Η Μέρκελ κρύβει τον Χριστοφοράκο ενώ θέλει να πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά

 

Η Μέρκελ κρύβει τον Χριστοφοράκο ενώ θέλει να πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά

Το γερμανικό κράτος και η καγκελάριός του, που έκαναν τα πάντα για να συγκαλύψουν το μέγα-σκάνδαλο Siemens, θέλουν να μας αφανίσουν για να κερδίσουν οι βιομηχανίες τους!

Αφού η Καγκελάριος της Γερμανίας θέλει να περικόψει τις ζωές μας για να αυξήσει τα κέρδη των γερμανικών βιομηχανιών, με πρόσχημα ότι της χρωστάμε, είναι η ώρα να δούμε τι χρωστάει η Μέρκελ στους Έλληνες. Και, βέβαια, δεν είναι μόνο –πάντοτε ανοιχτά- θέματα του πρόσφατου παρελθόντος, όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο κ.λπ. Είναι και απολύτως σύγχρονα ζητήματα στα οποία η Ελλάδα δικαιούται να έχει απαιτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από τη Γερμανία.

Ίσως πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Siemens. Ένα τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο συγκαλύφθηκε με την υπογραφή του ελληνικού κοινοβουλίου, της κυβέρνησης Παπαδήμου και της κυβέρνησης Σαμαρά. Ενώ η Siemens και τα στελέχη της έχουν ομολογήσει ότι λάδωσαν Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους για να πάρουν τεράστιες προμήθειες, ότι –ουσιαστικά- υπερκοστολόγησαν πολλαπλάσια τα συμβόλαιά τους με το ελληνικό Δημόσιο (έ, να μη βάλουν και κάτι στην τσέπη τους οι άνθρωποι;), ότι –στην πραγματικότητα- έκλεψαν τα λεφτά αυτά από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, εμείς τους δώσαμε συγχωροχάρτι! Κι όχι μόνο αυτό.

Όχι μόνο συμφωνήσαμε να μην πάρουμε καμία πραγματική αποζημίωση, αλλά δεσμευθήκαμε να πάμε και μάρτυρες υπεράσπισης της γερμανικής εταιρείας που λάδωσε το σύμπαν, αν τυχόν κάποιος την πάει στα δικαστήρια! Όλα αυτά, την ώρα που ακόμη και η Νιγηρία πήρε αποζημίωση από τη Siemens, για τις παράνομες πρακτικές που ακολούθησαν (και) εκεί τα στελέχη της.

Αλλά, θα έλεγε κανείς, αυτό αφορά σε μια εταιρεία. (Ούτε κι αυτό αληθεύει, βέβαια, γιατί είναι προφανές ότι μια τέτοια αποικιοκρατική συμφωνία δε δίνεται χωρίς τεράστια πολιτική πίεση από πλευράς Μέρκελ). Τι έχει κάνει, όμως, για την υπόθεση Siemens η Γερμανίδα καγκελάριος (και το γερμανικό κράτος) που τόσο κόπτεται για την τάξη και κατακεραυνώνει με κάθε ευκαιρία τους «άτακτους» Έλληνες; Μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε στην άκρη του νήματος;

Να εντοπίσουμε ποιοι λαδώθηκαν; Για ποιες υποθέσεις; Πόσα πήραν; Να τους πάμε στη Δικαιοσύνη; Όχι, βέβαια. Το αντίθετο. Η Μέρκελ και το γερμανικό κράτος έκαναν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν τη συγκάλυψη του σκανδάλου-μαμούθ, να εξασφαλίσουν ότι ΠΟΤΕ δε θα μάθουμε την αλήθεια.

Πόσα εκατομμύρια ευρώ έχασε ο Έλληνας φορολογούμενος από την Siemens κυρία Μέρκελ; Να σας θυμίζουμε εμείς… Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η Siemens ΣΑΣ κυρία Μέρκελ χρημάτισε πολιτικούς σε διάφορες χώρες για να εξασφαλίσει συμβόλαια, ύψους 1,3 δισ. ευρώ. Στελέχη της Siemens έχουν ομολογήσει ότι συνολικά το ποσόν των 100 εκατομμυρίων μάρκων είχε δοθεί σε Έλληνες. Οι συμβάσεις αφορούσαν σε προμήθεια υλικών, υπηρεσιών και συστημάτων στο ελληνικό Δημόσιο.

Ποια ήταν η τιμωρία της γερμανικής Siemens κυρία Μέρκελ; Σε ένα ακριβοδίκαιο κράτος, όπως αυτό που ισχυρίζεστε ότι έχετε, δεν θα έπρεπε να υπάρξει τιμωρία σε μια τέτοια εταιρεία που η Δικαιοσύνη απέδειξε ότι χρησιμοποίησε παράνομες πρακτικές; Τι κάνατε, λοιπόν, εσείς κυρία Μέρκελ για αυτό, την ώρα που κουνάτε επιδεικτικά το δάκτυλο στους Έλληνες και τους οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή;

Ο βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο βρίσκεται στην Γερμανία. Ο λόγος φυσικά για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Από το Μάιο του 2009, οπότε και είχε κληθεί ως κατηγορούμενος από τον εισαγγελέα Ν. Ζαγοριανό δεν παρουσιάστηκε για την απολογία του, παρά παρέμεινε στη Γερμανία. Μετά την έκδοση του πρώτου ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από τον Ν. Ζαγοριανό, ο Μ. Χριστοφοράκος κρυβόταν, μέχρι τη στιγμή της σύλληψης του τον Ιούνιο του 2009 στην πόλη Ρόζενχαϊμ της Βαυαρίας.

Συνολικά εκδόθηκαν τρία ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, αλλά ο Μ. Χριστοφοράκος δεν παραδόθηκε στην Ελλάδα από τις γερμανικές αρχές, παρά τη σύμφωνη γνώμη του Εφετείου του Μονάχου. Μετά από απόφαση του, το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε τα αιτήματα της έκδοσης αντισυνταγματικά! Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαμβέργης αποφάσισε τελεσίδικα στις 4 Νοεμβρίου 2009 ότι τα αδικήματα για τα οποία είχαν εκδοθεί τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης είχαν παραγραφεί σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο!

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ομολόγησε τον Ιούλιο του 2009 στην εισαγγελέα του Μονάχου Hildegard Bäumler Hösl καταβολή «χορηγιών» στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα για την «καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα». Μετά από πρόταση της εισαγγελέως, στο Πρωτοδικείο εξεδόθη δικαστική διαταγή για δωροδοκία πολιτικών κομμάτων, ποινή φυλάκισης με εξαγοράσιμη αναστολή και πρόστιμο ύψους 750.000 ευρώ. Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος άσκησε έφεση, η οποία κατέληξε στις 03.03.2010 σε συναινετική διαδικασία μεταξύ εισαγγελίας – δικαστή και κατηγορουμένου.

Το αποτέλεσμα ήταν η αθώωση του Μιχάλη Χριστοφοράκου για την κατηγορία της δωροδοκίας πολιτικών κομμάτων, η επιβολή προστίμου 350.000 και ολιγόμηνη ποινή φυλάκισης με εξαγοράσιμη αναστολή για το πλημμέλημα της παράπλευρης βοήθειας σε απιστία κατά της εταιρείας Siemens! Σχεδόν τίποτα, δηλαδή!

Άρα, με τη συμπεριφορά του το γερμανικό κράτος του οποίου προΐσταται η κυρία Μέρκελ άφησε να ξεφύγει από την ελληνική Δικαιοσύνη (που, από την πλευρά της, έπραξε το καθήκον της) ο άνθρωπος που θα ξεσκέπαζε όλο το βρόμικο κύκλωμα, το οποίο έκλεψε εκατοντάδες εκατομμύρια από τον Ελληνα φορολογούμενο.

Αυτόν, τον οποίο στραγγαλίζετε, κυρία Μέρκελ, με ολοένα και περισσότερους φόρους. Αυτόν, του οποίου ζητάτε τώρα να περικοπεί και η ίδια του η ζωή, για να κερδίζουν εκατομμύρια οι γερμανικές εταιρείες από το ελληνικό σύστημα Υγείας. Αυτή είναι η δικαιοσύνη σας λοιπόν κυρία Μέρκελ; Αν αυτό δεν είναι υπόθαλψη εγκληματία, τι είναι κυρία Μέρκελ;

Το χρονικό

Σε… φιάσκο μετατράπηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στη μεταπολεμική Ελλάδα με απόφαση της γερμανικής Δικαιοσύνης και την ανοχή της Μέρκελ καθώς δυο φορές αρνήθηκε να προχωρήσει στην έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα.

Αν και η ελληνική Δικαιοσύνη έστειλε δυο φορές αιτήματα έκδοσης (το ένα αφορούσε στη σκανδαλώδη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του Οργανισμού επί υπουργίας Τάσου Μαντέλη και το άλλο στο περιβόητο σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I ) οι γερμανικές αρχές τα… αγνόησαν!

Και, παρά το γεγονός ότι ο πρώην διευθυντής της Siemens Ελλάς, Μιχάλης Χριστοφοράκος έχει κατονομαστεί ως «αρχιερέας της διαφθοράς» από συναδέλφους του, εντούτοις η Γερμανία αποφάσισε ότι δεν μπορεί να εκδοθεί στην Ελλάδα!

Η απόφαση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης με την οποία απορρίφθηκαν τα ελληνικά αιτήματα αποτελεί κόλαφο για τον τρόπο με τον οποίο η γερμανική Δικαιοσύνη χειρίστηκε την υπόθεση του σκανδάλου Siemens.

Στο σκεπτικό της απόφασης της Καρλσρούης τονιζόταν ότι θίγονται τα συνταγματικά δικαιώματα του Μιχάλη Χριστοφοράκου ως Γερμανού πολίτη, για τον οποίο το γερμανικό Σύνταγμα προβλέπει ότι δεν μπορεί να εκδοθεί σε άλλη χώρα! Με άλλα λόγια, όταν η Μέρκελ θεωρεί ότι μια χώρα όπως η Ελλάδα παραβιάζει τους κανόνες ενός συμφώνου σταθερότητας η τιμωριτική της μανία πέφτει σαν πέλεκυς πάνω στο λαό της «άτακτης» χώρας. Όταν, όμως, ένας «δικός τους» Γερμανός πολίτης εγκληματεί σε μια άλλη χώρα, τότε είναι υπεράνω των νόμων!

Μας αντιμετωπίζουν ως μπανανία. Θα τους το επιτρέψουμε;

newsbomb.gr

6 σκέψεις σχετικά με το “Η Μέρκελ κρύβει τον Χριστοφοράκο ενώ θέλει να πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά”

 1. πάλι τα ίδια και ίδια θα λέμε;;;;

  αφού οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας είναι Τσολάκογλοι

  μόλις πριν μερικές μέρες δεν χάρισε ο σαμανδρέου 1,8 δις στην siemens;;;;;;;

  ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

  και μετά ακούγεται και ένας ψίθυρος απόο τον Τσίπρα

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;;;;;

  ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;;;

  όποιος πρωθυπουργός είναι πάνω κάνει ότι θέλει;;;;;

  Μου αρέσει!

 2. αν ο Χριστοφοράκος ή η Γερμανία έδινε τα ονόματα πολιτικών

  οι χαχόλοι Έλληνες δεν θα είχαν κανέναν να ψηφίσουν από Ν δούλα και πασοκ

  θα έπρεπε όλοι να είναι με τον Άκη, στην καλύτερη περίπτωση

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ

  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

  Μου αρέσει!

 3. Εάν οι Άγιοι Όσιοι Γέροντες Μοναχές Μοναχοί φιλάνθρωποι ευεργέτες Χριστιανορθόδοξης Αγίας ημών Εκκλησίας είναι σκυλιά, νά γνωρίζει η Κυρία Άνγκελα Μέρκελ ότι η Γενιά μας προτιμάει νά κοιμηθεί ταπεινά φτωχά ανθρώπινα στό πεζοδρόμιο παρά στά Σοδόμων Γομόρων Παλάτια της κι`ως Κέρβεροι τήν κατάλληλη ευλογημένη ημέρα Θεού καί Υπέρμαχου Θεοτόκου Παναγίας είμαστε έτοιμοι γιά τά «σκυλίσια» Κερβέρων καθήκοντά μας!!!!!!+
  Εάν μπορεί άς κρυφτεί κι`από τόν Θεό πού καθημερινώς βοηθά νά τού αποκαλύπτει τούς συνέταιρους G= Γιγάντων Αντίχριστης ράτσας της……++++***&***++++

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s