Ημέρα: 6 Μαρτίου 2013

Διακοπές στην Ελλάδα επιλέγουν οι Έλληνες

Διακοπές στην πατρίδα τους επιλέγουν να κάνουν το 87% των Ελλήνων, έναντι 58% των Ευρωπαίων, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή δημοσκόπηση Ευρωβαρόμετρο για τον τουρισμό το 2012 και το 2013, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.  Συνέχεια ανάγνωσης «Διακοπές στην Ελλάδα επιλέγουν οι Έλληνες»

Έντονη φημολογία για παραίτηση Μανιτάκη τις τελευταίες ώρες…

20130306-233558.jpg

Παρασκήνιο πίσω απο το αλισβερίσι με την Τρόικα, αφού σύμφωνα με σοβαρότατη πηγή ο Μανιτάκης σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτηση του!
Ο λόγος; Αντελήφθη ότι στο φλέγον θέμα οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο «διαπραγμάτευσης».
Ε, κύριε Μανιτάκη, ας διαβάζατε το μνημόνιο. Τρία χρόνια φωνάζουμε, αλλά εσείς Συνέχεια ανάγνωσης «Έντονη φημολογία για παραίτηση Μανιτάκη τις τελευταίες ώρες…»

Από 1/1/2013 η είσπραξη τελών υπέρ του δημοσίου από ιδιωτικά μεταλλεία

Έχει ξεκινήσει τις εργασίες της και αναμένεται να εκδώσει το πόρισμα της έως τα τέλη Μαρτίου η Επιτροπή, που συγκροτήθηκε για την σύνταξη των όρων της ΚΥΑ αναφορικά με την είσπραξη τελών υπέρ του Δημοσίου από τα ιδιωτικά μεταλλεία. Συνέχεια ανάγνωσης «Από 1/1/2013 η είσπραξη τελών υπέρ του δημοσίου από ιδιωτικά μεταλλεία»

Γιατί το δυτικό πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο μισούσε τον Τσάβες

Αναδημοσίευση απο mao.gr

Πριν ένα μήνα, δημοσιεύτηκε στο New Statesman, ένα άρθρο για τον Τσάβες, γραμμένο από τον Ρίτσαρντ Γκοτ, ένα ιστορικό και δημοσιογράφο, βαθύ γνώστη της Λατινικής Αμερικής, ο οποίος είχε γνωρίσει προσωπικά αυτόν τον ηγέτη και έχει γράψει ένα βιβλίο γι’ αυτόν. (Hugo Chavez and the Bolivarian Revolution, Verso, 2005). Ο Ρίτσαρντ Γκοτ δεν είναι τυχαίος δημοσιογράφος. Στο τέλος του κειμένου, σας παρουσιάζουμε μερικά ενδιαφέροντα βιογραφικά στοιχεία του.

Ένα πέπλο θλίψης και επικείμενης τραγωδίας έχει τυλίξει τις πόλεις και τα χωριά της Συνέχεια ανάγνωσης «Γιατί το δυτικό πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο μισούσε τον Τσάβες»

Ο Παπακωνσταντίνου γνώριζε τα πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ από το 2010

Ο Παπακωνσταντίνου γνώριζε τα πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ από το 2010Στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ κατέθεσε σήμερα η πρώην  προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Καίτη Φρατζεσκάκη. Συνέχεια ανάγνωσης «Ο Παπακωνσταντίνου γνώριζε τα πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ από το 2010»

Ολοι μία ωραία ατμόσφαιρα. ΔΟΛ – Γερμανός – Μαρτιγόπουλος.

20130306-223422.jpg

Την οικονομική διεύθυνση του ΔΟΛ αναλαμβάνει ο κύριος Μαρτιγόπουλος, πρώην στέλεχος της Cosmote και πρωταγωνιστής της σκανδαλώδους σύμβασης για την εξαγορά της εταιρείας Γερμανός.
Ο Π. Γερμανός που αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη για μίζα που έδωσε εταιρεία συμφερόντων του, σε εταιρεία που ξέπλενε τις μίζες του Άκη. Αυτη την είδηση δεν θα την διαβάσετε πουθενά, όχι τόσο για τα ψίχουλα διαφήμισης που μοιράζει στα ΜΜ»Ε» αλλά κυρίως για την διαχρονική συνεργασία που έχει με τους ισχυρούς του ΔΟΛ. (Αύριο τα διαχρονικά συνεταιριλίκια με το συγκρότημα).
Φανταστείτε ότι «καθάρισε» με το σκάνδαλο χειραγώγησης της μετοχής του

Συνέχεια ανάγνωσης «Ολοι μία ωραία ατμόσφαιρα. ΔΟΛ – Γερμανός – Μαρτιγόπουλος.»

Λιβαδειά: Παραιτήθηκε ο δήμαρχος εξαιτίας του σχεδίου «Αθηνά»

papaggelis-nikos_sΟ Νίκος Παπαγγελής υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου Λιβαδειάς, αντιδρώντας στην κατάργηση του πανεπιστημιακού τμήματος Λιβαδειάς και τη συγχώνευσή του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Συνέχεια ανάγνωσης «Λιβαδειά: Παραιτήθηκε ο δήμαρχος εξαιτίας του σχεδίου «Αθηνά»»