olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πάτωσαν τα ελληνικά Πανεπιστήμια στην παγκόσμια κατάταξη

Posted by arch στο Αύγουστος 16, 2012

Πρόκειται ασφαλώς για συνωμοσία των ξένων, που δεν εκτιμούν τις επιδόσεις των ελληνικών Α.Ε.Ι. στην πληρωμή δώρων και ταξιδιών αναψυχής από τα «κονδύλια έρευνας» και στην κατασκευή μολότωφ.

Μακριά από την πρώτη εκατοντάδα με τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως αξιολογούνται στη λεγόμενη λίστα της Σαγκάης, παραμένουν τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για ακόμη μία χρονιά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Σαγκάης που δημοσιεύτηκε χθες, ωστόσο κατατάσσονται στις θέσεις 301- 400. Μάλιστα, το Καποδιστριακό φέτος τα πήγε χειρότερα: στη λίστα του 2011 ήταν στις θέσεις 201-300.
δείτε την κατάταξη: http://www.shanghairanking.com/
δείτε την αξιολόγηση του Α.Π.Θ. εδώ

το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμη θα πληρώνει ο ελληνικός λαός, τη διασκέδαση μια κάστας ανθρώπων που έχουν βολευτεί στο σύστημα των Α.Ε.Ι., κατασπαταλούν τα κονδύλια έρευνας κλέβοντάς τα και συντηρούν για άμυνα, ένα στρατό κάφρων με κουκούλες και μολότωφ. Όλα αυτά, με τα λεφτά που κόβουν από μιθωτούς και συνταξιούχους. Για να διαιωνίζεται το αντιπαραγωγικό βόλεμα, μιας στρατιάς κηφήνων, που ασχολείται μόνο με «αντίσταση», «απαλλοτριώσεις» και φασιστική βία, που κατέκλυσε τα ελληνικά Α.Ε.Ι. Εμείς τι χρωστάμε να πληρώνουμε αυτά τα λαμόγια, αφού έτσι κι αλλιώς, όλοι όσοι κατέχουν μια θέση σήμερα στο δημόσιο βίο, είναι απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων, αφού στα ελληνικά δεν γίνεται ποτέ μάθημα; Πού να προλάβουν από τις ακροαριστερές ιδεοληψίες που έχουν καταλάβει με φασιστική βία, τα Α.Ε.Ι.; Μάθημα γίνεται όποτε γουστάρει ο επιδοτούμενος ακροαριστερός φασισμός. Γιατί λοιπόν να επιδοτεί η κοινωνία τους ακροαριστερούς φασίστες; Σε ποιά χώρα επιδοτείται ο φασισμός και η βία;

25 Σχόλια to “Πάτωσαν τα ελληνικά Πανεπιστήμια στην παγκόσμια κατάταξη”

 1. שי said

  η παιδεία, η άμυνα και τα δημοσιονομικά είναι το μυαλό, η καρδιά και ο πνεύμονας ενός κράτους.

  με βάση τις δημοσιεύσεις τους σε peer to peer journals, το ερευνητικό τους έργο, και τη συγγραφή, πάνω απ το 70 τοις εκατό των »καθηγητών» των ελληνικών αει, στα ξένα αει θα έκαναν τις …τηλεφωνήτριες.

  Μου αρέσει!

  • dr10 said

   Κακκιουλες

   υπάρχουν στατιστικές και στατιστικές και αυτές που εφαρμόζονται εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα.

   Αν όντως έπεσε στην αξιολόγηση το ελληνικό πανεπιστήμιο μπορεί να οφείλετε στην ικανότητα της Διαμαντοπουλου και των συν αυτών ηθικων αυτουργών να οδηγήσουν τον θεσμό αυτό στην εσωστρέφεια και τη διαμάχη και όχι στην παράγωγη γνώσης. Πιθανολογώ η Διαμαντοπουλου είναι η πρώτη που χαίρεται μετά από αυτήν την εξέλιξη.

   Να σου δώσω τώρα μια άλλη στατιστική η οποια βασίζεται στον απόλυτο αριθμό δημοσιεύσεων προς τον αριθμό των κάτοικων. Και αυτή η έρευνα είναι ελλειπής, αλλά δείχνει πως αλλάζοντας κάπως τα δεδομένα βγαίνουν διαφορετικά αποτελέσματα.

   Μου αρέσει!

   • DimiD said

    Αν λάμβαναν υπόψη το ποσοστό των πτυχιούχων στην ώρα τους, τα ελληνικά πανεπιστήμια θα έπιαναν πάτο.
    Αν λάμβαναν υπόψη και τα σκονάκια-αντιγραφές, τα ελληνικά πανεπιστήμια θα πήγαιναν πιο κάτω από τον πάτο.
    Αν λάμβαναν υπόψη και την ηθική όσων σπουδάζουν, η χώρα θα έπρεπε να αφανιστεί. Πτυχιούχοι ή μη που δεν υπακούουν σε κανένα, ποτέ, δεν κάνουν ούτε για σκλάβοι σε γκούλακ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έλληνες και ξένοι θα έχουν δωρεάν τροφή, στέγη και εργασία. Οπότε μόνη επιλογή είναι ή αλλαγή ή γενοκτονία ή να ζουν ως νέου τύπου ζητιάνοι από τα σκουπίδια στα σοκάκια της ευρώπης.

    Μου αρέσει!

   • שי said

    σίγουρα ο αριθμός δημοσιεύσεων είναι ένα απ τα πολλά κριτήρια υπεραξίας ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος.

    μπορείς να βάλεις όποιον δείκτη θέλεις:

    από μέσες βαθμολογίες και χρόνους φοίτησης πτυχιούχων μέχρι κτιριακές εγκαταστάσεις,
    από εργασιακό περιβάλλον του επιστημονικού προσωπικού μέχρι υποδομές σε βιβλιοθήκες και εργαστήρια
    από εξειδικευμένα διδακτορικά μέχρι fellowships
    από το πόσο gender egalitarian μέχρι υπερταξικό μπορεί να είναι για τους φοιτητές
    από ξένους φοιτητές μέχρι πόσα νόμπελ ή άλλα βραβεία έχει σαρώσει… [πχ το παν. του σικάγου από καταβολής του μέχρι σήμερα έχει 62 νόμπελ στις τάξεις του]

    το θέμα είναι ότι ένα καλό, και με κύρος πανεπιστήμιο λειτουργεί σαν κράχτης για γερά φοιτητικά μυαλά, που με τη σειρά τους λειτουργούν σαν κράχτες για ακόμη πιο γερά ακαδημαικά μυαλά.

    είναι ένας ιδιότυπος πόλεμος φαιάς ουσίας στον οποίο οι ηπα νικούν ακόμη και σήμερα κατά κράτος σε παγκόσμιο επίπεδο: έλκουν τους καλύτερους καθηγητές και φοιτητές του κόσμου.

    Μου αρέσει!

  • Θα σας πω και εγω μια άποψη said

   Τα Ελληνικα Πανεπιστημια κάνουν βασική έρευνα δεν κάνουν εφαρμοσμένη
   Επι τόσα χρόνια δεν έχουν προσφέρει στην αναπτυξη της χώρας.
   Καθηγητές έγιναν ότι περίσσεψε από έξω, ότι εστάλη απο τις ΗΠΑ, και ότι πρότειναν τα κόμματα.
   Ο αριθμος εργασιων δεν λεει τίποτα
   Και για να πω την αληθεια πολλους καθηγητές Ελληνικών ΑΕΙ δεν θα τους έπαιρνα ουτε για post doc.

   ΚΠ

   Μου αρέσει!

 2. maria said

  Ενταξει ρε παιδια η κατασταση δεν ειναι και η καλυτερη στα πανεπιστημια αλλα οχι κι ετσι..

  Μου αρέσει!

 3. Ενας Πολίτης said

  Εντάξει το πιάσαμε το μήνυμα.
  Μετά το μεταναστευτικό πρόβλημα και την διαφθορά της κρατικής εξουσίας, οι αριστερές κυβερνήσεις και οι κομμουνιστές υπουργοί που κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες φταίνε και για την υποβάθμιση της παιδείας και των πανεπιστημίων.

  Καιρός λοιπόν είναι οι δεξιές πατριωτικές δυνάμεις που δεν κυβέρνησαν ποτέ, να εξυγιάνουν και αυτόν τον χώρο.
  Ξηλωμα των ΑΕΙ και ΤΕΙ και αντικατάσταση τους από σύγχρονα και παραγωγικά ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολλέγια, όπου ο ελληνικός λαός θα μορφώνεται με το αζημίωτο.
  Εντάξει μικρή σημασία έχει το που θα βρουν οι φτωχοποιημένοι Ελληνες τα δίδακτρα για να σπουδάσουν τα παιδιά τους.Τώρα που η πατριωτική κυβέρνηση Σαμαρά καθαρίζει την χώρα από τους λαθρομετανάστες ανοίγουν χιλιάδες θέσεις εργασίας στα φανάρια, σε υπαίθριους πάγκους, σε πεζοδρόμια, σε ντελίβερυ,σε εταιρίες καθαρισμού, σε σουβλατζίδικα και σε ταβέρνες για να απασχοληθούν οι μελλοντικοί απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου.

  Μου αρέσει!

  • Τατιάνος Στεφανίδης said

   Σε βλέπω ευχαριστημένο από την κατάσταση των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, έτσι;

   Μου αρέσει!

  • whateva said

   Ενώ οι απόφοιτοι των ΑΕΙ/ΤΕΙ εργάζονται στις πρωτοπόρες εταιρείες που τις κατέχουν αριστεροί. Ρε φιλαράκο, δεν βγάζεις τις ιδεολογικές αριστερές-κεντρώες-δεξιές παρωπίδες που φοράς και επιτέλους να δεις το υπαρκτά προβλήματα των ελληνικών πανεπιστημίων, μεταξύ των οποίων είναι και οι κομματικές νεολέρες που ασχολούνται περισσότερο με το wrestling και λιγότερο με τα μαθήματα και τα προβλήματα εντός του πανεπιστημίου;;;;

   Μου αρέσει!

   • Ενας Πολίτης said

    Το πρόβλημα των κομματικών νεολαιών-παραρτημάτων ξεκινάει από τα ίδια τα κόμματα που μας κυβερνούν και δεν ειναι εγγενές πρόβλημα της πανεπιστημιακής κοινότητας.
    Το δικαίωμα στην μόρφωση είναι συνταγματικό δικαίωμα του καθενός, έστω κι αν επιλέξει να μείνει άνεργος όλη του την ζωή,να βιδώνει εξαρτήματα σε μια γραμμή παραγωγής, ή να καλλιεργεί σαλιγκάρια.
    Ναι στην αναβάθμιση και εξυγίανση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όχι στην εμπορευματοποίηση της γνώσης και των πανεπιστημίων.

    Μου αρέσει!

 4. mparmpas said

  NAI …META ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ,ΔΙΑΦΘΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΑ ΚΑΚΟ….ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝΓΚΑΗ ΡΑΝΚΙΝ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ…..ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΝΑΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ……

  Μου αρέσει!

 5. barbara said

  πως να μην πατωσουν? ποιοι ειναι καθηγητες στα πανεπιστημια? οι τεραστιοι πολιτικοι εγκεφαλοι που ευθυνονται για τα χαλια της πατριδας? οι ΛΟΜΒΕΡΔΟΙ, ΠΑΚΗΔΕΣ, ΜΠΕΝΑΚΗΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ κλπ . κ καποιοι αλλοι που φευγοντας στη συνταξη εδωσαν την εδρα στα παιδια τους? πως να μην πατωσουμε? σε ολα τα επιπεδα η απολυτη παρακμη κ ακομα ελπιζουμε πως ειναι αναστρεψιμη η καταστροφη.

  Μου αρέσει!

  • Θα σας πω και εγω μια άποψη said

   Γιαυτο καποιοι τους βαρανε στο κεφάλι με το πουλ… τους και κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν.
   Εχουν φάει πολυ τάπα.

   Για να το κανουμε Hot…. Πολύ Ηot

   Θα σας πω μια ιστορία αλλά να μεινει μεταξύ μας

   Eνας γνωστός καθηγητής παν-μιου με μουστακι αρεσκεται να κανει προβλεψεις τις οποιες ανακοινώνει σε περιοδικά

   Μια μερα το ίδρυμα Λαμπράκη ανακοινωνει ότι η προβλεψη αυτου του καθηγητή ειχε βγει αληθινή σε κατι.

   Πηγα λοιπον στη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου … στο διαδικτυο να διαβασω την ανακοινωση.

   Ολα μου φανηκαν εντάξει. Υπηρχε η πρόβλεψη.

   ΞΑΦΝΙΚΑ όμως διαπιστώνω ότι υπήρχαν 3 versions στην ιδια ανακοινωση και μονο στη τελευταία ανακοινωνόταν η πρόβλεψη που επαληθεύτηκε και που ειχε γίνει μετα το συμβαν.

   Το ονομα αυτου Βαρβαρος.

   Λοιπόν μη μιλατε για επίπεδο στα Ελληνικα ΑΕΙ.
   ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ γιατι θα πω και αλλα….

   Μου αρέσει!

   • שי said

    εγώ πάλι κάποτε ανέλαβα έργο plagiarism και »μεταμόρφωσης» ήδη δημοσιευμένου άρθρου αμερικανού καθη. σε journal of economics για λογαριασμό έλληνα καθηγ. του παν. πειραιώς που ήθελε να το δημοσιεύσει για δικό του στο ΙΔΙΟ journal για να πάρει επιδότηση από ερευνητικό πρόγραμμα της εε [και βάσει του αριθμού δημοσιεύσεων να πάρει ΚΑΙ προαγωγή στο παν.]….

    Μου αρέσει!

 6. H εκπαιδευση ξεκινάει απο το δημοτικό.Οταν οι δασκαλοι ειναι για τα μπάζα (το 90&+) τι να περιμενει κανεις?? Και το κακό συνεχίζεται και στο γυμνασιο + στο λυκειο + στο πανεπιστημιο που μπαινουν σε σχολες με αριστα το 20 αμα πιάσουν 8-9-10-12 κλπ.ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ολους τους μονόφθαλμους αφου οι στραβοι απο+ κλειονται!!!!!!

  Μου αρέσει!

 7. Τατιάνος Στεφανίδης said

  Θίχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ μ’ αυτή την είδηση γιατί όλοι οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοκαθηγητάδες είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Λαμόγια του κερατά.

  Μου αρέσει!

 8. שי said

  αχχχχχχχχχχχχ
  αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  🙂

  Α Σ Χ Ε Τ Ο με το θέμα των πανεπιστημίων…

  παρακολουθούσα χθες μια παράδοση μαθήματος φιλοσοφίας στο χάρβαρντ…. »the moral side of murder»
  κάποια στιγμή πιο πολύ πρόσεχα τις εκφράσεις των φοιτητών [18χρονα και 20χρονα] και λίγο άκουγα τον καθηγητή.

  μέσα σ αυτή την αίθουσα είναι τα βλαστάρια της κακιάς αμερικής.
  όλη η φαιά ουσία, η κρεμ ντε λα κρεμ, που θα βγάλει αδίστακτους γκόλντεν μπόιζ εντ γκέρλς, στυγνούς τραπεζίτες της γκόλντμαν σακς, αδίστακτες κλίντον και πανηλίθιους μπους…

  από κει θα βγουν οι πρόεδροι δ.σ. πολυεθνικών, οι γενικοί διευθυντές και πάσης φύσεως μανατζεράδες του δντ.

  μέσα σε τέτοιες αίθουσες ασκούνται οι στρατοί του imperium και της pax americana. από κει θα ξεχυθούν οι νέοι μποχίμιαν γκρούβερς + σκαλς εντ μπόουνς + τριλατεραλιστές…

  έτσι κάνουμε κι εμείς. ακριβώς τόση σημασία δίνουμε. μόνη διαφορά ότι τα δικά μας παιδιά, οι δικοί μας στρατοί είναι αμυντικού χαρακτήρα, ενώ οι αμερικανικοί, επιθετικού.

  έχουμε όμως κι άλλα κοινά με τους αμερικάνους, όχι μόνο τη στρατιωτική πειθαρχία σ αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο φαιάς ουσίας.

  παράδειγμα: αρχιτεκτονικά ο χώρος θυμίζει τη νομική στη σόλωνος, ή ίσως φέρνει περισσότερο στο χημείο. κι αυτό επί της σόλωνος.

  Μου αρέσει!

 9. elileo said

  Όσο τα πανεπιστήμια συνεχίζουν να είναι άντρα παρανόμων.
  Όσο συντηρούν το άσυλο, που στην ουσία είναι «άσυλο αντιεξουσιαστών και λαθρομεταναστών».
  Όσο οι πρυτάνεις ψηφίζονται και από τους αιώνιους φοιτητές.
  Όσο οι καθηγητές φροντίζουν μόνο τις τσέπες τους και όχι τους φοιτητές τους,
  Όσο καθηγητές θα γίνονται μόνο όσοι…αλληθωρίζουν αριστερά
  Όσο θα υπάρχουν καθηγητές που λένε «αυτόν τον νόμο δεν θα τον εφαρμόσω» και στη συνέχεια…αμείβονται με υπουργείο.
  Όσο, όσο, όσο.
  Τότε την επόμενη φορά που θα αξιολογηθούν, θα είναι από την 400σιοστή θέση και κάτω. Ή τα γράφω ψηλά;;;

  Μου αρέσει!

 10. spiros said

  Ύφη καρδιναλίων, αλλά γνώσεις μυλωνάδων.
  Φάτσες λεόντων, αλλά καρδιές περιστεριών.

  Μονίμως απόντες από το σύνολο των κοινωνικών αγώνων.
  Μονίμως απόντες από το σύνολο των κοινωνικών εξελίξεων.
  Εκνευριστικά παρόντες μόνον μπροστά στα γκισέ του δημοσίου για το κρατικό «συσσίτιο».

  Αύριο να μπει «λουκέτο» στην Ακαδημία Αθηνών, δεν θα το καταλάβει κανένας.

  Οι «μεγάλοι» πνευματικοί άνδρες της χώρας δεν θα λείψουν σε κανέναν.

  Μόνον οι ταμίες που τους πληρώνουν θα καταλάβουν την απουσία τους.

  Μου αρέσει!

  • Σοφία said

   «‘Έσπρωξε’ τους δικούς του ανθρώπους» » στις έδρες με το καροτσάκι»
   Σαν την Δραγώνα, τη Ρεπούση όλα τα καθηγητούδια που υπέγραψαν για τη δραγώνα, γιατί με τον ίδιο τρόπο που έγινε αυτή καθηγητούδα έτσι έγιναν κι εκείνοι. Ας δούμε ποιοι υπέγραψαν, τι επιστημονικές εργασίες έχουν κάνει πώς πήραν τις έδρες τους…

   Ο Τραϊανού είναι απλά καταπληκτικός!!!!

   Μου αρέσει!

 11. ATR said

  Τι χρειάζεται ακόμα να γίνει για να καταλάβουμε ότι έτσι που κατάντησαν τη λειτουργία των πανεπισημίων κατά το περισσότερο μέρος τους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μηχανή αργομισθιών? Φωτιά και τσεκούρι.

  Μου αρέσει!

 12. Σοφία said

  Τι μου λέτε;
  Πάτωσαν οι πανεπιστημιάρες που έχουν επιφανείς καθηγητούμπες σαν τη δραγωνάρα;;;;

  Γιατί πάτωσαν; μα επειδή ακριβώς έχουν άτομα που παριστάνουν τους πανεπιστημιακούς ακριβώς σαν αυτό το γραϊδιο, ενώ ΔΕΝ είναι…
  Και γιατί την ποιότητα της αναλφάβητης δεν την έχει μόνο αυτό το γραϊδιο αλλά κι άλλα 300 νούμερα του τσίρκου που είχαν τρέξει να την υπερασπιστούν γιατί το επιστημονικό τους εκτόπισμα είναι ακριβώς ίδιο με το δικό της (μιλάμε δηλαδή σχεδόν για αντιποίηση επαγγέλματος) και γιατί υπάρχουν κι άλλα τόσα και περισσότερα νούμερα του τσίρκου που το μοναδικό τους «επιστημονικό» πόνημα για να αξίζουν τη θέση που έχουν κωλοκάτσει, είναι η υπογραφή του κωλόχαρτου που περιέφεραν υπέρ του σχεδίου Αυνάν για την Κύπρο.
  Όταν είσαι τόσο μαλ@κας για να υποστηρίζεις τέτοιες αθλιότητες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΟΣ!!!!!
  Να φωνάξετε καραγκιόζηδες τον Αυνάν να σας δώσει πόντους.
  Ου να μου χαθείτε νούμερα του τσίρκου κυκλοφορείτε κι έχετε και μούρη ότι είστε σπουδαίοι.
  ΠΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

  Μου αρέσει!

 13. Σάββας said

  Με συγχωρείτε, αλλά το παρόν άρθρο το μόνο που κάνει είναι να απαξιώνει το ελληνικό πανεπιστήμιο σε βαθμό που δεν θα έπρεπε. Δεν ξέρω αν ο συντάκτης του σπούδασε στο εξωτερικό, αλλά ως πρόσφατος απόφοιτος ΑΕΙ σας πληροφορώ πως και στα 4 χρόνια τελείωσα, και το πτυχίο μου είναι με άριστα. Το άρθρο σας είναι μονομερες. Η δουλειά που γίνεται στα ελληνικά ΑΕΙ είναι πολύ καλή παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν. Μιλάτε για λαμόγια που ο ελληνικός λαός πληρώνει άδικα κι άσκοπα όταν θα έπρεπε να ξέρετε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια υποχρηματοδοτουνται

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: