Νέο σοκ: «Εξαφανίστηκαν» και οι υπολογιστές του Παπακωνσταντίνου!

Συνεχής απόπειρα εξαπάτησης και απόκρυψης της αλήθειας από τον επίορκο του μνημονίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι υπολογιστές του υπουργικού γραφείου του Παπακωνσταντίνου έχουν κάνει φτερά! Τώρα ο κύριος Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να δικαιολογήσει και την περίεργη «εμμονή» που είχε για να διερευνηθεί μόνο το «στικάκι», αφού το προφανές θα ήταν να γίνει έλεγχος στους υπολογιστές που ταυτίζονται με την υπουργική του δράση για να διαπιστωθεί εάν κάποιος εξ’ αυτών είχε επεξεργαστεί το αρχείο!

Διότι σίγουρα σε κάποιον δικό του υπολογιστή, ο κύριος Παπακωνσταντίνου δημιούργησε όπως ομολόγησε το στικάκι, φορτώνοντας το αυθεντικό CD! Το οποίο, τελείως συμπτωματικά «έχασε»!! Σήμερα ενημερωνόμαστε ότι «χάθηκαν» και οι υπολογιστές!

Μα ακόμα και οι υπολογιστές αποτελούν «παγια» πληρωμένα από το αίμα του Ελληνικου λαού. Και κάπου εδώ μπαίνει στο κάδρο ο κύριος Στουρνάρας: Τι ακριβώς παρέλαβε στο υπουργείο του; Θα διατάξει έρευνα για να δούμε που πήγαν αυτοί οι υπολογιστές; Ήδη έπρεπε να το είχε κάνει…

34 σκέψεις σχετικά με το “Νέο σοκ: «Εξαφανίστηκαν» και οι υπολογιστές του Παπακωνσταντίνου!”

 1. Και βέβαια χάθηκαν έτσι ώστε να μη μπορεί να φανεί από ποιον εξ αυτών αντιγράφτηκε το cd σε stick.
  Παπακ πες στους δικηγόρους σου να επικαλεστούν ότι έτσι δεν έχουν επαρκεί στοιχεία για την πάρτι σου ρε μάγκα, αφού το md5 δεν μπορεί να διασταυρώσει πηγή.
  Και αφού το πεις και το πουν, μετά εγώ με τις μικρές μου γνώσεις θα δώσω μια τεράααααααεστια και απλή λύση στις αρχές και θα σε μπουζουριάσουν.

  Μου αρέσει!

 2. Μόνο ο Παπακωνσταντίνου έχει συμφέρον να εξαφανιστούν οι υπολογιστές του ..?? Δεν έχει συμφέρον πχ και ο Βενιζέλος να εξαφανιστούν για να μην μπορεί να καταδειχτεί το προφανώς ..??

  Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντως είναι το πότε έγινε η τελευταία διαγραφή και όχι η πρώτη , για την πρώτη το έχουμε δεδομένο …

  Μου αρέσει!

  1. @ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
   Τον πάτο – που γράφεις – τον έχουμε ήδη τρυπήσει προ πολλού και με την βοήθεια όλων (δλδ ΟΛΟΙ σμπρώχνουμε!) συνεχίζουμε το σκάψιμο με κατεύθυνση προς το … κέντρο της Γης! Αν την σκαπουλάρουμε από τον καύσωνα εκεί κάτω και συνεχίσουμε να σκάβουμε στην ευθεία, τότε – κάποτε – θα φτάσουμε στην Μελβούρνη της Επαγγελίας, πρώτα ο Θεός!

   Μου αρέσει!

 3. Mα ποιος Παπακωνσταντίνου; Ο νεφελίμ – Βενιζέλος δεν οργάνωσε ολόκληρη συνομοσία για να πλήξει τον φέρελπι και με λαμπρό μέλλον Παπακωνσταντίνου, αφαιρώντας τις ξαδέρφες του( ο Βενιζέλος) από το stick ; Αυτές τις μουρλαμάρες δεν υποστήριζετε;

  υγ: συριζοsite, θερμά συλληπητήρια για τις ήττες που τρώει ο φασιστικός αντιεξουσιαστικός χώρος από τον Δένδια.

