Θα αρπάξουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με τα ναζιστικά «επιχειρήματα» κατά των Εβραίων!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΤο 1936 το ράιχ αποκαλούσε τους Εβραίους » πάμπλουτους τεμπέληδες που ζουν παρασιτικά κατά των εργατικών γερμανών».

Σήμερα, χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο επιχείρημα κατά των Ελλήνων. Την συνέχεια την ξέρουμε. Θα τις επιτρέψουμε;

Πρώτα μας είπαν «βρωμερούς και τεμπέληδες», τώρα «πλούσιους» που πρέπει να μας τα πάρουν.

Δεν είναι ηλίθιοι, είναι συνένοχοι. Όλοι όσοι καταστρατήγησαν το κοινοτικό κεκτημένο και άνοιξαν την κερκόπορτα στο φασιστικό μόρφωμα που βαπτίστηκε «Τρόικα».

Με πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου τον οποίον προσπάθησε να μεταπείσει ακόμα και ο τοκογλύφος Στρως Καν, η Ελλάδα ετοιμάζεται για το τελικό χτύπημα. Μετά τα απανωτά δημοσιεύματα και τις δηλώσεις του ίδιου του τέως πρωθυπουργού για «συστημική διαφθορά», τα σποτάκια με τους «τεμπέληδες Έλληνες» που όμως δούλευαν διπλάσια από τους Γερμανούς, τώρα έρχονται οι «πάμπλουτοι Έλληνες» που είναι πλουσιότεροι από τους …Γερμανούς!

Δηλαδή ένας λαός που έμεινε άνεργος ενώ όσοι έχουν την τύχη να δουλέψουν αμοίβονται με κατώτατο μισθό 1/3 του Γερμανικού, βαπτίζονται «πλούσιοι» από τα ναζιστικά χαλκεία του ράιχ.

Το δημοσίευμα του Σπήγκελ που φιλοξενεί συνέντευξη του λαδωμένου μιζαδόρου Σόιμπλε (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΡΕΜΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ!) που υποστηρίζει ότι οι Έλληνες δεν φορολογούνται αρκετά και «κρύβουν τις περιουσίες τους», αφήνοντας μία κτηνώδη σπέκουλα τύπου «τώρα οι Γερμανοί έχουν την ευκαιρία να τους πάρουν τα σπίτια σε χαμηλές τιμές» να αιωρείται.

Ότι ακριβώς γινόταν τον μεσοπόλεμο με τους «πλούσιους Εβραίους» που δεν δούλευαν και ζούσαν παρασιτικά εις βάρος των Γερμανών. Την συνέχεια την γνωρίζουμε. Θα την ξαναζήσουμε;

324 σκέψεις σχετικά με το “Θα αρπάξουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με τα ναζιστικά «επιχειρήματα» κατά των Εβραίων!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s