Νομοθεσία Εμβολιασμών (Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;)

Σημείωση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ ΙΔΙΩΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ (ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝ΄ΚΑΙΡΩ). Είμαι ο συντάκτης του άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

-Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και όλα τα σχολεία ζητάνε για τα παιδιά του σχολείου το βιβλιάριο εμβολιασμών και φωνάζουν οι διευθυντές των σχολείων (έχοντας άγνοια των κινδύνων) σε όσους γονείς δεν έχουν κάνει τα εμβόλια. Όλοι επικαλούνται τον <<Νόμο>>, αλλά είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λένε;

– Καταρχήν όσον αφορά τους κανόνες της δικονομίας η σειρά της νομικής ισχύς είναι η εξής:

1. ΣΥΝΤΑΓΜΑ

2. ΝΟΜΟΙ

3. Προεδρικό Διάταγμα

4. Υπουργικές Αποφάσεις

5. Εγκύκλιοι.

Για να βγάλει μία απόφαση ο κάθε Υπουργός ή μία Εγκύκλιος η Πρωτοβάθμια επιτροπή θα πρέπει αυτά να μην αντίκειται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στους ΝΟΜΟΥΣ και Επίσης να δίνει το δικαίωμα ο ΝΟΜΟΣ να ρυθμιστεί το θέμα με εγκύκλιο ή Υπουργική απόφαση. Επίσης κάθε καινούργιος ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς η νομοθεσία είναι σύνθετη και ένας απλός γονιός δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται.

– Υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ Ν. 4053 της 9/15 Ιουνίου 1960 ο οποίος μιλάει για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Κατά τον Νομοθέτη λοιπόν το εμβόλιο της Φυματίωσης είναι υποχρεωτικό μόνο στην περίπτωση που κηρύξει το κράτος πανδημία. Έχει κηρύξει το κράτος πανδημία και δεν το ξέρω;

– Η λέξη συνιστώμενα στο βιβλιάριο εμβολιασμών του παιδιού κατά τον νομοθέτη σημαίνει << προτείνεται>> δεν σημαίνει επιβάλλεται. Συνιστώμενα είναι τα εμβόλια που είναι για τις παιδικές αρρώστιες MMR κλπ επομένως αυτά τα εμβόλια δεν είναι υποχρεωτικά.

– Παρ΄ όλα τα όσα λέει ο νόμος λοιπόν έβγαλαν μία εγκύκλιο η οποία δεν στηρίζεται στην νομοθεσία που αναφέρει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά. Όμως αναφέρει και το γεγονός ότι αν δεν θέλουν οι γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους διότι φοβούνται τις παρενέργειες αυτών πρέπει να φέρουν χαρτί από γιατρό που να λέει ότι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους.

Παραθέτω το κείμενο αυτούσιο το οποίο θα το βρείτε εδώ:

http://www.managaia.gr/forum/17-%CE%95%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/342-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%98%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%95%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD

Θέμα:Εμβολιασμόςμαθητών

Με αφορμή ερωτήματα που υποβλήθηκαν στη Δ/νσή μας, σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων για την εγγραφή των μαθητών στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με τις παρ. 2β και 3 β των άρθρων 7 των Π.Δ. 200 & 201/98 (ΦΕΚ 161Α) για την εγγραφή μαθητών στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο, εκτός των άλλων, απαιτείται και «επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια και η οδοντολογική εξέταση».

Σύμφωνα με το με αριθμ.πρωτ. Υ1/Γ.Π.161682/22-12-2008 έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγιεινής του Υπ. Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών γνωμοδότησε ότι «είναι υποχρεωτικά όλα εκείνα τα εμβόλια που είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και για αυτό δίνονται δωρεάν στα πλαίσια προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Μόνο σε περιπτώσεις ιατρικής αντένδειξης, θα μπορούν οι γονείς να αρνηθούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους».

Οι γονείς που για οποιουσδήποτε άλλους λόγους (προσωπικά δεδομένα και πιθανές παρενέργειες) δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους, οφείλουν να προσκομίζουν βεβαίωση ιατρικής αντένδειξης από : α)Περιφερειακά Γενικά Νοσοκομεία, ή β) Δ/νσεις Υγιεινής της οικείας Νομαρχίας, ή γ) Ιατροκοινωνικά Κέντρα, ή δ)Ασφαλιστικούς φορείς, ή ε)ιδιώτες ιατρούς, σύμφωνα με τον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας Ν.3418/28-11-2005(τ.Α’ ΦΕΚ 287).
Για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία των Δ/ντών των Σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων με τους ανωτέρω φορείς καθώς και με τους Φορείς Κοινωνικής Στήριξης (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), προκειμένου να διευκολυνθεί ο εμβολιασμός των μαθητών των ανωτέρω ομάδων.
Παρακαλούνται οι Δ/ντές των Σχολικών μονάδων και οι Προϊστάμενοι των Νηπιαγωγείων να ενημερωθούν ενυπόγραφα.

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

– ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

– Επίσης σύμφωνα με το κώδικα ιατρικής δεοντολογίας ΝΟΜΟΣ 3418/ 2005 (Τον οποίο θα βρείτε εδώ:

http://www.yyka.gov.gr/articles/newspaper/nomothesia-kanonismoi/194-isxyoysa-nomothesia )

Στο άρθρο 12 αναφέρει τα εξής (καθαρή αντιγραφή):

Άρθρο 12

Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή

1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση

οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη

συναίνεση του ασθενή.

