβηστεί?
    Μπηκαν στο ΤΤ να κάνουν έλεγχο? Μπηκαν στην ΑΤΕ?
    Πηγαν στον Ανδρίκο? Φώναξαν την Μαργαρίτα? Κοιταξαν τα CD’S ?

    Και απλά τοσο καιρό συμπλήρωναν δικογραφίες?????????
    Οταν το μαγαζακι δεν έχει ταμείο όσο δηλώνει στα χαρτιά , αυτεπάγγελτη δίωξη γίνεται!!!!!!!!
    Όταν λειπουν 100 εκατομμύρια απο το ταμείο του πασοκ… απλά γίνονται ελεγχοι και φασαρία???????

    Μάλλον δεν μας περνάνε για ηλιθιους…. είμαστε και απλα το ξέρουν!!!!!!!!!!

    Like

   3. Και κάτι αλλο….
    Αφου ήταν οικονομικοί εισαγγελεις και ενδιαφερόταν για το καλό της χώρας… γιατι ποτε δεν έλεγξαν τα πρόστιμα που πληρώνουμε κάθε μήνα?
    Ας πουμε προχειρα για τις παράνομες χωματερες πανω απο 100.000 € την ημέραααα!!!! .. για τις ψεύτικες επιδοτήσεις του σκαραμαγκα που πήρε ο σημίτης 300 εκ. σαν επιδοτηση και πληρώνουμε πρόστιμο 325 εκ. γιατι δεν ένανα τίποτε?

    Γιατί όλα πήγαν σε ξένες τσέπες!!! Διώκεται ο ακουλης για τα 300 μύρια που έφαγε και δεν ακουμπάνε τους υπολοιπους 4 του κυσεα??????

    Ε μα πως… θέλει πολλα κιλα…. μυδια … για να κρατήσεις και το σπαθί της δικαιοσύνης!!!

    Like

   4. οταν εφτασε η ωρα απο την ερευνα για τραπεζες… τα μπουμπουκια εβγαλαν νομο που τους αθωωνε… οταν σε μια ερευνα για κατι εφταναν σε πολιτικο προσωπο.. ειναι απο τον νομο αναγκασμενοι να το στειλουν στην βουλη που οπως παντα η βουλη δεν εβρισκε τιποτα και τα εστελνε στο αρχειο..

    τι ηθελες να κανουν δηλαδη;;; εδω δεν κανει τιποτα ο “λαος” που απο αλλους ψαχνει λυση

    Like

   5. Mπορουσαν φιλε μου να πανε πολυ πριν το νομο!!! Εσυ όταν θες να κάνεις έλεγχο σε μαγαζι τους προειδοποεις?
    Μα είναι δυνατον να δικαιολογούμε αυτους που δεν έκαναν ουτε μια διωξη 2 χρονια τώρα και τους λεμε και ηρωικούς?

    Εντελως τυχαια έβγαιναν οι νόμοι όταν αυτοι ανακοίνωναν τους ελεγχους?
    Λες μέσα στο ίδιο μπουρδελο να μη μιλανε οι πουτανες μεταξύ τους???????
    Ή τοσο αθώοι είναι στην ΝΔ και δεν εκαναν κανενα έλεγχο εκει ποτε??? ε?
    Αλλα έβαλαν το αλλο το μπουμπουκι τον βοβο μέσα όταν είπε οτι του εφαγαν λεφτα απο την συγγρου!!!

    Φιλε μου… βγάζει μάτια ο επιλεκτικός ηρωισμός τους… και δεν κανει καλο στο πνευματικό μας επιπεδο .. τοσοοοοοοο κουτοχορτο!!!

    Like

   6. Νεκ μπροστά στα δικά σου σχόλια όλα τα άλλα περιττεύουν.Επικροτώ όσα λές ο λόγος σου έχει υπόσταση έχει υποδομή.Είσαι πολύ σωστός….

    Like

   7. Αγαπητέ φίλε Δικαιοκλή δεν ξέρω αν εθελοτυφλούμε ή αν έχουμε όντως τυφλωθεί!
    Τα γεγονότα απο μόνα τους υποδεικνύουν την πραγματική υπόσταση των καταστάσεων, ένεκε όμως της κοντής μας μνήμης και της μακράς αξιοπρέπειας της τσέπης μας έχουμε εδω και καιρό να ΄κοιτάμε γύρω μας τι συμβαίνει και σχολιάζουμε αποσπασματικά το κάθε γεγονος λες και δεν υπάρχει παρελθον ή μέλλον.
    Αυτοι καλώς η κακώς κάνουν την δουλειά τους όποια και αν είναι αυτοί. Ταπεινή μου άποψη είναι να αποφεύγουμε την ευκολοπιστία και να ανάγουμε σε ήρωες τον κάθε σοβαροφανή και επιφανειακό! Μακάρι και πάλι μακαρι να βγω ψευτης αλλα ο καθένας μας με ή χωρίς μετάνοια κρίνεται απο τις πράξεις του!
    Δεν τα έχω τόσο με αυτούς, με μας τα έχω που με τόσα που τραβάμε ακόμα…. ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

    Αυτά βλέπουν και καλώς μας κάνουν ότι μας κάνουν, αφου παρεξηγιομαστε που ο χοντρος μας λέει ηλιθιους και μετα το καταπινουμε οταν βλέπουμε οτι οντως είμαστε!!!!

    Like

   8. συμφωνω δυστυχως με αυτα που λες,Νεκ.
    και στα« καθαρα χερια» βαζανε μεσα ολους τους εμπλεκομενους, πριν φτασουν στους υπουργους και πολιτικους, που ειχαν ασυλια.

    ετσι εσπασε το αποστημα.
    εδω ,ποιον βαλανε μεσα;

    Like

   9. “”οταν εφτασε η ωρα απο την ερευνα για τραπεζες… τα μπουμπουκια εβγαλαν νομο που τους αθωωνε…””
    Απτην μια η υποθεση βρωμαει απο την αλλη μηπως ολοι ψαχνουμε για ηρωες με μοναδικη συμπαρασταση σε καποιους που προσπαθουν το πληκτρολογιο?

    Like

   10. Μη πας μακριά όπως προείπα οι κρεμάλες πρέπει να περαστούν ΠΡΩΤΑ στα κεφάλια ορισμένων δικαστικών για να μη πω όλων.

    Like

   11. κουλουροπωληδες παντως θα τσιμπησαν. Ε μην τα θελετε ολα. θα κουραστηκαν

    Like

 15. Εκκωφαντική θα είναι κι η συγκάλυψη από τον συγγενή του παπαθανασίου…

  Like

 16. αλλο Γαλλοι κι αλλο Παπα-γαλοι
  δεν υπαρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
  ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΜΟΝΟ

  Like

 17. Κουβεντες, κουβεντες, κουβεντες, κοντρες και μαχες
  με το πληκτρολογιο, ετσι χωρις προγραμμα για να
  περναει η ωρα επειδη μας ελειψε και ο πασατεμπος.
  Α, ξεχασα, και διαπιστωσεις του τυπου “αξιοπουστα
  ηρθε η ωρα σου”, αποφθεγματα “Αλητες, προδοτες”,
  ‘Και ο Βενιζελος μεσα, εχει δικαιο ο ταδε”, “Οι καιροι
  αλλαζουν” και άλλα παρομοια, ολα παντοτε για να
  περναει η ωρα μας και να λεμε οτι “αγωνιστηκαμε”
  για την δημοκρατια, για να διωξουμε τους ξενους και
  να τιμωρησουμε τους “δικους” μας, δηλαδη, αερας
  κοπανιστος που φυσαει συνεχως στη χωρα της
  φαιδρας πορτοκαλεας.
  Και ο χορος του εσμου των κοπριτων που αποτελουν
  και τους “Πυρηνες της Κλεψιας” καλα κρατει” και εμας
  μας αξιζει μια τεραστια μουντζα.
  Γκρινιαζω, ειναι βλεπεις χαρακτηριστικο οσων εχουν
  γερασει, συμφωνα με καποια νεα γνωματευση…
  Το σημειωνω γιατι ειχε υπαρξει και αλλη γνωματευση
  απο ντόκτορα, μαλιστα, οτι ειμαι μαλακας(!!!) αλλά ετσι
  που παμε θα αποδειχθει οτι ολοι, περιλαμβανομενου
  και του ντόκτορα και των υπολοιπων “ιατρων”, ειμαστε
  μαλακες με περικεφαλαια, αφου ανεχομαστε να εχουμε
  ακομη στο κεφαλι μας τον εσμο των κοπριτων που εχει
  κατσικωθει στην πλατη μας απο το 1974 και κλεβει και
  ρημαζει τον τοπο και εμας.

  Like

  1. Περα απο την γκρινια οφειλω σημερα να σας αποκαλυψω
   μια υποψια πολλων πολιτων οτι οι “αρμοδιες” αρχες και οχι
   μονον γνωριζουν ποιος ειναι ποιος για οσους σχολιαστες
   ιστολογιων τους ενδιαφερουν. Λεγεται μαλιστα σχετικως οτι
   σε εκεινους που εχουν αυτη δυνατοτητα περιλαμβανεται και
   το “κομμα του λαου”, το ΚΚΕ.
   Η διαπιστωση λεγεται οτι προηλθε απο σχολιαστες ιστολογιων
   οι οποιοι εχουν κατακρινει κατα καιρους πρακτικες του ΚΚΕ
   και για τον λογο αυτον δεν τους μεταδιδονται θεματα απο τον
   “Ριζοσπαστη” που ζητουνται με το ηλεκτρονικο ταχυδρομειο.
   Παρεχεται, λενε, η ενδειξη οτι το ζητουμενο κειμενο εσταλη,
   αλλά ποτε δεν φτανει στο “γραμματοκιβωτιό” τους ή φτανει
   τελικως επειτα απο ημερες αφου ισως η “αρμοδια υπηρεσια”
   του Κουκουέ αποφανθει θετικως για την αποστολη….
   Οσοι εχουν υποστει αυτη την μεταχειριση απο το ΚΚΕ λενε
   οτι προκειται περι βλακειας γιατι μπορει ο πάσα ενας να
   παρει οποιοδηποτε θεμα τον ενδιαφερει χρησιμοποιωντας
   τα στοιχεια που παρατιθενται στην ιστοσελιδα της εν λογω
   εφημεριδας, η οποια, υπενθυμιζω, ειναι οργανο (κρατηθειτε)
   της Κεντρικης Επιτροπης του ΚΚΕ!!!

   Like

 18. Η ανοησία πρεπει να εχει ξεπερασει την στρατόσφαιρα.

  Αντίστοιχο του Αρθρου 86 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε στούς κανίβαλους,
  οποιος γνωριζει οποιοαδήποτε τριτοκοσμικη μπανανία πού να διαθέτει αντιστοιχο νομο, να το δηλωσει.

  Η ανυπαρξία Δικαιοσυνης κατεστησε δυνατη την θεσπιση νομου αδιανοητου ακομη αφρικανούς φυλαρχους.

  Like

 19. Η ανοησία πρέπει να έχει ξεπεράσει την στρατόσφαιρα.

  Αντίστοιχο του Αρθρου 86 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε στούς κανίβαλους,
  όποιος γνωρίζει οποιοαδήποτε τριτοκοσμική μπανανία πού να διαθέτει αντίστοιχο νόμο, νά τό δηλώσει.

  Η ανυπαρξία Δικαιοσύνης, κατέστησε δυνατή την θέσπιση νόμου, αδιανόητου ακόμη καί γιά αφρικανούς φύλαρχους.

  Like

 20. Οσο μιλατε για…φυλακες…

  αυτοι θα γελουν…

  Υποστηριξτε τις Κρεμαλες μου

  και θα δειτε πως αλλαζουν χρωμα….

  Like

 21. ΠΑΣΟΚάκια τι έχετε να πείτε για τον αρχηγό σας?
  Ξαναψηφίστε τους πανηλίθιοι.

  Like

 22. -Τ’ακούς Λουέρντι,γιά ΠΟΙΟΥΣ απείλησες με αιματοχυσία αυτήν την Χώρα;

  Like

 23. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΝΟΗΣΟΥΝ!!!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s