ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ Η “ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ” ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

 Πεταμένος στο τρίτο υπόγειο του Χάρβαρντ της Νέας Υόρκης ο μεγάλος στοχαστής! Άλλωστε το “κύρος” του φάνηκε από το βίντεο που διέρρευσε και αποκάλυψε ότι η προηγούμενη αίθουσα που χρησιμοποιούσε θύμιζε αποθήκη καθαριστικών: Ο ΓΑΠ καθηγητής του Harvard. Ακολουθεί ο καραγκιόζης αστροναύτης και το καταραμένο φίδι.

Η τελευταία του ομιλία λοιπόν έγινε στα έγκατα του ιδρύματος με το πολυπληθές κοινό των …32 μαθητών, αλλά η εφημερίδα “Ελλάδα” αποκαλύπτει κάτι ακόμα πιο εξοργιστικό:

Ο ΓΑΠ κάνει …φυλετικό έλεγχο στους ακροατές του! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, “οι Έλληνες είναι ανεπιθύμητοι για τον ΓΑΠ ακόμα και στην Αμερική”, αφού ζητά να ελέγχεται η εθνικότητα των ακροατών του!

Μάλιστα φαίνεται πως διδάχθηκε και από την διαρροή του προηγούμενου βίντεο που ελήφθη από κινητό και πλέον έξω από την κατακόμβη που φιλοξένησε την τελευταία του ομιλία υπήρχε η πινακίδα: “Αφήστε τα κινητά σας πριν εισέλθετε”!! Κάποιος από τους 32 άλλωστε παρά τον έλεγχο, θα μπορούσε να ήταν προβοκάτορας – πληροφοριοδότης με σκοπό να τον εκθέσει…

 

13 thoughts on “ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ Η “ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ” ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!”

 1. Έχει μίσος για τους Έλληνες, γιατί είναι KILLER! Εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου. Αν δίδασκε σε κάποιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο η πασοκτζήδικη αστυνομία θα σκότωνε για πλάκα απλούς φοιτητές. Στην Αμερική δεν υπάρχουν αυτά….

  Like

 2. Ολυμπιάδα καλή μου φίλη, επειδή και εγώ που επισκέφθηκα αρκετές φορές το Harvard) όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες που σπουδάσαμε και εργαστήκαμε στην Αμερική γνωρίζουμε ότι το Harvard βρίσκεται στο Cambridge (δίπλα στη Βοστώνη από την οποία το χωρίζει ο ποταμός Charles) σε παρακαλώ διόρθωσε τον τίτλο “Χάρβανρντ της Νέας Υόρκης” διότι ανάμεσα στο Cambridge-Boston και New York παρεμβάλλονται 218 μίλλια ή 351 χιλιόμετρα…(εκτός εάν ΔΕΝ πήγε στα κεντρικά κτιριακά συγκροτήματα του Harvard αλλά σε κάποιο κτίριο που το Harvard διαθέτει στη Νέα Υόρκη…)

  Like

   1. …Ο Μουμπάρακ που σέρνεται στα δικαστήρια με το φορείο σαν “Επιτάφιος” δάσκαλε απο το Harvard πέρασε. Μεγαλος δημοκράτης. Της πλάκας πανεπιστήμια. ΝΕΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ….ΑΠΟΜΑΧΟΣ .ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ.

    Σε κάποιο κυλικείο θα κάνει μαθήματα ο Παπανδρεόυ….με περίεργους niggers. Αναλύει τον τυφώνα στην NEW YORK.

    Like

 3. Καλά μεγάλε στοχαστή, δεν είσαι υπέρ του global goverment??? Δεν θές μία παγόσμια κοινότητα, οι διακρίσεις δεν είναι για τους ρατσιστές και τους φασίστες;;; Κάνεις, εσύ τέτοια πράγματα;;; Εεεε μέγα στοχαστή;;; Αλήθεια Ελλάδα, πότε θα μας έρθεις να μας διαφωτίσεις, μέγα σοσιαληστή;;; Το καλοκαιράκι, για διακοπές, που οι μισθοί μας θα ‘ναι 250 Ευρώ, θα ‘χουμε 5000 άτομα αυτοκτονημένα, θα’χουνε πεθάνει μερικές χιλιάδες Έλληνες από καρδιές, άγχη, στρές. Και θά ‘χουμε ένα νέο επεισόδιο του σήριαλ Μνημόνιο, όπου ο Σα(χλα)μαράς, θα μας μιλάει για την αναγκαιότητα της δόσης μας, ώστε να μην επέλθει ο Αρμαγεδόνας, ο Κουνέλης, θα αντιδρά για το δώρο του Πάσχα, αν θά πρέπει να αντιστοιχεί σε μία μέρα, για να μην καταργηθεί… κλπ… κλπ… κλπ…

  Like

 4. Δεν κατάλαβα. Γιατί δεν διδάσκει ο βλάξ στα Ελληνκά πανεπηστήμια??? Δεν αντέχει την κριτική. και την μαμα του.

  Like

 5. Ας μη γελοιοποιείται ο εθνικός λαικός ήρωας Καραγκιόζης, που αποτελεί τη λαική έκδοση του Αισώπου, όπως περιγράφεται στον Βίο Αισώπου του Φρυγός , θεμελι ώδες παιδευτικό κείμενο της ελληνιστικής , βυζαντινής και μεταβυζ. περιόδου (Τουρκοκρατίας) που μαζί με τον Βίο του Αλεξάνδρου(Φυλλάδα του Μεγαλέξανδρου) και τον Θησαυρό του Δαμασκηνού Στουδίτη συγκράτησαν την εθνική αυτοσυνειδησία στους υπόδουλους Ρωμιούς. Αλλωστε στην παράσταση που αναφέρατε ο Αλέξανδρος εξοντώνει τον κατηραμένο όφι και απελευθερώνει τον Καραγκιόζη(Αίσωπο) απο τον φόβο. Η συμβολιστική του στόχευση κατά την Τουρκοκρατία ευκόλως εννοούμενη…

  Like

 6. 32 οι μαθητες …και ενας ο διδασκαλος ποσο κανουν?

  Προχωρημενοι…σας λεει κατι?

  Like

 7. κανενας δεν βρισκεται να δωσει ενα καλο μαθημα στον @ληταρα, στην κ*λομανα του τη μισητη και τη φατρια του?

  Like

 8. Αυτός όμως ο κύριος πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους για να
  παριστάνει τον Έλληνα Βουλευτή!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s