2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή

είναι οι ακόλουθες:

α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή

ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.

β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.

αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδε−

ται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν

την επιμέλειά του.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.

Βλέπετε πόσο πονηροί είναι;

Ερωτήσεις προς προβληματισμό:

1. Γιατί αφού κατά τον νομοθέτη δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια φοβίζουν τους γονείς με εκφράσεις ότι τα επιβάλλει ο νόμος;

2. Γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τους γονείς ότι δεν μπορούν να τους επιβάλλουν εμβολιασμούς όπως ορίζει ο νομοθέτης;

3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;

4. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΠΛΑΚΑΚΙ) Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ισορροπία του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να μειωθούν, όσο αυτό είναι δυνατόν, οι παρενέργειες;

Εγώ από βάθος καρδιάς εύχομαι κανένας γονιός να μην βρεθεί στην δικιά μου θέση .

Ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο θεός.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

34 σκέψεις σχετικά με το “Νομοθεσία Εμβολιασμών (Είναι υποχρεωτικά τα Εμβόλια;)”

  1. ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΔΩ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μ.Κ.Ο ΠΗΡΑΝ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΥΠΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ….. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ…………………..

   Μου αρέσει!

  2. θυμάστε τι έγινε με το εμβόλιο κατά της γρίππης των χοίρων πόσα πήραμε αλλά και ποιο άλλο κράτος επίσης τα πήρε; το Ιράν, τότε πριν την κρίση «και καλά» μάζεψαν χρήμα από τα κράτη οι δολοφονικές φαρμακοβιομηχανίες.

   εδώ είδαν πως οι Έλληνες δεν πήγαν να κάνουν ουρές για να εμβολιαστούν παρά την μεγάλη πλύση εγκεφάλου που αποπειράθηκε το κράτος όπως όλα τα κράτη.

   πριν την κρίση κατάλαβα ότι θα ερχόταν επίπλαστη κρίση από αυτό ακριβώς το γεγονος

   κι ύστερα φταίνει οι υπεράριθμοι στο δημόσιο

   ενώ χρήμα καταλήγει στις τσέπες του σερν και των φαρμακοβιομηχανιών ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ, πολύ χρήμα.

   Μου αρέσει!

   1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG OLYMPIA.. ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ-ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ!!! ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΦΤΑ………………………ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ. ΟΜΕΡΤΑ!

    Μου αρέσει!

   2. αυτά των ιατρικών επισκεπτών είναι ψίχουλα από το παντεσπάνι που μοιράζεται ανάμεσα τους, τα καρτελ φαρμακοβιομηχανιών με τα άπειρα αποτροπιαστικά πειράματα σε ζώα και ανθρώπους τα επικοινωνούνται με τα οπλοβιομηχανικά δοχεία.

    Μου αρέσει!

  3. πόσο μέσα στο κόλπο είναι το Ιράν; αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί στην πορεία. γιατί όλο ακούμε για Ιράν που κάνει τον μάγκα κι επίθεση δεν βλέπουμε, ενώ η Συρία που δεν ακούστηκε να κάνει μεγάλη αγορά μαζική εμβολίων τότε ούτε η Αιγυπτος ούτε η Τυνησία ούτε η Λιβύη μπήκαν στο στόχαστρο.

   εμείς εδώ ναι μεν τα αγοράσαμε αλλά τα αφήσαμε αχρησιμοποιητα, κάπως όμως έπρεπε να πειραματιστούν πάνω μας.

   κάτι πολύ βρωμικο υπάρχει στην όλη υπόθεση.

   Μου αρέσει!

   1. ΤΟ 80% ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΝΕΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΑΡΑ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ……ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????? ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ 1980-1989 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ.

    Μου αρέσει!

   2. εγώ ξέρω ότι το Ιράν τα αγόρασε με την σέσουλα, αγόρασε μήπως χρόνο; για σκέψου λίγο πιο μέσα στην ατζέντα, εμείς; αγοράσαμε χρόνο; λεφτά υπήρχαν βλέπω. και το σερν επίσης το επιδοτούμε με δις.

    το ιράν θέλει να έχει λόγο ανάμεσα στις υπερδυνάμεις, πως και σήκωσε τόσο ψηλά τον αμανέ; ζητά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κι αυτό. θέλει καλύτερους όρους για αυτό θέλει να αποκτήσει πυρηνικά και να αποτελεί υπερδύναμη μετά.

    η ατζέντα βρωμάει

    Μου αρέσει!

 1. κάπου είχα διαβάσει ότι τα παιδιά των Γύφτων, δεν εμβολιάζονται, κι ότι χαίρουν άκρας υγείας. δεν ξερω κατά πόσο ισχύει αυτό. κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ εμβόλιο δεν προστατεύει από την ασθένεια 100 τοις εκατό, τι περιέχουν τα εμβόλια; μία πιο ισχυρή για πρόβληματα υγείας στο μέλλον λίστα συστατικών τα περισσότερα εκ των οποίων ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ούτε οι ίδιοι, πιο ισχυρή από την υπόθεση πως προστατεύεται το άτομο από την ασθένεια για την οποία γίνεται το εμβόλιο.

  αν ζητήσετε να υπογραψουν υπεύθυνα χωρίς καμμιά επιφύλαξη των δικαιωμάτων τους οι παιδίατροι και όλα αυτά εγκυκλιακά μορφώματα που δείχνουν να απαιτούν να εμβολιάζετε αβέρτα κουβέρτα τα παιδιά σας πως γνωρίζουν 100 τοις εκατό ΟΛΑ τα συστατικά και όλους τους πιθανούς κινδύνους από παρενεργειες πολύ απλά ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ.

  διότι δεν ξέρουν την τύφλα τους για το τι περιέχει η αμπούλα που έρχεται φιξ πριν μπει στην ένεση.

  εμείς οι γενιές του 70 72 έχουμε μια πικρή ιστορία, με το ζόρι μας εμβολίαζαν στο σχολείο, το θυμάμαι σαν και τώρα, τρέμαμε σαν τα ψάρια έξω από το νερό τότε γιατί «νιώθαμε» σαν αγνά παιδάκια ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

  Μου αρέσει!

  1. ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΛΠ
   Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣ
   ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ
   ‘Get your shots, or else get shot’ δηλαδή, Ή θα φάτε εμβόλιο ή θα φάτε σφαίρα. Αυτό είναι το μήνυμα που που δίνει το ‘φιλανθρωπικό’ ίδρυμα του ζεύγους Bill και Melinda Gates και οι συνεργάτες του. Και σύμφωνα με την Malawi Voice, 131 παιδιά στο Μαλάουι αναγάστηκαν να το σκάσουν στην Μοζαμβίκη με τους γονείς τους προεκειμένου να γλυτώσουν από τα στρατόπεδα εμβολιασμού, αλλά στο τέλος εμβολιάστηκαν υπό την απειλή όπλων.

   Τα παιδιά και οι γονείς ανήκουν σε δυο εκκλησίες που οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις αμφισβητούν τους εμβολιασμούς. Όταν τα παιδιά μετά από ένα μεγάλο διάστημα επέστρεψαν στα σπίτια τους από το μέρος στο οποίο είχαν διαφύγει, ο περιφεριάρχης έστειλε την αστυνομία η οποία οδηγήσε τα παιδιά δια της βίας στο χώρο εμβολιασμού.

   Αναρωτιέται κανείς, αν έλαβαν καθόλου υπόψη τους όλοι αυτοί το ψυχικό τραύμα των παιδιών αυτών που έλαβαν τον εμβολιασμό τους με όπλα στραμένα πάνω τους και που είδαν τους γονείς τους να οδηγούνται φυλακή γιατί αρνιόντουσαν να συμφωνήσουν σ’ αυτό.

   Κι αν όλα αυτά ακούγονται ως τρελά της Αφρικής, το ίδιο σκηνικό παίχτηκε στο Μέρυλαντ (πηγή) πριν μερικά χρόνια με αστυνομία κι άγρια σκυλιά και δικαστήρια.

   Όλο και περισσότερος κόσμος τον τελευταίο καιρό αμφισβητεί τη χρησιμότητα και το όφελος των εμβολίων τόσο στις χώρες του τρίτου κόσμου όσο και της δύσης. Όλη αυτή η προηγμένη νανοτεχνολογία των νέων εμβολίων, λένε, έχει μάλλον σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση πληθυσμού, παρά την υγεία, και πολλές φορές αυτό συμβαίνει και εν αγνοία του κόσμου. (πηγή)

   Το δικαίωμα να διαλέξει κανείς αν θέλει να αναπτύξει φυσικά το αμυντικό του σύστημα υγείας αντί να καταφύγει στα εμβόλια είναι ένα από τα βασικά δικαιώματα που βλέπουμε στα χρόνια μας να χάνεται, με ποικίλους τρόπους: Δια νόμων, εκβιαστικά, εκφοβιστικά, με πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και τώρα με την απειλή όπλων. Το ζεύγος Gates, και ειδικά ο ‘Θεός’ Bill, είναι υπέρ της μείωσης του πληθυσμού στον πλανήτη μας, μιλάει για ένα 15%, αλλά δεν μας λέει ξεκάθαρα: Το νούμερο αυτό πρέπει να φύγει από τον πλανήτη ή τελικά είναι αυτό που πρέπει να εναπομείνει…;Αν δει κανείς το βίντεο από το ίδρυμα Gates, με τη ‘σύζυγο’ στο Μαλάουι, θα νομίσει ότι η όλη προσπάθεια που πάει ‘πέρα κι από το χωριό, σ’ όλο το σύστημα’ είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Όμως οι 11.000 ‘επόπτες υγείας’ που έχουν προσληφθεί γι’ αυτή τη δουλειά, στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ειδικός στρατός, που με της πλάτες της αληθινής αστυνομίας επιβάλει με το ζόρι σε όλους τον εμβολιασμό, με όπλα και απειλές: Αν δεν εμβολιαστείτε θα έχετε νομικές συνέπειες.

   Δεν είναι η πρώτη φορά που η τοπική εφημερίδα αναφέρει τέτοιου είδους περιστατικά και σκηνικά βίας από τα τσιράκια του ‘φιλανθρωπικού’ αυτού ιδρύματος, αλλά στο επίσημο σάιτ του όλα είναι αγγελικά πλασμένα, τα χαμόγελα, οι καλές προθέσεις και οι δικαιολογίες. Αυτό όμως που γίνεται στα παρασκήνια, δηλώνει ότι όλη αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο αγνή δεν λέγεται, αλλά μάλλον σατανική!

   Πηγή

   ΠΗΓΗ: Εμβολιασμοί υπό την απειλή όπλου! – Ίδρυμα Gates http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/gates.html#ixzz271z06Ax3

   ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ

   Στείρωση στα κορίτσια και… οι μάσκες πέφτουν! Ή αλλιώς

   «Δείξε μου το ο φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», λέει ο σοφός λαός. Και στην περίπτωση Ομπάμα, καταλάβαμε αμέσως ποιος είναι μόλις έκανε σύμβουλο του στην κυβέρνηση τον Τζων Χόλντριν. Τον ‘Τσάρο της Επιστήμης’, όμως τον ονομάζει, χαρακτηρισμός ίσως λιγότερο λατρευτικός από εκείνον του Ροκφέλερ, ‘Ο άνθρωπος που περπατάει πάνω στο νερό’… Και ποιος είναι αυτός ο Χόλντριν; Ο συγγραφέας του Ecoscience, ενός βιβλίου πολυσέλιδου, γραμμένο στην δεκαετία του ’70, που θα το ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ.

   Γιατί όσα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει εκείνος, ο ‘Τσάρος’ τα ολοκληρώνει, προτείνοντας τρόπους και μεθόδους αποπληθυσμού, στο όνομα -ΠΑΝΤΑ- της διάσωσης του πλανήτη! Κι έτσι όσα προγράμματα γεωμηχανικής και αποπληθυσμού δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στην συνεργασία του με τον Μπιλ Κλίντον, έρχεται τώρα με τον Ομπάμα, και μέσω του προγράμματος Obamacare, να κάνει τα σχέδια του πράξη.

   Οι μάσκες πέφτουν

   Φαίνεται ότι το εμβόλιο των κοριτσιών για τον καρκίνο της μήτρας δεν πάει όσο καλά το περίμεναν. To Gardasil, που υποτίθεται θα προστάτευε έναντι του ιού HPV, εκτός από τις απίστευτες νευρολογικές παρενέργειες που επιφέρει, πολλές φορές και τον θάνατο, θεωρήθηκε ακόμα ύποπτο για μια ‘παρενέργεια’ που επιφέρει στειρότητα. Έτσι άρχισε η ενημέρωση του κοινού και ο περισσότερος κόσμος αρνείται να το δοκιμάσει στα κορίτσα του. Γι’ αυτό πέαρασαν στο Plan B. Κι εδώ οι μάσκες πέφτουν και βλέπουμε τα τρομακτικά πρόσωπα. Η ‘δωρεάν’ φροντίδα του Ομπάμα, από 1ης Αυγούστου, περιλαμβάνει προγράμματα στείρωσης σε κορίτσια 15 ετών χωρίς καμία γονική συναίνεση! Οι έφηβες, με την όση πείρα και μυαλό διαθέτουν σ’ αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, μπορούν να πάρουν μια τόσο σοβαρή απόφαση και απολύτως μη αναστρέψιμη, που αφορά στο μέλλον τους ως άτομα και ως μέλη ενός συνόλου. Και την διαολόσταλτη αυτήν ιδέα – και άλλες πολλές – θα την βρείτε στο Ecoscience του Χόλντριν, της δεκαετίας του ’70, μιας δεκαετίας που στήθηκαν και οργανώθηκαν τα μεγάλα κόλπα: ‘Μείωση και Έλεγχος του πληθυσμού’, καθώς και η απάτη της ‘Κλιματικής Αλλαγής’.

   Στην Αμερική του Ομπάμα, πρέπει να είσαι 16 για να πιάσεις τιμόνι, 18 για να ψηφίσεις, 21 για να πιείς αλκοόλ, αλλά… μόλις 15 για να αποφασίσεις αν θες παιδιά σε μια περίοδο που οι ορμόνες σου τρελαίνονται και οι πρώτοι εφηβικοί έρωτες χτυπούν την πόρτα της ζωής σου. Σατανικές αποφάσεις, από σατανικά μυαλά. Ένα μόνο έχουμε να πούμε ακόμα. Ότι αυτό που στην αρχή ξεκινάει σαν οικειοθελής απόφαση, στο τέλος καταλήγει σαν νόμος. Το γράφει στο βιβλίο του ο Χόλντριν, κι αυτό έγινε ήδη και στην Κίνα. Στην Ινδία χαρίζουν αυτοκίνητα στους φτωχούς που οικειοθελώς προσφέρονται στη στείρωση.

   Κι ενώ ο αριθμός του δυτικού πληθυσμού μειώνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια, στην Αφρική Ο Μπιλ Γκέιτς εμβολιάζει τα παιδιά υπό την απειλή όπλων για ‘έλεγχο πληθυσμού’, τα τσιράκια της παγκόσμιας ελίτ συνεχίζουν τη βρώμικη προπαγάνδα τους για δήθεν υπερπληθυσμό πάνω στη γη. Κι αναρωτιόμαστε… τα νούμερα που παρουσιάζουν μήπως είναι κι αυτά παρόμοια μ’ εκείνα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης; Μια φούσκα και μισή, δηλαδή…

   Πηγή: Στείρωση στα κορίτσια και… οι μάσκες πέφτουν! Ή αλλιώς «Obamacare» – RAMNOUSIA

   Μου αρέσει!

   1. πρώτη αιτία θανάτου ανά τον κόσμο να ξέρετε πως είναι

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο δηλητηριάζει τις ζωές των πολιτών, και στο τέλος τα τινάζουν οι πολίτες εξαιτίας κάποιου κρατικού θέματος.

    από κακοτεχνίες στους δρόμους μέχρι εγκρίσεις και εγκυκλίους εμβολίων, από πραξικοπήματα μέχρι απλές ματατζίδικες δουλειές, από υπογραφές σε εθνικά ζητήματα και ανακοινώσεις Μπεν-άκη σε παπούλια μέχρι μικρολαμογιές, από κακή συνεννοηση μέχρι προσυνεννόηση κρατικών φορέων, ναι αγαπητοί

    βάλτε τα ούλα μέσα στο κρατικό τσουβάλι που μας κρατά όλους τους πολίτες.

    Μου αρέσει!

 2. τα αντισώματα τα αναπτύσσουν φυσιολογικά όλοι οι οργανισμοί ζώων κι ανθρώπων στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, ίσως έτσι εξηγείται αυτό με τα παιδιά που ζουν κυριολεκτικά στην ύπαιθρο όπως των Γύφτων, έρχονται σε επαφή με όλους τους πιθανούς κινδύνους και αναπτύσσουν φυσιολογικά όλα τα αντισώματα, ένα μεγάλο συν το πρώτο πραγματικό και άκακο booster του ανοσοποιητικού είναι το μητρικό γάλα, ο θηλασμός.

  Μου αρέσει!

 3. α) Εχετε δει πολλούς Γύφτους να περνάνε τα 50; Αμα γίνει καμιά γκέλα και τα περάσει, τον κάνουν και αρχηγό, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν έχει δόντια…
  β) Το 1950 έιχατε τη βιολογική μόλυνση που έχουμε το 2012;
  γ) Το 1950 είχατε πολλαπλασιαμούς αυτοάνοσων νοσημάτων που χουμε το 2012;
  δ) Το 1950 υπήρχε η αστικοποίηση και η Αθήνα είχε 5.000.000 κατοίκους και 1.000.000+ παράνομους αλλοδαππούς;
  Η λίστα μπορεί να είναι ατελείωτη.
  Προφανώς και δεν πρέπει να γίνουμε Κατακουζήνες, αλλά εφόσον οι συνθήκες διαβίωσης έχουν παρεκτραπεί(ειδικά στα αστικά κέντρα) και ο Φοβος μπαίνει στο παιχνίδι…
  Παραβιάζουμε ανοικτες πόρτες αν ισχυριστούμε οτι κάποιες Φαρμακευτικές εταιρείες κινούνται εκτός νόμου ειδικά με τον εμβολιασμό και αυτό το χουν πληρώσει ακριβά τα παιδάκια στην Αφρική…
  Ωστόσο πόσες ασθένεις εξαλείφθηκαν, πόσες νεαρές ζωές σώθηκαν από πρωτοπόρους Ιατρούς και Φαρμακευτικές εταιρείες;
  Και εν τέλει μιλώντας και ως γονιός το άρθρο με προβλημάτισε. Αλλά ποιος μπόρεί να εξασφαλίσει σε μένα οτι οι συνθήκες υγιεινής που εγώ τηρώ στο σπίτι μου τηρούνται και στα σπίτια των αλλοδαπών ή αν θέλετε και των Ελλήνων συνομωσιολογων;
  Και αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα ο άνθρωπος κουβαλάει σταυρό, οι λέξεις συμπάθειας είναι λίγες, τα αισθήματά μου μαζί του.

  Μου αρέσει!

  1. συνθήκες υγιεινής χμμ, ξέρεις έγινε ένα πείραμα να δούν πόσοι μικροοργανισμοί μικρόβια βακτηρίδια αναπτύσσονται σε μία

   σαπουνισμένη επιφάνεια
   και μία απολυμασμένη

   αφού πρώτα είδαν πόσα επιβίωσαν από τον πρώτο καθαρισμό και το δεύτερο και πήρε το χρυσό ο δεύτερος καθαρισμός

   έλεγξαν μετά από λίγη ώρα την ανάπτυξη τους εκ νέου, διότι αν πιστεύει κανείς πως αφου έβαλε χλωρίνη σε όλο του το σπίτι γλύτωσε για μια βδομάδα, (εδώ δεν γλυτώνεις μερικές ώρες) από μικρόβια βακτηρίδια ιούς κλπ τότε πιστεύει και στο Κουρεμένο Αυγό.

   λοιπόν, στην απλά σαπουνισμένη επιφάνεια εμφανίστηκαν τα ίδια μικροαποτέτοια κι έκοβαν τις συνήθεις βόλτες τους

   στην άλλη εμφανίστηκαν πολλαπλασιασμένα. αν κρίνει κανείς τις δύο επιφάνειες μετά από λίγη ώρα, τότε αυτή που φαντάζει πιο καθαρή πιο ασφαλής ήταν αυτή που σαπουνίστηκε απλά όχι αυτή που απολυμάνθηκε!

   όσον αφορά τους Γύφτους μπορεί να είναι η κράση τους τέτοια, να είναι καθαρά ανθρωπολογικό θέμα.

   Μου αρέσει!

 4. Ζητάς από τον διευθυντή του σχολείου, που ζητάει εμβολιασμούς γιά το παιδί σου, να σου δείξει τον Νόμο (που δήθεν μιλάει γιά υποχρεωτικά εμβόλια).
  Εάν σου δείξει εγκύκλιο, του απαντάς πως η εγκύκλιος ΔΕΝ είναι νόμος, άρα δεν δεσμεύει κανέναν.
  Εάν επιμείνει, του απαντάς ότι από τον Φεβρουάριο του 2006 υφίσταται (με νομολογία) ΑΤΟΜΙΚΗ ευθύνη υπαλλήλου, και καλά θα κάνει να προσέχει τί λέει. ΔΕΝ θα τον καλύψουν οι προϊστάμενοί του. Εάν επιμείνει ξανά, του δίνεις το τηλέφωνο του δικηγόρου σου, να τα πει σ’ αυτόν.

  Προσέχετε τα εμβόλια, διότι μερικά περιέχουν βαρέα μέταλλα (πχ υδράργυρο), τα οποία διαλύουν τον εγκέφαλο του μωρού / παιδιού και δημιουργούν τουλάχιστον αυτισμό. (Αυτά δεν τα λέω εγώ, αλλά πρόσφατο πόρισμα του ΜΙΤ.) Δεν είναι τυχαίο ότι προσφάτως έχει γεμίσει η Ελλάδα με ινστιτούτα εργοθεραπείας / λογοθεραπείας, και παιδιά (ιδίως αγόρια) που δεν μιλάνε.

  Μου αρέσει!

  1. Στην κόρη μου (5,5 χρονών) της έκανα σχεδόν όλα τα εμβόλια ως «άβγαλτη» και «ανενημέρωτη» μάνα. Στην πορεία το ανοσοποιητικό της «τσακίστηκε» στην κυριολεξία. Εκτός από πυρετούς, ωτίτιδες, γαστρεντερίτιδες κλπ είχαμε και ήπιο άσθμα που σημαίνει ότι 8-10 από τους 12 μήνες ήμασταν με μάσκες και αντισταμινικά. ‘Οταν έγινε 3,5 χρονών πήγαμε σε ομοιοπαθητικό, ο οποίος έχει ένα μηχάνημα (Bicom 2000) με το οποίο μπορεί και βλέπει σε ποια εμβόλια αντιδρά άσχημα ο οργανισμός του παιδιού και μπορεί επίσης και κάνει και απευαισθητοποίηση των παρενεργειών (ως ένα σημείο) που έχουν προκληθεί από αυτά. Μας είπε ότι τη ζημιά, της την έκανε το MMR και το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς (την οποία παρεπιτόντως, παρά το εμβόλιο, την κολλήσαμε…χα…χα).
   Από εκείνο το σημείο και μετά σταματήσαμε τους εμβολιασμούς. Από τότε και με τη βοήθεια του ομοιοπαθητικού και του μηχανήματος, είμαστε σε άριστη κατάσταση. Εδω και 2 χρόνια δεν έχει ξαναπάρει ούτε αντιβίωση, ούτε μάσκες, ούτε οποιοδήποτε άλλο φάρμακο (εκτός βέβαια από ομοιοπαθητικά)
   Φέτος την έστειλα νηπιαγωγείο και δεν είχαμε πρόβλημα με το γεγονός ότι λείπουν οι εμβολιασμοί μετά τα 3,5 της χρόνια.
   Φοβάμαι όμως πως του χρόνου στο δημοτικό μπορεί να το προσέξουν.
   Όπως επίσης έκανα και δεύτερο παιδί του έκανα 3 δόσεις infanrix και μία δόση Prevenar και μετά επίσης τα σταμάτησα, καθώς ο ομοιοπαθητικός (ο οποίος ήταν αντίθετος με τον όλο εμβολιασμό, αλλά είχα τον άντρα μου που ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια) μας ενημέρωσε ότι στο εμβόλιο του μινιγγιτιδόκοκκου αντιδράει άσχημα ο οργανισμός του που σημαίνει ότι πιθανόν θα έχει παρανέργειες, οπότε με την ευκαιρία σταματήσαμε όλα τα εμβόλια του.
   Έχω λοιπόν μεγάλη ανησυχία για το πως θα αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση στο σχολείο.

   Επειδή λοιπόν σε βλέπω λίγο ενημερωμένο με το θέμα του σχολείου, θα ήθελα να σε ρωτήσω, εάν τα παιδιά σου πηγαίνουν σχολείο και αν ναι πως αντέδρασαν στο σχολείο σχετικά με το βιβλιάριο των εμβολίων και αν κάνοντας χρήση των παραπάνω οδηγιών που αναφέρεις, σταμάτησαν να σε ενοχλούν με αυτό το θέμα?

   Πάντως είναι τρομερό, να μην σε αφήνουν να αποφασίσεις για το μέλλον του παιδιού σου.
   Τον μικρό έχω να τον πάω στην παιδίατρο 6 μήνες (είναι 2 ετών) καθώς δεν έχω το κουράγια να αντιμετωπίσω την πίεση για τον εμβολιασμό του.

   Μου αρέσει!

   1. μακρια απο ομοιπαθητικη ,προσωπικα δεν κανω κανενα εμβολιο στα παιδια . Γνωμη μου ειναι να τα εμβολιαζεις καθε κυριακη με θεια κοινωνια , με μπολικη αγαπη και κατανοηση και μην φοβασαι τιποτα.

    Μου αρέσει!

   2. Μην είσαι απόλυτος για την ομοιοπαθητική. Σίγουρα υπάρχουν γιατροί αυτού του τομέα που δεν επιτελούν ορθά την ειδικότητα αυτή, είτε από αλλαζονία είτε από άγνοια είτε από φόρτο εργασίας και μιλάω εκ πείρας καθώς έτυχε να συνεργαστούμε και με τέτοιους ανθρώπους, κάτι που το συναντάς όμως και με τους γιατρούς της κλασσικής ιατρικής.
    Παρ’ όλα αυτά, ο γιατρός που έχουμε βρει μας έχει βοηθήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα, εκεί που η κλασσική ιατρική σήκωνε τα χέρια ψηλά και πίστεψε με από την οικογένειά μου μόνο έχω να σου πω δεκάδες περιστατικά με «αμεσότατα» αποτελέσματα. Μένουμε Θεσσαλονίκη και ο γιατρός μας είναι Λάρισα. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη δεν καταφέραμε να βρούμε αντάξιό του. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν, κάνουν τους ανθρώπους να αποκτούν μία αρνητική εικόνα για αυτήν την επιστήμη.
    Όσο για τη Θεία Κοινωνία, είναι καλή ως Θεία Κοινωνία και όχι ως γιατρικό, π.χ. στη δυσανεξία της κόρης μου στη γλουτένη, δεν νομίζω πως η Θεία Κοινωνία μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα, ούτε η αγάπη, ούτε η κατανόηση…. όλα αυτά λειτουργούν συμπληρωματικά!

    Μου αρέσει!

   3. Ακριβως τα ιδια προβληματα ειχαμε και εμεις. Με την πλειοψηφια φιλων και συγγενων που εχω μιλησει αντιμετοπιζουν τα ιδια προβληματα με τα δικα τους παιδια. Τι ψυχη θα παραδοσουν ολοι αυτοι που στις πλατες μικρων παιδιων βγαζουν εκατομμυρια;;;;

    Μου αρέσει!

  1. μήπως έχει βρεθεί εμβόλιο για τον γιατρό που θα υπογράψει χωρίς καμμιά επιφύλαξη των δικαιωμάτων του ότι γνωρίζει κι έχει αναλύσει προσωπικά όλα τα συστατικά του κάθε εμβολίου που κυκλοφορεί στην φαρμακευτική πιάτσα και αναλαμβάνει την ευθύνη για όποια παρενέργεια εκδηλωθεί; γιατί αυτός μια ένεση θα κάνει όχι χειρουργείο πολύωρο για να σώσει έναν ασθενή, μια ένεση αγνώστου ταυτότητος.

   Μου αρέσει!

   1. ντάξ να μας πετά την μπάλα ένας γιατρός όταν μας λέει «φίφτυ φίφτυ να σωθεί ο πατέρας σας στην εγχείριση, αλλά αν πετύχει θα ζήσει δέκα χρόνια παραπάνω, βάζετε μια υπογραφούλα;»

    αλλά αυτήν την εμβολιακήη μπάλα να την κρατήσει στα χεράκια του, κι όχι να την πετά στον κόσμο. αν είναι σοβαρός άνθρωπος με τιμή κι αξιοπρέπεια. αλλιώς μοκο.

    Μου αρέσει!

  2. εαν μου υπογραψεις μια υπευθυνη δηλωση οτι αναλαμβανεις την ευθυνη σε περιπτωση που παρουσιασει τις παρενεργειες τοτε να πω οτι εισαι μαγκας ,αλλα φοβαμαι οτι δεν εχεις το θαρρος να το κανεις επειδη φοβασαι . Απλως πεφτει η ευθυνη στους γονεις και εσυ μιλας εμβολιο βλακειας . Ετσι τον κανω και εγω τον γιατρο

   Μου αρέσει!

  3. Θα συμφωνήσω με την άποψη του/της παιδιάτρου, καθώς μόνο με ένα τέτοιο εμβόλιο υπάρχει ελπίδα να βελτιωθεί ο κλάδος τους και χαίρομαι που αυτοί που υπηρετούν αυτόν τον κλάδο έχουν τόσο βαθιά αυτογνωσία.

   Μου αρέσει!

  4. Ποσα περνεις γιατρε απο καθε εμβολιο που κανεις σε παιδακι; Η κορη μου ειχε καθυστεριση στην ομιλια. Αρχισε να μιλαει στα 3 της χρονια και αυτο με βοηθεια λογοθεραπευτη επι 1.5 χρονο. Το ανοσοποιητικο της τσακιστηκε στην κυριολεξια αφου 9 μηνες τον χρονο ηταν αρρωστη και κανενας παιδιατρος δεν εβρισκε τι ειχε. . . απλα μας εδειναν aeurious και aeroline εναλαξ (τα οποια την βοηθουσαν επιφανειακα για λιγες μερες και υστερα αρρωστενε πιο βαρια). Ευτυχως ο Θεος εστειλε στον δρομο μας εναν ομοιοπαθητικο γιατρο ο οποιος βοηθησε το παιδακι μας με αγωγη και στην ομαλια του και στο αναπνευστικο του. Και μονο αφου ειχαμε ενημερωθει για καποια πραγματα απο τον ομοιοπαθητικο μας και μιλησαμε με στοιχεια στον λογοθεραπευτη αυτος παραχτηκε οτι στο προβλημα του παιδιου κατα 99% ειχαν συμβαλει τα εμβολια. Μαλιστα παραδοχη ειχαμε και απο το στομα παιδιατρου οταν πηγαμε να παρουμε το χαρτι για την εγγραφη της στο δηματικο. Για να ειμαι ακριβης ο παιδιατρος αρνιοταν στον αντρα μου οποιαδηποτε ευθυνη των εμβολιων αλλα οταν ο ειδικευομενος τον ρωτησε αν ενα εμβολιο μπορει να κανει τετοια ζημια εκανε το λαθος να του απαντησει καταφατικα μπροστα μας ξεχνοντας οτι ημασταν παροντες. Για να μην ανφερθω στο τι εβλεπαν τα ματια μου οσο περιμενα στο σαλονι υποδοχης του λογοθεραπευτη . . .. παιδακια με σοβαρα προβληματα ομιλιας που ειχαν δημιουργησει προβληματα συμπεριφορας, ψυχολογικα ακομη και μαθησιακες δυσκολιες και φυσικα περιπτωσεις αυτισμου. Αυτο το αρθρο ειναι γραμμενο απο επιστημονα και βασιζεται σε μελετες: http://www.classical-homeopathy.gr/texts/vaccination.htm Δεν θα βγαλετε χαζουν ή τρελους ακομη και συναδελφους σας.

   Μου αρέσει!

  5. Να στο κανω εγω το εμβολιο για τη βλακεια, γιατραρα μου !!!!

   150 Years of Disatrous Advice on Children’s Health
   http://www.naturalnews.com/022389_doctors_bad_medicine.html

   The false gods of scientific medicine revealed: It’s a cult, not a science http://www.naturalnews.com/021922_junk_science_conventional_medicine.html

   http://www.naturalnews.com/009173_organized_medicine_prescription_drugs.html
   Experiment shows medical doctors to be glorified drug dealers, easily manipulated by drug companies

   Doctors are the Third Leading Cause of Death in the US
   http://www.alkalizeforhealth.net/Ldoctordeath.htm

   ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ????

   http://www.whale.to/m/doctors.html

   FLU AND THE FLU VACCINE RACKET

   http://www.whale.to/vaccines/flu.html

   Oseltamivir (Tamiflu )

   http://www.whale.to/a/tamiflu_h.html

   http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_Pharma

   Bad Pharma: How Drug Companies Mislead Doctors and Harm Patients

   is a book by British physician and academic Ben Goldacre about the pharmaceutical industry, its relationship with the medical profession, and the extent to which it controls academic research into its own products.[1]

   The book was published in September 2012 in the UK by the Fourth Estate imprint of HarperCollins, and in February 2013 in the United States by Faber and Faber.

   Goldacre argues in the book that «the whole edifice of medicine is broken,»

   because the evidence on which it is based is systematically distorted by the pharmaceutical industry.[2]

   He writes that the industry finances most of the clinical trials into its own products, that it routinely withholds negative data, that trials are often conducted on small groups of unrepresentative subjects, that it funds much of doctors’ continuing education, and that apparently independent academic papers may be planned and even ghostwritten by pharmaceutical companies or their contractors, without disclosure.[3]

   Goldacre calls the situation a «murderous disaster,» and makes suggestions for action by patients’ groups, physicians, academics and the industry itself.[4]

   http://www.bbc.com/news/health-26954482

   10 April 2014 Last updated at 00:56 GMT

   Tamiflu: Millions wasted on flu drug, claims major report

   By James Gallagher Health and science reporter, BBC News

   Hundreds of millions of pounds may have been wasted on a drug for flu that works no better than paracetamol, a landmark analysis has said.

   The UK has spent £473m on Tamiflu, which is stockpiled by governments globally to prepare for flu pandemics.

   The Cochrane Collaboration claimed the drug did not prevent the spread of flu or reduce dangerous complications, and only slightly helped symptoms.

   Μου αρέσει!

 5. κανενας δεν μπορει να υποχρεωσει το παιδι εκτος απο τους γονεις του!

  Αν εχουν δικιο να εξηγησουν…και οχι να νομοθετησουν!

  Ξυπνησαμε …ξερουμε ….απαιτουμε!

  Εμεις ως την ενηληκιωση ειμαστε υπευθυνοι για τη ζωη του παιδιου μας…

  και αυτα περι μολυνσεων….

  οι γεροι μας δεν εκαναν …και ουτε πεθανε κανενας στη ταξη….

  Αλλωστε θα μολυνθει το δικο μας παιδι…

  ΤΟ ΟΛΟΔΙΚΟ ΜΑΣ!

  Μου αρέσει!

 6. Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα στο ΑΧΕΠΑ

  http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&pubid=6323625&subid=2

  Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

  Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

  «Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι… Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ’ εμάς» τόνισε ο υπουργός.

  Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: «Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή… Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

  Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, «το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα».

  Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

  Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

  Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι’ αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

  «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού».

  Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s