Αποκάλυψη: Οι γελοιότητες των Τούρκων περί “Ελλήνων πρακτόρων” και οι Ρωσίδες.

20121230-190201.jpgΕίχε όντως σχέσεις με Έλληνα “πράκτορα” ο Τούρκος που κατηγορείται. Όχι όμως των μυστικών υπηρεσιών αλλά… ταξιδιωτικό!
Άλλη μία βλακώδης τουρκική προβοκάτσια που όμως αντανακλά τον τρόπο που δρα το λεγόμενο βαθύ κράτος στις σχέσεις με την Ελλάδα.
Εάν αυτοί ήταν οι πράκτορες της χώρας μας τότε ζήτω που καήκαμε…

Μας εμπλέκουν αδίκως και άνευ λόγου και μάλιστα κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί και από ποιους κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σχεδόν 9 μήνες μετά τα πραγματικά γνωστά γεγονότα;

Διότι ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου κατασκοπείας σε βάρος της Τουρκίας πρώτον ήταν
Τούρκος μάλιστα μεγάλος επιχειρηματίας ονόματι Bilgin Özkaynak Kişisel (φωτο στην αρχή του άρθρου) ιδιοκτήτης ίσως της μεγαλύτερης μαρίνας στην Τουρκία το σχετικό link εδώ: http://www.yachtmarin.com/marina/ ο οποίος μάλιστα έχει και ένα πάρα πολύ σκοτεινό επιχειρηματικό “background” που τον ακολούθησε στην φυλακή όπου και βρίσκετε σήμερα μετά την σύλληψη του με την κατηγορία της κατασκοπείας τον Μάιο του 2012 η σχετική δημοσίευση από εφημερίδα της Τουρκίας εδώ: για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 100 και μάλιστα οι μισοί τουλάχιστον είναι ανώτατοι αξιωματικοί.

Αναφορικά με το σκοτεινό επιχειρηματικό background του Τούρκου επιχειρηματία είναι το ότι έχει μείνει παράλυτος από σφαίρες στα πόδια μετά από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και μετά την πρόσφατη δολοφονία του υιού του Demokan Özkaynak το καλοκαίρι του 2010 με μαφιόζικη μέθοδο για μία διαμάχη αναφορικά με μία πηγή «ΝΕΡΟΥ» και κάτι “ΣΚΟΝΕΣ” η σχετική από τουρκική εφημερίδα δημοσίευση Εδώ : http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/06/14/marina_kralinin_ogluna_bes_kursun και η φωτογραφία του δολοφονημένου του υιού Demokan Özkaynak Εδώ: 20121230-190301.jpg

Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου κατασκοπείας σε βάρος της Τουρκίας όντως είχε επαφές με Ελλάδα αλλά ήταν άλλου αντικειμένου και σχετικό με Λαθρεμπόριο καυσίμου με την συνεργασία Έλληνα «πράκτορα» με την διαφορά ότι η άδεια του «πράκτορα» ήταν για την πώληση καυσίμων και ναυτιλιακών υπηρεσιών (και όχι για περισυλλογή πληροφοριών) αλλά και την διάθεση των λαθραίων καυσίμων με βυτιοφόρου τόσο στην Μαρίνα Μανδρακίου Ρόδου όσο και στον εμπορικό λιμένα Ρόδου (ο συγκεκριμένος «πράκτορας» γνωστός και από άλλες ιστορίες με λαθρεμπόριο καυσίμων στην ρόδο με την εμπλοκή αξιωματούχων του ΕΣ, γνωστός και από τις συγγενικές και φιλικές σχέσεις του με υψηλόβαθμα στελέχη του ΛΣ τόσο στην Ρόδο όσο και αλλού)

Τα υπόλοιπα γνωστά τόσο για το πώς έπρατταν αλλά και ποιος ήταν ο στόχος και σκοπός τους ενώ οι Τούρκοι ακόμα ψάχνουν κάτι Ρωσίδες ελαφρών ηθών με πολλές ικανότητες …!

3 thoughts on “Αποκάλυψη: Οι γελοιότητες των Τούρκων περί “Ελλήνων πρακτόρων” και οι Ρωσίδες.”

 1. Μακάρι η ΚΥΠ να είχε δημιουργήσει δίκτυο κατασκόπων στην Τουρκία αλλά είναι τόσο άχρηστοι και κομματόσκυλα που τις μόνες πληροφορίες που μαθαίνουν είναι ότι τους λένε οι Έλληνες νταλικέρηδες όταν περνάνε το ποτάμι και τις ‘φτιάχνουν’ στις υπηρεσιακές εκθέσεις ως ”αρμόδιες υπηρεσιακές πηγές” ενημέρωσαν την υπηρεσία μας για τα κατωτέρω…..Ούστ κοπρόσκυλα.
  Μία σωστή ΚΥΠ θα έπρεπε να ήταν το φόβητρο και το δέος για τους εχθρούς του Έθνους και όχι οι θλιβεροί κλόουν που τώρα την αποτελούν.

  Έρρωσθε

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  Like

  1. Με πρόλαβες φίλε Δημήτρη…

   Ξέρω περίπτωση πράκτορα της ΕΥΠ (ναι κανονικού, ‘μάχιμου’) , τρελό κομματόσκυλο πασοκόσκυλο, που εδώ και χρόνια κάθεται και παίρνει ένα σκασμό λεφτά + λεφτά για δουλειά βιτρίνα (να τρελένεσαι) και για αποστολές πάει και πίνει καφέδες σε ‘ύποπτα’ καφέ – μπαρ… ΕΥΠ μάγκες απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δελτία τύπου διακινούν οι αργόμισθοι. Εάν είχαμε θεσμούς να λειτουργούν δεν θα είχαμε δώσει και τον Οτσαλάν έτσι στεγνά…
   Σε περίπτωση που δεν το πήρατε χαμπάρι είμαστε ξέφραγο αμπέλι…

   Like

   1. Βρε κατάντια , και να φανταστεί κανείς πως οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος ήταν οι μόνες στον δυτικό κόσμο που δεν μπόρεσε ποτές να διεισδύσει η Σοβιετική Ένωση κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου .
    Άλλες εποχές και άλλα παλικάρια όχι δημόσιοι υπάλληλοι και χοντρό-κώλοι .

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s