Ας σώσουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα θα μας σώσει.

20130520-225111.jpg

Έχουμε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έκαναν περιουσίες και όταν αυτές πέρασαν στην κατοχή των παιδιών τους αυτά τα εξαφάνισαν όλα.

Έτσι και ο ελληνικός λαός παρέλαβε μια πατρίδα, που του παραδόθηκε από τους παλαιότερους με αίμα, κόπο και ιδρώτα. Επειδή όμως οι νεοέλληνες δεν μάτωσαν, δεν κόπιασαν και δεν ίδρωσαν γι’ αυτήν την αφήνουν να τους την κλέψουν οι ξένοι μέσα από τα χέρια τους.

Ο νεοέλληνας για τα μόνα πράγματα που νοιάζεται είναι να μη χάσει τη δουλειά του, τη σύνταξή του, το σπίτι του, τις καταθέσεις του, τις ανέσεις του και καθόλου δεν τον
ενδιαφέρει εάν θα χάσει την πατρίδα του. Δεν μπορεί όμως ο ανόητος νεοέλληνας να κατανοήσει ότι όλα αυτά τα χάνει επειδή χάνει την πατρίδα του.

Οι επιχειρήσεις που φύγανε επειδή πήρανε χρηματοδοτήσεις και πήγαν στις βαλκανικές χώρες, ο ξένος που έρχεται και σου παίρνει την εργασία, οι ξένοι που σε διοικούν, η δημόσια περιουσία που περνάει στα χέρια των ξένων, οι ελληνικές επιχειρήσεις που κλείνουνε, τα ελληνικά κεφάλαια που εξαφανίζονται, η μετανάστευση των νέων επιστημόνων, η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, η γκετοποίηση, η ανασφάλεια, η μείωση της στρατιωτικής ισχύος της χώρας κλπ είναι απώλεια πατρίδας.

Και επειδή σιγά – σιγά χάνεται η πατρίδα μας, χάνουμε και τις δουλειές μας, τα χρήματά μας, τις συντάξεις μας, την δημόσια υγεία και τις άλλες κοινωνικές παροχές, τον δημόσιο πλούτο μας κλπ.

Είπαν οι Κύπριοι, ένα πρόσκαιρο όχι για να μη χάσουν τις καταθέσεις τους. Έπρεπε όμως να πουν ένα μόνιμο όχι για να μη χάσουν την πατρίδα τους. Χάνοντας όμως την πατρίδα τους θα τα χάσουν όλα.

Ας σκεφτούμε αυτά που είπε ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης πριν από τη μάχη του Μαραθώνα. <>.

Να σώσουμε λοιπόν την πατρίδα μας με οποιοδήποτε τίμημα και αυτή θα μας σώσει.

Οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν αποικίες. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δυνάμωσαν οικονομικά χάρη στις αποικίες τους. Εμείς χαιρόμαστε που θα γίνουμε αποικία των Κινέζων.

Έχουμε καταντήσει ένας ηλίθιος λαός, γι’ αυτό επιτρέπουμε να μας δουλεύουν και να μας επεξεργάζονται άνθρωποι που έχουν μυαλό κόκορα.

Προσπαθούν να αλλοιώσουν το έθνος με την εισβολή των λαθρομεταναστών και αν κάποιος πάει να διαμαρτυρηθεί του κάνουν μαθήματα αντιρατσισμού και αγάπης.

Αγάπη όμως χωρίς διάκριση δεν έχει αξία. Κάποιος παππούς βρήκε μια οχιά στο χωράφι του και αντί να τη σκοτώσει της είπε: «φύγε καλό μου κορίτσι». Η οχιά έφυγε και πήγε και κουλουριάστηκε κάτω από ένα δέντρο. Μετά από λίγη ώρα ο παππούς πήγε να ξαπλώσει κάτω από το δέντρο, δεν είδε την οχιά και αυτή τον δάγκωσε στο σβέρκο και πέθανε.

Μου είπε ένας βοσκός μια ιστορία για ένα λυκόσκυλο που πήρε και το μεγάλωσε από μικρό μαζί με τα τσοπανόσκυλα. Κάποια στιγμή έβρισκε κομμένα πρόβατα και δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος τα έκοβε χωρίς να τον κυνηγήσουνε τα σκυλιά. Ανακάλυψε ότι τα πρόβατα τα σκότωνε το λυκόσκυλο και επειδή τα τσοπανόσκυλα το γνωρίζανε δεν το πειράζανε.

Μήπως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα έρθει κάποιος στο σπίτι του να τον σκοτώσει, να τον κλέψει ή να βιάσει τη γυναίκα του και στο όνομα της αγάπης θα τον αφήσει να βλάψει τον ίδιο και την οικογένειά του;

Προσέχετε όμως γιατί καλή η αγάπη αλλά φυλάξτε και τους εαυτού σας γιατί πολλοί δεν εκτιμούν την αγάπη που τους δείχνεις και την βλέπουν ως αδυναμία. Φερόμαστε καλά στους Τούρκους στα Δωδεκάνησα και στη Θράκη. Πού είναι όμως οι Έλληνες της Ίμβρου, της Τενέδου και της Πόλης; Πήγα στην Κωνσταντινούπολη και στα πρόσωπα των ελλήνων είδα ζωγραφισμένο τον φόβο. Ή έχετε την εντύπωση ότι εάν η Θράκη και κάποια νησιά του Αιγαίου περάσουν στα χέρια των Τούρκων αυτοί θα εκτιμήσουν τον τρόπο που τους φερθήκαμε; Σας πληροφορώ ότι δεν πρόκειται να αφήσουν ελληνική ψυχή ούτε για δείγμα. Ξέρετε γιατί προωθείται ο μουσουλμανισμός σε όλο τον κόσμο; Γιατί κυριαρχεί ο φανατισμός. Όποιος δεν σκύβει το κεφάλι το κόβουνε. Και αυτοί θέλουν ένα νέο κόσμο που θα σκύβει το κεφάλι. Γι’ αυτό ας είμαστε προσεκτικοί με την αθρόα είσοδο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και με τη νομιμοποίηση αυτών.

Προσέχετε όμως γιατί αυτά τα θέματα λύνονται με νόμιμες διαδικασίες, μέσα από την πίεση που ασκείται στην κυβέρνηση. Ας λειτουργήσουμε συλλογικά ως αντίβαρο σε ένα καράβι που έχει γύρει στο πλάι και κοντεύει να βουλιάξει. Χάρη στο αντίβαρο που έχει ήδη δημιουργηθεί έγινε μια καλύτερη φύλαξη των συνόρων. Χάρη στο αντίβαρο που έχει δημιουργηθεί έκλεισε ο δρόμος της εξουσίας στον Τσίπρα και στους εθνοδιαλυτές της αριστεράς. Και αν δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το αντίβαρο σήμερα ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης θα τραβούσαν το Σαμαρά από τη μύτη.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί σήμερα δεν βγαίνει ένας ηγέτης. Γιατί έχουμε καταντήσει ένας ασήμαντος και ανόητος λαός. Ας βρούμε την ελληνική ψυχή μας και τις αξίες μας και ξέρει ο Θεός την ώρα που θα εμφανίσει τον άνθρωπο του και τότε να είστε σίγουροι ότι αυτός με το ένα χέρι θα ξεριζώνει τα αγριόχορτα και με το άλλο χέρι θα φυτεύει τα κρίνα.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να λειτουργήσουμε συλλογικά, αυξάνοντας το αντίβαρο και η πίεση που θα ασκηθεί σε αυτούς που εξουσιάζουν ντόπιους και ξένους θα είναι μεγάλη. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Economist

14 σκέψεις σχετικά με το “Ας σώσουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα θα μας σώσει.”

