Αποκάλυψη> Η Ρώσικη Μαφία απειλεί τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου και τον Σόιμπλε!

Αν δείτε τον «ερωτικό υπουργό» Σαρή να χάνει βάρος, ενδέχεται να μην είναι από «χάπι αδυνατίσματος»

Μια νέα αποκάλυψη από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» αλλάζει το σκηνικό στη Κύπρο και προσθέτει και νέο παίκτη στο θρίλερ του κουρέματος των καταθέσεων: Η Ρωσική Μαφία αλλά και Ρώσοι ολιγάρχες έστειλαν μήνυμα στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου πως αν πειραχθούν οι καταθέσεις τους θαυπάρξουν αντίποινα χωρίς όρια. Οι Ρώσοι απειλούν ανοιχτά τους Κύπριους αλλά και τον Σόιμπλε.
«Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κάποιος να κλέψει τη Ρωσική Μαφία και να μείνει ατιμώρητος…», λένε οι μυημένοι.
(Δείτε στη σχετική φωτό και διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν>Πριν από πέντε χρόνια, τον Νοέμβριο του 2006, τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου Millennium στην περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου. Ηταν Ρώσοι, γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και είχαν κοινό παρελθόν στην KGΒ, τη ρωσική μυστική υπηρεσία πληροφοριών. Το περιεχόμενο της συνάντησης ήταν αυστηρά επαγγελματικό.

Αυτό που ακολούθησε ξεπερνά τη ζοφερή φαντασία σεναριογράφων κατασκοπευτικών ταινιών, αλλά και εξομολογήσεων πρακτόρων του Ψυχρού Πολέμου: Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, ο Αντρέι Λουγκοβόι δηλητηρίασε τον Αλεξάντερ Λιτβινένκο με πολώνιο-210, ένα σπάνιο ραδιενεργό ισότοπο, ρίχνοντας την ουσία στο τσάι του. Το ίδιο βράδυ ο Λιτβινένκο, που στο μεταξύ είχε επιστρέψει σπίτι του, ένιωσε φοβερή αδιαθεσία.

«Οταν ο Σάσα συναντήθηκε μαζί τους, ο Λουγκοβόι τού προσέφερε αλκοόλ. Ο Σάσα ξαφνιάστηκε και του απάντησε “αφού ξέρεις, δεν πίνω ποτέ αλκοόλ”. Τότε εκείνος του προσέφερε τσάι. Ο Σάσα αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι το τσάι ήταν έτοιμο, κρύο και άγευστο. Ηπιε μερικές γουλιές χωρίς να το τελειώσει» αφηγείται η Μαρίνα Λιτβινένκο, χήρα του «Σάσα», όπως αποκαλεί τον άνδρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές εκείνης της ημέρας.

«Ηταν 1η Νοεμβρίου, η έκτη επέτειος της εγκατάστασής μας στο Λονδίνο, μια συμβολική ημερομηνία, και είχα μαγειρέψει δείπνο για τους δυο μας. Ξαφνικά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο Σάσα άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Εμοιαζε με τροφική δηλητηρίαση, δεν είχαμε ιδέα ότι μπορεί να ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Επειτα από λίγες ώρες, ο πόνος δεν σταματούσε και μου είπε: “Μαρίνα, αισθάνομαι κάτι περίεργο. Πονάω τόσο πολύ, που δεν μπορεί να είναι μια απλή τροφική δηλητηρίαση”. Κάποια άλλη στιγμή μού είπε: “Νομίζω πως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά”. Η θερμοκρασία του σώματός του ήταν πολύ χαμηλή. Ολα έμοιαζαν ακατανόητα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε».)

