Το τσίρκο Ρουμπινί, φίλος του ΓΑΠ, ξαναχτυπά: «Η Ελλάδα θα φύγει από το Ευρώ το 2013»!

Ο κρετίνος, που μάλλον έχει κάνει εικόνισμα τον Παπανδρέου είχε επίσης δηλώσει:

1/2012: Η Ελλάδα θα φύγει από το Ευρώ εντός του 2012 και η Ευρωζώνη θα καταστραφεί.

3/2012: Πρώτα θα φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ και μετά θα ακολουθήσει η Πορτογαλία.

7/2012: Πρώτα θα φύγει η Φινλανδία από το Ευρώ και έπειτα η Ελλάδα.

9/2011: Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το Ευρώ.

12/2010: Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το Ευρώ.

Και άφθονες άλλες τέτοιες γελοιότητες, από έναν άνθρωπο που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και γύρευε τι έχει βγάλει πάνω στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

Θα ήταν κωμικό, εάν τα πλούτη της συμμορίας τους δεν ήταν πάνω στην δολοφονία της Ελλάδας.

Και να φανταστείτε ότι αυτό το ασπόνδυλο, κάποιοι ελληναράδες μνημονιακοί δημοσιογράφοι μας τον παρουσίαζαν ως… νομπελίστα!! «Ο Νομπελίστας οικονομολόγος Ρουμπινί»!

Για να έχουν βαρύτητα οι ασυναρτησίες του, όπως αυτές του «καθηγητή του Χάρβαρντ».

Κανένας εισαγγελέας;

Διαβάστε σχετικά: ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” παρουσιάζουν τον Ρουμπινί ως “νομπελίστα”! Δεν είναι απλώς παραπληροφόρηση, είναι συνέργεια στην δολοφονία της Ελληνικής οικονομίας.

21 σκέψεις σχετικά με το “Το τσίρκο Ρουμπινί, φίλος του ΓΑΠ, ξαναχτυπά: «Η Ελλάδα θα φύγει από το Ευρώ το 2013»!”

 1. άντε και μαμήσου βρε σίχαμα….πιο τσίρκο και από το τσίρκο έχεις καταντήσει…γελοίε που προσπαθείς από μηδενικό που είσαι να πάρεις αξία με την υποδιαστολή…!!! Πρώτα θα δούμε εσένα να ψοφάς και μετά θα πεθάνει η Ελλάδα…!!! Παράσιτο…

  Μου αρέσει!

 2. μήπως τελικά η Ελλάδα έχει φύγει από το ευρώ και ταυτοχρονα δεν έχει άλλο νόμισμα;;;;

  έχει κανείς σας ευρώ στην τσέπη του;;;;

  δεν μιλάω για τους δωσίλογους πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστικούς κλπ;;;;;αυτοί ΝΑΙ, έχουν και καλοπερνάνε

  μιλάω στους απλούς πολίτες

  εσύ Ολυμπιάδα έχεις ευρώ στην τσέπη σου;;;;

  μήπως μας έχει τελειώσει το ευρώ;;;;

  για ψαχτείτε καλά

  Μου αρέσει!

 3. ότι έφτια;ξαν οι γονείς μας τα 50 τελευταία χρόνια με την δραχμή

  μας τα παίρνουν τώρα

  και εμείς ακόμα επιμένουμε στο ευρώ

  Ναι, είμαι στην συμμορία της δραχμής γιατί βαρέθηκα να πληρώνω τοκογλύφους του ευρώ

  Μου αρέσει!

 4. Ο ψευδοπροφήτης Ρουμπινί έχασε επεισόδια.
  Δεν τον πληροφόρησαν πως οι έλληνες ξύπνησαν και δεν πρόκειται να πεθάνουν για κανένα ευρώ
  Το ευρώ (σκληρό νόμισμα,χωρίς δυνατοτητα υποτίμησης) υπήρξε η σύλληψη των ισχυρών χωρών του Βορρά (χώρες τοκογλύφοι) γα να αποικιοποίησουν τις χώρες του Νότου (χώρες οφειλέτες) μέσω της οικονομίας και του χρέους.
  Η χώρα μας δεν θα γίνει αποικία της ΕΕ ,ούτε οι έλληνες δουλοπάροικοι.
  «Η Ενωμένες πολιτείες της Ευρώπης θα μετατρέψουν τις ισχυρές χώρες σε χώρες τοκογλύφους και τις αδύναμες σε χώρες οφειλέτες΄…λόγω της ανισόμετρης αναπτυξης»Βλαδιμηρ Λενιν 1916

  Μου αρέσει!

   1. @ KIM IL SUNG
    Ήξεραν.. ήξεραν…

    @ o|o
    Σίγουρα δεν ήταν σαν αυτούς.
    Μπροστά στους τωρινούς ο τηλεοπτικός Αρτέμης Μάτσας φαντάζει φλογερός πατριώτης, εθνικιστής, μη σου πω και χρυσαυγίτης!

    Μου αρέσει!

 5. Ένας οικονομικος Αρμαγεδώνας θα έπληττε τον πλανήτη σε περίπτωση που η Ελλάδα εγκατέλειπε την ευρωζώνη, σύμφωνα με έκθεση του ινστιτούτου Bertelsmann. Έτσι λοιπόν, ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα προκαλούσε αλυσιδωτή αντίδραση στις παγκίσμιες αγορές και μια νέα οικονομική κρίση που αυτή του 2008 θα έμοιαζε με «άσκηση σε οικονομικό Πανεπιστημίου»!

  Σε έκθεσή του το έγκυρο γερμανικό Ινστιτούτο προβλέπει ότι η φωτιά της ελληνικής εξόδου από την ευρωζώνη, δεν θα έμενε στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, ούτε σν στην ευρωζώνη, αλλά θα επεκτεινόταν άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και από εκεί στην Κίνα σε ένα ντόμινο που όμοίο του δεν θα είχε δει ο πλανήτης από το κραχ του 1929!

  Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα προκαλούσε στην Ελλάδα στάση πληρωμών, μία τεράστια υποτίμηση του νέου εθνικού νομίσματος, ανεργία, δραστική μείωση της ζήτησης και της καταναλωτικής δαπάνες και άλλα οικονομικά προβλήματα που θα είχαν άμεση επίπτωση στους ευρωπαίους εταίρους. Και αν η Ελλάδα κάποια στιγμή μετά από 1-2 χρόνια μπορούσε μέσω των διαδοχικων υποτιμήσεων να ξαναγίνει ελκυστική στις νέες επενδύσεις και να βελτίωνε τις επιδόσεις στης στις εξαγωγές, εκτός Ελλάδος θα είχαμε επιπτώσεις πυρηνικού ατυχήματος.

  Οι απώλειες μόνο για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα έφταναν τα 164 δισ. ευρώ ή 14.300 ευρώ ανά πολίτη έως το 2020, την ώρα που οι 42 μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη θα έπρεπε να απορροφήσουν συνολικές απώλειες 674 δισ. ευρώ. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή: Από εκεί και πέρα οι απώλιες αυτές θα προκαλούσαν δευτερογενή αποτελέσματα στην πραγματική οικονομία που θα μπορούσαν να φτάσουν τα 2 τρισ. ευρώ μέσα σε ένα χρόνο και 7,8 τρισ. ευρώ μέχρι το 2020!

  Επίσης η έξοδος της Ελλάδας, υποστηρίζει το Bertelsmann, πιθανώς θα «άνοιγε την πόρτα» της Πορτογαλίας, ενώ το σενάριο γίνεται ακόμη πιο δραματικό αν έβγαινε ακολούθως από το ευρώ και η Ισπανία.

  Μόνο η Γερμανία θα έχανε από την ανάπτυξη 850 δισ. ευρώ μέχρι το 2020, ενώ θα διαγράφονταν και χρέος ύψους 266 δισ. ευρώ.

  Στις ΗΠΑ, οι απώλειες θα άγγιζαν το 1,2 τρισ. ευρώ, ενώ οι 42 μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη θα έπρεπε να απορροφήσουν συνολικές απώλειες 7,9 τρισ. ευρώ.

  Οι κατά κεφαλήν απώλειες θα έφταναν τα 10.500 ευρώ έως το 2020 στη Γερμανία, απώλεια 3.700 ευρώ στις ΗΠΑ και μέχρι και 18.200 ευρώ στη Γαλλία.

  Βέβαια, η κατάσταση θα έβγαινε τελείως εκτός ελέγχου, αν η κρίση του ευρώ έφτανε στο σημείο όπου η Ιταλία θα έπρεπε επίσης να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη: Η Γερμανία θα έχανε 1,7 τρισ. ευρώ και θα ήταν αναγκασμένη να διαγράψει χρέη ύψους 455 δισεκατομμύρια ευρώ.

  Στη μακρινή Κίνα οι απώλειες θα άγγιζαν το 1,9 τρισ. ευρώ και στις ΗΠΑ τα 2,8 τρισ. ευρώ. Το συμπέρασμα της έκθεσης είναι προφανές: μια αρχικά απομονωμένη έξοδος της Ελλάδας και της εθνικής χρεοκοπίας της ενδεχομένως να μπορούσε να αντιμετωπιστεί, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν η παγκόσμια οικονομία να εισέλθει σε μια βαθιά ύφεση καθώς οι επιπτώσεις της είναι δύσκολο να υπολογιστούν και η ύφεση δεν θα σταματούσε σε καμία περίπτωση μόνο στην Ευρώπη.
  ΠΗΓΗ. DEFENCE NET

  Μου αρέσει!

 6. Παράθεμα: PRESS-LIBERTY

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s