Eγγεγραμμένοι: 9.949.401!!

«Γραμμένοι: 9.949.401″… Eννοείται πάνω από 18 ετών. Σωστά; Άρα πόσος είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας; Η Στατιστική Υπηρεσία επί θητείας του μασόνου του Αmherst και του Δ.Ν.Τ κ. Ανδρέα Γεωργίου, την 22.7.2011, απεφάνθη, ότι ο πληθυσμός της γραικικής αποικίας των ανθρωποφάγων Ιλλουμινάτι, ήταν 10.787.690!!!

Άρα, τί μάς λένε; Ότι όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες κάτω των 18 ετών – που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου – είναι μόνον καμιά 800.000περίπου;;;

Όμως… η wikipediahttp://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#.CE.A3.CF.84.CE.BF.CE.B9.CF.87.CE.B5.CE.AF.CE.B1_.CF.80.CE.BB.CE.B7.CE.B8.CF.85.CF.83.CE.BC.CE.BF.CF.8D_.CE.B1.CF.80.CE.BF.CE.B3.CF.81.CE.B1.CF.86.CE.AE.CF.82_2011αναφέρει αναφέρει ξεκάθαρα ότι η ηλικίες από 0-14 ετών αριθμούν 1.666.888 ελληνόπουλα. Θα μάς τρελάνουν;

Ή μήπως κουβάλησαν κανά δυό εκατομμύρια νέους αλλοδαπούς ψηφοφόρους από τότε και μάς το έχουν αποκρύψει;;;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑ;;; Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν!

http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{«cls»:»main»,»params«:{}}

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/A1602_SAM01_DT_DC_00_2011_01_F_GR.pdf

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/Dr_Andreas_Georgiou_CVGR.pdf

28 σκέψεις σχετικά με το “Eγγεγραμμένοι: 9.949.401!!”

 1. Είναι και οι παράνομες ελληνοποιήσεις που όμως το ΣτΕ τιε έβγαλε παράνομες και δεν πρόλαβαν οι εκλογικοί κατάλογοι να διορθωθούν. Γι’ αυτό το ποσοστό αποχής ήταν 35%.

  Μου αρέσει!

  1. Εννοείς ότι οι «παράνομοι» δεν ψήφισαν;
   Και πως γνώριζαν οι εφορευτικές επιτροπές ποιοί ήταν οι ελληνοποιηθέντες, σε αυτό το κράτος το τόοοοοοσο οργανωμένο;
   Τέλος πάντων, δικαιολογημένα φτάσαμε ως εδώ.

   Μου αρέσει!

   1. Να μάς πουν λοιπόν, ακριβώς, τον αριθμό των ελληνοποιηθέντων μαύρων, ώστε μετά να κάνουμε την σούμα. Δεν μπορεί σε μια ευρωπαϊκή χώρα να υπάρχει αναντιστοιχία των αριθμών. Πού βρισκόμαστε; Στην Σιέρρα Λεόνε;;;

    Μου αρέσει!

   2. Πολύ απλά στην ταυτότητα γράφει Ελληνική Ιθαγένεια και όχι Ελληνική Υπηκοότητα
    Απ’ ότι άκουσα, αν γίνουν εκλογές τον Ιούνιο, πρέπει να γίνουν βάση απογραφής 2011 και να μην υπάρχουν στους εκλογικούς καταλόγους όσοι κρίθηκαν ότι δεν δικαιούνται να ψηφίσουν.

    Μου αρέσει!

   1. Τώρα ανοίγεις μεγάλο θέμα, μεγάλε! Αλλά εάν ανοίξουμε με θάρρος τα τότε δρώμενα του πρώτου ευρωπαϊκού προτεκτοράτου της Γραικίας – Greece, θα αναθεωρηθεί το ΣΥΜΠΑΝ στην χώρα. Για να δούμε, ίσως μετά από 50 χρόνια να γίνει κάτι…

    Μου αρέσει!

 2. Καλημέρα,

  έχω μία πρόταση σχετικά με το αν υπάρχει νοθεία,
  όλοι οι φίλοι και αναγνώστες του Ολυμπία που βρέθηκαν σε εκλογικά κέντρα και έχουν συμμετάσχει στην καταμέτρηση, ας καταθέσουν την περιοχή και το αποτέλεσμα για να δούμε περίπου τι παίζεται….

  Μου αρέσει!

 3. θέλω τα αποτελέσματα του Χ εκλογικού τμήματος και η Logic – Tragic δεν μου το δίνει, ΓΙΑΤΙ;;;;; ενώ εαν πας στα αποτελέσματα του 2000 στα δίνει!!!!!

  Μου αρέσει!

  1. Δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο ανά εκλογικό τμήμα;
   Η Logic δεν πρόκειται να σου τα δώσει αν δεν είσαι θεσμικός παράγων.

   Μου αρέσει!

 4. Eλληνοποιησεις της τελευταιας στιγμης που κριθηκε παρανομο απο το ΣΤΕ να ψηφισουν,καταλογοι παμπαλαιοι χωρις να τσεκαρουν τους νεκρους απτο 2001 κ.λ.π αμα βαλεις και τα εκτροπα στις εκλογες με τους Δ.Α συμπληρωνετε η τριπλετα.

  Μου αρέσει!

 5. (ΠΑΡ ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ Ν Ο Θ Ε Ι Α ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΛ. 1,5-2% ..! ) ΠΩ ΠΩ ΠΩ , ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ , ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ …ΜΑΝΙΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!!!
  ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ , ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩΣ , ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΠ..ΣΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ , ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ;;; ΤΟ 9,949,999 ΘΥΜΙΖΕΙ …ΠΡΟΣΦΟΡΑ 499,99 ΕΥΡΩ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ 500 ..!

  Μου αρέσει!

  1. Πες το ρε άνθρωπε μου, 10 σχόλια και κανείς δεν σκέφτηκε τους νέους μετανάστες και τους Έλληνες της διασποράς (ακόμα και 2ης γενιάς) που κρατούν τα διακαιώματα τους στην Ελλάδα.

   Μου αρέσει!

 6. Καλά μην τρελλαίνεστε.
  Oι εγγεγραμένοι είναι τόσο πολλοί διότι ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι κατάλογοι. Στο κέντρο που ήμουν εφορευτική επιτροπή, σε δύο σελίδες καταλόγου (ούτε 100 ονόματα) υπήρχαν 5 άνθρωποι άνω των 100 ετών. Ο ένας γεννηθείς το 1900. Βλέποντας τους ανθρώπους που δεν είχαν έρθει να ψηφίσουν έβλεπα όλο ημερομηνίες του 1910 και 1920. Όσοι και να είναι οι υπεραιωνόβιοι, τόσοι πολλοί δεν είναι.

  Μου αρέσει!

 7. Μα καλά; Όλοι σας ψάχνετε την γωνία στο τάληρο; Εικασίες, γνώμες και πράσινα άλογα.

  Υπάρχει κράτος ή δεν υπάρχει; Τα νούμερα δεν βγαίνουν; Η απογραφή είναι επίσημη, το ίδιο και οι εγγεγραμμένοι των εκλογών. Ποιός θα δώσει εξηγήσεις; Κάποιο αντικαθεστωτικό κόμμα πρέπει να το αναδείξει σε πρώτο θέμα. Εδώ μιλάμε για πιθανή νοθεία, καθεστώτων τύπου Αμίν Νταντά και Νοριέγκα.

  Μου αρέσει!

 8. Οι εκλογικοί κατάλογοι σαφώς και δεν έχουν ξεκαθαρισθεί και η αποχή του 38% είναι φυσικά πολύ πλασματική και εκτός πραγματικότητας.
  Υπάρχουν όντως πλήθη πεθαμένων, υπάρχουν κάτοικοι εξωτερικού που έχουν ακόμη και δεκαετίες να φανούν, υπάρχουν αλλοδαποί (και αναφέρομαι σε Ευρωπαίους) που έμειναν για αρκετό διάστημα εδώ αποκτώντας εκλογικά δικαιώματα και τώρα έχουν γυρίσει στις πατρίδες τους …
  Ακόμη και ξεκαθάρισμα να γίνει, μόνον οι πεθαμένοι μπορούν να διαγραφούν με ασφάλεια ενώ για τους υπόλοιπους είναι σαφώς πιό δύσκολο και πρέπει να αναζητηθεί κάποια επίσημα διαπιστωμένη πράξη.

  Μου αρέσει!

 9. Όπως τα λέει ο «Κερκυραίος»…. Σε ορισμένους δήμους δεν έχει γίνει εκκαθάριση των καταλόγων (ως δικαστικός αντιπρόσωπος είχε τύχει να δω και εγγεγραμμένο γεννηθέντα το 1895 !) και αν βάλεις τους έλληνες του εξωτερικού όπως και αν υπολογίσεις ότι στην απογραφή δεν έχουν συμμετέχει και όλοι (μην μου πείτε ότι π.χ. οι οικογένειες των αθίγγανων απογράφηκαν κανονικά) καταλαβαίνεις πως μπορεί να βγαίνει το νούμερο…. Αρκετά «φαντάσματα» έχει στο κεφάλι του ο έλληνας ψηφοφόρος, μην του φορτώνουμε και άλλα.

  Μου αρέσει!

 10. Οι ομογενείς του εξωτερικού θα έπρεπε να μπορούν να ψηφίζουν σε κατά τόπους πρεσβείες και προξενεία, όπως γίνεται και πολλούς άλλους Ευρωπαίους (πχ. Γάλλοι ανά την υφήλιο). Οσοι έχουν απλά ρίξει «μαύρη πέτρα» να αφαιρούνται από τους καταλόγους μετά από 2 συνεχόμενες αποχές, και να επανεγγράφονται κατόπιν αίτησης τους. Τέλος οι δικαστικοί αντιπρόσωποι / εφορευτικές επιτροπές να καταγράφουν τους πρόσφατα ελληνοποιημένους ψηφοφόρους σε χωριστούς καταλόγους με διαφορετική κάλπη και να αποφανθεί η τυφλή (πλην όμως με άριστη ακοή) δικαιοσύνη – μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

  ΥΓ : Ξέρει κανείς αν έχουν πληρωθεί οι άνθρωποι που εργάστηκαν για την τελευταία απογραφή του πληθυσμού ??

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s