Πάνο Παναγιωτόπουλε, γιατί δεν κάλεσες και τους φίλους του κυρίου Κυριακόπουλου; Αφού ο Σημίτης είναι πλέον φίλος μας…

Ας μην είμαστε εμπαθείς κύριε υπουργέ. Ο κύριος Κυριακόπουλος δεν είναι μόνος του για να παίρνει όλη την δόξα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους ανθρώπους που τον στήριξαν διαχρονικά. Τον Αναστάσιο Μαντέλη, τον Θεόδωρο Τσουκάτο, τον Νίκο (γουστάρουμε με τρέλλα και δεν κάνουμε πλάκα) Κιολεΐδη, τον Γερμανικό κολοσσό Siemens που στήριξε αυτούς που στήριξαν τον ευεργέτη Κυριακόπουλο κλπ κλπ.

Αντίθετα, χλεύη πρέπει στον εισαγγελέα Αγγελόπουλο και τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο που δεν καταλαβαίνουν ότι ένας Εθνικός ευεργέτης αξίζει ειδικής μεταχείρισης. Να μην ξεχνάμε και τον κομμουνιστικό κίνδυνο που ελλοχεύει απειλώντας κάθε Εθνικό ευεργέτη.

2 σκέψεις σχετικά με το “Πάνο Παναγιωτόπουλε, γιατί δεν κάλεσες και τους φίλους του κυρίου Κυριακόπουλου; Αφού ο Σημίτης είναι πλέον φίλος μας…”

  1. Α μην μου το στεναχωρείτε το παιδί.Ο Πανουλης ειναι νινί διαμάντι.Και αμα μου τον στεναχωρειτε παμε κατά διαόλου βρε παληόπαιδα.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.Εχουμε εναν δημοσιογράφο ΕΛΛΗΝΑΡΑ που εβαλε μεσον για να γίνει Υπουργός, και εσεις κανετε τα αδυνατα δυνατά να τον μουρλάνετε.ΝΤΡΟΠΗ ΩΡΕ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s