ΣΟΚ! Τσοχατζόπουλος: Άνθρωπος του Λάτση παρέδωσε 10 εκ. Ευρώ στον Σμπώκο πριν την συμφωνία με τα ΕΛΠΕ!!!

20121013-122314.jpgΣηµείωµα-φωτιά του έγκλειστου Τσοχατζόπουλου: Ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος του Λάτση παρέδωσε, για λογαριασµό του, το τεράστιο «πακέτο» στον Σµπώκο. Εάν ισχύει αυτό, συνέβη 3 µήνες πριν από την απορρόφηση της Πετρόλα του Λάτση από τα ΕΛΠΕ.

Mε την υπογραφή του τότε υπουργού Ανάπτυξης, Α. Τσοχατζόπουλου
Η άνοιξη του 2003 ήταν σίγουρα µια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή για τον Σπύρο Λάτση. Και για τον Ακη Τσοχατζόπουλο. Εδώ που τα λέµε… το ίδιο ισχύει και για τη µεταξύ τους σχέση.

Τι ήταν ο Σπύρος Λάτσης την άνοιξη του 2003; Αυτό που είναι και σήµερα. Επικεφαλής του οµίλου που έχει το όνοµά του. Εκτός από το όνοµά του, βέβαια, έχει και την τράπεζα
Eurobank. Και το Golden Hall. Και τα Ελληνικά Πετρέλαια. Καλά, και άλλα πολλά έχει, αλλά ας σταθούµε σε αυτά προς το παρόν.

Η Eurobank είναι η τράπεζα που απορροφάται από την Εθνική (µε τις ευλογίες της κυβέρνησης Σαµαρά), αφού απορρίφθηκε η συγχώνευσή της µε την Alpha και απέρριψαν και οι Γάλλοι της Credit Agricole την πρότασή της να αγοράσει την Εµπορική. Το Golden Hall είναι το γνωστό και ως «εµπορικό κέντρο των πλουσίων» το οποίο ο όµιλος Λάτση είχε νοικιάσει για άλλα 30 χρόνια µε 8 εκατ. ευρώ το χρόνο (σύνολο 240 εκατ. ευρώ) και το ελληνικό ∆ηµόσιο αποφάσισε όχι µόνο να του κάνει δώρο το υπόλοιπο του κτιρίου (21.600 τ.µ.), αλλά να του ρίξει και το µίσθωµα στα 900.000 ευρώ το χρόνο για 90 χρόνια (πετώντας, έτσι στη θάλασσα σχεδόν 160 εκατ. ευρώ –περισσότερες λεπτοµέρειες για το golden deal που έφερε στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ µε το πρωτοσέλιδο της περασµένης Κυριακής, στις επόµενες σελίδες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

6 thoughts on “ΣΟΚ! Τσοχατζόπουλος: Άνθρωπος του Λάτση παρέδωσε 10 εκ. Ευρώ στον Σμπώκο πριν την συμφωνία με τα ΕΛΠΕ!!!”

  1. Tο αλλο Μall στο Μαρουσι το ξεφορτωθηκε ενω απαγορευονται πωλησεις παρανομων κτισματων. Ο νομος ισχύει μονο για τους χαχόλους.Απο την αλλη η αποφαση του ΣΤΕ για το παρανομο μπηκε στον Παγο.Προστιμα μηδεν , χοντρες κονομες

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s