olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο μαύρος φάκελλος της Siemens (και οι επικίνδυνες ανακρίβειες).

Posted by olympiada στο Οκτώβριος 31, 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ – ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ.

Όλα τα πρακτικά της εξεταστικής που δημοσίευσε αυτούσια μόνο το Ολυμπία, μπορειτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Από την στιγμή που αποφασίσαμε να συμβάλλουμε με τις ταπεινές μας δυνάμεις στον αγώνα για το Δίκαιο και την Αλήθεια που για εμάς ενσαρκώνονται στην έννοια «Ελλάδα», ακολουθήσαμε μία συγκεκριμένη στρατηγική. Αυτή του «κύριου εχθρού». Κοινώς, αντίπαλος μας είναι τα «μεγάλα παιδιά», ο πραγματικός κίνδυνος για την πατρίδα και όχι αυτοί που προσπαθούν διακαώς να πάρουν μία θέση «αντιπάλου» απέναντι μας. Αυτός είναι ο λόγος που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τους κατήγορους, τους συκοφάντες, τους αδαείς ή εγκάθετους που μας επιτίθενται κατά καιρούς. Αυτοί καλά κάνουν και μας επιλέγουν ως αντιπάλους. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Μακάρι να έλθει το πλήρωμα του χρόνου, ο «κύριος εχθρός» να έχει καταστραφεί, ώστε να έχουμε την ευχέρεια να κάνουμε πλακίτσα με αυτούς που μας αποκαλούν (κρυπτο)εγκάθετους των αριστερών, των δεξιών, των εβραίων, των ναζί, του Γιαννακόπουλου, του Βαρδινογιάννη, του Μαρινάκη, του Μελισσανίδη και του Σόρος.

Εν προκειμένω όμως, κάποιες επικίνδυνες ανακρίβειες δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες γιατί ηθελημένα ή αθέλητα στοχεύουν στην απαξίωση του διαδικτύου προς όφελος των βαρώνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν αποκαλύψαμε το πρώτο μνημόνιο με τους επαίσχυντους όρους σε συγκεκριμένες εκτυπώσεις οθόνης, ακαριαία κυκλοφόρησαν από ελεεινούς κύκλους πανομοιότυπες απεικονίσεις μόνο που «επιστημονικά» άλλαζαν οι όροι και μιλούσαν για «εξορία αντιφρονούντων» και άλλα γραφικά. Δυστυχώς πολλοί καλόπιστοι έσπευδαν να αναπαράγουν αυτές τις επαγγελματικές προβοκάτσιες με τίτλους «Σοκ – και εξορία για αντιφρονούντες προβλέπει το μνημόνιο!» με αποτέλεσμα την γελοιοποίηση της όλης προσπάθειας, την κατάρρευση της αξιοπιστίας. Σημερα όλοι γνωρίζουν για το Βρεταννικό δίκαιο. Όταν το αποκαλύπταμε εμείς, είμασταν «συνωμοσιολόγοι» ακόμα και δια στόματος Βενιζέλου στην ολομέλεια της βουλής.

Θυμάστε όλοι πως το «Ολυμπία» ήταν το μόνο ιστολόγιο που δημοσίευσε αυτούσια τα πρακτικά της εξεταστικής για την Siemens μαζί με πλήθος στοιχείων, όταν όλοι έσπευδαν να τα «κουκουλώσουν». Αυτό μας έκανε να γνωρίζουμε το βάθος και τα στοιχεία της υπόθεσης όσο λίγοι, γι’ αυτό και θεωρούσαμε την γερμανική επέλαση πηγή της καταστροφής. Με αρχιτέκτονα τον κύριο Σημίτη.

Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί κρατούν στα χέρια τους την λίστα Χριστοφοράκου με τους ελληνόφωνους πολιτικούς που χρηματίσθηκαν. Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν, οφείλουμε να το επαναλάβουμε για να γίνει επιτέλους κατανοητός ο τρόπος δράσης και η μυστικότητα των ενεργειών. Εάν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν αυτό το μυστικό επτασφράγιστο περισσότερο και από τους επίορκους, είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί. Έτσι εξασφαλίζουν την διατήρηση του υπόδουλου στα συμφέροντα τους πολιτικού, διακομματικού «μπλοκ».

Τα χοντρά λαδώματα λοιπόν δεν γινόντουσαν με καταθέσεις σε λογαριασμούς πολιτικών. Γινόντουσαν από τον ίδιο τον Χριστοφοράκο στην σουΐτα της Μ. Βρετάνιας, από την ίδια την μητρική σε πτήσεις – αστραπή ελληνόφωνων πολιτικών κλπ. Ακόμα και η μίζα του Τσουκάτου αποκαλύφθηκε από την εκταμίευση και όχι την πληρωμή. Για να δικαιολογήσει ο Χριστοφοράκος που πήγαν τα λεφτά αλλά να στείλει και ηχηρότατο μήνυμα που του εξασφάλισε την διαφυγή του.

Ο Χριστοφοράκος λοιπόν κρατούσε αναλυτικό αρχείο κάθε βρώμικου Ευρώ, γιατί έπρεπε να δίνει λογαριασμό στην εταιρεία! Αυτή ακριβώς είναι η λίστα Χριστοφοράκου, την οποία βεβαίως δεν υποχρεώθηκε να αποκαλύψει σε ποινικό δικαστήριο αφού η εταιρεία παραδέχθηκε ότι τα ταμεία δεν ήταν «μαύρα», αλλά επίσημα εταιρικά. Άρα η περιβόητη κατάθεση Χριστοφοράκου που έφτασε στην εξεταστική (την παραθέτουμε αυτούσια), δεν περιέχει την περιβόητη λίστα.

Την λίστα την έχουν: Ο κύριος Χριστοφοράκος, δύο συμβολαιογράφοι που τους την παρέδωσε για προσωπική του ασφάλεια, η μητρική εταιρεία (=Γερμανικό κράτος) και (πιθανόν) οι δικαστικοί που χειρίστηκαν τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Siemens με τον Χριστοφοράκο στην υπόθεση – οπερέτα.  Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που βγήκαν και εμπλέκουν εκ νέου την D&P με το State Department προφανώς είναι νέα εξέλιξη που παραπέμπει σε αίτημα δικαστικής συνδρομής σε ανώτατο επίπεδο όμως, αφού η πρώτη αίτηση που αποκάλυψε το σκάνδαλο ήταν σε επίπεδο υπουργείων δικαιοσύνης. Από εκεί προέρχεται και η πρώτη έκθεση D&P που παραθέτουμε αυτούσια. Μέρος της σίγουρα έχουν και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Όπως παραθέσαμε και την απλή λύση για να εξαναγκαστεί η εταιρεία να δώσει την λίστα και τις αποζημιώσεις. Απλή, δικαστική που η εξεταστική είχε μάλιστα προτείνει. Δεν σας κάνει εντύπωση πως η δίκη Μαυρίδη στην Γερμανία (σημείο κλειδί) δεν αναπαράχθηκε από κανένα απολύτως ΜΜ»Ε» παρά μόνον από το Ολυμπία;

Και όπως θυμάστε, η εξέταση Χριστοφοράκου από κλιμάκιο της εξεταστικής, κατέληξε σε μέγα φιάσκο όπου (αναμενόμενα) δεν είπε απολύτως τίποτα.

Παραθέτουμε λοιπόν τα πρωτότυπα, απόρρητα έγγραφα όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν με την πολύτιμη βοήθεια του συναγωνιστή ΑΝΤΙ300. Η λύση στην εξάρθρωση του σκανδάλου δεν είναι κραυγές και ψευδολογίες, αλλά μία απλή, αυτονόητη δικαστική πρωτοβουλία που φαίνεται σήμερα με την απόπειρα συναίνεσης, δολίως δεν επάρθη. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, ακόμα και σήμερα.

Θα επανέλθουμε με νέες αποκαλύψεις για τον κύριο Χριστοφοράκο που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Πάνω που νόμιζαν ότι ηρέμησαν, κρυμμένοι πίσω από τις αρβυλοθεωρίες που κυκλοφορούν.

Το ντοκουμέντο της κατάθεσης Χριστοφοράκου στην εισαγγελία του Μονάχου, όπου βεβαίως δεν ανέφερε ονόματα.

Η συνδρομή από την Γερμανική δικαιοσύνη:

Και το δικόγραφο της Αμερικάνικης δικαιοσύνης

17 Σχόλια to “Ο μαύρος φάκελλος της Siemens (και οι επικίνδυνες ανακρίβειες).”

 1. ΑΣΜΟΔΑΙΟΣ said

  γιατι δεν μπορώ να τα downoadιάσω?

  Μου αρέσει!

