Καταγγελία – βόμβα: “Μυστηριώδη” Funds ετοιμάζονται για πλιάτσικο στην ακίνητη περιουσία ιδιωτών και δημοσίου!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

Έξω από τα δόντια μίλησε πριν από λίγο ο Δημήτρης Καψιμάλης Πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων, στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ. “Η εξαθλίωση των ιδιοκτητών και η απαξίωση των ακινήτων έχει συγκεκριμένο στόχο. Μυστηριώδη “funds” έχουν ήδη πάρει θέση για να κάνουν πλιάτσικο σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία. Τι μας έλεγαν δύο χρόνια πριν; Ότι από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας θα εξοικονομούσαμε 300 δις. Σήμερα μιλούν με το ζόρι για 2 δις! Την ίδια στιγμή τα ακίνητα των Ελλήνων πολιτών θα κατάσχονται από τις τράπεζες που όμως δεν θα μπορούν να τα συντηρήσουν, για την ακρίβεια θα τα δίνουν όσο – όσο σε αυτούς τους επενδυτές αγνώστου προέλευσης.

Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας πολίτης να πρέπει να δικαιολογήσει και τα 10 Ευρώ την ίδια στιγμή που επενδυτικά σχήματα αγνώστου σύνθεσης να μπορούν ανεξέλεγκτα να εξαγοράζουν…”

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Τα λόγια αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν τις “συνωμοσιολογίες” περί κατάσχεσης δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Όταν «τράπεζα διαθέτει ένα ακίνητο αξίας 30 εκ. ευρώ και δέχεται να το πουλήσει με 3 εκ. ευρώ» σε Distress Fund (όπως ονομάζονται), τότε μιλάμε για κατάσχεση. Τέτοιες υποθέσεις είναι πραγματικές όπως είχε αποκαλύψει ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης της Polis–Acropolis real estate και διευκρινίζει πως «οι μεγάλες αγοραπωλησίες γίνονται μέσω νομικών προσώπων, για φορολογικούς λόγους, ακόμη και όταν ο πραγματικός αγοραστής είναι φυσικό πρόσωπο, όπως γίνεται συχνά με εκπροσώπους του εφοπλισμού». (Συλλεκτική φωτογραφία, Μαργαρίτα Παπανδρέου με Στέλιο Ζαβό).

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΒΟΣ

Δείτε τώρα και τις περίεργες “συμπτώσεις”, που ακούν στο όνομα “Σόρος”. Από τον Αύγουστο είχαμε αποκαλύψει τον διορισμό του Παναγιώτη Μίχαλου στη νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας με αρμοδιότητα το real estate, την ώρα που ξεκινά η «αξιοποίηση» της κρατικής περιουσίας.

Ο κύριος αυτός έχει ενδιαφέρουσα προϋπηρεσία, αφού σύμφωνα με το βιογραφικό του (διαβάστε το εδώ), ίδρυσε την Εταιρία Επενδύσεων για την Νοτιοανατολική Ευρώπη της Soros Real Estate Partners, της οποίας ήταν Διευθύνων Σύμβουλος από το 2002 ως το 2004!

Και τέλος υπάρχει ο κύριος Ζαβός. Ο οικοδεσπότης του ΓΑΠ σε εορταστικές στιγμές, ο επίσημος εκπρόσωπος του Σόρος στην Ελλάδα, ο ομοτράπεζος του μαϊμού νομπελίστα Ρουμπινί, που και αυτός ασχολείται ενδελεχώς με το Real Estate. Περισσότερα “συνωμοσιολογικά” εδώ: Συνιστώσες…

Ποιός θα τους σταματήσει;

https://olympiada.files.wordpress.com/2013/02/101.jpg?w=241

Boris Yeltsin and George Soros

1/1/1993 Ο ελεεινός αχυράνθρωπος Γιέλτσιν δέχεται τον Σόρος στο Κρεμλίνο. Τι ακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι. Διάλυση της Ρωσίας, υπαγωγή στο ΔΝΤ, ξεπούλημα κάθε εθνικού πόρου, λιμοκτονία, άνθρωποι να πεθαίνουν στους δρόμους από το κρύο, μέχρις ότου ήλθε ο Πούτιν και τους έστειλε στον αγύριστο τιμωρώντας τους εκεί ολιγάρχες.

11/2009. Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται στον Σόρος στο Μαξίμου. Τι επακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι…

Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.

65 thoughts on “Καταγγελία – βόμβα: “Μυστηριώδη” Funds ετοιμάζονται για πλιάτσικο στην ακίνητη περιουσία ιδιωτών και δημοσίου!”

  1. Ο έλληνας έχει πόθεν Έσχε όταν αγοράζει ένα ακίνητο΄,,,, οι Τούρκοι οι αλβανοί οι ξένοι δεν έχουν πόθεν Έσχε,, για αυτό θα Μας αγοράσουν ολους.
   Οι αλβανοί πουλούν ναρκωτικά,, μετά στηνουν μια εταιρεία στην Αλβανία ή στην Βουλγαρία Και αγοράζουν την Ελλάδα.
   Οι Τούρκοι παίρνουν τα μαύρα λεφτά των λαθρομεταναστών και μας τους φέρνουν Εδώ,, και με τα λεφτά που κερδίζουν Στήνουν μια εταιρεία στην Τουρκία Και αγοράζουν την Ελλάδα.
   Εμείς νομίζουμε ότι τα μαύρα λεφτά είναι κακά αν τα έχει ο έλληνας, αλλά καλά αν τα εχουν οι Τούρκοι οι αλβανοί και ο Σόρος.

   Like

   1. Μη το ψάχνεις είναι όπως η περίπτωση με τον Κεντέρη και την Θάνου που τους “δώσαμε” για παραδειγματισμό και να φανούν καλοί οι σφουγγοκωλάριοι ενώ τα Αμερικανάκια χρόνια είναι φουλ στις ντόπες και κερδίζουν όλα τα μετάλλια και δεν δέχονται και κανένα έλεγχο. Αυτά παθαίνεις όταν ψηφίζεις σκυφτούληδες και ειδικά εκεί στην Κρήτη το έχετε στο αίμα σας οπότε μη μιλάς και πολύ εσύ.

    Like

   2. Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι που θα ξεπουληθούμε ;; Αν θα μας αγοράσει Τούρκος , Αλβανός , Βούλγαρος , Καταριανός Σεΐχης , Ρώσος , Αμερικάνος , Άγγλος , Γάλλος ή Γερμανός ;;;;;;;; Είμαστε με τα καλά μας ;;; Μιλάς με όρους Μαφίας και δεν έχεις άδικο ότι δηλαδή , μπορεί να γίνει και έτσι ! Μόνο που με τους τοκογλύφους εγκληματίες που μας έχουν κατσικωθεί το ξεπούλημα γίνεται τελείως διαφορετικά. Η κρατική – Ευρωπαϊκή μαφία απλά χρησιμοποιεί το σύστημα που είδει υπάρχει. Γιατί το φτιάξανε άλλωστε; Όσοι έχουν δάνεια προς τις τράπεζες και δεν μπορούν να τα ξεπληρώσουν , οι τράπεζες θα τους πάρουν την περιουσία σπίτια – αυτοκίνητα – χωράφια μην σου πω και τα κινητά τηλέφωνα. Οι υπόλοιποι που νομίζουν ότι δεν χρωστάνε και το παίζουν νοικοκυραίοι θα τους φροντίσει ο Στουρνάρας. Μειώνει τα εισοδήματα . μισθούς – συντάξεις – παροχές , αυξάνει τους φόρους , ΦΠΑ – χαράτσια – ΔΕΗ – καύσιμα – ποτά – τσιγάρα – τεκμαρτά . με αποτέλεσμα αυτός που ήταν “νοικοκυραίος” τα προηγούμενα χρόνια η περιουσία του ειδικά η ακίνητη να μην αξίζει ούτε τα μισά και να μην πουλιέται κιόλας και ότι λεφτά μπορεί να έχει στην τράπεζα να αρχίζει να τα βγάζει για να πληρώνει φόρους. Του μειώνει τον μισθό στα 460 ευρώ με στόχο τα 350 ή παρακάτω καταργεί όλα τα επιδόματα και σχεδιάζει και την διάλυση του ΙΚΑ εντελώς. Πόσο καιρό να αντέξει ένας εργαζόμενος ειδικά με οικογένεια έτσι 2 χρόνια άντε 3 χρόνια , μετά ;;;
    Κάποια στιγμή δεν θα έχει άλλα λεφτά να πληρώνει φόρους – χαράτσια και θα γίνει ένας ωραίος φοροφυγάς με ληξιπρόθεσμα χρέη. Τότε με νόμο που ψήφισαν οι ” Έλληνες ” υποτίθεται βουλευτές και ειδικά ο κατηγορούμενος για εγκλήματα στην ΕΛΣΤΑΤ Γιώργος Παπακωνσταντίνου , μπορούν για χρέη πάνω από 300 ευρώ να κάνουν διαδικασία κατάσχεσης σε κινητή και ακίνητη περιουσία. Επίσης ισχύει αυτόφωρο για 4 μήνες ή παραπάνω και φυλάκιση 20 χρόνια από ένα ποσό και πάνω. Έχουμε λοιπόν τράπεζες σε ξένα χέρια , έχουν βάλει είδει επιτρόπους σε όλες , και ένα ΤΑΙΠΕΔ με λογαριασμό δεσμευμένο στην Τράπεζα της Ελλάδος.
    Ότι κατάσχει η εφορία πάει στο ΤΑΙΠΕΔ όπου ξεπουλιέται σε τιμές ξεφτίλα (σε ποιους άραγε …..) και ότι οι τράπεζες ξεπουλιέται με πλειστηριασμούς σε τιμές της πλάκας και έτσι όλο το χρήμα των Ελλήνων ρέει προς τους δανειστάδες. ¨Έχουμε πλήρη κατοχή της χώρας και διάλυση χωρίς να πέσει μια τουφεκιά !!
    Θα κάτσουμε να τους κοιτάμε ;

    Like

   1. όχι ακόμα .. και όσο λιγότερα λέμε για αυτό τόσο το καλύτερο ..

    Να είστε πάντα έτοιμοι για όλα …

    Ο πλανήτης όλος μπαίνει σε περίεργη φάση …

    Like

 1. Θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων και θα τα δώσουν μισοτιμή στους αλλοδαπούς που παίρνουν ζεστό χρήμα από τα εμιρατα.

  Like

  1. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Ότι έκαναν και στην Γερμανία οι ΙΔΙΟΙ “άνθρωποι”. Έκλεβαν τις περιουσίες του Γερμανικού λαού με το ιδιο στυλακι.

   Like

  1. Γιώργο

   οι πεινασμένη ακόμα έχουν δύναμη;;;; ή εξαντλήθηκαν;;;;;;

   αυτοί θα το τραβήξουν μέχρι να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας

   Like

  2. Γιώργο οι πεινασμένοι το πολύ πολύ να φάνε καμιά τυρόπιτα. Ειδικά αν είναι και ραγιάδες μαζί , τρώνε την τυρόπιτα βλέποντας Σουλεϊμάν. Δυστυχώς ο νεοέλληνας , εμείς δηλαδή , δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας. Μόνο την πάρτη μας νομίζουμε ότι κοιτάμε και τίποτε άλλο. Αν σκεφτόμαστε στα σοβαρά τα παιδιά μας τους γέρους εμάς τους ίδιους και την παρτίδα ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Είκοσι χρόνια κάναμε τα πάντα κυρίως με την απάθεια και τις πολιτικές επιλογές μας , για να παραδώσουμε την χώρα στους μεγαλύτερους εγκληματίες του πλανήτη. Τώρα πολύ απλά πληρώνουμε τις συνέπειες._

   Like

 2. Ἄμεση σχέση – σύνδεση μέ τήν παραδίπλα ἀνάρτηση τοῦ ΑΑΑξιου φίλου καί ΑΑΑγωνιστή ΑΝΤΙ300…

  Ἐπαναλαμβάνω καί ἐδῶ:

  Μιχαήλ είπε

  Φεβρουαρίου 12, 2013 στις 12:06 μμ
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
  Ἐξαιρετικό…
  Ἀλλά ποιός νά κάτσει νά μελετήσει…
  Εὐκολότερος ὁ χλευασμός τῶν ΑΑΑδιάβαστων ΑΑΑγελαδιῶν σέ ὅποιον ἐπιχειρεῖ νά τά ξεστραβώσει.

  Παρατηρήσεις:

  1. Ἡ ING Clarion ἔχει ἄς ποῦμε “πουληθεῖ”…
  Ούσιαστικά πρόκειται περί…ἀλλ@ξοκωλιᾶς μεταξύ κατεργαρέων τῆς ΙΔΙΑΣ γνωστῆς ΦΑΡΑΣ καί ἀπρόσκοπτη συνέχιση συνεργασίας:

  ING completes divestment of Clarion Partners
  h..p://www.ing.com/Our-Company/Press-room/Press-release-archive/ING-completes-divestment-of-Clarion-Partners-1.htm

  Μέγα θέμα τά παραπάνω φυντάνια…
  Γιάαα νά δοῦμε ΠΩΣ σκέφτονται in the mid – long term;

  GLOBAL REITS CREATE NEW OPPORTUNITIES FOR DIVERSIFICATION
  h..p://www.ingfunds.com/idc/groups/public/documents/value_add_marketing/fundspace_bsot-clarion4.pdf

  Δέν είναι τυχαία ἡ συμμετοχή τῶν ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ πού ἀναφέρονται στό ἄρθρο τοῦ φίλου μας ΚΑΙ στό προαναφερόμενο εὐαγές.

  Ἔχουνε στήσει “ΔΟΥΛΕΙΕΣ” στήν Ἑλλάδα…

  2. “Αληθεύει ότι έχει ….ξηλωθεί η Νομική Υπηρεσία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου; (ΚΕΔ)
  Μήπως ο κ. Ταμβακάκης, περιλαμβάνεται στη short list των υποψηφίων διαδόχων του κ.
  Παπακωνσταντίνου;
  Κάθε απάντηση δεκτή!”

  Κεφαλαιώδους σημασίας ἐρώτηση…

  Ἀπάντηση:
  Ὅταν ὁ Μιχαήλ μιλούσε περί στοχευμένης…ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ τοῦ Παπακωνσταντίνου μέ τήν…μετακίνησή του στό ΥΠΕΚΑ τά Γελάδια πετούσαν ἀετό…

  ΚΕΔ, ἔ;
  Ἀπό ΠΟΤΕ μιλάει ὁ Μιχαήλ γιά τό πλιάτσικο Ρόδου – Καστελλόριζου τῆς συμμορίας Μαχαιρίδη – Παπακωνσταντίνου and friends;

  Τυχαία ἡ παραπάνω…ἐπισήμανση – ἐρώτηση τοῦ ΑΑΑξιου φίλου ΑΝΤΙ300;

  3. Ὁ Κεμάλ Ντερβίς…
  Τό κολλητάρι Ντόρας καί ἁπανταχοῦ…πονεμένων φεντεραλιστῶν…
  Ὁ…ἐξέχων σύμβουλο – ταγός τοῦ TESEV…

  Ἀκοῦς…Νταβρῆ;
  Ἀκοῦς…Παπασπύρου;

  Ἀκοῦς…Κλαμμένε;
  Καλά ἐσύ ΤΙ νά ἀκούσεις…
  …Ἐσύ ἀκοῦς Ο,ΤΙ σοῦ λέει ἡ Ντόρα.

  Υ.Γ. Θά γίνει σύνδεση καί μέ τήν…παραδίπλα ἀνάρτηση περί “Πλιάτσικου κλπ”…

  Like

 3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑLPHA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
  ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΟΣ…?????????

  Like

   1. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
    ΕΝΩ Η ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΣΕ…ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ…
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ …ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ
    ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ….ΜΥΘΟΥΣ…!!
    ΕΣΡ ΚΑΙ ΕΣΗΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΦΥΜΟΝΟΥΝ…?????? ΑΥΤΑ !!

    Like

  1. Το έγραψαν χθες, κι είχαν και τις δύο φωτό και την πραγματική και τον φώτοσοπ

   Like

 4. Eκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή για την Κασσιόπη

  Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, 10:18

  Στο Συμβούλιο της Επικρατείας εκδικάζεται σήμερα η δεύτερη προσφυγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κίνησης οικολόγων από την Κέρκυρα για την αξιοποίηση της Κασσιόπης, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση παραχώρησης της έκτασης σε ξένο επενδυτή.

  Στα τέλη Ιανουαρίου, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου αποδέχθηκε την προσφορά του αμερικανικού fund NCH Capital και από τα 490 στρέμματα της Κασσιόπης παραχωρεί τα 170 στον επενδυτή για 99 χρόνια έναντι 100 εκατ. ευρώ. Σκοπός είναι η ήπια τουριστική ανάπτυξη του ακινήτου.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, η λοιπή έκταση παραμένει προσβάσιμη στους πολίτες, ενώ ο επενδυτής θα έχει τη δυνατότητα να χτίσει μόνο σε 36.000 τ.μ.. Από την αξιοποίηση εξαιρείται ιδιωτικό δάσος, ενώ το κοινό θα μπορεί να προσεγγίζει την παραλία και τη λίμνη εντός της έκτασης, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

  Είχε προηγηθεί η χωριστή εκδίκαση παρόμοιας προσφυγής για την Κασσιόπη στα μέσα Ιανουαρίου. Ακόμη, όμως, δεν έχει εκδοθεί σχετική απόφαση. Στο ΤΑΙΠΕΔ πάντως εκτιμούν ότι, παρά τις αντιδράσεις, δεν πρόκειται να καθυστερήσει η προσπάθεια της αξιοποίησης.

  Ο Δήμος Κέρκυρας, κάτοικοι του νησιού αλλά και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υπέβαλαν προσφυγή κατά της ιδιωτικοποίησης της Κασσιόπης πριν από περίπου έξι μήνες, όταν ακόμη δεν είχε βρεθεί ο επενδυτής.

  Like

 5. ΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΩ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟ ?

  Like

  1. Θα κάνουν διάβημα με εξώδικο διαμαρτυρία στον άγιο Πέτρο αυτοπροσώπως , για να τους δώσει αυτά που τους χρωστάς .. 🙂

   Like

 6. Ρε Ολύμπο θα ξεφυγω λίγο απο το θέμα τα έμαθες τα νέα η Παλη δεν θα είναι ολυμπιακο άθλημα απο το 2017 ρε που βαδίζει ο κόσμος η Παλη βρε το γέννημα των ελλήνων που χτίζει τα πιο υγιή κ´ δυνατά σώματα ρε ας το διάολο πια με τους νεοταξιτες

  Like

 7. Αυτα επρεπε να μας τα ελεγε ο κ.καψιμαλης τοτε που εφτειαχναν ντουβαρια και τα πουλουσαν χρυσαφι,επρεπε να ξερει οτι τα ντουβαρια δεν ειναι αναπτυξη για μια χωρα οσο και αν τους ανεβασουμε τις τιμες!Τωρα θα πουληθουν στις τρεχουσες τιμες της αγορας,μηπως πρεπει να επιστρεψουν και τα υπερκερδη;

  Like

 8. Τιποτε για την επι 10ετιες λαμογια με τα ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που εφτασαν να ανερχονται στο 100% των αντικειμενικων αξιων των ακινητων που κατασκευαζαν και πουλουσαν στον κοσμακη με την αρρωγη του ΛΑΜΟΓΟΚΡΑΤΟΥΣ και των ΛΑΜΟΓΟΤΡΑΠΕΖΩΝ, ειπε ο βαθυστοχαστος κος προεδρος των κατασκευαστων ??

  Και τωρα ο καθε κακομοιρης οδηγηται στην αυτοκτονια γιατι δεν εχει να πληρωσει τα κερατιατικα που του φορτωσατε.
  Βρε αι σιχτηρ απατεωνες που θα μιλησετε για αναπτηξη και ξεπουλημα……ειστε οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που δικαιουστε να ομιλητε και μακαρι να ψοφησετε ολοι στην ψαθα.

  Like

 9. Με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των πάντων, οι Χασάπηδες της Ευρώπης Γερμανοί των 2 στημένων Παγκοσμίων Πολέμων… θα πρέπει εκτός απο δωρεάν ήλιο και θάλασσα που απέκτησαν………..να έχουν και δωρεάν κατάλυμα και ιδιοκτησία για ξεκούραση και ύπνο(!!!). Αυτο το ανέλαβε η εσωτερική Τριμερής καταλύοντας κάθε έννοια Συντάγματος και νομιμότητας,φορολογώντας ασύστολα και κατάσχοντας την ακίνητη περιουσια για ψύλλου πήδημα…….Αυτός είναι ο σκοπός ………η δωρεάν παράδοση της ιδιοκτησίας (και κατα συνέπεια η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων) στούς Χασάπηδες Γερμανούς……..προσαρμοσμένοι στο σχέδιο της περιφεριοποίησης των κρατών σύμφωνα με το Δόγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

  Κατα καιρούς αναφαίρεται στον τύπο ότι η ΑΝΤΙΦΑ χρηματοδοτείται ως ελεγχόμενη απο τον δισεκατομμ. Τζ.Σόρος.
  Η ύποπτη δράση της στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα, όπως υπονοείται εμμέσως πλήν σαφώς απο τον τύπο ενεργοποιείται για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του ιδρυτή της Σόρος ήτοι την αγορά μάλλον με εξευτελιστικές τιμές των ακινήτων της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδος, {kathimerini.gr | Στην ελληνική αγορά ακινήτων ο Tζ. Σόρος
  news.kathimerini.gr/…/2002_25667
  23 Μάιος 2002 } ……….
  αφου όμως πρώτα έντεχνα έχει στοιχηματήσει χρηματιστηριακά στην οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος.
  Το όργανο του ¨η Αντίφα¨ ( ή με άλλη επωνυμία αυτοχρηματοοδοτούμενα στέκια), προσέκρουσε στη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, προεκλογικά & μετεκλογικά να υβρίζονται μέσω αφισοκολλήσεων και ενυπογράφως ως φασίστες και βιαίως να εναγκαλιαστούν τους λαθρομετανάστες. Αναρωτιόμαστε ποίος εστί ¨φασιστίζων και ρατσιστίζων,¨ ο απλός Ελλην κάτοικος-πολίτης των Αθηνών που θέλει να κρατήσει το σπιτάκι του ? …ή ο ουγγρο-Σκοπιανός που θέλει να του το πάρει….για ένα κομμάτι ψωμί…και ποιός εστί Αριστερίζων ;;;;;αυτός που προστατεύει τόν Ελληνα ή αυτός που δουλεύει για τον κ……….ουγρο-Σκοπιανό???;;

  Η Αντίφα λοιπόν συστάθηκε ως “αντίβαρο” εις την ανάπτυξη των εθνικιστικών-πατριωτικών κινημάτων της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, όπως και στην περίπτωση της Gladio. Μήπως στην περίπτωση της Ελλάδος και της χρηματοοικονομικής κατάρρευσης της συνυπεύθυνοι είναι και οι ζάμπλουτοι Ελληνες οι οποίοι ενω έβλεπαν τους διάφορους Σόρους να ποντάρουν εναντίον της Ελλάδος, αυτοί Οχι μόνον δέν επένδυσαν – πόνταραν υπέρ της πατρίδας τους αλλά …εσίγησαν. ??;;;;;

  Ο ρόλος του Τζόρτζ Σόρος στην παγκόσμια νεοταξική τραπεζική σκακιέρα ειναι γνωστός και επιβεβαιώνεται και με τα κάτωθι.

  1) Τζόρτζ Σόρος: τακτικός επισκέπτης – παρευρισκόμενος στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ.σελ.436.παρ.5.Ντάνιελ Εστουλίν.¨Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ( Τριμερούς Επιτροπής – Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων) . ¨Εκδ.Πασχαλίδης.

  2) Την περίοδο του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας, μέσω του ιδρύματος του για μια ανοικτή κοινωνία και μέσω του δικτύου των εγκατεστημένων ΜΚΟ στα Βαλκάνια-Ανατ.Ευρώπη-πρώην Σοβιετική Ενωση, επένδυε χρήματα για την ανασυγκρότηση του Κοσόβου εκεί όπου οι κυβερνήσεις και τοπικές κοινωνίες ήσαν οικονομικά εξαρτώμενες απο το οργανωμένο έγκλημα. σελ.273. ¨Η Εγκαθίδρυση ενός κράτους Μαφίας.¨Μ.Κοσουντόφσκι, βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨

  3) Πρίν το 2000 και σχετικά με την κατάληψη του Κοσόβου απο τις στρατιωτικές δυνάμεις η “Διεθνής Ομάδα Κρίσης” υποκινούμενη και υποστηριζόμενη απο τον ίδιο τον Τ.Σόρος απέστειλε έγγραφο στον ΟΗΕ προτρέποντας και επεξηγώντας την διαδικασία κατάληψης του ορυχείου της Τρέπκα λόγου του αδιεξόδου της υπόθεσης. βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨

  4) Επίσης πριν το 2000 στην εξαπάτηση για την οικονομική ανασυγκρότηση της Βραζιλίας προταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και η εταιρεία Κουάντουμ Χετζ Φαντς συμφερόντων Τ.Σόρος παρέα με τις Γκόλντμαν Ζάκς και Μέριλ Λίντς. βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨

  5 ) α) Οταν την κυριαρχία της κεντρικής τράπεζας της Βραζιλίας την είχαν οι τράπεζες της Γουόλ Στρήτ, ο Φράγκα Νέτο που αντικατέστησε τον Φραντσίσκο Λόπες ήταν πρώην συνεργάτης-σύμβουλος του Τ.Σόρος στην Ν.Υόρκη.
  β) “Η κατάληψη – ο Ελεγχος του Τραπεζικού Συστήματος της Βραζιλίας”.
  Στη Βραζιλία η Merrill Lynch ετέθει επικεφαλής της Ιδιωτικοποίησης της Companhia Vale do Rio Doce { CVRD – μια απο τις παγκοσμίως – εξοπλιστικά – μεγαλύτερες εταιρείες εξόριξης μεταλλευμάτων}, εκ μέρους της κυβερνήσεως της Βραζιλίας.
  Το αυτό χρονικό διάστημα η M.L εκπροσωπούσε και επίδοξους αγοραστές της CVRD, μία ΑγγλοΑμερικανικών συμφερόντων Κοινοπραξία η οποία συνεβλήθη και με μία άλλη επενδυτική την Opportunity Asset Management των Σόρος και Citibank ..
  { Financial Times,5 May 1997 }. Μέσα απο την εξαγορά – απόκτηση της CVRD, η Κοινοπραξία αυτή θα ελέγχει το 80% της Χαλυβουργίας, { Geof Dyer, η Κοινοπραξία του Σόρος σπεύδει να συμμετάσχει ως πλειοδότης για την εξαγορά των μεταλλευμάτων της Βραζιλίας (Financial Times 5 May 1997 ).

  βιβλ.¨Η Παγκοσμιοποίηση της Φτώχειας και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.¨Μισέλ Κοσουντόφσκι.καθηγητής Οικονομικών του Παν.της Οττάβα Καναδάς.
  http://www.globalresearch.ca

  Και ο Νοών Νοείτω.

  http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/06/blog-post_501.html

  http://www.defencenet.gr/defence/o/31666

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1691763/pg1

  http://hellasfrappe.blogspot.gr/2012/05/george-soros-sponsor-and-of-papandreou.html

  Like

  1. O Σορρος δεν ειναι ουγγρο σκοπιανος αλλα ΕΒΡΑΙΟΣ και δεν ειναι αυτος που του αποδιδεται
   αλλα ενας πρακτορας των ροτσιλντ -τιποτε παραπανω.

   Like

 10. Ενταξει!!!
  Ειπε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του,
  βριστηκαμε και λιγο μεταξυ μας και παει
  τελειωσε.
  That’s all, που λενε και οι αγγλοφερνοντες.
  Αλλά τιποτα ουσιαστικο, με το οποιο θα
  μπορουσαν να εμποδισθουν ουσιαστικα οι
  κλεφτοκοταδες που καλυπτονται πισω απο
  καποια περιεργα Distress Fund ν’ αρπαξουν
  το κεραμιδι που εβαλε ο Ελληνας πανω απο
  το κεφαλι του για να αποφυγει το νοικι, μηνας
  μπαινει, μηνας βγαινει.
  Ti mporei na ginei
  μαλιστα καποιος αναφερθηκε και σε εναν
  τριτο παραγοντα, αλλά αρνηθηκε να πει
  περισσοτερα, ισως για να μην τα μαθουν
  και οι εχθροι, την στιγμη που οταν ενα
  μυστικο το ξερουν περισσοτεροι απο δυο

  Like

  1. Εγω παντως οσο καιρο παρακολουθω τις ανακοινωσεις εδω κ αλλου, πουθενα δεν ειδα ρεαλιστικες προτασεις για την διορθωση κανενος προβληματος η την ανασχεση του.
   Προς το παρον απλα γινονται διαπιστωσεις και συζητησεις ετσι να χουμε να λεμε….
   Οι λυσεις θα ερθουν οταν πεινασει και ο τελευταιος βολεμενος και βγει στον δρομο

   Like

  2. Το 16ο σχολιο επαναλαμβανεται,
   γιατι απο λαθος χειρισμου εσταλει
   πριν ολοκληρωθει και παρακαλουνται
   οι διαχειριστες νασ το διαγραψουν εαν
   αυτο ειναι εφικτο.
   Το σχολιο που ισχυει ειναι το κατωτερω:

   Ενταξει!!!
   Ειπε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του,
   βριστηκαμε και λιγο μεταξυ μας, οπως
   συνηθως, και παει τελειωσε…
   That’s all, που λενε οι Αγγλοφερνοντες.
   Αλλα τιποτα ουσιαστικο, με το οποιο θα
   μπορουν να εμποδισθουν αποτελεσματικα
   οι κλεφτοκοταδες που καλυπτονται πισω
   απο καποια περιεργα Distress Fund, να
   αρπαξουν το κεραμιδι που εβαλε ο καθε
   ενας απο εμας πανω απο το κεφαλι του
   για να αποφυγει το νοικι, μηνας μπαινει,
   μηνας βγαινει.
   Τι μπορει να γινει, πρακτικα, οχι μονο για
   να μην χασουμε το κεραμιδι μας αλλα και
   να γλυτωσουμε απο την πληρη καταστροφη
   και εξολοθρευσή μας σας εθνος και σαν
   Ελληνες?
   Το πρωτο ειναι οι εκλογες για να συντριβουν
   η σαμαρικη Νεα Δημοκρατια, το ΠΑΣΟΚ. του
   Βενιζελου και των καθαρματων που βρισκονται
   απο πισω του και η ΔΗΜΑΡ του γνωστου και
   μη εξαιρετεου “αριστερου” κυρ Φωτη και να
   ανατραπει ετσι ολος ο σχεδιασμος των ξενων
   και των “δικων” μας για την πληρη λεηλασια
   της Ελλαδας.
   Για να γινουν, ομως, εκλογες, πριν απο την
   παροδο τεσσαρων ετων πρεπει ειτε να τις
   ζητησει ο πρωθυπουργος με την επικληση
   οποιουδηποτε θεματος που θα το θεωρησει
   ο ιδιος επιτακτικο – εκει καταντησαμε – ή να
   παραιτηθουν βουλευτες για να υπαρξουν οι
   λεγομενες “επαναληπτικες εκλογες” αλλα
   μονον στις περιοχες στις οποιες εκλεχθηκαν
   στις αμεσως προηγουμενες εκλογες.
   Βεβαιως, οι τρεις καμπαλερος της τρικολορε
   κυβερνησης δεν ειναι ουτε βλακες αλλά ουτε
   ηλιθιοι για να αυτοκτονησουν με προσφυγη
   σε εκλογες.
   Ετσι εκλογες θα μπορουσαν να γινουν μονον
   εαν υπεβαλαν τις παραιτησεις τους ολοι οι
   βουλευτες των λεγομενων “αντιμνημονιακων”
   κομματων, δηλαδη, του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ,
   του ΚΚΕ και της Χρυσης Αυγης.
   Προσωπικα δεν βλεπω, ουτε διακρινω μια
   τετοια περιπτωση, γιατι και αυτοι ειναι “μια
   απο τα ιδια” και δεν ειναι κορόϊδα να χασουν
   τα πολλαπλα καλουδια που τους προσφερει
   το βολευτιλικι στο Ελλαδισταν…
   Τελικως, εκεινο που μας μενει ειναι να τους
   πιεσουμε αφορητα να υποβαλουν προταση
   νομου με την οποια να θεωρειται εκ προοιμιου
   ακυρη καθε κατασχεση ή και αγοραπωλησια,
   κρατικου ή και ιδιωτικου ακινητου απο την
   ημερα υπογραφης των μνημονιων μεχρι την
   καταργησή τους και την αποπομπη απο την
   χωρα της τρόϊκας και των καθε λογης ή και
   προελευσης παρεπομενων της.
   Και, ταυτοχρονα, να αξιωνεται η καθιερωση του
   λογιστικου ελεγχου του χρεους για να δουμε,
   επιτελους, ποσα χρωστουσαμε και χρωσταμε
   ακομη και σε ποιους και ποσα εχουμε πληρωσει
   ως τωρα – το ξαναλεω,το ΠΑΣΟΚ της παπαντρεϊκης
   καμαριλας και η σαμαρικη Νεα Δημοκρατια ειχαν
   αρνηθει επιμονα να αποδεχθουν τον λογιστικο
   ελεγχο του χρεους, γιατι γνωριζαν και εξακολουθουν
   να γνωριζουν οτι με τον λογιστικο ελεγχο θα πανε
   στο διαολο κι’ ακομη παραπερα οι δικαιολογιες
   τους για τις δηθεν αναγκες που επεβαλαν την
   προσφυγη στα μνημονια και τον δανεισμο απο
   τους “σωτηρες” μας τεραστιων ποσων, απο τα
   οποια, οπως ξερουμε ολοι, ουτε ενα ευρωουλακι
   δεν μπηκε στη χωρα!!!
   Η αφορητη πιεση για την οποια μιλαω παραπανω
   θα προκυψει μολις εμεις, της γης οι κολασμενοι,
   οπως μας εχουν καταντησει ολα τα καθαρματα,
   θ’ ανακοινωσουμε την ιδρυση ενος νεου σε ολα
   δικου μας πολιτικου οργανισμου, που θα κανει
   ολα τα καθαρματα να τρεχουν και να μην φτανουν.
   γιατι θα γνωριζουν εκ προοιμιου οτι θα χασουν
   και τα αυγα και τα καλαθια και απο πανω θα τους
   ζητηθουν και ευθυνες για τις ενεργειες και τις
   παραλειψεις τους που οδηγησαν την χωρα και εμας
   τους πολιτες στο χειλος της καταστροφης.
   Δεσμός

   Ενταξει!!!
   Ειπε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του,
   βρισθηκαμε

   Like

   1. Μολις διαβασα οτι ο Μιχαλολιακος της ΧΑ
    θα μετατρεψει τις δημοτικες εκλογες του
    επομενου χρονου σε δημοψηφισμα εναντιον
    της τρικολορε κυβερνησης και των τριων
    τεταρτων μνημονιων!!!
    Ως τοτε, ωρε Μιχαλολιακο, τα καθαραματα
    θα εχουν ξεπουλησει ολοκληρη την χωρα,
    μερικες χιλιαδες ακομη Ελληνων θα εχουν
    παει στα μνηματα, ειτε γιατι θα τερματισουν
    την ζωη τους με μια σφαιρα στο κεφαλι ή με
    μια θηλια στο λαιμο τους, ειτε γιατι θα εχουν
    ψοφησει σαν το σκυλι στ’ αμπελι απο τις
    αρρωστιες και την ασιτια και τα παιδια μας
    θα εχουν παρει τον αγυριστο δρομο της
    ξενητειας.
    Ο Τσιπρας και η Παπαρηγα θα “αγωνιζονται”
    για να βελτιωσουν τις συνθηκες της ζωης
    των λαθρομεταναστων που τους εχουν κανει
    αυτοματως “μεταναστες” και Πανος Καμμενος
    θα τρεχει σε “διεθνεις συνοδους” στις οποιες
    θα εχει κληθει να συμμετασχει ως παγκοσμια
    προσωπικοτητα που ειναι.
    Ετσι ειναι, Ελληνιδες και Ελληνες, οσο και να
    μας τσουζει, γιατι μενουμε κολλημενοι στα ιδια
    και στα ιδια και δεν μπορουμε να ξεκοψουμε
    απο ιδεαλισμους και κομματικες επιρροες.
    Δυστυχως.
    Δεσμός

    Like

    1. Πριν από λίγο να έβλεπες αβρότητες μεταξύ του Σρόιντερ και του Κασιδιάρη στον Άλφα ..

     Το κανάλι δεν ήξερε ότι ήταν φωτομοντάζ η φωτογραφία και ο Κασιδιάρης συναίνεσε .. Το ότι η φωτογραφία στην εφημερίδα από όπου την πήρανε έγραφε φαρδιά πλατιά ότι είναι προϊόν φωτομοντάζ δεν τους απασχόλησε καθόλου ..

     Οι καλύτεροι φίλοι σου ΄λέω .. Βρες το βίντεο για να κάνεις χάζι .. 🙂

     Like

   2. ο ρολος της ΧΑ οσο περνα ο καιρος γινεται ταυτοσημος με αυτον , των προσκυνημενων του ΣΥΡΙΖΑ

    Like

 11. Η διαδικσια ειχε δρομολογηθει επι του λεγομενου (εθνικου κεφαλαιου) κοινως Κωσταντινου Καραμανλη-και μιλω
  για την ΤΕΛΙΚΗ φαση ενω ολη η διαδικασια ηταν εμπνευσεως Σιμητη , καθαρα.
  Τοτε -επι εθνικου κεφαλαιου ….- ειχε γινει 3 ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ η συμπληρωση του Ε9-το θυμαστε?-
  τοτε ειχε δημιουργηθει η ΦΟΥΣΚΑ των ακινητων με την επιβολη ΦΠΑ ,οχι σταδιακη οπως ολοι φωναζαν αλλα
  κατευθειαν 19% , και ολοι οι εργολαβοι τρεχαν σαν τρελοι να κλεισουν οικοπεδα και οι ασθενεστεροι να αγορασουν
  εστω και ενα μεταχειρησμενο- το θυμαστε?
  Ετσι αφου ολοι μπηκαν στην διαδικασια του ΔΑΝΕΙΟΥ που αφειδως εδειναν οι τραπεζες και φυσικα σαν ενα νεο χρηματηστηριο
  το κρατος σεκονταριζε κανονικοτατα ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!
  ΧΟ ΧΟ ΧΟ
  ΤΩΡΑ θα τα παρουν οι δανειστες για ενα κομματι ψωμι ,
  Αληθεια ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ?
  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ ?
  ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ?
  ΟΧΙ κυριες και κυριοι δεντους ενδιαφερουν γιατι δεν εχουν καμμια εμπορικη αξια ΤΩΡΑ
  Το να τα διατηρησουν εστω και κλειστα εχουν κοστος συντηρησης .
  Αραγε τοτε γιατι τα θελουν?
  Σας το εγραψα και το φωναζω εδω και τρια χρονια
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ
  ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ
  δεν σου μενει παρα να φυγεις
  ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ
  ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ?

  Like

  1. Καλά το πας…..
   Αλλά πές και ποιοι ειναι αυτοί που θέλουν να κατοικήσουν τα σπίτια μας ….
   Γιατί εκει που είναι τα δικά τους, τραβάνε πολλά ζόρια….

   Like

   1. Δεν βαριεσαι?εδω ακομη πιστευουν τις παπαριες με τις προφητιες που εφτειαξε η CIA
    οτι ταχα θα τους σωσει το ξανθο και το πρασινοι μαλλικο γενος ,οι υποτιθεμενες προφητιες
    του πατηρ παισιου ,του κοσμα του αιτωλου και οτι παπαρια μπορεις να φανταστεις .
    θα παρουν τα σπιτια θα πεθανουν και ακομη θα περιμενουν καποιοι φανταστικοι τυποι
    θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα για χαρη τους, ασε που τους χαρισουν και την Πολη.
    με τετοια μυαλα και με τετοιες γελοιωτητες περιμεναν 400 χρονια ,μεχρι που το πηραν
    αποφαση 10 τρελοι και τους βαλαν με το ζορι στα δυσκολα.

    Like

 12. Αντικατάσταση πληθυσμού γίνεται συνέλληνες. Δεν είμαστε παραγωγικοί πιά για το διεθνές κεφάλαιο. Αργά και σταθερά μας αφανίζουν βιολογικά και μας αντικαθιστούν με παραγωγικά εύρωστους αλλοεθνείς.

  Like

  1. ετσι ακριβως , γιαυτο σκιζονται οι οργανωσεις του σορρος να μας κουβαλησουν
   οσο το δυνατον περισσοτερους ξενους και τα τσ@γλανια του ΣΥΡΙΖΑ να τους κρατησουν
   εδω με νυχια και με δοντια, ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΗΣ BENAKI

   Like

  2. ΑΠΑΝΤΩ…………….Kimon

   «ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» χαρακτηρίζει τους Κυβερνώντες ο πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ.Β.Α.Κόκκινος, με Επιστολή του στην Εφημερ.Αθηνών ΕΣΤΙΑ (3.2.12).

   Μεταφέρουμε εδω το πρώτο και το τελευταίο μέρος της εκτενούς Επιστολής του.

   “Η αυθαιρεσία και ο ετσιθελισμός δέν ειναι συνήθεια μόνον των περισσοτέρων εξουσιαστών, αλλά και ενδημικό φαινόμενο εκείνων που κρατούν οιανδήποτε σφραγίδα. Ακόμη και αυτή των πνευματικών Συλλόγων. Δείγμα και τούτο της γενικής αναρχίας και ηθικής πτώσεως, που επέφερε στην ελληνική κοινωνία ο ιδιότυπος σοσιάλ-αρπακτικός καπιταλισμός του ΠΑΣΟΚ, πάντοτε με το δάνειο δικολαβικό αξίωμα πως «το νόμιμο ειναι και ηθικό». ………Περαιτέρω κατά το Σύνταγμα αρθρ.21, παρ.2,3 και 5 το Κράτος οφείλει ειδική φροντίδα για τις πολύτεκνες οικογένειες, ειδική μέριμνα προστασία της νεότητος, του γήρατος και της αναπηρίας, ως και περίθαλψη των απόρων. Αντί τούτων περικόπτει τα επιδόματα πολυτέκνων και στερεί φάρμακα από τους γέροντες και τους αναπήρους.
   Τέλος το Κράτος οφείλει σχεδιασμό και εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, για τη διατήρηση και ανάπτυξη της Ελληνικής Φυλής. Αντί αυτής όμως υποθάλπει τις αμβλώσεις, με το να πληρώνει τα έξοδα δύο τούτων σε κάθε άπορη μητέρα. Ενω παραλλήλως μεθοδεύει τη μείωση του λαού και τη διάλυση της Χώρας δια της προωθήσεως της αντικαταστάσεως των Ελλήνων απο τους μετανάστες.
   Οι παραβάτες του Συντάγματος θα ειναι ατιμώρητοι?;; Εως πότε ?;;;
   Και ερωτάμε και εμείς:
   Εως πότε?;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

   http://kyameftopedioareos.blogspot.com

   Like

 13. ειναι συνεπεια της εσχατης προδοσιας που διεπραξαν οι πολιτικοι και οι ανωτεροι αξιωματικοι ΕΝ ΔΥΝ . Με την οργανωμενη και μεθοδευμενη ενεργεια που απο κοινου οι 300 προδοτες πολιτικοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ (η οποια αφορα εσχατη προδοσια και εχει ανακοινωθει πριν ενα χρονο στη βουλή ….. δες στίς 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.”… ΚΑΘΩς, ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΝΑ ΜΑς ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ .
  Η τηρηση του συνταγματος επαφιεται πρωτα στις ενοπλες δυναμεις (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΦΙΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ή στό πολιτικό σύστημα, ουτε εκείνο επαφίετε πρώτα στις τραπεζες η στον ΓΑΠ ή στήν τρόικα..> (μη σας παρασυρουν σε αυτο το εξωπραγματικό τριπάκι εξευτελίζοντάς σας και ασελγώντας πανω στη νοημοσυνη σας . .
  Συνεπως . Για εμας τους υποδουλωμενους ελληνες , οι ενολπες δυναμεις ειναι τουτη τη στηγμη εκτεθειμενες και τους ζηταμε να παραδωσουν τα οπλα . ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ > . ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙς ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ή ΤΟ 120 , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙς > ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥς ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ <ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕς ΣΤΙς ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕς ΕΚΛΟΓΕς 2012 .
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙς ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΗ ΔΗΛΗΣΗ , η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΛΟΓΗ .
  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ .
  <
  η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}}}}}}}}}}}
  https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7/422877021088985…..

  Like

 14. να θυμισω οτι επι μητσοτακη είχε κυκλοφορήσει μία ιδέα να γινουν ΑΕΔΑΚ ακινητων που θα αγόραζαν πολυκατοικίες στο κέντρο και εκτάσεις στην Αττική, θα έδιναν μερίδια σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων έναντι διαμερισμάτων σε νέες ή άλλες πολυκατοικίες,ώστε να αποτηθουν πολυκατοικίες και τετράγωνα με πολυκατοικίες που θα γκρεμιζόταν και θα γινόταν νέες πολυκατοικίες πιο “ευρωπαϊκές”. Τότε για λόγους που δεν ξέρω, δεν έγινε δεκτο υποθέτω από κάποιους. Κάποια εκδοχή του θα την ξαναδείς. ΠΟΛΛΑ τα λεφτά στο γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο της Αθήνας, ιδιώς τώρα που είναι στα χάλια που είναι

  Like

 15. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ….ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΕΠΙΣΗς ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΆΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ Ο Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΆΣΕΩΝ ΤΟΥ;;; ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s