 1. Economist τι απέμεινε από πατρίδα…. που να μπορεί να διασωθει?
  Η πατριδα οταν λες συμπεριλαμβάνει και την βουλη.
  Αν είχαμε λοιπον να διασώσουμε…..,
  απ τα δόντια των πολιτικών,ποιος θα μας γλίτωνε?

  Μου αρέσει!

  1. Γιατί έχουμε καταντήσει ένας ασήμαντος και ανόητος λαός?Λόγω της κλικας της βουλης και γενικοτερα,του κουκουλματος απο κάθε μορφή σκοτεινής εξουσίας.Αφού έφυγε….ο Χριστόδουλος,βάλαν μπρος για το κυρίως σχέδιο,όπου και ξεκίνησαν την ύφεση!
   Τον ηγέτη που ψαχνεις θα στον προσφερουν,το λένε οι Άγιες Γραφές.
   Τα μόνα που θα έρθουν μόνα τους αν δεν υπαρξει,μια λογικοτατη επανασταση,ειναι η Πεινα η δυστυχια και ο εξευτελισμος της ανθρωπινης ζωης αλλά και πόλεμοι.Όχι ότι αργούν όλα αυτα..
   Όλοι έχουμε πάρει μια γεύση,απ αυτήν την ελευθερη πτώση.
   Και όλα αυτα επειδή θεοποιήσαμε τους ευατους μας προσπαθντας να φτιαξουμε υλη και να δημιουργησουμε ζωη,απομακρύνοντας παράλληλη την αληθινή Πίστη από μέσα μας.
   Πλεον δε ελπιζουμε σε κανέναν θεο,παρα μόνο σε πολυεθνικες εταιριες και τραπεζες των γνωστών αγνώστων.
   Ήταν αναμενόμενο ή μπορεί ακόμη να διορθωθει?Γιατι από μόνο του δε γίνεται,διότι τίποτε δε γίνεται χωρίς προσπάθεια!

   Μου αρέσει!

   1. έρχεται η οργάνωση του φωτός

    που οι Έλληνες είναι μέσα

    πρώτοι και καλύτεροι

    να είσαι έτοιμος 30 ή 31 Μαϊου

    θα ξανα μπω στην Ολυμπία να σε ενημερώσω

    Μου αρέσει!

   2. Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
    Ούτε ο θεός όρισε την αναρχία και την κακομοιριά, ούτε λοιπόν είναι ο θεός που θα ορίσει την λύτρωση της Ελλάδας.
    Το ήθος, η αγάπη για την Πατρίδα , η μνήμη της μακρόχρονης ιστορίας μας, ο σεβασμός για τους προγόνους μας, η αμέριστη τάση του Ελληνισμού μας για την πολυπόθητη ελευθερία και το δημοκρατικό δίκαιο, αυτά τά ιδεώδεις που διατηρούμαι μέσα μας, στην αθάνατη ψυχή μας, αυτά θα μας οδηγήσουνε πάλι στην ξαστεριά.
    Δεν είμαστε ανάπηρο γένος. Είμαστε φωτιά. Κράτα τον θυμό σου ως ιερή ασπίδα. Σαν τον δυναμώσεις θα βρείς τον δρόμο σου πάλι, αυτόν που τώρα γνωρίζεις μέσα σου βαθειά. Και τίποτε δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο σου. Όποιοι και να μας λένε, όσο και να μας λένε, ή και να θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν έχουμε την ανδρεία και το κάλλος των προγόνων μας, ψέμα γελοίο είναι. Γιατί είμαστε πετσί τους, αίμα τους, τέκνα τους, απόγονοί τους, και το μήλο δε πέφτει μακριά από την μηλιά. Συν τον χρόνο, ωσάν την καταιγίδα πού σαν ωριμάσει ξεσπάει σε θύελλα, έτσι και εμείς θα επαναστατήσουμε, όταν η καταιγίδα που απλώνεται πάνω από την πατρίδα γίνει μαύρη και αφόρητη. Είμαστε η ΘΥΕΛΛΑ!

    Μου αρέσει!

 2. Οσο τα παρκινγκ των γερμανικών πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα είναι γεμάτα παρόλες τις προσβολές,μίζες εκβιασμούς κλπ των γερμανών ,όσο δεν εξαναγκάζονται σε συγγνώμη και επανορθώσεις γερμανοί-τούρκοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά των Ελλήνων από ένα υπερήφανο και αξιοπρεπή λαό απο διεθνή δικαστήρια,όσο αυτοί που τους σκότωσαν τους παππούδες και τους έδιωξαν από την γη που ηταν ριζωμένοι χιλιάδες χρόνια βλέπουν τουρκικά σήριαλ,όσο οι συγγενείς των εκτελεσθέντων από τους γερμανούς πηγαίνουν δούλοι στην γερμανία (προτιμώνται οι μετα μεταπτυχιακών σπουδών περικαλώ),όσο οι σαμαράδες και οι λοιποί πολιτικάντηδες με τα μνημονιακά κόμματα επιθεωρούν κορασίδες στα βουλευτικά τους γραφεία τις οποίες κουβάλησαν οι ραγιάδες γονείς τους μπας και βρουν καμμιά δουλειά .μέλλον δεν βλέπω.Απλά να θυμίσω ότι στην Ελλάδα του Μαραθώνα και της Σαλαμίνας οι νεκροί εχθροί αφήνονταν να σαπίσουν άταφοι.Ο σημερινός γραικός με το απύθμενο κόμπλεξ που έχει απέναντι στους Δυτικούς θυμίζει σαλτιμπάγκο δουλοπρεπή ραγιά .Δυστυχώς…
  Η λύση θα δοθεί από αξιοπρεπείς με αυτοσεβασμό και υπερήφανους για την καταγωγή τα ήθη και έθιμά τους Ελληνες που δεν έχουν υποδουλωθεί πολιτιστικά ,δεν αμερικανοπιθηκίζουν δεν γλύφουν τυρράνους θα διεκδικήσουν σοβαρά την εθνική τους κυριαρχία και θα λειτουργούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον αντί να αυγατίζουν μηδενικά στον λογαριασμό τους σε οφσόρ.Ειδάλλως φασκελωκουκούλωστα

  Μου αρέσει!

  1. αλλα τετρακοσια χρονια σκλαβιας, στον οριζοντα…σκληρος ελληνικος πυρηνας,δεεεν υπαρχει πια,εχει ξεφτυλιστει το ειδος,εδω και πολλα χρονια,δυστυχως.Αλλα και να υπαρχει ειναι τοοοσο μικρος και ανοργανωτος που δεεεν εχει προπτικη,γιαυτο καλυτερα φασκελωκουκουλωστα.Στη γειτονια μου ειμαστε λιγοτεροι απο τους λαθρομεταναστες,και φοβομαστε να κουβεντιασουμε γιατι μας λοξοκοιτανε,και σου βγαζουν και νομοσχεδιο,τι να σωσουμε λοιπον?

   Μου αρέσει!

 3. Όσο δεν εμφανίζεται στον ορίζοντα ο σωστός άνθρωπος που θα παλέψει για την αποκατάσταση του λαού, κοινωνικά,ηθικά,οικονομικά. Να βάλει το συμφέρον των Ελλήνων και της Ελλάδας πάνω απ΄ όλα, κανένας
  δεν θα ξεσηκωθεί, όσο και να κοπανούν τα πληκτρολόγια.
  Σχέδιο για την «επόμενη μέρα» υπάρχει?Ισως. Ηγέτης να το υποστηρίξει υπάρχει? ΟΧΙ!!!
  Και εδώ τελειώνει η όποια επανάσταση. Ο κόσμος το ξέρει, το «νιώθει» στο πετσί του.
  Ούτε γίδια είναι, ούτε άσχετοι, ούτε κομματόσκυλα. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ είναι….

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s