Ο άνθρωπος που βλέπει Ελληνικά στρατόπεδα να μετατρέπονται σε κέντρα «μαχητών του τζιχάντ», μιλά για «ψεκασμένους».

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τι θα ζητούσε ο Αττίλας από τον Αλλάχ πριν επιτεθεί στην Ελλάδα; «Να μεταβληθούν Αλλάχ μου τα στρατόπεδα των γκιαούρηδων σε στρατόπεδα του τζιχάντ». Ή μάλλον δεν θα τολμούσε καν να ζητήσει κάτι τόσο εξωφρενικό.

Και όμως, ο κύριος Δένδιας φαίνεται ότι παρακολουθεί αυτό το άπιαστο όνειρο των ισλαμοφασιστών, να γίνεται πραγματικότητα, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί. Είναι δεδομένο μάλιστα ότι θα μείνουν γεμάτα με «μαχητές» αφού το πρόγραμμα απελάσεων είναι παρωδία. Την ίδια στιγμή, ενώ η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σφαγείο, με νέους ανθρώπους να δολοφονούνται σαν τις μύγες από πολεμικά όπλα, ο κύριος Δένδιας δείχνει και μία πρωτοφανή αποφασιστικότητα στην προάσπιση συμφερόντων του παγκόσμιου χρηματοδότη του τζιχάντ, του κυρίου Εμίρη «επενδυτή» στις Σκουριές.

Για να συλλάβει λοιπόν αυτούς που έκαψαν την μπουλντόζα, έκανε την πρόσφατη πρωτοφανή κινητοποίηση με…

(Προσοχή, μην πατήσετε την συνέχεια εάν δεν θέλετε να δείτε πραγματικά σκληρές εικόνες. Ίσως οι σκληρότερες που έχετε δει).

εκατονταδες άνδρες, CSI, DNA τεστς, εισβολές σε σπίτια. Ενώ την δολοφονία της κοπέλας στα Ίσθμια, των νέων στην Πάτρα, τον γέροντα που έκαψαν ζωντανό κλπ κλπ, αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν τα τοπικά ΑΤ.

Για να μην αδικούμε όμως τον κύριο Δένδια, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι την εκτίμηση στους μαχητές του τζιχάντ την είχε εκφράσει πρώτο το Έθνος του κυρίου Μπόμπολα. Ωχ, όλως τυχαίως, ο όμιλος του θησαύρισε από το χρήμα του Εμίρη – χρηματοδότη του παγκόσμιου τζιχάντ με την περιβόητη εξαγορά των μετοχών στα χρυσορυχεία, υπό το βλέμμα του Γιώργου Παπανδρέου, φίλου του κυρίου Σόρος, επίσης χορηγού της τζιχάντ.

Μιλάμε βέβαια για την περίπτωση του σφαγέα της Τουλούζης, που δολοφόνησε ένα κοριτσάκι με 3 σφαίρες στο κεφάλι, ένα μωρό με την πιπίλα στο στόμα, άλλο ένα παιδάκι και τον Ραββινο πατέρα έξω από Εβραϊκό σχολείο.

Το έθος του κυρίου Μπόμπολα, είχε κατονομάσει αυτόν τον δολοφόνο μωρών ως «μαχητή του Τζιχάντ». Τόσο λεβέντες είναι οι μαχητές του τζιχάντ. Κάτι μωρά με πιπίλες, τα έχουν για πρωϊνό.

Jonathan Sandler, shot to death Monday in Toulouse, France, pictured with his two slain sons and with his wife (who was not hurt in the attack). (photo credit: via Facebook)

Και βέβαια, γι’ αυτή την άθλια, ναζιστική πρόκληση της εφημερίδας δεν ακούστηκε ούτε ένα επικριτικό σχόλιο. Όπως και για το συνεχιζόμενο πογκρόμ των Εβραίων στην Γαλλία στην Ισπανία κλπ από τους μαχητές του τζιχάντ που τους οδηγεί σε νέα «έξοδο», αλλά το χρήμα των Εμίρηδων είναι γλυκό. Τόσο γλυκό που για την σφαλιάρα με αποχρώσα ρατσιστική ένδειξη ζητούν συλλήβδην καταδίκη από τον μπάτσο της γειτονιάς μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά για την επανάληψη του ολοκαυτώματος που ζούμε, δεν ακούγεται άχνα.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας τώρα, είδατε τι γίνεται με τον Καμίνη και τον Μπουτάρη που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα στον Σόρος για να οργανώσει καλύτερα τους μαχητές του Τζιχάντ στην Ελλάδα.

Όπως ακριβώς έγινε και στην Συρία. Ο Σόρος και ο Εμίρης χρηματοδοτούν και στηρίζουν τους σφαγείς αμάχων, τους βιαστές και αποκεφαλιστές παιδιών, αλλά κανείς δεν μιλάει γιατί τόσο ο Εμίρης όσο και ο Σόρος είναι κιμπάρηδες στους δημοσιογράφους και στα ΜΜ»Ε».

Ουδείς ασχολείται με τις επαναπροωθήσεις των «μαχητών του τζιχάντ» που δεν γίνονται και αυτοί μένουν στα Ελληνικά στρατόπεδα μήνες παραπάνω από το προβλεπόμενο.

Μπορεί η Συρία να μοιάζει μακριά και τα ελληνόφωνα ΜΜ»Ε’ να μιλούν για «ακρότητες» του καθεστώτος και αντικαθεστωτικούς, αλλά δεν μπορεί ένας δημοσιογράφος να μην πήρε είδηση τα Φετβά του ιμάμηδων που έδωσαν το δικαίωμα στους «μαχητές του τζιχάντ» να βιάζουν Χριστιανές, Εβραίες και Αλαουίτισες.

Ούτε να μην πήραν είδηση την κραυγή της μοναχής, τον κομματιασμένο Ελληνορθόδοξο παπά που τάισαν τις σάρκες του στα σκυλιά, τα αποκεφαλισμένα παιδιά στα οποία τόσο έχουν αδυναμία οι «μαχητές του τζιχάντ». Άλλωστε πρέπει να είσαι πολύ παλικάρι – μαχητής για να φυτεύτεις σφαίρες σε κοριτσάκια, να βιάζεις μωρά και έπειτα να συνθλίβεις τα κεφάλια τους στον τοίχο, να ξεκοιλιάζεις εγκυους χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Νομίζετε ότι υπερβάλλουμε; Η Κύπρος είναι μακριά και κάποιοι ξέχασαν γρήγορα το 1974 και την γενοκτονία.

Η Συρία είναι μακρυά, και αυτές οι εικόνες με τα αποκεφαλισμένα παιδιά «απίστων» δεν φτάνουν ποτέ στα μάτια μας από τα κανάλια των ιδιοκτητών που «αγαπούν το Εμίρη».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ.

Πιο κοντά όμως ήταν και το Κοσσυφοπέδιο. Εκεί ο Σόρος, οι Εμίρηδες και οι «μαχητές του τζιχάντ» έδωσαν άλλο ένα δείγμα παλικαριάς. Σε μία γενοκτονία που έγινε δίπλα μας αλλά εμείς δεν πήραμε «είδηση». Η Ελλάδα του Σημίτη και του Παπανδρέου συνήργησε στις εικόνες που θα δείτε και η συνέργεια σε τέτοια εγκλήματα επιφέρει πάντοτε νέμεσι. Οι εικόνες είναι από το νεκροτομείο και αφήνουμε τις περιγραφές στα Αγγλικά.

kla-victims11

The crime these Serbs had committed was going to the Sunday mass. It happened in Granovec, Kosovo, before the Yugoslav Serbian security forces intervened. This Kosovo Serbian family, here in the picture, was hacked to death by the US/NATO sponsored Islamist Nazi KLA in the summer of 1998. The woman in the picture was five months pregnant; the Islamist Nazi Albanians (KLA-UCK) after raping her, literally cut the baby (fetus) out of her womb with a butcher-knife. The man in the right hand corner (her husband) had his legs chopped off with an axe at his knees, so before he died he was helplessly watching what the Albanian KLA Islamist Nazi savages were doing to his wife.

kla-victims2

This young Serbian father and his little baby were brutally butchered by the Albanian Islamist Nazi KLA bandits, after the NATO Forces entered Kosovo. One of the KLA Islamist Nazi bandits grabbed the baby by his tiny legs and smashed his head against a brick wall. His father was first shot, then beaten to death with an iron pipe.

Οπότε ας μας συγχωρέσει ο κύριος Δένδιας που δεν μπορούμε να απολαύσουμε το χιούμορ του με τους «ψεκασμένους». Ανησυχούμε όμως πάρα πολύ για αυτά που έρχονται. Ίσως αυτό το άρθρο ταρακουνήσει και αυτούς που προτιμούν να σιωπούν για τα τάλαντα της γενοκτονίας, τις ολοσέλιδες διαφημίσεις, μα κυρίως εκείνους που ζουν για να εξυπηρετούν τους χορηγούς των γενοκτονιών.

Η είδηση από το «Καρφί»:

Στα πρόθυρα εξέγερσης βρίσκονται οι μετανάστες στα κέντρα κράτησης

 

Πυριτιδαποθήκες θυμίζουν τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εξεγέρσεις σε Κόρινθο, Αμυγδαλέζα, Κομοτηνή, Πέτρου Ράλλη, αλλά και σε αστυνομικά τμήματα όπου κρατούνται λαθρομετανάστες, αποτελούν πλέον συχνό φαινόμενο, στο οποίο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ώρα έχει να αντιτάξει μόνο τα κλομπ των ΜΑΤ.

 

«Ο σχεδιασμός του υπουργείου, που προέβλεπε το ανώτερο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ένας παράνομος μετανάστης θα κρατούνταν στα κέντρα, προτού απελαθεί, έχει υπερβεί κατά πολύ τους 3 μήνες. Για την ακρίβεια, υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν κρατούμενοι περίπου ένα χρόνο τώρα», αποκαλύπτει στο «Καρφί» στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

 

Τι φοβάται η ΕΛΑΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι Αφγανοί που εξεγέρθηκαν στο στρατόπεδο της Κορίνθου, όταν τους είπαν πως θα πρέπει να παραμείνουν κρατούμενοι για μερικές ημέρες ακόμη. Οι κρατούμενοι έκαψαν σεντόνια και κρεβάτια, ξήλωσαν τα κεραμίδια από τις στέγες των κτιρίων όπου κρατούνται και τα εκτόξευαν στους αστυνομικούς. Η κατάσταση έδειχνε για μια ακόμη φορά να ξεφεύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας και απειλήθηκε νέα γενικευμένη εξέγερση. Τρεις ημέρες πριν από την εξέγερση των Αφγανών, δυο Αλγερινοί κρατούμενοι, και αυτοί στην Κόρινθο, απειλούσαν πως θα αυτοκτονήσουν, όταν και πάλι οι ελληνικές αρχές τούς ανέφεραν πως η κράτησή τους θα διαρκέσει περισσότερο. «Φοβόμαστε πως ειδικά το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες θα χτυπήσουν 40άρια και θα υπάρχουν άνθρωποι κλεισμένοι στον ίδιο χώρο για 8 και 10 μήνες, θα βρεθούμε μπροστά σε γενικευμένη εξέγερση. Είχαμε πάρει μηνύματα από την Κομοτηνή το Νοέμβριο, ενώ αυτόν το μήνα σε Αμυγδαλέζα και Κόρινθο κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρές καταστάσεις», αναφέρει στο «Καρφί» αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που δεν κρύβει τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκαν και λειτουργούν τα κέντρα κράτησης. Στην ΕΛΑΣ, πάντως, φοβούνται και την έκβαση της δίκης των αστυνομικών-φυλάκων στην Αμυγδαλέζα, που κατηγορούνται για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος των κρατουμένων. Η δίκη τους έχει ήδη αναβληθεί 2 φορές και έχει προσδιοριστεί να πραγματοποιηθεί εκ νέου στις 20 Απριλίου. Ανάλογα με την έκβασή της η αστυνομία φοβάται νέα εξέγερση.

 

 

Ψάχνουν νέους χώρους

Τώρα που η κατάσταση στα κέντρα κράτησης έχει χτυπήσει… κόκκινο, η Κατεχάκη ψάχνει εσπευσμένα και με σπασμωδικές κινήσεις να εξασφαλίσει νέους χώρους κράτησης και χρηματοδότηση για τη δημιουργία τους. Απορία προκαλεί ωστόσο το γεγονός πως ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Δένδιας, είχε ο ίδιος προσωπικά αναγγείλει τη λειτουργία τεσσάρων νέων χώρων κράτησης, σε Λέσβο, Ρόδο, Χίο και Σάμο, μέχρι τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Μάλιστα τα δύο από τα κέντρα υποτίθεται, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει ο κ. Δένδιας, πως θα λειτουργούσαν ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο. Τελικά τίποτα δεν έγινε και κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιρρίπτουν τις ευθύνες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εκείνο, με τη σειρά του, υποδεικνύει την αστυνομία ως αρμόδια για την καθυστέρηση. «Όταν ήθελαν την Κόρινθο, τους τη δώσαμε μέσα σε μια εβδομάδα. Για όλα τα υπόλοιπα δεν υπήρξε κανένας επίσημος σχεδιασμός», λέει το Πεντάγωνο.

 

Απέτυχαν οι απελάσεις

Τα υπάρχοντα κέντρα κράτησης έχουν ήδη φρακάρει, ενώ από την άλλη πλευρά οι απελάσεις των αλλοδαπών γίνονται με το σταγονόμετρο. Κοινή παραδοχή είναι πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέτυχε να συντονίσει τη γρήγορη επαναπροώθηση των μεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, ενώ «παγωμένο» παραμένει και το σύμφωνο επανεισδοχής με την Τουρκία, παρά την υποχρέωση που έχει αναλάβει η Άγκυρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Απέτυχε, λοιπόν, το σχέδιο του κ. Δένδια για τις απελάσεις των λαθρομεταναστών. Αρχικά οι επιχειρήσεις-σκούπα στόχευαν σε Αφγανούς, Πακιστανούς Μπαγκλαντεσιανούς και ορισμένους Βορειοαφρικανούς, με τη λογική πως η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει συμφωνίες επανεισδοχής με τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών. Με τη λογική Δένδια, πρώτα θα μαζεύονταν οι εύκολοι να φύγουν και στη συνέχεια θα μαζεύονταν από τους δρόμους της Αθήνας οι πιο επικίνδυνοι, όπως Σομαλοί, Αλγερινοί κ.λπ.

Στην πράξη, όμως, αυτό δεν προχώρησε και τόσο καλά. Αν εξαιρεθεί ένα μικρό ποσοστό παράνομων μεταναστών, που πήραν 1.000 ως 1.500 ευρώ «επιχορήγηση» από την ΕΕ και πληρωμένο εισιτήριο επιστροφής στις πατρίδες τους, οι περισσότεροι δεν έδειξαν διατεθειμένοι να επιστρέψουν πίσω.

 

Του Στέλιου Βραδέλη από το Καρφί.

22 σκέψεις σχετικά με το “Ο άνθρωπος που βλέπει Ελληνικά στρατόπεδα να μετατρέπονται σε κέντρα «μαχητών του τζιχάντ», μιλά για «ψεκασμένους».”

 1. Αυτά που δείχνει το δεύτερο βίντεο και οι φωτό τα έχουν κάνει οι «απελευθερωτάδες» της FSA με τα λεφτά του Σόρος και τα όπλα που έστελνε η πατσαβούρα του κλίντον και έλεγαν ότι τα έκαναν οι στρατιώτες του Άσαντ.

  Μου αρέσει!

 2. Ο άνθρωπος εκτελεί διαταγές κατακτητών. Ο λαός κοιμάται. Αν ξυπνήσει τότε να δούμε αν τον προστατεύσει ο ΟΑΣΕ (οργανισμός ασφαλείας στην Ευρώπη), που έκαναν για αυτήν την δυσάρεστη στιγμή οι δωσίλογοι φασίστες της Ευρώπης, για την ασφάλεια τους.)

  Μου αρέσει!

 3. δεν εχουμε δει ακομα τιποτα!!!! μολις δημιουργηθουν με την ανοχη μας κ τη συγκαταθεση μας οι πρωτες ΕΟΖ εκει να δειτε γλεντια. μισθοι των 60 ευρω το μηνα, ιδιωτικες αστυνομιες που θα κανουν οτι γουσταρουν , ειδικα φορολογικα καθεστωτα.οι ξενοι θα τους κακοποιουν , θα τους εκμεταλλευονται αλλα ελληνες θα ειναι οι δεσμωτες του κ προς τους ελληνες θα βγει το μισος τους. τα ιδια γινονται παντου επειδη δεν μας τα λενε κ δεν τα μαθαινουμε? αν θελλουμε να τελειωνουμε με ολα αυτα μονο μια ειναι η λυση. επιστροφη σε εθνικο νομισμα κ να δης για ποτε φευγουν τουλαχιστον οι μισοι απο τους λαθρο. αλλα δεν θελλουν να τους διωξουν γιατι στις ΕΟΖ ποτε δεν απασχολουνται ντοπιοι. για αυτο τους μαντρωνουν σε στρατοπεδα συγκεντρωσης. κ μετα υπαρχουν κατι τσιπραιοι ξυριζαιοι που σου λενε οτι δεν εισαι υπο κατοχη τρομαρα του!

  Μου αρέσει!

  1. Δυστυχως barbara ο φιλος μας ειναι λιγο βαρυς για τον πολυ κοσμο. Χρειαζετε καποιον να τα κανει «λιανα» για να μπορει να τον καταλαβει και η τελευταια γιαγια στην Ελλαδα και χρονος που δεν υπαρχει….

   Μου αρέσει!

   1. απο τη δεκαετια του 70 με τη καταργηση του Bretton Woods (καταργηση ισοτιμιας νομισματος χρυσου) δεν ειναι απαραιτητο να εχεις αποθεματικο σε χρυσο. αυτο που πρεπει να εχεις ειναι εθνικους πορους (περιουσιολογιο) οπως η Νορβηγια ενα πραμα. κ αυτο εινα το μειζον ζητημα. που ξεπουλας εθνικη περιουσια νερο δεη αερια λιγνιτη πετρελαια κοιτασματα νησια λιμανια σε μια εποχη που αν χρειαστει να εκδοσεις εθνικο νομισμα πως θα το κανεις? αφου ολα θα τα εχεις ξεπουλησει…….αρα κ το νομισμα σου εξευτελισμενο θα ειναι σαν τον ανυπαρκτο εθνικο σου πλουτο που τον εχεις ξεπουλησει. γι αυτο ειναι επειγον οχι μονο να πεσουν αλλα αν ειμασταν οριμοι σαν πολιτες αυτο θα διαδηλωναμε την επιστροφη σε εθνικο νομισμα.

    Μου αρέσει!

    1. Και εκεί υπάρχει λύση .. Βάζεις φυλακή όλους όσους έχουν πάρει παράνομες αποφάσεις και έχουν ξεπουλήσει δημόσια περιουσία και ακυρώνεις όλες τις πράξεις ξεπουλήματος .. Όσοι είχαν πάρε δώσε με τους απατεώνες που τώρα θα τους έχεις στην φυλακή , ας ζητήσουν τα χαμένα από τους φυλακισμένους ..

     Μου αρέσει!

   2. ναι διονυση μου αλλα αυτο προϋποθετει νεα συντακτικη εθνοσυνελευση κ νεο συνταγμα το κανουν τωρα οι ισλανδοι. υπαρχουν λυσεις οσο ειμαστε ορθιοι για να το παλεψουμε γιατι αν μας φαει η μαρμαγκα η λυση θα ειναι μονο ο ταφος. αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας κ αυτος πρεπει να ειναι ο λογος ξεσηκωμου μας. εθνικο νομισμα, συντακτικη εθνοσυνελευση. ας ξεκινησουμε απο αυτο κ θα τα βρουμε τα αλλα στη πορεια.

    Μου αρέσει!

    1. Άμα φτιάξεις νέο σύνταγμα δεν μπορείς να τους βάλεις φυλακή , γιατί θα είναι σαν να λες πως δεν παραβιάσανε κανένα σύνταγμα , απλά έφταιγε το προηγούμενο σύνταγμα για όσα έκαναν , οπότε και οι πράξεις τους είναι νόμιμες … Το θέμα με το σύνταγμα είναι παγίδα ..

     Αυτό που πρέπει να έχεις ως προτεραιότητα είναι το να τους αφαιρέσεις την εξουσία και να την πάρεις εσύ , τα άλλα έπονται .. Στην φυλακή θα τους βάλεις γιατί έκαναν κουρελόχαρτο το παρόν σύνταγμα και όχι κάποιο μελλοντικό , αφού τώρα κυβερνούν και με αυτό το σύνταγμα και όχι με κάποιο πιθανό στο μέλλον …

     Δεν κτίζεις σπίτι ξεκινώντας από τα κεραμίδια , από την βάση ξεκινάς και η βάση στο προκείμενο είναι να τους διώξεις από την εξουσία για να μην την λυμαίνονται άλλο … Μετά αναλαμβάνεις την εξουσία εσύ και μετά τους καταδικάζεις και τους βάζεις φυλακή , αφού τα κάνεις αυτά , τότε και μόνο τότε αρχίζεις να αναμορφώνεις και το σύνταγμα και να ακυρώνεις μία , μία όλες τις πράξεις που έχουν διαπράξει στο καιρό της παράνομης εξουσίας τους …

     ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ .. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ , αν αυτό δε το συνειδητοποιήσεις έχεις χάσει και την ουσία και τον πόλεμο …

     Μου αρέσει!

 4. Ξυπνηστε Νεοελληνες ! Σε λιγο ερχεται η σειρα μας ! Τωρα που διελυσαν και τον Ελληνικο στρατο τιποτα δεν υπαρχει να σταματησει πια τα Ουγκ απο το να βιαζουν να ληστευουν και να σκοτωνουν εμας και τις οικογενειες μας .

  Μου αρέσει!

 5. Ειναι καιρος. Τα λογια εχουν νοημα μονο οταν συνοδευονται απο πραξεις. ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ . Ας βαλουμε ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ τελος στο Μεγαλο Παραμυθι που τοσες δεκαετιες μας ποτιζαν.ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ .Δηλαδη , εμεις ,η ζωη μας, των παιδιων μας,ο πολιτισμος μας,οι Αξιες μας,τα εδαφη μας, Η ΙΣΤΟΡΙΑ μας. Δεν επιτρεπουμε πια διαχωρισμους αριστεροδεξιους και πρασινα αλογα. Τωρα ο καθε Ελληνας ειναι πολυτιμος , εκτος απο τα δοσιλογα πιονια που κυβερνουν με αποδεδειγμενα ψευδη και το πολιτικο τους συστημα που μας εφερε σ αυτη την εξαθλιωση. Στραφειτε στις γειτονιες,στο συνελληνα,στον ανεργο και ενοχικο συμπολιτη. Η ζωη μας ειναι πολυτιμοτερη απ τις επιλογες των Αλητων.Να προλαβουμε οποια σκεψη αυτοκτονιας. ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

  Μου αρέσει!

 6. Ο χειροτερος μαθητης και καρπαζοεισπρακτορας του κολλεγιου Αθηνων (ομογαλακτος του Σαμαρα) εγινε υπουργος ΠΡΟ-ΠΟ!!!! Τι περιμενεις απο ασχετους και προδοτες?????

  Μου αρέσει!

 7. Κάθε μέρα που παραμένουν στην εξουσία βάζουν και ένα καρφί στο φέρετρο της χώρας μας …Όταν ολοκληρώσουν το κάρφωμα , θα μας χώσουν στο χώμα και θα έχουν τελειώσει μαζί μας ..

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s