olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Βαξεβάνης: Ο Βενιζέλος «αλλοίωσε» ολόκληρη την λίστα!!

Posted by olympiada στο Δεκέμβριος 31, 2012

Βαξεβάνης: Ο «παπατζής» Βενιζέλος αλλοίωσε 2.059 ονόματα

Ο κ. Βαξεβάνης υποστηρίζει πως ο κ. Βενιζέλος είναι πρωταγωνιστής σε αυτό το «παπατζιλίκι» που  έχει εξελιχθεί η λίστα Λαγκάρντ παίζοντας μάλιστα πολλούς ρόλους.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Βαξεβάνη:

«Στο γνωστό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βρεις πoιo από τα τρία χαρτιά που κινεί κάποιος γρήγορα μπροστά σου είναι ο «παπάς», υπάρχουν διάφοροι αφανείς πρωταγωνιστές. Πέρα από τον ταχυδακτυλουργό παπατζή,υπάρχουν και διάφοροι αφανείς πρωταγωνιστές,κράχτες,οι οποίοι παριστάνουν αυτόν που κερδίζει με ευκολία,για να παρασύρουν τα θύματα.

Η υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ,μια υπόθεση που θα μπορούσε να έχει τελειώσει όπως στα άλλα ευρωπαικά κράτη,με έρευνα δηλαδή όσων περιέχονται,στην Ελλάδα μετατράπηκε σε «παπά».Εδώ η λίστα ,εκεί η λίστα,πού είναι η λίστα;Πρωταγωνιστής σε αυτό το παπατζιλίκι,είναι αναμφίβολα ο Ευάγγελος Βενιζέλος,ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει τρία πράγματα:

Μεταφέρει τις πολιτικές αλλά κυρίως τις νομικές ευθύνες για τη διαχείριση της λίστας στον Παπακωνσταντίνου,παίρνοντάς της από πάνω του.Σε αυτό τον βοηθάει ο Σαμαράς ο οποίος δείχνει να στηρίζει την εικόνα της συμμαχικής κυβέρνησης,στα πενιχρά ποσοστά Βενιζέλου που μετα βίας περνούν πλέον αυτά του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών.

Παράγει διάφορα ερωτήματα που συσκοτίζουν την υπόθεση,για να σωθεί.»Ποιός έδωσε τη λίστα;» ,»γιατί την έδωσε;» «ποιοί θέλουν να εξοντώσουν το ΠΑΣΟΚ και τον Βενιζέλο;»Αποφεύγει βεβαίως το μοναδικό βάσιμο ερώτημα «γιατί δεν αξιοποιήθηκε η λίστα 3 χρόνια από 4 υπουργούς και 3 κυβερνήσεις».

Παράγει προκαταβολικά «σκοπιμότητες» για όσα πολιτικά και ποινικά προκύπτουν για τον ίδιο,μετατρέποντας ένα σοβαρό νομικό και πολιτικό θέμα σε «ύπαρξη εμμονών και βεντέτας για το πρόσωπό του».

Ο Βενιζέλος είναι ο ταχυδακτυλουργός- παπατζής σε αυτή την υπόθεση,ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει τοποθετήσει ολόγυρα τους κράχτες στο παιχνίδι.Αναφέρομαι βεβαίως και στις πολιτικές δυνάμεις που αβαντάρουν την απενοχοποίησή του και σε δημοσιογράφους.Ο Βενιζέλος πρέπει να παραπεμφθεί μαζί με τον Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή της Βουλής,γιατί όχι μόνο δεν αξιοποίησε τη λίστα,αλλά την υπεξαίρεσε αλλοιώνοντας τουλάχιστον 2059 ονόματα.Από πού προκύπτει;

Την 1η Οκτωβρίου,ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε στους Financial Times, «Δεν παρέλαβα καμία λίστα όταν ανέλαβα καθήκοντα υπουργού Οικονομικών. Κανείς δεν με ενημέρωσε σχετικά με τη λίστα».

Την επόμενη μέρα ο Βενιζέλος,ως δια μαγείας παραδίδει τη λίστα στο γραφείο του Σαμαρά.Είναι μια λίστα που έχει στο γραφείο του και όχι στο υπουργείο όπως πρέπει.Την έχει υπεξαιρέσει δηλαδή και ενδεχομένως να την έχει χρησιμοποιήσει,πάντα με παράνομο τρόπο.Αυτή προφανώς είναι η λίστα με την οποία γίνεται σήμερα αντιπαραβολή.

Δηλαδή ο Βενιζέλος δεν παρέδωσε υπηρεσιακά το ντοκουμέντο στον επόμενο υπουργό Σαχινίδη ,το εξαφάνισε και έτσι δεν έγινε χρήση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και το χειρότερο το χειρίστηκε προσωπικά.Κανένας δεν ξέρει τι χρήση έκανε.Ουσιαστικά δηλαδή δεν αλλοίωσε μόνο 3 ονόματα όπως κατηγορείται ο Παπακωνσταντίνου,αλλά 2059.Αλλοίωσε το σύνολο της λίστας.Αν κάποιος πρέπει να παραπεμφθεί είναι ο Βενιζέλος.

Στο σύνολό τους βέβαια οι υπουργοί Οικονομικών έχουν διαπράξει πολλά αδικήματα σε σχέση με τη λίστα.Το πρώτο είναι ότι δεν παρέδωσαν στον Εισαγγελέα,όπως όφειλαν την λίστα. Ο ελληνικός νόμος είναι σαφής:όποιος διαθέτει στοιχεία που μπορεί να είναι αποδεικτικά για εγκληματικές ενέργειες, είναι υποχρεωμένος να τα παραδώσει στη Δικαιοσύνη,διαφορετικά διαπράττει και ο ίδιος έγκλημα.Δεν παρέδωσαν τα στοιχεία,έχουν και σε αυτό ποινικές ευθύνες.

Η παραπομπή Βενιζέλου στην Επιτροπή της Βουλής είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν τα πολιτικά κόμματα.Δεν είναι προσωπικό θέμα όπως θα θελήσει να πει ο ίδιος,αλλά πολιτικό και νομικό.Κανένας δεν θέλει να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ άλλωστε.Τα καταφέρνει μόνος του ο Βενιζέλος.
ΥΓ: Για τους «αναλυτές» που διυλίζουν τον κώνωπα δημιουργημένων ευθυνών,αλλά καταπίνουν την χοντρή κάμηλο των ευθυνών Βενιζέλου ρωτώντας με αγωνία «ποιός έδωσε τη λίστα στο Βαξεβάνη»,έχω να τους ρωτήσω κι εγώ απλοικά με τη σειρά μου: τους νοιάζει ο άγνωστος που αποκάλυψε 2059 ονόματα αλλά όχι οι γνωστοί που έκρυψαν 2062; Γιατί;»

35 Σχόλια to “Βαξεβάνης: Ο Βενιζέλος «αλλοίωσε» ολόκληρη την λίστα!!”

 1. ioannis said

  Το Πασοκ το απαρτίζουν πρόσωπα και αυτά είναι που θα το διαλύσουν, όπως και τη χώρα.
  » ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ» που πήγαν τα Λεφτά;
  που πήγε η Λίστα;

  Μου αρέσει!

 2. […] Βαξεβάνης: Ο Βενιζέλος “αλλοίωσε” ολόκληρη την λίστα… […]

  Μου αρέσει!

 3. […] Μεταφέρει τις πολιτικές αλλά κυρίως τις νομικές ευθύνες για τη διαχείριση της λίστας στον Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » […]

  Μου αρέσει!

 4. ER said

  Η λιστα ηταν αναμεσα στα στριγκακια της γραμματεως.

  Μου αρέσει!

 5. ER said

  Σαμαρα κανε εκλογες αφου εσωσες την Ελλαδα μαζι με τον Κουβελη , καλα ασε
  τον Βενιζελο αυτος το εκανε απο αναγκη, και σας αγαπαει ο κοσμος

  Μου αρέσει!

  • sfina said

   Φίλε ER
   Αν δεν είναι ειρωνικό αυτό ως προς τον σαμαρά και το πιστεύεις
   ότι μας έσωσε θα κάνει ο αδίστακτος ότι δεν μπορείς να φανταστείς
   για να σώσει το βενιζέλο, όμως όχι από..αγάπη αλλά για να σώσει
   την καρέκλα του και εσύ τον προτρέπεις να κάνει εκλογές???????

   Άκουσες κανέναν της νου-δούλας να εμπλέκει τον βενιζέλο?????????

   Το κατάλαβες ότι μας πούλησαν?????????????????????????????

   Μου αρέσει!

 6. Διογένης said

  Συγγνώμη ρε παιδιά, από όλη αυτή την ιστορία, ο μόνος νταλκάς του Βαξεβάνη εξακολουθεί να είναι ο Βενιζέλος;

  Αν αυτό δεν είναι έμμεση υπεράσπιση του Παπακωνσταντίνου, τότε τι είναι; Διότι όλοι οι «Παπακωνσταντινικοί» (Ραγκούσης π.χ.) όλος τους ο νταλκάς είναι να βάλουν στο κάδρο και τον Βενιζέλο.

  Δεν λέμε ότι δεν είναι στο κάδρο και ο Βενιζέλος, αλλά το να ασχολείται ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ δημοσιογράφος που δημοσίευσε τη λίστα (από ποιον είπαμε ότι την βρήκε και τίνος επιλογή ήταν αυτός που την έδωσε στον Βαξεβάνη;) ΜΟΝΟΝ με τον Βενιζέλο και ΚΑΘΟΛΟΥ με τον Παπακωνσταντίνου, δεν είναι τουλάχιστον ύποπτο;

  Ο Βαξεβάνης κινδυνεύει κάψει με τη μία όλο το κεφάλαιο αξιοπιστίας που συσσώρευσε με τη δημοσίευση της λίστας. Ας το κάψει. Να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

  Μου αρέσει!

 7. προφανώς οι 3 ΣυνΠρωθυπουργοί και Συγκυβερνήτες (για τη ΣΩΤΗΡΙΑ μας) κκΣαμαράς, βενιζέλος, Κουβέλης και, μέχρι αυτή τη στιγμή, ΟΛΟΙ οι κκ και οι κκ Βουλευτές των 3 Κομμάτων τους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ μάλλον έχουν ήδη «βαπτισθεί» στη «Δεξαμενή Εθνοσωτήρων»…Δοξάστε τους, λοιπόν!…

  Μου αρέσει!

 8. Toriki said

  Ο Βαξεβάνης δικαιολογημένα δεν μπορεί να πάει παραπέρα (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) την έρευνα, διότι είναι δέσμιος της επιλογής του να παίξει στο εύρος των ορίων της συγκεκριμένης λίστας. Κι επειδή δημοσιογραφικά και εκδοτικά τον συμφέρει να υπάρχουν -ανεξάρτητες μεταξύ τους- διαδοχικές λίστες, είναι φυσικό στην παρούσα φάση η μεγάλη του έγνοια να είναι η εξάντληση των ορίων της τρέχουσας λίστας. Και το ακροτελεύτιο όριο της τρέχουσας λίστας είναι ο Βενιζέλος, κι αυτό ικανοποιεί τον Βαξεβάνη. Πιθανότατα μια άλλη λίστα είναι σε αναμονή και πρέπει να πάρει σειρά.
  Από τον δημοσιογράφο-εκδότη Βαξεβάνη δεν περιμένω κάτι περισσότερο και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να περιμένω.

  Εκείνο, όμως, που με προβληματίζει είναι η συμπεριφορά και η στάση της γαλλικής κυβέρνησης και κατ’ επέκταση του ευρωπαϊκού πυρήνα. Είναι δυνατόν μια Γαλλία να στέλνει για δεύτερη φορά μια.. σπουδαία λίστα σε μια… διεφθαρμένη χώρα που τα κεφάλια παραμένουν τα ίδια; Προκύπτει ζήτημα: είναι σοβαρή χώρα η Γαλλία;

  Γιατί δεν στέλνει η Γαλλία, τη δεύτερη φορά, τη λίστα σε Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; Κι αφού η λίστα (σχεδόν αποδεδειγμένα) αφορά σε φοροδιαφυγή και πιθανότατα σε παράνομο χρήμα, γιατί η Γαλλία δεν στέλνει τη λίστα και στην OLAF; Έχεις που έχεις τη μόστρα, δεν την χρησιμοποιείς τουλάχιστον για ξεστράβωμα, μπας και παραπλανήσεις και τους καχύποπτους;

  Γιατί η Γαλλία επιλέγει να έχει συνομιλητές (σε επίσημο επίπεδο) κλεφτοκοτάδες; Γιατί η Γαλλία δεν κάνει χρήση των μέσων του ευρω-αγροκτήματος να κλείσει το θέμα;
  Να υποθέσω ότι η Γαλλία είναι newbie στα διπλωματικά ή έχει κάποιο σοβαρό λόγο να εξαντλείται η εσωτερική πολιτική στην Ελλάδα στα όρια μιάς…λίστας, για χρόνια;

  Τσ, τσ, τσ, αυτή ευρωπαϊκή διπλωματία, πως ξέπεσε έτσι…

  Μου αρέσει!

 9. Από την άλλη μεριά, ποιος είναι απολύτως πεπεισμένος ότι η «αυθεντική» λίστα Λαγκάρντ, περιέχει 2062 ονόματα κι όχι 2072 ή 3022?

  Μπορούμε να συνεχίσομε άνετα να παίζομε την κολοκυθιά… Το πετσόκομμα της «αυθεντικής» λίστας Λαγκάρντ, αν υποθέσομε ότι μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους εμπεπλεγμένους δικαστές, δεν θα μπορούσε να έχει άραγε γίνει στη Γαλλία?… Οι γαλλικές φρεγάτες -και όχι μόνο- είναι πάντα προς πώληση και οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ταγμένες στα γαλλικά συμφέροντα, όχι τα ελληνικά….

  Το ερώτημα που συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον είναι γιατί αποφασίσανε να «κρεμάσουνε» τον Παπακωνσταντίνου κι αν αυτός θα σεβαστεί τον νόμο της ομερτά…Κατά τα άλλα είναι τελείως αφελές να θεωρεί κανείς ότι ολόκληρο το πολιτικό σύστημα συνωμότησε επί τόσα χρόνια για να περισωθούν οι εξαδέλφες του πρώην υπουργού….

  Στο κάτω-κάτω της γραφής, τα αρχεία των τραπεζών είναι στη θέση τους και χάρη στην Τρόικα Εξωτερικού, το τραπεζικό απόρρητο έχει αρθεί εδώ και πολλούς μήνες, όπως ασφαλώς όλοι γνωρίζομε, αλλά το ξεχνάμε, συζητώντας για τους λήσταρχους και τους «λίσταρχους».

  Αν η άρση του τραπεζικού απορρήτου συνδυαστεί με τη γενική χαλάρωση, την ανομία και την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων, απλά χρειάζεται δουλειά λίγων βδομάδων για να συγκεντρωθούν οι κινήσεις όλων των τραπεζικών λογαριασμών και να συγκριθούν με τις φορολογικές δηλώσεις όλων μας. Διότι τα άνομα χρηματικά κεφάλαια για να μπουν στους λογαριασμούς των ελβετικών τραπεζών από κάπου έφυγαν. Θα απαντήσει βέβαια κάποιος ότι έτσι δεν «ανιχνεύονται» τα χρήματα που έφυγαν με βαλίτσες… Σύμφωνοι. Αλλά ας θυμηθούμε επίσης ότι η περίφημη λίστα Λαγκάρντ αφορά μερικούς καταθέτες μιας μόνο από τις πολλές δεκάδες ελβετικές τράπεζες και μόνον μέχρι το 2007….

  Αλλά είπαμε, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει, ίσως και με την ακούσια αρωγή σας, κ. Βαξεβάνη!

  Και κάποιες παράλληλες σκέψεις, διατυπωμένες λίγο παλιότερα…

  http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/08/put-blame-to-us.html

  Μου αρέσει!

 10. dimitrt said

  Ξυπνατε ρε μας κυβερνουν εκβιαζομενοι απο λιστες πολλες λιστες που θα ρχονται μια μια απο παντου.η χωρα ξεπουλιεται και με εκβιασμους οι λησταρχοι προσπαθουν να παρουν φιλετα.Ολα τα αλλα ειναι παπαριες για ναθολωνουν τα νερα και να κανουν τη δουλειατους ενω εμεις μπουρδολογουμε .

  Μου αρέσει!

 11. ΕΔ said

  ο Λαος δεν ξεχνα τι σημαινει Δεξια.
  Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες.
  Το ποταμι δεν γυριζει πισω.
  Παμε…..

  Μου αρέσει!

 12. Ανεξαρτητος Νικος said

  Σιχαινομαι και που διαβαζω ορισμενα ποστ……….

  Πεσανε οι τελειωμενοι να …………υπερασπιστουν τον ……….πεθαμενοπολιτικα βενιζελο.

  Τι ξεπεσμος……

  Μου αρέσει!

 13. takis said

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ

  Μου αρέσει!

 14. livasmit said

  Reblogged this on kathreftesmirrors.

  Μου αρέσει!

 15. […] olympia.gr […]

  Μου αρέσει!

 16. […] Πηγή […]

  Μου αρέσει!

 17. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  χαχαχαχα!

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΤΕ ΣΤΟ ΠΙΚ ΝΙΚ ΜΟΥ!

  ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!

  Ερχεται η ωρα που ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ!

  ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ

  ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ …ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΟΥΔΗ!!!!!

  Μου αρέσει!

 18. Astillais said

  Παπατζιλίκι;
  Μήπως μουτζούρης;

  Μου αρέσει!

 19. ο λατομος said

  There is no situation that cannot be improved
  with a small but well-placed explosive.

  Μου αρέσει!

 20. Dragon said

  ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

  Μου αρέσει!

 21. […] πηγη […]

  Μου αρέσει!

 22. ΝΕΣΤΩΡ said

  ΝΕΣΤΩΡ
  Ειμαι συμφωνος απολυτα με τον κο ΒΑΞΕΒΑΝΗ οτι μαζι με τον παπακωνσταντινου πρεπει να δικαστουν
  ο αποστατης-σαμαρας ως ο απολυτος καθοδηγητης και ιδεατης της λαδιας(αλλωστε ειναι γνωστη η
  ικανοτητα του για να καταστρεφει τον Ελληνικο λαο),και γιατι φαινεται καθαρα οτι ολα γινονται για να την
  πληρωσει ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ πρωην τσαρος και να βγει καθαρος ο μπενυ γιατι αυτος κανονισε να φορτωσει
  στον παπακωνσταντινου την αλλοιωση της λιστας και να γλυτωσει την συγκυβερνηση.
  Ο λαγος-κου(ν)βελης ειναι φανερο οτι το παιζει η αγνη παρθενα και ειναι ο πρωτος που δηλωσε οτι θα
  καταθεσει αιτηση προανακριτικης διοτι αν το κανουν ο αποστατης-σαμαρας η ο μπενυ θα γελαει και το
  πολυχρωμο-εριφιον δια την αγνοτητα της.
  Ο ΓΑΠ ως συνενοχος της λιστας και προστατης του παπακωνσταντινου.
  Ο στουρναρας να καταδικαστει ΑΜΕΣΑ διοτι γνωριζοντας ,παρα πολυ καλα,οτι η ιστορια εμπλεκε στην
  περιπτωση τις 2 ξαδερφες του πρωην τσαρου τις εχει αφησει ησυχες και στην υπευθυνη θεση στην
  κρατικη μηχανη.Γιατι? γιατι ειναι μπλεγμενος μεχρι τα αυτια στις μιζες της εκποιησης της περιουσιας της
  Ελλαδος και αν τις πεταξει εξω τοτε θα τον καρφωσουν. Μαζι και ο καπαζοεισπραχτορας-χατζηδακης
  ο οποιος ειναι ο ρισελιε-πονηρηψυχη των εκποιησεων της Ελληνικης περιουσιας.Ε ρε μιζες!!!
  Ο μπενυ ειναι ο αλλοιωτης της λιστας,ο εγκληματιας ο οποιος υπο την καθοδηγηση του φυσικου
  αυτουργου αποστατη-σαμαρα δημιουργησε την ιστορια με καθυστερηση 2 ετων!!!
  ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ–ο αποστατης-σαμαρας,ο μπενυ,ο κουβελης,ο στουναρας,
  ο ΓΑΠ,ο παπακωνσταντινου και ο καρπαζοεισπραχτορας-χατζηδακης με οσους του πασοκ-νδουλα και
  οποιος εβγαλε εξω χρημα εις βαρος του λαου—ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ με κρεμμασμα στην
  πλατεια Συνταγματος το 2013 για να παει καλα ο χρονος.

  Μου αρέσει!

 23. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥΡΙ…..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: