ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΦΕΛΕΙΑ»

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Αφού «έλυσε» με καταπληκτική ταχύτητα όλα τα προβλήματα της ελληνικής παιδείας ο αρμόδιος υπουργός, (δόξα του και μπράβο του), θέλησε να εκτονώσει και την μεγάλη του «αγωνία» για την εκπαίδευση και των μουσουλμάνων- λάθρο-μεταναστών της Ελλάδας και την ενσωμάτωση τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Έτσι τους έδωσε σημαντικά προνόμια για να εισέρχονται στις ανώτατες σχολές καταλαμβάνοντας φυσικά κάποιες θέσεις τις οποίες στερούνται άλλοι υποψήφιοι ελληνικής καταγωγής. Συγχαρητήρια του λοιπόν ! Άξιος διάδοχος του «συστήματος αφελληνισμού» της κ Διαμαντοπούλου! Το σύστημα εισαγωγής και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Παιδείας, που δίκαια πρέπει να μετονομαστεί σε Υπουργείο Αφελληνισμού, χωρίζει τους μαθητές και τους κρίνει διαφορετικά με βάση το θρήσκευμά τους! Μπράβο ! Αλλά, δεν είναι εκεί το ζήτημα.

Ειλικρινά αν πριν από είκοσι χρόνια μου έλεγαν ότι θα έβλεπα στο κέντρο της Αθήνας χιλιάδες μουσουλμάνους να παρελαύνουν με απειλητικές διαθέσεις και να φτάνουν επελαύνοντας μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη εξαπολύοντας απειλητικά συνθήματα, θα του έλεγα το λιγότερο πως αυτά είναι φανταστικά πράγματα. Επειδή έχω ζήσει παλαιοτέρα στο Παρίσι, μια πόλη με έντονο το μουσουλμανικό στοιχείο, έχω την εμπειρία της αποτυχίας κάθε κίνησης  ενσωμάτωσης αυτού του στοιχείου στην εγχώρια κοινωνική δομή όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι γαλλικές αρχές, οι οποίες σημειωτέον είναι αρκετές βαθμίδες πιο οργανωμένες από τις δικές μας. Ο λόγος ήταν πάντα απλός. Το Ισλάμ και η πολιτιστική συνείδηση αυτών των ανθρώπων είναι κάθετα διαφορετική με αυτή του εγχωρίου πληθυσμού, με αποτέλεσμα συχνά να εκτυλίσσονται βίαιες σκηνές συγκρούσεων με τους μουσουλμάνους. Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει έντονο ακόμα και σήμερα και συχνά στα λεγόμενα «Μπανλιέ», δηλαδή στα προάστια του Παρισιού όπου κατοικούν πολλοί μουσουλμάνοι, ξεσπούν άγριες ταραχές ακόμα και με θύματα.  Τα ίδια προβλήματα βίας έχουν στην Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία.

Στην δικιά μας την χώρα ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει αιματηρές ταραχές «αλλά Γαλλία», αν και δυο φόρες παραλίγο να «γλιστρήσουμε»  σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Ένα πελώριο, διαφορετικό, αλλόθρησκο και με τελείως διαφορετική πολιτιστική βάση στοιχείο βρίσκετε στους κόρφους μας, χωρίς να μπορεί στην ουσία κανείς να το ελέγξει. Αφελείς αριστερίζοντες «προοδευτικίζοντες» που αποδεικνύονται οι καλύτεροι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στηρίζουν και ενισχύουν την διεθνή μαφία, κυρίως τουρκική, της λαθρομετανάστευσης. η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει θησαυρίσει «ξεφορτώνοντας» με το αζημίωτο  στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, φανατικούς ισλαμιστές.

