ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”. Ο Φωτόπουλος “δίνει” τον αρχηγό του…

Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες

Κανείς δεν καταλάβαινε τι μύγα τσίμπησε τον Γιώργο Παπανδρέου και το 2009 τον Μάρτιο έκανε αυτό το “πράσινη ανάπτυξη” κεντρικό πυλώνα της πολιτικής του. Κανείς δεν κατάλαβε πως είναι δυνατόν να συναντιέσαι με τον Πούτιν και αντί να μιλάς για την χώρα σου, να προσπαθείς να του πλασάρεις την πράσινη ανάπτυξη. Κανείς δεν καταλάβαινε πως είναι δυνατόν να δολοφονείται η πραγματική οικονομία λόγω έλλειψης ρευστότητας, ενώ την ίδια στιγμή να δίνονται δις με διαδικασίες εξπρες σε επενδύσεις πράσινης ανάπτυξης. Κανείς δεν καταλάβαινε πως είναι δυνατόν να υποχρεώνεται η ΔΕΗ να αγοράζει ρεύμα από “επενδυτες” πράσινης ανάπτυξης σε πολλαπλάσιες τιμές. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ αυξήθηκαν ραγδαία και όλοι πληρώναμε την “πράσινη ανάπτυξη” από το υστέρημα μας.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι τον Φεβρουάριο του 2009 ιδρύθηκε το περιβόητο Private Equity που επένδυσε εκατοντάδες δις στην “πράσινη ανάπτυξη”, στον στρατηγικό σχεδιασμό του οποίου συμμετείχε ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού και τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όλοι καταλάβαμε… Η δικαιοσύνη πότε;

Εδώ και δύο χρόνια, είμασταν μεταξύ των ελαχίστων (όπως ο συμπολεμιστής Αρχαιοπτέρυγας) που αποκαλύπταμε την πράσινη απάτη. Το μέγα σκάνδαλο, εφάμιλλο του μνημονίου. Σκάνδαλο θεσμοθετημένο, με νομική κάλυψη που αποτελεί την μεγαλύτερη ληστεία του Ελληνικού λαού προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων με την άμεση εμπλοκή της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Επιτέλους, λόγω της κρίσης, κάποια στόματα αρχίζουν να ανοίγουν. Αναμένεται η παρέμβαση της δικαιοσύνης που θα διερευνήσει τους φακέλλους που ήδη έχει στα χέρια της. Δείτε το βίντεο, ακούστε τα ονόματα που αναφέρονται (απουσιάζει βεβαίως αυτό του Ανδρίκου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπανδρέου, πολιτικού προϊστάμενου του Φωτόπουλου, του επίσημου πολιτικού ντήλερ της “πράσινης ανάπτυξης” στην οποία όλως τυχαίως επένδυσε το private equity στο οποίο συμμετείχε ο αδελφός του. Στον στρατηγικό σχεδιασμό.)

Και τώρα διαβάστε κύριοι εισαγγελείς:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund “πράσινης ανάπτυξης” τις φύτεψε;

Η πράσινη απάτη: Εγκαταλείπονται οι ανεμογεννήτριες την ίδια στιγμή που ο ΓΑΠ έδωσε πακτωλούς χρημάτων στις “οικογενειακές” πράσινες Business οδηγώντας την πραγματική οικονομία στην αυτοκτονία.

Ο κύριος Μυτιληναίος, χορηγός στα συνέδρια του Ανδρίκου Παπανδρέου. Σύμπτωση θα είναι η προνομιακή του μεταχείριση…

Broker ή Dealer;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Ποντάρισμα” μαμούθ 10 δις Ευρώ στην ισοτιμία του Ευρώ με διαχείριση της εταιρείας UNIGESTION στην οποία ο αδελφός του πρωθυπουργού βρίσκεται στον στρατηγικό σχεδιασμό.

