Νέο προκλητικό άρθρο της Bild: “Έλληνες τί έχετε κάνει με τα δισεκατομμύριά μας;”

Αυτό είναι ένα ακόμα δημοσίευμα της γερμανικής Bild, που προκαλεί τους Έλληνες. Τίτλος του άρθρου: Έλληνες, τί έχετε κάνει με τα δισεκατομμύρια μας;

Μάλλον, το γερμανικό μέσο ενημέρωσης (;) ξεχνά τα τόσα δημοσιεύματα του διεθνούς (προσφάτως και του γερμανικού τύπου) που λένε ότι η Γερμανία έχει βγάλει κάμποσα δις από την ιστορία με την Ελλάδα και την χαμηλή ισοτιμία του ευρώ…

Το άρθρο στα ελληνικά έχει ως εξής:

Με την Ελλάδα να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ο φόβος της ολικής απώλειας των δισεκατομμυρίων των οικονομικών ενισχύσεων από την ΕΕ αυξάνεται καθημερινά.

Τι έχουν απλούστατα κάνει οι Έλληνες με τόσα πολλά χρήματα που έχουν δανειστεί;

Από την Άνοιξη του 2010 οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών, οι τράπεζες και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), έχουν εγκρίνει προς την Ελλάδα δύο πακέτα διάσωσης, με το ποσό των σχεδόν 148 δισ. ευρώ να έχει αντληθεί. Η γερμανική βοήθεια από αυτά τα χρήματα ανέρχεται στα 35 δισ. ευρώ περίπου. Η Bild αποκαλύπτει πού έχουν πάει όλα αυτά τα χρήματα. Γεγονός είναι πως τα πιο λίγα χρήματα έχουν πάει στους απλούς Έλληνες.

Πακέτο Νο1 προς την Ελλάδα (2010 – 2011): 73 δισ. ευρώ σε έξι δόσεις

• Η μερίδα του λέοντος – περίπου 55 δισ. ευρώ – πήγαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), σε ιδιωτικές τράπεζες και σε ασφαλιστικές εταιρείες για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών.

• Περίπου 18 δισεκατομμύρια ευρώ εισέρευσαν στον κρατικό προϋπολογισμό. Μεταξύ άλλων, πήγαν στους μισθούς: Σχεδόν ένας στους τέσσερις εργαζόμενους είναι δημόσιος υπάλληλος στην Ελλάδα. Ή [άλλο ποσό πήγε] στις συντάξεις, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και οι συντάξεις και τα επιδόματα πολυτελείας, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τις ανύπαντρες κόρες των υψηλόβαθμων στρατιωτικών.

Πακέτο Νο2 προς την Ελλάδα (από 2012): Μέχρι σήμερα έχουν εκταμιευθεί 74,7 δισ. ευρώ

• 30 δισεκατομμύρια πήγαν με τη σειρά τους στις τράπεζες και στους ιδιώτες πιστωτές.

• 5 δισ. ευρώ σε τόκους.

• Με 18 δισεκατομμύρια υποστηρίχθηκαν οι ελληνικές τράπεζες, ενώ άλλα 7 δισεκατομμύρια θα ακολουθήσουν σύντομα τον ίδιο σκοπό.

• Πάνω από 14 δισεκατομμύρια δαπανήθηκαν για την εξόφληση ομολόγων που θα κατατεθούν στην ΕΚΤ.

Με πτώχευση της Ελλάδας (χρεοκοπία), είναι τα χρήματα [μάς] που θα χαθούν. Ο κ. Bernd Lucke, καθηγητής Οικονομίας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου, υπολογίζει η δυνητική ζημιά στη Γερμανία να αγγίζει τουλάχιστον τα 25 δισ. ευρώ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

• Οι ιδιώτες πιστωτές (μεταξύ άλλων τραπεζών, ασφαλιστικών εταιρειών), παραιτούνται των δικαιωμάτων τους για τα επόμενα χρόνια, ούτως ή άλλως, σε περίπου 100 δισ. ευρώ.

• Από το 1981, όπου η Ελλάδα προσχώρησε στην ΕΕ, έλαβε επιδοτήσεις από τα κοινοτικά κονδύλια της ΕΕ, π.χ. για την κατασκευή οδών, τη γεωργία κ.ά., ύψους 100 δισ. ευρώ και πάνω.

ΑΛΛΑ: Τα χρήματα αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει η ελληνική οικονομία βιώσιμη. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πρώην υπουργός της Ελλάδας, παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung), ότι σχεδόν όλα τα χρήματα είχαν πάει στην κατανάλωση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, το αδιανόητο τελικό συμπέρασμά είναι ότι 380 δισ. ευρώ δόθηκαν για να βοηθήσουμε την Ελλάδα, όπου έχουμε 33.600 ευρώ ανά κάτοικο ή 177 τοις εκατό του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) της χώρας.

Με το «Σχέδιο Μάρσαλ» στη Δυτική Ευρώπη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, [το ΑΕΠ] ήταν μόλις στο δύο τοις εκατό…»

33 thoughts on “Νέο προκλητικό άρθρο της Bild: “Έλληνες τί έχετε κάνει με τα δισεκατομμύριά μας;””

 1. Στερνή μου γνώση , να σε είχα πρώτα . Τόσα Ευρωπαϊκά πακέτα στήριξης αν είχαν χρησιμοποιηθεί σωστά , δεν θα φθάναμε στη κατάντια αυτά. Οι πολιτικάντηδες έφτιαχναν κομματικούς στρατούς , έκαναν ρουσφέτια και τώρα πληρώνει τα σπασμένα ο απλός κοσμάκης περισσότερο , που ούτε μπήκε στο δημόσιο , ούτε του έκαναν ρουσφέτια. Μας πήραν είδηση και μας χλευάζουν όλοι. Δεν υπάρχουν φίλοι , δεν υπάρχουν εχθροί , υπάρχουν συμφέροντα. Από τα δάνεια του μνημονίου , ένα ελαχιστο μέρος πάει στην πραγματική οικονομία και τα υπόλοιπα πάνε για αναχρηματοδότηση του χρέους. Τι έχουν να πουν οι πολιτικοί μας , που μας κυβέρνησαν μετά την μεταπολίτευση για την κατάντια αυτή???? Δυστυχώς μένουν στο απυρόβλητο , λόγω βουλευτικής ασυλίας

  Like

  1. δυστυχώς αυτοί οι κομματικοί “στρατοί” ήταν ο ίδιος ο κοσμάκης ή προσδοκούσε να γίνει

   Like

 2. Οι βάρβαροι της καλής φυλλάδας, καμώνονται πως ΔΕΝ καταλαβαίνουν,πως από την ΕΛΛΑΔΑ κερδίζουν.

  Και κερδίζουν ΠΟΛΛΑ.Πολλά και τοκογλυφικά. Δεν εκπλήσσει κανέναν, η υποκρισία και το θράσος τους.

  Απογοητεύει όμως κάθε Ελληνα ΠΑΤΡΙΩΤΗ, η α ν υ π α ρ ξ ί α ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗΣ απάντησης,από

  Ελληνες ηγέτες. Μιά απάντηση, που είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ :” Παλιοβάρβαροι, πληρώστε μας ΟΣΑ μας χρωστάτε.

  Μας χρωστάτε πολεμικές αποζημιώσεις,μας χρωστάτε τα γερμένα υποβρύχια,μας χρωστάτε τις λίστες

  των ”λαδοπόντικων” της Siemens. Γιά την χρήση της ΙΕΡΗΣ έννοιας Ε Υ Ρ Ω Π Η, καλύτερα ας μην

  γίνεται λόγος. Διότι δεν σας φτάνουν χίλιες ζωές,γιά να τον αποπληρώσετε κι άλλες τόσες,γιά να αντιληφθείτε

  τι σημαίνει”.

  ΟΥΣΤ βρωμοβάνδαλοι, με την αισθητική της λευκής νάιλον κάλτσας (μπλιάχτς) μέσα απ’το σανδάλι..

  Σέβας.

  Like

  1. χαχαχαχαααα……. αυτό με την κάλτσα το έχουν κόψει …. να μην αναφέρω βέβαια την σχέση που είχαν οι κυράδες τους με την τριχοφυΐα χαχαχαχχααααα….. εμείς οι μεγαλύτεροι ήμαστε αυτόπτες μάρτυρες ……..

   Like

  2. Όχι μόνο δεν απαντούν σαν πραγματικοί ηγέτες Σπάρτακε απαιτώντας τις αποζημιώσεις. Δεν κάνουν και το πιο αυτονόητο. Να πουν σε όλους, που έχουν πάει όλα αυτά τα δις που έχει εισπράξει το κράτος. Αντ’ αυτού αρνήθηκαν τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και προχωράνε ακάθεκτοι.
   Έχουν διασύρει έναν ολόκληρο λαό μέσα στην ανομία τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
   Αν ζούσαμε σε άλλες εποχές, το τουφέκισμα θα ήταν λίγο για να ξεπλύνει την ντροπή.

   Like

 3. Οι Γερμανοί τί ακριβώς έκαναν με το κατοχικό δάνειο, που πήραν από εμάς με το έτσι θέλω;
  Τί έκαναν με τα λεφτά των πολεμικών αποζημιώσεων (πολλά δισεκατομύρια) που δεν μας έδωσαν, ακόμα;
  Τί ακριβώς έκαναν με τα λεφτά που τους χαρίστηκαν από όλο τον κόσμο, όταν αυτοί χρεοκόπησαν (ακόμα και μετά το β΄ παγκόσμιο);

  Και τα λεφτά που λένε ότι έδωσαν, δεν τα έδωσαν σε εμένα, αλλά στα λαμόγια τους πολιτικούς (που είναι δικοί τους). Ενώ τα λεφτά του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων είναι δικά μου λεφτά, που ακόμα μου τα χρωστάνε. Όταν αυτοί δολοφόνησαν τους παπούδες μου και εκατοντάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες, πότε ακριβώς μας ξεχρέωσαν για αυτό; Τί έκαναν με δισεκατομμύρια που είναι να μας δώσουν; Και ας μην ξεχνάμε ότι οι ανθρώπινες ζωές δεν ξεχρεώνονται με χρήματα.

  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ; ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ; Η ΜΗΠΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;
  Η ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ;
  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ;
  ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;

  Like

 4. Liberation: Ο Έλληνας δεν χόρεψε και ούτε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι!
  Posted: 31 May 2012 09:46 AM PDT
  Διαβάστε το συγκλονιστικό άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα Liberation…
  «Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της…
  ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
  Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.
  Ο Έλληνας δεν χορεύει και δε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι, ούτε θα σκύψει δουλικά, ανεξάρτητα από τα καθεστώτα που θέλουν να του επιβάλλουν. Χορεύει με τα χέρια του, σαν να θέλει να πετάξει προς τα αστέρια. Γράφει στους τοίχους αυτό που θα του άρεσε να διαβάσει κάπου αλλού. Καίει μια τράπεζα όταν δεν του αφήνουν πλέον την πολυτέλεια να ψήσει στην παραδοσιακή του ψησταριά. Ο Έλληνας είναι τόσο ζωντανός, όσο η ιδεολογία της απειλής θανάσιμη. Και ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, στο τέλος πάντα σηκώνεται.
  Ναι, η Ευρώπη της οικονομίας ήθελε να δημιουργήσει ένα παράδειγμα. Αλλά μες τον εκνευρισμό της να χτυπήσει τη χώρα που φαινόταν η πιο αδύναμη στη ευρωζώνη, μέσα στην υπερβολική της βία, η μάσκα της έπεσε. Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ, η ώρα να καταδείξουμε το αληθινό της πρόσωπο: αυτό του ολοκληρωτισμού. Γιατί πρόκειται πραγματικά περί αυτού. Και υπάρχει μόνο μία απάντηση στον ολοκληρωτισμό: ο αγώνας, επίμονος και ανυποχώρητος, μέχρι τη μάχη, αν χρειαστεί, καθώς διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη.
  Έχουμε έναν κόσμο, μια ζωή, και αξίες να υπερασπιστούμε. Παντού στους δρόμους, είναι τα αδέλφια μας, οι αδελφές μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι οποίοι έχουν πληγεί μπροστά στα μάτια μας, ακόμα και αν είναι μακριά. Πεινάμε, κρυώνουμε και πονάμε μαζί τους. Όλα τα χτυπήματα που δέχονται μας τραυματίζουν εξίσου. Κάθε παιδί στην Ελλάδα που λιποθυμά στο σχολείο του, μας καλεί στην αγανάκτηση και στην εξέγερση.
  Για τους Έλληνες, είναι καιρός να πούνε όχι, και, για όλους εμάς, ήρθε ο καιρός να τους υποστηρίξουμε. Επειδή ο ελληνικός λαός σήμερα ηγείται της μάχης κατά του οικονομικού ολοκληρωτισμού, που καταστρέφει παντού τη δημόσια περιουσία, απειλεί την καθημερινή επιβίωση, διαδίδει την απόγνωση, το φόβο και την αποχαύνωση μέσα από έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων.
  Πέρα από έναν συναισθηματικό θυμό που εκτονώνεται με την καταστροφή των συμβόλων της καταπίεσης, αναπτύσσει έναν διαυγή θυμό, των αγωνιστών που αρνούνται να στερηθούν την ίδια τους τη ζωή προς όφελος της τραπεζικής μαφίας και της λογικής της, αυτής του «τρελού χρήματος«.
  Με τις συνελεύσεις της άμεσης δημοκρατίας, το κίνημα της πολιτικής ανυπακοής, το κίνημα «Δεν πληρώνω» και τις πρώτες εμπειρίες της αυτοδιαχείρισης, μια νέα Ελλάδα αναδύεται αυτή τη στιγμή, που απορρίπτει την τυραννία της αγοράς για λογαριασμό των ανθρώπων.
  Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα πάρει για τους ανθρώπους να ελευθερωθούν από τηνεθελοντική δουλεία τους, αλλά είναι βέβαιο ότι, αντιμετωπίζοντας τη γελοιότητα της πελατειακής πολιτικής, των διεφθαρμένων δημοκρατιών, τον τραγελαφικό κυνισμό του κράτους των banksters (τραπεζική μαφία), θα έχουμε μόνο την επιλογή -ενάντια σε κάθε εκβιασμό- να διαχειριστούμε τις υποθέσεις μας εμείς οι ίδιοι.
  Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας.
  Είναι επίσης το μέλλον μας.
  Ανακαλύψτε την ξανά μαζί της!
  Το 2012 ας γίνουμε όλοι Έλληνες!»

  Like

  1. Ότι μπούρδα διαβάσεις για το άρθρο της Bild, σαν επικριτικό σχόλιο, τις ίδιες μπούρδες θα διαβάσεις και γι αυτή την καταχώρηση της Liberation που έγινε χθες εδώ. Μερικοί – ές χρησιμοποιούν τα blog για να βγάζουν τα απωθημένα τους ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της καταχώρησης

   Like

   1. πειραζει που απουσιαζα και το ειδα τωρα το αρθρο της liberation? Μη μου δωσεις πιστοποιητικο αποφοιτησης “δασκαλε”!

    Like

  1. Εσένα πρέπει να στείλουν για την επαναδιαπραγμάτευση. Δείχνεις καταρτισμένος.

   Like

 5. Και τις πολεμικές αποζημιώσεις να μας δώσουν και μάλιστα με τόκο, σε μερικά χρόνια πάλι στην ίδια κατάσταση θα βρισκόμαστε αφού θα τις κατασπαταλήσουμε σε επιδόματα και άλλες παροχές.
  Αντί να μας φταίνε πάντοτε οι άλλοι – οι ξένοι οι βάρβαροι κτλ – ας κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δυστυχώς είμαστε λαός που δεν διδάσκεται από τα λάθη του.

  Like

  1. Τα επιδόματα και τις παροχές, τα δίνανε κάποια λαμόγια που έπαιρναν πολύ περισσότερα από αυτά, επειδή για όλα έπαιρναν μίζες.

   ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ;
   ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ;
   ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;

   Και όταν λες “και μάλιστα με τόκο”, τί ακριβώς εννοείς; Φυσικά και θα μας τα δώσουν με τόκο.

   Ας κάνουμε λοιπόν την αυτοκριτική μας.
   Φταίμε. Φταίμε γιατί ψηφίζαμε τόσα χρόνια αυτούς τους πολιτικούς. Όμως πιστεύω ότι ξυπνήσαμε.

   Ξέρεις από που μπορεί να βγάλει χρήματα η Ελλάδα;
   Ξέρεις πόσα δις θα έπρεπε να παίρνουμε το χρόνο από αυτούς που δεν πληρώνουν τον αναλογούντα φόρο;
   Ξέρεις πόσα δις είναι στις Ευρωπαϊκές τράπεζες (και όχι μόνο στην Ελβετία), από μαύρο χρήμα; Που θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον το 25 %. Και θα μας το έδιναν οι καταθέτες, λέγοντάς μας και ευχαριστώ, που δεν ψάχνουμε παρακάτω το ζήτημα. Εάν όμως το υπόλοιπο 75 %, ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, τότε θα ψάχναμε και το πόθεν έσχες.
   Ξέρεις πόσα δις θα έπρεπε να βγάζουμε κάθε χρόνο από τα πετρέλαια στα νότια της Κρήτης, με την ανακύρηξη των ΑΟΖ; Με το 30 – 35 %, ξέρεις πόσοι θα ενδιαφέρονταν να βγάλουν το πετρέλαιο (Αμερική, Ισραήλ, Ρωσία), το οποίο υπολογίζεται, μόνο εκεί, σε πάνω από ένα τρις;
   Και δε μιλάω μόνο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις…

   Like

 6. ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!! ΑΝ ΤΑ 8ΕΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΗΚΑΝΕ!

  Like

 7. Δεν γουστάρουμε να παίξουμε το παιχνίδι των Αμερικανών αλλά τα θέλει ο κόλος σας γερμαναράδες.
  Βάρβαροι ήσασταν και βάρβαροι θα παραμείνετε.
  Δεν έχουν τα λαμόγια κανένα facebook να τους βομβαρδίσουμε με την σελίδα των New York Times, για το που πάνε ακριβώς τα λεφτά?

  Like

 8. Νέο προκλητικό άρθρο της Bild: “Έλληνες τί έχετε κάνει με τα δισεκατομμύριά μας;”
  ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΑΣ……κάποιοι τα χρησιμοποίησαν και για το ΓΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤ@ΡΑ!!!!!!!!!……

  Like

 9. ΠΟΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΣ?
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΕ 1%
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ
  ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ?

  ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΣΑΣ
  ΤΖΙΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ
  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ
  ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
  ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ!

  ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
  ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SIEMENS
  ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
  ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΛΑΟΥ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΔΩ?

  ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΑΤΕ
  ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 22 ΔΙΣ
  ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ
  ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

  Like

 10. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
  ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΛΑ

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ-ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΑΣ

  ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΙ Ο
  ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ.

  Ο ΡΑΓΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΥΝΟΙ!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s