Η γενοκτονία των Σέρβων, οργανώθηκε από τους Γερμανούς για λόγους αντεκδίκησης! Τρομερές αποκαλύψεις από τον Γάλλο στρατηγό Γκαλουά.

20120519-165828.jpgΠοιοί θυμούνται άραγε την γενοκτονία; Ποιοί θυμούνται τους πύρινους λόγους του Τσοχατζόπουλου κατά του σφαγέα Μιλόσεβιτς; Πόσοι θυμούνται τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου να παρέχουν «κάθε δυνατή βοήθεια» στο Ράιχ; Εμείς πάντως θυμόμαστε. Και η ιστορία δεν συγχωρεί, ούτε εμάς τους ίδιους που τώρα είμαστε στο στόχαστρο. Εάν δεν αντισταθούμε, μας περιμένει ακριβώς η ίδια τύχη.

Παραθέτουμε παρακάτω την ομιλία του, σε δύο βίντεο, στα γαλλικά με αγγλικούς υπότιτλους και την ελληνική μετάφραση ώστε να μη στερηθεί κανείς του αποκαλυπτικού κειμένου.

Ο Στρατηγός Γκαλουά έζησε τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας από μέσα, ως Γάλλος αποσταλμένος της γαλλικής κυβέρνησης, και για αυτό το λόγο αποτελεί ο ίδιος μια εγκυρότατη πηγή πληροφοριών.

Η παρέμβαση του Στρατηγού Γκαλουά
Στόχοι και συνέπειες της επίθεσης της Σερβίας από το ΝΑΤΟ, 10 χρόνια μετά. Βελιγράδι, στις 23 και 24 Μαρτίου 2009.

Λοιπόν, συναντιόμαστε σήμερα για να γιορτάσουμε, η λέξη δεν είναι η καταλληλότερη, μια πολύ θλιβερή επέτειο … Πριν από 10 χρόνια, το 1999, οι δυτικές δημοκρατίες, με επικεφαλής τη Γερμανία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ, τις οποίες ακολούθησε και η Γαλλία, βομβάρδισαν ό, τι απέμενε από την πρώην Γιουγκοσλαβία, με απόλυτη περιφρόνηση του διεθνούς δικαίου, των συμφωνιών του Ελσίνκι σχετικά με το απαραβίαστο των εθνικών

συνόρων πρώτα, και έπειτα για το γεγονός ότι αρνήθηκαν την συμμετοχή των Ηνωμένων Εθνών, ήτοι του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και τελικά, προχώρησαν σε πόλεμο χωρίς καν να ζητήσουν τη γνώμη των εθνικών κοινοβουλίων τους. Εν ολίγοις, μια σειρά από βιασμούς του διεθνούς δικαίου που αφήνει έναν πραγματικά μαύρο λεκέ για την ηθική των δυτικών δυνάμεων που συμπεριφέρθηκαν όπως συμπεριφέρονται οι απολυταρχίες και ακόμα, σε αυτή τη περίπτωση, τις ξεπέρασαν σε μέγεθος.

Γι ‘αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ήταν μια προγραμματισμένη επιχείρηση της Γερμανίας πριν από πολύ καιρό. Δεν επρόκειτο μόνο να περιμένουν το θάνατο του προέδρου Τίτο το 1980, αλλά να προετοιμάσουν τη διαδοχή του, εκμεταλλευόμενοι την αναχώρησή του, να εξαρθρώσουν αυτό το έδαφος το οποίο οι Γερμανοί πίστευαν ότι δεν ήταν έθνος επειδή αποτελούταν από εθνότητες και διαφορετικές θρησκείες. Και εκτός αυτού, όπως το είπα προηγουμένως, η Γερμανία είχε προφανώς το πλεονέκτημα αυτής της εξάρθρωσης.

Έτυχε να είχα έμμεση σχέση με αυτά τα γεγονότα κατά τα έτη 1976 και 1977, καθώς πήγαινα τακτικά στη Γερμανία μετά από προσκλήσεις του Φραντς Γιόζεφ Στράους (ο οποίος ήταν εκείνη την εποχή ο Γερμανός υπουργός Άμυνας , και έπειτα υπουργός Οικονομικών), σε ένα μικρό αγρόκτημα που είχε κοντά στο Μόναχο, όπου συναντιόμασταν, δέκα φίλοι, για να συζητήσουμε τις παγκόσμιες υποθέσεις, για δύο τρεις ημέρες.

Υπήρξε εκπρόσωπος της Μεγάλης Βρετανίας, ένας εκπρόσωπος της Ισπανίας, (της Opus Dei), ένας εκπρόσωπος του Βατικανού και εγώ ήμουν ο Γάλλος της ομάδας. Μιλάγαμε για τα πάντα και τίποτα για δύο τρεις μέρες. Και κράτησα την ανάμνηση από συζητήσεις μεταξύ μας όπου οι Γερμανοί γείτονές μου πίστευαν ότι η Γιουγκοσλαβία δεν είναι βιώσιμη και ότι έπρεπε να ετοιμαστούμε, κατά τη στιγμή του θανάτου του Τίτο, να την αντικαταστήσουμε με μια άλλη εδαφική οργάνωση.

Έτσι οι Γερμανοί, οι οποίοι είναι πολύ καλοί γεωπολιτικοί, ήταν πολύ ευαίσθητοι για αυτή την υπόθεση για τους ακόλουθους λόγους:

1. Από τη γερμανική πλευρά, η επιθυμία να πάρουν εκδίκηση από τους Σέρβους οι οποίοι δύο φορές, το 1914-1918, και 1939-1945, ενωθήκαν με τους Συμμάχους εναντίον τους, ακόμη και την σερβική αντίσταση, η οποία από τον Απρίλιο του 1941 πήρε τον δρόμο των βουνών με τον Μιχαήλοβιτς και μετά με τον Τίτο και κράτησε αρκετές γερμανικές μεραρχίες, που θα χρησιμεύονταν στη Ρωσία, της Μόσχα και στη συνέχεια στο μέτωπο του Στάλινγκραντ. Και, όχι χωρίς λόγο, η Βόννη εκτιμούσε ότι ήταν η σερβική αντίσταση, σε κάποιο βαθμό, που ώθησε τη Γερμανία στην ήττα του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου. Έπρεπε λοιπόν να τιμωρηθεί αυτός ο θαρραλέος λαός.

2. Δεύτερη. Έπρεπε να ανταμειφθούν οι Κροάτες και Βόσνιοι μουσουλμάνοι που είχαν ενταχθεί στη ναζιστική Γερμανία, στον στρατό VERMARCHT οι οποίοι κατέλαβαν ορισμένες θέσεις στη Γαλλία, για να τους ευχαριστήσουν για την σύνδεση τους με τη δράση της Γερμανίας, και επομένως να προωθήσουν τους Κροάτες και Βόσνιους μουσουλμάνους.

3. Τρίτη ιδέα της γερμανικής πλευράς, ήταν επίσης τον ενδιαφέρον της Γερμανίας να εισέρθουν η Κροατία και η Σλοβενία ​​στη τροχιά της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας στην οποία ηγούταν η Δυτική Γερμανία, ως το ισχυρότερο μέλος της, και να αποκτήσει με αυτό τον τρόπο οικονομική επιρροή στην δαλματική ακτή μέσω αυτής να πλησιάσει τη Μεσόγειο, παλιό γερμανικό όνειρο με τον παραδοσιακό τροπισμό, η «Αγία Γερμανική Αυτοκρατορία» με βλέψεις προς τις δύο Σικελίες και τη Κεντρική Μεσογείου. Επιπλέον πρέπει να προστεθεί το γεγονός ότι η Γερμανία πίστευε ότι τελικά θα παρέμβαιναν οι ΗΠΑ και αφού κατείχαν τις σημαντικότερες θέσεις στη διοίκηση του ΝΑΤΟ, θα ήταν για εκείνη μια καλή συμφωνία που ετοιμαζόταν, μιλώντας στρατιωτικά.

Αυτοί οι λόγοι, κατά τη γνώμη μου, που ώθησαν τη Γερμανία να παίξει αυτό το ρόλο.

Έπρεπε επίσης να σύρει τη Γαλλία και τις ΗΠΑ σε αυτή την περιπέτεια.

Στη Γαλλία, ο κ. Κολ άσκησε αποφασιστική επιρροή στον πρόεδρο Μιτεράν, ο οποίος ήταν άρρωστος και αδύναμος, δεν είχε εξάλλου άλλη πολιτική παρά να μαζέψει τις αναγκαίες ψήφους για την επανεκλογή του, σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μιτεράν, ακολουθούμενος εξάλλου από τον Υπουργό Εξωτερικών του, τον κ. Αλαίν Ζιπέ, ήδη από τον Φεβρουάριο 1994, είχε προσχωρήσει στο συνασπισμό που οι Γερμανοί ήθελαν να συναρμολογήσουν, ενεργώντας υπέρ μιας μουσουλμανο-κροατικής ομοσπονδίας με σκοπό να εκδιώξει τους Σέρβους από τη γη τους, που κατείχαν για αιώνες (περίπου 64% των εδαφών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης), να πάρουν το 40% για να το δώσει στους μουσουλμάνους, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο αυτή τη τερατώδη ομοσπονδία, και στη συνέχεια, οργανώνοντας και συμμετέχοντας στη πρωτοφανή παραπλανητική εκστρατεία ψεμάτων για την οποία θα μιλήσω σε λίγο. Η γαλλική προσέγγιση ακολούθησε τη γερμανική προσέγγιση.

Στη συνέχεια, παρενέβησαν οι ΗΠΑ. Ήταν αρχικά απρόθυμες, επειδή φοβόντουσαν την μόρφωση του εδάφους, φοβόνταν την ανδρεία της σερβικής αντίστασης κατά της γερμανικής κατοχής 1940-1945, για την οποία ήταν οι ίδιες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Φοβόντουσαν να συρθούν σε μια λεπτή και δύσκολη στρατιωτική περιπέτεια, ειδικότερα από τότε που στοιχειώνονταν από το πετρέλαιο της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράκ, περισσότερο από ό, τι την πορεία του πετρελαίου που θα πέρναγε μια μέρα κατά μήκος του Δούναβη από το Βελιγράδι ή που θα έφτανε μέσω του διάδρομου αριθ. 8 της Κασπίας Θάλασσας μέχρι την ακτή της Αλβανίας, στο Δυρράχιο, από όπου θα ξεκινούσε ένας νέος αγωγός. Αλλά όλα αυτά ήταν μακριά και δεν ήθελαν να δεσμευτούν. Τελικά, υπό τη συνεχή γερμανική πίεση, οι ΗΠΑ άλλαξαν γνώμη και πειστήκαν ότι υπήρχε συμφέρον να συμμετέχουν, και αυτό για τους ακόλουθους λόγους.

Καταρχήν ήθελαν να αποδείξουν στους Ευρωπαίους ότι είναι ανίκανοι να αυτοδιαχειριστούν και ότι μόλις αποχωρούν οι Αμερικανοί, ακολουθεί το χάος, την αταξία και τον πόλεμο, γεγονότα που τους αναγκάσουν (τους Αμερικανούς) να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Αυτό αποδείχνει επίσης… ότι το ΝΑΤΟ είναι απαραίτητο!

Δεύτερον, οι ΗΠΑ πίστευαν ότι θα ταπείνωναν περισσότερο τη Ρωσία, η οποία εκείνη τη εποχή βρισκόταν στα χέρια του Γέλτσιν και των συμβούλων του Χάρβαρντ («τα αυγά του Χάρβαρντ»), που ήθελαν να γενικεύσουν την οικονομία της αγοράς στη Ρωσία, ενώ η ίδια η Ρωσία δεν ήξερε καλά καλά για το τι επρόκειτο, συνηθισμένη με το σύστημα της σχεδιασμένης οικονομίας.

Για τις ΗΠΑ, ήταν, επίσης, να επιβάλουν την ηγεσία τους εκεί (στα Βαλκάνια), όπου ο σλαβικός κόσμος έπρεπε να φανερώσει την ενότητα του και την αλληλεγγύη του.

Εξάλλου, (τρίτος λόγος), οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούνταν ότι η Γερμανία είχε ενηλικιωθεί και ότι κατά βάθος θα ήταν ενδιαφέρον να έχουν στην Βαλκάνια μια στρατιωτικά κατεχόμενη ζώνη, κατά προτίμηση στην Αλβανία, γεγονός που αποδεικνύεται από την εγκατάσταση του διάσημου στρατοπέδου του Bondsteel (στο Κόσοβο) με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκεται στη πορεία του μελλοντικού διαδρόμου αριθ. 8, που θα έφερνε το πετρέλαιο από την Κασπία Θάλασσα στην Αδριατική.

Και έτσι, για αυτούς τους διαφόρους λόγους, οι ΗΠΑ παρενέβησαν αναλαμβάνοντας την διοίκηση του συνόλου των επιχειρήσεων, προκειμένου να περιθωριοποιηθεί η διοίκηση των Γερμανών, Γάλλων, Άγγλων, Ιταλών, έτσι ώστε να πάρουν το όλο θέμα στα χέρια τους .

Εξάλλου, αυτή η επιχείρηση ήταν πολύ σημαντική για αυτούς, επειδή κατά βάθος ήταν γι ‘αυτούς ένα προηγούμενο σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των μελλοντικών επιχειρήσεων στο Ιράκ.

Οι επιχειρήσεις στα Βαλκάνια έγιναν ως εξής:

Πρώτον, οργάνωσαν μια τεράστια εκστρατεία παραπληροφόρησης, διηγώντας τα χειρότερα ψέματα, έτσι ώστε τα μελλοντικά θύματα να οδηγηθούν στη δημόσια ετυμηγορία και να μπορέσουν να τα ξυλοκοπήσουν με καθολική συναίνεση. Έπρεπε για αυτό να εφευρίσκουν κάθε είδος αδικημάτων. Ένα πρώτο αδίκημα, το πιο γνωστό, ήταν ο βιασμός 40.000 μουσουλμάνων γυναικών. Τελικά, ο Αμερικανός εμπειρογνώμονας ο οποίος επιθεώρησε τα Βαλκάνια έλεγε ότι δεν ήταν 40.000 αλλά 4.000, μετά μόνο 40 γυναίκες και στο τέλος της έρευνας , δεν είχαν μείνει παρά μόνο τέσσερις γυναίκες…

Οι εφευρέσεις ήταν πολλές, υπάρχει η ιστορία της έκρηξης στην οδό Miskina μπροστά από τον φούρνο, η περίπτωση της αγοράς του Markale (επίθεση), στην οποία κατηγόρησαν ψευδώς τους Σέρβους, ενώ στην πραγματικότητα οι μουσουλμάνους του Σεράγεβο πυροβολούσαν το ίδιο τον εαυτό τους, για τους εαυτούς τους (και μάλιστα ένα μικτό πληθυσμό Σερβο-μουσουλμανικό) για να κατηγορήσουν τους Σέρβους για αυτό το έγκλημα.

Δημιούργησαν επίσης τον μύθο της «κατάληψης» του Σεράγεβο από το σερβικό στρατό και η «ανθρωπιστική» Δύση έλεγε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει κάτι εναντίον αυτής της κατάληψης. Η πόλη του Σεράγεβο ήταν σαφώς, κατά τη γνώμη τους, μια πόλη που δεν πολιορκούταν από τους Σέρβους, που ήταν τελείως λάθος. Μπορώ να καταθέσω. Πήγα εκεί. Έγινα δεκτός από τον Δήμαρχο του σερβικού τμήματος της Σεράγεβο από το της πόλης που μου πρόσφερε ένα γεύμα, επειδή η πόλη ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Ένα μέρος είχε καταληφθεί από τους μουσουλμάνους της Βοσνίας και το άλλο μέρος από τους Σέρβους. Υπήρξε ανταλλαγή πυρών και στις δύο πλευρές. Δεν υπήρξε, συνεπώς, περικύκλωση της πόλης από τους Σέρβους, ήταν μια εφεύρεση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Όταν πετάςλάσπη, κάτι θα μείνει για πάντα.

Αργότερα, ήρθε η ιστορία της ψευδούς σφαγής στο Ρατσάκ (Κοσσυφοπέδιο), ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι ήταν οι Σέρβοι που έκαναν τη σφαγή, ενώ δεν ήταν αλήθεια, αλλά έδωσε αφορμή για να ξεκινήσουν τους βομβαρδισμούς, να αναλάβουν δράση, να βομβαρδίσουν από τον αέρα αυτή την άτυχη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του άμαχου πληθυσμού της Σερβίας (κυρίως) με τη χρήση όπλων με «απεμπλουτισμένο» ουράνιο, χωρίς να λάβουν υπόψη τις μετέπειτα συνέπειες αυτής της επιχείρησης… Εν ολίγοις, να μετατρέψουν αυτό τον λαό σε μαρτυρικό λαό.

Και όλα αυτά έγιναν με τους δέοντες κανόνες. Πρώτον, μεταχειρίζεσαι πολύ σκληρά, κατηγορώντας τον λαό για όλα τα αδικήματα.

Δεύτερον, του δημιουργείς έναν οικονομικό αποκλεισμό για να αποδυναμώσεις τη θέλησή του να αντισταθεί, ό,τι έγινε (για τη Σερβία).

Τρίτον, τους βομβαρδίζεις, έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακάμψουν οικονομικά, καταστρέφοντας σχεδόν όλη την οικονομική υποδομή τους, και τέταρτο, τους καταλαμβάνεις, όπως προβλεπόταν από τις συμφωνίες του Ραμπουγιέ. Μόλις εκεί επί τόπου, εκμεταλλευόμενος τη δυστυχία και την απόγνωση στην οποία βυθίστηκε αυτός ο άτυχος λαός, οι κατακτητές θα απαιτήσουν να ορίσει ο λαός πολιτικούς ηγέτες που υποστηρίζουν το σχέδιο του επιτιθέμενου.

Το σύστημα περιλαμβάνει, ως εκ τούτου, τέσσερα μέρη, καθώς σχεδιασμένα και εκτελεσμένα εν γνώσει, με έξυπνο τρόπο, το ένα μετά το άλλο, και του οποίου ένα μέρος χρησιμοποιήθηκε αργότερα στο Ιράκ.

Μπορεί κανείς επίσης να πει ότι η περίπτωση των Βαλκανίων, ήταν για τους Αμερικανούς ένα «μάθημα» στρατηγικής για τις μελλοντικές ιρακινές υποθέσεις. Αυτό τελείωσε με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράκ που γνωρίζετε, με τις υπερβάσεις που ξέρετε και τα βασανιστήρια, ιδίως στην απαίσια φυλακή του Αβ Γκράιμπ με τις φρικτές «θεραπείες» της, όλα αυτά είχαν δοκιμαστεί στα Βαλκάνια.

Οι Δυτικοί φέρθηκαν και σε δύο περιπτώσεις όπως φέρθηκαν άλλοτε οι απολυταρχίες του Στάλιν από τη μια πλευρά και του Χίτλερ από την άλλη.

Πρόκειται για μια επιχείρηση που πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν ένα είδος μοντέλου που τελικά επικυρώθηκε από την κοινή γνώμη στην οποία είπαν κάθε είδος ιστορίας, στην οποία έκαναν «πλύση εγκεφάλου» μέσω μιας ισχυρής παραπληροφόρησης που επέτρεψε τις υπερβολές κάθε φύσης.

Σήμερα λοιπόν, εξετάζουμε αυτή τη ζοφερή δεκαετία, κατά την οποία οι Ευρωπαίοι έδειξαν ότι είναι ικανοί να αλληλοσκοτωθούν, αν μπορώ να το πω, σε μεγάλο βαθμό από την πρωτοβουλία της Γερμανίας, εξάλλου, μόλις επανανωμένη, το 1990-1991, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, και η οποία δεν βρήκε καλύτερη λύση από το να οργανώσει αυτό το περίφημο πόλεμο.

Επιπλέον, το 1999, μετά τις συμφωνίες του Ντέιτον (Δεκέμβριος 1995), και προπαντός μετά την άρνηση του Μιλόσεβιτς να αποδεχθεί το παράρτημα Β (Ιανουάριος 1999), το οποίο προέβλεπε την κατοχή του εδάφους της Σερβίας, για αόριστο χρονικό διάστημα, από τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ… και ότι το σερβικό κράτος έπρεπε να παρέχει στις κατοχικές δυνάμεις όλες τις εγκαταστάσεις του, τα αεροδρόμια, τους σιδηρόδρομους, τους δρόμους και όλα αυτά δωρεάν, εν ολίγοις σαν να έχει καταπατηθεί η Σερβία… Τιμή στον Μιλόσεβιτς ο οποίος αρνήθηκε αυτές τις συμφωνίες, ακόμη και αν αυτή η κωμωδία του Ραμπουγιέ, οδήγησε στους περίφημους βομβαρδισμούς (από τις 24 Μαρτίου 1999).

Σε αυτή τη θλιβερή περίοδο επιστρέφουμε σήμερα με μεγάλη θλίψη. Ο Δυτικός κόσμος, ενώ δεν το περίμενε κανείς, απέδειξε –και αυτός- ότι ήταν ικανός να διαπράξει τις χειρότερες διεστραμμένες πράξεις, για να καλύψει την γερμανική εμμονή, η οποία είναι να αρθούν όλα τα επακόλουθα, ό, τι απέμενε από τις Συνθήκες των Βερσαλλιών και του Τριανόν, ήτοι την Γιουγκοσλαβία, πρώτα, και στη συνέχεια την Τσεχοσλοβακία.

Αυτό συνέβη, για να μπορέσει η Γερμανία να διαγράψει από τον χάρτη τα πολιτικά και εδαφικά επιτεύγματα που σηματοδοτούσαν την νίκη των Συμμάχων, ώστε να μη μείνει τίποτα.

Η Γαλλία, ανόητα, συνεταιρίστηκε, πράγμα που επέτρεψε, εξάλλου, στον κ. Κολ να δηλώσει ότι το Ντέιτον και κυρίως την συνέχεια, ήταν μια «μεγάλη νίκη» για τη Γερμανία, δήλωση στην οποία θα μπορούσε ο κ. Μιτεράν να προσθέτει, αν την είχε καταλάβει, κάτι που δεν συνέβη, ότι ήταν μια μεγάλη ήττα για τη Γαλλία.

Πρόκειται για υλική ήττα με την εξαφάνιση της Γιουγκοσλαβίας, την εξαφάνιση των σημείων μιας σκληρά κερδισμένης νίκης των Συμμάχων, την σφαγή και το μαρτύριο ενός φιλικού λαού ο οποίος ενώθηκε με μας δύο φορές, και όλα αυτά επιτεύχθηκαν με τη δημιουργία ψευδών επιχειρήσεων, έτσι ώστε να δικαιολογηθούν πράξεις που δεν έπρεπε να γίνουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Οι Δυτικοί έδειξαν στη προκειμένη περίπτωση γεμάτοι υποκρισία, δεν το περίμενα, ιδιαίτερα από μέρος των ιδρυτών των λεγόμενων «ανθρώπινων δικαιωμάτων», της Γαλλίας, της Αγγλίας και ακόμα και της Γερμανίας.

Αλλά οι παλαιοί δαίμονες, ειδικά ο φιλοπόλεμος δαίμονας της Γερμανίας, επανήλθαν στο προσκήνιο και οδήγησαν στο χάος που υπάρχει τώρα σε αυτά τα εδάφη, είτε στη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας είτε στο Κόσοβο, την καρδιά, την ίδια την προέλευση του πολιτισμού της Σερβίας, που περάσει πλέον στα χέρια των μουσουλμάνων, οι οποίοι κατάστρεψαν σε ελάχιστο χρόνο εκατοντάδες ιστορικά αριστουργήματα της σερβικής θρησκευτικής τέχνης της, και κατέσφαξαν την ίδια την ιστορική προέλευση του σερβικού λαού. Σαν να καταστρέψουν στη Γαλλία, τη κοιλάδα του Λίγηρα και τα κάστρα της, ή αν θέλετε, τηνIle de France, που είναι η καρδιά του έθνους.

Είναι λοιπόν μια πολύ θλιβερή στιγμή που περνάμε και δεν ξέρω πώς θα βγούμε ηθικά από αυτή. Τέλος πάντων, δώσαμε την απόδειξη της υποκρισίας μας και δεν μας τιμά καθόλου.

Pierre Marie Gallois.

Πηγή

70 σκέψεις σχετικά με το “Η γενοκτονία των Σέρβων, οργανώθηκε από τους Γερμανούς για λόγους αντεκδίκησης! Τρομερές αποκαλύψεις από τον Γάλλο στρατηγό Γκαλουά.”

 1. Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ Ο,ΤΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ.
  ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β ΠΠ , ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΠ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΣΕΝΟΒΑΤΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ 800000 ΣΕΡΒΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΥΣΤΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.

  ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΥΣΤΑΣΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΊΑ.

  Μου αρέσει!

 2. Οι γερμανοί,μισούν καί τούς Ελληνες.

  Δέν ξέρω άν θά μας στείλουν τή φίλη τους τουρκία νά μας βάλει μυαλό καί νά κάνουμε
  ότι γουστάρει τής μέρκελ.

  Ξέρω ότι οι αμερικανοεβραίοι φίλοι μας θά μας αδειάσουν πάλι,όπως μέ τή Κύπρο.

  Ξέρω ότι οι Ρώσοι θέλουν,μέ ενοίκιο λιμάνια στό Αιγαίο,Τί περιμένουμε..??????

  Μου αρέσει!

 3. Υπαρχει μια γενικη προσπαθεια απενοχοποίησης του γερμανικου λαου για τα εγκληματα που διεπραξε στον Β Παγγκοσμιο Πολεμο λεγοντας οτι ολα τα εκαναν οι ναζι.Μα τι ηταν οι ναζι απο τον πλανητη Αρη ? Ηταν η συντριπτικη πλειοψηφια των γερμανων.Επισης λενε οτι για ολα εφταιγε αυτος ο τρελος ο Χιτλερ.Μα ο ιδιος δεν σκοτωσε ποτε κανενα οι στρατιωτες του ηταν που κανανε ολα αυτα τα εγκληματα και οι οποιοι ηταν γερμανοι.Ηταν και θα ειναι παντα ενας μοχθηρος λαος ουνων που ανα πασα στιγμη αναλογα με τα συμφεροντα τους μπορουν να αιματοκυλησουν την ανθρωποτητα.

  Μου αρέσει!

   1. Eιναι τετοια η ψυχοσυνθεση των Φριτσηδων που θα ψηφισουν ακομη και κάποιον που κάνει ανθρωποθυσιες σαν αυτες που έκαναν οι Μάγια, αν αυτός μπορεσει να αναζωπυρωσει τις εθνικιστικές τους ονειρώξεις.
    Ο λαός αυτός, επηρεασμ’ένος από τον Νιτσε, ζει διαρκεις αναπαραγωγές του Φάουστ…

    Μου αρέσει!

  1. ΕΟΖ τον λένε τον δικο μας διαμελισμό και ειναι ήδη έτοιμος προς εφαρμογή αν στις 17/6 συμπεριφερθουμε σαν ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ και ψηφισουμε ΝΔουλα ή Μπατσόκ

   Μου αρέσει!

  2. Μην ανησυχεις ολα ειναι στο προγραμμα.. πως νομιζεις προκυπτουν θεματα για σχεδον ολες τις μεθοριακες περιοχες πλην των νησιων του Ιονιου; Ηπειρος στα αλμπανα, Μακεδονια τα σκοπιανα, Θρακη και νησια στα μογγολια, Κρητη ανεξαρτητη.. Τυχαια ειναι ολα αυτα πια;;

   Μου αρέσει!

   1. Mnk

    Aυτοί έχουν βαλθεί να μας κάνουν όλους Βελουχιώτηδες…
    Η συγχρονη Κροατία είναι φτιαγμένη πάνω σε ναζιστικές βάσεις, στην ιδεολογία και τα πιστεύματα τών Ουστάσι.

    Μου αρέσει!

 4. παρακαλώ μην αστοιτε και την συμμετοχή της Ελλάδας στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με φαρδιά πλατιά υπογραφή του τέως ΥΠΕΞ Αντωνάκη Σαμαρά εεε

  Μου αρέσει!

   1. η υπογραφή που έβανε της 26.10.2011 δεν ήταν στην ουσία η διάλυση της κοινωνικής Ελλαδας και Ευρώπης .. τότε τι σκατά είναι,δεν του το λέει κανένας ..δεν την διάβασε ο μαλα@ας

    Μου αρέσει!

 5. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΩΝ-ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ,ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ..ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ///[[ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ]]//.ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ??Η ΦΟΒΕΡΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ..ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ..ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ?ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΥΜΑ ..///ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ Δ Ν Τ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕ’Ι’ΚΟ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΘΗΛΗΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…[ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΣΑΜΑΡΑ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ]]

  Μου αρέσει!

  1. Η γερμανία μετά τόν πόλεμο,ισοπεδώθηκε……

   Κτίστηκε μέ αμερικανοεβραικά κεφάλαια…

   Μάς δανείζουν αμερικανοεβραικές τράπεζες πού εδρεύουν στή γερμανία

   Μήν τό ξεχνάτε ποτέ αυτό………

   Μου αρέσει!

  2. Σαυτα που λες εχεις μεγαλο δικιο, ειναι ολοσωστα.
   ΔΕΝ τα ξερουν αυτα, ομως ΟΛΟΙ οσοι την ψηφισανε..
   Γιαυτο αν την παρει ο σαμαρας θα κανει δευτερο εγκλημα.
   Αν και νδ θα καταποντιστει, το εγκλημα αυτο δεν θα του το συγχωρισει κανεις.

   Μου αρέσει!

 6. πήγα μια βόλτα στην »πηγή»

  το βλογκ είναι προφανώς σερβικό και παρουσιάζουν τα πράγματα απ τη δική τους πλευρά. λογικό.

  υγ
  τα σκόπια τα λένε νέτα σκέτα »μακεδονία».

  Μου αρέσει!

   1. Η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει από μονη της τα Σκόπια με το ονομα «Πρωην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».
    Δεν ξέρω την ηλικία σου, ισως να εισαι νεοτερος και να μη θυμασαι πως όταν ειχαν αρχισει να κουνιουνται , με τις προτροπες των ΗΠΑ οι κομιτατζηδες των σκοπίων, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ειχε προτείνει στον γερμανοτσολιά Μητσοτάκη να ανέβει μια ίλη δική μας μέχρι το Μοναστήρι και να κατέβει άλλη μια ίλη Σερβικη να την συναντησει και να τελειώσει το ζητημα πριν καν αρχισει…
    Ο Μητσοτάκης πήγε και κάρφωσε αμέσως την προταση στον φιλο του Xανς Ντιτριχ Γκένσερ …
    Ο Γκένσερ ηταν τοτε προεδρος του Κομματος των γερμανων φιλελευθέρων , διαδοχοι του σημερα ειναι οι μισέλληνες Βεστερβέλε και ο Άριος Βιετκογκ Ρέσλερ…

    Μου αρέσει!

   2. Μισα γνωστη ιστορια της εποχης αυτη που λες.τοτε στην Σερβια ειχε γινει ντορος για αυτο το θεμα και εδω μαθευτηκε αργοτερα απο Σερβους που βρεθηκαν στην Ελλαδα λογω εμφυλιου τους.τοτε δεν αντεξε ο ξεφτιλας ο Δρακουλας και μην μπορωντας να ξεχασει τις παλιες του συνηθειες ρουφιανεψε την προταση του Μιλοσεβιτς στα Γερμανα.θα μπορουσε σε μια μερα να ειχε λυθει αυτο το προβλημα χωρις να ανοιξει ρουθουνι αν ειχαμε αλλη κυβερνηση τοτε αλλα διαχρονικα δοσιλογοι μας κυβερνανε.και Maria ο ιδιος ο δρακουλας ειχε πει τοτε το περιφημο σε 10 χρονια θα το εχουμε ξεχασει….

    Μου αρέσει!

   3. Τόλη

    Επειδή αναφέρθηκες στην χρήση του όρους Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων από Σέρβους, θεώρησα χρήσιμο να υπενθυμίσω πως την εθνική μας προσπάθεια την υπονόμευσε πρώτος ο τότε ηγέτης της «πατριωτικής» ελληνόφωνης Δεξιάς, χάριν της εξυπηρετήσεως των συμφερόντων των γερμανών και αμερικανών φίλων του.

    Φίλε Αμετανόητε

    είχα εμπλοκή εκείνο τον καιρό με τον σύνδεσμο ελληνοσερβικής φιλίας, όπου ήταν πρόεδρος ένα φεγγάρι ο νυν δωσιλογος του ΔΝΤ , μπατσόκος Άρης Μουσιώνης…
    Θυμάμαι την μεγάλη εκδήλωση στο κατάμεστο ΣΕΦ προς τιμήν του ηρωικού Ράντοβαν Κάρατζιτς, και σκέφτομαι πως ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΝ , ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ 2012 ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ….
    Μας μένει ένα ακομα μεγαλο ΟΧΙ στις 17/6 για να φέρουμε τούμπα το σύμπαν….

    Διαμάντω

    Κι αντι γι αυτό , μας έφεραν στρατιες των Ναζί να ξαναστρατοπεδευσουν στο Χορτιάτη που εκαψαν στην Κατοχή…

    Μano

    Αυτοί οι ξεφτιλισμένοι προδοτες ετοιμάζονται να ξανακάνουν «ευρωπαϊκο μέτωπο». Τοτε το έκαναν για να λιανισουν τη Γιουγκοσλαβία, τωρα το φτιαχνουν για να βυσσοδομήσουν επί του σωματος της Πατριδας μας…

    Μου αρέσει!

   4. Παρτε μερικες αληθειες απο τον Миша .
    Εσεις προ παντων που σκουζετε για την νδ.
    και ψαχτε ολη την πορεια του δρακουλα απο τοτε που γεννηθηκε.

    Μου αρέσει!

   5. Ανεμε

    Μετά το τέλος της Μαχης της Κρητης η αδερφη του Δρακουλα Κατερίνα, υποδεχθηκε στα Χανιά την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου μαζι με τον γερμανο διοικητή και εκφωνησε λόγο.
    Ο Μητσοτάκης ειχε αποδοκιμάσει την απαγωγή του στρατηγου Κράιπε.
    Τα σχετικά τα αναφέρει σε ενα δυσευρετο βιβλιο του ο Κακαουνάκης , μαζι με παράθεση πρωτογενων πηγων και φωτογραφιων…
    Οταν δεσει το γλυκο της συνεργασιας με τη ντορα , μπορει και να το σκανάρω …

    Μου αρέσει!

 7. Οπως ακριβώς τα γράφει ο γάλλος. Εζησα τα γεγονότα από κοντά και επιβεβαιώνω αυτα που γράφει. Σε όσους έκαναν αντίσταση κατα τη διάρκεια του Β ΠΠ τρέφουν απίστευτο μίσος, όπως και οι καθολικοί. Είδατε καμια δήλωση του Πάππα;

  Μου αρέσει!

  1. Ὁ Πάπας εἶναι Γερμανὸς.
   Καί ἔχει μάτια λύκου ὁ χαμένος!
   Τυχαῖο,ἤ πηγαίνει στὸν ὄνειρο κάποιων γιὰ τὴν δημιουργία τῆς Ἁγίας Ρωμαϊκῆς Αὐτοκρατορίας;

   Μου αρέσει!

 8. ΦΟΒΕΡΟ!!!

  ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ…ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΠ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΚΟΜΕΝΗ ΑΝΑΣΣΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΜΒΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΚΗ, ΠΑΛΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΕΙ.
  ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ: Ε, ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ;
  Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΞΕΡΕΤΕ..ΙΣΡΑΕΛ)
  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ…

  Μου αρέσει!

  1. Ο ΓΑΠ ήταν αυτός που επέδωσε το τελεσίγραφο των Γιανκηδων στον Μιλόσεβιτς για τον βομβαρδισμό…
   Η εβραία σκύλα η Ολμπράιτ εστειλε και βομβάρδισαν το χωριο που την και την διέσωσε και φιλοξένησε κατά τον Β ΠΠ

   Μου αρέσει!

   1. Αυτοι ειναιν οι οβριοι Μισα!
    Ακριβως αυτοι!

    Εδω δολοφονησε η οβρια μαιγερα 500.000 Ιρακινα παιδακια πριν ακομα καταλαβουν οτι ειναι Ιρακινοι!

    Μου αρέσει!

 9. Εδώ τα Ελληνικά πρόβατα κοιμούνται ακόμα και δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ιμπεριαλισμός και ΠΟΤΕ εμφανίζεται…
  Και οι «Ελληνικές» Κυβερνήσεις όχι μόνο έκαναν πλάτες στην Γιουγκοσλαβία…!!!! στο Ιράκ,στο Αφγανιστάν και στη Λιβύη…
  αλλά ΔΕΝ απεκόμισαν ουσιαστικά τίποτα από αυτή τη συναίνεση…
  Ακόμα και με τον Οτσαλάν…δεν πήραν τίποτα…
  Συνεπώς τα Ελληνικά πρόβατα αν ξαναψηφίσουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα είναι άξιοι της μοίρας τους.
  Και ο πόλεμος τότε θα έχει χαθεί οριστικά…

  Μου αρέσει!

 10. CKarita, Kokalis, Trachanas, Mitsotakis, Johajopoulos, Papandreou, Likourezos, Simitis = PETRODYN HELLAS the CIA-MONSANTO-SCHENGEN-UN-NATO GREEK-HELLAS Play-boy Casino playing cards Jokers were disturbed by Serbia`s Milosevic Government friendly warnings to Ellas Christianorthodoxy regarding the CIA-MONSANTO-ALBANIAN-TURKISH-HELLAS Pyramid Banking system of Ellas Capitals assets Brussels lawns and private investments in off-shore companies and he was declared Terrorist as usual….. What is BULGARIA`S MONSANTO-TURKISH-MOLAH, Cliff Karsh Richard Von Sackers friends`, opinion!!!!!!+

  NO TRUTH TRUSTED CHRISTIANORTHOX LEADER IS ALLOWED LIVE IN EUROPE IF LAWS OF CIA-SCHENGEN-UN-NATO-MONSANTO-MOLAH DO NOT ACCEPT OBEY, BECOME MENTALLY DEAD SLAVE SERVE THE WHITE BLOND RACE ROYS WEALTH AND NUTRITIONAL ETHNIC GENOCIDE AGAINST THEIR NATION APPLY……………+

  TRY PROVE MY LIES AGAINST TRUE TRUSTED HUMANITY JUSTICE TRUTH??????+***^***+

  Μου αρέσει!

 11. Επρεπε να το ειπει ο Γαλλος….
  Οταν σας γραφω οτι μας μισουν θανασιμα που δεν κυριευσαν τη γη επειδη οι Ελληνες τους σταματησαν,
  Επειδη οι Σερβοι με τον Τιτο οσο και οι δικοι μας ανταρτες τους σακατεψαν!!!!
  Οταν η Μερκελ μας μισει επι … Δυο φορες…
  Γιατι ηττηθηκε μεν η πατριδα της αλλα και χωριστηκε στα δυο,….
  Και μαλιστα περασε τα νιατα της σε δικτατορια, φιμωμενη και… Ανεραστη….
  Μας μισουν!
  Αντι να τους παρουμε σκλαβους για τις αποζημιωσεις…
  Μας πηραν οτι νιατα απεμειναν απο τους πολεμους!
  Και σημερα, με τα καθικια τους πιθηκια παλι μας κατεκτησαν!
  Οταν και αν παρουμε χαμπαρι τι πραγματι συμβαινει…
  Ελπιζω να μην ειναι πολυ αργα για την Ελλαδα!
  Η Ελλαδα ποτε δεεν πεθαινε…
  Σημερα ομως … Κινδυνευει να πεθανει!

  Μου αρέσει!

  1. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΜΑΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ…………………….. ΑΛΛΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΜΑΣ…………………

   Μου αρέσει!

 12. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

  ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

  Μου αρέσει!

  1. πολυ σωστα Petros και ειδικα αυτο που ανεφερες…..ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010……..το παιρναμε στο ντουκου αλλα αμα δειτε στατιστικες θα δειτε κατακορυφη μειωση των γεννησεων απο το 2009 και μετα….και μιλαω για Ελληνοπουλα γιατι οι αλλοδαποι γεννανε σαν κουνελια ανεξαρτητως οικονομικης συγκυριας..αλλα αυτο ειναι το βασικοτερο….οτι δεν εχουμε μελλον σαν χωρα.γερασμενη χωρα και σε λιγα χρονια αν εχουμε επιβιωσει απο τα μνημονια θα δουμε και τις συνεπειες της υπογεννητικοτητας και της μη αναπληρωσης του πληθυσμου που φευγει απο τη ζωη…

   Μου αρέσει!

   1. Διορθωση…

    Απο το τελος του Β παγκ. πολεμου!

    Πιαστο απο μεσα και θα το δεις !

    Ηδη …καποιοι ζωηροι επι χουντας…το ειχαμε ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ!

    Μεσα απο τασ προβληματα που ειχαμε…

    και βλεπαμε σκοτεινο το μελλον!

    Οταν μαλιστα μας εφερε …Φιλιπινεζους ……

    ειχαμε καταλαβει το γιατι…

    Ξαναεγινε θεμα η υπογεννητικοτητα …

    στα μεσα του 80!

    Αλλα οι πολλοι ησαν στην Νιρβανα τους…

    Δεν ..ασχολουνταν με τα ποταπα…

    Οι πασοκοι βασιλιαδες και οι Νεοδημοκρατες πριονιστες των βασιλιαδων..για να γινουν βασιλιαδες…

    Μου αρέσει!

 13. Ο ρόλος των ουννων ειναι γνωστος οπως γνωστος ειναι ο ρόλος των εβραιων του πάπα και ολων των δικων μας πολιτικων δουλων.Και το παλαβό ειναι οτι κανεις συνέλληνας δεν βαζει κάτω το ακατοίκητό του να ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Ειμαστε παντελώς ηλίθιοι??? αναρωτιέμαι.Αλλωστε φαινεται απο τον τρόπο που ψηφίζουμε.Και το χειρότερο ολων ειναι οτι το 95% των υποτιθέμενων Ελλήνων ενδιαφέρεται μονάχα για την πάρτη του.Ετσι ομως πάμε ολοταχώς για ψόφο!!!!!

  Μου αρέσει!

 14. Τι να σας κάνω που κατέβασαν οι σιωνιστές του jewtube 2 βίντεο που θα κατέρριπταν την ανάρτηση…..
  Θα σας τα χρωστάω όταν ξαναανέβουν για να μην παραπληροφορείτε τουν νέους και αφελείς.
  Καλημέρες.

  Μου αρέσει!

  1. Βρώμικη γενοκτόνα φυλή των ιουδαίων.

   Εχθροί της Ορθοδοξίας τα ίδια που έκαναν στην Ρωσία του ιουδαιομπολσεβικισμού,τα ίδια μια ζωή…
   Πάρτε μαθήματα αληθινής ιστορίας σε 2 βίντεο.

   Published on Apr 14, 2012 by taras2802

   Сою́з вои́нствующих безбо́жников, раніше — Союз безбожников; Общество друзей газеты «Безбожник») Вирішальну роль у виникненні Союзу войовничих безбожників зіграла газета «Безбожник», що видавалася з 1922 року. Навколо неї швидко сформувалася мережа кореспондентів і читачів. Завдяки їм у серпні 1924 року в Москві було утворене Товариство друзів газети «Безбожник» (ОДГБ). І з’їзд ОДГБ, що відбувся у квітні 1925 року, ухвалив створити єдине всесоюзне антирелігійне товариство «Спілка войовничих безвірників СРСР» (СВБ СРСР, рос. «Союз воинствующих безбожников СССР»); в Україні було створене її республіканське відділення — СВБ УСРР[2][3].

   11-15 червня 1929 року в Москві відбувся ІІ з’їзд Спілки безвірників, на якому було прийнято історичне рішення про перейменування організації в Союз войовничих безвірників. Крім цього з’їзд затверджує устав СВБ СРСР.

   Був розроблений план «безбожної п’ятирічки», що передбачав декілька етапів: 1932—1933 рр. — закриття всіх церков, монастирів, молитовних будинків; 1933—1934 рр. — зникнення релігійного світогляду, який міг виростати з виховання в родині й літератури; 1934—1935 рр. — вся держава (і особливо молодь), мала бути охоплена антирелігійною пропагандою; 1935—1936 рр. — в Радянському Союзі не повинно було залишитись жодного священнослужителя; до 1937 року планувалось викорінити релігію «з самих потаємних місць Активність проявляли первинні організації СВБ на заводах, фабриках, у колгоспах, навчальних закладах. Число осередків СВБ досягло до 1940 р. 96 000, а число членів союзу — 3 000 000 чоловік. Серйозна увага приділялася підготовці атеїстичних кадрів. Були відкриті спеціальні курси (очні й заочні) для підготовки пропагандистів наукового атеїзму. Проводилася робота із впровадження в побут нових, безрелігійних свят й обрядів.

   У СВБ активно співробітничали відомі діячі комуністичної партії — Н. К. Крупська, А. В. Луначарський, П. А. Красіков, І. І. Скворцов-Степанов, М. І. Бухарін й інші. Очолював СВБ протягом всіх років Емелья́н Миха́йлович Яросла́вский (настоящие имя и фамилия Мине́й Изра́илевич Губельма́н; 19 февраля [3 марта] еврей 1878 года, Чита, Забайкальская область, Российская империя — 4 декабря 1943, Москва) — революционер, деятель Коммунистической партии, идеолог и руководитель антирелигиозной политики в СССР. Председатель «Союза воинствующих безбожников».

   Μου αρέσει!

 15. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ….. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ……….

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s