olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡ ΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Posted by olympiada στο Μαΐου 1, 2012

Φωτιά και στην «Δεξιά πολυκατοικία» αφού ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής έδωσε στην δημοσιότητα το Ε2 για να αποδείξει ότι δεν είναι δικό του το περιβόητο «ροζ ξενοδοχείο» και καταθέτει μήνυση εις βάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Την ίδια στιγμή φωτιά παίρνουν και οι αποδόσεις που δίνουν επικράτηση της ΧΑ με τουλάχιστον μία μονάδα διαφορά επί του ΛΑΟΣ.

NM.PNG
Θα θέλαμε πάντως, να δούμε μηνύσεις και αγωγές όχι μόνο εναντίον πολιτικών προσώπων, αλλά κυρίως δημοσιογράφων – παπαγάλων και λοιπών λασπολόγων.

Hellas-orthodoxy.blogspot.com

δείτε τι έδωσαν τα ξένα γραφεία στοιχημάτων λίγο πριν…

laos-logo.jpg
Όλες οι εταιρίες συμφωνούν ότι μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του Λ.Α.Ο.Σ. το πιθανότερο περισσότερες ψήφους θα λάβει η Χρυσή Αυγή! Αυτό το ενδεχόμενο παίζεται στο 1.20 από τη Unibet, στο 1.40 από την Εxpekt και στο 1.75 με handicapp 1% στην bwin!

226 Σχόλια to “ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡ ΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

 1. Μιχαήλ said

  Ξανά…κι’ ἅμα σᾶς ἀρέσει…ἀλλοιῶς ξῦδι!

  ὁ Μιχαλολιάκος καί τά περί αὐτοῦ σατανοπαγανά…

  τριτοκλασσάτα πρακτόρια τῶν σιωνιστῶν…

  ὁ σιωνισμός ¨ὅταν καί ὅπου δέν εἶχε “ἐχθρούς”, κατασκεύαζε ἤ ἐπινοοῦσε…

  στήν Ἑλλάδα μέ τόσους “φίλους” καί κωλογλύφτες τοῦ σιωνισμοῦ, ἡ ἀνάγκη γιά δημιουργία “ἐχθροῦ” καί ἀπό τό πουθενά δῆθεν “ἀντισημιτισμοῦ”, ἦταν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!

  χωρίς χρυσές καί ρόζ αύγές ΔΕΝ…ψηφίζονται…”ἐχθροπάθειες”…

  Μιχαήλ, χωρίς φόβο, μέ πάθος γιά τήν Πίστη καί τήν Πατρίδα

  Υ.Γ.1 Τήν…”ὁρισμένη” ὥρα θά χρησιμοποιηθοῦν γιά προβοκάτσια πού θά ἀνάψει τό φυτίλι τῆς…προορισμένης “ἐξέγερσης” τῶν λάθρο…

  Y.Γ.2 Ἀναμένω τόν γνωστό…ΟΥΚκα τοῦ ταψιοῦ μέ τό σαραγλί νά σκορπίσει…ἄφθονο γέλιο…

  Μου αρέσει!

  • Πετροβούβαλος said

   Περίμενε να μπουν στη βουλή και να πάρει ανάποδες ο Περίανδρος και ο άσσος της έφιππης τοξοβολίας. Μετά αρχίζει το γέλιο…

   Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    Πετρό…

    σέ ὅτι ἔχει νά κάνει μέ «δαύτους» δέν ὑπάρχει τίποτε «ἀστεῖο»…

    Αὐτά πού περιγράφω παραπάνω εἶναι καί οἱ λόγοι πού ὁ Πᾶνος τούς «κόβει» a priori…

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Ίδωμεν, εγώ πάντως πιστεύω πως είναι ερασιτέχνες με πολύ υποστήριξη.
    Μόλις οι υποστηρικτές καταφέρουν να τους αντικαταστήσουν, τότε θα σοβαρέψουμε.
    Θεωρητικά θα έπρεπε να βρίσκονται στο 25%
    Εκτιμήσεις, η πραγματικότητα θα δείξει.

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Πέτρε,

    define «ερασιτέχνες».

    … τους επαγγελματίες τους είδαμε…

    Και ενημερώνω.
    Σε αυτή την φάση δεν στηρίζω κανέναν, όμως, αν δεν ξεπεράσουμε τον τρόπο που κρίνουμε τους πολιτικούς θα πέφτουμε πάντα σε γαπες με τη γραβάτα και τους καλούς τους τρόπους.
    Μας έχουν σπουδάσει στο μεδούλι.
    Την σήμερον ημέραν η επιτυχία του πολιτικού, δυστυχώς, βασίζεται περισσότερο στον τρόπο που επικοινωνεί παρά σε αυτά που λέει.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Definition of «ερασιτέχνες»: Ευρωπαϊκό Εθνικιστικό κόμμα, του οποίου ο ηγέτης έχει ντουλάπα γεμάτη «σκελετούς». Επιπλέον, Ελληνικό Εθνικιστικό κόμμα που «αλοιθωρίζει» προς Γερμανία μεριά και μάλιστα ΑΥΤΗ την εποχή.

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Ορισμος και παλι!

    Ενικός: Σαγιάν = Βοηθός του Ισραήλ
    Πληθυντικός: Σάγιανιμ

    Ο πρώην πράκτορας της Μοσσαντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν.

    Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ.

    Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες που ζουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστήμιων δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση,

    αστυνομικοί , δημοσιογράφοι-προπαγανδιστές, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης.

    Φαντασθείτε αν κάποιος διπλωματικός υπάλληλος ενός κράτους θέλει να μετακομίση από μια γειτονιά σε άλλη και να προσλάβη (λόγω εξαιρετικά χαμηλής τιμής) μια μεταφορική εταιρία που ιδιοκτήτης της είναι ένας σαγιάν. Τα υπάρχοντα του θα φορτωθούνε στο φορτηγό και θα κάνουν υποχρεωτική στάση σε αποθήκη της Μοσσαντ και θα συνεχίσουν την πορεία τους ΜΟΝΟΝ όταν οι πράκτορες τοποθετήσουν κοριούς σε καίρια έπιπλα του διπλωμάτη όπως το κρεβάτι του και η τραπεζαρία του η το γραφείο του. Έτσι πολύ νωρίς οι οβριοί θα ξέρουν τις σεξουαλικές αδυναμίες του εν λόγω διπλωμάτη αλλά και άλλα μυστικά μελών της οικογενείας του.

    Συνήθως οι σαγιανιμ είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (οποίοι δηλαδή αντιτίθενται στην εγκληματική πολιτική του)

    Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους.

    Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους.

    Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον αν εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνη στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή.

    Πρέπει να σημειωθή ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάση να βοηθήση τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους.

    Το Ισραήλ τους να ‘ναι καλά

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Πετροβούβαλε αν δεν γνωρίζεις τη συνέντευξη Περίανδρου μπορείς να την δεις εδώ http://asyndesmos.blogspot.com/p/blog-page_23.html
    Διάβασε το αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός.

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Ωρ Πέτρε,

    Λες για κάποια είδηση που ειπώθηκε ότι ο Μιχαλολιάκος πήγε Γερμανία πρόσφατα;
    Το διέψευσε και μάλιστα στην εθνική τηλεόραση. Άντε βρες τώρα την αλήθεια.
    Γνωρίζεις πολύ καλά ότι πριν τις εκλογές η λασπολογία δίνει και παίρνει.
    Σίγουρα όμως σε κάποιες (ίσως και αρκετές) περιπτώσεις να μην είναι λασπολογία αλλά αλήθεια. Ποιος μπορεί να γνωρίζει πραγματικά;
    Ο Καμμένος δεν δέχεται λασπολογία; Τι σημαίνει αυτό; Ότι ό,τι του προσάπτουν είναι αλήθεια;

    Τώρα για το ‘ευρωπαικό εθνικιστικό κόμμα’. Κάπου άκουσα τον Μιχαλολιάκο να λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με κανένα κανένα εθνικιστικό κόμμα εις τας ευρώπας. «Εμάς κανείς δε μας θέλει». Κάπως έτσι το είχε πει τέλος πάντων. Μπορεί όμως και να έχει και να τα χαλάσει αργότερα. Μπορεί και να μην έχει, όπως είπε και να δημιουργήσει σχέσεις αργότερα. Ωραία, και τί κάνουμε τώρα; Πέτρε, και αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, χωρίς βαρίδια και κακές συναναστροφές μας παρουσιάζονταν και μας έχουν ξεπουλήσει με τις κακές συναναστροφές που ΣΙΓΟΥΡΑ έχουν. Ακόμα και τώρα όμως ΔΕΝ τις παραδέχονται.

    Άσ΄τα να πάνε στον αγύριστο. Άκρη δε βγάζεις.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Όχι Φαίη, λέω για την παντελή έλλειψη της Χ.Α. στο αντιγερμανικό μέτωπο (πολεμικές αποζημιώσεις, ακραία ανθελληνική προπαγάνδα κλπ.)
    Και δεν τους συγκρίνω με τους υπόλοιπους, τους συγκρίνω με την εθνικιστική δεξιά που θα έπρεπε να έχουμε ως αντίβαρο στους υπόλοιπους και αντ’ αυτής έχουμε το ανέκδοτο της Χ.Α. που ούτε δημιούργησε ο Μιχαλολιάκος ούτε του αξίζει να ηγείται.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Πετροβούβαλε σου έχω βάλει το link της συνεντευξης Περιάνδρου αλλά περιμένει έγκριση από 22.07
    Διάβασε τη μόλις πάρει έγκριση από την olympiada.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος said

    h_tp://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525791_340987599301419_240916162641897_886478_1104648326_n.jpg

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος said

    Πήγαινε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου
    h_tp://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=106&lang=el
    Βάλε το όνομα της εταιρείας στην αναζήτηση (ΛΥΔΙΑ)
    και θα σου βγάλει μερικά αποτελέσματα.
    Βρίσκεις την εταιρεία που μας ενδιαφέρει
    (“ΛΥΔΙΑ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές
    Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία”)
    και πατώντας επάνω σου ανοίγει παράθυρο
    με όλες τις καταχωρήσεις της στο ΦΕΚ.
    Θα βρεις από αλλαγές ΔΣ και μετοχικού κεφαλαίου, μητρώα κλπ.
    Ότι υποχρεούται μια εταιρεία ΑΕ ή ΕΠΕ να δημοσιεύει)

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    h-tp://edromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8381:η-χρυσή-αυγή-είναι-φασισμός
    Η Χρυσή Αυγή είναι φασισμός – Σάββατο, 28 Απρίλιος 2012
    Πόσο πατριώτες είναι οι θαυμαστές των γερμανοτσολιάδων και των Ες-Ες;
    Του Λεωνίδα Σακλαμπάνη
    Η πρώτη ιστορία έχει να κάνει με την οργάνωση “Χ”. Το βιβλίο πήρε τον τίτλο από την οργάνωση “Χ”, αλλά έχει και ένα συμβολισμό ιδιαίτερο η οργάνωση αυτή»
    Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για ληστεία, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου του.
    Στις 6 Ιουνίου του 2010, λίγους μήνες δηλαδή πριν από τις δημοτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο νεαρός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός, ως αυτός που «βρίσκεται δίπλα στον αρχηγό και απολαμβάνει την εύνοιά του», παρουσιάζει το βιβλίο του Τομέας Χ. Όπου οργάνωση «Χ», δεν είναι άλλη από τους γνωστούς Χίτες, την οργάνωση που στήριξε την κατοχική κυβέρνηση παραλαμβάνοντας οπλισμό από τα SS της ναζιστικής Γερμανίας, συνεργαζόμενη με την κατοχική δωσίλογη κυβέρνηση Τσολάκογλου. Σημειολογικά, η συγκεκριμένη παρουσίαση βιβλίου έχει πολύ περισσότερη σημασία από άλλες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για την τελευταία, πριν από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην πολιτική ζωή της χώρας (Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας) και την τελευταία που τα μέλη της μιλούν ακόμη ελεύθερα και τοποθετούνται με βάση την πραγματική, σήμερα υπό κάλυψη ιδεολογία τους, αυτή των υμνητών του φασισμού.
    Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου και αφού ο Κασιδιάρης αναλύει τα κεφάλαια του συγγραφικού του έργου, το λόγο πήρε ο φίρερ Μιχαλολιάκος. Η στιγμή είναι αποκαλυπτική, ειδικά για την εμφάνισή του. Προφανώς, για να τιμήσει τη δράση των ταγματασφαλιτών και των συνεργατών τους, παρουσιάζεται με μία μαύρη μπλούζα η οποία φέρει πάνω της το σήμα των SS-Totenkopf, δηλαδή τη νεκροκεφαλή των Waffen SS (φωτό), των ταγμάτων που ευθύνονται για χιλιάδες δολοφονίες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αν μη τι άλλο, δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως και αυτό το σήμα προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, όπως με πάθος πλέον υποστηρίζουν τα μέλη της φασιστικής οργάνωσης για το ναζιστικό χαιρετισμό τους …

    h-tp://en.wikipedia.org/wiki/3rd_SS_Division_Totenkopf

    Από το 3’27» και μετά ο αρχηγός στις 6 Ιουνίου 2010 με το μπλουζάκι

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    ΕΧΤRA BONUS από το facebook
    h-tp://tinyurl.com/c4nfsz2

    Πηγή: “Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή”
    h-tp://www.facebook.com/skatastousfasistes

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    h-tp://indymediatrolls.com/wp-content/uploads/2012/04/Nazi-girl2686.jpg

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Ααα αυτό εννοούσες;; 🙄

    Για τις πολεμικές αποζημιώσεις δεν γνωρίζω ειλικρινώς και λάθος τους αν δεν το έχουν επιδιώξει. Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και θα αναγκαστούν να το κάνουν όταν μπουν στη Βουλή.
    Έχουμε όμως τον πατριώτη Γλέζο που τις κάνει έτσι;;…. Πάλι καλά να λες.

    Η εθνικιστική δεξιά που…. «έπρεπε να έχουμε» θα διαμορφωθεί από το λαό. Πήγαινε σε παρακαλώ και μίλα για μια «εθνικιστική δεξιά» που θα …. έπρεπε να έχουμε σε μια πλατεία ένα απογευματάκι και μέτρα ως το 10 να δεις αν θα στέκεσαι ακόμα όρθιος. Τώρα κρίνουμε ένα κόμμα που ποτέ δεν βρέθηκε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και πάντα μέσα από second hand information. Χρόνια εκπαιδευτήκαμε να μισούμε τους ‘ακραίους’, τους ‘φασίστες’, τους ‘ναζιστές’ χρυσαυγίτες αλλά για τους κομμουνιστές που έχουν ασυλία από το καθεστώς ουδείς λόγος. Βολεύει πολλούς να είναι στην αφάνεια για να τους πλάθουν όπως αυτοί θέλουν και πάνω σ’αυτούς τους αποδιοπομπαίους τράγους να ασκούν τη δική τους πολιτική. Να γιατί ο άλλος φαίνεται ξαφνικά ακραίος, γραφικός, καραγκιόζης, επικίνδυνος κλπ. Τις επικοινωνιακές τους μαλ. σίγουρα θα τις κάνουν γιατί δεν είναι επαγγελματίες στο είδος. Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να είναι, αλλά πιστεύω ότι πολλά παιδιά εκεί μέσα αγαπούν πραγματικά την Πατρίδα αλλά δεν έχουν την τσαχπινιά του επαγγελματία επικοινωνιολόγου και επειδή θα προσπαθήσουν να περάσουν ένα απαγορευμένο μήνυμα η δουλειά τους θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την πραγματική τους εικόνα θα τη δούμε όταν βγουν απ’ το σκοτάδι. Θα πάρει χρόνο, θα μάθουν από το λαό και ο λαός θα τους μάθει. Έτσι κάπως θέλω να το φαντάζομαι γιατί πιστεύω στη Δημοκρατία. Μόνο μέσα από την αμεσότητα της Δημοκρατίας θα στερεοποιηθεί αυτή η εθνικιστική δεξιά που χρειάζεται ο Τόπος. Γιατί την χρειάζετε Πέτρε και ΔΕΝ την έχει. Πρέπει όμως να υπάρξει ένα δείγμα αυτής της εθνικιστικής δεξιάς για να γίνει η ρημάδα η αρχή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι η κατάλληλη στο μέλλον. Ίσως όμως να δημιουργήσει το έναυσμα για να γεννηθούν άλλα κόμματα με εθνικιστικό υπόβαθρο απαλλαγμένα από τα ιδεολογικά βαρίδια του παρελθόντος.

    Και κάτι τελευταίο. Όταν λες σε κάποιον συνέχεια ότι είναι βλάκας πχ κάποια στιγμή αρχίζει και το πιστεύει.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Πετροβούβαλε

    αν δεν γνωρίζεις τη συνέντευξη Περίανδρου μπορείς να την δεις εδώ h-tp://asyndesmos.blogspot.com/p/blog-page_23.html

    Διάβασε το αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός.

    Συγνώμη για το διπλό σχόλιο αλλά μπήκε από λάθος μου σε άλλη απάντηση

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Αποκλειστικό! Για ληστεία και άλλα αδικήματα, δικάζεται ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής
    01/05/2012
    Για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δικάζεται στις 14 Μαΐου 2012, μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής.
    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που ήλθε σε γνώση μας από νομικούς κύκλους που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα, ο Κασιδιάρης κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι, με πρόθεση παρείχε συνδρομή σε 5 άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού πλησίασαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου τον παθόντα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, και αφού αρχικά του επιτέθηκαν με γκλομπ με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, στη συνέχεια του κατέφεραν χτύπημα με μαχαίρι στο οπίσθιο τμήμα του δεξιού μηρού και απαίτησαν να τους παραδώσει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο ίδιος αρνήθηκε αλλά οι δράστες του την αφαίρεσαν δια της βίας.
    Ο κατηγορούμενος Ηλίας Κασιδιάρης, παρείχε στους δράστες το αυτ/τό του, την πινακίδα του οποίου πρόλαβε και σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας, καθηγήτρια του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου.”
    Με αυτό τον τρόπο η αστυνομία έφτασε στο όνομα του συγκεκριμένου χρυσαυγίτη, σημερινού υπεύθηνου τύπου αλλά και υποψηφίου βουλευτή! Με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη, δηλαδή, διέφυγαν οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση. Οι ίδιοι, αφού επιτέθηκαν στον καθηγητή, φεύγοντας πετούσαν φειγ-βολάν της Χ.Α, όπως αναφέρθηκε επίσης από αυτόπτες μάρτυρες.
    Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ώρα την εν λόγω επίθεσης, βρισκόταν σε ραντεβού στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, ως ιατρικός επισκέπτης, και ότι το αυτ/το του ήταν παρκαρισμένο στο παρκινγκ του νοσοκομείου, ισχυρισμός ,όμως, που καταρρίπτεται κατηγορηματικά από αυτόπτες μάρτυρες.
    Έτσι, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση του χώρου της ακροδεξιάς,ένα ακόμα εκλεκτό μέλος της Χρ. Αυγής, μαζί με άλλους πέντε ομοϊδεάτες του, δικάζεται για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, μόλις μια βδομάδα μετά τις εκλογές. Καλό είναι να μάθει ο κόσμος μερικά πράγματα παραπάνω, για αυτούς που μπορεί και να βάλει με τη ψήφο του στην Βουλή των Ελλήνων.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Φαίη, συμφωνώ σε όλα και περιμένω να τους δούμε στη βουλή.
    Διάφορε, παρακολουθώ τον Περίανδρο και νομίζω πως είμαι αντικειμενικός. Για εμένα είναι ο φυσικό ηγέτης της Χ.Α. και ο Περίανδρος είναι σφετεριστής.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Δεν κατάλαβα ποιος είναι ο φυσικός ηγέτης και ποιος είναι ο σφετεριστής.
    Με το παληκάρι (Αντώνη) ήμουν σειρά στον στρατό μέχρι τη ΣΧ ΑΛ και ήταν το απόλυτα πειθαρχημένο άτομο που μπορούσες να δεις στο στρατόπεδο. Έκτοτε (από το 1989) δεν γνώριζα τίποτα γι αυτόν μέχρι που είδα το post που σου αναφέρω. Τα ενδιάμεσα δεν τα γνώριζα γιατί απλά μέχρι πριν λίγο καιρό δεν παρακολουθούσα τις εξελίξεις.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Λάθος δικό μου Διάφορε, ο σφετεριστής είναι ο Μιχαλολιάκος. Ο δε έφιππος τοξοβόλος είναι ο Καλέντζης. Έχει κι αυτός να πει πολλά. Μεταξύ άλλων έχει να πει πως όπου εμφανίζεται ο Μιχαλολιάκος κόβει λάσπη.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Κι άλλο λάθος (δικό μου). Όπου εμφανίζεται ο Καλέντζης, ο Μιχαλολιάκος κόβει λάσπη.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Αν και άρχισα να παρακολουθώ πρόσφατα τα γεγονότα όπως και το διαβάζω την σύγχρονη ιστορία μας είναι αρκετά μπερδεμένος.
    Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι όλοι η μεταπολίτευση είναι ένα παραμύθι (ειδικά έπειτα από τις δηλώσεις Μίκη το Γενάρη του 2011 στην Σπίθα)
    Μια καλοστημένη κομπίνα με την πλήρη παραληροφόρηση του λαού μας όπου όσοι ήξεραν πράγματα το έραψαν με αντάλλαγμα χρήμα και θέσεις.
    Πχ οι δημοσιογράφοι που αχολήθηκαν με τη δολοφονία Λαμπράκη ( Γιώργος Ρωμαίος έγινε υποργός – η Σοφία Βούλτεψη είναι κόρη του άλλου δημοσιογράφου που ασχολήθηκε με την υπόθεση του Γιάννη Βούλτεψη)
    Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω πως οι μόνοι που απείχαν από το Κοινοβούλιο είναι μέρος του προβλήματος.
    Γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι μέρος του προβλήματος. Δεν ξέρω αν διάβασες τις δηλώσεις Μητροπάνου (δηλωμένος ΚΚΕ) για την Παπαρήγα.
    Είναι τυχαίο άραγε ότι το καλύτερο στέλεχος του ΚΚΕ ο Μπογιόπουλος που έλεγε και ονόματα δεν παίζει τον τελευταίο καιρό.
    Και γιατί η Τυποεκδοτική δεν επανεκδίδει την »»ΒΙΒΛΟ»» του Μπάτση που εγώ τουλάχιστον έμαθα πρόσφατα και μάλιστα απέκτησα ένα από τα τελευταία αντίφραφα μόλις πριν 120 ημέρες.
    Επειδή φαίνεσαι διαβασμένος και εγώ είμαι εντελώς ουδέτερος (μέχρι τώρα απείχα εντελώς και μάλλον θα το συνεχίσω να απέχω ή θα πάω για λευκό αφού θεωρώ επικίνδυνο να ψηφίζουν και να επηρεάζουν τα πράγματα ημιμαθής) θα ήθελα να πιούμε ένα καφέ για να τα συζητήσουμε.
    Μπορείς εύκολα να ελέγξεις ποιος είμαι από το blog diaforos όπου γράφω με ονοματεπώνυμο και επιπλέον έχω ανεβάσει και video post.

    Μου αρέσει!

   • ΑΝΕΜΟΣ said

    @ Πετροβούβαλος

    ?Λες να του ..δωσει τιποτα λευτα η μερκελ ??
    Χαρας ..ευαγγελια…
    Βρε τους παλιο ναζι..
    Λοιπον αυτος ο γυφτος ο αγγλος, που, ξεφουρνισε : «ναζει» Η να μηζι..
    Δεν καταλαβαινε μια.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @ΑΝΕΜΟΣ

    Το σχόλιο σου ακολούθησε το δικό μου και αν και καταλαβαίνω ότι αναφέρεσαι στον Μιχαλολιάκο πρέπει να το αναφέρω για να μην δημιουργούνται μπερδέματα.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Διάφορε, ευχαριστώ για την πρόσκληση, επιφυλάσσομαι.
    Όσο για το Κ.Κ.Ε., μη ρωτάς εμένα καλύτερα καθώς τους θεωρώ «στημένους» για να εμποδίζουν την ανάπτυξη μιάς τίμιας Ελληνικής αριστεράς στην Πατρίδα μας (που τη θεωρώ εξ ίσου πολύτιμη όσο και την Εθνικιστική Δεξιά, ως «διορθωτή» των καταστάσεων).
    Σου συνιστώ πάντως να αποφύγεις λευκό – αποχή – άκυρο. Όλοι ημιμαθείς είμαστε αλλά αύτό δε σημαίνει πως θα απεμπολήσουμε την ιδιότητα του πολίτη. Προσωπικά, ψηφίζω προγράμματα (μεταξύ των καλύτερων υπαρκτών) κυρίως και δευτερευόντως ανθρώπους που δείχνουν πως θα τα τηρήσουν. Αν δεν το κάνουν, το έγκλημα είναι δικό τους. Το δικό μου έγκλημα θα ήταν να συνεχίσω να τους στηρίζω σε μία τέτοια περίπτωση.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Ωρ’ Άνεμε, δεν ασχολούμαι με «λεφτά από τη μέρκελ» καθώς δεν έχω πληροφόρηση. Και στο τέλος τέλος ουδόλως με αφορά. Αυτό που με αφορά είναι το κατά πόσον είναι ή δεν είναι Εθνικού προσανατολισμού κάποιο κόμμα. Και κάποιο κόμμα (εν προκειμένω η Χ.Α.) που ΔΕΝ προβάλει τα Εθνικά μας συμφέροντα απέναντι στους ανθέλληνες (τη Γερμανική κυβέρνηση εν προκειμένω) ΔΕΝ είναι Εθνικού προσανατολισμού.
    Τόσο απλά.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Ποια αριστερά εννοείς.
    Τον Τσίπρα που είναι με τους λαθρομετανάστες;
    Τον Κουβέλη του ΚΙΣ και της Ρεπούση;
    Τον ΛΑΟΣ του κωλοτούμπα που πήγε να ορκίσει τον αφορολόγητο Παπαδήμο την ώρα που είχε πάψει να παίζει το όνομα του;
    Για τον Καμμένο έχω ερωτηματικά κυρίως λόγω Δημαρά (προσχώρησε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του κόμματος και Παναγούλης – Αθανασίου που τους θεωρούσα αξιόλογους πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε δύο μέρες. Πότε τα βρήκαν αφού υποτίθεται είχαν διαφορές) και των υπολοίπων ετερόκλητων υποψηφίων. Πως μπορεί να οργανωθεί τόσο γρήγορα μια κατάσταση;
    Η μάχη της καρέκλας και όχι της Πατρίδας.
    Χωρίς ανοικτά συνέδρια όπου ο καθένας θα μπορούσε να κάνει μία ερώτηση και να λάβει απαντήσεις;
    Έτυχε να πάω και στους απόστρατους. Μίλησαν δυο – τρεις χωρίς να μπορεί κανείς μια κάνει ερώτηση και μετά ανήγγειλαν τον Βερυβάκη. Δεν σου περιγράφω τι έγινε.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Εννοείται ΛΑΟΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ δεν είναι αριστερά, ξέχασα να το διαχωρίσω.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Αν είμασταν ωραίοι ως πολίτες θα μαζευόσταν σε μια πλατεία κάθε Κυριακή που είναι ελεύθερη ημέρα για τους περισσότερους και θα μαζευάμε υπογραφές για ένα σωστό κίνημα πολιτών.
    Γιατί να μην μετράνε τα λευκά. Ποιος ο λόγος ύπαρξης τους; Η μόνη που το κυνήγησε δικαιώθηκε »Παρθένα Φουντουκίδου». Και μετά ψήφισαν ένα αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο. Ε και. Και μόνο το γεγονός ύπαρξης λευκών ψηφοδελτίων το αποδεικνύει.
    Ας ψηφίσουν οι υπόλοιποι τους μικρούς και εγώ με το λευκό μου θα ενισχύσω τους μικρούς. Αλλά δεν θα ψηφίσω το μη χείρον βέλτιστον.
    Έχεις δει κανένα πόθεν έσχες των υποψηφίων κάπου. Πως θα τους ελέγξουμε αύριο;
    Δεν μου πολυαρέσει το γράψιμο (είμαι των πράξεων) έτσι όποτε θες ισχύει ο καφές. Κράτα το mail diaforos.blog@gmail.com

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Νομίζω πως ήμουν σαφής:
    «…την ανάπτυξη μιάς τίμιας Ελληνικής αριστεράς…»
    Είναι ακόμη στη σφαίρα του ιδεατού. Θα βγει από εκεί όταν ο φίλος μας ο Αμετανόητος αποφασίσει να ενεργοποιηθεί πολιτικά.
    Κι όσο για τον Καμμένο, το έχω πει και ξαναπεί: Λύση απελπισίας έτσι που έγιναν τα πράγματα και συνεχής κριτική μέχρι τις εκλογές. Αν προδώσει το πρόγραμμά του και κυρίως την Ιδρυτική του Διακήρυξη, εδώ είμαστε να ξαναστήσουμε ένα Πατριωτικό κίνημα μέσω του διαδικτύου.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Ο Ζαρουλιας η Ζαρουλια (= η γυναίκα του Μιχαλολιακου) και ο Μιχαλολιακος είναι Βορειοηπειρωτες?
    Είναι ζευγαρι?

    h-tp://tinyurl.com/886zrjg

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Πετροβούβαλος

    Από την απάντηση σου νομίζω ότι συμφωνείς με αυτά που γράφω στο σχόλιο των 1.21 που περιμένει έγκριση. Δηλαδή κανέναν.

    Δεν καταλαβαίνω ποιον εννοείς Αμετανόητο γιατί τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθώ τους γράφοντες.

    Προτιμώ το διάβασμα. Το βιβλίο του Μπάτση είναι απίστευτο. Από λάθος έγραψα 120 ημέρες. Ήρθε στα χέρια ως δώρο γενεθλίων την 25-Μαρτίου και από ότι είχα μάθει είχαν μείνει
    5-6 αντίγραφα στα κεντρικά του Κέδρου. Αν δεν το έχεις σου συνιστώ να το αποκτήσεις.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Το έχω φίλε μου και το έχω διαβάσει.
    Ο Αμετανόητος είναι παλιός στο Olympia.gr, οικονομολόγος, δάσκαλος (μας μαθαίνει με τα άρθρα του), δηλωμένος αριστερός, Πατριώτης και έντιμος.
    Κι όσο για μένα, μόνο αριστερός δεν είμαι, ούτε ήμουνα ποτέ.
    Και συμφωνώ: Κανέναν. Είναι όλοι τους αποδεδειγμένα ανθέλληνες.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Πετροβούβαλος

    αυτό είναι το σχόλιο που περιμένει έγκριση από 1:21 πμ. Είχα γράψει το mail για την περίπτωση του καφέ που λέγαμε. Όταν ανέβει κράτα e-mail μου αν θες.
    Αν είμασταν ωραίοι ως πολίτες θα μαζευόσταν σε μια πλατεία κάθε Κυριακή που είναι ελεύθερη ημέρα για τους περισσότερους και θα μαζευάμε υπογραφές για ένα σωστό κίνημα πολιτών.
    Γιατί να μην μετράνε τα λευκά. Ποιος ο λόγος ύπαρξης τους; Η μόνη που το κυνήγησε δικαιώθηκε ”Παρθένα Φουντουκίδου”. Και μετά ψήφισαν ένα αντισυνταγματικό εκλογικό νόμο. Ε και. Και μόνο το γεγονός ύπαρξης λευκών ψηφοδελτίων το αποδεικνύει.
    Ας ψηφίσουν οι υπόλοιποι τους μικρούς και εγώ με το λευκό μου θα ενισχύσω τους μικρούς. Αλλά δεν θα ψηφίσω το μη χείρον βέλτιστον.
    Έχεις δει κανένα πόθεν έσχες των υποψηφίων κάπου. Πως θα τους ελέγξουμε αύριο;
    Δεν μου πολυαρέσει το γράψιμο (είμαι των πράξεων) έτσι όποτε θες ισχύει ο καφές.

    Εγώ με Κουίκ εκπρόσωπο και Επικρατείας δεν ψηφίζω Καμμένο. Αυτό επειδή είδα παλιές σου σκέψεις που δεν ξέρω αν ισχύουν σήμερα.
    Έφαγε το Kontra τον Παπαδόπουλο και τον Χατζάρα που έλεγε κάποιες αλήθειες, άσχετα που και αυτός έκανε την κωλοτούμπα όσον αφορά τον Καρατζαφέρη.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Όταν έγραφα πριν για Καμμένο είχα ξεχάσει τον Κουικ. Με τόσες καραμπόλες μου διέφυγε.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Δεν σε κατηγορώ που δεν ψηφίζεις Καμμένο φίλε μου και όλα όσα έχω γράψει ισχύουν στο ακέραιο.
    Κι όσο για τον καφέ, αμέσως μόλις βρω χρόνο, εκτός κι αν πάσχεις κι εσύ από αϋπνίες.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Πετροβούβαλος

    Επειδή πλέον δεν ασχολούμαι με την δουλειά μου είμαι πολύ ξεκούραστος και κοιμάμαι όποτε το θυμάμαι.
    Άκου όταν μπορέσεις το post (video) Πολυεθνικές – Τράπεζες – Επιδοτούμενα προγράμματα ΜΜΕ και έχε στο νου σου ότι μέχρι τη μέρα που τα λέω με ονοματεπώνυμο στον Χατζάρα είχα14 Χρόνια ΙΚΑ και 14 χρόνια ΤΕΒΕ (αρκετά διπλής ασφάλισης αφού είμαι 42) και επίσης είχα ελεγκτεί από όλους του φορείς του Δημοσίου συμπεριλαμβανομένου και της ΣΔΟΕ. Έκτοτε βέβαια έχω κάνει πράξη όσα λέω στο video. Και αυτό γιατί έμαθα μέσα από τα ΦΕΚ ότι οι συμπατριώτες του Κουικ ειναι αφορολόγητοι και δανείζονται με 0,5%.
    Δεν έχω σκοπό να αυτοκτονήσω την εταιρεία μου για να κερδίζουν οι κλέφτες γιατί έχω δουλέψει σαν τον μουρλό.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    «Οι συμπατριώτες του κουίκ»; Μπορείς να γίνεις λίγο πιό ξεκάθαρος; Πιό ΦΕΚ;

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    Φεκ 101 4-Μαίου 1890 Έγκριση καταστατικού της εν Αθήναις Ισραηλιτικής Αδελφότητας.
    Άρθρο 6 Τον γραμματέα δε ή ταμίαν ο εκάστοτε ραββίνος.

    Φεκ 12 13-Ιαν 1998 Κύρωση της σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του κράτους του Ισραήλ για την αποφυγή της διπλής φορολογίας κλπ

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Όι όι μάναμ…
    Έχω μελέτη μπροστά μου…
    Μήπως γνωρίζεις εάν το δεύτερο αφορά σε αμοιβαία αποφυγή διπλής φορολογίας κι επίσης εάν αφορά σε Ισραηλινούς αποκλειστικά;

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Αστο αυτό πάλιωσε 🙂 🙂 🙂
    εδώ υπάρχει δήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη περί της απάντησης του αρμόδιου υπουργού στην σχετική ερώτησή του:
    h-tp://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=214&start=0
    Re: Θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για το ΚΙΣ;
    από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » 18 Μαρ. 2010, 18:20
    Ρώτησα τον αρμόδιο Υπουργό χθές μάλιστα αν ισχύη κάτι τέτοιο και διαψεύσθηκε κατηγορηματικώς.
    Οι έλληνες πολίτες, εβραϊκής καταγωγής πληρώνουν κανονικά Φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως όλοι οι άλλοι.
    Αυτό που προφανώς εννοεί ο συντάκτης του άρθρου,
    είναι η αναγνώρισις στο ΚΙΣ του καθεστώτος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου,
    πράγμα όμως που ισχύει και για τις υπόλοιπες θρησκευτικές ομάδες.
    Εάν ίσχυε εξαίρεσις καταβολής φόρων βάσει θρησκεύματος θα ήταν φρικώδες, αλλά δεν ισχύει.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Πετροβούβαλος

    Σε αμοιβαία αποφυγή διπλής φορολογίας που είναι και ότι χειρότερο. Γιατί και κάποιοι δήθεν Έλληνες έχουν το δικαίωμα αν έχουν κάποιο κολλητάρι εδώ στο ΚΙΣ να συστήσουν εταιρεία προς Ισραήλ μεριά.

    Πιστεύεις ότι αν πλήρωναν οι πολυεθνικές ανάλογα με τις Ελληνικές θα είχαμε το παραμικρό πρόβλημα;

    Άσε που σε λίγο από τον αθέμιτο ανταγωνισμό δεν θα υπάρχουν Ελληνικές;

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Bρε τα ραδικάκια, τι ενημερωμένα που είναι τα σκασμένα !
    h-tp://www.gsis.gr/ddos/b.html
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
    Β. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ/ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
    . Αίγυπτος/Egypt
    2. Αλβανία/ Albania
    3. Αρμενία/ Armenia
    4. – Aυστρία/ Austria (εφαρμογή έως 31/12/2009 – effective until 31/12/2009)
    – Aυστρία/ Austria (εφαρμογή από 01/01/2010 – effective from 01/01/2010)
    5. Βέλγιο/ Belgium/ Belgique
    6. Βουλγαρία (Σύμβαση και Πρωτόκολλο Τροποποιητικό)/ Bulgaria (Convention and Protocol on the Amendments to the Convention)
    7. Γαλλία/ France
    8. Γερμανία/ Germany
    9. Γεωργία/ Georgia
    10. Δανία/ Denmark
    11. Ελβετία (Σύμβαση και συννημένο Πρωτόκολλο)/
    Switzerland (Convention and attached Protocol)
    12. Εσθονία/ Estonia
    13. Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Σύμβαση και συμπληρωματικό Πρωτόκολλο)/ United States of America (Convention and additional Protocol)
    14. Ηνωμένο Βασίλειο / United Kingdom
    15. Ινδία/ India
    16. Ιρλανδία (Σύμβαση και συμπληρωματικό Πρωτόκολλο) / Ireland (Convention and additional Protocol)
    17. Ισλανδία/ Iceland
    18. Ισπανία/ Spain
    19. Ισραήλ/ Israel
    20. Ιταλία/ Italy
    21. Κάτω Χώρες-Ολλανδία (Σύμβαση & προσαρτημένο Πρωτόκολλο – Τροποποιητικό Πρωτόκολλο)/
    Netherlands (Convention & additional Protocol – Protocol amending the Convention)
    22. Κίνα/ China
    23. Κορέα/ Korea
    24. Κουβέιτ/ Kuwait
    25. Κροατία/ Croatia
    26. Κύπρος/ Cyprus
    27. Λετονία/ Latvia
    28. Λιθουανία/ Lithuania
    29. Λουξεμβούργο/ Luxembourg
    30. Μεξικό/ Mexico
    31. Μάλτα/ Malta
    32. Μολδαβία/ Moldova
    33. Ν. Αφρική / South Africa
    34. Νορβηγία (Σύμβαση & συνημμένο Πρωτόκολλο)/
    Norway (Convention and attached Protocol)
    35. Ουγγαρία (Σύμβαση και συνημμένο Πρωτόκολλο)/
    Hungary (Convention and attached Protocol)
    36. Ουζμπεκιστάν/ Uzbekistan
    37. Ουκρανία/ Ukraine
    38. Πολωνία/ Poland
    39. Πορτογαλία/ Portugal
    40. Ρουμανία (Σύμβαση & συνημμένο Πρωτόκολλο)/
    Romania (Convention and attached Protocol)
    41. Ρωσία/ Russian Federation
    42. Σλοβακία/ Slovakia
    43. Σλοβενία/ Slovenia
    44. Σουηδία/ Sweden
    45. Τουρκία/ Turkey
    46. Τσεχία/ Czech Republic
    47. Φινλανδία/ Finland

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Νικόλαος Ταταρολιάκος Με Μπλουζάκι SS – 6 Ιουνίου 2010 είπε

    Αφού είσαι σίγουρος και εύκολα βρέθηκε η δήλωση Μιχαλολιάκου μπορείς να μου βρεις κάποια δήλωση των αντίστοιχων εταιρειών.

    Αφού το είπε ο πινόκιο αληθεύει

    Είναι τυχαίο αυτό που λένε ότι δεν έχουν ιδιοκτησία.

    Άσε που ήμουνα μπροστά σε προσφορά για αγοραπωλησία μαγαζιού 70 τμ στην Καλλιθέα για 3.000.000 ευρώ πριν από ένα χρόνο . Πότε θα έκανε απόσβεση μέσω εμπορικής δραστηριότητας. Μπορεί σε τρεις ζωές. Αν θες μπορώ και να γράψω μαγαζιά στην Καλλιθέα που αποκτήθηκαν έτσι. Ζήτα το και το έκανα.

    το δυστύχημα είναι ότι η μάζα δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Πως κρατιούνται ψηλά οι τιμές στα μαγαζιά παρ΄όλο που η αγορά πέθανε. Οι μαλάκες ιδιοκτήτες που σας περνάνε για κορόιδα πιστεύουν ότι θα βρουν το επόμενο κορόιδο. Μόνο που οι ιδιοκτήτες είναι τα κορόιδα γιατί έτσι απαξιώσαν τις περιουσίες τους.

    Και το ευτύχημα για σας είναι ότι το χρήμα ρέει σε όλον τον πλανήτη.

    Τράβα βρες κανέναν άλλο να παραμυθιάσεις. Γιατί προσωπικά μετά από 23 χρόνια δουλειάς γνωρίζω.

    Ερώτηση Τι βρίσκεται στην Καντόνα στην Κίνα μεταξύ Garden Hotel – Holiday Hotel στην ανηφορίτσα. Αν δεν ξέρεις ρώτα κανένα συμπατριώτη σου. Ισώς ο Κουίκ μπορεί να στο βρει αν δεν το ξέρεις.

    Και κάτι ακόμα που σίγουρα το ξέρεις και εσύ. Στρώνουν σεντόνι στην Νέα Υόρκη. Και ετοίμαζονται για τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις του Πλανήτη.

    Σου αντιγράφω ένα τμήμα από το άρθρο που επισυνάπτεις.

    Είπαμε και πιο πάνω ότι οι κοινότητες από το 1920 θεωρούνται ΝΠΔΔ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους τα ΝΠΔΔ δεν πληρώνουν στο Δημόσιο της Ελληνικής Πολιτείας καμμίας μορφής και εκτάσεως άμεση ή έμμση φορολογία. Δεν πληρώνει ούτε για την απόκτηση, από αγορά ή δωρεά, οποιουδήποτε ακινήτου ή κινητού περιουσιακού στοιχείου ούτε από κέρδη διαχειρίσεώς τους. Πως λοιπόν δεν πληρώνουν οι Ισραηλίτες φόρο:
    (α) Το 95% των Ισραηλιτών έχουν γράψει τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία στις κοινότητες αυτές για να αποφύγουν καταρχάς την φορολογία. Τον αναλογούντα στο Ελληνικό Δημόσιο φόρο τον πληρώνουν στην κοινότητα σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις. Βάσει ειδικού μυστικού συμβολαίου μεταξύ του υπόχρεου και της κοινότητας, ο υπόχρεος κρατά τη διαχείρηση των περιουσιακών στοιχείων μέχρι να πεθάνει.
    (β) Τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία των κοινοτήτων αυτών σε αναλογία φτάνουν τα ακίνητα της Εθνικής τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης κάποια από αυτά τα ακίνητα έχουν γίνει δωρεά μέχρι…. και στο υπουργείο άμυνας του Ισραήλ (ο Ζακ Μπενβενίστε στη Θεσσαλονίκη έχει δωρίσει κάποια από τα ακίνητά του στο υπουργείο άμυνας και εισπράττει το τελευταίο έσοδα από τη διαχείρησή τους)
    (γ) Σύμφωνα με τον Φορολογικό κώδικα νόμος 3323/1955 κάθε δωρεά κινητής και ακίνητης περιουσίας σε ΝΠΔΔ απαλάσσετα των προβλεπομένων φορολογικών και άλλων τελών.
    αλλα αφου μας διαβεβαιωσε ο αρμοδιος υπουργος,ε..γιατι να μην τον πιστεψουμε;μηπως λενε ποτε οι πολιτικοι και δη οι υπουργοι,ψεμματα;

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Oπότε πέφτουμε σε κύκλο.
    Τεσπα και ασχέτως Ισραηλινών, η εποχή είναι τέτοια που αυτές οι συμφωνίες θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να επανεξεταστούν. Αν και δεν γνωρίζω πόσο σοβαρή είναι η γνώμη μου, καθώς ούτε οικονομολόγος είμαι ούτε μετανάστης.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Εσυ ραδίκι μου μπορείς να λες ότι σου κατέβει
    όπως και ο καθένας που κάνει τον νομικό.
    Το θέμα είναι τι μπορείς να αποδείξεις.
    Εχω δύο ερωτήσεις:
    1) o Αδωνις θεωρείται φιλο-εβραίος?
    2) αν είναι όπως τα λές γιατί τόσα χρόνια
    ΚΑΝΕΙΣ δεν κινήθηκε ΝΟΜΙΚΑ εναντίον του ΚΙΣ ?

    Αλλο από π@π@ριές στο internet ?
    KAΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

    [ α! και κάτι ακόμα
    Δεν τα βρήκα εγώ τα στοιχεία του Ταταρολιάκου.
    Αυτοί που τα βγάλανε στη φόρα είναι …
    … ψάξε και θα το βρεις στα σχόλια.
    Εχει πλημμυρίσει το internet ]

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @ Νικόλαος Ταταρολιάκος Με Μπλουζάκι SS – 6 Ιουνίου 2010 είπε

    Σε ευχαριστώ που έγραψες όλες τις διμερές συμβάσεις. Τις Βρήκες γρήγορα. Για υπάλληλος του ΚΙΣ καλός φαίνεσαι. Μπορείς να μου βρεις και τη λίστα των εταιρείων της κάθε χώρας για να έχει ουσία αυτή η λίστα.
    Πόσες εταιρείες της κάθε χώρας δραστηριοποιούνται στο Ellada. Και το γράφω έτσι γιατί έτσι μας αντιπετωπίζετε.

    Όσο για το Κίνα σου παραθέτω αυτό h–p://diaforos.blogspot.com/2011/10/blog-post_31.html
    Ένας μικρομεσαίος Έλληνας όσο εργατικός και αν είναι του είναι αδύνατον να συστήσει εταιρεία. Ενώ εσάς σας περιμένει λιμουζίνα στο αεροδρόμιο με τα χαρτιά έτοιμα από την συναγωγή για μια υπογραφή.

    Κλάσαν οι επιχειρηματίες και βγήκαν οι εταιρείες σας.

    Ένα μεγάλο μπράβο όμως για την οργάνωση και την εργατικότητα σας. Αυτό το αναγνωρίζω.

    Αλήθεια στην συναγωγή γιατί οι μόνες αγγλικές λέξεις είναι το 10million dollars. Δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στα Εβραικά.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Δεν πρόκειται να επανεξεταστούν οι συμφωνίες –
    – αντιθετα θα γίνουν πιο πολλές.
    Αυτό βοηθάει όσους έχουν 2,3,4 υπηκοότητες (ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ).
    Η λογική – για να σου το πω λαϊκά- είναι
    ότι «δεν μπορείς να κρεμάσεις κάποιον δυό φορές».
    Εγώ για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια που ζω Ελλάδα
    δεν πληρώνω ΜΙΑ στο κράτος του Ισραήλ.
    Τώρα που θα φύγω – δεν θα πληρώνω ΜΙΑ στο Ελληνικό δημόσιο.
    ΟΚ ?

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Tην κατάλαβα τη λογική Νικόλαε, άψογη από πλευράς παγκοσμιοποίησης.
    Πάντως, ως προς το εάν θα επανεξεταστούν οι συμφωνίες, προτείνω να μην είσαι και τόσο κατηγορηματικός. Ενδεχομένως τα Έθνη να ξαναπάρουν κεφάλι απέναντι στη νέα τάξη.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Νικόλαος Ταταρολιάκος Με Μπλουζάκι SS – 6 Ιουνίου 2010 είπε

    Ωραία απάντηση. Το θέμα είναι τι μπορείς να αποδείξεις.

    Μάλλον από εσάς διδάκτηκαν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι μας. Το μάλλον βέβαια είναι διακοσμητικό.

    Βάρδα μόνο μην τρελαθεί κανένας εφοριακός υπάλληλος και αρχίζει να βγάζει φωτοτυπίες σαν αυτές του Παπαδήμου που βγήκαν στο Παρών.

    Μου αρέσει!

   • Σάι said

    Διάφορε,

    ένας απ τους παππούδες του σοσιαλισμού ο προυντόμ είχε πει » αν ο πλούτος ήταν προιόν εργασίας, όλοι οι εργάτες θα ήταν πλούσιοι».
    κάποιο λόγο είχε που το έλεγε

    όσο για τα φορολογικά και το οικονομικό έγκλημα στην ελλάδα, η μπόχα φτάνει στο θεό.
    βολεύονται πάρα πάρα πάρα πολλοί απ αυτήν την σιχαμένη και αντεθνική κατάσταση.

    ==================
    πηγή έθνος 14/4/2012
    ==================

    Ιερή φάμπρικα με πλαστές δωρεές
    Ιερείς χορηγούσαν πλαστές αποδείξεις για εικονικές δωρεές σε ιδιώτες και αυτοί τις προσκόμιζαν στην Εφορία για να γλιτώσουν φόρους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων στο Δημόσιο

    Πλημμυρίδα εικονικών δωρεών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε εκκλησίες και μοναστήρια σε όλη τη χώρα με υψηλά φορολογικά κέρδη για τους επιτήδειους διαπιστώνουν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις αποκαλύψεις για τεράστιας έκτασης φοροδιαφυγή με πλαστές αποδείξεις που χορηγούσαν ιερείς της Πάτρας, της Λάρισας και των Φαρσάλων, οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ έχουν εντοπίσει εκατοντάδες νέες περιπτώσεις εικονικών δωρεών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τη Θεσσαλονίκη.

    Επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και μισθωτοί προσκόμισαν στην Εφορία με τη φορολογική τους δήλωση αποδείξεις από ιερείς για μεγάλες δωρεές σε εκκλησίες προκειμένου να έχουν υψηλές φοροαπαλλαγές και έτσι να μειώσουν το ποσό του φόρου που πρέπει να καταβάλουν για το εισόδημά τους ή και να λάβουν μεγάλες επιστροφές φόρου.

    Στέλεχος του ΣΔΟΕ κάνει λόγο για χιονοστιβάδα εικονικών δωρεών, επισημαίνοντας ότι «σε ορισμένες εκκλησίες ιερείς κυκλοφορούν με διπλότυπα αποδείξεων και κόβουν με το αζημίωτο αφειδώς παραστατικά για χρηματικές δωρεές χιλιάδων ευρώ σε πιστούς, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων τα αναγραφόμενα ποσά είναι πολλαπλάσια από τα πραγματικά».

    Είναι χαρακτηριστικό ότι εκκλησία της Κεντρικής Ελλάδας εξέδωσε απόδειξη για δωρεά πιστού ύψους 20.000 ευρώ, ενώ έπειτα από τον έλεγχο αποκαλύφθηκε ότι ο φορολογούμενος είχε καταβάλει μόνο 300 ευρώ.

    Σε άλλη περίπτωση απόδειξη για δωρεά 50.000 ευρώ αποδείχθηκε ότι ήταν παντελώς εικονική, καθώς ο φορολογούμενος δεν είχε καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Την ίδια ώρα οι έλεγχοι έδειξαν ότι μεγάλο μέρος των δήθεν δωρεών δεν είχαν καν καταγραφεί στα βιβλία των ενοριών, ωστόσο κόπηκαν κανονικά βεβαιώσεις.

    Η κομπίνα προσέφερε υψηλά φορολογικά κέρδη στους επιτήδειους, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία τα ποσά των χρηματικών δωρεών προς ιερούς ναούς και μοναστήρια εντάσσονται στις φοροαπαλλαγές και εκπίπτουν από το εισόδημα ή τον φόρο.

    Τα οφέλη ήταν μεγαλύτερα για όσους προσκόμισαν αποδείξεις δωρεών τα προηγούμενα χρόνια, καθώς το ποσό της δωρεάς εξέπιπτε ολόκληρο από το εισόδημα, πράγμα που σημαίνει ότι ο δωρητής είχε μείωση φόρου που έφθανε και στο 45% της δαπάνης.

    «Ραβασάκια»
    «Οσο και όπου ψάχνουμε ανά την επικράτεια ανακαλύπτουμε νέες κομπίνες με εικονικές δωρεές σε εκκλησίες και μοναστήρια» λένε παράγοντες του ΣΔΟΕ, επισημαίνοντας ότι αποστέλλονται βροχηδόν κλήσεις για τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις και καταβολή πρόσθετων φόρων και προστίμων από τους επιτήδειους.

    Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις απάτες με τις εικονικές δωρεές στην Πάτρα και τη Λάρισα, φέρνοντας στο φως νέα στοιχεία. Στην Πάτρα μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το οικονομικό σκάνδαλο με τις εικονικές δωρεές, καθώς στο κύκλωμα φέρονται μπλεγμένοι δεκάδες έμποροι, επιχειρηματίες, ιερείς και δικηγόροι.

    Οι έλεγχοι της Εφορίας συνεχίζονται και ήδη έχουν αποσταλεί ενημερωτικές επιστολές σε πάνω από 60 εμπλεκόμενους για να προσέλθουν και να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις, καταβάλλοντας πρόσθετο φόρο και προσαυξήσεις για ανακριβή δήλωση εισοδήματος.

    Στη Λάρισα πάνω από 45 άτομα φέρονται αναμεμειγμένα σε κύκλωμα που παρείχε βεβαιώσεις για εικονικές δωρεές επιχειρηματιών και βιομηχάνων σε εκκλησίες και μοναστήρια της περιοχής, με το ύψος της φοροδιαφυγής να ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Ανάμεσά τους και ιερείς που παρείχαν αποδείξεις για μεγάλα ποσά εικονικών δωρεών, με δύο από αυτούς να έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

    Από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ προέκυψαν βεβαιώσεις με ποσά πολλαπλάσια των πραγματικών, αλλά και αποδείξεις για ποσά που ουδέποτε καταβλήθηκαν. Είναι χαρακτηριστικό πως βρέθηκε δήλωση φόρου εισοδήματος επιχειρηματία που φέρεται να έχει κάνει δωρεά 40.000 ευρώ σε εκκλησία, αλλά το ποσό δεν βρέθηκε πουθενά.

    Την ίδια ώρα, 35 άτομα είναι κατηγορούμενοι για τις ιερές μπίζνες που στήθηκαν γύρω από τη Μονή Αναστάσεως του Χριστού Εμμαούς που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη και οι οποίοι το τελευταίο διάστημα πέρασαν το κατώφλι του τρίτου Ειδικού Ανακριτή.

    Στους κατηγορούμενους για την κομπίνα ύψους 11.500.000 ευρώ περιλαμβάνονται δύο πνευματικοί, μοναχοί της Μονής, δύο μοναχές, καθώς και τραπεζικοί, συμβολαιογράφοι και άλλοι. Οι βαριές κατηγορίες είναι κατά περίπτωση της απάτης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις και της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

    Με την ίδια συνταγή
    Καρμπόν απάτη σε σωματεία και ιδρύματα

    Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπαίνουν και οι δωρεές σε Δημόσιο, αθλητικά σωματεία, μη κερδοσκοπικά και κοινωφελή ιδρύματα, νοσοκομεία, ΑΕΙ και άλλους φορείς και οργανισμούς, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για κρούσματα φοροδιαφυγής με εικονικές αποδείξεις.

    Ειδικότερα, οι έλεγχοι επεκτείνονται και στις χρηματικές δωρεές που εκπίπτουν από την Εφορία και αφορούν μεταξύ άλλων δωρεές στο Δημόσιο, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα ημεδαπά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα κρατικά και δημοτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και τα νοσοκομεία που αποτελούν ΝΠΙΔ και επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, κοινωφελή ιδρύματα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία, ερευνητικούς και τεχνολογικούς φορείς και ερευνητικά κέντρα που αποτελούν ημεδαπά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

    Η μείωση
    Με βάση το ισχύον νομοθετικό καθεστώς, το συνολικό ποσό των δωρεών και χορηγιών επί του οποίου υπολογίζεται η μείωση του φόρου δεν μπορεί να υπερβαίνει ποσοστό 10% του συνολικού εισοδήματος που φορολογείται.

    Η μείωση ισχύει εφόσον τα ποσά των δωρεών και χορηγιών υπερβαίνουν συνολικά τα 100 ευρώ.

    Το 10% του ποσού των δωρεών αυτών αφαιρείται από τον φόρο εισοδήματος. Αυτό σημαίνει ότι για δωρεά ύψους 5.000 ευρώ ο δωρητής θα έχει έκπτωση 500 ευρώ από τον φόρο που αναλογεί στο εισόδημα με την εκκαθάριση της φορολογικής του δήλωσης.

    «Δώρα» και σε σωματεία

    Εικονικές δωρεές και χορηγίες σε αθλητικά σωματεία και συλλόγους με υπερτιμολογήσεις, πλασματικά τιμολόγια και τραπεζικές καταθέσεις έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με τους ελεγκτές, το κύκλωμα λειτουργούσε με δύο τρόπους: Ο φορέας εξέδιδε στο όνομα του χορηγού τιμολόγιο με ποσό μεγαλύτερο από το πραγματικό. Ο «χορηγός» κατέθετε σε λογαριασμό το ποσό που αναγραφόταν στο τιμολόγιο και στη συνέχεια ο σύλλογος του επέστρεφε μέχρι και το 90% των χρημάτων που κατέβαλλε

    Επεκτείνονται οι έλεγχοι
    Ερευνες σε βάθος 5ετίας για την κομπίνα

    Αναδρομικά σε βάθος πενταετίας επεκτείνονται οι έλεγχοι για τις δωρεές με μετρητά, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η φάμπρικα με τις πλαστές αποδείξεις από ιερούς ναούς και μοναστήρια λειτουργεί εδώ και χρόνια.

    Τη στιγμή μάλιστα που πριν το ψαλίδισμα της έκπτωσης για τις συγκεκριμένες δαπάνες αρχικά ήταν στο 40%, το κίνητρο για φοροδιαφυγή ήταν ισχυρό, καθώς τα ποσά των δωρεών αφαιρούνταν ολόκληρα από το εισόδημα του φορολογουμένου, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει δραστική φορολογική ελάφρυνση.

    Πάντως, υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών προτείνουν την πλήρη κατάργηση της φοροαπαλλαγής για δωρεές με μετρητά, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του συστήματος με τις αφορολόγητες δαπάνες.

    Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν υπάρχει κανένας λόγος και ειδικά σε αυτή τη συγκυρία το κράτος να επιδοτεί φορολογικά όσους προβαίνουν σε δωρεές χρηματικών ποσών. Θεωρούν ότι το ισχύον καθεστώς έχει πολλά κενά και «παράθυρα» και δίνει τη δυνατότητα σε επιτήδειους να απολαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις φόρου με τη χρήση εικονικών παραστατικών και αποδείξεων.

    Κίνητρο για φοροδιαφυγή

    Αν κάποιος με εισόδημα 80.000 ευρώ το 2008 είχε μαζί με τη φορολογική του δήλωση υποβάλει αποδείξεις για δωρεές ύψους 20.000 ευρώ, αυτόματα θα είχε μείωση φόρου της τάξης των 8.000 ευρώ.

    ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ
    antonakos@pegasus.gr

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Σάι

    Σε ευχαριστώ για την αναλυτική καταγραφή. Γνώριζα το θέμα αλλά όχι στη διάσταση που το γράφεις. Προσωπικά είμαι υπέρ της φορολόγησης της Εκκλησίας.
    Απλά εκνευρίζομαι με την μονομερή εμμονή των παπαγάλων της παραπληροφόρησης και της πολιτικής που δεν αναφέρουν ποτέ το ΚΙΣ.
    Δεν μπορεί να πληρώνει μόνο ο απλός πολίτης και να περιμένουμε να επιβιώσει η Πατρίδα μας.

    Μου αρέσει!

  • Modestus said

   Για πες μας ρε σοφέ εσύ που ξέρεις τα πολλά και ο νους σου κατεβάζει, τι να ψηφίσουμε ρε μαγκίτη; Και μη βιαστείς να μου πεις Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί κι εγώ με την σειρά μου έχω να πω ότι έχουν και αυτοί στις τάξεις του «καλόπαιδα» και κωλογλύφτες. Το γνωρίζεις πολύ καλά ότι κόμμα με κάτω από 3% δεν μπαίνει στην Βουλή και είναι το ίδιο σαν να απέχεις μια και η ψήφος πάει πάλι στο πρώτο κόμμα ΝΔούλα. Η προδοτική αριστερά έχει παίξει ήδη τον ρόλο της 37 χρόνια τώρα στην μεταπολίτευση την είδαμε τι μπουμπουκια ανθελληνικά βγάζει. Για πες σε προκαλώ πες, μήπως να πάμε για ψάρεμα;

   Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ἡ…»μαγκιά» μου Μόδεστε ξεπερνάει τήν «σοφία» μου καί πάω μονόπαντα…

    ἔτσι, μή σέ πάρω στό λαιμό μου…

    Μου αρέσει!

   • Modestus said

    Δεν απαντάς μεγάλε κι εγώ με τον ίδιο τρόπο μπορώ να κάνω τον κύρηκα άνετα και να σου κατηγορώ όποιον γουστάρεις. Χαίρω πολύ το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα μέσα είτε έξω είναι σκατά το ξέρω πάρα πολύ καλά. Πες μου τι κάνουμε; Αποδεχόμαστε την μοίρα μας και πάμε για ψάρεμα ή ρίχνουμε την ψήφο μας σε αντιμνημονιακά κόμματα; Διότι έτσι δηλώνουν μέχρι τώρα γιατί και ο Κομανέτσης αντιμνημονιακός ήταν μέχρι που άρχισε τις κωλοτούμπες. Όλοι είναι εν δυνάμει κωλοτούμπες μέχρι αποδείξεως του εναντίου, δεν γνωρίζουμε τι θα πράξουν μετά τις εκλογές.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    Ἐγώ Μόδεστε πού συχνά – πυκνά καθαρίζω τόν…τάφο τοῦ Ἁγίου Μοδέστου (ἀλήθεια ξέρει ποῦ πέφτει;), ἔχω ἐγκαταλείψει τό «ψάρεμα» πού ἐννοεῖς…

    ἄσε με ἐμένα λοιπόν καί κάνε ὅτι σέ φωτίσει…

    Μου αρέσει!

   • Modestus said

    Εγώ ξέρει που πέφτει ο τάφος του Αγίου Μοδέστου διότι τυγχάνω και κατηχητής και δεν σε κόβω να καθαρίζεις τίποτα με τέτοιο πονηρό μυαλό που διαθέτεις. Όταν λέω ψάρεμα το εννοώ κυριολεκτικά δηλαδή να κάνουμε οτιδήποτε άλλο πλην να πάμε να ψηφίσουμε, όπως και πάλι αποφεύγεις να απαντήσεις. Εγώ θα κάνω ότι με φωτίσει ο Άγιος Μόδεστος προστάτης των κτηνών, ελπίζω να είσαι και εσύ καλά εκεί στο Ισραήλ.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    χάνω χρόνο μαζί σου…

    ὑγίαινε

    Μου αρέσει!

   • Modestus said

    Μάλλον είσαι τελείως άσχετος, απαντήσεις μηδέν καταλάβαμε τράβα κλάψε σε καμμιά τρύπα.

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Πω-πω φωτιιες που αναψα κι αποψε ο πουστης!

    Φοβαμαι να παω σπιτι μου γιατι ειμαι γειτονας με την Ολυμπια και ποιος την ακουει παλι!
    Απ το φωταγωγο θα με βριζει ολη νυχτα και θα ξυπνηση ολη η πολυκατοικια!
    Ασε που η φωνη της ειναι σα ν’ ακουω τον Τσιτσανη να τραγουδαη «Το καραβι απ την Περσια πιαστηκε στην Κορινθια»……! (Θεος σχωρεστον το μακαριτη)

    Ρε Παυλοοοοο!
    Βοηθεια! Ρεεεεεε!!!!!!!
    Πλακωσανε οι χοβλαδες!

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    «σπᾶσε» λέμε…

    ἄϊντε γιά «διάλεξη» στό καφενεῖο τοῦ χωριοῦ…στά κυβικά σου…

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ἐσύ Πατρίκιε οὖτε φωτιά στό τζάκι δέν μπορεῖς ν’ ἀνάψεις…

    γιά τό Υ.Γ. τό συζητᾶμε…

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Δε φευγω αν δε μυρισω μαστιχα πρωτα, λαμογιο!

    Παντως εγω σ’ αγαπω μωρη γεροντοκουφαλιτσα και στο αποδυκνειω!

    Και για να δης τι σπορτης ειμαι θα στο τραγουδησω και ναζιστικα!

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    Καί πάλι ἄτυχος βρέ κλασομπανιέρα…

    Δέν σοὔκατσε τό «γεροντοthing»…

    Ἅϊντε τώρα γιά καμμιά βόλτα στό πᾶρκο γιατί ὅπως πᾶς θά «τήν» ἀγναντεύεις μόνο μέ καθρεφτάκι…

    ἄϊντε οὔστ…χέστη, ἔ χέστη…

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Ακου να σου δωσω γραμμη λαμδα, κι ας τις μαλακιες με το ΚΙΣ και θα μας το γυρισης σε Κουβελη συντομα!.
    Αυτα ειναι για σαγιανιμ! Εσυ εισαι καλο παιδι!

    Κατω στο Πειραια ειναι ενας γερος παραλυτος! Να πας να τον πλενης και να τον ξεσκατωνης για να τα κονομας χοντρα! Θαχης και το ΙΚΑ σου!
    Θα χης και το δικιο με το μερος σου! Ενω τωρα με τα λαμογια του ΚΙΣ ουτε τα κονομας, ουτε φτουρας, σ αφηνουνε και νηστικο.

    Και να πλενης και τα δοντια σου γιατι η τερηδονα σ εχει χτυπησει στο νωτιαιο!

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    στά παπάκια σου καί στή γυναικούλα σου…

    καί δίαιτα καί γυμναστική γιατί μαθαίνω ὅτι ψωνίζεις ἀπό μπουτίκ γιά…ἐγκύους…

    καί δέν κάνει νά…»σκύβεις» στίς πόρτες…κατανοητός;

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Mιχαήλ , o Πατρίκιος είναι τόσο μπετόβλακας που νομίζει πως ο Καρατζαφέρης
    έβγαλε τα ξενοδοχειακά κόλπα στη φόρα.

    Το ποιός τα έβγαλε ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    Πες της Κούλας 😉 να ψάξει να το βρει

    Μου αρέσει!

  • Πατρικιος said

   Σαγιαν!
   Αστο! εισαι απο καιρο σεσημασμενος!
   Κι ασ’ τα εκεινα του κωλου που ξερεις και καλα την «βγαινεις» στον αλλο (που το παιζει καραμπινατος) σαγιαν!

   (Αν δεν εισαι ενα και το αυτο λαμογιο!)

   Παντως εσενα θα σου ξεσκιση ο Μιχαλολιακος και τις δυο κωλοτσεπες απ τα κλεψιμεϊκα των φορων!

   ΥΓ.
   Μπραβο ρε σεις του Ολυμπια!
   Ετσι! Να διαβαζετε Πατρικιο που και που!
   Μορφωνοσαστε!

   Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ὁ ΟΥΚκας τοῦ σαραγλί πού λέγαμε…

    ὁ «ἑβραιοφάγος» πού ἅμα τόν κάνω μιά βόλτα κατά…Χεβρώνα μεριά στά «φιλαράκια» του πού πολεμάει μέ…τίς συνταγές τῆς Βεφας, θά «γεμίσει» τό βρακί του σέ τρία δεύτερα…

    ἄϊντε βρέ πίκλιο, πού βρῆκες καί σύ…»προορισμό» στή ζωή…

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Ετσι ντε!
    Που μου το παιζεις και «ελληνας».

    Ακου να σου πως κι ενα μυστικακι! Τωρα που θα σας κοψη ο Ρον Πωλ το «πρασινο» την πουτσισατε απο χαμασιωτη!

    Ελα τωρα παρε μια φορτωσια γιατι εφαγα κατι χαλασμενο χθες και με πειραξε στο στομαχακι!

    Σαγιαν!
    Εεεε σαγιαν!

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ὅπως στό λέω:

    «σέ τρία δεύτερα»…ἄϊντε ξαναγύρνα στό μοχλό σου τώρα καί ἄσε τό «κυνήγι» σ’ αὐτούς πού ξέρουν ἀπό…γεωγραφία…

    back to the kitchen…γευσιγνώστη μποῦφο…

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Κλασε μας τ αρχιδια τωρα ετσι Hebrew style και μετα τα ξανα λεμε!

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    στό «μιλητό» διαθέτεις κι’ ἀπ’ αὐτά…ὅπως τό συνάφι σου…

    ἀπό μένα ἐδῶ μέσα θά τρῶς φάπες…

    τά χάδια ἀπ’ αὐτούς πού ἀνέχονται τίς…κλανιές σου…

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    h-tp://tinyurl.com/886zrjg

    Μου αρέσει!

   • Modestus said

    Πατρίκιε μη ασχολείσαι με άσχετους που μέσα στην ασχετοσύνη τους κοπανάνε αβέρτα μαλακίες. Σιωνιστικά σκουπίδια που προσπαθούν να περάσουν την προπαγάνδα τους.

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Τι να σου κανω εγω που ηταν αλλοιθωρος ο mohel σου (καντε το γκουκλ εσεις οι περιεργοι) και σου κοψε κατι τις παραπανω και τωρα εχεις μια αποφυση για κατουρημα μονο.
    Δεν ειναι δικο σου το λαθος! Ησουνα μικρουλης!
    Τουλαχιστον τωρα μπορεις και κατουρας καθιστη σαν κατι ερμαφροδιτες!

    Ακομα κι ο σκυλος μου στριβει τη φατσα του μετ’ αποστροφης!

    Οβριε!
    Ετσι, αλλαξε και καμια 10αρια ψευδωνυμα και κατεβασε το «μεγαφωνο» του ΚΙΣ να την βρης «ομαδικα» για τον Μιχαλολιακο. Τραβα και στο «ροζ ξενοδοχειο» του ζητανε τραβέστες με προυπηρεσια!

    Αντιφα, Αντιιρατσιστα, Αντιναζιωραιε, Αντισιμητη, Ιντιμιντι, κλπ κλπ.
    Ο φακελλος σου ανοιχτος σαν τον πισινο σου!

    Και σου ζητω ειλικρινα συγνωμη για το «Hebrew style» εκανα λαθος!
    Κλαστα μας χιωτικα να μυριση μαστιχα!

    Ελληνοφωνε-δημοκρατη-βρωμιαρη Κοεν, θα σε ξαναδω στις 7 του Μαη μηνα (οπως μας καταμαρτυρει ο Σταματης) αν ξανασκασεις μυτη στη πιατσα με το καλο!!

    —————–

    ……..Καλεί ακόμη όλους τους πιστούς να μην παρακολουθούν πλέον τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό, ενώ ανακοίνωσε ότι παύει οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με τον Όμιλο Αλαφούζου.
    Όπως τονίζει τα εν λόγω προγράμματα είναι παραγωγές του Εβραϊκού λόμπυ, ενώ καλεί τους Α. Παπαχελά και Ι. Αλαφούζο να απαντήσουν στις φήμες που τους θέλουν να χρηματοδοτούνται από το διεθνές Εβραϊκό λόμπυ, προκειμένου να προβάλλουν τα ”ανιστόρητα αυτά προγράμματα”.

    Όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην επιστολή του, ανάλογη επίθεση κατά της Εκκλησίας είχε πραγματοποιήσει ο σταθμός και το 2011, ωστόσο δεν περίμενε ότι θα την επαναλάμβανε… Καλεί έτσι τους υπεύθυνους του σταθμού να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους μόνο ο ΣΚΑΙ απ’όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, προέβαλλε τέτοιες εκπομπές και μάλιστα τις Άγιες ημέρες……………..

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Modestus
    το διασκεδαζω!

    Τετοια ελληνοφωνα και ανθελληνικα λαμογια μονο θυμηδια μου προκαλουν!
    Ασε που οσο ανεβαινουν τα ποσοστα της Χρυσης Αυγης τοσο τραβαει το κατηφορο το κυλωτακι τους!
    Κι εχουν και σπυρια στο κωλο παναθεμα τα!
    Μπλιαχ!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Mηνύσεις μηνύσεις μηνύσεις …

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Βραδυνος; Βραδυνος;

    Θα μας δωση γραμμη ο Πλευρης για τα νομικα!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Ο Ζαρουλιας η Ζαρουλια (= η γυναίκα του Μιχαλολιακου) και ο Μιχαλολιακος είναι Βορειοηπειρωτες?
    Είναι ζευγαρι?

    h-tp://tinyurl.com/886zrjg

    Κοιτα τι βρηκα στα ΦΕΚ
    Ισολογισμός 2010:
    Κέρδη προς διάθεση 88000 ευρω – μικτα 126000

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Είδες πως δημοσιεύονται τα έγγραφα Κούλα?
    ΟΛΟΚΛΗΡΑ !!!
    Του Νικολάκη το Ε2 γιατί είναι κομμένο ??????????????????????

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Στις 7 του Μαη, ΤΣΑ και ΛΟ για σενα και ολους του ΚΙΣΕ.

    Ακομα και οι της πρεσβειας σου θα ελλατωσουν το «προσωπικο» τους!

    ΥΓ.
    Οχι το ΤΣΑ δεν ειναι Ταμειο Συνταξεως Αυτοκινιτηστων. Αυτωνωνε τα λεφτα τα κλεψατε! ΤΣΑ ειναι κατι ….αλλο!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Ο Πλεύρης που ήτανε
    όταν οι μισοί της υποψήφιοι της ΧΑ έχουν καταδικαστεί
    για δολοφονίες, ληστείες , κατοχή εκρηκτικών υλών, προστασία σε μαγαζιά κοκ
    είναι ένα και το αυτό με τη νύχτα, στα ξενοδοχεία (πορνεία) θα κολλήσει.

    οχι στο ψαρεμα πελατων στο πεζοδρομιο
    ναι στα φιξαρισμενα τηλεφωνικα ραντεβου σε ελληνοπρεπη μπουρδελοξενοδοχεια

    χρυση αυγη για μια σωστη πορνεια στην ελλαδα

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    να πας στο ΚΕΛΠΝΟ για εξετάσεις Κούλα,
    να σου πάρουν δέιγμα από την ΦΡΑ σου 😉

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Αγοραζω καμερα!
    Σας βλεπω μετα τις 7 να επιδιδεστε σε αλλαξοκωλιες!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Το ξενοδοχείο μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ως επιχείρηση της οργάνωσης για τα προς το «ζείν» και όχι του χοντρού.

    Η επιχείρηση γκέτο- κάθαρση- προστασία επιφέρει κέρδη.
    Ο Ρήγας μπορεί να έκανε διαφορετική «δουλειά», αλλά το πράγμα ζέχνει ότι είναι κάτι οργανωμένο.

    Για να σταματήσει η παραπληροφόρηση, πρώτον δεν είναι γ@μιστρών@ς είναι ναός του μέγιστου Παν
    kαι δευτερον ο αλλοδαπός υπάλληλος ήταν (αλβαν)άριος

    Μου αρέσει!

  • Φαίη said

   Το άλλο άκρο, αυτό της….. πορτοκαλί απόχρωσης το ξεχνάς.

   Υπατία: αποτέλεσμα, αλλαγή νόμου περί ασύλου με πολύ πιο ευνοικούς όρους υπέρ των λαθροεποίκων.

   Εις το όνομα της ‘αγάπης’, της απέραντης αριστερής διεθνιστικής αγάπης.

   Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Και κάτι άλλο.
    Αυτή η ‘αγάπη’ που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί περαιτέρω ‘εχθροπάθεια’ απέναντι στους λαθρο αλλά και στο ίδιο το κράτος.

    Ο Έλληνας πολίτης κουρδίζεται επικίνδυνα….

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    Φαίη…ἐσύ συνήθως σχολιάζεις ἐπί τῆς ούσίας καί ΜΟΝΟ!

    Ἄσε τήν «ἄλλη πλευρά»…»γνωριζόμαστε» ἐδῶ μέσα…

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Φαιη!
    Προσεχε τις παρεες σου!

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Μιχαήλ,

    η ουσία είναι να δεις την όλη εικόνα.

    Να σου πω ένα πράγμα. Τι ένα δηλ. που θέλω να πω τόσα πολλά και δε μου βγαίνουν.
    Αυτή τη στιγμή έχουμε μπατάρει στη μια πλευρά.
    Φαντάσου μια τραμπάλα, και ένα χοντρό παιδί να κάθεται στη μια άκρη. Στην άλλη κανένας.
    Αυτό το χοντρό παιδί το ονομάζω κκε (και όλη η παρέα). Αυτοί στη βάση της…. (μονόπαντης) πυραμίδας και στο κέντρο νδ και παστόκ να παίζουν τέννις. Ο Τραινού το βλέπει κάπως έτσι, εγώ το περιγράφω λίγο διαφορετικά.
    Αποτέλεσμα. Φτάσαμε σε σημείο να θεωρείται προσβολή να λες ότι είσαι πατριώτης. Μακριά από μένα αυτές οι λέξεις (πατριώτης και προδότης) είπε η Κουντουρά πριν λίγες μέρες όταν ήρθε σε διαφωνία με τον Σκανδαλίδη). Φτάσαμε σε σημείο να θεωρείται η Ελληνική μας Σημαία φασιστικό σύμβολο.

    Εγώ σ ‘αυτή τη φάση βλέπω το θέμα εντελώς μηχανικά. Βλέπω ότι ‘κάτι λείπει’ και αυτό το κάτι δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που το καθεστώς χρωματίζει την άκρα δεξιά. Ίσως να μην έχει να κάνει και με την ίδια την άκρα δεξιά, (την οποία θα δούμε στην πράξη). Αυτό το «κάτι» όμως, μένει θαμμένο για χρόνια στο μυαλό και στην ψυχή του Έλληνα και ΔΕΝ βρίσκει δικαίωση. Δεν βρίσκει από τους γνωστούς πατριδοκάπηλους που παρέδωσαν τα κλειδιά της Πατρίδας με μια υπογραφή. Δεν βρίσκει από τους γνωστούς ‘δημοκράτες’, αντιναζιστές, αντιφασίστες, αντι τέτοιους τέλος πάντων όλων των κακών, που ΑΓΝΟΟΥΝ τον περήφανο Έλληνα και τον ξευτιλίζουν. Δεν βρίσκει φυσικά από τις δραγώνες, τις διαμαντοπούλες, τους τρεμόπουλους, τις ρεπούσηδες, τους τατσόπουλους. όλα αυτά τα ΣΚΑΤΟΛΟΙΔΙΑ που αυξάνονται με ταχύτητα φωτός, που του ξεριζώνουν την ίδια του την Ιστορία, την ίδια του τη δύναμη.

    Και λέω, λεώ, ρε παιδί μου ένα πράγματάκι. Μήπως αυτό το μονόπαντο μας έχει κοστίσει τελικά; Γιατί αυτό το «κάτι» που λείπει βρίσκεται στο έλεος κάποιων λίγων μέσα στο καθεστώς που ίσως φιλοτιμηθούν και το σεβαστούν. Πόσα όμως μπορούν να καταφέρουν μέσα σε ένα σύστημα που μπατάρει μονίμως στη μία πλευρά; Πιστεύεις ότι ο λαός εκπροσωπείται επάξια έτσι; Ο λαός πρέπει να πάει κάπου στη μέση, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είναι όλοι οι παίχτες μέσα. Να διαλλέξει, να απορρίψει, να επηρρεάσει.

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Μιχαήλ, μπορείς να μου απαντήσεις αν θες.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ὁ λαός, ὁ ἑλληνικός Φαίη, καθορίζει διαχρονικά τό «κάτι» του, μέ βάση τό νιτερέσο, γι’ αὐτό καί τό πλιάτσικο τῶν τελευταίων 180 χρόνων…

    καί παρά τό τελευταῖο «χαστούκι» δέν λέει ν’ ἀλλάξει «προτεραιότητες»…

    κατά τήν γνώμη μου λοιπόν διαχρονικά ἐκπροσωπεῖται «ἐπάξια», ἐντός καί στά «περίχωρα» τῆς Βουλῆς…(μέ ἀντιλαμβάνεσαι)

    ὁ γενικός προβληματισμός σου ἔχει βάση…

    σέ ὅτι ἀφορᾶ τήν ἀρχική μου τοποθέτηση θά δοῦμε πράμματα καί θάματα μέ τήν ΧΑ στήν Βουλή…δέν «στήθηκε» τυχαῖα τό χαμαιτυπεῖο τους…

    Διαχρονικό Υ.Γ. «Τότες ἐσιχάθηκα ὁλωσδιόλου τό ρωμέϊκο, ὅτι ἐγίναμεν οὗλοι γενικῶς ληστές».

    Μου αρέσει!

   • Χριστιάνα said

    Φαίη μου….

    ΜΑΚΑΡΙ να είχαν όλοι την λογική σου, την ορθή και ψύχραιμη σκέψη σου, την αφαιρετική του συλλογισμού σου.

    ΣΥΜΦΩΝΩ με 10.000 . Και λίγα είναι.

    Επίτρεψέ μου μόνο, να συμπληρώσω το εξής…

    Όταν ένας ΝΕΟΣ και ΥΓΙΗΣ άνθρωπος που λατρεύεις, φέρει την διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο επιθετικότατης μορφής, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ και που-ενδεχομένως- χρήζει επιστημονικής αναλύσεως, σου κόβονται τα πόδια.

    Λες…ρε πούστη μου ΔΕΝ μπορεί, κάτι θα κάνει η Επιστήμη, κάτι έχει ξεφύγει από τους γιατρούς.

    Και μετά, βλέπεις 4-5 κεφάλια, να σηκώνονται αρνητικά προς τα πάνω , με…θλίψη.

    Και στα καπάκια, βλέπεις έναν πιτσιρικά Επιστήμονα, να σου λέει – κοίτα αυτό, έχω ΑΥΤΟ. ΔΕΝ το έχω κατοχυρώσει ακόμα επιστημονικά, δεν έχω το αναγκαίο δείγμα, έχουν χαθεί πολλοί, αλλά έχουν σωθεί κιόλας πολλοί, αλλά και πάλι, ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν αυτοί που χάθηκαν, χάθηκαν ΟΝΤΩς από αυτό ή από άλλα ενδεχόμενα side effects, τέλος πάντων, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ έχεις να χάσεις τίποτα.

    Γιατί τα έχεις χάσει ήδη όλα, έτσι κι αλλιώς….

    Τότε;;;

    Τι κάνεις;;;;;

    Δεν ξέρω. Εξαρτάται από την Αγάπη σου προς Αυτόν που χάνεις, τα όριά σου και την προσωπική σου δύναμη να αντέξεις την ενδεχόμενη προσωπική, μελλοντική σου ολέθρια μαλακία.

    Μπορεί να χάσεις, μπορεί και να σου κάτσει. ΔΕΝ ξέρω.

    Φιλιά, καλό μήνα, τραβάτε να ψηφίσετε ΟΛΟΙ και συγνώμη που πετάχτηκα σφήνα, δεν είχα σκοπό να μιλήσω πριν τις εκλογές γιατί είμαι πολύ προβληματισμένη ΚΑΙ εγώ προσωπικά, αλλά …το πεδίο το σήκωνε.

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Μιχαήλ,

    Δεν ήμουν στην Ελλάδα πριν 180 χρόνια για να σου πω πως λειτούργησε το νιτερεσο (τι λέξη και αυτή άνθρωπέ μου) . Βρίσκομαι στην Ελλάδα του τώρα όμως και κατά την ταπεινή μου άποψη μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα για το ποιοι παράγοντες έφεραν τον Έλληνα στα σημερινά του χάλια. ΄Ένας από αυτούς (και πολύ σημαντικός για μένα) είναι ότι του έκλεψαν τον καλό του εαυτό. Αυτόν που επιβίωσε στις δύσκολες εποχές και μεγαλούργησε στις καλές. Δεν θα μιλήσω άλλο για το θέμα το έχουμε συζητήσει εκτενώς εδώ μέσα. Ένα όμως θα πω. Αυτό που κάποιος σοφός είπε κάποτε. Όταν ο άνθρωπος δε μαθαίνει από την Ιστορία, αυτή επαναλαμβάνεται.

    Εγώ όμως δε μιλάω για αυτό «το κάτι». Εγώ σαν άνθρωπος Μιχαήλ ποτέ δεν λειτούργησα έτσι, με βάση το συμφέρον ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΙΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ. Έγώ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ Μιχαήλ. Εγώ αυτό το γμν «κάτι» το κουβαλάω μέσα μου σαν θησαυρό και έτσι θα το παραδώσω στα ανηψάκια μου και στα παιδιά μου (αν κάνω). Αυτό «το κάτι» το βλέπω να σέρνεται και να λοιδωρείται από όλους ανεξαιρέτως. Από υποκριτές δήθεν πατριώτες, από απάτριδες διεθνιστές του κώλου και από απογοητευμένους που επιλέγουν τον σαρκασμό για να εκφράσουν το αδιέξοδο του Έλληνα. Αυτό το κάτι ΥΠΑΡΧΕΙ και δε θα μείνει άλλο στην αφάνεια ο κώλος τους να σκάσει.

    Μιχαήλ, δεν ξέρω τι στήθηκε και τι δεν στήθηκε. Δεν αμφιβάλλω όμως ότι οι καιροσκόποι ΣΙΓΟΥΡΑ εκμεταλεύονται καταστάσεις και προβλέπουν ‘αντίδοτα’ στις κοινωνίες που θέλουν να ελέγξουν (άσε που συνήθως τις καταστάσεις που οδηγούν σε κάποια κοινωνική αντίδραση τις έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι – πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κράτος, ουτε δημοκρατία). Ξέρω ότι ο Έλληνας φορτώνει επικίνδυνα όπως είπα πιο πάνω και φορτώνει με τις ευλογίες του καθεστώτος και του άλλου φασίστα που υποθάλπτει για χρόνια μέσα στο ναό της Δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή και η κάθε Χρυσή Αυγή δεν φόρτωσε τον Έλληνα. ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    μακρυγορήσαμε ἀδικαιολόγητα…

    μήν προσπαθεῖς νά μέ πείσεις γιατί πιθανόν θά ἐπιλέξεις νά τούς ψηφίσεις…

    μεγάλα παιδιά εἴμαστε…προχωρᾶμε ὁ καθένας κατά συνείδησιν…

    ὑγίαινε

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Χριστιάνα,

    δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη που έκφρασες αυτό που ήθελες. Την άποψή σου την εκτιμώ.

    Στην περίπτωση που περιγράφεις, αν ήταν ένας δικός μου άνθρωπος για παράδειγμα θα έκανα ότι μπορούσα (και το έχω κάνει), θα πάλευα και με τον ίδιο το Θεό (και το έχω κάνει), Θα κυλιόμουν στο έδαφος κλαίγοντας και προσεύχοντας στο Θεό (και το έχω κάνει). Και ξέρεις κάτι; Στο τέλος κάτι κέρδισα. Πάνω απ’ όλα ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑ τον άνθρωπό μου. Ασχέτως με το αποτέλεσμα τίμησα το συναίσθημα που είχα. Συνέχισα να υπάρχω ως ολοκληρωμένος άνθρωπος και επιπλέον έμαθα και κάτι παραπάνω. Ωρίμασα. Ποιος ο λόγος να υπάρχω αν δεν βρίσκω διεξόδους σε αυτά που νοιώθω; ΠΟΙΟΣ;;

    Καλό μήνα και σε σένα Χριστιάνα.
    Με την ελπίδα να ξημερώσει μέρα λευτεριάς την Δευτέρα 7 Μαίου.

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Δεν έχω αποφασίσει τίποτε ακόμα Μιχαήλ.

    Και ό,τι και να ψηφίσω, για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος. Δεν θα είναι με το χέρι στην καρδιά.
    Μιλάμε για τέτοια δημοκρατία.

    Μου αρέσει!

  • Νικόλαος Ταταρολιάκος said

   Πήγαινε και στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου
   h_tp://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=106&lang=el
   Βάλε το όνομα της εταιρείας στην αναζήτηση (ΛΥΔΙΑ)
   και θα σου βγάλει μερικά αποτελέσματα.
   Βρίσκεις την εταιρεία που μας ενδιαφέρει
   («ΛΥΔΙΑ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές
   Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία»)
   και πατώντας επάνω σου ανοίγει παράθυρο
   με όλες τις καταχωρήσεις της στο ΦΕΚ.
   Θα βρεις από αλλαγές ΔΣ και μετοχικού κεφαλαίου, μητρώα κλπ.
   Ότι υποχρεούται μια εταιρεία ΑΕ ή ΕΠΕ να δημοσιεύει)

   Μου αρέσει!

  • diaforos said

   Πετροβούβαλε αν δεν γνωρίζεις τη συνέντευξη Περίανδρου μπορείς να την δεις εδώ h-tp://asyndesmos.blogspot.com/p/blog-page_23.html
   Διάβασε το αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός.

   Μου αρέσει!

 2. βασιλης said

  ολυμπια εχω να κανω μια πολυ σοβαρη δηλωση,βρεθηκε ο χαμενος αδελφος του κωλοτουμπα ακουει στον ονομα κατμαν (κατα κοσμον κατελης) αυτην την στιγμη τα δυο αδελφια συγκινημενα ανεβηκαν στην πιστα και τραγουνανε το γνωστο λαικοποπ τραγουδι και αλλες μεγαλες επιτυχειες για να γιορτασουν παραλληλα ο κωλοτουμπας εμφανως συγκινημενος δηλωσε σε γνωστο τηλεοπτικο σταθμο οτι ο κατμαν θα κατεβει συνυποψηφιος μαζι στο λαος.

  Μου αρέσει!

 3. ΑΓΙΟΣ said

  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΣΤΟ ΡΙΓΚ,ΣΤΟ ΡΙΓΚ.

  Μου αρέσει!

 4. PERI MAJESTIC said

  ΩΡΑΙΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;;; ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

  ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ. ΑΝΤΙΜΟΝΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣΜΟ. ΨΕΜΑ;;; ΟΧΙ!! ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ!

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!

  Μου αρέσει!

  • PERI MAJESTIC said

   ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ. ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ!

   ΜΑ ΤΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

   Μου αρέσει!

   • ΑΧΙΛΛΕΑΣ said

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α.ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΚΑΠΟΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ(ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ)!

    Μου αρέσει!

   • ΑΝΕΜΟΣ said

    Βρε βρε τι ..εχουμε να ακουσουμε ακομα ??
    Με τιποτα ΟΥΦΟ , μπας εχουν καμια σχεση και μας την κρυβουν ??
    Κατι με τους ΕΨΙΛΟΝ ??Το Λιακοπουλο ισως ??
    Ετσι «Δυνατα και Ελληνικα» που λεει και αυτος ??
    Πανικος τελικα με τη χρυση αυγη, Μηπως τον εχει καλεσει και ο ομπαμα?
    Ετσι για να δει τι, θα γινει…
    ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!
    Ερε μεγαλια…

    Μου αρέσει!

  • Modestus said

   Συμφέροντα μαγκίτη παντού και όπου θες πες μου κόμμα και θα σου αραδιάσω κι εγώ με την ίδια ευκολία που γράφεις τα αντίστοιχα για όποιο κόμμα γουστάρεις. Το ερώτημα που μας καίει αυτή την στιγμή είναι θες μνημόνιο ναι ή όχι; Ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα που μπαίνει στην βουλή είναι αντιμνημονιακή ψήφος ναι ή όχι; Αφού δεν μας έδωσαν καν δικαίωμα επιλογής αν θέλουμε το μνημόνιο με ένα δημοψήφισμα μόνο σε αυτές τις εκλογές μπορούμε να εκφραστούμε. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων, μαγκίτη δεν ανήκει σε κανένα και σε κανένα κόμμα. Ούτε κι ο Καμμένος είναι ο φορέας του πατριωτισμού που βγήκε βολευτής πριν 20 χρόνια εξ απαλών ονύχων, ουσιαστικά ένας ακόμα ανεπάγγελτος επειδή είναι πλούσιος και παντρεύτηκε την λεφτού. Πατριώτης για μένα είναι ο μεροκαματιάρης, ο βιοπαλαιστής, ο σωστός οικογενειάρχης και όχι όλα αυτά τα λαμόγια που μπαίνουν στην Βουλή και ζητούν την ψήφο μας. Αλλά ο βιοπαλαιστής δεν έχει τα λεφτά του μπαμπά για να κάνει αγώνα και να ζητήσει την ψήφο μας γιατί είναι μεροδούλι μεροφάι αλλά κάποιοι λεφτάδες που το παίζουν πατριώτες.

   Μου αρέσει!

   • PERI MAJESTIC said

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΑΓΓΕΛΩΝ.

    Μου αρέσει!

   • Modestus said

    Καμμία μαγκιά εσύ είσαι ο μάγκας όπως και η άλλη η πορδή ο Μιχαήλ αλλά για την ταμπακιέρα μόκο και οι δύο. Άμα ξεκινάς μια συζήτηση να λες τι προτείνεις εσύ, τα άλλα όλα είναι του κώλου. Ερωτώ ξανά κι εσένα και τον άλλο τον βλακαμά τι πρόταση έχετε για τις 6 Μαϊου να πάμε να ψηφίσουμε και αν ναι τι κατά την γνώμη σας. Τι προτείνεις αγόρι μου καθαρά και ξάστερα.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ…Καμμένο βρέ καμμένε ἐγκέφαλε!!

    ἄντε ξού πού σοῦ δώσαμε καί σημασία…γενναία μου μυγοσκοτώστρα…

    Μου αρέσει!

   • Πίθηκος said

    Φίλε Modestus, να πω και εγώ κάτι.
    Άν σε βάζαν σε ένα τραπέζι πόκερ, με την τράπουλα
    σημαδεμένη για όλους τους άλλους, θα έπαιζες;
    Την περίπτωση να είναι έτσι την ανέφερες εσύ ο ίδιος πολύ
    σωστά πιο πάνω.
    Την ανέφερες, την σκέφτηκες όμως όσο χρειαζόταν, ή μπήκες
    έκατσες στο τραπέζι, μιας και σε είχαν γράψει ήδη στο παιχνίδι;
    Εγώ επειδή την έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά, και για να μη με ρωτήσεις
    πώς μπορείς και μπορώ να νικήσουμε σε στημένο παιχνίδι, θα σου
    απαντήσω πολύ απλά.
    Δεν ξέρω.
    Θα παίξω αφού με αναγκάζουν,όχι για αυτό που ελπίζω όμως,αλλά για
    αυτό που ξέρω. Οτι θα χάσω.
    Μετά όμως μπορεί να βγουν τα μαχαίρια.
    Το ξέρω οτι με καταλαβαίνεις.

    Μου αρέσει!

 5. Κοτζαμάνης said

  Αυτό είναι το… «άνοιγμα προς τα δεξιά» του αρχηγού Antony

  Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ! «Άνοιγμα προς τα δεξιά» καταλογίζουν στον αρχηγό Antony οι διάφοροι «προοδευτικοί», αντιμετωπίζοντάς το ωστόσο με… κατανόηση, λόγω του φαινομένου-Χρυσή Αυγή. Στην πραγματικότητα, ο αρχηγός Antony κάνει «άνοιγμα προς τα αριστερά» κι αυτό φαίνεται –μεταξύ άλλων- και από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της (παμπάλαιας) ΝΔ. Στο οποίο ψηφοδέλτιο (στην 8η θέση), σε μια κίνηση «ιδιαίτερου συμβολισμού», συμμετέχει και ο Θεόδωρος Λαμπράκης, οικονομολόγος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποστηριζόμενου από την ΝΔ δημάρχου Χαλανδρίου στις εκλογές του 2010 και σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας Μίκη Θεοδωράκη, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

  Ποιος είναι ο Θεόδωρος Λαμπράκης; Είναι γιός του γνωστού αριστερού Γρήγορη Λαμπράκη, του οποίου η υπόθεση το 1963 παραλίγο να οδηγήσει σε νέο αιματοκύλισμα τον τόπο. Μάλιστα, ιδρύθηκε τότε και «Νεολαία Γρηγόρη Λαμπράκη», οι γνωστοί «Λαμπράκηδες», με επικεφαλή της τον Μίκη Θεοδωράκη, που αποτελούσε την αιχμή του δόρατος της εκδηλωθείσης τότε νέας κομμουνιστικής ανταρσίας κατά του Ελληνικού Έθνους, την οποία απέτρεψε η Επανάσταση της 21ης Απριλίου.

  Να χαίρεσαι, λοιπόν, τις «μεταγραφές» σου αρχηγέ Antony!

  (ΥΓ): Ομολογουμένως, καλή… αρχή. Την επομένη, ας συμπεριλάβουν στους συνδυασμούς της ΝΔ και άλλους γόνους εμβληματικών κομμουνιστών (υιού Μπελογιάννη, υιού Ζαχαριάδη κ.τ.λ.).

  Μου αρέσει!

 6. ΔΙΓΕΝΗΣ said

  ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?…….

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ » ΑΣΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ?….

  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?……

  ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?…..

  ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ , ΤΟ ΚΚΕ ,Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?……

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΚΑΚΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…….»

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,,,,,, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ ,ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ……

  Μου αρέσει!

 7. Platon said

  Η πραγματικότητα είναι πως ήθελα να ψηφίσω Χρύση Αύγη, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας. Άκουσα τον Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής που μίλησε για ιδιωτικούς αστυνομικούς, θα δημιουργήσει ένα μικρό στρατό να προστατεύει τους Αθηναίους από τους παράνομους μετανάστες.

  Τότε θυμήθηκα αυτό:

  Όταν ο Χίτλερ αποφυλακίστηκε, ύστερα από το αποτυχημένο πραξικόπημά του το 1923 (γνωστό στην Ιστορία ως «Πραξικόπημα της μπιραρίας» (Beer Hall Putch) συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν προσωπική προστασία αποτελούμενη από περισσότερα του ενός άτομα. Έδωσε, λοιπόν, εντολή στον προσωπικό του σωματοφύλακα Γιούλιους Σρεκ (Julius Schreck) να οργανώσει μια ομάδα από οκτώ ένστολους σωματοφύλακες, τους οποίους επονόμασε Σούτσστάφελ (Schutzstaffel), δηλαδή ομάδα προστασίας ή, συντομογραφικά, SS. Η ομάδα αυτή αποτέλεσε νέα μονάδα των Ταγμάτων Εφόδου (Sturmabteilung, συντ. SA), τον ιδιωτικό στρατό του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος, του οποίου τότε ηγείτο ο Ερνστ Ρεμ (Ernst Röhm). Πρώτος ηγέτης των SS ήταν ο δημοσιογράφος του «Λαϊκού Παρατηρητή» (Völkischer Beobachter) Μπέρχτολντ (Berchtold), καθώς όμως αυτός ήταν μάλλον χαμηλότερων τόνων από όσο ο Χίτλερ επιθυμούσε, τον αντικατέστησε με τον Έρχαρντ Χάιντεν (Erhard Heiden), πρώην αστυνομικό με αμφίβολη υπόληψη.

  Τον Ιανουάριο του 1929 ανατέθηκε από το Κόμμα στον Χάινριχ Χίμλερ η ηγεσία της μονάδας SS. Τα Ες-Ες άρχισαν να αναπτύσσονται υπό μορφή ταγμάτων και, χάρη στον ηγέτη τους και την υποστήριξη του Χίτλερ, επεκτάθηκαν σημαντικά. Ιδιαίτερα μετά την εξόντωση της ηγεσίας των SA και τον υποβιβασμό του ρόλου τους, τα SS αναπτύχθηκαν και εξελίχθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες παραστρατιωτικές οργανώσεις της εποχής: Το 1932 αριθμούσαν περίπου 30.000 άνδρες και, καθώς επίκεινταν εκλογές και όλα τα πολιτικά κόμματα διέθεταν τους δικούς τους οπαδούς, που ήταν έτοιμοι για άγριες συγκρούσεις στους δρόμους, το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα στρατολογούσε όλο και περισσότερους. Όταν ο Χίτλερ έγινε Καγκελάριος, το 1933, τα SS αριθμούσαν ήδη 100.000 άνδρες (Ιανουάριος 1933). Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα SS αριθμούσαν περισσότερους από ένα εκατομμύριο άνδρες, καθώς στρατολογήθηκαν σε αυτά και άτομα από κατακτημένες χώρες, τα οποία είχαν σφόδρα αντικομμουνιστικές πεποιθήσεις. Προς το τέλος του πολέμου, μάλιστα, δόθηκε η δυνατότητα σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου να πλαισιώσουν τα «ένοπλα SS».

  Σας θυμίζει κάτι το παραπάνω?

  παρόλα αυτά είναι ο μόνος που κάνει κάτι για το θέμα των παράνομων μεταναστών.

  Αν μας αρέσει το παραπάνω ας τον ψηφίσουμε.

  Μου αρέσει!

  • ΑΧΙΛΛΕΑΣ said

   ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΗΠΑ.ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ

   Μου αρέσει!

   • σάι said

    ποιοι εθνικιστές τρομάρα σας;; πλάκα κάνεις;

    μαχαιροβγάλτες και τραμπούκοι είστε οι οργανωμένοι χαυγήτες, ας μην είχατε τις πλάτες της αστυνομίας που συλλαμβάνει τα θύματά σας αντί εσάς τους ίδιους και θα σου λεγα γω πού θα πλένατε κάλτσες.

    αλοίμονο στους αναποφάσιστους και τους αφελείς που θα σας ψηφίσουν τελευταία στιγμή.
    σαν κάτι άλλα ζώα πριν μερικά χρόνια που ψήφισαν »ουράνιο τόξο» νομίζοντας ότι ψηφίζουν …οικολόγους

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 είπε said

    Σάι
    μας φωνάζουν απ’ την πρεσβεία να πάμε για λίγο, εσύ στο Αντιnews και γώ στο Ελλάς Ορθοδοξία.

    Υπάρχει λένε κάποιο αντισιμητικό πρόβλημα εκεί.

    Μου αρέσει!

   • Σάι said

    λολ νικόλαος κλπ νικ
    αυτή η πρεσβεία πια. δεν έχουν αποφασίσει που αναφερόμαστε: στη συναγωγή, στη πρεσβεία, στο …καζακστάν…
    είναι να γελάει κανείς

    κάτσε να πάω αντινιούς να δω τί κρίση τους έπιασε πάλι

    Μου αρέσει!

  • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

   Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Μπρέιβικ είναι εντελώς συμπτωματική
   h-tp://i47.tinypic.com/dfhkdl.jpg
   .
   h-tp://edromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8381:η-χρυσή-αυγή-είναι-φασισμός
   Η Χρυσή Αυγή είναι φασισμός – Σάββατο, 28 Απρίλιος 2012
   Πόσο πατριώτες είναι οι θαυμαστές των γερμανοτσολιάδων και των Ες-Ες;
   Του Λεωνίδα Σακλαμπάνη
   Η πρώτη ιστορία έχει να κάνει με την οργάνωση “Χ”. Το βιβλίο πήρε τον τίτλο από την οργάνωση “Χ”, αλλά έχει και ένα συμβολισμό ιδιαίτερο η οργάνωση αυτή»
   Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για ληστεία, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου του.
   Στις 6 Ιουνίου του 2010, λίγους μήνες δηλαδή πριν από τις δημοτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο νεαρός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός, ως αυτός που «βρίσκεται δίπλα στον αρχηγό και απολαμβάνει την εύνοιά του», παρουσιάζει το βιβλίο του Τομέας Χ. Όπου οργάνωση «Χ», δεν είναι άλλη από τους γνωστούς Χίτες, την οργάνωση που στήριξε την κατοχική κυβέρνηση παραλαμβάνοντας οπλισμό από τα SS της ναζιστικής Γερμανίας, συνεργαζόμενη με την κατοχική δωσίλογη κυβέρνηση Τσολάκογλου. Σημειολογικά, η συγκεκριμένη παρουσίαση βιβλίου έχει πολύ περισσότερη σημασία από άλλες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για την τελευταία, πριν από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην πολιτική ζωή της χώρας (Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας) και την τελευταία που τα μέλη της μιλούν ακόμη ελεύθερα και τοποθετούνται με βάση την πραγματική, σήμερα υπό κάλυψη ιδεολογία τους, αυτή των υμνητών του φασισμού.
   Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου και αφού ο Κασιδιάρης αναλύει τα κεφάλαια του συγγραφικού του έργου, το λόγο πήρε ο φίρερ Μιχαλολιάκος. Η στιγμή είναι αποκαλυπτική, ειδικά για την εμφάνισή του. Προφανώς, για να τιμήσει τη δράση των ταγματασφαλιτών και των συνεργατών τους, παρουσιάζεται με μία μαύρη μπλούζα η οποία φέρει πάνω της το σήμα των SS-Totenkopf, δηλαδή τη νεκροκεφαλή των Waffen SS (φωτό), των ταγμάτων που ευθύνονται για χιλιάδες δολοφονίες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αν μη τι άλλο, δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως και αυτό το σήμα προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, όπως με πάθος πλέον υποστηρίζουν τα μέλη της φασιστικής οργάνωσης για το ναζιστικό χαιρετισμό τους …
   .
   h-tp://www.scribd.com/doc/48740561/%CE%A4%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%91%CE%A3-%CE%A7
   ΤΟΜΕΑΣ Χ
   Ο ήχος από τις εκπυρσοκροτήσεις ήταν εκκωφαντικός. Χιλιάδεςμολύβδινες σφαίρες ξεχύθηκαν μεμιάς στον αέρα και ταξίδεψαν γιαλίγα μέτρα ελεύθερες προτού καταλήξουν στον μακάβριοπροορισμό τους. Οι ανθρώπινες σάρκες και τα οστά σχίστηκαντόσο εύκολα, όσο το βούτυρο που δέχεται τη νύξη ενός μαχαιριού. Όσοι βάδιζαν στις εσωτερικές γραμμές της πομπής επέζησαν τουφονικού πυρός. Αυτοί ήταν και οι πλέον άτυχοι. Η βοή τωνεκρήξεων που έπληξε τα ώτα τους, καλύφθηκε μεμιάς από τηνφρικτή ιαχή της εφόδου. Τη στιγμή εκείνη σε όποια κατεύθυνση καιαν έστρεφαν το κεφάλι τους αυτοί οι φασίστες θα έβλεπαν ακριβώςτην ίδια εικόνα. Χιλιάδες σκοτεινά πρόσωπα, απόκοσμα σαν τωνδαιμόνων, μελαμψά και άγρια, με έντονους μύστακες και σκούρα,πυκνά μαλλιά. Οι Αντιεξουσιαστές βρίσκονταν παντού. Χιλιάδεςπολεμιστές ντυμένοι στα μαυροκόκκινα είχαν με μία δρασκελιάκατέβει από τους λόφους και ξεχύνονταν με μανία καταπάνω τους.Μέσα σε λίγες μόνο στιγμές η πομπή των θηραμάτων είχε αρχίσεινα σφαγιάζεται χωρίς έλεος. Το κονσερβοκουτι ειχε βγει παγανιά.Άοπλοι και αδύναμοι οι χρυσαυγίτες δέχθηκαν αγόγγυστα τη μοίρατους. Όσα χέρια υψώνονταν στην πρωτογενή θέση άμυνας,θερίζονταν σα στάχυα. Αμέσως μετά κόβονταν τα ακάλυπτακεφάλια. Η μανία των επιτιθέμενων ήταν μεθοδευμένη. Τα ξίφητους έκοβαν ό,τι εξείχε. Χέρια, πόδια, κεφάλια είχαν γεμίσει κάθεάκρο του στενού δρόμου. Η ορδή των ηττημένων είχε αποκλειστείαπό όλες τις πλευρές. Η φυγή από τον τόπο του μαρτυρίου ήταναδύνατη. Προηγουμένως, στο στρατόπεδο, είχε επίτηδες αφεθεί μίαελεύθερη οδός διαφυγής στον εχθρό. Αυτή τη φορά όμως στοσχέδιο των Αντιεξουσιαστών υπήρχε μόνο ο θάνατος.
   .
   h-tp://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=110353305677566&id=159250331139
   .
   h-tp://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=13&t=183985
   ΤΟΜΕΑΣ Χ – Ιούνιος 11th, 2010
   .
   Από το 3’27» και μετά ο αρχηγός στις 6 Ιουνίου 2010 με το μπλουζάκι

   Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    «Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Μπρέιβικ είναι εντελώς συμπτωματική»

    Καλά κρασά εκεί στην πρεσβεία..
    Ποια πρεσβεία;
    Μία είναι η πρεσβεία κούκλιντέ μου.

    Μου αρέσει!

   • Platon said

    Γιαυτό φιλαράκι Αχιλλέα, άλλο ΝΑΖΙΣΜΟΣ και άλλο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Bρε Παύλο, αυτός στο βιντεάκι δεν είναι ο David Duke ;
    Σύντομα βιογραφικά στοιχεία (γιατί θα βρωμίσει ο τόπος):
    Ιδρυτής των «Ιπποτών της Κου-Κλουξ-Κλάν» (1974, έφερε τον τίτλο του «Μεγάλου Μάγιστρου» στην οργάνωση,
    το 1987 κατηγορήθηκε γιά κλοπή από άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης )
    αποτυχημένες απόπειρες να εκλεγεί (1975, 1979, 1988, 1990, 1991, 1992, 1996, 1998),
    δεκατρείς μήνες στη φυλακή για φορολογική απάτη κλπ (2003-2004),
    το 1984 η γυναίκα του Cloe τον χώρισε εξαιτίας των αλεπάλληλων εξωσυζυγικών του σχέσεων
    (ενώ ο ίδιος κήρυττε αφοσίωση στη Δυτική κουλτούρα και τις παραδοσιακές χριστιανικές οικογενειακές αξίες) …
    Το 2008 βρίσκεται στο Βέλγιο, βασικός ομιλητής του Euro-Rus Congress,
    μια σύναξη Ρώσων, Αμερικάνων και Ευρωπαίων νεοναζί
    το 2007 επισκέφτηκε την Ισπανία (με την ευκαιρία της επετείου του θανάτου του δικτάτορα Φράνκο,
    στη Βαρκελώνη οι αρχές απαγόρευσαν την εμφάνισή του)
    το 2009 συνελήφθη στην Τσεχία και απελάθηκε την επόμενη μέρα,
    το 2006 εμφανίζεται στο Ιράν δίπλα στον πρόεδρο Αχμαντινετζάντ,
    ενώ τον Νοέμβριο του 2005 επισκέφτηκε τη Συρία για να εκφράσει την υποστήριξή του στον Μπασάρ Αλ-άσαντ
    (συναντήθηκε με τον μεγάλο μουφτή Αχμέντ Χασούν και εμφανίστηκε στην Συριακή τηλεόραση).
    … …
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ήταν από τους πρώτους νεοναζί και Κου-Κλουξ-Κλάν ηγέτες
    που σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα νεοναζιστικά και τα της Κου-Κλουξ-Κλάν εμβλήματα και τελετουργικά
    με σκοπό την ευρύτερη αποδοχή από τις μάζες.

    H_tp://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke
    h_tp://www.adl.org/learn/ext_us/david_duke/default.asp

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    έκανα λάθος «δεκαπέντε μήνες στη φυλακή για φορολογική απάτη κλπ»
    το κλπ σημαίνει ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα των εισφορών των οπαδών του προς ίδιον όφελος
    κλπ

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    προσθέτω και πάλι – το δεκαπεντάρι μήνες ήταν γιατί παραδέχτηκε την ενοχή του,
    κάνοντας deal με την εισαγγελία, αλλιώς θα έτρωγε κάτι χρονάκια.

    Μου αρέσει!

   • nerd said

    Αδέλφια μη κάνετε διάλογο με τους άπλυτους του indymedia και του jungle-report της αδερφάρας του urfuslaag.Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών 4 αθώων ψυχών της μαρφίν και χιλιάδων συμπατριωτών μας που σφάζονται ανελέητα καθημερινά απο τους λαθραίους προστατευόμενούς τους…ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ @@@@@@@ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ….

    Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    Αφού με διαφώτισες με το βιογραφικό του Ντιουκ μπορείς να με διαφωτίσεις και για τον Κέμπνερ;
    Για να σε δω ρε μόρτη…..

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Ο Κέμπνερ φαίνεται, τι άλλο να πω…
    Να σου πω όμως για τους Αρτινούς ευχαρίστως

    h-tp://24wro.blogspot.com/2012/05/blog-post_4869.html
    Τρίτη, 1 Μαΐου 2012
    ΑΡΤΑ: Κάτοικοι αποδοκίμασαν μέλη της Χρυσής Αυγής…
    Πριν λίγες ώρες στην κεντρική πλατεία της Άρτας, που είχε πάρα πολύ κόσμο, μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να μοιράσουν προεκλογικό υλικό…Ο κόσμος σηκώθηκε από τα καφέ και… άρχισε να φωνάζει, ότι δεν χωράνε Ναζί στην Άρτα.
    «Υπάρχει το Κομμένο εδώ» φώναζαν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Κάποια στιγμή πετούν και αντικείμενα. Στα μαγαζιά της πλατείας υπήρχε αρκετός κόσμος.
    Υπενθυμίζεται ότι η σφαγή του Κομμένου ήταν μια από τις μεγαλύτερες σφαγές αμάχων στην ιστορία της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα. Διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, στις 12 Αυγούστου 1943, στο χωριό Κομμένο που βρίσκεται στον νομό Άρτας.
    .
    h-tp://www.left.gr/article.php?id=411
    Ο κόσμος έδιωξε την Χρυσή Αυγή από την Άρτα
    Ημερομηνία: 01/05/2012
    Πριν λίγες ώρες στην κεντρική πλατεία της Άρτας, που είχε πάρα πολύ κόσμο, Χρυσαυγίτες προσπάθησαν να μοιράσουν προεκλογικό υλικό. Ο κόσμος σηκώθηκε από τα καφέ και άρχισε να φωνάζει, ότι δεν χωράνε Ναζί στην Άρτα.
    «Υπάρχει το Κομμένο εδώ» φώναζαν οι μεγαλύτερης ηλικίας. Κάποια στιγμή άρχισαν να φεύγουν και αντικείμενα. Στα μαγαζιά της πλατείας υπήρχε κόσμος όλων των αποχρώσεων από αναρχικούς μέχρι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο κόσμος ήθελε να τους διώξει από την πλατεία. Ήρθαν οι ΔΙΑΣ για να τους φυγαδεύσουν.
    Ο κόσμος σπάει τη σιωπή του και αντιδρά. Και η αποψινή αντίδραση στην Άρτα δείχνει, ότι στην περιφέρεια μπορεί να αλλάξει το κλίμα, να γίνει κατανοητή σε όλους τους τόνους η φασιστική απειλή και να σταματήσει τη δήθεν ψήφο τιμωρίας
    .
    Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους νεοναζί και τα χρυσά αυγά.
    από αντιφασισμός στην άρτα 9:52, Τρίτη 1 Μαΐου 2012
    Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους νεοναζί και τα χρυσά αυγά.
    Την εμφάνιση τους στην Άρτα έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό οι ναζίδες που κάνουν προεκλογική προπαγάνδα για τον πρώην πράκτορα της ΚΥΠ Μιχαλολιάκο.
    Κατά τις 9 και κάτι το βράδυ μοίραζαν την εμετική ναζιστική τους προπαγάνδα στις καφετέριες της κεντρικής πλατείας. Κάποιοι αντιαφασίστες και αντιρατσιστές που έτυχε να κάνουν την βόλτα τους στους πεζόδρομους της πόλης κινήθηκαν εναντίων τους με συνθήματα αποδοκιμασίες και βρισιές.
    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και αποδοκίμασε τους νεοναζί που χαζογελάγανε και γκορδονόντουσαν. Όταν ο κόσμος άρχισε να τους πετάει χώμα στα μούτρα από τα παρτέρια και πέτρες, ευθύς έτρεξαν να κρυφτούν ανάμεσα σε κόσμο που έπινε τον καφέ του.
    Ενώ οι αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες πρόσεχαν να μην χτυπήσει κάποιος άσχετος και για αυτό σταμάτησαν να πετάνε πέτρες όταν τρύπωσαν ανάμεσα στα τραπεζοκαθήσματα, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας (capital) πιθανότατα συμπαθούντας των σκουληκιών έδηξε περίσσια παλικαριά που δεν χρειαζόταν, στέλνοντας πίσω μία από τις πέτρες.
    Όταν έφτασε μία αρκετά μεγάλη δύναμη της αστυνομίας που κάνοντας πως προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, κατάλαβαν αμέσως από τα δυνατά αντιφασιστικά συνθήματα και όλως περιέργως κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αποχώρησαν.
    Οι ναζίδες εξαφανίστηκαν και αρκετός κόσμος παρέμεινε και συνέχυσε να φωνάζει αντιφασιστικά συνθήματα στην κεντρική πλατεία.
    Να ξέρουν τα φασιστοειδή που περιφέρονταν και «έκοβαν κίνηση»
    πως το ότι δεν φοράνε τα διακριτικά της χρυσής αυγής δεν σημαίνει πως ούτε τους αντιληφθήκαμε ούτε ότι δεν τους ξέρουμε.
    Στην Άρτα οι παππούδες μας, πολέμησαν τον ναζισμό και τον φασισμό και ήτανε και αντάρτες.
    Τη σφαγή στο Κομμένο δεν τη ξεχνάμε και δεν ξεγελιόμαστε από την πατριωτική και δήθεν αντιμνυμονιακή προβιά που φοράνε οι ύαινες του ναζισμού.
    Καμία ανοχή ούτε σπιθαμή γη στους νεοναζί.
    Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας.
    ουτε στον πεζόδρομο ούτε πουθενά

    από antinazi 9:17, Τρίτη 1 Μαΐου 2012
    χάσαμε τέτοιο σκοινικό? έχουν πολύ θράσος να κυκλοφοράνε στην Άρτα τα τσογλάνια οι χρυσαυγήτες.
    ήρθε η ώρα να εκτεθούνε πρόσωπα και καταστάσεις.
    Φασιστόπουλα μαζευτήτε στις τρύπες σας γιατί η Άρτα είναι χωριό.
    Τα ονόματα που ακούγονται (αλλά και είναι επιβεβαιωμένο)πως μιράζουν εφημερίδες αλλά και υποστιρίζουν την σαπίλα που λέγεται χρυσή αυγή :είναι μπλεγμένα με βρωμιά που αργά ή γρήγορα όταν θα βγεί στη φόρα έχουν να τρίξουν καρέκλες (από πλαστικές μέχρι υπουργικές).

    Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    Που πήγες ωρέ;
    Γιατί έφυγες;
    Θέλω και για αυτή την κυρία βιογραφικό.
    Ακούς ωρέ;
    Έλα πίσω κουκλιντέ μου διαφώτισέ με τον σκοταδισμένο.

    Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    Α εδώ είσαι;
    Για πες και άσε τη χρυσαυγή απάντα στο θέμα και άσε τους ελιγμούς μέσω τριπόλεως

    Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    Αυτό το έχουν δει στην Άρτα οι κομμουνιστές;
    Οι ναζι-ιταλοι-βουλγαροι ήταν ξένοι στρατοί κατοχής,ξένοι γαμημένοι.
    Αυτοί για ποιον πούστη έσφαξαν το ίδιο τους το αίμα;Και γιατί;

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Τώρα να πούμε για τον Καριολάκη

    Κυριακή, 29 Απριλίου 2012
    Κουνάβοι, Βιάννος και Δίστομο ανακόπτουν προεκλογική εκστρατεία Χ.Α.
    Είναι παρήγορες οι οργανωμένες αντιστάσεις στην προεκλογική εκστρατεία της Χ.Α. Ο νομός Ηρακλείου έδωσε δυναμικά το παρόν το Σάββατο 28 Απριλίου: οι Κουνάβοι (ΝΔ του Ηρακλείου) και χωριά του δήμου Βιάννου (νότια, στο Λιβυκό Πέλαγος) αρνήθηκαν να δώσουν το λόγο στους απολογητές του Χίτλερ, και το ίδιο συνέβη την ίδια μέρα στο μαρτυρικό Δίστομο Βοιωτίας.
    Σε χωριά της Βιάννου, κάτοικοι κάθε ηλικίας σε συντονισμό με την Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου και τις δημοτικές αρχές μαζεύτηκαν από νωρίς για να εμποδίσουν την είσοδο στους νεοναζί. Ο δήμαρχος σε ανακοίνωση που κρίνει ανεπιθύμητη τη Χ.Α. δηλώνε ότι η φιλόξενη Βιάννος αισθάνεται αμήχανη αρνούμενη την είσοδο στους χρυσαυγίτες. Τους επέτρεπε να μοιράσουν τα ψηφοδέλτιά τους «γιατί αυτό επιτάσσουν οι κανόνες της δημοκρατίας» αλλά όχι να μιλήσουν στη Βιάννο όπου στις 14 Σεπτέμβρη του 1943 οι ναζί ξεκλήρησαν ολόκληρα χωριά, αφήνοντας πάνω από 400 σκοτωμένους (δες το σχετικό ντοκιμαντέρ του Ν. Ψυλλάκη με μαρτυρίες των κατοίκων (10΄)) ως αντίποινα για τις απώλειες που υπέστησαν σε μάχη στη ίδια περιοχή. Καμία ανοχή δήμαρχε στους εχθρούς της δημοκρατίας. Οι κανόνες της ισχύουν μόνο για όσους τους σέβονται.
    Στο Δίστομο, έξω από το οποίο πριν 2-3 μέρες οι χρυσαυγίτες άφησαν τη σφραγίδα τους με το εμπνευσμένο σύνθημα «νέο ολοκαύτωμα να ξεβρωμίσει ο τόπος» οι κάτοικοι επίσης αρνήθηκαν την είσοδο στη Χ.Α. Ο δήμαρχος, επικαλούμενος το «πολιτικώς ορθό», δεν τους επέτρεψε να μιλήσουν με μικρόφωνα. Ένα μεγάλο πανό τους περίμενε στην πλατεία, στο χωριό όπου στις 10 Ιουνίου 1944 οι ναζί σκότωσαν σε αντίποινα 228 άτομα, εκ των οποίων 117 γυναίκες και 53 παιδιά κάτω των 16 ετών (δες ντοκιμαντέρ του Τέλλογλου με μαρτυρίες των επιζώντων (10΄)).

    Μπλόκα στη Χρυσή Αυγή στήνουν οι Κρητικοί! – Τεταμένο κλίμα στα χωριά
    Σάββατο 28 Απρ 2012
    «Μπλόκα» στην Χρυσή Αυγή στήνουν οι κάτοικοι των χωριών της Κρήτης, στις περιοχές όπου υπάρχουν πληροφορίες για άφιξη του κλιμακίου που έχει μεταβεί στο νησί από την Αθήνα.
    Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κινούνται με ένα μικρό πούλμαν στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, όμως στα σημεία όπου έχουν επιχειρήσει να σταματήσουν συναντούν…σθεναρή αντίσταση και αναγκάζονται να αλλάξουν δρομολόγιο!
    Αυτό συνέβη στους Κουνάβους, το χωριό του Ηρακλείου που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πριν από λίγες ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό και την άγρια συμπλοκή μεταξύ Βούλγαρων και Ελλήνων.
    Στο χωριό, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί περίπου εκατό άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και σύσσωμη η δημοτική αρχή περιμένοντας τα μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς από τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχαν κινήσεις που είχαν ως στόχο την «διαφώτιση» της τοπικής κοινωνίας, η οποία έχει ακόμα νωπές τις εικόνες της άγριας συμπλοκής που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού από την περιοχή.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλόκο που στήθηκε στους Κουνάβους ανάγκασε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να αλλάξουν…ρότα και να κατευθυνθούν στο Αρκαλοχώρι, ενώ τις κινήσεις τους ακολουθούσαν από κοντά πολλοί κρητικοί, δίνοντας ουσιαστικά «σήμα» στους υπόλοιπους που αναδιάταζαν τις δυνάμεις τους για αν εμποδίσουν τη Χρυσή Αυγή να πραγματοποιήσει την περιοδεία της…
    Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μεγάλο μπλοκο οργανώθηκε στην Βιάννο, ένα από τα μαρτυρικά χωριά της Κρήτης που βίωσαν με τον πλέον δραματικό τρόπο τη ναζιστική θηριωδία. Εκεί σχεδίαζαν να βρεθούν από νωρίς μέλη του εργατικού κέντρου Ηρακλείου, φορείς της περιοχής και απλοί κάτοικοι, ενώ αναμένονταν και «αντιπροσωπεία» των αντιεξουσιαστών και αριστερών οργανώσεων.
    To μνημείο στα Αμιρά της Βιάννου (φωτογραφία αρχείου).
    Μάλιστα οι φορείς σχεδίαζαν να συγκεντρωθούν στην περιοχή των Αμιρών, μπροστά από το μνημείο που έχει στηθεί στη μνήμη των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς την περίοδο της Κατοχής. Τελικά, μπροστά στην συντονισμένη αντίδραση, η Χρυσή Αυγή ματαίωσε την επίσκεψη στην Βιάννο.
    Κάτοικος της Βιάννου δείχνει το σημείο εκτέλεσης των Βιαννιτών, την περίοδο της κατοχής (φωτογραφία αρχείου).
    Πάντως στην κεντρική πλατεία του χωριού έχουν συγκεντρωθεί όλοι σχεδόν οι κάτοικοι, έτοιμοι όπως δηλώνει ο δήμαρχος της περιοχής να μην επιτρέψουν τη διέλευση της Χρυσής Αυγής, αν τελικά το επιχειρήσουν κατ΄ατη διάρκεια της ημέρας.
    «Η Χρυσή Αυγή δεν θα περάσει από τη Βιάννο. Τους στείλαμε το μήνυμα ότι εδώ είναι ανεπιθύμητοι! όλο το χωριό είναι σε επιφυλακή…» τόνισε μιλώντας στο Prismanews o δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης.
    Στην Βιάννο κατευθύνεται τώρα η αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία της τη συγκέντρωση που πραγματοποιούν εκεί από νωρίς οι αρχές και οι κάτοικοι της περιοχής.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Λες ε?
    Αμ οι Βολιώτες? Κι αυτοί ντιπ αμόρφωτοι

    Γιαουρτωμα σε φασιστα στο Βόλο
    Τρίτη 1 Μαΐου 2012
    Χθες το βράδυ, Δευτέρα 30-4, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ν.Λάρισας Π.Αλτζερίνος(κάτοικος Βόλου) φιλοξενήθηκε για ακόμη μια φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Άστρα στο Βόλο. Δεδομένου ότι το Άστρα είναι δίπλα στην Ασφάλεια Βόλου, και υπήρχε μεγάλη αστυνομική παρουσία, σύντροφοι περιμέναν το εν λόγω φασιστοειδές στο σπίτι του, σε πολύ κεντρικό σημείο με καφετέριες κλπ. Όταν εμφανίστηκε, τον δροσίσανε με δύο κεσέδες γιαούρτι. Αφού έγινε κάτασπρος και άκουσε ότι άκουσε, μπήκε στην πολυκατοικια του. Τότε διευκρινίστηκε και στον πολύ κόσμο που ήταν μαζεμένος για ποιον λόγο έγινε η ενέργεια.
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ
    ΥΓ: Κύριοι του άστρα, δεν βάζετε μυαλό… Το γεγονός ότι είστε απέναντι από τους μπάτσους δεν σας προστατεύει εσαεί.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    τον δροσίσανε, ΟΚ ?

    Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    Και αυτό για καληνύχτα αγαπητέ μου.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Παυλάκη το θέμα είναι ο Ταταρολιάκος και τα χιτλερικά εκτρώματα,
    που δεν έχουνε τα ούμπαλα (εξαιρείται η πίσω μεριά 🙂
    να το παραδεχτούνε ότι είναι ναζί.
    Κατάλαβες ωρέ ή να στο σβαστικιάσω ?

    Μου αρέσει!

   • AG said

    ακουω πολλα για τους ναζι αλλα νομιζω οτι αυτοι που μιλανε μονο για τους ναζι και ξεχνανε τις βαρβαροτητες αλλων ανθρωπων, αλλων λαων ,κανουν και οι ιδιοι τους η ενα λαθος η κανουν μια εσκεμενη πραξη συγκαλυψης η οποια ειναι το ιδιο ενοχη οσο και η βαρυτητα του εγκληματος.
    εχει επιβληθη η βαρβαροτητα του ναζισμου
    αλλα η βαρβαροτητα να εξολοθρεψης μια χιροσιμα,και ενα ναγκασακι με 2 βομβες δεν αναφερεται ως υποδειγμα βαρβαροτητος και απανθρωπιας,αλλα αποσιωπειτε.
    η βαρβαροτητα βαμβαρδισμου της Δρεσδης εχει ξεχαστη
    η βαρβαροτητα εξοντωσης εκατομυριων Ρωσσων στα στρατοπεδα της σιβηριας δεν συζητιεται.
    και εκατονταδες αλλες βαρβαροτητες των εθνων κατα της ανθρωποτητας οι οποιες αποσιωπουνται!!! Γιατι;
    ποιες ειναι οι σκοπιμοτητες αυτων των διακρισεων;

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    για ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ λογο ραδικάκι μου.
    Οι ΝΑΖΙ σκοτωσαν και εκτέλεσαν Ελληνες .
    Να σου το ζωγραφίσω ?

    Μου αρέσει!

   • Παύλος said

    Μνημείο για τους 38.000 Έλληνες που έσφαξε ο Στάλιν
    H ανέγερση μνημείου για τους Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στα γκουλάγκ της Σιβηρίας κατά την περίοδο 1937-1938 φαίνεται να γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, χάρη στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας (ΑΓΟΟΡ), βουλευτή της Ρωσικής Δούμας, Ιβάν Σαββίδη.

    Το μνημείο θα ανεγερθεί στο κέντρο του Μαγκαντάν, σε έκταση που παραχώρησε η διοίκηση της περιοχής Κολιμά, τόπος θανάτου πολλών εξόριστων Ελλήνων κατά την περίοδο των Σταλινικών διώξεων. Η «Στήλη της μνήμης» θα είναι από άσπρο μάρμαρο και θα ζυγίζει περίπου δύο τόνους.

    Η απόφαση για την ανέγερση του μνημείου πάρθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου «Ελληνικό Μαρτυρολόγιο», στο οποίο εντάσσεται και η πολύχρονη έρευνα του συγγραφέα και ερευνητή, Ιβάν Τζούχα.

    Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας , η «ελληνική επιχείρηση» εκκαθάρισης, ντιρεκτίβα Νο 50215 της NKBD (την μετέπειτα KGB), υπογεγραμμένη από τον διευθυντή Νικολάι Γιεζόφ, στενό συνεργάτη του Στάλιν, είχε ως αποτέλεσμα να «εξαφανιστούν» στη «μαύρη τρύπα» των γκουλάγκ τριάντα οκτώ χιλιάδες ελληνικής καταγωγής Σοβιετικοί πολίτες.

    Η επιχείρηση ξεκίνησε τη νύχτα της 15ης Δεκεμβρίου του 1937, ταυτόχρονα σε όλη την επικράτεια της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Πάνω από 20.000 εκτελέστηκαν και οι μισοί από τους υπόλοιπους στάλθηκαν στα στρατόπεδα της Κολιμά, όπου ελάχιστοι κατάφεραν να επιζήσουν.

    «Μετά από επτά δεκαετίες τα παιδιά και τα εγγόνια των αδικοχαμένων ελλήνων ομογενών άρχισαν να μαθαίνουν για τον τόπο και την αιτία θανάτου τους, χάρη στο σχέδιο της Ομοσπονδίας , «Ελληνικό Μαρτυρολόγιο», που ερευνά όλες τις διαστάσεις των καταπιέσεων της σταλινικής εποχής κατά των Ελλήνων», σημειώνεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης.

    Τόσα ξέρεις τόσα λες.

    N.K.V.D

    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη ThisIsWar14 την 1 Οκτ 2009

    Moses Hess began both Communism and Zionism, which are one in the same. Communism is a Jewish Mafia System for Jews who would rather work with Atheist dupes, and Zionism is the same Jewish Mafia System for Jews who would rather work with religious dupes.

    The Jew, Carl Marx, is famous for writing down the teaching of Moses Hess.

    All the Jewish Communists/Zionists/Neocons/Anarchists/Satanists/Hippies are famous for being MASS MURDERERS!

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    Για αυτήν την γμν μαύρη μπλούζα με το σήμα των SS-Totenkopf με τη νεκροκεφαλή των Waffen SS γιατί δεν τον ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος που τον βομβαρδίζαν με μλκς;
    Είμαι περίεργη να ακούσω την απάντηση που θα έδινε.

    Μου αρέσει!

   • diaforos said

    @Φαίη

    Εύστοχη ερώτηση Φαίη. Όπως δεν τον ρώτησαν για συνέντευξη Περίανδρου και συνέντευξη Κουσουμβρή (ταχυδρόμος).

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Εχω κι εγώ να ρωτήσω.
    Ο Ζαρουλιας η Ζαρουλια (= η γυναίκα του Μιχαλολιακου) και ο Μιχαλολιακος είναι Βορειοηπειρωτες?
    Είναι ζευγαρι?

    h-tp://tinyurl.com/886zrjg

    Γιατί το Ε2 του Νικοχιτλεράκου είναι κομμένο ????????????????

    Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    @ Φαίη,

    όλοι θα θέλαμε απάντηση σε αυτό που λές…
    αλλά για τις αποζημιώσεις που αναρωτιόσουν κάπου παραπάνω ,
    είναι υπέρ και μάλιστα μιλάει και ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ κατοχικό δάνειο (στο 45′ περίπου )…
    η999¨//defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=40564&Itemid=131

    Μου αρέσει!

  • θανασης said

   Αν ζουσες στο κεντρο λογικα θα σου αρεσε. Και εγω θα δωσω την ψηφο μου στην χρυση αυγη γιατι εδω που φτασαμε τοσα χρονια με τους δημοκρατες ειμαστε ενα βημα πριν την εξαθλιωση. Καλυτερα εθνικιστης παρα αυτο το χαλι. Να μη μιλησω για συριζα και δημαρ. Το μονο ελληνικο ειναι η γλωσσα τους,

   Μου αρέσει!

   • IANOΣ said

    Ένα από τα μύρια δεινά με τα οποία προσπάθησε μετά το 1981 η σταλινική δικτατορία της αριστεράς μειοψηφίας με εκφραστές το εκτόπλασμα τού πασόκ καί τά διεθνή αφεντικά τη διά νά χαλιναγωγήσει καί νά ελέγξει τήν Ελληνική Κοινωνία μέ στόχο νά τήν αποσυνθέσει καί νά αποδεκατίσει κυρίως τήν Ελληνική Νεολαία ήταν- συγχρόνως με την ενθάρρυνση τής διαδόσεως τών ναρκωτικών , τή εισαγωγή λαθρομεταναστών , την ισοπέδωση τής παιδείας , τήν ανεργία – καί η ,,,» διά νόμου «… κατάργηση Τής Ελληνικής Γλώσσης.

    Κατ ‘ αυτόν τόν τρόπο η σταλινική δικτατορία τής αριστεράς μειοψηφίας διά ,,,» διά νόμου «…επέβαλε εις τήν παιδεία ενα εκτόπλασμα τό όποίο όνόμασαν…..» προοδευτική …δημοτική…» η οποία αποτελείται από 500 διαστρευλωμένες λέξεις ( καί πρός διευκόλυνση επικοινωνίας τών λαθροεισβολέων). Οποιος δέν ομίλει δέ τήν…..» προοδευτική …δημοτική…» -η αντίσταση -τής αντίστασης , τό συναφή τά συναφά …. καί αλλα ,,,προοδευτικά ητο Εθκικόφρων , φασίζων καί αλλα χαρακτηριστηκά τά οποία θεωρώ τιμή μου.

    Ο πραγματικός όμως στόχος της καθιερώσεως …..» προοδευτικής …δημοτικής…από την σταλινική δικτατορία της αριστεράς μειοψηφίας
    ητο η στέρησις τής δυνατότητος Τής Ελληνικής Νεολαίας νά διαβάσει καί νά κατανοήση Κλασσικούς καί Νεοέλληνες Συγγραφέίς / Αρχαία Ελληνική Νεοελληνική Λογοτεχνία .Μέθοδος ασφαλέστερη από τήν απαγόρευση εκδόσεως κυκλοφορίας της σκέψεως όπως συμβαίνει εις τα σταλινικά καθεστώτα.

    Κατ ‘ αυτόν τον τρόπο τον….» άκρως …προοδευτικό….»η σταλινική δικτατορία τής αριστεράς μειοψηφίας εδιδε τό δήθεν δικαίωμα ελευθερίας της σκέψεως

    Μου αρέσει!

 8. […] από τον/την ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡ ΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙ…. Like this:LikeBe the first to like this […]

  Μου αρέσει!

 9. ΑΧΙΛΛΕΑΣ said

  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

  Μου αρέσει!

  • Μιχαήλ said

   Δύο κατηγορίες πολιτῶν κατηγοροῦν τήν ΧΑ γιά…»φασισμό»…

   Οἱ ἀβανταδόροι της καί οἱ ἀχάμπαροι…

   Σέ ἡγετικό ἐπίπεδο, πρόκειται γιά τριτοκλασσάτα, ἀναλώσιμα πρακτοράκια.-

   Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    Ενώ το ….ηγετικό επίπεδο των ..πρωτοκλασσάτων , αναλώσιμων πρακτοράκων της bildeberg και της μασωνίας και άλλων κρατών …είναι η επιλογή που ΔΕΝ πρεπει να αποφύγει ο ελληνικός λαός;

    Δηλαδή μεταξύ των πρακτόρων εσύ ποιούς προτείνεις ;
    γιατι οταν έχεις μια επικεντρωμένη πολεμική σε ένα κόμμα οφείλεις να μαας πείς και τι προτείνεις;

    Δηλαδή το θέμα είναι ότι ειναι πρακτοράκια αλλά τριτοκλασσάτα σε σχέση με τα ..πρωτοκλασσάτα που έφεραν την πατρίδα μας σε αυτά τα χάλια;

    Μου αρέσει!

   • Modestus said

    Πελασγέ μην ασχολείσαι με σιωνιστικά πρακτοράκια αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους. Βέβαια τα εν λόγω σκουπίδια ζουν εκτός Ελλάδος και λένε ότι τους καπνίσει δεν θα ζήσουν εδώ να φάνε στην μάπα αύριο τα μασωνάκια του δικομματισμού ή την προδοτική αριστερά.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    Πελασγέ, ΔΕΝ μέ προσέχεις ὅσο πρέπει…

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    «σβῆσε» Μόδεστε…

    Λίγο τό μυαλό σου κι’ αὐτό κακῆς ποιότητος…

    Συζητῶντας μαζί μου δέν παίρνεις πόντους…ἁπλά ἐκτίθεσαι…

    Μου αρέσει!

   • φωτεινη said

    Αγιε μου Φανουριε,φανερωσε μας και εμας αυτα πουχεις φανερωσει……αλλου.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ξέχνα τά ἀφρόλουτρα Φωτεινή, τά ζεστά σπιτικά, τίς βαρκάδες στό…Κόμο καί τά..polish things καί ἀκολούθει μοι…τό λέει ἡ περδικούλα σου;

    Υ.Γ. Τόν…espresso ἄστον πάνω μου… 😎

    Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    Mιχαήλ,
    σε προσέχω και η απόδειξη είναι ότι συζητάμε και πάντα δέχομαι
    τον αντίλογο , δεν φοβάμαι να συζητήσω γιατι δεν έχω δεσμεύσεις
    που μου υπαγορεύουν οτιδήποτε ,παρά μόνο την ελληνική μου ψυχή.

    Το ότι ..η «εχθροπάθεια» έπρεπε να «στηριχτεί» κάπου ..το καταλαβαίνω
    …και μη μπούμε σε αυτό ..ο αντισημιτισμός πάντα εξυπηρετούνταν από κάποιους …. πρωτοκλασσάτους ή μή.

    Αλλά εδώ έχουμε φτάσει να μην μπορούμε να φωνάξουμε ελεύθερα ότι είμαστε έλληνες πατριώτες εθνικιστές,
    μη τυχόν και ταυτιστούμε …με ιδιοκτήτες ξενοδοχείων..» δεν μπορούμε να σηκώσουμε σημαία ελληνική και είμαστε χαγίτες-ναζί , δεν μπορούμε να ξαποστείλουμε την εισβολή των λαθρομεταναστών γιατι πάλι κάτι …είμαστε…….

    Είναι μεγάλη κουβέντα για να την κάνουμε από δω..αλλα νομίζω ότι με το ένστικτο και μόνο συννενοούμαστε.

    Αν η άνοδος τη ΧΑ. είναι «στημένη» όπως σαφώς αφήνεις να εννοειθεί από τα σχόλια σου ,
    μπορείς πιστεύω να αντιληφθείς εξίσου ότι τό ίδιο στημένο ..είναι και όλο το υπόλοιπο πολιτικό σκηνικό.

    Αρα πολεμώντας μόνο ..τους δήθεν «νασιστές» ΧΑγιτες και αφήνοντας στο απυρόβλητο τα υπόλοιπα προϊόντα
    του πολιτικού μάρκετινγκ δεν έχει να κερδίσει τίποτα η πατρίδα.
    Σε κάθε περίπτωση όλοι μας από τα ίδια «ράφια …θα ψωνίσουμε» ….
    Σε κάθε περίπτωση κάθε ψήφος στη χρυσή αυγή δεν είναι τόσο χειρότερη απο οτιδήποτε άλλο.
    ΚΑι καλύτερα γιατι όσο πιό γρήγορα μπούν στη βουλή θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.
    Δεν τελειώνουν αυτά ὸμως μακάρι να είμαστε κοντάνασε κεράσω ένα ποτήρι κρασί να τα λέγΑμε…
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
    Σε αποχαιρετώ με μία πρόβλεψη γαι τις εκλογές ..στο πνεύμα το δικό σου, το …παρασκηνιακό , το κρυφό και ..προχωρημένο
    Αν μπεί τελικά η ΧΑ στη βουλή θα μπεί και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    θυμίσου με..

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ὁ ΑΝΤΑΣΥΑ φίλε μου εἶναι ΜΟΝΟ γιά νά βάζει φωτιές στά ψιλικατζίδικα τοῦ…Κουβέλη…μέ ἐννοεῖς;

    ἡ ἴδια ἔγνοια γιά τήν Πατρίδα μᾶς ἑνώνει…

    καί γιά νά πάρω ΘΕΣΗ, ξαναδηλώνω ὅτι, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ, «ἐμεῖς», «στηρίζουμε» Καμμένο…

    ΤΗ – ΡΟΥ – ΜΕ – ΝΩΝ ΤΩΝ…ΑΝΑ – ΛΟ – ΓΙ – ΩΝ….

    Ἀκοῦς..Πᾶνο…μας;

    Καλό ξημέρωμα Πελασγέ

    Νά ζήσεις

    Μου αρέσει!

   • Πίθηκος said

    Φίλε Πελασγέ, σε διάβασα και χάρηκα.
    Μόνο αυτό.
    Γιατί δέν μπορούμε να κάνουμε διάλογο γμώ την πτάνα μου;
    Εσύ καταλαβαίνεις..

    Μου αρέσει!

 10. ΑΧΙΛΛΕΑΣ said

  ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

  Μου αρέσει!

  • σάι said

   σε 6 μέρη

   Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    καλῶς τόν…»συνοδοιπόρο» τοῦ Μιχαλοπρακτοράκου…

    κι’ ἄς ἄργησε…

    Μου αρέσει!

   • σάι said

    γεια σου μιχαλάκι σε απάντηση του »καλώς τον»
    εκλαμβάνω τα υπόλοιπα χαζά μάλλον ως διάσειση εκ των γρήγορων στις οποίες σ έπιασε ο πατρίκαρος
    σχεδόν σε λυπήθηκα να σου πω την αλήθεια

    Μου αρέσει!

   • σάι said

    μη σου πω ότι θα είχα επέμβη υπέρ σου αν είχα πετύχει το …διάλογο στην ώρα του.
    αλλά έχουν μεσολαβήσει τόσα μηνύματα που δεν είχε νόημα
    επιφυλλάσσομαι στο μέλλον

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    Σάϊ Σάν…

    οἱ δυό μας καταλαβαινόμαστε…

    ἄσε τήν ἀχάμπαρη κλασομπανιέρα στά…παπάκια της…

    Ἄντε τσίου καί χαιρετίσματα στήν…»Ἀμβέρσα»…

    Μου αρέσει!

   • σάι said

    μιχαλάκι μην είσαι σίγουρος ότι καταλαβαινόμαστε και τόσο. και σου εξήγησα το γιατί: εσύ είσαι φανατίλα, κι εγώ μετριοπαθής.
    αλλά η αδικία είναι αδικία και ο πατρίκιος είχε άδικο να σου επιτεθεί έτσι, άσε που μίλησε εξαιρετικά χυδαία.

    διάβασε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο ως πιθανή εξήγηση:

    ========================================================================
    πηγή h–p://www.badarts.gr/2011/10/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%81%CE%B5-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B4%CE%B9/
    ========================================================================

    γιατί βρίζεις, ρε αρχίδι;!

    Κατηγορία: Κυριαρχική, Γαμησιολογία

    φίλες και φίλοι, καλή σας μέρα

    Αντικείμενο του σημερινού σημειώματος θα είναι η βρισιά – το αφιερώνω στον Γιωργάκη. Μια από τις επόμενες μέρες θα ασχοληθούμε λεπτομερειακά με τη βρισιά ‘αρχίδι’ και θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μια εξήγηση γιατί η ίδια λέξη στον πληθυντικό πολύ συχνά δεν δηλώνει περιφρόνηση και υποβιβασμό αλλά την ανδρική ισχύ (έχει αρχίδια/δεν έχει άρχίδια!).

    Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν η βρισιά είναι μια ανθρωπολογική σταθερά, όπως η φαντασία, το γέλιο, ο έρωτας, η επίγνωση του θανάτου και άλλα, εάν δηλαδή εμφανίστηκε ταυτόχρονα με τη γλώσσα. Τείνω να υποστηρίζω ότι δεν είναι ανθρωπολογική σταθερά και θα παραθέσω στη συνέχεια τα επιχειρήματά μου.

    Εάν θέλουμε να μελετήσουμε το φαινόμενο της βρισιάς στο πεδίο της λογοτεχνίας, θα καταφύγουμε στο κεντρικό επεισόδιο της πρώτης ραψωδίας της Ιλιάδας, όπου ο Αχιλλέας και ο Αγαμέμνονας ερίζουν και αλληλοβρίζονται εξαγριωμένοι και οργισμένοι λόγω των διαφωνιών τους σχετικά με τη μοιρασιά της λείας. Μια προσεκτική ανάγνωση του επεισοδίου δείχνει ότι η πραγματική αιτία είναι η αμφισβήτηση της Ισχύος του Αγαμέμνονα και η προβολή αξιώσεων Κυριαρχίας από τον Αχιλλέα.

    Οργή, Κυριαρχία και βρισιά. Όπου κι αν στρέψουμε το βλέμμα μας, σε όποια κοινωνία και σε όποια εποχή, θα δούμε ότι η βρισιά σχετίζεται με την οργή και την Κυριαρχία: άλλοτε μόνο με την πρώτη, άλλοτε μόνο με τη δεύτερη κι άλλοτε μαζί, όπως στην Α της Ιλιάδας. Υπάρχει δηλαδή μια ψυχική διάσταση της βρισιάς, μια κυριαρχική και ένας συνδυσμός τους, μιαςι και η οργή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Κυριαρχία, ζήτημα που εξετάζει με έξοχο τρόπο το σημαντικότερο κείμενο του δυτικού πολιτισμού, η Ιλιάδα.

    Γιατί βρίζουμε όταν οργιζόμαστε; Οργιζόμαστε γιατί έχουμε ύποστεί κάποια μεγάλη αδικία, λέει ο Σπινόζα στην ‘Ηθική’ του και θέλουμε, τείνουμε να κάνουμε κακό σε αυτόν που μας αδίκησε. Όταν αδικούμαστε, στερούμαστε κάτι, υποφέρουμε, κι όταν στερούμαστε και υποφέρουμε, αγχωνόμαστε. Το άγχος είναι αναπόφευκτη συνέπεια κάποιας στέρησης, τα αίτια της οποίας είναι αναρίθμητα. Το άγχος όμως είναι μια αρνητική ενέργεια η οποία πρέπει να φύγει απο μέσα μας, να διοχευτευθεί, να εκτονωθεί. Ο βασικός τρόπος διοχέτευσης, εκτόνωσης του άγχους είναι η βία, την οποία μπορούμε να διακρίνουμε σε λεκτική και άσκηση φυσικής βίας. Μια κραυγή ή ένα επιφώνημα ψυχικού πόνου δεν είναι λεκτική βία διότι δεν στρεφόμαστε εναντίον κάποιου προσώπου αλλά συνήθως δεν καταφεύγουμε σε αυτούς τους τρόπους εκτόνωσης του άγχους. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εκτόνωση του άγχους του θανάτου, το οποίο καθημερινά αναβλύζει μέσα μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε: έρωτας, χορός, τραγούδι, γλέντι, καλλιτεχνική έκφραση – δεν θα ασχοληθούμε με αυτό όμως σήμερα). Κι αυτό διότι με αυτούς τους τρόπους δεν κάνουμε κακό σε αυτόν που μας αδίκησε με κάποιον τρόπο (μας περιφρόνησε, ταπείνωσε, εξευτέλισε, έκλεψε, χτύπησε, κλπ) αλλά καταφεύγουμε σε τρόπους οι οποίοι μας επιτρέπουν να κάνουμε κακό στον άλλον: να εκδικηθούμε, να επιστρέψουμε την ταπείνωση, τον εξευτελισμό. Με τη βρισιά διοχετεύεται το άγχος και ηρεμούμε. Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν ότι η βρισιά είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας, είναι ένα φυσικό ψυχοφάρμακο, ένα ψυχότροπο ηρεμιστικό πολύ μεγάλης αξίας. Εάν δεν γνωρίζετε, σας λέω ότι οι τρελοί κι αυτοί που βρίζουν δεν παθαίνουν καρκίνο – τυχαίο; Δε νομίζω!

    Πριν δούμε τι είναι η βρισιά και πως με αυτήν προξενούμε κακό στον άλλον, ας δούμε πως εκτονώνουμε το άγχος με την άσκηση φυσικής βίας. Υπάρχουν δυο τρόποι: η καταστροφή και η άσκηση βίας σε πρόσωπα. Στη πρώτη περίπτωση σπάμε ό,τι βρούμε μπροστά μας, κλωτσάμε καρέκλες, πόρτες, τοίχους, σπάμε ποτήρια, ρίχνουμε μπουνιά στη πόρτα και άλλα πολλά. Στη δεύτερη, χτυπάμε, δέρνουμε ή σκοτώνουμε αυτόν που μας αδίκησε, εξόργισε και άγχωσε. Ο φόνος, ειδικά στα εκλήματα πάθους, είναι μια αιφνίδια εκτόνωση τεράστιας ποσότητας άγχους: δεν υπάρχει πιο ήρεμος άνθρωπος από έναν φονιά, μόνο που η ηρεμία και η νηφαλιότητα αυτή είναι επίσης μικρής διάρκειας, μιας και το άγχος σύντομα πολλαπλασιάζεται, λόγω ενοχών, φόβου τιμωρίας, στέρησης (ελευθερίας ή ζωής). Αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε παρατηρώντας το πρόσωπο ενός φονιά και τα πρόσωπα των αστυνομικών που τον συνοδεύουν μετά τη σύλληψη ή στο δικαστήριο.

    Ας δούμε κι άλλη μια πτυχή της βρισιάς ως μια μορφή εκτόνωσης του άγχους. Η εκτόνωση μπορεί να είναι ατομική ή συλλογική. Βρίζουμε άλλοτε μόνοι μας κι άλλοτε μαζί με άλλους. Στην δεύτερη περίπτωση, η ανακούφιση είναι μεγαλύτερη. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα συλλογικου βρισίματος, συλλογικής εκτόνωσης της οργής και του άγχους που προκαλεί η αδικία είναι το γήπεδο και οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Στις διαδηλώσεις και στο γήπεδο πάμε και για να βρίσουμε – κάποιοι και κάποιες πάνε μόνο για να βρίσουν. Κάποιοι πάνε και στο γήπεδο και στις διαδηλώσεις, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που οι δυο αυτές πρακτικές είναι συγκοινωνούντα (κοινωνικά) δοχεία.

    Πως προκαλούμε όμως κακό στον άλλον με τη βρισιά; Τι είναι η βρισιά; Τι κάνουμε όταν βρίζουμε; Τι κάνουμε όταν αποκαλούμε έναν άνδρα πούστη ή μαλάκα ή γαμημένο; Τι κάνουμε όταν βρίζουμε μια γυναίκα πουτάνα, γαμιόλα ή βόδι; Τι κάνουμε όταν χαρακτηρίζουμε κάποιον ηλίθιο, ανόητο ή βλάκα; Τι κάνουμε όταν βρίζουμε ένα παιδί τεμπέλη ή ζωντόβολο; Τον υποβιβάζουμε σε μια κατάσταση την οποία περιφρονούμε, απεχθανόμαστε, θεωρούμε απαράδεκτη. Τι περιφρονούμε όμως, τι απεχθανόμαστε; Περιφρονούμε κάποιον όταν αποκλίνει από το αξιακό μας σύστημα. Ο πούστης δεν γαμάει, δεν είναι λοιπόν άνδρας. Άνδρας είναι αυτός που γαμάει, αυτός που δεν γαμάει ή γαμιέται ή έχει γαμηθεί δεν είναι άνδρας. Το βόδι δεν είναι άνθρωπος – βρίζοντας μια γυναίκα βόδι, την ταυτίζουμε με το βόδι, την υποβιβάζουμε στην κατάσταση του βοδιού. Τι καταφέρνουμε με τη βρισιά; Καταφέρνουμε να εγκαθιδρύσουμε μια σχέση Κυριαρχίας. Εγώ είμαι άνδρας, εσύ είσαι γαμημένος άνδρας. Εγώ είμαι καθώς πρέπει γυναίκα, εσύ είσαι σκύλα. Εγώ είμαι έξυπνος, εσύ είσαι βλάκας.

    Να η μεγαλειώδης, μεγαλοπρεπής παγίδα: ενώ η βρισιά είναι ψυχοθεραπεία και ψυχοφάρμακο, ταυτόχρονα εγκαθιδρύει μια σχέση ανωτερότητας-κατωτερότητας, μια σχέση Κυριαρχίας. Η αντίφαση αυτή είναι πολύ μεγάλης σημασίας διότι η ανακούφιση συσχετίζεται με την επιβολή της κυριαρχικής σχέσης, με αποτέλεσμα η επιβολή αυτής της σχέσης να είναι ένας τρόπος που προκαλεί ανακούφιση. Έχουμε δει ότι η διαταγή, σε ψυχικό επίπεδο, είναι μια μορφή εκτόνωσης του άγχους και αυτός είναι ο λόγος που η Κυριαρχία δελεάζει τους υπηκόους. Όταν ο στρατιωτικός, ο πολιτικός, το αφεντικό διατάζουν, καυλώνουν, ας μην το ξεχνάμε. Αυτό επιβεβαιώνεται και στις σαδομαζοχιστικές σχέσεις, όπου έχουμε την εναλλαγή Κυρίου-δούλου.

    Η βρισιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκτόνωση του άγχους και με την επιβολή και άσκηση της Κυριαρχίας. Πολλές φορές όμως βρίζουμε τον Κύριο, τον επουράνιο (Θεό) και τον επίγειο. Τι κάνουμε όταν βρίζουμε τα θεία, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον πρωθυπουργό; Είναι μια μοφή ανυπακοής, αντίστασης; Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία ότι και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε εκτόνωση, διοχέτευση του άγχους. Η βρισιά όμως σε αυτή την περίπτωση συνιστά και επιβολή μιας σχέσης Κυριαρχίας; Ναι. Όποιος βρίζει, είναι Κύριος – είναι στη φύση της βρισιάς να συμπεριφέρεται ως Κύριος. Όταν όμως βρίζουμε τον Κύριο (γαμώ το Θεό μου, κλπ, Παπούλια προδότη, κλπ), η σχέση Κυριαρχίας είναι συμβολική, δεν μπορεί να είναι πραγματική, όπως αυτήν που εγκαθιδρύουμε με τον ‘πούστη’, την ‘καριόλα’ ή το ‘ζωντόβολο’ παιδί. Επειδή είναι συμβολική, μπορεί να πάρει χαρακτηριστικά αντίστασης και ανυπακοής. Από την άλλη, επειδή ακριβώς είναι συμβολική, είναι μια τρύπα στο νερό, μια οπή περιωπής.

    Θεωρώ ότι η Κυριαρχία δεν είναι μια ανθρωπολογική σταθερά αλλά ένα ιστορικό φαινόμενο, που έχει φυσικοποιηθεί. Μιας και η βρισιά συνδέεται άρρηκτα με την Κυριαρχία, θεωρώ ότι εμφανίστηκε με αυτήν, ότι είναι ένα ιστορικό φαινόμενο, το οποίο όμως επιβιώνει και θα επιβιώνει για πολλούς αιώνες, ακόμα κι αν ζήσουμε σε κοινωνία μη κυριαρχική, κομμουνιστική. Είναι ένα από τα πολλά, πάρα πολλά κατάλοιπα του παρελθόντος και του παρόντος, τα οποία επιχειρούμε να επισημάνουμε και να μελετήσουμε εδώ στην Κακιά Σχολή, που θα αργήσουν πάρα πολύ να εξαλειφτούν, εάν εξαλειφτούν. Πάντως, γίνονται έρευνες. . .

    Αύριο θα ασχοληθούμε με δυο στρατηγικές του Κυρίου που αποσκοπούν στην απόσπαση της αφοσίωσης και της υπακοής των Υποτελών Παραγωγών: την υπόσχεση/ελπίδα και τη μείωση των προσδοκιών.

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    ἄσε με νά ἀπολαύσω τό ντέρμπυ Ἀμβέρσας-Βρυξελλῶν τώρα…μή μοῦ τή χαλᾶς τή νύχτα…

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Καλος μπατσος-κακος μπατσος τοχα ακουστα!
    Αλλα καλοςσαγιαν-κακος σαγιαν;

    Πως και δεν τον πηραν χαμπαρι οι Χολλυγουντιανοι;

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Μόλις ο φύρερ Νικόλας γίνει καγκελάριος θα εθνικοποιήσει όλα τα μπουρδελα
    οι έλληνες θα σπρώχνουν δωρεάν με δαπάνη του εθνικού υπουργείου πρόνοιας και εθνικής αγωγής
    εξάλλου οι αλλοδαπές που θα είναι μέσα θα κάνουν καταναγκαστική εργασία ανευ αμοιβής
    ως παράνομες εισερχόμενες στη χώρα και το κόστος θα είναι πολύ μικρό για το έθνος.
    O Πατρίκιος θα αλλάζει σεντόνια και θα σφουγγαρίζει τα μπάνια με χάρη.

    Μου αρέσει!

   • Πατρικιος said

    Νορβηγός καθηγητής, πρωτοπόρος στην μελέτη για την παγκόσμια ειρήνη, υπαινίσσεται σύνδεσμο μεταξύ της σφαγής στη Νορβηγία και της Μοσάντ

    Κάνοντας αρκετά αντισημιτικά σχόλια, ο Νορβηγός κοινωνιολόγος Johan Galtung υπερασπίζεται επίσης «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και λέει ότι η εβραϊκή επιρροή ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στο Άουσβιτς.

    Ο Johan Galtung, Νορβηγός κοινωνιολόγος που έχει το παρατσούκλι «ο πατέρας των μελετών της ειρήνης,» έκανε αντισημιτικά και αντι-ισραηλινά σχόλια, ενώ δίδασκε στο Πανεπιστήμιο του Όσλο, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε αργότερα στο νορβηγικό Τύπο και σε μια συνέντευξη με την ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ που ακολούθησε.

    Μεταξύ των άλλων, ο Galtung υποστήριξε ότι υπάρχει μια πιθανή σύνδεση μεταξύ της ευθύνης για τη σφαγή των παιδιών στη Νορβηγία το περασμένο καλοκαίρι, (από τον Μπρέιβικ) και της Μοσάντ. «Οι Εβραίοι ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, και τα κατευθύνουν για χάρη του Ισραήλ», έγραψε ο Galtung σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στη Νορβηγία.

    Επεσήμανε ότι ένας από τους παράγοντες πίσω από τα αντισημιτικά συναισθήματα που οδήγησαν στο Άουσβιτς ήταν το γεγονός ότι οι Εβραίοι κατείχαν θέσεις με επιρροή στη γερμανική κοινωνία.
    Ο Galtung συνέστησε επίσης την ανάγνωση του βιβλίου «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» – ένα από τα πιο δημοφιλή αντισημιτικά κείμενα στον κόσμο.

    Ο καθηγητής Galtung, 82-χρονών, είναι ένας από τους ιδρυτές του μαθήματος που ονομάζεται «Μελέτες για την Ειρήνη και την Επίλυση των Συγκρούσεων», καθώς και ιδρυτής της διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη – Peace Research Institute στο Όσλο. Θεωρείται αξιοσέβαστος κοινωνιολογικός ερευνητής, έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, και είναι ο συγγραφέας πάνω από χιλίων άρθρων και πάνω από εκατό βιβλίων. Μερικά από τα έργα του έχουν μεταφραστεί επίσης στα εβραϊκά.

    Τα αντισημιτικά σχόλια του Galtung εκτέθηκαν από την ιστοσελίδα του νορβηγικού περιοδικού, “Humanist” (http://humanist.no). Ορισμένα από τα σχόλια έγιναν κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στο Πανεπιστήμιο του Όσλο το περασμένο καλοκαίρι, και άλλα γράφτηκαν από τον Galtung σε απάντηση ενός άρθρου που τον επέκρινε και που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό.

    Μεταξύ άλλων ισχυρισμών, ο Galtung δήλωσε ότι υπάρχει πιθανή σχέση μεταξύ του Anders Behring Breivik, υπεύθυνου για την σφαγή δεκάδων παιδιών στη Νορβηγία το περασμένο καλοκαίρι, και εβραϊκών και ισραηλινών φατριών. Η σύνδεση αυτή υποτίθεται ότι βασίζεται στο γεγονός ότι ο δολοφόνος έχει δεσμούς με τους «Ελευθεροτέκτονες», οργάνωση η οποία έχει εβραϊκή καταγωγή,» σύμφωνα με Galtung. Η υποτιθέμενη σύνδεση με το Ισραήλ είναι μέσω της Μοσάντ – η οποία πιστεύει ο Galtung, ότι μπορεί να διέταξε τον Breivik.

    Στο ίδιο πνεύμα, ο Galtung ανέφερε μια θεωρία συνωμοσίας, που συνδέει τη σφαγή του περασμένου καλοκαιριού στη Νορβηγία με την επίθεση στο ξενοδοχείο King David, από την Etzel (πρόκειται για την Ιργκούν, σιωνιστική στρατιωτική οργάνωση) το 1946 – και οι δύο επιθέσεις έλαβαν χώρα στις 22 Ιουλίου. Τελείωσε με αυτό τον εκπληκτικό ισχυρισμό: «Θα είναι ενδιαφέρον να διαβάσετε την έκθεση της νορβηγικής αστυνομίας σχετικά με το Ισραήλ, κατά τη διάρκεια της δίκης.»

    Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την Haaretz, την Κυριακή, ο Galtung ζήτησε να ξεκαθαρίσει τους ισχυρισμούς του. «Όταν δεν ξέρουμε τίποτα για το ποιος είναι πίσω από τον Breivik, συμπεριλαμβανομένου του εάν δεν υπάρχει κανείς σε όλα, κάθε υπόθεση είναι νόμιμη. Αυτό είναι στη φύση της έρευνας,» έγραψε ο Galtung.

    «Θεωρώ ότι είναι η Μοσάντ κάτι εξαιρετικά απίθανο, αλλά είναι παράνομο να εξαλειφθεί ως μια υπόθεση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία», συνέχισε ο Galtung.

    Όταν ρωτήθηκε τι εννοούσε σχετικά με την έκθεση της αστυνομίας για το Ισραήλ, ο Galtung απάντησε: «Ακριβώς αυτό που είπα. Υποθέτω ότι είναι ανοικτή σε κάθε ενδεχόμενο, και όχι μόνο μια διερεύνηση πράξεων που διενεργήθηκαν από τον Breivik, όπως επίσης και σε άλλες εικασίες. »

    Στην αλληλογραφία με την Haaretz, αναφέρθηκε Galtung σε αυτό που αποκαλεί «αμφισημία του κάθε τι ανθρώπινου.» Για να το εξηγήσει, έφερε παραδείγματα από το Μεσαίωνα και τη σύγχρονη περίοδο. Σύμφωνα με τον Galtung, «Τα τρομακτικά προγράμματα», κατά των Εβραίων, είχαν άλλη μια «προβληματική» πλευρά. «Οι Εβραίοι έπαιξαν ένα ρόλο στο να απαιτούν την καταβολή των χρεών από τους αγρότες», έγραψε ο Galtung.

    Σύμφωνα με τον Galtung, το «τρομερό Άουσβιτς», είχε δύο πλευρές. «Δεν ήταν κάτι χωρίς πρόβλημα το ότι οι Εβραίοι είχαν θέσεις κλειδί σε μια κοινωνία που ταπεινώθηκε από την ήττα στις Βερσαλλίες,» έγραψε ο Galtung, παραπέμποντας στη Γερμανία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Galtung συνέχισε: «Σε καμία περίπτωση, με κανένα απολύτως τρόπο, αυτό δεν δικαιολογεί τις θηριωδίες. Αλλά δημιούργησε τον αντισημιτισμό που θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί. »

    Ένας άλλος ισχυρισμός από τον Galtung σε νορβηγικό περιοδικό, είναι ότι οι Εβραίοι ελέγχουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. «Έξι εβραϊκές εταιρείες ελέγχουν το 96% τωνμέσων ενημέρωσης», έγραψε ο Galtung. Ανέφερε ονόματα δημοσιογράφων, εκδοτών, τηλεοπτικών δικτύων και κινηματογραφικών στούντιο, που ισχυρίστηκε ότι ελέγχονται από τους Εβραίους. Ο μεγιστάνας των media Ρούπερτ Μέρντοχ, επίσης περιλαμβάνεται στον κατάλογο. «Αυτός δεν είναι Εβραίος, αλλά πολλοί από τους ανθρώπους που είναι υπό τις διαταγές του είναι,» έγραψε ο Galtung, αναφερόμενος στον Μέρντοχ. «Πολλοί από αυτούς είναι φανατικά υπέρ του Ισραήλ,» τόνισε. Αμέσως μετά τους ισχυρισμούς αυτούς, ο Galtung έγραψε ότι «εβδομήντα τοις εκατό των καθηγητών στα 20 πιο σημαντικά αμερικανικά πανεπιστήμια είναι Εβραίοι.»

    Ο Galtung βασίζει το δόγμα του σε ένα άρθρο που γράφτηκε από τον William Luther Pierce, ιδρυτή της «Εθνικής Συμμαχίας» (“National Alliance”), μιας οργάνωσης λευκών ρατσιστών. Το ίδιο άρθρο ενέπνευσε τον Timothy McVeigh να πραγματοποιήσει τις βομβιστικές επιθέσεις στην Οκλαχόμα που βρήκαν τον θάνατο 168 άτομα το 1995.

    Όταν ρωτήθηκε από την Haaretz για να περιγράψει τις επιπτώσεις του «εβραϊκού ελέγχου» των μέσων ενημέρωσης, ο ίδιος απάντησε ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, όσον αφορά την ποιότητα της διανοίας, αλλά ότι θα μπορούσε επίσης να «περιορίσει τη συζήτηση για το οτιδήποτε έχει σχέση με το Ισραήλ. »

    Ως παράδειγμα, ανάφερε την ενημέρωση για το Ιράν από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον Galtung, «τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης συζητούν για το Ιράν μόνο όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα», και δεν συζητούν για την αμερικανική ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν. Ο Galtung έγραψε για “το τραύμα του 1953 – το χτύπημα της CIA-ΜΙ6 εναντίον ενός νόμιμα εκλεγμένου πρωθυπουργού”. Ένα άλλο παράδειγμα, σύμφωνα με τον Galtung, είναι ότι «η Αραβική Άνοιξη, συζητήθηκε μόνο από την άποψη της δικτατορίας-δημοκρατίας, όχι και από την άποψη του ρόλου των ΗΠΑ και του Ισραήλ πίσω από αυτές τις δικτατορίες. »

    Ο Galtung πραγματοποίησε επίσης ένα φόρουμ ανοικτής συζήτησης σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», ένα από τα πιο γνωστά αντισημιτικά έργα σε όλο τον κόσμο. «Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι με τέτοιες ισχυρές απόψεις για το βιβλίο το έχουν καν διαβάσει», έγραψε. «Είναι αδύνατο να το διαβάσουμε σήμερα, χωρίς να σκεφτόμαστε τη Goldman Sachs,» πρόσθεσε. Η Goldman Sachs είναι μια διεθνής τράπεζα επενδύσεων που ιδρύθηκε και διευθύνεται από Εβραίους, και έχει κατηγορηθεί στα μέσα ενημέρωσης κατά καιρούς ως «καπιταλιστικό γουρούνι.»

    «Τα πρωτόκολλα,» είναι μια πλαστογραφία, που δημιουργήθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά τις ημέρες του τσάρου, και υποτίθεται ότι απεικονίζει το εβραϊκό σχέδιο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια μυστικής συνάντησης που ονομάζεται «Σοφοί της Σιών» για να κυριεύσουν τον κόσμο. Ο Galtung, όμως, έχει άλλη γνώμη. «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η ρωσική μυστική αστυνομία ήταν σε θέση να είναι τόσο συγκεκριμένη,» έγραψε ο Galtung. Σε επικοινωνία με την Haaretz, ήταν λιγότερο κατηγορηματικός, γράφοντας «Δεν ξέρω ακριβώς ποιος έγραψε τα πρωτόκολλα.»

    Ο Gad Yair, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο, ήταν ο πρώτος που εξέθεσε τα αντισημιτικά σχόλια του Galtung στο Ισραήλ. Ο Yair έγραψε για τις παρατηρήσεις του Galtung στο blog του: «Ο καθηγητής Galtung ήταν ένα αξιόλογο και τιμημένο μέλος οποιασδήποτε δημόσιας ή ακαδημαϊκής συζήτησης, μέχρι τώρα. Εάν χρειαζόταν ποτέ, οπουδήποτε στον κόσμο, ένας αξιόπιστος πρεσβευτής της ειρήνης, αυτός ήταν ο Νορβηγός καθηγητής Johan Galtung. Αυτό το υπόβαθρο δίνει νόημα στην έκπληξη των νορβηγικών πανεπιστημίων μπροστά στις παρατηρήσεις του αυτές. Είναι η ίδια έκπληξη που δημιουργήθηκε από τον δολοφόνο Breivik». Η νορβηγική ακαδημία αναρωτιέται, πρόσθεσε ο Yair, πως «αυτός ο έμπορος της ειρήνης βασίζει τις ιδέες του σε νεοναζιστικές εκδόσεις, και τις παρουσιάζει σε διαλέξεις, συνεντεύξεις και άρθρα. Μήπως ο ίδιος, όπως και ο Breivik, φωνάζει για ειρήνη με ναζιστικό χαιρετισμό; «

    Μου αρέσει!

   • Μιχαήλ said

    νά νά ὁ Πατρίκιος…

    ἀνακάλυψε καί τήν ταχυνόπιττα…

    αὐτά πού λέγαμε «ἐμεῖς» τό…2011, τά παπαγαλίζει τό…φθινόπωρο τοῦ ’12…

    φτού σου νά μή σέ ματιάξω…μαθαίνεις πάντως…

    καί μετά τήν Νορβηγία Πατρίκιε; ΕΔΩ σέ θέλω…γητευτή τῶν…παπακίων 😎

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Mιχαήλ , o Πατρίκιος είναι τόσο μπετόβλακας
    που νομίζει πως ο Καρατζαφέρης
    έβγαλε τα πορνοξενοδοχειακά κόλπα στη φόρα.

    Το ποιός τα έβγαλε ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    Πες της Κούλας 😉 να ψάξει να το βρει

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    στις 26 Απριλίου ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ στο internet,
    άλλο που ο Καρατζατούμπας είναι αργόστροφος.

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 είπε said

    Μιχαήλ

    Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι πρέπει να βοηθήσουμε λίγο στου Αβραβανέλ και στου Πασπαρόγατου το μπλόγκ.

    Πήξανε από αντισημίτες οι δικοί μας και χρειάζονται λίγη βοήθεια!

    Μου αρέσει!

   • Σάι said

    νικόλαε
    ο μιχαήλ δεν είναι εβραίος, είναι ένας πολύ πιστός χριστιανός που θεωρεί …καθήκον του να σώσει τους εβραίους απ την (χριστιανική) κόλαση με το να τους βοηθήσει να γίνουν χριστιανοί.

    Μου αρέσει!

 11. PJ said

  Λέτε να είναι τυχερός ο Γιωργοκωλοτούμπας και να πάει..
  Πρώτος πρώτος μέσα από τη μήνυση του Νικολάκη…
  Να πιάσει και την καλή θέση πριν πλακώσει η πελατεία απ τον κοσμάκη..
  Με τα συνεταίρια του ΓΑΠ και Αντωνάκη?

  Μου αρέσει!

 12. ΔΙΓΕΝΗΣ said

  ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΥΣ , ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ……

  ΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ……

  ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…..

  ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟ 1955-1959 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ……

  ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ……

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ……

  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ» (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ) ,ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ…..

  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ) ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…..

  ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ…….ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ…..

  Μου αρέσει!

  • Πετροβούβαλος said

   Φέτος που η Γερμανία έχει επιβάλει κατοχή στην Ελλάδα και οι ηγέτες της καταξεφτιλίζουν τη χώρα μας μόκο έτσι; Για τις Γερμανικές αποζημιώσεις επίσης μόκο.
   Ο Ιωάννης Μεταξάς αγαπητέ, πυροδότησε αντίσταση τέτοιου μεγέθους στους Γερμανούς, ώστε να συμβάλει στην ήττα τους μέσω της καθυστέρησης της εισβολής στην τότε Ε.Σ.Σ.Δ. Ο φιλογερμανός Ιωάννης Μεταξάς.
   Και η Χ.Α. μόκο!

   Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    Πέτρο ,
    έχει πάρει θέση για αυτό ,
    πρόσεξα πρίν , που καλώς αναρωτιόσουν για το θέμα και το έθιξες ..
    Δες στο defencenet τη συνέντευξη ..ἔχω βάλει το λινκ παραπάνω σε ἀπάντηση στη Φαίη.
    ΚΑλό μήνα

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Ευχαριστώ Πελασγέ, θα το κοιτάξω.

    Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    Να είσαι καλά ἀδερφέ.
    Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας ..
    μετά τις ἐκλογές αν δεν προκύψει ουσιαστική
    αλλαγή , θα χτίσουμε ἀπό ἐδώ μέσα στό ΟΛΥΜΠΙΑ Ενα κόμμα..
    εΙναι κρίμα να «ψωνίζουμε Απέξω» ἐνώ εχουμε κήπο δικό μας ἐδώ μέσα ..
    και φυσικά ἀπ΄ ὄλα ἔχει ο μπαχτσές…

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Πελασγέ το είδα και έχεις δίκιο.
    Απομένει η προγραμματική δέσμευση. Αν γνωρίζεις κάτι στείλε το please γιατί εγώ δεν γνωρίζω τίποτε.

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΓΕΝΗΣ said

    ΜΟΚΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?…..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ?……ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ?….

    ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ…….

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ……ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ….ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΟΔΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΩ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ) ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΟΣ……

    Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ……ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?…..

    ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ…..ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ……

    ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ Ο ΣΤΑΛΙΝ, ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ?….

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Συμφωνώ με ΧΙΛΙΑ για το κόμμα Πελασγέ και θα πρέπει να οργανωθούμε σοβαρά. Η δύναμη του διαδικτύου είναι αυτή τη στιγμή ΤΕΡΑΣΤΙΑ και βαίνει αυξανόμενη. Προσωπικά έχω ήδη αρχίσει να κινούμαι σε παράλληλο επίπεδο, εδώ και λίγες εβδομάδες.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Διγενή, με διόρθωσε ο Πελασγός, αν γνωρίζεις σε παρακαλώ στείλε προγραμματικές της Χ.Α. για το ζήτημα.
    Όσο για τον Μεταξά, μιλάς σε άνθρωπο που προσπαθεί επί ΧΡΟΝΙΑ να κάνει την αλήθεια γνωστή στο διαδίκτυο, οπότε ρίχνεις άσφαιρα. Και δεν ήταν εθνικιστής, ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ! Μην τα μπλέκετε…

    Μου αρέσει!

   • σάι said

    χαχα, έγραψα ακριβώς το ίδιο με σένα πέτρε

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Είναι κάπως «εύκολο» αυτό Σάι. Αλλά επιμένω: η Χ.Α. είναι πολύ αποδυναμωμένη εκ των ένδων για να αποτελέσει σοβαρή απειλή για το σύστημα.

    Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    @Πέτρο,
    δέν έχω κάτι σε προγραμματικές που λές , δεν γνωριζω αν έχουν προγραμματικές με τήν έννοια που έχουν άλλα κόμματα.
    Θέσεις πάντως έχουν για όλα τα θέματα , καλές ή κακές.
    Κάποια στιγμή πού μπορώ να σου στείλω ένα μαιλ Πέτρο;

    @ΔΙΓΕΝΗ ,
    με το ωραίο όνομα ..
    είμαστε όλοι μαζί ..προσωπικά δεν μισώ κανένα Έλληνας αδερφό μου ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!
    Έχεις ένα αξιοθαύμαστο πάθος στο λόγο σου , είναι δύναμη αυτό ας μην τη σπαταλάμε να κοντραριζόμστε , ας είμαστε εποικοδομητικοί …..ας γίνουμε » ο γκερμιστής κι ο χτίστης…» αλλά το γκρέμισμα πρέπει να αφορά μόνο τους κάθε μορφής δυνάστες της πατρίδας μας ,, όχι μεταξύ μας, στο χτίσιμο χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΝΑ είσαι καλά και συμπάθα με για την παρέμβαση.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Πελασγέ, για να μη βασανίζουμε την Ολυμπία, στείλε κανένα λινκ σε δικό σου σάιτ ώστε να αφήσω σχόλιο, ή σου στέλνω ένα δικό μου, ώστε να ανταλλάξουμε e-mails.

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΓΕΝΗΣ said

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΤΙ….ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ )……

    ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΙΖΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ…..ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ(ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ) ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ……..

    ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ……

    ΠΕΤΡΟΒΟΥΒΑΛΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ…….ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ…..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ,ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ…….

    ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΠΟΡΩ…….Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ….

    Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    ΟΚ Πέτρο.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Λίγο πολύ Διγενή, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, το «αναγκαστικό».
    Εξαιρούνται οι επαγγελματίες κομματόσκυλα και οι λοβοτομημένοι.
    Την αληθινή Πατριωτική παράταξη την αναζητούμε ακόμα και φαίνεται πως θα την αναζητούμε για καιρό.

    Μου αρέσει!

   • Πετροβούβαλος said

    Πελασγέ: h**p://averoph.wordpress.com/2012/02/04/hello-world/
    Άσε ένα σχόλιο και έχω αυτομάτως το mail σου.

    Μου αρέσει!

  • σάι said

   διγενή

   κάνεις μια μικρή εννοιολογική κατάχρηση σαν κι αυτή που έκαναν για χρόνια τα κουμμούνια: είχαν σφετεριστεί τη λέξη ΄΄΄δημοκράτης΄΄ και καλά, ενώ θεωρούσαν τους δεξιούς αυτόχρημα φασίστες

   έτσι πολλοί και προφανώς κι εσύ θεωρείς τους χρυσαυγήτες εθνικιστές ενώ είναι του κοινού ποινικού τραμπούκοι με επίφαση κι άλλοθι τον [αναγκαίο] πατριωτισμό.

   λοιπόν να τα ξεκαθαρίσουμε: όποιος είναι τραμπούκος με στιλιάρι δεν μπορεί να επικαλείται τον πατριωτισμό ή τον εθνικισμό. κι επιπλέον ο εθνικισμός είναι μια κακώς εννοούμενη εκδοχή του εθνοτισμού.

   άλλο να αγαπάς την πατρίδα και το έθνος κι άλλο είναι να δηλώνεις εθνικιστής. έχει άλλες ιστορικές βάσεις και άλλες μελλοντικές συνέπειες.
   βεβαίως δεν είναι τυχαίο που οι εθνικιστές είναι σε διαφορετικό ίσως βαθμό και φυλετιστές και αντιδημοκράτες, και υπέρ της επιβολής δια της βίας. αδιάκριτης επιβολής επί παντός αντιφρονούντος ή διαφωνούντος.

   και δεν είναι ούτε λογικό ούτε σοφό να αντικαταστήσουμε τη βία της τρόικας και του δντ με τη βία της χ.α. διότι στο τελικό αποτέλεσμα έχουμε το ίδιο δομικό πρόβλημα.

   άποψή μου

   Μου αρέσει!

   • Πελασγός said

    Ο Κολοκοτρώνης όμως έλεγε «οτι εμείς οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» ..

    Τι κακό έχει ο Εθνικισιμός; και ο φυλετισμός; είναι κακό να θέλουμε να κρατήσουμε τη φυλή μας ώς Έλληνες;
    σε τί διαφωνείς;

    Μάλλον εννοείς τον «Εθνικισμό» ώς πρόφαση για μίσος εναντίων άλλων λαών ;

    Το μίσος πάντα είναι θνησιγενές, απάνθρωπο και καταδικαστέο από όλους μας.

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να με πείς Εθνικιστή , προτέρημα είναι για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη σε όποια
    φυλή και να ανήκει. Αλίμονο για τους λαούς που δεν πιστεύουν στη φυλή τους στο Έθνος τους και έχουν μια μιζέρια
    και κόπλεξ μην τυχόν και κατηγορηθούν γι αυτό
    Αυτολύπηση και αυτοτιμωρία και συκοφάντηση για τον Εθνικισμό και τόν ουσιαστικό πατριωτισμό στην Ελλάδα
    ΤΕΛΟΣ.

    Σε όποιον αρέσει.
    Ούτε θα χαρίσουμε τον Πατριωτισμό μας ούτε στην ΧΑ. ούτε στον ΚΑμμένο ούτε στην αριστερά ,τσίπρα ΚΚΕ.
    ΝΑΙ είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ όπου και αν ανήκουμε.

    Μου αρέσει!

   • Πίθηκος said

    »Ούτε θα χαρίσουμε τον Πατριωτισμό μας ούτε στην ΧΑ. ούτε στον ΚΑμμένο ούτε στην αριστερά ,τσίπρα ΚΚΕ.»

    Καλά, έγραψες.
    Μόνο που εγώ θα συμπλήρωνα, ότι δεν πρέπει να ανήκουμε πουθενά,
    πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σαν την γάτα και κριτικοί με τους πάντες
    γνωστούς.
    Η πατρίδα μας, νομίζω ότι είναι αρκετή για να ανήκουμε κάπου.
    Ό,τι ενδιάμεσο ζητάει την πίστη μας και την αφοσίωσή μας, νομίζω οτι
    παρασιτεί και μας απομακρύνει από αυτά που πιστεύουμε και αγαπάμε
    με το να τα αντικαθιστά στην θεώρησή μας.
    Αντί να βλέπουμε το ιδανικό, βλέπουμε τον μεσάζοντα.

    Ψήφος, κριτική, και επιβράβευση ή δίκαιη τιμωρία. Μέχρι εκεί.

    Μου αρέσει!

   • σάι said

    πελασγέ
    γι αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη εθνοτισμός
    διάβασε τί έγραψα σε παρακαλώ.
    δεν νομίζω να αφήνει περιθώρια παρεξήγησης.

    δεν είναι δυνατόν να καπηλεύονται οι τραμπούκοι τον πατριωτισμό και στο όνομά του να προβαίνουν σε βανδαλισμούς. υπάρχουν ΝΟΜΟΙ.
    ακόμη κι αν δεν τηρούνται γιατί το σύστημα είναι σάπιο, ωφείλουμε να εξαναγκάσουμε το σύστημα να τους τηρήσει. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ

    η κάθε χρυσή αυγή δεν μπορεί να κινείται στο απυρόβλητο, θεωρώντας ότι νομιμοποιείται έτσι να παίρνει το νόμο στα χέρια της. διότι έτσι μετατρέπει την κοιτίδα της δημοκρατίας σε …φαρ ουέστ

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΓΕΝΗΣ said

    ΚΟΙΤΑ ΣΑΙ……ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ……

    ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ (ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ….

    Ο ΛΑΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ (ΟΠΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ)…….

    Μου αρέσει!

   • Σάι said

    διγενή
    είμαι άνθρωπος του νόμου
    ίσως διότι είμαι (και) εβραίος. τί να σου πω. ο νόμος είναι νόμος και πρέπει να γίνεται σεβαστός.
    όταν δεν γίνεται υπάρχουν πάλι νόμοι που προβλέπουν την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, είτε είναι οικονομική είτε κοινωνική είτε ο,τιδήποτε.

    εκεί έδωσα έμφαση φίλε, κατ αντιδιαστολή της χα που είναι της …ιδεολογίας του σιδηρολοστού και του στιλέτου.

    αλλά διάβασα πιο πάνω τί έγραψες ότι υπάρχουν σοβαροί εθνοτικοί φορείς που θέλουν να ακουστεί η φωνή τους και έχουν βέβαια κάθε δικαίωμα να αρθρώνουν πολιτικό λόγο. εφόσον τα «συμβατικά» κόμματα τα έχουν κάνει ….ί καπέλο, θα ακουστούν καινούργιες φωνές – είναι αναμενόμενο.

    Μου αρέσει!

 13. Μιχαήλ said

  ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ…
  ————————————————————————————————

  Μιχαήλ είπε

  Μαΐου 1, 2012 στις 9:06 μμ
  Ξανά…κι’ ἅμα σᾶς ἀρέσει…ἀλλοιῶς ξῦδι!

  ὁ Μιχαλολιάκος καί τά περί αὐτοῦ σατανοπαγανά…

  τριτοκλασσάτα πρακτόρια τῶν σιωνιστῶν…

  ὁ σιωνισμός ¨ὅταν καί ὅπου δέν εἶχε “ἐχθρούς”, κατασκεύαζε ἤ ἐπινοοῦσε…

  στήν Ἑλλάδα μέ τόσους “φίλους” καί κωλογλύφτες τοῦ σιωνισμοῦ, ἡ ἀνάγκη γιά δημιουργία “ἐχθροῦ” καί ἀπό τό πουθενά δῆθεν “ἀντισημιτισμοῦ”, ἦταν ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ!

  χωρίς χρυσές καί ρόζ αύγές ΔΕΝ…ψηφίζονται…”ἐχθροπάθειες”…

  Μιχαήλ, χωρίς φόβο, μέ πάθος γιά τήν Πίστη καί τήν Πατρίδα

  Υ.Γ.1 Τήν…”ὁρισμένη” ὥρα θά χρησιμοποιηθοῦν γιά προβοκάτσια πού θά ἀνάψει τό φυτίλι τῆς…προορισμένης “ἐξέγερσης” τῶν λάθρο…

  Υ.Γ.2 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΟΥΚκας ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΑΓΛΙ…ὅπως προέβλεψε ὁ ποιητής…

  Μου αρέσει!

 14. Πατρικιος said

  Περιμενω με καμερα να καταγραψω τις αλλαξοκωλιες στο μεγαρο ΚΙΣ.
  Λιαν συντομως!
  Στο ρολο ο τσατσας ο Ιωσηφ Σαλτιελας!

  ———————

  Ενικός: Σαγιάν = Βοηθός του Ισραήλ
  Πληθυντικός: Σάγιανιμ

  Ο πρώην πράκτορας της Μοσσαντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν.

  Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ.

  Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες που ζουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστήμιων δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση,

  αστυνομικοί , δημοσιογράφοι-προπαγανδιστές, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης.

  Φαντασθείτε αν κάποιος διπλωματικός υπάλληλος ενός κράτους θέλει να μετακομίση από μια γειτονιά σε άλλη και να προσλάβη (λόγω εξαιρετικά χαμηλής τιμής) μια μεταφορική εταιρία που ιδιοκτήτης της είναι ένας σαγιάν. Τα υπάρχοντα του θα φορτωθούνε στο φορτηγό και θα κάνουν υποχρεωτική στάση σε αποθήκη της Μοσσαντ και θα συνεχίσουν την πορεία τους ΜΟΝΟΝ όταν οι πράκτορες τοποθετήσουν κοριούς σε καίρια έπιπλα του διπλωμάτη όπως το κρεβάτι του και η τραπεζαρία του η το γραφείο του. Έτσι πολύ νωρίς οι οβριοί θα ξέρουν τις σεξουαλικές αδυναμίες του εν λόγω διπλωμάτη αλλά και άλλα μυστικά μελών της οικογενείας του.

  Συνήθως οι σαγιανιμ είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (οποίοι δηλαδή αντιτίθενται στην εγκληματική πολιτική του)

  Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους.

  Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους.

  Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον αν εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνη στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή.

  Πρέπει να σημειωθή ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάση να βοηθήση τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους.

  Το Ισραήλ τους να ‘ναι καλά

  Μου αρέσει!

  • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

   Κούλα τι σημαίνει 100% Εβραίοι ?
   Θα μου εξηγήσεις αυτή την φορά?

   Μου αρέσει!

  • Πατρικιος said

   Ναχα την γαμψη μυτογκα σου ρε Αβρααμ ΤαρταροΚοεν !
   Πλενε και κανα δοντι ρε !

   Χανεις απ το σεξ-απηλ σου οταν χαμογελας!

   Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    εξετάσεις στη ΦΡΑ σου έκανες?
    Γρήγορα στο ΚΕΛΠΝΟ και να πεις και τη διεύθυνση στη Λιοσίων.
    Σε ποιό δωμάτιο δούλευες?
    Στις 7 του Μάη θα σε βάλουμε στο ΚΟΚΚΙΝΟ
    να γουστάρουμε 🙂 🙂 🙂 🙂

    Μου αρέσει!

  • Μιχαήλ said

   Nikos Giannou είπε
   Μαΐου 1, 2012 στις 2:03 μμ
   “…Οσο για το μιχαλολολιακο σαφως και κοροιδευει οτι ειναι Χ.Ο , μονο και μονο για τα ψηφαλακια του χριστιανικου μαντριου”…
   —————————————————————————————-

   ἔ…χμ…

   Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Για κοίτα κι εδώ
    h-tp://3.bp.blogspot.com/_RNRpb3Xc_1g/TScMz-92P1I/AAAAAAAAAEM/vhu0DtB4If4/s1600/004.jpg

    Πρόλογος στο βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη
    «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου –
    -Εθνική των Ελλήνων θρησκεία»
    (εκδ. Ελεύθερη Σκέψις)

    Βρίσκεται εδώ
    h-tp://alithiastofos.blogspot.com/2011/02/blog-post_7003.html
    Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011
    Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία
    για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
    Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ,
    παριστάνει τελευταία τον «Ελληνορθόδοξο»
    για να βγάζει λεφτά!

    Μου αρέσει!

   • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

    Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου «Η εξομολόγηση ενός εθνικού» , εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψη» και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

    O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
    Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
    οι ποιητές ξυπνούνε,
    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
    Και αυτός στην μέση του ναού,
    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
    Στο βάθρο του βωμού,
    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
    Την ώρα δοξάζει της θυσίας
    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

    Νίκος Μιχαλολιάκος

    Μου αρέσει!

 15. σάι said

  μόνο οι ξένες λέξεις τονίζονται στην προπαραλήγουσα πατρίκιε… πχ ουνιβέρσιτα
  οι σαγιανίμ τονίζονται στη λήγουσα

  Μου αρέσει!

  • Νικόλαος Ταταρολιάκος με μπλουζάκι SS - 6 Ιουνίου 2010 said

   Η Κούλα έχει τόση σχέση με τη γλώσσα (την ομιλούμενη, την άλλη την ξέρει 😉
   όση οι ντομάτες με τα βατραχοπέδιλα 😉

   Μου αρέσει!

 16. Μιχαήλ said

  ΞΑΝΑ…

  Μιχαήλ είπε

  Μαΐου 2, 2012 στις 1:56 πμ

  στά παπάκια σου καί στή γυναικούλα σου…Πατρίκιε

  καί δίαιτα καί γυμναστική γιατί μαθαίνω ὅτι ψωνίζεις ἀπό μπουτίκ γιά…ἐγκύους…

  καί δέν κάνει νά…”σκύβεις” στίς πόρτες…κατανοητός;
  —————————————————————————————————

  Ἄντε night

  Μου αρέσει!

 17. Φαίη said

  Ωρ’ παιδιά.

  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Εγώ λοιπόν θα πω το εξής (πάει σήμερα άυπνη θα μείνω).
  Αφού ΚΑΙ οι δύο έχουν τη φωλιά τους λερωμένη. Ή τους βάζεις και τους δυο στο παιχνίδι ή τους βγάζεις και τους δύο. ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.
  Το έχουμε δει, το βλέπουμε, το ζούμε ΤΩΡΑ.

  Πιστεύω ότι πίσω από τα συνήθη θέματα που αναπαράγουμε. Δηλ. τα εγκλήματα των κομμουνιστών και τα εγκλήματα των ναζιστών, τα οποία μας κρατούν ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε διχόνια και διαφωνία. Πίσω ακόμα και από την υποταγή της Ελλάδος στους δανειστές. Πίσω από όλα τα φαινόμενα της διαφθοράς και της παραλυσίας του πολιτικού μας συστήματος. Εν ολίγοις, πίσω από την έλλειψη δημοκρατίας στην Πατρίδα μας, δεν είναι όλα αυτά που εμείς καθόμαστε και συζητάμε με τόση θέρμη. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ, για να μην βλέπουμε τα πραγματικά αγκάθια.

  Ποιος ωρέ πιστεύει ότι θα μιλήσει για σβάστιγκα και ες ες ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή; Θα του γμσνε ότι έχει και δεν έχει. Όχι μόνο μέσα αλλά και ο κόσμος έξω. Είδαμε το κκε να κάνει τα εγκλήματα των σταλινικών στην Ελλάδα του τώρα (μιλώ για τη μεταπολίτευση);; ΑΛΛΙΩΣ ασκεί τη χούντα του και αυτό. «Δημοκρατικότατα» μας περιφρούρησε στη βουλή την άλλη φορά. Όσοι ήσασταν εκεί το είδατε. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν τους παίρνει (για τα δυο άκρα μιλώ) να κάνουν αυτά που έκαναν στο παρελθόν. Μπορεί ο Έλληνας να μην έχει εμπεδώσει το ρόλο του στην αληθινή δημοκρατία αλλά τουλάχιστον έχει διανύσει κάποια βηματα από εκείνες τις εποχές. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπει πως αυτοί έχουν αλλάξει τις μεθόδους τους και δέχεται τη χούντα τους (με το γάντι) αδιαμαρτύρητα. Έχει στο νού του νωπές τις βαρβαρότητες του παρελθόντος χωρίς να βλέπει αυτά που κάνουν τώρα.

  Το πρόβλημά μας δεν είναι σε αυτό που φαίνεται αλλά σε αυτό που υποβόσκει. Το πρόβλημά μας είναι όλο το στερέωμα πάνω στο οποίο βασίζεται η δημοκρατία στην Ελλάδα. Εκεί είναι το πρόβλημα. Στον τρόπο που συναλλάσονται τα κόμματα. Στις ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. Στο δίπολο παστοκ-νδ με το σκαμνί κκε από κάτω. Στον μονοπολιακό λόγο αντίλογο του καθεστώτος (λόγος απο΄νδ-παστοκ, αντίλογος από κκε και προστατευόμενους). Το κκε δεν είναι απλά ένα κόμμα, είναι κουλτούρα βεβιασμένη πάνω στο λαό. Είναι καπέλωμα των συνδικαλιστικών αγώνων, είναι μπαίνω στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα κάνω μπουρδ., είναι νταβατζιλίκι στη φωνή του λαού. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;; Η ζυγαριά δεν είναι απλά γυρισμένη μονόπαντα, έχει κάτσει κυριολεκτικώς στο έδαφος. Και ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι αν πέσουν παστοκ-νδ δεν θα πάρουν τη θέση τους δυο απόγονοί τους η οποίοι φυσικά θα συνεχίσουν να λειτουργούν πάνω στο ίδιο μοντέλο; Ή λοιπόν βγάζεις το σκαμνί να γκρεμίσεις τους δύο που σου έχουν κατσικωθεί ή φέρνεις και τον άλλον μέσα να τους βάλει τρικλοποδιά. Να βγάλει αυτός το φίδι απ’ την τρύπα. ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Να αλλάξουν οι ισορροπίες μπας και ακουστεί η φωνή σου.

  Θα ειπωθούν επιχειρήματα, θα βγουν βρωμιές στη φόρα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ και ότι αξίζει θα αντέξει στο χρόνο. Ο κόσμος θα το κρίνει.

  Δεν ξέρω τι άλλο να πω βρε παιδιά. Ίσως να κάνω λάθος αλλά βλέπω ότι το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο.
  Είναι κυρίως ΔΟΜΙΚΟ. Όπως και να’ χει, τη χούντα του να μην μπορώ να απαιτήσω την Ελλάδα που αγάπησα στα παιδικά μου χρόνια ΔΕΝ θα την ανεχτώ.

  Μου αρέσει!

  • Πετροβούβαλος said

   Φαίη, τα γράφεις ΑΨΟΓΑ και ακριβώς εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, στο δομικό πρόβλημα του πολιτικού συστήματος.
   Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

   Μου αρέσει!

  • ΑΧΙΛΛΕΑΣ said

   ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΕΣ ΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ

   Μου αρέσει!

 18. Η σαχλαμάρα έχει όρια said

  Ζούμε ιστορική μέρα! Οι Ανεξέλ έψαξαν βαθιά μέσα τους και ανακάλυψαν αντιφασιστικά αντανακλαστικά! Τώρα που οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν να τρώνε την σκόνη των Χρυσαυγητών! Τι χοντροκομένη υποκρισία!

  Μου αρέσει!

 19. Diaforos………

  συμφωνώ.

  Η μάχη της καρέκλας και όχι της Πατρίδας !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: