Σάπιοι, δειλοί και προδότες

https://i1.wp.com/38gym-athin.att.sch.gr/images/28_oktober/28_10_2007/main.jpgΓράφει ο Δημήτρης Νατσιός

Δάσκαλος, Κιλκίς

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι εφ’ οις δει ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι’αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης. Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V.

Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων. Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία.

Η Ισπανία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο Φράνκο είχε χρησιμοποιήσει τα γερμανικά «στούκας», για να καταστρέψει την «Γκουέρνικα» και τους μαχητές της ελευθερίας, παρέμεινε ευνοϊκώς ουδέτερη. Η Πορτογαλία το ίδιο. Η Ιταλία μέχρι ενός σημείου ήταν συνοδοιπόρος. Η Ιρλανδία δεν γνώρισε την Κατοχή των κτηνανθρώπων. Εμείς όμως…

Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους. Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους.

Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τυφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!

Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).

Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000).

Πέθαναν από πείνα σ’ ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000).

Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά (300.000).

Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000).

Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000).

Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).

Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες, έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000)!

Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας. Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά. Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες. Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.

Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία.

Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών.

Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.

Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33).

Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια βούτηξαν τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6)!

Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι συμπατριώτες, οι δάσκαλοι, οι ομοϊδεάτες της Μέρκελ, του Ρέσλερ, του Σρόιντερ άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63)!

Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.

Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).

Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου.

Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας.

Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%. Η κατεστραμμένη δηλαδή Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.

Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938! Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει. Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος. Γιατί; Γιατί η Ελλάδα, από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, κυβερνήθηκε από σάπιους, δειλούς και προδότες. Τρισεκατομμύρια χρωστούν οι «Ούννοι», αν συνυπολογιστεί και το «κατοχικό» δάνειο.

Και επιτρέπεται η σημερινή Γερμανία, αυτή που κατέστρεψε απ’ άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, δολοφονώντας και τον ανθό της, να είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και η Ελλάδα να λιμοκτονεί και να εκλιπαρεί; Η απάντηση, ξαναλέω, υπάρχει: Γιατί την Ελλάδα την κυβέρνησαν Γραικύλοι και σάπιοι, καθάρματα που και σήμερα μπήγουν καρφιά στο φέρετρό της. Ανήθικα, διαλυμένα υποκείμενα που διορίζουν τις παρασιτικές οικογένειές τους στο δημόσιο. Που μαγάρισαν την πατρίδα μας. 3.000 «ταγκαλάκια» από το Πακιστάν παρήλαυναν στο κέντρο της Αθήνας, ψέγοντάς μας για ρατσισμό; Ποιοί; Αυτοί που το 1974 έστελναν συγχαρητήρια και εθελοντές ταλιμπάν στα λυσσασμένα σκυλιά του Αττίλα, για την καταστροφή της Κύπρου και αναγνώριζαν αμέσως το ψευδοκράτος του Ντεκτάς;

Δήλωσε ο τάχα και πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας ότι τα έχουν με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, που τους αναγκάζουν να εκπατρίζονται. Να κάτσουν στην πατρίδα τους και να τους πολεμήσουν. Έτσι κάνουν οι λαοί που μήγαρις έχουν στο νου άλλο πάρεξ ελευθερία. Πότε έκαναν μία πορεία διαμαρτυρίας οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, ομού με τα ημέτερα προοδευτικά σαπρόφυτα, υπέρ της ελευθερίας των χωρών τους, καταλήγοντας στην αμερικανική πρεσβεία – «πρωθυπουργική κατοικία»; Κι αν μας λένε ρατσιστές, απαντώ ότι έχω τον ίδιο ρατσισμό που είχε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Παπαφλέσσας. Και για τον «ρατσισμό» αυτό είμαι υπερήφανος, γιατί στην καθ’ ημάς γλώσσα λέγεται φιλοπατρία. Το δίλημμα σήμερα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, εντός ή εκτός Ευρώπης. Το κυβερνολόι και οι ανθρωποκάμπιες που το δορυφορεί δεν έχουν τέτοια διλήμματα. Τα θησαυροφυλάκια του κόσμου είναι γεμάτα από τις παλιανθρωπιές και τις κλεψιές τους. Τους ενδιαφέρει μόνο να παραμείνουν στην εξουσία, για να σκοτώνουν το χρόνο τους. Μέσα στην Ευρώπη, σημαίνει εφιαλτική λαθρομετανάστευση, εκβιασμοί, αναξιοπρέπεια, ανεργία, ιστορική ευθανασία. Εκτός υπάρχει ελπίδα να σωθούμε, καταργούνται οι ρυπαρές συνθήκες, το Ισλάμ ας βρει άλλη πύλη εισόδου.

Και μια και αυτές τις ημέρες αναθυμόμαστε το «ξόδι» της Μικρασίας, την καταστροφή του ’22, δημοσιεύω κάτι που αναγράφεται στο «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, που δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας. Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας: «Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον “Ζαν”, μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους». Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για “σαπούνι Μασσαλίας”. Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν. Είναι από τα λεγόμενα ανοίγματα του δυτικού “πολιτισμού” προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ…

29 thoughts on “Σάπιοι, δειλοί και προδότες”

 1. Δάσκαλε,παρακαλούμε,νά γράφεις ποιό συχνά………………………….

  Like

 2. “Και επιτρέπεται η σημερινή Γερμανία, αυτή που κατέστρεψε απ’ άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, δολοφονώντας και τον ανθό της, να είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και η Ελλάδα να λιμοκτονεί και να εκλιπαρεί;
  Η απάντηση, ξαναλέω, υπάρχει:”

  Γιατί η Ελλάδα κατοικείται ως επί το πλείστον από Ελληνες, ενώ η Γερμανία ως επί το πλείστον από Γερμανούς.

  Ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει!

  Like

 3. διαβάζοντας κανείς το κείμενο μένει με μια παράξενη αίσθηση. αντί να μισήσει, να τιμωρήσει παραδειγματικά και να σβήσει απ τις μνήμες της ιστορίας, ως ώφειλε, τους σάπιους προδότες που κυβερνούν σήμερα [και χτες] τις τύχες της χώρας ξεζουμίζοντας τον λαό, καταστρέφοντας το δυναμικό της και καταδικάζοντάς την στην ύφεση και την απαξίωση, υποσχόμενοι στους δανειστές ότι θα αποπληρώσουμε ένα επαχθές και πλασματικό χρέος τελικά γεμίζει ένα ανήμπορο μίσος για όλους τους άλλους που απλά ”βρίσκουν και τα κάνουν”, γιατί εξίσου απλά κοιτάνε το συμφέρον τους.

  γιατί να δείξει ο γερμανός εργάτης αλληλεγγύη στον έλληνα εργάτη; αφού η δουλειά του πρώτου περνάει μέσα απ την ανεργία του δεύτερου. ο γερμανός εργάτης ψηφίζει την ”νεοναζίστρια” μέρκελ που υπερασπίζεται τα δικαιώματά του ενώ ο έλληνας εργάτης ψηφίζει τα γνωστά σαπρόφυτα, δεξιο-αριστερο-σοσιάλ που υπερασπίζονται τα δικαιώματα της μέρκελ [και του γερμανού εργάτη].

  λείπει παντελώς απ το κείμενο μια πρόταση επίλυσης αυτού του προβλήματος. τα σαπρόφυτα δεν ”άρπαξαν” την εξουσία με πραξικόπημα, ούτε με επανάσταση που χάθηκε στο δρόμο. την άρπαξαν με δόλια ψέματα, απατηλές υποσχέσεις, ωραία λογάκια, που από 4ετία σε 4ετία διαψεύδονταν παταγωδώς.

  κι όμως συνέχισαν να κερδίζουν τις εκλογές, με τα ίδια ωραία λόγια, και με τις ψήφους του ίδιου λαού. πού είναι η ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία;
  η ”νεοναζίστρια” μέρκελ ό,τι κάνει το κάνει σε αγαστή συνεργασία με τους γερμανούς βιομήχανους, επιχειρηματίες, ολιγάρχες. πού είναι οι έλληνες βιομήχανοι, επιχειρηματίες, ολιγάρχες να στηρίξουν την ελληνική κυβέρνηση απέναντι στην γερμανική ομάδα συμφερόντων;

  μα, έχουν διαβεί το δούναβη και ετοιμάζονται οσονούπω για το επόμενο οκτόμπερφεστ. γαλόνια μπυρόνια εις ”υγείαν” των ελληνικών κορόιδων.

  η λύση είναι στα χέρια του λαού λοιπόν. μόνο απ αυτόν θα προέλθει. χρειάζεται να καταλάβει ότι δεν μπορεί να ψηφίζει πλέον τους σάπιους και δειλούς προδότες.
  πρέπει να βγάλει απ τα σπλάχνα του αδιάφθορους και πραγματικούς έλληνες ηγέτες, που θα θυσιάσουν το προσωπικό-ατομικό συμφέρον στο βωμό της πατρίδας σαν εξαγνισμό του κακού παρελθόντος και σαν νέο εθνικό συμβόλαιο για το μέλλον της πατρίδας. όχι μόνο πρέπει να βγάλει απ τα σπλάχνα του πραγματικούς έλληνες ηγέτες, αλλά και πραγματικούς ευπατρίδες βιομήχανους, επιχειρηματίες κι ολιγάρχες. ευεργέτες της πατρίδας.

  και όπως όλοι αυτοί θα θυσιάσουν το ατομικό συμφέρον για το συλλογικό συμφέρον, έτσι κι ο ψηφοφόρος θα κληθεί να ψηφίσει με βάση το συλλογικό κι όχι το στενό ατομικό συμφέρον. ίσως βέβαια να μην υπάρχουν πλέον περιθώρια για ”εκλογικές” καραγκιοζοπαραστάσεις.

  αλλά να βαδίζουμε νομοτελειακά στο μονοπάτι της εξέγερσης. πάλι θα χυθεί αίμα, αλλά θα γεννηθεί μια νέα ελλάδα, ώριμη απ τα οικτρά λάθη και τις προδοσίες του παρελθόντος.

  Like

  1. Μην είσαι τόσο σίγουρος πως θα είναι ώριμη από τα οικτρά της λάθη.
   Δηλαδή πόσες φορές θα πρέπει να κάνει τα ίδια λάθη για να μάθει επιτέλους από αυτά;
   Όσο περιμένουμε να μας βοηθήσει ο Θεός, ή τίποτα μεγαλόψυχοι δήθεν φιλέλληνες, τόσο θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη.

   Like

 4. Σαπιοι δειλοι προδοτες!Ετσι ακριβως!Αλλα τι περιμενουμε να συμβει στο εθνος μας οταν στο σχολειο διδασκουμε τρεις ωρες εβδομαδιαιως σκοταδισμο,ως απογονοι του αβρααμ και καθολου την φιλοσοφια των προγονων μας!ποια η διαφορα μεταξυ των εδω ταλιμπαν και των παρελασαντων στο συνταγμα;

  Like

  1. Aγαπητέ vassilis,
   δεν ξέρω ούτε ποιος είσαι, ούτε τι έχεις κατά νου γράφοντας ένα τέτοιο αποπροσανατολιστικό και διχαστικό σχόλιο.
   Επειδή ο κ.Νατσιός είναι γνωστός σε όλους μας για την αγωνιστικότητα και το θάρρος του, όπως και την καθαρότητα των απόψεών του έσο συνετός και μην τον χαρακτηρίζεις σκοταδιστή (δεδομένου ότι για σένα όλοι οι χριστιανοί είμαστε απόγονοι του Αβραάμ κι άλλα τέτοια φαιδρά ).
   Σε τι Θεό πιστεύει ο καθένας μας άστο καλύτερα.Όλοι μας θα κριθούμε από τα ελάχιστα που καταθέτουμε σ’ αυτήν την πατρίδα.
   Σου γράφω όχι για να προκαλέσω αντιπαραθέσεις που μερικοί τις βαφτίζουν διάλογο αλλά για να προβληματιστείς και να φείδεσαι των προσβλητικών και διχαστικών σχολίων.
   Εδώ που φτάσαμε δεν περισσεύει κανείς.Δεν προλαβαίνουμε να μαλώνουμε μεταξύ μας και αν δεν συνθέσουμε τις διαφορές μας με σεβασμό ο ένας για τον άλλον θα δικαιώσουμε τα σχέδια των κατακτητών μας.Ας μην τους δώσουμε αυτή τη χαρά.

   Like

   1. Δεν το βρίσκω καθόλου διχαστικό και προσβλητικό.
    Που είναι ο θρησκευτικός σας ηγέτης;
    Μήπως στη Πάρο με τον ΓΑΠ;
    Ακόμα να διδαχθείτε από τα λάθη σας;
    Ακόμα περιμένετε να τους τιμωρήσει ο Θεός;
    Θα πείτε για άλλη μιά φορά σφάξε με πασά μου ν’αγιάσω;

    Like

 5. Δυστυχώς, το περιεχόμενο του άρθρου ανταποκρίνεται πέρα για πέρα στην πραγματικότητα.Εμείς, λοιπόν, τι κάνουμε; Απλώς, προτιμούμε έναν αργό, βασανιστικό και όσο γίνεται πιο αναξιοπρεπή θάνατο, από του να πούμε στην κυρία Μέρκελ και τους πέριξ αυτής δυνάστες μας ένα μεγάλο “ΓΕΙΑ”. Και στη συνέχεια, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στις δυνάμεις της φυλής μας και ….να αρχίσουμε να μετατοπίζουμε βουνά!

  Ρομαντισμοί χωρίς βάση….θα πουν οι πολλοί. Θα ήμασταν, ωστόσο, ακόμη κάτω από τον τουρκικό ζυγό, αν οι πρόγονοί μας δεν πίστευαν τότε , ότι ναι, θα κατόρθωναν το ακατόρθωτο.

  Και για μας δεν πρόκειται για ακατόρθωτο. Απλώς, χρειάζεται να υποκαταστήσουμε την ψοφοειδή υποτέλεια σε σοβαρή προετοιμασία ενός αγώνα, που διαθέτει πολλά και ισχυρά πολεμοφόδια, αλλά που πρέπει να χρησιμοποιηθούν με ορθολογικό τρόπο.

  Μας λένε…θα γίνει υποτίμηση….θα πέσει το βιοτικό μας επίπεδο, θα….

  Ναι, θα είναι δύσκολα τα πρώτα δύο-τρία χρόνια. Λιγότερο δύσκολα αν προγραμματιστούν σε όλες τους τις λεπτομέρειες. Λιγότερο δύσκολα αν από την επομένη ενισχυθεί αυτή η στροφή προς τη γεωργία, που άρχισε ήδη. Λιγότερο δύσκολα αν επιβληθούν κάποιοι απαραίτητοι περιορισμοί στις συναλλαγές. Λιγότερο ίσως δύσκολα αν χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας δύο νομίσματα, ένα για το εσωτερικό και ένα για το εξωτερικό. Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί,που θα μπορούσαν να μετριάσουν τις δυσκολίες, που όμως αποκλείονται αν παραμείνουμε απαθείς αναμένοντας ένα φρικτό τέλος. Και όχι μόνοδικό μας, αλλά και των απογόνων μας.

  Κι όμως, όσο κι αν είναι απίστευτο, ολόκληρη η υφήλιος προετοιμάζεται, πολύ σοβαρά, για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, που άλλωστε θεωρείται βεβαία, εκτός από μας. Αντιθέτως, εμείς, μέσω του πρωθυπουργού μας, εκλιπαρούμε την υφήλιο “να μη συζητά περί…δραχμής, διότι μας κάνει κακό….δυσκολεύεται δηλαδή το ξεπούλημα της Ελλάδας”.

  Κι αν μείνουμε εδώ που είμαστε, με καθημερινές προσβολές στην υπόστασή μας, με προγραμματισμένα διπλή γλώσα -οι μεν μας δηλώνουν ότι μας θέλουν στην Ευρωζώνη, οι άλλοι όχι. Με συνεχώς ανερχόμενο ποσοστό του πληθυσμού μας, που περνά σε συνθήκες απόλυσης, ανεργίας, εξαθλίωσης. Με συνεχή και κατακόρυφη πτώση του ΑΕΠ μας, καθώς καταστρέφεται με ταχύτατους ρυθμούς η παραγωγική βάση της οικονομίας. Με προγραμματισμένη διάλυση της δημόσιας υγείας, της παιδείας, της εθνικής άμυνας, της δημόσιας διοίκησης. Κι εμείς, να βλέπουμε, αλλά και να ανεχόμαστε τη συγκατάβαση της κυρίας Μέρκελ, όταν δέχεται τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος ουσιαστικά κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να την πείσει ότι “θα έχει όσο ελληνικό αίμα επιθυμεί…..ότι σίγουρα θα της το εξασφαλίσουμε”. Και εμείς να παρακολουθούμε την ελληνική τηλεόραση που λεπτομερώς μας πληροφορεί ποιοί και πόσοι θα πάψουν, ουσιαστικά, να ζουν, από αύριο….από μεθαύριο…από την ερχόμενη εβδομάδα κ.ο.κ.

  Κάτι πρέπει να γίνει, και μάλιστα γρήγορα, γιατί τα περιθώρια στενεύουν και χανόμαστε.

  Like

  1. το θέμα της οργάνωσης και της προετοιμασίας που πολύ εύστοχα θίγεις είναι μια απ τις μεγαλύτερες πληγές.

   Like

   1. Η καθηγήτρια Μαρια Νεγρεπόντη-Δηλιβάνη στο βιβλίο της «ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ» το οποιο εχω στην έκδοση του 2001, μιλάει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γι αυτα που μας συμβαίνουν…

    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΟ, ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟΥΓΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ.

    Like

 6. Ξέρεις δάσκαλε γιατί η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε ;
  Γιατί ποτέ προσωπικότητες , πατριώτες και άνθρωποι σαν και του λόγου σου , δεν αναλάβανε , δεν τους αφήσανε να αναλάβουνε καλλύτερα , καίριες θέσεις , στην διοίκηση της χώρας .

  Like

  1. Ευτυχώς γιατί τώρα δεν θα είχαμε το Σαμαρά αλλά κάποιον Αγιατολάχ.

   Like

 7. Καλά δεν τον είπε κανείς το δάσκαλο, ότι η Ευρώπη, για την Ελλάδα απο το 1828, βρίσκεται κάτω απο τη γερμανική κατοχή των Γερμανών Πεφωτισμένων ????????
  Αλλά δικαιολογείτε διότι την ιστορία μας τη γράψαν αυτοί, οι Γερμανοι Βαυαρινοί Πεφωτισμένοι, σαν νικητές της ιστορίας των τελευταίων 200 ετών, εναλλασόμενα μια στρατιωτικά μία οικονομικά.

  http://modernhistoryproject.org/mhp?Article=FinalWarning&C=1.2

  The Order of the Illuminati
  The development of the Order of the Illuminati, and their infiltration of the Masonic Lodge
  Adam Weishaupt and the Order of the Illuminati (1776)
  Other “Illuminist” Groups
  Organization of the Order
  Baron Knigge (1780)
  The Congress of Wilhelmsbad (1781)
  The Growth of the Order (1781-1784)
  The Order Exposed and Suppressed (1784-1790)
  The German Union (1785-1793)
  The Illuminati, the Jacobins and the French Revolution (1787-1791)
  The Rise and Fall of Napoleon Bonaparte (1795-1814)
  The Congress of Vienna (1814-15)
  Giuseppe Mazzini (1805-72)

  Like

 8. Μπράβο δάσκαλε! Καλά κάνεις και μας θυμίζεις τα πάθη αυτής της χώρας και μας κάνεις και μας να ξαναοργιζόμαστε, αλλά;
  Η οργή χρειάζεται αλλά δε φτάνει. Χρειάζονται προτάσεις και λύσεις πέραν από τις εκλογές που δεν λύνουν το πρόβλημα όπως αποδείχθηκε.
  Αυτή η φιδοφωλιά που λέγεται σήμερα βουλή πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων. Όλοι και οι 301 είναι μυημένοι στο κόλπο, γι αυτό πρέπει να φύγουν, ΟΛΟΙ!
  Η Ελλάδα, το λένε πολλοί, είναι πλούσια χώρα, μπορεί να θρέψει πολύ περισσότερους και πολύ καλά. Τώρα την τρώνε λίγα τρωκτικά που πρέπει να τα λιώσουμε κάτω από τις σόλες των παπουτσιών μας.
  Δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος.

  Like

  1. Δεν μιλάμε για την αξία των αποκαταστάσεων των ζημιών των άψυχων υποδομών, τις οποίες μας προκάλεσαν εξαιτίας της βίαιης εισβολής και κατάκτησης της πατρίδας μας.
   Δεν μιλάμε για τις αποζημιώσεις των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων της θηριωδίας τους.

   Των 38.960 εκτελεσμένων.
   Των 12.000 νεκρών από αδέσποτες.
   Των 70.000 σκοτωμένων σε μάχες.
   Των 105.000 νεκρών στα στρατόπεδα της Γερμανίας.
   Των 600.000 νεκρών από την πείνα.

   Σύνολο 825.960 ελληνικές ψυχές χαμένες.

   Τα ανάλογα αφορούν και τα άψυχα. Απλή μέθοδο των τριών γνωρίζει κανείς;

   Τα 25 δις ευρώ, που μας χρωστάνε οι Γερμανοί, προκύπτουν από την “προσαρμογή” —τόκοι κλπ.— των 3,5 δις του κατοχικού “δανείου”.

   Εκείνη περίπου την εποχή η Διεθνής Διάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε υπέρ της Ελλάδας 7,1 δις δολάρια (αγοραστικής αξίας 1938) πλέον τους τόκους, για τις καταστροφές που προξένησαν στη χώρα τα κατοχικά γερμανικά στρατεύματα.

   Πρόκειται για τις λεγόμενες επανορθώσεις. 7,1 δις εκείνης της εποχής είναι 51 σημερινά δις.

   Like

 9. δασκαλε γιναμε ολοι μετα χριστον προφητες.. τι ψηφιζες, αν επιτρεπεται, τοσα χρονια? μετα την χουντα μας φυτεψαν μια κυβερνηση δωσιλογων της κατοχης. που ηταν τοτε ο πνευματικος κοσμος της χωρας? οταν μια κοινωνια δεν τιμωρει τους προδοτες αλλα τους επιβραβευει, τι μελλον μπορει να εχει? δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται..

  Like

 10. ΕΥΓΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ!

  Οι λέξεις “δειλός” και “προδότης” να χρησιμοποιούνται ΠΑΝΤΑ ως αναφορά άτομα που ακουλουθούν το “Μνημόνιο” και την “Μνημονιακή” πολιτική, αλλά ΠΟΤΕ ως αναφορά την προστασία στους λαθρομετανάστες και ξλενους πράκτωρες που έχουμε αναλάβει εργολαβικά!

  Like

  1. Σε σφάζει ο Πακιστανός, ο Αλβανός, ο Τούρκος με τη βοήθεια του Αμερικάνου κι εσυ να αποκαλείς εχθρούς ΜΟΝΟ τους Γερμανούς λόγο Μνημονίου.

   Α/Α

   Like

 11. …”Ποτε εκαναν μια πορεια διαμαρτυριας……ομου με τα ημετερα προοδευτικα σαπροφυτα, υπερ της ελευθεριας των χωρων τους, καταληγοντας στην αμερικανικη πρεσβεια;”…..
  Πολυ σωστη η ερωτηση-διαπιστωση(με την αυτονοητη απαντηση) και αντικειμενο προβληματισμου για καποιους, αν φυσικα ανοιξουν τα ματια τους.
  Υπαρχει και μια αλλη,ξεχασμενη, διαδηλωση διαμαρτυριας πακιστανων τον ιουλη του 1974 στον πειραια οταν διαδηλωσαν υπερ των “ομοθρησκων” τους τουρκων μετα την εισβολη στην κυπρο και αφου ο τοτε προεδρος τους αλι μπουτο ειχε δηλωσει οτι θα στειλη ακομα και εθελοντες για να πολεμησουν με τους “αδελφους” τους εναντιων των ελληνων!.
  Αυτη διαλυθηκε απο τους ναυτικους που βρισκονταν στο λιμανι αλλα την αλλη μερα εκατονταδες πακιστανοι πηγαν στην τουρκικη πρεσβεια για να καταταγουν εθελοντες και να πολεμησουν τους “απιστους”.
  Τα επομενα χρονια ακολουθησαν, περιοδικα, αποστολες πολεμικων πλοιων για κοινα γυμνασια με τους “αδελφους” οταν,συμπτωματικα!, υπηρχε ενταση στο αιγαιο.
  Υ.Γ.
  Υπηρχαν και τοτε πολλοι πακιστανοι(και αλλοι ξενοι) που δουλευανε στα ελληνικα καραβια τους οποιους φερνανε στον πειραια τα δουλεμπορικα γραφεια των εφοπλιστων.

  Like

  1. Κώστα , μπορουμε να βρουμε στοιχεια γι αυτη τη συγκεντρωση του 1974;;
   αν κάτι τετοιο συνέβη πραγματικά είναι μειζονος σημασιας η υπόμνηση του.

   Like

   1. ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΣ ΤΥΛΙΞΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΕΞΙΑ

    Like

   2. ΜΚ , για τη συγκεντρωση μονο απο αυτοπτες μαρτυρες ισως αλλα κοιταξε και στα αρχεια των τοτε εφημεριδων αν και πολυ αμφιβαλω για τον εξης λογο:
    Οταν οι πακιστανοι προσφερθηκαν σαν εθελοντες στην τουρκικη πρεσβεια(23/24 ιουλη’74) ο κ.καραμανλης εδωσε εντολη να κρατηθη μυστικο απο τα μεσα ενημερωσης, ειτε για να αποφυγη πογκρομ που ισως δυσκολευανε την θεση της ελλαδας δεδομενης και της αναγκης για ευρεση ερεισματων γενικα και στο μουσουλμανικο κοσμο ειδικοτερα η λογω της πιεσης των εφοπλιστων που ενδιφερονταν να κρατησουνε τα χαμηλομισθα πληρωματα.
    Παντως διωξανε τοτε ενα μερος των πακιστανικων πληρωματων το οποιο ομως συντομα ξαναπηρανε.
    Δημοσιογραφοι και αστυνομικοι που υπηρετουσανε τοτε στην αθηνα γνωριζουνε τα γεγονοτα οπως βεβαια και οσοι βρεθηκανε στον πειραια τοτε.

    Like

 12. Συγνωμη μισα, σε σενα ηθελα να απαντησω, λοιπον περα απο αυτα που γραφω παραπανω μπορει κανεις να ανατρεξη στις (ηχογραφημενες) εκπομπες του ρ/σ του παρισιου αυτων των ημερων οπου υπαρχει η αναφορα στη δηλωση του αλι μπουτο οτι οι πακιστανοι ειναι προθυμοι να δωσουν το αιμα τους για την “αδελφη” τουρκια.
  Εκφωνητρια τοτε ηταν η ευη δεμιρη αν θυμαμαι καλα.

  Like

  1. Για το θεμα εχω ξαναγραψει παλιοτερα, παντως μην περιμενετε μεγαλη ανταποκριση απο την κοινωνια.
   Τους πακιστανους απασχολει ενα σημαντικο μερος του πληθυσμου γιατι ειναι πειθαρχικοι και(το κυριοτερο) ολιγαρκεις εργαζομενοι και δεν θελουν να τους χασουν (βαζοντας πανω απ’ολα το ατομικο τους συμφερον).
   Σε τελευταια αναλυση βεβαια ετσι οπως καταντησαμε ενα μερος της((στρεβλης) οικονομιας μας στηριζεται στη μαυρη εργασια των λαθρο οποτε ουτε και το πολιτικο συστημα της χωρας ειναι προθυμο να παρη μετρα που ισως δημιουργησουν ενοχλητικα προβληματα.
   Απλα θα συνεχιση με τον “ξενιο δια” μεχρι να ξεφουσκωση.

   Like

 13. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΗΜΗΤΡΙΕ …

  ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝ “ΕΘΝΑΡΧΗΝ” ΟΣΤΙΣ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΝ … ΤΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ … Konrad Adenauer !!!

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ … ΧΑΧΑΧΑ!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s