  Μου αρέσει!

 4. Μπούρδες… Το να βρεις στοιχεία σε υπολογιστή, όπου δημιουργήθηκε το στικάκι πριν από άγνωστο χρονικό διάστημα, είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. Να βρουν τι δηλαδή; Ένα αρχειο word/ excel whatever θα ήταν και σβήστηκαν κάποια ονόματα ή αντικαταστάθηκαν από άλλα.

  Για λαϊκή κατανάλωση η είδηση και για να κοροϊδεύουν τους άσχετους. Αν δεν τους κρεμάσουμε εμείς με λαϊκή επανάσταση κανείς τους δεν θα τιμωρηθεί. Ξυπνάτε

  Μου αρέσει!

  1. Φίλε leroy αν έχεις το Office , προσπάθησε να βρεις τα αρχεία που έχεις ανοίξει πρόσφατα και θα βρεις ακόμα φυλλάδια που έχεις ανοίξει πριν μήνες, ακόμα και κάτι που έχεις βγάλει από το νου σου . Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βρεις τα «χαμένα» και τα «σβησμένα» σε διάφορα φάκελλα του Windows , και το πρώτο αντίγραφο του CD (γιατί από εκεί αρχίζει το μαγείρεμα) και την ημερομηνία και την ώρα αλλαγής . Υπάρχουν και ειδικά εργαλεία για την χρήση αυτή . Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε πότε και από ποιον σβηστήκαν τα αρχεία και η απλή σύγκριση με την λίστα που (ξανά)πήραμε πρόσφατα από την Γαλλία θα μας πει τι έχει αφαιρεθεί .

   Μου αρέσει!

 5. Μια μυστική πληροφορία μεγατόνων.

  Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πειράζει που χαθήκανε οι υπολογιστές του Παπακωνσταντίνου τα στοιχεία τους υπάρχουν κάπου και σώζονται ακόμη.

  Όμως αυτή την φορά δεν θα δημοσιεύσω πως μπορούν τα χαμένα στοιχεία να ξαναβρεθούνε.

  Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρέπει να κατέχει αυτές της γνώσεις!

  Άντε παιδιά εμπρός δουλειά, βάλτε το μυαλό σας να πάρει στροφές.

  Μου αρέσει!

  1. Συμφωνώ , έχω και εγώ μια ιδέα αλλά είμαι βεβαίως πως θα το βρουν τα παιδιά της ΔΗΕ . Έχουν και τον εξοπλισμό γι αυτή την δουλειά . Δεν θα το πω εδώ ούτε και’ γω γιατί μπορεί να το σαμποτάρουν και αυτό οι αλήτες .

   Μου αρέσει!

 6. Και κάπου εδώ μπαίνει στο κάδρο ο κύριος Στουρνάρας:

  Τὶ θὰ πεῖ «μπαίνει στὸ κάδρο» ἕνας ἄνθρωπος; Εἰκόνα εἶναι; Ζωγραφιά;

  Θέλετε νὰ ἀναμορφώσετε τὴ χώρα καὶ βαριόσαστε νὰ βρεῖτε τὶς σωστὲς ἑλληνικὲς λέξεις. Ἀμάν, πιά…

  Μου αρέσει!

  1. Η ιστορία του χαμένου MEMORY STICK. Σύμφωνα με την γαλλικού μου στο Γυμνάσιο, την κ. Ζωρζέτ Μπαμπουϊνιώτη, το «μπαίνει στο κάδρο», μας μπήκε ατυχώς εδώ σαν κακή μετάφραση στα ελληνικά της γαλλικής φράσης «dans le cadre», που στη ουσία και μεταφορικώς ΕΔΩ σημαίνει: «στο πλαίσιο» (π.χ. της ιστορίας αυτής ή του γεγονότος αυτού), ή «βάσει» (π.χ. των όσων γράφουμε εδώ κλπ). Παιδιά ηρεμία… μας δουλεύουνε αγρίως … καταλήξαμε να ψάχνουμε – δήθεν – για ένα αντικείμενο («το στικάκι» τσ τσ τσ!) αξίας μερικών ευρώ, ενώ έπρεπε κανονικά να ψάχνουμε για την πανάκριβη «memory» (δλδ την καταγραφή αρχείων φοροδιαφυγής) της λίστας HSBC (άκου Lagarde!). Το 2010 (που έσκασε η βόμβα του ΔΝΤ στα χέρια του Γιωργάκη), μας έριξαν ΟΛΟΥΣ … στο μπουκάλι της σαμπάνιας που έχωνε κάπου η Τζούλια, ενώ το 2012-2013, μας έριξαν βαθειά μέσα στον κώλο ΟΛΩΝ μας το «στικάκι» (είναι μικρό – το καψερό – για να μην πονάει πολύ). Άντε τώρα να βρεις – υποθέτω – τόσο μικρό «υπόθετο» βαθειά μέσα σου! Φαίνεται ότι μας αρέσει το … «Οθωμανικό άνευ σιέλου»!

   Μου αρέσει!

 7. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΠΙΣΩ Η ΟΧΙ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝOI, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ, ΑΛΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ.

  Μου αρέσει!

  1. καλως τον.. που ησασταν οι στρατιωτικοι πριν τις εκλογες που λεγαμε οτι δεν πρεπει να ξαναβγουν οι δωσιλογοι? τι θεση πηρατε ? μηπως κανατε την παπια γιατι νομιζατε οτι δεν θα αγγιξουν τα ειδικα μισθολογια? τωρα ειναι αργα φιλε… κ ερχονται κ πιο δυσκολα

   Μου αρέσει!

  1. Το προβλημα με τον επαγγελματια που θα κανει τετοια δουλεια ειναι οτι θα εχει κανενα «ατυχημα» η «ψυχολογικα προβληματα» και αντιο. Για αυτο και βαζουν ολο τους το σοι στην οργανωση errrrr κυβερνηση ηθελα να πω.

   Μου αρέσει!

 8. Μετα το πρωτοτυπο cd της Λιστας,χαθηκε κ το 1ο αντιγραφο,το 1ο στικακι δηλαδη…,τωρα χαθηκαν κ οι υπολογιστες του?Ρε αυτον επρεπε να τον λενε Κοπερφιλν,οχι Παπακωνσταντινου..!!

  Μου αρέσει!

 9. news247 Οκτώβριος 01 2012 13:10

  Την πρόθεσή του να διαλευκάνει την τύχη του φερόμενου ως χαμένου CD με τα στοιχεία περίπου 2000 Ελλήνων καταθετών σε τραπεζικούς λογαριασμούς στη Γενεύη δηλώνει στους Financial Times ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
  Ο υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι το θέμα αποτελεί για αυτόν προτεραιότητα. «Έμαθα για πρώτη φορά περί της ύπαρξης αυτού του CD την περασμένη εβδομάδα από τις εφημερίδες.

  Αν το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να το εντοπίσει, τότε θα ζητήσουμε ένα νέο αντίγραφο από τους Ευρωπαίους εταίρους μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στουρνάρας.

  Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιβεβαιώνει στην εφημερίδα ότι το περιβόητο CD με τους Έλληνες που διατηρούν καταθέσεις σε λογαριασμούς της HSBC στη Γενεύη το είχε παραλάβει ο ίδιος το 2010, αφού το είχε ζητήσει από την Κριστίν Λαγκάρντ, τη Γαλλίδα ομόλογό του εκείνη την περίοδο.

  Οι Financial Times σημειώνουν ότι τα ονόματα των Γάλλων, Ισπανών και Γερμανών καταθετών στο ίδιο υποκατάστημα της HSBC στη Γενεύη βρίσκονται ήδη στη διάθεση των αντίστοιχων κυβερνήσεων για ελέγχους νομιμότητας.
  Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσθέτει ότι έστειλε στο ΣΔΟΕ προς έλεγχο τα ονόματα με τις μεγαλύτερες καταθέσεις.

  Όταν ενημερώθηκε ότι οι προκαταρκτικές έρευνες εντόπισαν προβλήματα με τις φορολογικές δηλώσεις των εμπλεκομένων, απέστειλε στο ΣΔΟΕ το σύνολο της λίστας.

  Αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών εξάλλου δηλώνει στη βρετανική εφημερίδα ότι δύο προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις είχαν αρχίσει παρόμοιες διαδικασίες χωρίς όμως να τις ολοκληρώσουν «λόγω πιέσεων από πολιτικούς και κορυφαίους επιχειρηματίες».
  Σε ό,τι αφορά τη λίστα του ΣΔΟΕ με τους 30 πολιτικούς που έχει διαρρεύσει, σημειώνεται ότι οι έρευνες επικεντρώνονται σε πιθανό παράνομο πλουτισμό με την απόκτηση πολυτελών κατοικιών, συχνά μέσω υπεράκτιων εταιρειών, σε μειωμένες τιμές.

  ==============================

  Και ως δια μαγείας ΤΣΟΥΠ την άλλη μέρα νάσου ο Μπένυ με το στικάκι αναχείρας να παριστάνει τον άσχετο .. «ΔΕΝ ΕΙΔΑ .. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ .. ΔΕΝ ΞΕΡΩ » … Μήπως ο Μπένι πάνω στην αγωνία του να σκέφτηκε πως καλά θα ήταν να τα φόρτωνε όλα στους άλλους και τι καλύτερο από το να διαγράψει τα τρία ονόματα που βγάζουν μάτι ..?? Μήπως λοιπόν έχει γίνει διαγραφή αρχείων από το στικάκι την πρώτη του Οκτώβρη …?? Γιατί δεν θέλουν να δώσουν το στικάκι στην δίωξη για έρευνα ..?? Το φοβούνται ..?? Φοβούνται μήπως χάσουν τα αρχεία με τα ονόματα της λίστας ..?? Αφού έχουν την νέα κόπια που τους έστειλε η Λαγκάρτ ..

  Και ο Διώτης και ο Βενιζέλος ήταν σε συνεννόηση μεταξύ τους , αφού και οι δύο ψευδώς ισχυρίστηκαν πως το υλικό ήταν παράνομο , ενώ ΔΕΝ ήταν .. Ο Βενιζέλος ως προϊστάμενος του Διώτη τον καθοδηγούσε σε όλες τις ενέργειές του και τώρα που κινδυνεύει ο ίδιος ο Βενιζέλος τον ξεπουλά στεγνά για να γλυτώσει …

  Μου αρέσει!

  1. (..) Αν το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να το εντοπίσει, τότε θα ζητήσουμε ένα νέο αντίγραφο από τους Ευρωπαίους εταίρους μας”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στουρνάρας.(..)

   Για αυτό έσβησε προφανώς τα ονόματα των Παπακωνσταντίνων από την λίστα ο Βενιζέλος … Για να γίνει η σύγκριση ( αφού άκουσε τον Στουρνάρα να λέει έτσι ) και να τα φορτώσει όλα στον Παπακωνσταντίνου ..

   Μου αρέσει!

   1.  Την πρώτη του Οκτώβρη ο Στουρνάρας δηλώνει πως θα ζητήσει αντίγραφο της λίστας από την Λαγκαρτ και στις 2 Οκτώβρη εμφανίζεται ο Μπένι με την λίστα ανά χείρας να παριστάνει τον άσχετο .. Μήπως οι τελικές διαγραφές έγιναν την πρώτη του Οκτώβρη ..??

    Μήπως η συμμορία αυτή ετοίμαζε έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να κατευνάσει την οργή του κόσμου ..?? Ας πάει λοιπόν το στικάκι στην δίωξη για να μάθουμε λοιπόν επιτέλους το πότε έγινε η τελευταία διαγραφή από το στικάκι ..

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s