Αποκάλυψη: Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης ετοιμάζει νέο φάκελλο για Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λανγκάρντ.

…πιθανότατα να συμπεριλάβει και τον Ε. Βενιζέλο.

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει για τις κινήσεις του ηρωϊκού εισαγγελέα Πεπόνη, που κάνοντας χρήση του άρθρου 86 έστειλε τον φάκελλο στην βουλή για την κυβέρνηση Παπανδρέου μετά την κατάθεση Ρουμελιώτη. Με μία άθλια κωλυσιεργεία, η υπόθεση δεν έχει έλθει για ψήφιση στην βουλή με αποτέλεσμα ο κύριος Παπανδρέου και ο κύριος Παπακωνσταντίνου να αποφεύγουν εως και σήμερα την κλήση του εισαγγελέα.

Σημειώστε τώρα αυτό που πρόκειται να γίνει μετά τις αποκαλύψεις για το κρυφτούλι και την χάλκευση (όπως έχει καταλήξει ο Πεπόνης) της λίστας Λανγκάρντ.

Μέσα στην εβδομάδα, οφείλει να παρουσιαστεί στην αρμόδια επιτροπή της βουλής ο κύριος Παπακωνσταντίνου, ώστε να καταθέσει για την υπόθεση της περιβόητης λίστας Φαλσιανί. Μετά την κατάθεση του, θεωρούμε δεδομένη την πρόθεση του εισαγγελέα Πεπόνη να στείλει νέο φάκελλο στην βουλή ενεργοποιώντας εκ νέου το άρθρο 86, ώστε οι βουλευτές να ψηφίσουν όπως προβλέπεται για να στείλουν τον κύριο Παπακωνσταντίνου στον εισαγγελέα.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τον Ε. Βενιζέλο, αν και στρατηγικά κάτι τέτοιο θα ήταν τροχοπέδη. Εάν ο φάκελλος που θα πάει στην βουλή αφορά μόνο τον Παπακωνσταντίνου είναι δεδομένο ότι θα εγκριθεί με συντριπτική πλειοψηφία, αφού οι μόνοι που θα καταψηφίσουν θα είναι κάποιοι από το εφιαλτικό ΠΑΣΟΚ και οι ανεκδιήγητοι της “θυγατρικής” ΔΗΜΑΡ.

Τότε θα δούμε πραγματικά εάν θα τολμήσει η βουλή να καθυστερήσει την ψηφοφορία, όπως επιδεικτικά κάνει με τον φάκελλο για την κατάθεση Ρουμελιώτη.

Σημειώστε την ημερομηνία που το γράφουμε και αναμείνατε τις εξελίξεις.

25 thoughts on “Αποκάλυψη: Ο ηρωϊκός εισαγγελέας Πεπόνης ετοιμάζει νέο φάκελλο για Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λανγκάρντ.”

  1. Θυμάμαι τότε που -μόνος και έρμος- φώναζα ρυθμικά “Πε-πό-νης, Πε-πό-νης, …” και μου την έπεφταν όλοι γιατί στήριζα, και καλά, μέρος της προσπάθειας συγκάλυψης…
   Πάρτε τα τώρα για άλλη μια φορά…

   Like

 1. [b] ΠΟΛΥ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ. ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΡΕΦΕΤΕ!

  Την «κοπάνησε» ο Παπακωνσταντίνου

  14 Οκτωβρίου 2012 | 19:42. Πολιτική

  papakontΑν και είχε κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να καταθέσει, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την εξαφανισμένη λίστα Λαγκάρντ, ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν στο Λονδίνο – και όπως γράφει η εφημερίδα “Το Καρφί”- ανεχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ο Γ. Παπακωνστανίνου δεν εξήγησε τους λόγους του ταξιδιού, απλώς ενημέρωσε εγγράφως τη Βουλή ότι θα απουσιάζει αρκετό καιρό. Και όλα αυτά ενώ είχε λάβει κλήση για να εξεταστεί για τη λίστα Λαγκάρντ από την Επιτροπή της Βουλής.
  Κατόπιν αυτού ο κοινοβουλευτικός έλεγχος για τη λίστα Λαγκάρντ πάει πίσω, πολύ πίσω…

  Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι πήγε στις ΗΠΑ για να κάνει ομιλίες γύρω από την οικονομία. [/b]

  Like

  1. Ο παπαροκωνσταντίνου έφυγε για να μην πάει στον Πεπόνη. Αυτό σημαίνει ότι έχει χεστεί πάνω του.
   Μπορεί κάλλιστα να του ζητηθεί να επιστρέψει από τον Πεπόνη.

   Like

   1. πολύ πριτς πέφτει πριτς απο δω πριτς απο κει, εκ των προτέρων εκ των υστέρων…

    Like

 2. Ερώτηση: Γιατί χρειάζεται να στείλει το φάκελο στη βουλή ο πεπόνης και να ενεργοποιηθεί το άρθρο 86 για τον Παπακωνσταντίνου ενώ δεν έχει ασυλία;

  Like

 3. ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
  ΑΡΠΑΚΤΕΣ, ΚΛΟΠΕΣ, ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ… ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !

  Με τρία παιδιά σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και λύκειο Δίνω χαρτζιλίκι σε καθημερινή βάση 10/20 Ευρώ Δυστυχώς ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ έχω στα χέρια μου Έστω για ένα Ευρώ.. Τα δε κυλικεία στα σχολεία Αν και έπεσε η τιμή του ΝΕΡΟΥ από το 0.50 Ε στο 0.35 Ε για ένα μικρό εμφιαλωμένο ΝΕΡΟ.. Οι , Οι Κύριοι που διαθέτουν τα κυλικεία αντί για ρέστα δίνουν στα παιδιά μια καραμέλα… 0.15 Ευρώ ή 52 Δραχμές… εκεί έφθασε η μία καραμέλα στις 52 Δραχμές… και ψάχνουν την αιτία της ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ… ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ‘’ ΕΥΡΩ ‘’ ΡΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ… ΘΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ !!
  Επίσης αναφέρω ότι εκτός της μεγάλης ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ με τα κυλικεία Των σχολείων, μεγάλη φοροδιαφυγή υπάρχει και με τους συλόγους Των σχολείων πληρώνοντας φίλους εκπαιδευτές για τις δραστηριότητες Των ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΟΡΩΝ στα 25/30 Ευρώ την ώρα ΤΑΡΙΦΕΣ MBA βάση δολαρίου στην πτωχευμένη σήμερα Ελλάδα Και χωρίς αποδείξεις θεωρημένες από ΔΟΥ !
  Ιδιοκτητής κυλικείου στον Άλιμο έφτιαξε σε πολύ λίγα χρόνια πολυκατοικία! Δεν πληρώνουν ούτε ενοίκιο, ούτε Δ.Ε.Η ακόμη και αν έχουν Υπαλλήλους είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ αλλοδαποί.. Πως κινείται η καταχώρηση των κυλικείων των σχολείων… απλά μέσω Των αρματωλών ΔΗΜΩΝ και των γνωστών εκείνων παλικαριών που δήθεν ενδιαφέρονται για μια πόλη οι γνωστοί ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ , ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΚΛΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ Η ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ… ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ … ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η ΑΜΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ Η ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !!
  Αυτά, μια και νομίζουν οι επιτήδειοι ότι δουλεύουν τους ΄Ελληνες… με τις αρπακτές και τις αλητείες.. Κυνηγάει το κράτος αυτόν που θα πουλήσει ένα πουκάμισο, την ημέρα η την εβδομάδα σε αυτήν την αγορά και καλά κάνουν, αλλά αφήνουν τα κυλικεία που γίνονται ΟΥΡΕΣ από μαθητές… να πουλούν επίσημα ‘’ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ’’ και καλά στα δημόσια υπάρχει ο ιδιοκτήτης του κυλικείου που τα αρπάζει και τα μοιράζεται με τα παλικάρια Η ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ … αλλά στα ιδιωτικά που τα αρπάζουν οι ιδιοκτήτες των σχολείων.. ;;;;

  Like

 4. Mετα την ολοκληρωση της αποστολης τους, ενα ενα τα πρακτορακια αποσυρονται στην βαση τους. Μετα μπαινουν στο witness protection program. Ισως φωναξουν και κανενα Σβατζενειγερ να τους “διαγραψει” ….
  Ο Χριστοφορακος στην Γερμανια, ο ΓΑΠ και Παπακωνσταντινου στις ΗΠΑ κ επεται συνεχεια.
  Και ασε τους Ελληνες να χτυπιουνται με εξεταστικες κ διαβηματα χε χε

  Like

 5. Oλα αυτά τα τραβάμε γιατί δεν τέντωσαν σκοινιά από λαιμούς δοσίλογων ΄και εγκληματιών πολέμου επί κατοχής και επειδή κανενός γερμανού η τσέπη δεν άδειασε καταβάλλοντας δάνεια και αποζημειώσεις για τα εγκλήματα στην ελλάδα των γερμανών.Οπότε το να κλέβεις και να εξαθλιώνεις τους έλληνες πολλοί θεωρούν ότι είναι σαν να λιώνεις μύγες και όχι μέλισσες..Και όσο δεν διεκδικούμε την αξιοπρέπειά μας μέσω της παραδειγματικής τιμωρίας όσων έβλαψαν τον τόπο τόσο χειρότερα μας περιμένουν ..Προς το παρόν πάρτε χαιρετίσματα από παπανδρέου-παπακωνσταντίνου και έπεται συνέχεια..

  Like

  1. Μπράβο Παύλο! Το βρήκες! Δεν τα έφαγαν οι παπακωνσταντίνηδες και οι βενιζέλοι. ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ! ΗΡΩΑΣ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

   Like

 6. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΞΕΤΕΛΕΣΑΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΡΙΚΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΒΡΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ……….

  Like

 7. Αν συμπεριλάβει και τον Βενιζέλο (που πρέπει κανονικά να το κάνει) θέλω να δω τι θα κάνει ο καραγκιόζης. Θα φύγει κι αυτός για την Αμερική;

  Like

 8. Για όσους διερωτούνται πώς θα είναι διαμορφωμένα τα δημογραφικά της Ελλάδας μέχρι το 2017 (αναλογία ελλήνων/ξένων), η σύνθεση πληθυσμού δηλαδή, ρίξτε βλέφαρο εδώ :

  http://adf.ly/DhvB5

  Like

 9. Έπιασε τόπο Ολυμπία η φωτό που τακτικά ανέβαζες με τον Παπακωνσταντίνου πίσω από τα κάγκελα…. Το συλλογικό μας υποσυνείδητο; Θεία Δίκη; Θέμα χρόνου;
  Σίγουρα Οργή Λαού, Φωνή Θεού….

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s