Πάνο Παναγιωτόπουλε, γιατί δεν κάλεσες και τους φίλους του κυρίου Κυριακόπουλου; Αφού ο Σημίτης είναι πλέον φίλος μας…

Ας μην είμαστε εμπαθείς κύριε υπουργέ. Ο κύριος Κυριακόπουλος δεν είναι μόνος του για να παίρνει όλη την δόξα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ανθρώπους που τον στήριξαν διαχρονικά. Τον Αναστάσιο Μαντέλη, τον Θεόδωρο Τσουκάτο, τον Νίκο (γουστάρουμε με τρέλλα και δεν κάνουμε πλάκα) Κιολεΐδη, τον Γερμανικό κολοσσό Siemens που στήριξε αυτούς που στήριξαν τον ευεργέτη Κυριακόπουλο κλπ κλπ.

Αντίθετα, χλεύη πρέπει στον εισαγγελέα Αγγελόπουλο και τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο που δεν καταλαβαίνουν ότι ένας Εθνικός ευεργέτης αξίζει ειδικής μεταχείρισης. Να μην ξεχνάμε και τον κομμουνιστικό κίνδυνο που ελλοχεύει απειλώντας κάθε Εθνικό ευεργέτη.

2 thoughts on “Πάνο Παναγιωτόπουλε, γιατί δεν κάλεσες και τους φίλους του κυρίου Κυριακόπουλου; Αφού ο Σημίτης είναι πλέον φίλος μας…”

  1. Α μην μου το στεναχωρείτε το παιδί.Ο Πανουλης ειναι νινί διαμάντι.Και αμα μου τον στεναχωρειτε παμε κατά διαόλου βρε παληόπαιδα.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.Εχουμε εναν δημοσιογράφο ΕΛΛΗΝΑΡΑ που εβαλε μεσον για να γίνει Υπουργός, και εσεις κανετε τα αδυνατα δυνατά να τον μουρλάνετε.ΝΤΡΟΠΗ ΩΡΕ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s