Aκόμη και ο Πούτιν ο οποίος θέλει να τιμωρηθούν οι ολιγάρχες που διατηρούν χρήματα εκτός Ρωσίας διαφωνεί με το κούρεμα. Ο Ρώσος ηγέτης το μόνο που θέλει είναι τα ονόματα. Στο μεταξύ σάλος έχει προκληθεί με όσους γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί και απέσυραν τις τελευταίες μέρες τις καταθέσεις τους, ανάμεσα σε αυτούς και φορείς της Εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες διατηρούν και «παράγοντες» του Αγίου Όρους. Το παιγνίδι χοντραίνει αδέλφια.
Αποτέλεσμα οι Κύπριοι να προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν χρόνο. Έτσι μεταφέρουν για αύριο Δευτέρα τα σπουδαία.
Εκ νέου συγκαλείται το Υπουργικό αύριο στις 08:30 το πρωί, ενώ η ενημέρωση της Βουλής που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.30 σήμερα έχει αναβληθεί. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημερώνει αυτή τη στιγμή την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.
Στην ενημερωτική σύσκεψη συμμετέχουν και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης και ο Υποδιοικητής της Σπύρος Σταυρινάκης, καθώς και ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.
Από το ΔΗΣΥ συμμετέχουν οι Βουλευτές Αβέρωφ Νεοφύτου, Μάριος Μαυρίδης και Πρόδρομος Προδρόμου.

Από το ΑΚΕΛ συμμετέχει ο Βουλευτής Πάμπος Παπαγεωργίου.
Από το ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Βουλευτής Άγγελος Βότσης.

Από την ΕΔΕΚ ο Βουλευτής Νίκος Νικολαϊδης.
Από το ΕΥΡΩΚΟ, ο Πρόεδρος του Δημήτρης Συλλούρης και ο Βουλευτής Νίκος Κουτσού και από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, ο Γιώργος Περδίκης.

Στο μεταξύ, πληροφορίες κάνουν λόγο για συζήτηση δύο νομοσχεδίων στο Υπουργικό.

– See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/137247/synechizei-ayrio-to-ypourgiko-anavoli-enimerosis-tis-voulis#sthash.LGfvYSuq.dpuf

Εκ νέου συγκαλείται λοιπόν το Υπουργικό αύριο στις 08:30 το πρωί, ενώ η ενημέρωση της Βουλής που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.30 σήμερα έχει αναβληθεί. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημερώνει αυτή τη στιγμή την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών.

Στην ενημερωτική σύσκεψη συμμετέχουν και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης και ο Υποδιοικητής της Σπύρος Σταυρινάκης, καθώς και ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Από το ΔΗΣΥ συμμετέχουν οι Βουλευτές Αβέρωφ Νεοφύτου, Μάριος Μαυρίδης και Πρόδρομος Προδρόμου.

Από το ΑΚΕΛ συμμετέχει ο Βουλευτής Πάμπος Παπαγεωργίου.

Από το ΔΗΚΟ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Βουλευτής Άγγελος Βότσης.

Από την ΕΔΕΚ ο Βουλευτής Νίκος Νικολαϊδης.

Από το ΕΥΡΩΚΟ, ο Πρόεδρος του Δημήτρης Συλλούρης και ο Βουλευτής Νίκος Κουτσού και από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, ο Γιώργος Περδίκης.

Στο μεταξύ, πληροφορίες κάνουν λόγο για συζήτηση δύο νομοσχεδίων στο Υπουργικό.

TA KOYKIA KAI TA ΣΕΝΑΡΙΑ


Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού θα ταχθεί υπέρ της πρότασης της Κυβέρνησης. Από τις 20 ψήφους θα πρέπει να αφαιρέσουμε αυτή της Στέλλας Κυριακίδου η οποία απουσιάζει στην Αργεντινή για οικογενειακές υποχρεώσεις.

Στο ΔΗΚΟ υπάρχει έντονος σκεπτικισμός, κάτι που απορρέει και από την πρώτη τοποθέτηση του Μάριου Κάρογιαν. Ακόμη όμως και αν αποφασιστεί να συνταχθεί το κόμμα με την Κυβέρνηση δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει διαφοροποίηση συγκεκριμένων βουλευτών. Ο τέως Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, είναι πρώτο φαβορί να καταψηφίσει τα νομοσχέδια και μαζί του οι Γιώργος Προκοπίου και Αντώνης Αντωνίου.

Το ΕΥΡΩΚΟ θα πρέπει να θεωρείτε χαμένος σύμμαχος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού τόσο ο Δημήτρης Συλλούρης όσο και ο Νίκος Κουτσού δεν φαίνονται διατεθειμένοι να αποδεχθούν τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Ψηφίζουν ΟΧΙ
Είναι δεδομένο ότι τόσο οι βουλευτές του ΑΚΕΛ όσο και αυτοί της ΕΔΕΚ θα καταψηφίσουν τα νομοσχέδια χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μαζί τους θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι θα συνταχθεί και οΖαχαρίας Κουλίας αλλά και ο Γιώργος Περδίκης.

Τα σενάρια
Στο καλύτερο σενάριο για την Κυβέρνηση θα υπερψηφίσουν τα μέτρα 29 βουλευτές (19 του ΔΗΣΥ, 2 του ΕΥΡΩΚΟ και 8 του ΔΗΚΟ). Στο πιο ρεαλιστικό σενάριο θα φτάσουν τις 27 ψήφους (19 ΔΗΣΥ και 8 ΔΗΚΟ) ενώ στο χειρότερο οι θετικές ψήφοι θα φτάσουν το σύνολο των 24 (19 ΔΗΣΥ και 5 ΔΗΚΟ).Σε αυτό το ενδεχόμενο οι αρνητικές ψήφοι θα φτάσουν τις 31 στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στο εξωτερικό ότι η «λύση» που αποφασίστηκε για τη σωτηρία της Κύπρου δεν είναι αποδεχτή.www.kourdistoportocali.com

45 σκέψεις σχετικά με το “Αποκάλυψη> Η Ρώσικη Μαφία απειλεί τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Κύπρου και τον Σόιμπλε!”

  1. Οι μαφιόζοι συμμορίτες; που ληστεύουν ολόκληρους λαούς και τους στέλνουν στα σκουπίδια για να βρουν φαϊ να φάνε , κατηγορούν αυτούς που διαμαρτύρονται για την ληστεία ότι είναι μαφία

   Μου αρέσει!

 1. Το πλυντήριο Μόρις της Μεσογείου χάλασε και θέλει μάστορα. Καλά να πάθουν και μαζί με αυτούς να βουλιάξουν και τα αδέλφια μου αλήτες πουλιά του Πούτιν…… θα λυπηθούμε τους (Γ)Κύπριους που τους φέρναμε εδώ να σπουδάσουν τζάμπα, τους δίνουμε στρατό και μας βρίζουν. ΟΥΣΤ!

  Μου αρέσει!

  1. 70 δις ευρώ καταθέσεις , 4% επιτόκιο καταθέσεων όταν οι άλλες τράπεζες έδινα 2% , μαύρο χρήμα , αγνώστου προελεύσεως , δάνεια με την σέσουλα …θέλανε και ευρώ και αλληλεγγύη

   Μου αρέσει!

   1. Δεν είναι για λύπηση, «ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ»!!! Το φέρε λεφτά και δεν με νοιάζει από που είναι πρέπει να σταματήσει παγκοσμίως! Γενικά όλα τα νησιά το έχουν αυτό, άντε έχουν σειρά και άλλοι παράδεισοι σε κάτι Καραϊβικές τώρα. Επαναλαμβάνω καλά να πάθουν!

    Μου αρέσει!

  2. Μπράβο ρε ZardoZ και Jackie Chan έτσι να κλείσουν όλα τα πλυντήρια και να μείνει μόνο το ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΙΚΟ της Ευρωπεικής κεντρικής τράπεζας που σου πουλά ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ εεεεε συγνώμη euro ήθελα να πω το οποίο έχει ΓΑΜΑΤΟ αντίκρυσμα, τα καυσαέρια της Φρανκφούρτης….

   Μου αρέσει!

   1. @Ωρίον

    Αντί να βρίζεις τους Ευρωπαίους που σε έκαναν άνθρωπο, (επίπεδο Πακιστάν θα είχες αν δεν έμπαινες), κοίταξε γύρω στους φανατισμένους Τουρκανατολίτες κομματικούς που θεωρούν δικαίωμα το βόλεμα και την ασυδοσία και θα καταλάβεις γιατί φτάσαμε ως εδώ. Αυτό σε συνδιασμό με την γενική πτώχευση της «δύσης» και την άνοδο της Ασίας θα μας οδηγήσει σε ακόμη χειρότερα. Μνημειώδης η φράση του Ν.Αθανασόπουλου για τους «κουτόφραγκους» τότε με το σκάνδαλο του καλαμποκιού που δείχνει μια γενική νοοτροπία του Έλληνα, «όλοι μας χρωστάνε» και «εύκολα λεφτά». ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, η τιμωρία και η Νέμεσις ήρθαν από ψηλά. Για να αφήσω την Κύπρο και αν έρθω στα δικά μας, οι βολεψάκηδες των περασμένων δεκαετιών θα φάνε τις συντάξεις τους στα άνεργα παιδιά τους, γιατί ακολούθησαν το γνωστό Ελληνικό δόγμα που το μαθαίνεις ακόμη και στο σχολείο «μακρυά από μας και όπου θέλει ας είναι!». Μετά την ύβρη έρχεται η Νέμεση και η κάθαρση.

    Μου αρέσει!

 2. «Ρώσικη» μαφία,όπως λέγαμε παλιά «αλβανός τουρίστας»…
  Σαν αυτόν τον «περιούσιο» μαφιόζο;
  Θυμάστε την Γιούκος και καλά «ρώσικη»;
  Τον Γκουζίνσκι που μας έλεγαν ότι είναι «ρώσσος» και τον αμόλησε ο Σημίτης σε πέντε μέρες να πάει στο καταφύγιο Ισραήλ;
  Ισραήλ ορυκτός πλούτος και Κύπρος με Ρωσσία πολύ διαπλοκή.
  Ό΄που ακούτε «ρώσικη» μαφία κρατάτε αποστάσεις.

  Μου αρέσει!

  1. Καποιοι αλλοι κρυβονται πισω απο την Γερμανια.
   Και αυτοι που ειναι στο παρασκηνιο,ειναι πολυ
   πιο επικινδυνοι.

   Μου αρέσει!

   1. Ναι ,αυτοι ειναι οι τοκογλυφοι και οι εμποροι των εθνων.
    Τα ιερα τους βιβλια ειναι τα εγχειριδια του επιδεξιου τοκογλυφου,
    αλλα και απαγορευουν ρητως να ασκουν την τοκογλυφια στους ομοθρησκους τους.

    Μου αρέσει!

  2. H Germania είναι η βιτρίνα εκεί μπορούμε όλοι να βρίζουμε και να μουτζώνουμε.
   Προσπάθησε να το κάνεις και σε αυτούς που σου είπε η Βασιλική….
   Βγες και στο Μέγκα και θα δεις τι θα πάθεις την άλλη μέρα…
   Φαίνεται δεν γνωρίζεις την Ρήση του Βολταίρου.

   Μου αρέσει!

   1. Τι να λεμε Παυλο,οταν οι ελληνοφωνοι πολιτικαντηδες ειναι τα ανδρεικελα των τοκογλυφων.
    Ειδες τι εγινε στην Θεσσαλονικη.

    Δύο μέτρα και δύο σταθμά: Υπέρ εβραίων και εναντίον Ποντίων η ελλαδική πολιτεία!
    Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 – 12:57
    Share on linkedin Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing Services 4

    Ζούμε την εποχή του ψευτορωμαίικου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού. Σε κάποιον έξωθεν παρατηρητή αυτά που ζουν σήμερα οι Έλληνες θα αναγραφούν στην ιστορία ως τουλάχιστον παρανοϊκά, αφού κανενός είδους λογική δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει. Δεν θα μπορέσει ο ιστορικός του μέλλοντος να δικαιολογήσει γιατί η πολιτεία αγνοεί ή ακόμα και αντιτίθεται στην Εθνική Ιστορική Μνήμη, ενώ την ίδια ώρα στηρίζει τις εθνικές μνήμες όλων των άλλων.

    Θυμόμαστε όλοι την απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις των Ποντίων για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, αφού δεν τους χορήγησε κοινόχρηστους χώρους του δήμου για να πραγματοποιήσουν τις συγκεντρώσεις τους. Μάλιστα, την επαύριον των συγκεντρώσεων ο Μπουτάρης κλήτευσε τους εν λόγω συλλόγους να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για την απείθεια τους στις προσταγές του «Αγά Πασά» Μπουτάρη. Και τώρα διαβάζουμε ότι «ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από την Ισραηλιτική κοινότητα, την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, το Παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» για την επέτειο την αναχώρησης του πρώτου τρένου από την Θεσσαλονίκη για το Άουσβιτς.

    Στην εκδήλωση – και εδώ έρχεται το δεύτερο παράλογο της υποθέσεως – θα παρευρεθεί, πραγματοποιώντας και ομιλία μάλιστα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ουδέποτε έχει παρευρεθεί στις εκδηλώσεις των Ποντίων για την Γενοκτονία. Μία γενοκτονία, η οποία ξερίζωσε τον Ποντιακό Ελληνισμό από τις ρίζες του από το ίνδαλμα του Μπουτάρη, Κεμάλ Ατατούρκ.

    Ούτε η προκλητική συμπεριφορά του Μπουτάρη εναντίον των Ποντίων έχει να κάνει με τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης που συμφωνεί πλήρως με την θέληση των Εβραϊκών Συμβουλίων, μιλώντας για μια πολυπολιτισμική Θεσσαλονική, την λεγόμενη από αυτούς «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», που είχε γίνει πραγματικότητα μόνο στην διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Επίσης «τυχαίο», ότι αυτός που τα έχει υποστηρίξει όλα αυτά, ο Μάρκ Μαζάουερ,
    που εγραψε το βιβλιο για την Θεσσαλινικη των εβραιων,με τιτλο.Πολη φαντασματων.

    Μου αρέσει!

 3. Η μαφία είναι μία η ΓΕΡΜΑΝΊΑ με κουτσούς, ανώμαλους, παιδεραστές και οικονομικούς κλέφτες… Ας τους αναλάβει μια πραγματική μαφία με αρσενικά και να γίνουν αλλειφή γιά κάλους..

  Μου αρέσει!

 4. Μπορεί να «παίζεις»με «εκλεγμένους» μαφιόζους ότι παιχνίδια θέλεις, με τους Μαφιόζους της πιάτσας όμως μην κάνεις παιχνίδια κολάρου και γραβάτας,γιατί οι γραβάτες «σφίγγουν» πάάάρα πολύ αν δεν είσαι εντάξει!

  Μου αρέσει!

   1. -Όχι τόσο «ακριβώς»!Το ακριβέστερο θά ήταν να καταλάβουν και τα συγκοινωνούντα»δοχεία»πέραν της Κύπρου ότι για λόγους ασφαλείας ότι καλά θα κάνουν να βγάλουν τις γραβάτες να ανασκουμπωθούν και να αρχίσουν αμέσως την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δουλειά!

    Μου αρέσει!

 5. Δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα πατριώτες. Προβλέπω » τσουνάμι » κακών οικονομικών εξελίξεων , από αύριο για μερικούς , & από μεθαύριο για εμάς.
  Μακάρι να βγω ψεύτρα!!!!
  ΥΓ. Οι κλασικοί » μαφιόζοι » είναι αγγελούδια συγκρινόμενοι με τους ηγήτορες της παγκοσμιοποιημένης πλέον οικονομίας!
  Ο Θεός βοηθός!!!!

  Μου αρέσει!

 6. Σαν τη μαφία των Βρυξελλών… δεν υπάρχει!
  Διαλύστε τη μαφία των Βρυξελλών και την κομπίνα ΕΕ-Ευρώ για να ελευθερωθούν τα έθνη και οι λαοί και τα άλλα λύνονται…
  Οι άλλες μαφίες έχουν τουλάχιστον «λόγο», αντίθετα με τα ευρωπέη των βρυξελλών που έστησαν μίας μαφιόζικης έμπνευσης μπίζνα (τα αφεντικά τους που κρύβονται πίσω εννοείται, αλλά αυτοί ξέρουν πολύ καλά ποιους υπηρετούν!) και παραμυθιάζοντας τον ηλίθιο κόσμο τόσα χρόνια κλέβουν ασύστολα και υλοποιούν το κόλπο!!!
  Κόπτονται λέει τα αρχιλαμόγια για το μαύρο χρήμα! χαχαχαχαχαχα!!!
  Και μάλιστα οι Γερμαναράδες που έχουν κάνει τη μίζα επιστήμη!!!
  Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα δις κλέβονται από τους λαούς της Ευρώπης και κατευθύνονται σε τσέπες για την υλοποίηση του σχεδίου τους, ως αμοιβή για τα ευρωπέη;
  Ξέρετε πόσο μαύρο χρήμα ρέει από τη Γερμανία στα ενεργούμενά της στην Ελλάδα;
  Αναρωτηθήκατε γιατί κόπτονται οι «μπάμπηδες» και οι «τρέμηδες» και έναντι ποίου τιμήματος έχουν αναλάβει να σας κάνουν τον εγκέφαλο πολτό και να σας πείσουν ότι τα συμφέροντα των χρηματοδοτών τους είναι συμφέροντά σας και πρέπει να θυσιαστείτε για τον «ανώτερο» σκοπό;

  Μου αρέσει!

 7. οχι αυτους δεν θα τους δωσουν «χαπακια αδυνατισματος»,αυτους θα τους πανε για αλλαγη φυλλου για να δουλεουν μεχρι το τελος της ζωης τους σε κανενα μπουρδελο στη μοσχα.

  Μου αρέσει!

 8. Αυτή είναι μια καλή είδηση. Επιτέλους ήρθε ο καιρός ν΄ αρχίσουν οι μαφίες να συγκρούονται μεταξύ τους ένοπλα, με άκρατη βία, στυγερές δολοφονίες κ.ά. θεάρεστες πράξεις… Ίσως μια άγρια σύγκρουση πολιτικοεπιχειρηματικών συμμοριών, μέχρι τελικής εξόντωσης, λύσει το πρόβλημα των δοκιμαζόμενων λαών Ελλάδας και Κύπρου.

  Μου αρέσει!

 9. Μετα την πτωση της σοβιετικης ενωσης, μεγαλα κεφαλαια «αγνωστου προελευσης» δοθηκαν για την εξαγωρα εταιριων και φυσικων πορων. Μια καινουργια καστα ολιγαρχων αναδειχθηκε. Αυτοι οι κυριοι χρησημοποιησαν τα ιδια κολπα, ελευθερια του τυπου, δημοκρατια και οτι αλλο βλεπει κανεις στις δυτικες χωρες! Μονο που εκει επεσαν πανω στον Πουτιν, που ειναι πολυ πατριωτης και εβαλε καποιους απο αυτους στην στενη! Ειναι πολυ ενδιαφερον να δει κανεις τι εγινε στην υποθεση Γιουκος! Ειτε συμφωνει ειτε διαφωνει κανεις με τον Πουτιν, δεν μπορει να μην αναγνωρησει οτι αγωνιζεται για το καλο της Ρωσιας και εναντια στους τοκογλυφους!

  Μου αρέσει!

  1. Και ολως περιεργως,αυτοι που βρεθηκαν με τεραστια κεφαλαια μετα την πτωση της σοβιετιας,
   ειτανε εβραιοι.

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s