35 thoughts on “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”. Ο Φωτόπουλος “δίνει” τον αρχηγό του…”

  1. Εἰναι ηλίου φαεινότερον ότι ΙΔΙΩΤΕΣ έχουν στοχεύσει στην ιδιοποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας αποσκοπόντας στο άπληστο κέρδος, το οποίο θα διανεμεθεί μεταξύ αυτών και των συνεργατών τους πολιτευομένων και εις βάρος του Λαού. Για να μη λέμε πολλά, η παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας πρέπει να γίνεται μόνον απο τη Δημοσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ασχέτως πηγής παραγωγής, Λιγνήτης, Υδρογονάνθρακες, Υδροηλεκτρικα, Αιολική, Ηλιακή, Γεωθερμία κλπ. Η ΔΕΗ εκτος Χρηματηστηρίου, 100% δημοσία και χωρίς συνδικαλισμό να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στην χαμηλότερη δυνατόν τιμή.

   Like

   1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου και θελω απλα να συμπληρωσω- ελεγχος στις απολαβες ολων των εργαζομενων εκει και αμμεση καταργηση των προνομιων τους(τζαμπα ρευμα τελος). Ας μειωθει σε ολους το ιδιο ή ακομα , με τα εσοδα αυτα να καλυφθουν οσοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα!!!!!!!!

    Like

 1. … και μην ξεχνάτε το χρηματιστήριο ρύπων που χρησιμοποιείται (και θα ενταθεί η χρήση του) για να επιτρέπουν και να εμποδίζουν τις χώρες να έχουν βιομηχανίες μέσω προστίμων -ως τώρα υπάρχει περιορισμός στην ανάπτυξη πυρηνικών εργοστασίων με πρόσχημα τα πυρην. όπλα… φανταστείτε τί έχει να γίνει μελλοντικά όταν όλες οι ρυπογόνες βιομηχανίες θα μπουν στο στόχαστρο-.

  Like

 2. Και μια ευκαιρια για να αγανακτισει ο κοσμος και να θελει να ξεφορτωθει την ζημιογονο πλεον δεη..

  Like

 3. Δεν μιλούσε για τη χώρα του γιατί δεν τον ενδιέφερε.
  Τον ενδιέφερε από τη δημόσια θέση στην οποία είχε προωθηθεί για να υπηρετήσει συγκεκριμένα αφεντικά, να εξυπηρετήσει την οικογενειακή μπίζνα.

  Είναι για σφάξιμο κι αυτός και τα αδέλφια του.

  Like

  1. Πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα. Εάν δεν έχουμε πρωτογενή παραγωγή και εξαγωγή δεν θα φύγουμε από το τέλμα. Πότε κανείς δεν προχώρησε με τα δανεικά.

   Like

   1. Προχώρησαν πολοί όμως κόβοντας νόμισμα και αντιμετωπίζωντας τις δυσκολίες του πρώτου καιρού, και όχι να κάθονται σαν κατρουλήδες να περιμένουν να αργοπεθάνουν…

    Like

 4. Ολυμπία Συγχαρητήρια…!!!!!
  Φώναζες χρόοοονια τώρα…και κάποιοι άλλοι “γραφικοί”…οι αποκαλύψεις πολλές, και τα στόματα όπως και στον Ακη, θα αρχίζουν να μιλούν…

  Θα σου πρότεινα να έστελνες όλο το φάκελλο ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και ΑΜΕΣΑ στον Επίτροπο Ανταγωνισμού στην Ε.Ε, βάζοντας ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ όπως τον Χουντή με ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…και κατόπιν αγωγές στο ΔΕΕ και στο ΓΔΕΕ…

  Δυστυχώς εδώ ΔΕΝ υπάρχουν Δικαστές…
  Αφού το Υπουργικό Συμβούλιο προτείνει και διορίζει τους Προέδρους και τους Αντιπροέδρους του Α.Π., του ΣτΕ, και του Ελεγκτικού Συνεδρίου
  όλη η Δημοκρατία μας είναι όμηρος στα χέρια τους…
  Ελέγχουν τα πάντα…Το Κράτος υπερασπίζεται ΜΟΝΟ τον Κεφαλαιοκράτη και τις Ελίτ της Εξουσίας, και δολοφονεί στην κυριολεξία, ακόμα και πολύτεκνες οικογένειες κόβοντας τους το ρεύμα.
  Συνεπώς, Πολιτική Ανυπακοή όπως δίδαξε ο Ν.Θορώ, και άμεση εφαρμογή του Α.120…
  Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
  Πάρε πρωτοβουλίες…

  Like

  1. Συνεπώς, Πολιτική Ανυπακοή όπως δίδαξε ο Ν.Θορώ, και άμεση εφαρμογή του Α.120
   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …

   ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΕΔΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

   h**p://www.youtube.com/watch?v=Esq2LMia6ps&feature=related
   ΟΛΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 7.00

   ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ,ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…..

   h**p://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=y1RnSCgsNE0&NR=1

   h**p://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QSjMU03TspI

   Like

   1. Είσαι τραγικός, έχεις ξευτιλιστεί παντελώς…σε τέτοιο σοβαρό θέμα,καταγγελία με ονοματεπώνυμο εσύ μας είπες για την “αριστερά που κατέστρεψε τον τόπο” και μας δείχνεις βίντεο με το μπουμπούκο ?

    Αυτά βρε τραχανοπλαγιά τα γράφει ο Καισάριος στο νεοφιλελεύθερο capital και γελάνε και οι πέτρες μαζί του…
    Γιατί φταίει η αριστερά… για τα πάντα!
    Του Γιώργου Καισάριου
    http://www.capital.gr/jArticles.asp?jid=416&uid=1559702

    Και δε μου λές…πήρες και εσύ μεταγραφή στο τσίρκο της νουδού, όπως ο αγωνιστής μπουμπούκος ?

    υ.γ.γράφε και σχολίαζε συνέχεια…όπου με δείς από κάτω…μην το ξεχάσεις…άντε για να γελάσει λίγο και το blog.

    Like

 5. αλήθεια το λέω καλά κάνουν μία παροιμία λέει : όποιος βρίσκει και γ@μει …… όσο ο Έλληνας δεν κάνει τπτ αυτοί θα συνεχίζουν .Δεν ξέρω πραγματικά γιατί είναι τόσο κοιμισμένος ο κόσμος.Τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει επιτέλους .μας κοροϊδεύουν ,μας εξαπατούν ,μας ξεπουλάνε μας κλέβουν και εμείς αρκούμαστε στο να θυμώνουμε αλλά μέχρι εκεί .το κράτος και η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι οι Έλληνες στο κράτος ,δεν το καταλαβαίνει κανείς αυτό ??????????????????????????????η δουλεία του κράτους είναι να υπερασπίζετε τον πολίτη και τα συμφέροντα του και εμείς έχουμε γίνει το πουτανάκι τις Ευρώπης.Η Ελλάδα ξεπουλιέται (βαφτίζουμε το ξεπούλημα ανάπτυξη και εμείς το τρώμε)και ληστεύετε με την βοήθεια όχι μόνο των προδοτών πολιτικών μας(γόνοι γερμανο-προδοτών στην περίοδο τις κατοχής ) αλλά και με την δική μας βοήθεια που δεν αντιδρούμε ΩΣ ΠΟΤΕ ???δεν καταλαβαίνει κανείς ότι το κράτος δεν λειτουργεί πια για το συμφέρον των πολιτών τις ????έχουμε βάλει αυτά τα @@ εκεί και παίρνουν του κόσμου τα χρήματα ,10 αστυνομικοί φυλάνε τον καθένα τους και ζούνε χνουδάτη ζωή εις βάρος μας ???νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία επειδή πάμε και ψηφίζουμε, αλλά δεν έχουμε γιατί πριν πας φροντίζουν τα ΜΜΕ να πηγαίνεις και να ψηφίζεις ότι θέλουν μέσω τις προπαγάνδας (MEGA πχ)οι μαύρες σακούλες πάνε και έρχονται και εμείς απλά είμαστε θεατές .θα μου πει κάποιος και τι να κάνουμε ?? να κατέβουμε να διαμαρτυρηθούμε ???τα ματ θα μας ανοίξουν το κεφάλι και θα μας πλακώσουν στα χημικά , γιατί αυτή είναι η δημοκρατία μας(10 κουκουλοφόροι και μπάχαλο γνωστό το κολπάκι πλέον) ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ …… ο σκοπός πλέον τις αστυνομίας είναι να κρατάει τρομοκρατημένο τον πολίτη .κάθε μέρα που περνά αυτοί μας δένουν και πιο πολύ σε ένα χρέος που δεν είναι δικό μας.για πια ανθρώπινα δικαιώματα μιλάμε??????????????? συνάνθρωποι μας εκεί έξω δεν έχουν να φάνε ,άλλοι αυτοκτονούν,πολλοί είναι χωρίς φάρμακα ,άλλοι ζουν με τα φάρμακα γενοσιμο-φονιάδες ,νοσοκομεία και παιδιατρικές κλινικές κλείνουν ,η εφορία σου παίρνει την περιουσία και μένεις άστεγος για 100 ευρό .και ρωτάω πάλι ΩΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????όποιος θέλει ας μου απαντήσει τι έχουμε να χάσουμε πλέον????????μόνο να κερδίζουμε έχουμε αρκεί να αφυπνιστούμε .ξυπνήστε από τον λήθαργο βάλτε τα κομματικά στην άκρη γιατί δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο στο διχασμό των ΕΛΛΗΝΩΝ .κατεβάστε επιτέλους τα γαμολάβαρα ΟΛΩΝ των κομμάτων υψώστε την Ελληνική σημαία,βάλτε την στα μπαλκόνια σας και ας αρχίσουμε σιωπηλά να ξυπνάμε τον χαμένο μας πατριωτισμό για αρχή .κάντε την κάθε μέρα σας εθνική εορτή και αρχίστε να ξυπνάτε τους γύρο σας πείτε τους ότι έρχεται η μέρα και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί .απλά καταλάβετε ότι πρέπει να ξυπνήσουμε για την Ελλάδα μας και για το μέλλον των παιδιών μας .πάμε να ξαναγράψουμε ιστορία όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε και να ξαναχτίσουμε την δημοκρατία μας …
  υ.γ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΜΜΕ .

  Like

  1. μια γενιά ως επί το πλείστον δεν ξέρει τίποτις από την πληροφορηση την αδεσμευτη που υπάρχει στο διαδίκτυο, αυτή είναι η κρίσιμη γενιά, που δυστυχώς δεν εξελίσσεται, κι επηρρεάζει άλλες γενιές με λόγια όπως “υπομονή μπόρα είναι θα περάσει, ας κάτσουμε στα βολεμένα με χαράτσια αυγά μας”.

   αυτή η γενιά που θα προσκυνούσε τους πάντες για το ψωροδεκαχίλιαρο που έχει καταθέσει δω κι εκεί και φοβάται την έξοδο από το ευρώ και ακόμα ζει στην κοσμάρα των ρουσφετιών και των κομματόσκυλων, δεν θα ξυπνήσει ΠΟΤΕ.

   Like

   1. δυστυχώς γενιά χωρίς ιδανικά ,χωρίς αξιοπρέπεια και χωρίς όνειρα .μια γενιά προσκυνημένη και κοιμισμένη απο τα τουρκολάγνα μμε .που ο μόνος προβληματισμός τους είναι που θα πάνε για ποτό και σε πιο νησί θα καυλαντίσουν .είμαστε τελικά μια γενιά μαμμόθρεφτων και φλώρων που αν κάποιος μας συγκρίνει με προηγούμενες γενιές πχ του Κολοκοτρώνη θα γελάγανε και οι πέτρες .αν ξέραν όλοι αυτοί οι ήρωες του 1821 και του 1940 για ποιες γενιές έδιναν την ζωή τους να είστε σίγουροι ότι θα το σκεφτόντουσαν πολύ πριν το κάνουν ….

    Like

  2. A ρε Ναrdol.

   Nα σαι καλα.

   Να ξερες μονο ποσους εκφραζεις. Να ξερες….

   Υπομονη κανε. Λιγο μονο ακομα.

   Το φως παντα νικαει το σκοταδι.

   Like

 6. Ε και που τα αποκαλύπτετε και τα γράφετε ρε παιδιά τι έγινε, κουνήθηκε κανένας από τους πουλημένους του δικαστικού παρασυστήματος; Κι αν κουνηθηκε ποτέ τελεσιδίκησε κάτι εις βάρος των λαμογιών, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και χωρίς πιθανότητα εφέσεως; Ζούμε στην χώρα της μαλ@κίας και της λαμογιάς πάρτε το χαμπάρι.

  Like

 7. Επιτελους !!!!
  Οι βαρωνοι της ενεργειας εχουν πια ονοματεπωνυμο . Ειναι και αλλοι .
  Σεισμος θα γινει οταν καταλαβουν ολοι τον τροπο και το μεγεθος της ”πρασινης απατης” .
  Ειναι βασικη αιτια για τη χρεωκοπια της πατριδας μας.
  Στο παρελθον οι πρακτικες του Φωτοπουλου ηταν απαραδεκτες .
  Το αστειο ειναι οτι αυτη τη φορα ο Φωτοπουλος εχει δικιο.
  Ολη η Ευρωπη εχει κοψει τις εγγυημενες τιμες και τις επιδοτησεις στις ΑΠΕ .
  Θα ηταν μεγαλη υπηρεσια στον Ελληνικο λαο , αν η σημερινη κυβερνηση κοψει αμεσως τις επιδοτησεις στους ΑΠΕτζηδες.

  http://sagini3.blogspot.gr/2012/07/blog-post_17.html

  Like

 8. Καλά απο ακροδεξιά μπλογκ τι να περιμένει κανείς?

  “Το πιο πολυαναγνωσμένο δεν είμαστε, είμαστε ένα από τα πιο πολυαναγωσμένα.
  Το πιο επισκέψιμο είναι το ακροδεξιό olympia το οποίο προβάλει συχνά τον κ.Τσίρα”

  το αλίευσα εδώ

  hΧΧΧ://roides.wordpress.com/2012/07/16/16july12/#comments

  στο σχόλιο του προοδευτικού λαθρολάγνου διαχειριστή και χρυσαυγιτο-Φάγου laskaratos στο σχόλιο στο

  16/07/2012 στις 11:25 πμ

  Μήπως τους δώσατε πολύ αέρα και πρέπει να δωθεί μια απάντηση στο εμετικό τσιρκο Εμμονές Ροίδη που ντροπιάζουν τα ονόματα των Ροίδη και Λασκαράτου?

  Ευχαριστω

  Like

  1. ΘΈΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΪΔΗ ΗΣΥΧΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΪΔΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ –

   ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ

   ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ. πληρωσαν χαρατσάκι; έφαγαν τρεντυ χημικο αγανακτισμενων και γύρισαν στο home cinema τους; ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΟΥΡΕ Ο ΡΟΪΔΗΣ;

   Like

 9. Ακολουθησε το χρημα , την εξουσια των ανθρωπων , τους Προστατες των ..προστατων μας!

  Και ξερεις αμεσως γιατι..τον τσιμπησε η μυγα…

  ΕΝΤΟΛΕΣ…..

  Ομιλία Αλ Γκορ για την «πράσινη οικονομία»

  Σε ομιλία του σε συνέδρια για το περιβάλλον και την οικονομίαο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Αλ Γκορ, άσκησε κριτική στην Ελλάδα για το μονοπωλιακό καθεστώς στην ενέργεια ενώ αναφέρθηκε στις ενεργειακές δυνατότητες της χώρας μας.

  http://news.gr.msn.com/economy/article.aspx?cp-documentid=155320409

  Like

 10. ΠΑΣΟΚ….όπως λέμε,πράσινες μακακίες,πράσινα ανθρωπάκια,πράσινα άλογα,ΜΑΥΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ

  Like

 11. Παιδιά, ένα πράγμα έχω καταλάβει: όσο πιο “πολιτισμένοι” γινόμαστε τόσο πιο πολύ μπλέκουμε την αλήθεια σε πολλά-πολλά χαρτιά και την τυλίγουμε τόσο καλά ώστε να μή φαίνεται.
  να σας πω και κάτι άλλο: μου είναι αδιανόητο να με λένε δημόσια ΠΡΟΔΟΤΗ και ΚΛΕΦΤΗ και ξέροντας ότι αυτό είναι συκοφαντία να μην σηκωθώ και να του πάρω το κεφάλι αυτου που τα λέει.
  Εκτός κι ΑΝ μέσα μου ξέρω οτι λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ οπότε κάθομαι στη θέση μου, δεν μιλάω, καταπίνω ότι ακούω και γίνομαι ξεφτίλα στα μάτια όσων σέβονται τον εαυτόν τους και τους άλλους μη δίνοντας ποτέ δικαίωμα για κάτι τέτοιο.
  Έχει χαθεί η τσίπα και ο λόγος και αυτό που νιώθω τελικά είναι ΝΤΡΟΠΗ που κάθομαι και ανέχομαι ακόμα κάποιες καταστάσεις.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s