Η ελληνική αφέλεια στη αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος σε όλο της το μεγαλείο. Όσοι προσπαθούν να παρουσιάσουν  το πρόβλημα στις ρίζες του, χαρακτηρίζονται  σαν ρατσιστές, φασίστες, τα γνωστά δηλαδή  «παιχνίδια της ετικέτας» που έχουν καταταλαιπωρήσει την σύγχρονη ελληνική ιστορία. Αλλά εδώ το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Κινδυνεύουμε όχι να γίνουμε Παρίσι και Μπανλιέ, αλλά να αφανιστούμε ολοκληρωτικά γιατί όλοι αυτοί οι  αμέτρητοι γκετοποιημένοι, φανατικοί ισλαμιστές λαθρομετανάστες, είναι το καζάνι που σιγοβράζει και απειλεί να τινάξει στον αέρα ότι έχει απομείνει σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα. Το πρόβλημα γιγαντώθηκε από τους λεγόμενους «προοδευτικούς» που διδάσκουν την ενσωμάτωση και ζουν στις φανταστικές τους αυταπάτες, όπως αποδείχτηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Θα έλεγα σε όλες αυτές τις προοδευτικές και φιλελεύθερες κυρίες που τσιρίζουν υπέρ των λαθρομεταναστών, αν είναι πρόθυμες να φορέσουν το ισλαμικό τσαντόρ τύπου Αφγανιστάν και Πακιστάν και να σκύβουν κάθε βραδύ υποτακτικά το κεφάλι τους στον αφέντη κύριο τους  περιμένοντας υποτακτικά την ικανοποίηση της σεξουαλικής του διάθεσης καθώς, «Η γυναίκα είναι το χωράφι», (δηλαδή αντικείμενο ιδιοκτησία), του άντρα, όπως διακηρύσσει το ιερό Κοράνιο.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά σε αυτό το τεράστιο θέμα. Αναδύετε σαν άλλο ένα στοιχείο κατάρρευσης και διάλυσης αυτής της χώρας και  όσο ακόμα κοιμόμαστε «τον ύπνο του δικαίου» αυτή η κατάρρευση θα συνεχίζετε και εμείς θα νομίζουμε ότι «σωθήκαμε» για άλλη μια φορά. Ας είναι καλά αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι καθώς χαμογελάνε ειρωνικά με την κατάσταση μας ! Τα «ποντίκια» ξέρουν να φεύγουν απ το πλοίο  όταν  αυτό βουλιάζει, οι επιβάτες του όμως είναι καταδικασμένοι. Εσείς θέλετε να βουλιάξετε και να πνιγείτε στον πάτο της αποχαυνωτικής αδιαφορίας σας ;

24 thoughts on “ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΦΕΛΕΙΑ»”

 1. Ζεστό χρήμα λέγεται η αφέλεια.
  Ομολογία από το πλέον αρμόδιο τσουτσέκι, αυτής της ψευτοκυβέρνησης!!!

  Like

 2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΣΧΕΔΙΟ” ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ;

  Χειρότερη από την προηγούμενη θα είναι η επικείμενη ευρωπαϊκή συνθήκη για τη μετανάστευση, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

  “Καμπανάκι” απο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για τις επιπτώσεις που θα έχει η χώρα μας, η συνθήκη με την επονομασία “Δουβλίνο 3” που αφορά την ευρωπαϊκή πολιτική για τη λαθρομετανάστευση.

  Μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπής του νομοσχεδίου για την κύρωση πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη δημιουργία Κέντρων Υποδοχής και Φύλαξης παράνομων λαθρομεταναστών, ο κ. Δένδιας είπε οτι “το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα”.

  Ο υπουργός πρόσθεσε: “Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις. Για το θέμα αυτό έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Όμως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες”.

  Ο κ. Δένδιας απηύθυνε “θερμή παράκληση, και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προς όλα τα κόμματα που έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο, να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μπλοκ κατά του Δουβλίνου 3”.

  Like

  1. Τώρα σωθηκες Δένδια με τον συριζα.
   Να μην υπογράψετε,τόσο δύσκολο είναι;

   Like

   1. ΓΙΑΤΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

    Like

 3. ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΡΩΤΑ ΟΣΜΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΑΠ’ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ.
  ΤΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΣΜΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.
  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΡΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΡΗ.

  Like

  1. Οι προφητείες(Αγίου Ανδρέα) λένε πως αφού πάμε στην Κωνσταντινούπολη, θα σφάξουμε όλους τους μουσουλμάνους ως το Αφγανιστάν!!!
   Το Ισλάμ είναι καθαρή μίξη ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ των ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ, του ιουδαϊσμού και κάτι ψηλά από χριστιανισμό.

   Άραβες βεδουίνοι = οι άραβες που δεν επηρεάστηκαν ποτέ από τον ελληνισμό και ακολουθούσαν πάντα πιστά το εθιμικό δίκαιο.

   Like

  2. Κύριε Brankaleon. Τι ωραία και ποιητικά που περιγράφεις το όνειρὀ σου! Κλαίγω κατα-συγκεκινημένος. Ιδεολογικά ήδη είσαι σκυμμένος σαν το γιοφύρι της Άρτας υπέρ της διάβασης των βαρβάρων Ισλαμιστών παράνομων εποίκων της Νέας Παγκ. Τάξεως στη Ελλάδα αλλά δεν το βλέπεις καθότι το δεξί σου μάτι αλληθωρίζει προς τα αριστερά. Ή, μάλλον καλύτερα, έχεις έναν κυκλώπειον οφθαλμόν που μόνιμα αλληθωρίζει αριστερόθεν. Ως ιδεολογικά μονόφθαλμος, αδυνατείς να βλέπεις στερεοσκοπικά την τρισδιάστατη πραγματικότητα στην Ελλάδα επειδή ζεις σε όνειρο θερινής νυκτός. Εύγε!! Λαμπρή η θυσία των διανοητικών ικανοτήτων σου και προπάντων εκείνη του θηλυκού γένους των Ελλήνων, προκειμένου να “χτίσεις” το δικό σου γιοφύρι των ηδονών. Όμως, πρόσεχε διότι ο Οδυσσεύς έρχεται όχι ως “Κανένας” αλλά με συγκεκριμένο σύγχρονο όνομα και βεβαίως πιο επιθετικός.

   Μετά χιλιετιών Ιστορίας δεν κατάλαβες ακόμα πως οι Έλληνες δεν εκπολίτισαν ποτέ τις μάζες των βαρβάρων της Ανατολής αλλά μόνον έμμεσα δι’ αντανακλάσεως φωτός κυρίως αυτούς που συνυπήρχαν μαζί τους στις Ελληνιστικές πόλεις ως μέτοικοι, οι οποίοι έγιναν αργότερα οι πρώτοι Χριστιανοί διότι μέχρις εκεί καταλάβαιναν τον Ελληνισμό. Το ίδιο αργότερα και οι Δυτικοί βάρβαροι που έμαθαν τον Ελληνισμό ελλειπή, δηλαδή ό,τι διεσώθη μέχρι την Αναγέννηση, κι αυτόν τον διέστρεψαν διότι έτσι επέβαλε η θρησκευτική πίστη τους.

   Όλοι οι βάρβαροι, όλων των εποχών, είναι του “΄άρπα-κόλλα” στις σχέσεις τους με τον Ελληνισμό. Αν δεν ξυπνήσουμε τάχιστα κι αν δεν εκπληρώσουμε την επανελλήνισή μας πλήρως ως άτομα κι ως Έθνος θα μας φάνε, και μετά θα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Πάψε να κοψομεσιάζεσαι, λοιπόν, στους όποιους βαρβάρους, κατάλαβε ότι “Πας μη Έλλην βάρβαρος”, και διαρκώς να αμύνεσαι προς πάσα κατεύθυνση γεωγραφική, και ιδεολογική τε και θρησκευτική. Ξανάγινε γνήσιος δημιουργός (Έλλην), αντί να αναπαράγης βαρβαρικά πρότυπα σαν ραγιάς.

   Like

 4. Πρεπει λαος και στρατος ενωμενοι να αντιμετωπισουμε τον τρομερο κινδυνο που κρεμεται πανω απο τα κεφαλια μας το Ισλαμ.Οσοι δεν ειναι μαζι μας θα ειναι εναντιον μας και ολα αυτα τα αριστεροειδη που βλεπω με τι μισος γραφουν εναντιον του ενδοξου Ελληνικου στρατου και δεχονται τα σκουροειδη να βιαζουν τις γυναικες και τις αδελφες τους και να σκοτωνουν τις μαναδες τους θα εχουν την ιδια τυχη με αυτη που θα εχει και ολη αυτη η χολερα των 3.000.000 που εχουν κατακλυσει την πατριδα μας.Πρεπει οργανωμενα και με επιβλεψη Ελληνων αξιωματικων να διμιουργηθουν ταγματα εθνοφυλακης εξοπλισμενες απο τις αποθηκες του Ε.Σ. στα προτυπα της Αμερικανικης National Guard γιατι μονος του ο στρατος δεν θα μπορεσει να κρατησει το μετωπο αλλα και τα 3.000.000 της 5ης φαλαγκας στα μετοπισθεν με δολιοφθορες και σαμποταζ.

  Like

  1. Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά … είπες;
   Συγγνώμη για την *δυσπιστία*, αλλά βλέπεις εσύ καμμιά κίνηση,να μου την πεις κι εμένα να χαρώ;

   Like

   1. Το οτι δεν το βλεπεις στις ειδησεις του Αντενα και του Μεγκα δεν συμαινει οτι δεν υπαρχει.Προς το παρον οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να πω περισσοτερα αλλα χρειαζεται λιγο ακομη υπομονη ορισμενα πραγματα χρειαζονται πολυ ποιο πολυ καιρο για να γινουν απο οτι νομιζουμε.

    Like

 5. Βιαιη εξεγερση λαθρομεταναστων στο στρατοπεδο της κορινθου.

  Εξεγέρσεις λαθρομεταναστών μέχρις στιγμής στην χώρα μας δεν είχαμε. Από ό,τι φαίνεται όμως και αυτό το φρούτο ήλθε στην χώρα μας. Και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της Κορίνθου, που ήταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας την προηγούμενη εβδομάδα.

  Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες του Moriasnews στις 8.45 το βράδυ στο στρατόπεδο της Κορίνθου σημειώθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια που συνεχίζονται μέχρι και αυτή την στιγμή.

  Οι περίπου 450 κρατούμενοι παράνομοι μετανάστες εξεγέρθηκαν εναντίον των αστυνομικών που έχουν ανάλβει την φύλαξη τους..

  Η εξέγερση είναι μαζική και με πολύ δυσκολία η αστυνομική δύναμη μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Ηδη έφτασαν σε ενίσχυση ισχυρές δυνάμεις απο την Αργολίδα και πάντα σύμφωνα με τις πηγές μας έρχεται μεγάλη αστυνομική δύναμη απο την Αθήνα…

  Η κατάσταση είναι και τραγική και επικίνδυνη γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί απόψε στην Κόρινθο αν καταφέρουν και σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό..

  Οι κάτοικοι της περιοχής που ζούν τα επεισόδια που συμβαίνουν μέσα στο στρατόπεδο έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και προσεύχονται να μην ζήσουν την άγρια νύχτα..!

  Τραυματίες…

  Νεώτερες πληροφορίες μιλούν για αρκετους τραυματίες απο την βίαιη εξέγερση των μεταναστών που είναι ακόμα σε εξέλιξη…

  h@@p://w@w.elkosmos.gr/epikairotita/h-/metanasteftiko/11436-2012-08-26-14-02-51.html

  Like

  1. κ.Πιπιλή, τρέχα με ψυχραιμία και λίγα ψωροευρώ να τα ησυχάσεις τα εξεγερθέντα νιάτα, γι’ αυτούς τους δόλιους δεν δίνονται άλλωστε;

   Like

 6. ..Δηλαδή ΡΕ δένδια!…Βγάζουν που βγάζουν,ανίδεους έως επικίνδυνους”επιστήμονες”τα Πανεπιστήμια μας (όπως τα καταντήσατε).Θέλετε τώρα να βγάλετε πιό ανίδεους “επιστήμονες” μουσουλμάνους;(…Πονηρούλη!…Ψυχανεμίζομαι κάποιο “μεγαλοφυές”σχέδιο ελάττωσης του πληθυσμού τους ε;)

  Like

 7. ο πολύς κόσμος δεν ξέρει ότι οι ταλιμπάν μαθήτευσαν στις φονταμενταλιστικές μαντράσσες [=ιεροδιδασκαλεία] του πακιστάν πριν καταλάβουν το αφγανιστάν…

  Like

 8. ΤΑΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΣΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! ΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΙΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!!!

  Like

 9. Το σύστημα της πριμοδότησης, όπου γίνεται στον κόσμο δεν είναι τέλειο. Έχει και διαρροές, δηλαδή, κάποιοι ωφελούνται χωρίς να το αξίζουν. Όμως, όταν υπάρχουν στοιχεία όπου λένε ότι 9/10 περιπτώσεις οι μαθητές μια συγκεκριμένης κοινότ
  ητας, όπως πχ οι μαύροι της Αμερικής, είναι σε μιεονεκτική θέση, τότε δικαιολογήται. Αυτό συμβαίνει με του μουσουλμάνους της χώρας μας, οι οποίοι σε μεγάη πλειοψηφεία ζουν υπο φτώχεια, είναι αμόρφωτοι σε σχέση με τους Έλληνες, και το κυριότερο, διαθέτουν ελάχιστους δεσμούς με την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία. Αυτό δηλαδή το οποίο εσύ ονομάζεις αναξιοκρατία, δεν είναι παρά ενα σύστημα για να αναπληρώσει κοινωνικές αδικίες που γίνονται από τη στιγμή που τα παιδιά αυτά γεννιούνται. Γίνεται για να διορθώσει, όχι για να δώσει πλεονέκτημα.
  Εκτός από τις κοινωνικές του βάσεις, το ζήτημα έχει και εθνικές προεκτάσεις. Ο μουσουλμανικός πληθυσμός στη χώρα μας αυξάνεται ραγδαία και εντοπίζονται όλο και περισσότερα ακραία στοιχεία. Αν ο πληθυσμός αυτός δεν μορφωθεί και ενταχθεί στην Ελληνική αγορά και την κοινωνία, σε λίγα χρόνια θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα στην βόρεια Ελλάδα από το σημερινό ζήτημα. Επομένος, η παραπάνω κίνηση δεν είναι παρά ένα κομμάτι μιας μεγαλύτερης προσπάθειας.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s