olympia.gr

Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式 υοθτθβε

Η θρυλική «τριανταπεντάχρονη» τα ρίχνει στον Θέμο για την τσόντα. Ούτε ένα στοιχείο για «σκάνδαλα Ζαχόπουλου»!!!

Posted by olympiada στο Μαρτίου 12, 2013

20130312-204608.jpgΗ Εθνική μας ξεφτίλα. Στα ψιλά πέρασε η εμετική απολογία της αναίσχυντης Τσέκου από τους διαπλεκόμενους που την αποθέωναν!
Η γυναίκα που προανήγγειλε την αποκάλυψη τρομερων σκανδάλων με την αβάντα των εκβιαστών – μπανιστηρτζηδων της διαπλοκής, δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο για την «διαφθορά Ζαχόπουλου». Θα είχε βεβαίως ενδιαφέρον να προσκόμιζε την φορολογική της δήλωση. Με την οποία ουδείς έχει ασχοληθει.

Βεβαίως και οι ευθύνες του Ζαχόπουλου, του μπάζου που την είδε Αλέν Ντελόν είναι τεράστιες, αφού ξεφτίλισε τον ίδιο τον Καραμανλή, πιστεύοντας ότι η Πασοκτζού καμεραγούμαν γοητεύθηκε από το προγούλι του. Είχε πάντως την ευθιξία να φουντάρει.
Αναμένουμε να δούμε την απόφαση της δικαιοσύνης για την εν λόγω κυρία.

Συγκεκριμένα η κ.Εύη Τσέκου κατέθεσε:

20130312-203035.jpg Για τις σκέψεις της πριν την επίμαχη βιντεοσκόπηση: Άρχισα να θίγομαι ως άνθρωπος και ως γυναίκα. Πηγαινοέρχονταν πολλές γυναίκες στο γραφείο του και άκουγα να ψιθυρίζονται διάφορα για τις σχέσεις του κ.Ζαχόπουλου με το ωραίο φύλο. Με ενόχλησαν οι φήμες αυτές, αλλά πρέπει να πω πως καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου στο υπουργείο προστάτευσα πολύ αυτή τη σχέση, με τόση εμπιστοσύνη και εχεμύθεια. Είχε αρχίσει βέβαια μια φθίνουσα πορεία στη σχέση εδώ και καιρό. Κοίταζα και τι θα κάνω στα εργασιακά μου, αφού η σύμβασή μου έληγε στις 31/12/07. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έφευγα έτσι απλά από το υπουργείο. Η κατάληξη του διαγωνισμού ενέτεινε την απογοήτευσή μου, ευελπιστούσα όμως πως θα δείξει ενδιαφέρον να επανορθώσει, συμπεριφερόμενος με μεγαλύτερη κατανόηση. Είχα θιγεί από όλες τις απόψεις, και γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν είχα σχέση με εργοδότη μου.

Για τον Ζαχόπουλο πριν την επίμαχη βιντεοσκόπηση: Βέβαια ο ίδιος ο Ζαχόπουλος δεν ήτανε καλά, ειδικά μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007, για τις οποίες είχε κατηγορηθεί και πολλοί απορούσαν πως και γιατί έμενε στη θέση του. Ήταν βέβαια καλός φίλος με τον πρωθυπουργό. Είχε μεγάλο πρόβλημα όταν ανέλαβε ο κ.Λιάπης, γιατί γίνονταν οικονομικοί έλεγχοι.

Για το επίμαχο απόγευμα. Στις 16/10/07 του ευχήθηκα για τα γενεθλιά του, αν και η σχέση μας δεν ήταν καθόλου καλή. Μου πρότεινε τότε να συνευρεθούμε στις 19/10/07, οπότε είχε ένα κενό στο πρόγραμμά του. Δεν μπορώ να καταλάβω πως εγώ, η συγκεκριμένη, που δεν έδωσα ποτέ μου δικαίωμα, έκανα αυτό το ατόπημα, τη βιντεοσκόπηση. Δεν υπάρχει λογική. Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου, έχω μετανιώσει οικτρά, αλλά ήθελα εκείνη τη στιγμή κάπως να τον ενοχλήσω. Να έχω ένα αποδεικτικό στοιχείο για να τον φέρω σε δύσκολη θέση, για να του δείξω οτι δεν ήταν τόσο τίμιος όσο έλεγε. Πήρα λοιπόν μια απλή κάμερα ΣΟΝΙ (που την είχα αγοράσει μόνο 350 ευρω, στη Μόσχα σε επαγγελματικό ταξίδι με τον ίδιο το Ζαχόπουλο και την οικογένειά του. Με αυτοσχέδιο τρόπο, την έβαλα στο τσαντάκι μου από το σπίτι μου έτσι ώστε να προεξέχει το καπάκι της κάμερας, (το οποίο φαίνεται κλειστό αλλά γράφει κανονικά ) και μόλις έφτασα στην εξώπορτά του πάτησα το REC. Την άφησα στο σαλόνι, πάνω στον καναπέ, ώστε να φαίνεται όλος ο χώρος. Συνολικά η κάμερα τραβαγε για μια ώρα, τόσο έκατσα άλλωστε γιατί μετά αυτός έπρεπε να πάει ταξίδι στο εξωτερικό και εγώ είχα μάθημα.

Για τον καυγά στο Υπ.Πολιτισμού: Είχα πάει για άλλες δουλειές στο Υπουργείο, όπου τον είδα και αποφάσισα να έρθω σε ρήξη, γιατί η σχέση είχε τελειώσει λόγω της συμπεριφοράς του. Έγινε καυγάς, ήθελα να του τα πω όλα, να τα βγάλω από μέσα μου. Του είπα όλα μου τα πράπονα και για τις άλλες γυναίκες, έβγαλα απ’το πορτοφόλι μου μια φωτογραφία μας από παλιό ταξίδι στο Παρίσι και την έσκισα μπροστά του. Του είπα πως έχω αποδείξεις για τη σχέση μας, για το βίντεο. Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον, παρά μόνο όταν του είπα:»Να ξέρεις, από κάτι τέτοια ροζ σκάνδαλα ξεκινάνε και ψάχνουν και τα οικονομικά.» Δεν απαίτησα από αυτόν τίποτα απολύτως. Ούτε καν για το διαγωνισμό, γιατί είχε τελειώσει από τον Αύγουστο, και είχε ήδη λήξει το θέμα. (Άλλωστε ο διαγωνισμός ήταν στημένος. Όπως μου είπε εμπιστευτικά ο κ.Κλαδάς, που τότε ήταν στο Υπ.Πολιτισμού και τώρα είναι στο ΣΔΟΕ, ήταν γνωστό από πολύ πρν πως οι θέσεις είχαν ήδη καταληφθεί, και μάλιστα στην κορυφή της λίστας των επιτυχόντων ήταν η ανιψιά του τότε υπουργού.)

Για το τι έκανε μετά: Αισθανόμουν άθλια, μέχρι σημερα έχω μεγάλο υπαρξιακό πρόβλημα. Το βίντεο ήταν ένα τρομερό βαρίδι, αλλά δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να το χρησιμοποιήσω, γιατί πάνω από όλους θα διαπομπευόμουν εγώ η ίδια. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να δημοσιοποιηθεί ο στημένος διαγωνισμός. Γι αυτό πήγα στον κ.Νικολουτσόπουλο, γνωστό εργατολόγο, στον οποίο εμπιστεύθηκα -ως δικηγόρο μου πια- όλη την αλήθεια. Με συμβούλευσε να οδηγήσουμε το θέμα στη δημοσιότητα, και κανόνισε συνάντηση με στελέχη του ΜΕΓΚΑ. Συναντηθήκαμε όντως με την κ.Τρέμη και τον κ.Βλαχογιάννη, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον αλλά δεν υπήρξςε άμεσα κάτι. Πάντως τους εξέθεσα το θέμα, τους είπα και για το βίντεο, αλλά δεν τους έδειξα τίποτα.

Για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Μετά ο κ.Νικολουτσόπουλος μου είπε να πάμε στο Πρώτο Θέμα, όπου επίσης έχει γνωστούς που μπορούν να βοηθήσουν. Συναντηθήκαμε με τον κ.Αναστασιάδη και τον συντάκτη κ.Μαργαρίτη. Εκεί έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, και ζήτησαν να δουν το βίντεο για να τους αποδείξω τα λεγόμενά μου. Το έβαλα λοιπόν να «παίξει» σε ένα στούντιο για δύο λεπτά, μέχρι το σημείο όπου ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του ο κ.Ζαχόπουλος, και όντως πείστηκαν για τα λεγόμενά μου. Εγώ η ίδια μετά έκλεισα την τηλεόραση από όπου «έπαιζε» το βίντεο. Άφησα όμως την κασέτα μέσα στο μηχάνημα, χωρίς να πάει ο νους μου στο κακό (αφού ήδη τόσο ο κ.Νικολουτσόπουλος όσο και ο ίδιος ο κ.Αναστασιάδης με διαβεβαίωσαν να τους εμπιστευτώ και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας) και με οδήγησαν σε ένα άδειο δωμάτιο προκειμένου να καταγράψω τις σκέψεις μου. Στο στούντιο δεν υπήρχε τεχνικός, φαίνεται όμως ότι με κάποιο τρόπο υπέκλεψαν το υλικό. Χωρίς καμία άδειά μου (αν και με είχαν διαβεβαιώσει για το αντίθετο). Η δημοσιογραφική αθλιότητα του Θέμου μας κατέστρεψε όλους. Δεν είχε κανένα δικαίωμα ούτε να υποκλέψει ούτε να διακινήσει το υλικό. Εγώ, βέβαια, έκανα την απερισκεψία και πήγα στο στόμα του λύκου και αυτός με κατάπιε. Ανάγκασε έναν άνθρωπο στην αυτοκτονία, έστειλε εμένα στη φυλακη και μετά ολοκλήρωσε το έγκλημα δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες.

Για την απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου: Πήγα στον Εισαγγελέα αυτοβούλως την επομένη της απόπειρας, και τότε για πρώτη φορά κατάλαβα τι έχει συμβεί. Κατά τη γνώμη μου, η απόπειρα έγινε γιατί το DVD έφτασε στο Μαξίμου δια χειρός Αναστασιάδη, ο Ζαχόπουλος ντροπιάστηκε στον φίλο του τον πρωθυπουργό, που μόνο γι’ αυτόν παρέμενε στη θέση του, και υποθέτω πως μπορεί να φιβήθηκε πως θα αποκαλύπτονταν και άλλα για τη θητεία του. Ο κ.Αναστασιάδης, τον οποίο παρεπιπτόντως τον ψάχνει το ΣΔΟΕ, μπορεί να είπε και άλλα στον κ.Αδριανό, αφού απ’ ότι ξέρω παρουσίασε μόνο 3,5 λεπτά. Μπορεί να είπε ότι δήθεν έχει κι άλλα στοιχεία. Υποθέτω ο Ζαχόπουλος βούτηξε γιατί δεν ήξερε την αλήθεια, νόμισε ότι έφταιγα εγώ. Είχε δημιουργηθεί και κλίμα γύρω από το υλικό. Άλλωστε μήνες αργότερα βγήκαν διάφορα για το Ζαχόπουλο, πχ για ΜΚΟ, για μίζες. Απ’ ότι ξέρω μάλιστα ελέγχεται τώρα από το ΣΔΟΕ, αυτό δεν έχει διαψευστεί
(Τότε πετάχτηκε ο Ζαχόπουλος και φώναξε «Έλεος», και ο δικηγόρος του θύμισε ότι αυτό δεν έχει κάποια σ΄χεση με την υπάρχουσα δίκη)

Κλέινοντας: Από τη δημοσίευση των φωτογραφιών παλεύω για τη νομική μου επανόρθωση. Έχω ακολουθήσει αστικές και ποινικές διαδικασίες κατά του ΘΕΜΑΤΟΣ. Δεν έχω καμία σχέση με την απόπειρα. Έχω ευθύνη, γιατί εμπιστεύτηκα τυφλά τον κ.Νικολουτσόπουλο, που δεν μου είπε ποτέ πως έχω κανει κάτι παράνομο, και αυτός με έπεισε να πάμε στα ΜΜΕ. Δεν λειτούργησε το μυαλό μου με διαύγεια και κατέστρεψα τον εαυτό μου. Το θεωρούσα φυσικό μου δικαίωμα να μου βρει δουλειά, για έναν άνθρωπο που «ήμουν η ανάσα του, η διαφυγή του». Ήμουν άξια αλλά η προσφορά μου δεν αναγνωρίστηκε. Πρέπει να τονίσω πως τρεις-τέσερις μέρες αφού πήγα στο Θέμο, κατέστρεψα την κασέτα και όλες τις αποδείξεις της ιστορίας αυτής, γιατί «ηλθα στα συγκαλά μου» και δεν ήθελα να ασχοληθώ άλλο.

Πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ

Φωτο (συλλεκτική) από το Πρώτο Θέμα.

35 Σχόλια to “Η θρυλική «τριανταπεντάχρονη» τα ρίχνει στον Θέμο για την τσόντα. Ούτε ένα στοιχείο για «σκάνδαλα Ζαχόπουλου»!!!”

 1. ? Λετε να ειναι η ..μοναδικη περιπτωση… καρεκλοκενταυρου,
  που επωφελειται της θεσεως του, μαυτον τον τροπο ?
  Ο Μακρυγιαννης αναφερει περιπτωση, κρατικου υπαλληλου, ο οποιος,
  εξεταζε χηρες του αγωνα, για να τους δωσει δικαιωμα συνταξεως…
  Ωμα προτεινε σε μια που του αρεσε…
  «Εγω θα σου δωσω… και συ επισης θα μου δωσεις την ομορφια σου..»
  Εχει αλλαξει κατι απο τοτε, ? Πιστευετε ?
  Εστω και αν δεν ειναι.. ομορφη….
  «Ολα τα αλεθει ο …μυλος»….

  Like

  • Mastoras said

   όχι μόνο δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αλλά, ακόμη και σήμερα χαίρουν κάθε …. ευκολίας κάποιες ψυχές. Και το παράδοξο είναι ότι, χαίρουν ευκολίας όχι μόνο οι ίδιες οι ψυχές, αλλά και οι εξ αίματος, συγγενείς τους

   Like

  • barbara. said

   παντου κ παντα ετσι λειτουργουσε το συστημα αυτη εδωσε το πιπι της ενω αλλοι δινουν τη ψυχη τους με λαβαρα κ σημαιες κ κομματικες ταυτοτητες . τι να λεμε? σε ενα κρατος που η αξιοκρατια διωκεται ειναι η μονη λυση να γινεις τσουλα για ενα κ οχι στο πεζοδρομιο για πολλους. δεν την κατηγορω γιατι πιστευω πως καμμια δεν θαθελε να πηδηχτει με τον ζαχοπουλο οπως με τον παγκαλο ή το βενιζελο αντιθετως τη λυπαμαι για αυτο που βλεπουν τα ματια μου στη φωτογραφια αυτο ειναι βιασμος δεν ειναι πηδημα.

   Like

  • markoras.2 said

   Ο Μακρυγιάννης δεν υπήρξε ποτέ προοδευτικός άνθρωπος και ο αγώνας του κατά της Βαυαροκρατίας ήταν ταυτόχρονα και αγώνας ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ.

   Αυτός ο τρομερά φιλόδοξος δημαγωγός, που ονειρεύτηκε να γίνει άρχων της Ελλάδας, για να πετύχει τον σκοπό του ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΚΑΪΡΗ.

   Like

  • Άκης said

   Βαρβάρα, ΔΕΝ «ειναι η μονη λυση να γινεις τσουλα για ενα κ οχι στο πεζοδρομιο για πολλους». Υπάρχει και η επιλογή να ΜΗΝ γίνεις αυτά που λες. Και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο χέρι της γυναίκας να την ακολουθήσει.

   Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε τους ανθρώπους, αλλά τις πράξεις μπορούμε να τις απορρίπτουμε. Αλλίμονο, εάν η πορνεία ήταν ο μοναδικός τρόπος να προοδεύσει μια γυναίκα, σε τι κόσμο θα ζούσαμε;

   Βέβαια, το «σπορ» είναι εκτεταμένο και στη χώρα μας (πολύ περισσότερο από ό,τι αντιαμβανόμαστε, φοβάμαι), είτε ιδιωτικά (στον εργασιακό χώρο), είτε δημόσια, και οπωσδήποτε την ίδια ευθύνη έχουν οι εκπορνεύοντες με τις εκπορνευόμενες. Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να καταντήσουμε αποδεχόμαστε αυτή τη στάση ζωής ως περίπου… φυσιολογική ή αναπόφευκτη, υπάρχει αβυσαλλέα απόσταση.

   Ένας από τους βασικούς λόγους της κατάντιας μας ως χώρα και ως κοινωνία είναι ότι, δυστυχώς, την απόσταση αυτή την θεωρούμε από μικρή έως ανύπαρκτη.

   Like

 2. matrix said

  αηδία στον κύβο

  Like

 3. Αρμονία said

  Βρε παιδί μου,πήγες και έκανες σχέση με τον προϊστάμενο σου,ενώ ήξερες ότι ήταν παντρεμένος (ψιλά γράμματα προκειμένου να διοριστείς).Βιντεοσκόπησες τις ιδιαίτερες στιγμές σας χωρίς ντροπή για να τον εκβιάσεις με τις κουβέντες που είπε και που μάθαμε.Πήγες σε ένα εργατολόγο που έπαιξε τον ρόλο του για δικούς του λόγους (μάλλον χρήμα μυρίστηκε) και όταν τον έκλεισαν στην μπουζού κρύφτηκε πίσω από τα μούσια του για να τον λυπηθούμε που είχε «αυτοκτονικό ιδεασμό».
  Τώρα τι περιμένεις,αθώωση; Ο Θέμος χειρίστηκε το ζήτημα πονηρά και αποκόμισε κέρδη και έχει ακόμα ασυλία με τους εκβιασμούς που μάλλον ακόμα κάνει.
  Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου,καλά να πάθεις.Δεν το ήξερες ότι διορίζονται οι πολλοί κοντινοί των βολευτάδων; Τους στημένους διαγωνισμούς δεν τους έχεις ακούσει;Εσύ με ένα γ……..σι περίμενες διορισμό και άλλοι του ΑΣΕΠ,τι είναι μακάκες;

  Like

 4. Σοφία said

  Το βίντεο ήταν βαρίδι και το έδειξε σε εργατολόγο που της είπε να το δώσουν στην δημοσιότητα.
  Για να δείξουν τι; ότι παρ’ ότι την πηδούσε δεν την διόρισε;
  Θεωρούσε δηλαδή ο εργατόλογος ότι υπάρχει νομικό δεδικασμένο ότι αν τις πηδάς τις βολεύεις κάπου καλά και θα χρησιμοποιούσε το βίντεο ως επιχείρημα «να! με πηδάς, βόλεψέμε»;
  Ακου ήταν βαρίδι! Κι επειδή ήταν βαρίδι είπε να το μοιραστεί με όλη την Ελλάδα για να ελαφρώσει το βάρος.
  Κι ότι αν βλέπαμε ότι άνοιγε τα πόδια σ’ αυτόν το παχύσαρκο κύριο εμείς θα συγκινούμασταν και θα λέγαμε «να το προσλάβει το κορίτσι που θυσιάστηκε» κι όχι «α! την πουτάνα δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας».
  Τι θα έκανε αν ο Ζαχόπουλος είχε σκοτωθεί;
  Και τι νομικές συνέπειες θα είχε για αυτήν;
  Η αυτοκτονία (δεν πέτυχε μεν αλλά δεν λέγεται απόπειρα, λέγεται πράξη αυτοκτονίας) είναι κάτι στο οποίο τον έσπρωξε αυτή.

  Απόλυτος αυτοεξευτελισμός.
  Αναρωτιέμαι αν καταλάβαινε πόσο θα εθευτέλιζε τον εαυτό της ως γυναίκα με αυτό το βίντεο.
  Όσο για τον εργατολόγο…. ωραίος επαγγελματίας!

  Like

 5. mixalisalex said

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΈΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ….
  ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ….ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ
  ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑ ΖΩΗ Μ@@@Σ ΗΤΑΝ …ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ Κ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ
  ΕΦΑΓΑΝ …ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ..ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ …ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
  Ο ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΛΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ … ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΛΑΚΕΣ …ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ

  Like

 6. pikos said

  Like

 7. Diogenis said

  τυχερή η γκόμενα. όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτή θα είναι «τριανταπεντάχρονη»

  Like

 8. Γιωργος said

  Δηλαδη αν ο Νικολουτσοπουλος σε πηγαινε στο Σειρηνακη θα εκανες αναπαρασταση;

  Like

 9. labis said

  ΤΟ ΠΙΟ ΜΟΥΦΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΞΙΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ.

  ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.

  Like

 10. ΠΕΤΡΟΣ said

  δωστε την τσοντα στον λαο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. Για να θυμηθουμε! said

  Τρέμει πες αλεύρι!
  Ο Χίος σε γυρεύει!
  για να μη ξεχνάμε την ιστορία της κυρίας που δεν της άρεσε ποτέ της η Ξεπέτα!!!
  την θυμάστε που δεν ήξερε καν τί ήταν το περίφημο ΄βινδεο και την ξεσκέπασε ο καλαμπουρακης σε ποιόν, στο παρία Χίο!
  ΝΑ πάει απ΄το στόμα ποιανου; Του Χιου!
  δειτε

  Ηξερε τα πάντα η κυρία κι επέτρεψε σιωπώντας, να κοντέψει να σκοτωθή ένας άνθρωπος, να ξεφτιλιζεται ένας πρωθυπουργός και να λένε τα μύρια όσα για μια γυναίκα που δεν ενόχλησε κανέναν.

  Αυτή, γυναίκα και μάλιστα αυτου του επιπέδου, έφτασε στο σημείο να την ξεμπροστιάζει ο Χίος!
  και δεν χαντακώθηκε να μη βρει τρύπα να κρυφτεί!
  Να περνιέται για ανωτάτου η κυρία και να θεωρείται αστα να πάνε ο…Χιος!
  Αυτή είναι η κατάντια όλων μας! ΝΑ τρώνε παντεσπάνι μερικοί σαν αυτους, να ζουν μια ζωή που δεν ονειρεύονταν οι γονείς τους όταν τους μεγάλωναν και μάλιστα χορηγοί τους και τροφοί τους να είναι η Βλακεία μας!
  Ορσε μας!
  Α κι αυτο!

  Like

 12. --21/4 said

  ……ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ….ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΦΤΙΝΓΚ…..!!!!

  Like

 13. Ενας Πολίτης said

  Εντάξει, η Τζέκου πήγε να καβαντζώσει θεσούλα στο δημόσιο πιάνοντας γκόμενο τον παντρεμένο Ζαχόπουλο. Ούτε η πρώτη ήταν, ούτε η τελευταία που προσπαθεί να εξασφαλιστεί επαγγελματικά με το αιδοίο και τις υπόλοιπες τρύπες της.

  Μπορεί κάποιος υπέρμαχος της διακυβέρνησης Καραμανλή να μας πει με ποια κριτήρια έγινε ο Ζαχόπουλος γενικός γραμματέας του υπουργείου πολιτισμού και πρόεδρος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα ήταν και αντιπρόεδρος ΜΚΟ της Νατάσσας ;
  Μήπως το ότι ήταν παρεάκι με τον «κουρασμένο» επανιδρυτή της Ραφήνας
  και τρωγόπιναν ,διασκέδαζαν μαζί και στην ανάγκη του έγραφε και τους λόγους;

  Like

  • labis said

   ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

   ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΩΣ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.

   ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΓΑΠ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

   ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

   ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

   Like

   • Ενας Πολίτης said

    Μιά λάθος επιλογή ;

    Τα ονόματα Λιάπης, Αλογοσκούφης, Ρουσσόπουλος, Βουλγαράκης, Μαγγίνας ,Τσιτουρίδης, Παυλίδης σου είναι προφανώς άγνωστα…

    Like

   • labis said

    ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΡΙΖΕΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.

    Like

   • --21/4 said

    …..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ…… ΠΡΑΚΤΩΡΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ……ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ….ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ…….
    …..ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΣ….!!!

    Like

 14. Πύκτης said

  Παίζει ο ζαχο να έχει μεγαλύτερο στήθος από αυτή, λεσβιακές καταστάσεις

  Like

 15. leon said

  Οπως και να το παρει κανεις του Ζαχόπουλου του αρέσει να ΄΄πηδάει΄΄ με τον εναν ή τον άλλο τρόπο

  Like

 16. Βούλγαρης Χρήστος said

  Εχει μεγαλη «πλακα» το γεγονος οτι ορισμενοι για να υποστηριξουν ενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ οπως ο καραμανλης (οχι βεβαια οτι ο παπανδρεου ηταν καλυτερος’ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ο ενας ΜΗΔΕΝΙΚΟ και ο αλλος) ειναι προθυμοι να λοιδωρισουν με τον πιο ΑΓΟΡΑΙΟ τροπο «δικαιους και αδικους» Παντως ‘το τρενο της Ιστοριας» το εχουν χασει ετσι και αλλιως και ο «μαρμαρωμενος βασιλιας» τους αποκλειεται να «ξεμαρμαρωσει»…

  Like

 17. Χαλια! Μαυρα! said

  σημειωνω ΔΥΟ υπογραφες!
  Με την μια υπο σκεψη!
  Ενα πολιτης εκ η εξ;;;

  Like

 18. Γρύλος said

  πολύ γέλιο τα σχόλια ρε παιδιά, να είστε καλά!

  ο Καραμανλής πιστεύω ότι δεν είναι (ή ήταν ως πρωθυπουργός) τόσο φαιδρός όσο ο Γιωργάκης αλλά με τα κριτήρια των περισσότερων ανθρώπων ήταν ένα σούργελο

  Από τη μια ‘όλα στο φως’ και από την άλλη έπαιρνε μαιμου διδακτορικό η γυναίκα του

  http://greekuniversityreform.wordpress.com/2007/01/14/%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1/

  όσο για το Ζαχόπουλο, είναι τραγικό αυτό που πήγε να κάνει (όπως κωμικοτραγική βέβαια ήταν και η πορεία του) αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε, τι απέγινε ο κ. Ζαχόπουλος; ξέρουμε; έχουμε δει φωτογραφίες από το μέρος που έπεσε;γιατί δεν ήταν οι δημοσιογράφοι στο νοσοκομείο (μην ακούσω ότι σεβάστηκαν την προσωπική του ζωή)

  απλά με παραξενεύει το ότι έπεσε 5 ορόφους (από τον 3 + 2 πατώματα που βρίσκεται ο ακάλυπτος κάτω από το ύψος του δρόμου) και κάθισε ελάχιστο καιρό στο νοσοκομείο

  Like

 19. STIFADO said

  Το κοκο ειναι του
  -τι ειπε – ο βουτηχτης για
  τον σουβλακια.

  Like

 20. λολ! said

  Ποτέ στη ζωή της δεν είχε σχέση με εργοδότη της….
  έλα ντέ, τί γούστο κι αυτός ο ευλογημένος..

  Like

 21. η πιατσα τοτες ειχε βουηξει οτι ο θεμος εκβιαζε το Μαξιμου με τις παπαργιες που ελεγε ο Ζαχό στο βίντεο. Πανω στην καβλα του ο χοντρός ειπε ενα σωρό μαλακίες (?). Γιατι δεν τον μπουζουριασαν τον θεμο αμέσως ? Ουτε για το μαυρο σακουλάτο χρήμα ούτε σαν κοινό εκβιαστή. Τι αληθειες έλεγε ο Ζαχό καθως συνευρισκοντο με την Τσε Κου ε βάρα

  Like

 22. rose said

  ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ……

  Like

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: