Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ

Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ

Ντοκουμέντα-φωτιά: Γιατί ο πρωθυπουργικός αδελφός και οι συνεργάτες του έσπευσαν να κλείσουν και να αποχωρήσουν από τις εταιρείες τους, που συστεγάζονταν στο ίδιο ελβετικό δικηγορικό γραφείο

 

Εταιρείες και ΜΚΟ που εμφανίζουν ως έδρα το ίδιο ελβετικό δικηγορικό γραφείο, δάνεια-μαμούθ προς επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται ο πρωθυπουργικός αδελφός (την ώρα, μάλιστα, που οι κάνουλες των τραπεζών έχουν κλείσει ερμητικά για τις άλλες ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες δε διαθέτουν τέτοια… εχέγγυα) και εκατομμύρια που κάνουν βόλτες κατά Κύπρο μεριά.

Το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα πώς όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, αλλά και με τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρίκο Παπανδρέου, τον συνεργάτη του, Κυριάκο Γριβέα και την Αναστασία Βάτσικα. Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί… Αναλυτικά:

Ο Ανδρίκος Παπανδρέου είναι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μας έβαλε στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο (χωρίς να ρωτήσει κανέναν, αν αληθεύουν οι καταγγελίες των τότε υπουργών του).

Ο Κυριάκος Γριβέας είναι συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου, αφού η εταιρεία του πρώτου (C&C) οργάνωνε συνέδρια για λογαριασμό της ΜΚΟ του δεύτερου (I4CENSE) –ενίοτε με χρυσό χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Η I4CENSE είναι η ΜΚΟ πρόεδρος και ιδρυτής της οποίας είναι ο Ανδρίκος Παπανδρέου. Το ομολόγησε ο ίδιος στη διάρκεια της εκδίκασης της αγωγής που έχει καταθέσει, με την οποία ζητά 1,3 εκατ. ευρώ από τον κ. Καμμένο, για τις καταγγελίες του ότι εμπλέκεται με την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), μέσω των οποίων στοιχημάτιζαν στη χρεοκοπία της Ελλάδας από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, την οποία αποφάσισε ο πρώην πρωθυπουργός και αδελφός του Ανδρίκου, Γιώργος Παπανδρέου.

Η C&C είναι η εταιρεία που –σύμφωνα με τα έγγραφα και τις καταγγελίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου– έλαβε δάνειο-μαμούθ από το ΤΤ, ύψους 18 εκατ. ευρώ, λίγο πριν χρεοκοπήσει. Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του newsbomb.gr, μάλιστα, ούτε η C&C, ούτε ο κ. Γριβέας μένουν πια εδώ: όταν επισκεφθήκαμε τη διεύθυνση που, μέχρι πρότινος, δήλωνε ως έδρα της η εταιρεία, ο θυρωρός μας ενημέρωσε ότι αμφότεροι έχουν μετακομίσει στο εξωτερικό! Προφανώς, μαζί τους, μετακόμισαν και τα 18 εκατ. ευρώ…

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι, γενικότερα, η αξιοποίηση του δανεισμού της C&C, αφού –όπως καταγράφεται στην έκθεση των ορκωτών λογιστών με ημερομηνία 8/6/10, οι μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της εταιρείας εκτοξεύθηκαν το 2009 σε 18,899 εκατ. ευρώ, από 3,627 εκατ. ευρώ το 2008.

cc_loans

Πώς αξιοποιήθηκαν αυτά τα σχεδόν 15 εκατ. ευρώ επιπλέον; Όπως αναφέρει η ίδια έκθεση, στις 15/12/09 αποφασίσθηκε η εξαγορά τριών εταιρειών με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου και διόλου τυχαίες επωνυμίες: GRIVEAS VATSIKA HOLDINGS, GRIVEAS VATSIKA STRATEGIC INVESTORS και GRIVEAS VATSIKA STOCK OPTIONS.

cc_investments

Πού αλλού βρίσκουμε, όμως, το όνομα της κυρίας Βάτσικα, εκτός από το πλάι του κ. Γριβέα στις επωνυμίες των εταιρειών που εξαγοράστηκαν με τα 15 εκατ. ευρώ; Πώς αυτό συνδέεται με το όνομα του Ανδρίκου Παπανδρέου, εκτός από αυτό του συνεργάτη του, Κυριάκου Γριβέα;

Η Αναστασία Βάτσικα εμφανίζεται ως μέλος της διοίκησης δύο εταιρειών, με τους ευφάνταστους τίτλους Ινστιτούτο Αριστείας στην Ογκολογία και Ενωση Αριστείας στα Παιδιατρικά Ινστιτούτα, οι οποίες εδρεύουν στην ίδια διεύθυνση με το Ινστιτούτο για την Ενεργειακή και Κλιματική Ασφάλεια (Institute for Climate and Energy Security: εμφανώς ο πλήρης τίτλος της I4CENSE) του Ανδρίκου Παπανδρέου! Εδρεύουν κατ’ ευφημισμόν, δηλαδή, αφού και οι τρεις εταιρείες έχουν δηλώσει ως έδρα το ίδιο δικηγορικό γραφείο, H&B Law, στην Ελβετία.

Μη φανταστείτε ότι αν περάσετε μια βόλτα από τη Rue des Vignerons θα βρείτε τίποτα γραφεία, ή –έστω- ταμπέλες των εταιρειών της κυρίας Βάτσικα και του κ. Παπανδρέου… Μόνο το δικηγορικό γραφείο… Εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ότι για να δηλώνει κάποιος ως έδρα ένα δικηγορικό γραφείο, δεν το κάνει έτσι τυχαία. Κάποιο σχεδιασμό εξυπηρετεί. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι οι αναφερόμενες ως πηγές εσόδων των τριών –φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους- εταιρειών είναι σχεδόν πανομοιότυπες: έσοδα από συνέδρια και εκδηλώσεις, χορηγίες, δωρεές κ.ο.κ.

Αλλά, δε σταματούν εδώ οι ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις που συνδέουν τα ονόματα του Ανδρίκου Παπανδρέου, του Κυριάκου Γριβέα και της Αναστασίας Βάτσικα.

Διαβάστε ακόμη ένα συγκλονιστικό στοιχείο που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr:

Αμέσως μετά τις καταγγελίες Καμμένου για τον ιστό που συνδέει τους τρεις πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής ιστορίας μας, η κυρία Βάτσικα και ο κ. Παπανδρέου σπεύδουν να εξαφανίσουν να ίχνη τους από τις εταιρείες που εδρεύουν στη Rue des Vignerons! Όπως φαίνεται στα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα το newsbomb.gr (δείτε τα στο gallery), το Ινστιτούτο Αριστείας στην Ογκολογία (Institute of Excellence in Oncology) της Αναστασίας Βάτσικα τίθεται σε εκκαθάριση στις 16/10/12.

Η ίδια η κυρία Βάτσικα αποχωρεί από την εκπροσώπηση της Ενωσης για την Αριστεία στα Παιδιατρικά Ινστιτούτα (Association of Excellence in Paediatrics Institutes) στις 29/11/12 και αντικαθίσταται από άλλους. Τόσο ο Ανδρίκος Παπανδρέου, όσο και η σύζυγός του Μαριάνθη Αλεξίου αποχωρούν από την εκπροσώπηση του Ινστιτούτου για την Ενεργειακή και Κλιματική Ασφάλεια (Institute for Climate and Energy Security), το οποίο και τίθεται υπό εκκαθάριση στις 12/3/12.

Όμως, ο καθαρός ουρανός γιατί να φοβάται τις αστραπές; Για ποιον λόγο η σπουδή των εμπλεκομένων να κλείσουν τις εταιρείες και να εξαφανίσουν τα ονόματά τους από αυτές, όταν άρχισαν να έρχονται στη δημοσιότητα οι καταγγελίες; Μήπως το ερώτημα πρέπει να απαντήσει η Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας βρίσκονται όλα τα στοιχεία;

https://i0.wp.com/a.media.newsbomb.gr/galleries/274903/paediatrics.jpghttps://i1.wp.com/a.media.newsbomb.gr/galleries/274903/i4cense%20liquidation.jpghttps://i2.wp.com/a.media.newsbomb.gr/galleries/274903/oncology%20-%20liquidation.jpg

33 σκέψεις σχετικά με το “Ο Ανδρίκος, ο Γριβέας, η Βάτσικα, η Ελβετία και τα 15 εκατ. ευρώ”

 1. Βρέ ποιά 15 καί ποιά 18 ἑκατομμύρια βρέ…
  τς…
  Ρέ ἐδῶ πασσάρουνε μέ τούς συμβούλους τους τόν πλούτο μας (5 τρίς ΜΌΝΟ ΝΌΤΙΑ/10 τρίς στό σύνολο) στήν κάθε Ντέλεκ καί σεῖς παραμυθιάζεστε μέ τόν…κακό λύκο καί τά τρία γουρουνάκια, βρέ βούρλα…
  Ἐκεῖ είναι τό ζήτημα;
  Βρέ θά σᾶς σηκώσουνε χαβά ἀπ’ τά θεμέλια μιά μέρα μαζί μέ τά κρεββάτια σας βρέ χανούμισσες, ὅλοι αὐτοί πού περιμένετε νά σᾶς σώσουν καί σεῖς θά εἴσαστε ἀκόμη στόν Ἀντρῖκο καί στόν Παπακωνσταντίνου βρέ τούρνες…
  Σᾶς ἔχουνε ξεπουλήσει ὅλα τά Τ$ίριζα καί οἱ Κλαμμένοι καί τά Pussy Αὐγά καί σεῖς τό ξύνετε βρέ…

  Ξυπνήστε βρέ σούργελα…
  Θά κλαῖτε μέ μαύρο δάκρυ στήν κυριολεξία μέ τά κακά πού σᾶς μαγειρεύουν…
  Τοῦ χρόνου χωρίς πιστωτική δέν θά μπορεῖτε νά ἐκτελεῖτε πράξεις πάνω ἀπό 500 εὐρώ καί τόν παρ’ ἄλλον μέ τήν ὁλοκλήρωση τῆς Τραπεζικῆς Ἕνωσης ΟΥΤΕ 50…

  ΞΥ-ΠΝΗ-ΣΤΕ…
  …ΘΑ ΨΟΦΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ.

  Μου αρέσει!

  1. βρε αγριόγατε, τέτοια ώρα ξύπνιος?
   πες βρε! τι στην ευχή θέλεις να κάνουμε?????????????
   σ ακούω!!!!!!!!!!!!
   στο δρόμο δε βγαίνω!!! ξέχνα το!!!
   αν έχεις στοιχεία γι αυτά που λες, στον εισαγγελέα κι εσύ!! ΤΩΡΑ!!!
   Να του τα πεις και να τους στείλει όλους για πρέφα στου Ακη!!
   χεσμένους τους έχουμε! ούτε μπαμπάδες μας είναι ούτε αδέρφια μας ούτε τίποτα!!!!
   Σταμάτα να γράφεις θεωρίες….ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ????? αν όχι, θα σε δω στην κόλαση!

   Μου αρέσει!

   1. Δέν ἔχω θεωρίες…
    Κοιμᾶμαι πέντε ὥρες στίς 48 γιά νά σᾶς ξεστραβώσω…μέ ρίσκο ἀπό τή φωλιά τοῦ ΕΧΘΡΟΥ.
    Ἄν ἔχεις παιδιά ,πάρε μέτρα…
    Κουμπούρι (ὅπως καί δήποτε), καριοφύλλι γιά…ἀγριογούρουνα, πηγές καί ροή τροφοδοσίας, «σίγουρες» ἐναλλακτικές γιά τά μέλη τῆς οἰκογένειας…
    Φτηνό οἰκόπεδο καί χαμηλῆς ἀξίας κατοικία…
    Ἔρχεται…ΦΟΒΟΣ.
    …Σᾶς ἔχουνε πουλήσει…ΑΠΑΝΤΕΣ.

    Μου αρέσει!

   2. Συνεργασία σέ μικροκλίμακες, συλλογικό πλάνο μέ μέλη τουλάχιστον πρώτου βαθμοῦ συγγένειας…
    Ὅ,τι ἔχω κάνει γιά τούς δικούς μου ἐκεῖ πέρα, τά ΙΔΙΑ ἀκριβῶς συνιστῶ.
    Καί ἄσε τά γελάδια νά συνεχίζουν ἀπτόητα τόν ὕπνο τους…
    …Είναι τελειωμένα.

    Μου αρέσει!

   3. απ αυτά όλα, μόνο το κουμπούρι θα μπορούσα να βρω…οικόπεδο και κατοικία είναι αδύνατον! καμμιά σπηλιά πρόχειρη και πολύ μου είναι!
    το λοιπόν με λίγα λόγια, μας λες ότι δεν υπάρχει αχτίδα φωτός από πουθενά..άρα να χαλαρώσουμε και να περιμένουμε τα χειρότερα.
    αισιόδοξο μήνυμα…γνωρίζω βέβαια ότι ο απαισιόδοξος είναι ένας καλά ενημερωμένος αισιόδοξος. Ούτε η δευτέρα παρουσία μας σώνει! και βλέπω ότι αργεί..

    Μου αρέσει!

   1. «κάνε»;
    «κάνε»;
    ἐσύ τί κάνεις;
    βάζεις τήν…γαλάζια γροθιά, παραμυθιάζεσαι καί καθάρισες;
    διάβασες τίποτε ἀπό τά links πού ἔχω βάλει;
    ἀνέλυσες;
    μᾶς ἔδωσες μία…ΜΙΑ γνώμη ΠΟΤΕ;
    …ΠΟΤΕ.

    Ἄϊντε ἄσε με γιατί ἔχω κανάλι «ἐδῶ» ἔξω…
    …μπυτζαμούλα καί νάνι.

    Μου αρέσει!

   2. Τί σαφής…
    8 μῆνες κρώζω σάν ἀνεμοδαρμένο κοράκι καί ζητάτε…σαφήνεια γιατί δέν στρώνετε τόν πωπό σας νά μελετήσετε…
    Μόνο μυρηκάσματα ἐπί…μυρηκασμάτων…

    ἄντε πάρε ἄποψη…στρατηγικοῦ συμβούλου…
    κολλητοῦ τοῦ ἄλλου τοῦ εὐΛύγιστου…

    ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ
    «Άμεση Ανακήρυξη ΑΟΖ και θέσπιση δικαιωμάτων »
    01/29/2013 – 22:47

    12

    «Γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό όραμα καταρτίζει η Ελληνική κυβέρνηση καθώς σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι σεισμικής έρευνες σε Ιόνιο και Λιβυκό πέλαγος σε βάθη 1.000μ έως και 3500μ».

    Στην δήλωση αυτή προέβη ο ειδικός σε θέματα ερευνών υδρογονανθράκων Ηλίας Κονοφάγος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο Ενεργειακή Ασφάλεια και Άμυνα που διοργάνωσε το defencenet.gr και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο Ζάππειο Μέγαρο.

    Ο Δρ. Κονοφάγος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για τη πρώτη σημαντική προσπάθεια μετά από 15 έτη απραξίας με προοπτική να εξασφαλιστεί ο ασφαλής εφοδιασμός της ΕΕ από κοιτάσματα υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ συμπληρώνοντας τη δεύτερη ροή τροφοδοσίας η οποία υπάρχει σήμερα από το αρκτικό πόλο.

    Συγκεκριμένα η Κύπρος διαθέτει τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου στο κόσμο, καθώς 1 τρισ κυβικά μ. αερίου είναι αρκετά για να καλύψουν τις ελληνικές ανάγκες για τα επόμενα 200 χρόνια!

    Ο κ . Κονοφράγος εξέφρασε τη πεποίθηση ότι είναι πιο πρακτικό να γίνουν διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την Τουρκία για την ΑΟΖ παρά για την υφαλοκρηπίδα, ενώ στο ζήτημα της ασφάλειας παραγωγής κατέστησε σαφές ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι απόλυτα δεμένες και απαιτείται πλήρης διασφάλιση των εγκαταστάσεων προκειμένου να αποφευχθεί μελλοντικά το ενδεχόμενο δολιοφθοράς εγκαταστάσεων που είναι κυρίαρχο για την ασφάλεια και του κοιτάσματος.

    Αναφορικά με το ζήτημα της ΑΟΖ σε σχέση με τις τουρκικές διεκδικήσεις, ο Δρ Κονοφόρος αναφέρθηκε διεξοδικά στο παράδειγμα της Μάλτας η οποία αντιμετώπισε ζήτημα συγκυριαρχίας κοιτασμάτων σε οικόπεδα της ΑΟΖ που διεκδικούσε η Λιβύη επί καθεστώτος Καντάφι στο Κόλπο της Σύρτης.

    Η ανακήρυξη εθνικής ΑΟΖ είναι πρωταρχικής σημασίας για να διασφαλιστούν τα «οικόπεδα» ενδιαφέροντος ενώ αντίθετα τυχόν καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων προσφέρει πλεονέκτημα σε εναλλακτικούς διεκδικητές οι οποίοι θα σπεύσουν να εξασφαλίσουν πρώτοι την κυριότητα τους.

    «Οι πιθανότητες να μην βρεθεί τίποτα σε μια γεώτρηση γύρω από τη Κρήτη είναι 2%» ανέφερε χαρακτηριστικά υποδεικνύοντας ότι η εκμετάλλευση κοιτασμάτων θα πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα χωρίς καθυστερήσεις».

    Ολοκληρώνοντας ο ειδικός σε θέματα ερευνών υδρογονανθράκων Ηλίας Κονοφάγος, αναφέρθηκε στο Νορβηγικό μοντέλο το οποίο όταν ξεκίνησε το 191 απέφερε 16 δισ. από έσοδα πωλήσεων εκ των οποίων το 25% πήγαινε στην Εθνική Άμυνα για τη διασφάλιση των εγκαταστάσεων, ενώ το 75% χρηματοδοτούσε νέες επενδύσεις με επέκταση υποδομής.

    Το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να αντιγραφτεί και από την Ελλάδα καθώς τα προσδοκώμενα έσοδα εκτιμώνται σε 270δισ για τα επόμενα 35 χρόνια.
    …………………………………………………………………………………………………..

    «270 δίς»…
    «270 δίς» ἐπί συνόλου 5 τρίς κοιτασμάτων, μόνο Νότια…
    Τό προσκυνημένο παλιόσκυλο…
    …Τό ΑΘΥΡΜΑ.

    Μου αρέσει!

   3. Τό φερέφωνο τῆς DB…
    Αὐτούς ἔχει συμβούλους ὁ Πάνος σας…
    270 δίς γιά τήν Ἑλλάδα καί 4 τρίς γιά Ντέλεκ and Co.

    Τί σκ@τά θέλετε γιά νά ξυπνήσετε γ@μῶ τῆς γῆς τόν ἄξονα…
    …ΓΕΛΑΔΙΑ.

    Μου αρέσει!

   4. «Γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό όραμα καταρτίζει η Ελληνική κυβέρνηση»…
    «Γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό όραμα»…

    Τό τούρλωμα τοῦ πισινοῦ τό βαφτίσανε «»Γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό όραμα»…

    Καί σεῖς αὐτά μουνι@ θά τά ψηφίσετε…
    Μαζί μέ κάτι ἄλλα…Κλαμμένα μουνι@, $ΥΡΙΖΑΙΟΥΣ καί Pussy Αὐγουλιέρες…
    Καί θέλετε καί σαφήνεια…

    Ἄντε καλό μας βράδυ γιατί ἔχω καί δουλειά μπροστά μου…

    Μου αρέσει!

   5. καί κάτι τελευταῖο…
    πάρε τά link νά δεῖς ΠΩΣ ἐξαφανίστηκαν τά ἄλλα τά ΑΑΑδιάβαστα γελάδια, ὁ Σφῆνας καί ὁ πολιτευτής σας…»εἰδικός» σέ θέμτα Ἄμυνας, μόλις τούς περίλαβα…
    ὅπως καί κάτι ΑΑΑνόητες κλῶσσες μέ ΑΑΑποψη…

    h..p://olympia.gr/2013/01/29/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81/#comment-1049688

    h..p://olympia.gr/2013/01/29/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81/#comment-1049522

    Κατάλαβες φίλε μου;
    …ΜΟΚΟ οἱ παραδουλεύτρες….

    Δουλειά, μόχθο, ξενύχτι, ρίσκο γιά τήν Πατρίδα…
    ΠΠΠαπαριές στά καφενεῖα στούς ἀχάμπαρους καί στίς κοπτοραφτούδες.
    …Ἔφυγες.

    Μου αρέσει!

   6. Ως λαός έχουμε πολλά κουτσά και στραβά αλλά κι ένα μεγάλο καλό, ίσως αποτέλεσμα φυσικής επιλογής μετά από αιώνες κατακτήσεων και καταπίεσης.
    Είμαστε εφευρετικοί,πολυμήχανοι και ευπροσάρμοστοι.
    Πραγματικά απεύχομαι να πραγματοποιηθεί το «κακό σενάριο», γιατί και ο πιο οξύνους και προετοιμασμένος ακόμα κι αν επιβιώνει αξιοπρεπώς, θα ζει μέσα σε πολύ άσχημες συνθήκες και μεγάλη δυστυχία.
    Δυστυχώς όμως η κατάσταση δείχνει για πολλούς λόγους μη αναστρέψιμη.

    Μου αρέσει!

   7. Κοίτα Μιχαήλ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά που γράφεις, και συμφωνώ σε πολλά μαζί σου,

    όμως ο τρόπος που τα θέτεις είναι εντελώς ακατανόητος,

    επίσης με ενοχλεί να μιλάς για γελάδια, μοδίστρες , παραδουλεύτρες κ.λ.π. εφ’ όσον όλοι εδώ

    μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα , δεν υπάρχουν μεταξύ μας

    άνθρωποι που δεν αγωνιούν και δεν ανησυχούν, αυτό είναι βέβαιο.

    Όμως όλοι δεν γνωριζουν όλα και όλους, π.χ το παραμύθι οτι ο σαμαράς πήγε στο κατάρ για επενδύσεις

    δεν το φάγαμε όλοι, ο τύπος πήγε για να κανει την ιδιαίτερη συνάντηση με τον τούρκο και στήθηκε αυτό το θεατράκι

    για να περάσει στη ζούλα το ξεπούλημα και ποιος ξέρει τι άλλο….

    Θα ήθελα πολύ να μας πείς τις προτάσεις σου για όσα συμβαίνουν και τι θα μπορούσε να κάνει ο απλός πολίτης

    παρά να ρίχνεις αφορισμούς προς κάθε κατεύθυνση…

    Βρες έναν τρόπο αφού εσύ γνωρίζεις τόσα πολλά, ίσως έτσι βοηθηθούμε όλοι, διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι

    Μου αρέσει!

   8. Εὐτυχῶς ΟΧΙ Πολίτη…
    γιατί ἔρχεται πόλεμος καί φωτιά καί πείνα…
    καί ὅλα θά μποῦνε στή «θέση»τους…
    …ΟΛΟΙ καί ΟΛΑ.
    ………………………………………………………….

    Σέ ὅτι ἀφορᾶ τούς ἄλλους δύο φίλους πού μονίμως…μοῦ τά ζαλίζουν καί μυαλό δέν βάζουν, ἐπαναλαμβάνω ὅτι τό «γελάδια» τό ἐννοῶ ΠΟΛΙΤΙΚΑ καί ΜΟΝΟ…
    Καί ὁ καθένας ἔχει βέβεια τό δικαίωμα νά ἐπιστρέψει τόν χαρακτηρισμό, πολιτικά ἤ ὄχι…ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    Πρόταση;
    Α – ΠΟ – ΧΗ.
    ΑΠΟ – ΝΟ – ΜΙ – ΜΟ – ΠΟΙ – Η – ΣΗ.
    Σᾶς ἔχουνε πολυλήσει…ΑΑΑπαντες.
    Θά χεστοῦνε….
    Καί γι’ αὐτό μιά τέτοια πρόταση θά τήν πολεμήσουν λυσσαλέα…
    Τά ΑΑΑχάμπαρα ΑΑΑγελάδια βέβαια θά πάνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ στό…ΠΑΧΝΙ τους…
    …ΜΑΘΗΜΕΝΑ τἄχουν.

    Κατανοητός;

    Μου αρέσει!

 2. και μετά βγαίνει ο τραμπούκος νο 2 της νδούλας και λέει παραμύθια οτι ο Καμμένος ζήτησε συγνώμη στον αντρίκουλα, έτσι το διάβασε όλο αυτό,
  ‘αντε να χανόσαστε όλοι

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s