 2. Έλεγα ότι ο διορισμένος υπουργός του μικροτσούτσουνου κυβερνήτη κι ολυμπιονίκη της πολιτικής κυβίστησης, έκλεισε βιαστικά το φάκελο της Siemens κι όχι για τα δύο ψωρο-δισεκατομμύρια που επιδίκασε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, επιτροπή αδιαμφισβητήτου κύρους, που για να μην γίνει αδιάκριτη ή ενοχλητική, αναμφίβολα έπαιξε την κολοκυθιά για να καταλήξει σ’ αυτό το νούμερο. Όχι! Ο λόγος είναι ότι η Siemens θα έχει, ασφαλώς, να κάνει τις δουλίτσες της στην Ελλάδα και τους πάει τεταρταίος πυρετός των πραιτοριανών, να υπογράψουν τις μελλοντικές συμβάσεις με το θέμα του σκανδάλου, τυπικά ανοιχτό.

  http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/08/00000666audit.html

  Μου αρέσει!

 3. […] […]

  Μου αρέσει!

 4. MarkProg said

  τελικά μας έχει κουράσει ο γιατρός μέσ’ τη γκρίνια και τη μίρλα είναι, τώρα τα έβαλε με την Ολυμπία , έλεος γιατρέ! άφησες τον Καμμένο κι έπιασες άλλον, πότε θα ηρεμήσεις επιτέλους λίγο;

  Μου αρέσει!

 5. oxtapus said

  Reblogged this on Oxtapus *beta.

  Μου αρέσει!

 6. τη λιστα θελουμε 😉

  Μου αρέσει!

 7. ΓΙΩΡΓΟΣ Π. said

  ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

  ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΡΟΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΟΝΑΧΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!
  ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ….

  ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ….

  ΟΥΤΕ ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΣΕ ΟΣΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑ….

  ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ???

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ???

  h**p://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lnPXo99xevA#!

  Μου αρέσει!

 8. Ανδρεας Γουλας said

  SIEMENS – ΠΑΣΟΚ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ {Δημοσιεύθηκε στις 26-6 & 02-7-09.

  Δηλώσεις περιβόλι του δικηγόρου του κ. Μιχ. Χριστοφοράκου κ. Ντάνιελ Πέτερ : «Ο πελάτης μου δεν δωροδοκούσε , αλλά χορηγούσε δωρεές σε ελληνικά κόμματα . Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις , άλλο η δωρεά και άλλο η δωροδοκία». Εν συνεχεία σε ερώτηση αν κινδυνεύει η ζωή του κ. Χριστοφοράκου δήλωσεν ότι : «Ναί ισχύει κάτι τέτοιο , καθώς ο Μιχάλης Χριστοφοράκος γνωρίζει δεκάδες Ελληνες πολιτικούς , που έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο της Siemens». Πιστεύει δε ότι θα τα καταφέρουν να μην εκδοθεί στην Ελλάδα , γιατί είναι Γερμανός υπήκοος. Τα δε αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην Ελλάδα έχουν παραγραφεί στη Γερμανία . Δηλαδή
  ο εν λόγω δικηγόρος μας ειρωνεύεται και μας δηλώνει ότι υπάρχει ετεροδικία για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα . Επανήλθαμε ούτω στην εποχή που εκκρεμούσεν εκατοντάδες αιτήσεις γαι την έκδοση Γερμανών εγκληματιών πολέμοαπό τις οποίες η Δυτική τότε Γερμανία δεν εξέδωσε κανέναν. Ομως ο κ. Χριστοφοράκος είναι Ελληνας που απέκτησε και γερμανικό διαβατήριο. Τίποτε άλλο, τα δε εγκλήματα που κατηγορείται που προβλέπουν και την εσχάτη των ποινών, τα διέπραξε στην Ελλάδα και όχι στη Γερμανία . Δεν δωροδόκησε την κ. Μέρκελ αλλά Ελληνες υπουργούς και ζημίωσε τον ελληνικό λαό με πολλαπλάσια ποσά από αυτά που χορήγησε για μίζες . Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει αυτό με τον γερμανικό νόμο ;Αλλωστε κατά τη δήλωσή του δωροδόκησε επτά υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πέντε της Ν.Δ.Μας δουλεύουν ψιλό γαζί ;

  Επιθυμεί η Ελληνική Δικαιοσύνη την έκδοσή του στην Ελλάδα ή όχι ; Αν ναι γιατί διαβίβασε στις γερμανικές αρχές ασαφή στοιχεία ,και… περίεργο ένταλμα σύλληψης ; Επίσης γιατί υπάρχει ασάφεια στο κατηγορητήριο του Χριστοφοράκου ; Αυτό είναι το μόνο στοιχείο που μπορεί να αποτρέψει την εκδοσή του, και πού κάνουν το κορόϊδο οι νομικοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., η Εισαγγελεία , αλλά και οι δημοσιογράφοι ! Σας δηλώνω λοιπόν εγώ ο αγράμματος περί τα νομικά , ότι το σκεπτικό της απόρριψης αν
  απορριφθεί το αίτημα των ελληνικών αρχών θα είναι το εξής : «Πού, πότε και ποιόν, δωροδόκησεν ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος» ; Eκτός κι’αν οι δικηγόροι του, τον συμβουλεύσουν να αναφέρει συγκεκριμένα ποίους δωροδόκησε . Τότε μόνο θα εκδοθεί στην Ελλάδα . Ολα τα άλλα είναι υπεκφυγές !… Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην διεθυντής της Siemens Hellas κ. Μιχ. Χριστοφοράκος που κρατείται στις φυλακές «Σταντελχάϊμ», δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ότι : «Εχει ντοκουμέντα με τα οποία είναι σε θέση να τινάξει στον αέρα το ελληνικό πολιτικό σύστημα». Και ότι τα ντοκουμέντα αυτά είναι διατεθιμένος να τα παραδόσει στις γερμανικές αρχές, αν τον μεταχειριστούν ευνοϊκώς και δεν τον εκδόσουν στην Ελλάδα . Μαζί με τις παρανομίες του, διαπράττει και το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας ! Αυτό δεν τον ενοχλεί όμως γιατί η παράβαση του {Ν 1608/1950} που έχει διαπράξει τιμωρείται και με ισόβια κάθειρξη. Το ίδιο και η εσχάτη προδοσία οπότε θα την κάνει συγχώνευση με τον {1608}. Κι’ αυτό διότι , αν όχι για να εκβιάζουν τις ελληνικές κυβερνήσεις , τι άλλο τα χρειάζονται αυτά τα στοιχεία οι γερμανικές αρχές ; Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους δωροδοκηθέντες . Πλην όμως ο σοφός νομομαθής κ. Ευάγγελος Βενιζέλος το πρόβλεψε αυτό και με το νόμο που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ , τα σκαστά αδικήματα των υπουργών, είναι ήδη παραγεγραμμένα ! Ούτω και το χρήμα στην παντελόνα οι υπουργοί και ουδείς να μπορεί να τους ενοχλήσει . Αν δηλαδή δεν εκδοθεί στην Ελλάδα ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, αποδεδειγμένα πλέον ήρθε σε συμφωνία με τις γερμανικές αρχές οι οποίες θα εκβιάζουν εν συνεχεία την κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ αν και όταν αυτό κερδίσει στις εκλογές !… Σκύφτε το κεφάλι ραγιάδες Ελληνες και πληρώστε τους κληρονομικούς σας αφέντες !… 28-6-2009 Φ.Π.

  SIEMENS – ΠΑΣΟΚ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ {Δημοσιεύθηκε στις 26-6 & 02-7-09.

  Δηλώσεις περιβόλι του δικηγόρου του κ. Μιχ. Χριστοφοράκου κ. Ντάνιελ Πέτερ :
  «Ο πελάτης μου δεν δωροδοκούσε , αλλά χορηγούσε δωρεές σε ελληνικά κόμματα .
  Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις , άλλο η δωρεά και άλλο η δωροδοκία».
  Εν συνεχεία σε ερώτηση αν κινδυνεύει η ζωή του κ. Χριστοφοράκου δήλωσεν ότι :
  «Ναί ισχύει κάτι τέτοιο , καθώς ο Μιχάλης Χριστοφοράκος γνωρίζει δεκάδες Ελληνες
  πολιτικούς , που έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο της Siemens». Πιστεύει δε ότι θα τα
  καταφέρουν να μην εκδοθεί στην Ελλάδα , γιατί είναι Γερμανός υπήκοος. Τα δε αδική-
  ματα για τα οποία κατηγορείται στην Ελλάδα έχουν παραγραφεί στη Γερμανία . Δηλαδή
  ο εν λόγω δικηγόρος μας ειρωνεύεται και μας δηλώνει ότι υπάρχει ετεροδικία για τα
  εγκλήματα που διαπράττουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα . Επανήλθαμε ούτω στην εποχή που εκκρεμούσεν εκατοντάδες αιτήσεις γαι την έκδοση Γερμανών εγκληματιών πολέμου,
  από τις οποίες η Δυτική τότε Γερμανία δεν εξέδωσε κανέναν. Ομως ο κ. Χριστοφοράκος
  είναι Ελληνας που απέκτησε και γερμανικό διαβατήριο. Τίποτε άλλο, τα δε εγκλήματα που κατηγορείται που προβλέπουν και την εσχάτη των ποινών, τα διέπραξε στην Ελλάδα και όχι στη Γερμανία . Δεν δωροδόκησε την κ. Μέρκελ αλλά Ελληνες υπουργούς και
  ζημίωσε τον ελληνικό λαό με πολλαπλάσια ποσά από αυτά που χορήγησε για μίζες . Τι
  σχέση λοιπόν μπορεί να έχει αυτό με τον γερμανικό νόμο ;Αλλωστε κατά τη δήλωσή του δωροδόκησε επτά υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πέντε της Ν.Δ.Μας δουλεύουν ψιλό γαζί ;
  Επιθυμεί η Ελληνική Δικαιοσύνη την έκδοσή του στην Ελλάδα ή όχι ; Αν ναι γιατί διαβίβασε στις γερμανικές αρχές ασαφή στοιχεία ,και… περίεργο ένταλμα σύλληψης ;
  Επίσης γιατί υπάρχει ασάφεια στο κατηγορητήριο του Χριστοφοράκου ; Αυτό είναι το
  μόνο στοιχείο που μπορεί να αποτρέψει την εκδοσή του, και πού κάνουν το κορόϊδο οι
  νομικοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., η Εισαγγελεία , αλλά και οι δημοσιογράφοι ! Σας
  δηλώνω λοιπόν εγώ ο αγράμματος περί τα νομικά , ότι το σκεπτικό της απόρριψης αν
  απορριφθεί το αίτημα των ελληνικών αρχών θα είναι το εξής : «Πού, πότε και ποιόν,
  δωροδόκησεν ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος» ; Eκτός κι’αν οι δικηγόροι του, τον συμβουλεύσουν να αναφέρει συγκεκριμένα ποίους δωροδόκησε . Τότε μόνο θα εκδοθεί στην Ελλάδα . Ολα τα άλλα είναι υπεκφυγές !… Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην διεθυντής της Siemens Hellas κ. Μιχ. Χριστοφοράκος που κρατείται στις φυλακές «Σταντελχάϊμ», δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ότι : «Εχει ντοκουμέντα με τα οποία είναι σε θέση να τινάξει στον αέρα το ελληνικό πολιτικό σύστημα». Και ότι τα ντοκουμέντα αυτά είναι διατεθιμένος να τα παραδόσει στις γερμανικές αρχές, αν τον μεταχειριστούν ευνοϊκώς και δεν τον εκδόσουν στην Ελλάδα . Μαζί με τις παρανομίες του, διαπράττει και το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας ! Αυτό δεν τον ενοχλεί όμως γιατί η παράβαση του {Ν 1608/1950} που έχει διαπράξει τιμωρείται και με ισόβια κάθειρξη. Το ίδιο και η εσχάτη προδοσία οπότε θα την κάνει συγχώνευση με τον {1608}. Κι’ αυτό διότι , αν όχι για να εκβιάζουν τις ελληνικές κυβερνήσεις , τι άλλο τα χρειάζονται αυτά τα στοιχεία οι γερμανικές αρχές ; Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους δωροδοκηθέντες . Πλην όμως ο σοφός νομομαθής κ. Ευάγγελος Βενιζέλος το πρόβλεψε αυτό και με το νόμο που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ , τα σκαστά αδικήματα των υπουργών, είναι ήδη παραγεγραμμένα ! Ούτω και το χρήμα στην παντελόνα οι υπουργοί και ουδείς να μπορεί να τους ενοχλήσει . Αν δηλαδή δεν εκδοθεί στην Ελλάδα ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, αποδεδειγμένα πλέον ήρθε σε συμφωνία με τις γερμανικές αρχές οι οποίες θα εκβιάζουν εν συνεχεία την κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ αν και όταν αυτό κερδίσει στις εκλογές !… Σκύφτε το κεφάλι ραγιάδες Ελληνες και πληρώστε τους κληρονομικούς σας αφέντες !… 28-6-2009 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 9. Ανδρεας Γουλας said

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΩΝ ! Το εκδοθέν βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών {πρόεδρος ο κ. Αθανάσιος Γεωργόπουλος, και μέλη οι οι κ.κ. Θεόδωρος Τζανάκης και Γεώργιος Παπανδρέου} αναφέρει τα εξής :

  «Ο ανακριτής ήταν υποχρεωμένος να δώσει αντίγραφα όλων ανεξαιρέτως των εγγράφων της δικογραφίας και η άρνησή του να χορηγήσει αντίγραφα , προσκρούει στις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, του Συντάγματος και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».

  Κατόπιν αυτού συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο ανακριτής κ. Ζαγοριανός , με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά ,{δεν ήταν υποχρεωμένος να υπακούσει τον κ. Σανιδά} απέκρυψε σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας από κατηγορούμενους στην υπόθεση Siemens {C4Ι}για να καλύψει τους ενόχους , που είναι κατά πρώτον αυτοί που δωροδοκήθησαν για να παραβούν το καθήκον τους και δευτερευόντως αυτοί που τους δωροδόκησαν. Εκτός αν ισχύει και γι’αυτούς η παράνομη, γελοία και αυθαίρετη γνωμοδότηση – οδηγία του τέως εισαγγελέα του Α.Π.κ. Σανιδά ότι δωροδοκήθησαν, κατόπιν… παραπλάνησης τους ! Δηλαδή ο εν λόγω ανακριτής παρανόμησε , συνεχίζει
  να παρανομεί και όλως περιέργως συνεχίζει και την ανάκριση στη σχετική υπόθεση ! Επιπροσθέτως υπακούοντας σε άνωθεν εντολές των πιθανών ενόχων, οι οποίοι δεν επιθυμούν την έκδοση του κ. Μιχ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα , όστις δήλωσεν ότι δωροδόκησεν επτά υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και πέντε της Ν.Δ.,διαβίβασε εσφαλμένο και ατεκμηρίωτο ένταλμα σύλληψης για τον κ. Μ. Χριστοφοράκο στις Γερμανικές Δικαστικές Αρχές , ώστε να μην καταστεί εφικτή η έκδοσή του στην Ελλάδα . Ούτω οι δωροδοκηθέντες εμπλεκόμενοι παζαρεύουν τώρα μαζί του την απαλλαγή του, προκειμένου να τον φιμώσουν. {Κανονικά ο κ. Μιχ. Χριστοφοράκος αφού καταθέσει επακριβώς την πραγματική αλήθεια και αφού οι μεγάλοι ένοχοι αμνηστεύθησαν διά της τεθλασμένης της παραγραφής , θα πρέπει να τύχει του ευεργετήματος της με επιείκεια κρίσης της υπόθεσής του, όπως ο νόμος προβλέπει και με την αναστολή της οιασδήποτε ποινής του από το δικαστήριο}.

  Γιά όλα αυτά ο εν λόγω ανακριτής πρέπει να απομακρυνθεί πάραυτα από τη σχετική υπόθεση, διότι απεδείχθη και επισήμως δια του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ότι παρανόμησε και εξακολουθεί να παρανομεί , καθώς δε και ότι προσπαθεί
  να συσκοτίσει και όχι να διαλευκάνει την υπόθεση όπως έχει εκ του νόμου την υποχρέω- ση. Κατά την ταπεινή γνώμη μου, θα πρέπει να κληθεί να δώσει και εξηγήσεις γιά τους λόγους της καταφανούς αυτής παρανομίας ,την οποίαν επεσήμανα από την πρώτη στιγμή της διάπραξής της από αυτή τη στήλη. Το να τον στέλνουν ταξιδάκια αναψυχής στο Μόναχο, μας βάζει σε σκέψεις ότι ο σκοπός της αποστολής του είναι το παζάρεμα της φίμωσης του κ. Μ. Χριστοφοράκου από τους αμνηστευθέντες, δια του νόμου που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ και που προσυπέγραψαν και τα άλλα κόμματα !
  O Μ. Χριστοφοράκος με αντάλλαγμα τη σιωπή του καθάρισε. Αλήθεια ποίοι είναι οι επτά υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι πέντε της Ν. Δ. που δωροδόκησε ; Οι Σημίτης Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κ.λ.π. αστέρια του ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζουν τίποτα περί του… φόνου. Και όλα αυτά γιατί ο φωτισμένος νυν Αντιπρόεδρος κ.λ.π. κ. Ε. Βενιζέλος , ομού με τον νυν πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, κατόπιν εντολής των κ.κ. Σημίτη, Παπανδρέου, και γενικώς όλου του υπουργικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, θέσπισαν ένα νόμο που επιτρέπει στους υπουργούς να κλέβουν το δημόσιο χρήμα ατιμωρητί !… Ενα νόμο που ούτε ο Αμίν Νταντά δεν δεν τόλμησε ποτέ να θεσπίσει , όπως έχω επισημάνει παλαιότερα. Και που οι εμπνευστές αυτού του τερατώδους νόμου, που αποδεικνύει την εκτίμησή τους για τον ελληνικό λαό, ηγέτες του ΠΑΣΟΚ με το θράσος που τους χαρακτηρίζει προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς , ότι… άλλοι ευθύνονται γι’αυτό το νόμο που αυτοί θέσπισαν αποκλειστικώς και μόνο για να καλύψουν τους ενόχους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Εν συνεχεία η Ν.Δ. που τον βρήκε έτοιμο έκανε και αυτή τα ίδια , γιατί ο σκοπός της άσκησης της πολιτικής στην Ελλάδα είναι η μεγαλειώδης κουτάλα . Γι’ αυτήν αγωνίζονται οι δημοκράτες , Νέοι και Παλαιοί !

  Οσοι περιμένουν να καταδικασθεί ο κ. Τσοχατζόπουλος θα απογοητευθούν, διότι τα αδικήματα που όντως διέπραξε είναι παραγεγραμμένα δι’ αυτού του νόμου. Για την επίσης εσχάτη προδοσία -μη παραγεγραμμένη- που επίσης διέπραξε, μειώνοντας την αποτρεπτική δύναμη της Ελλάδας με αγορές αμυντικού πολεμικού υλικού, χρεωθείσες στο επταπλάσιο της αξίας τους, π.χ. άρματα μάχης «Λέοπαρντ» κ.λ.π. οι Εθνοπατέρες μας ουδέν γνωρίζουν. Kι’αυτό γιατί ο Ακης ως Ταμίας του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, γνωρίζει και τους άλλους που καταχράσθησαν το Δημόσιο χρήμα και που συνεχίζουν να μας κυβερνούν. Ο φόβος φυλάει τα έρημα κατά τη λαϊκή ρήση. Να είσθε πάντα καλά , να ψηφίζετε αμερικανικά και να μάθετε τουρκικά. Θα σας χρειασθούν λίαν συντόμως όπως σας επεσήμανα προεκλογικώς. Με πατριωτικούς χαιρετισμούς 7-7-2011 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 10. Τί να λέμε; said

  Οι πορτοκαλί στολές έρχονται…αυτό το σάπιο αριστεροδεξιό σύστημα τόλμησε και δάγκωσε το χέρι του αφεντικού που τους τάϊζε τόσα χρόνια…το τέλος της αριστεράς και της δεξιάς…επιτέλους…

  Μου αρέσει!

 11. «… γι’ αυτό και θεωρούσαμε την γερμανική επέλαση πηγή της καταστροφής. Με αρχιτέκτονα τον κύριο Σημίτη.»
  Αυτό όμως έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τον έρωτα που έχετε για τον Κώστα Καραμανλή. Ή δεν θυμάστε ότι μόλις ο πολιτικός του χρόνος τελείωνε, προεκλογικά και μάλιστα σε συνέντευξη στον Πρετεντέρη (!) είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Σημίτη επειδή τον είχε αποκαλέσει «αρχιερέα της διαπλοκής»;

  Εσύ Olympia, δεν θα έκανες ποτέ δήλωση μετάνοιας υπέρ της γερμανικής επέλασης… Για αυτό και είναι ανεξήγητη η εμμονή σου μαζί του.

  Κατά τα άλλα, θερμές ευχαριστίες για το άρθρο. Να το στείλουμε στον Βαξεβάνη ή είναι απασχολημένος με το κομπιουτεράκι στο χέρι παλεύοντας (ακόμα) να βγάλει το τελικό ποσό με το οποίο ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο από το Βατοπαίδι;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: