Το «Ολυμπία» γουστάρει Μιράντα Ξαφά!

Παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση της Μιράντας για κάθοδο στο πλευρό του Στέφανου Μάνου και του Γρηγόρη Βαλλιανάτου με τα σχόλια της Τρολυμπίας (ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ).

ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

(φωτό, Αμίν Νταντά: Από τους πρώτους πολιτικούς που δεν υπολόγισαν το «πολιτικό κόστος», όπως μας υπόσχεται και η αγαπημένη Μιράντα)

Τα κόμματα που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία δεν μπορούν να αλλάξουν την Ελλάδα. Δεν θέλουν κόψουν το κλαδί στο οποίο κάθονται ξηλώνοντας το πελατειακό κράτος. Η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με το φάσμα της εξόδου από την Ευρωζώνη. Όμως ακόμα και αυτήν την ύστατη στιγμή, τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση υποκρίνονται ότι εργάζονται για τη σωτηρία της χώρας, ενώ επιμένουν να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια για να εξασφαλίσουν τα μέγιστα κομματικά οφέλη. Εφαρμόζουν κουτσά-στραβά το Μνημόνιο γιατί τα «εκβιάζει» η τρόικα, το «επιβάλλουν» οι δανειστές μας. Και η σκανδαλώδης χρηματοδότηση των κομμάτων συνεχίζεται, λες και «λεφτά υπάρχουν»! Συμφέροντα, μίζες, συγκάλυψη, ψηφοθηρία. Θα τα ανεχθούμε όλα αυτά ή θα ψηφίσουμε ΔΡΑΣΗ; (Βεβαίως και θα ψηφίσουμε Δράση! Ο Στέφανος Μάνος είναι ο μόνος που διετέλεσε σε θέσεις εξουσίας και με τα δύο άτιμα κόμματα του δικομματισμού! Είναι ο ίδιος ο δικομματισμός και πρέπει να τον ψηφίσουμε εγκαινιάζοντας την εποχή του …ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!)

Τα αντιμνημονιακά κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του υπερτροφικού κράτους και της έλλειψης ανταγωνιστικότητας. Για την κρίση φταίει το Μνημόνιο, δεν χρειαζόμαστε δανεικά, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα, όλα είναι ένα κόλπο των ξένων για να μας υποδουλώσουν. (Μιράντα ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου που έφερε το μνημόνιο δεν τα έλεγε τόσο τσεκουράτα προεκλογικά! Ξέχασες το «Λεφτά Υπάρχουν»!)

Γιατί ΕΙΜΑΙ Υποψήφια;

      Γιατί είμαι Πολίτης και όχι κομματικός πελάτης που επιδιώκει από το κράτος οφέλη σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. (Συμφωνούμε. Να καταργηθούν τα κόμματα! Να μείνει μόνο η ΔΡΑΣΗ!)

      Γιατί ανησυχώ για το μέλλον της χώρας μου που κινδυνεύει να βγει από την Ευρωζώνη, με τραγικές συνέπειες για την ευημερία των επόμενων γενεών. (Μα βγήκε ήδη Μιράντα μας αφού έφερε το ΔΝΤ κατά παράβαση της συνθήκης της Λισσαβόνας. Είσαι στην ΕΟΚ; Ε μάθε για την ΕΟΚ βρε Μιράντα μας!)

      Γιατί δεν έγινε τίποτα απ’ όσα έπρεπε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την λύση των προβλημάτων που οι ίδιες δημιούργησαν. (Ως γνωστόν ο Βαλλιανάτος ανήκει παραδοσιακά στην Χρυσή Αυγή, ενώ ο Στέφανος Μάνος έκανε καριέρα στην ΟΑΚΚΕ. Νέοι και άφθαρτοι!)

      Γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε επιτέλους μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα, κι εγώ θέλω και μπορώ να γίνω μέρος της λύσης. (Μα ήσουν καρδιά μου, ως στέλεχος του ΔΝΤ. Γι’ αυτό σ’ αγαπάμε! ΕΣΥ έσωσες την Ελλάδα!)

Γιατι ΜΕ ΤΗΝ δραση;

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ πιστεύει στην δύναμη του ατόμου, στην ελευθερία και την ατομική ευθύνη. (Επιτέλους ειλικρίνεια! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ!)

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ θέλει να εκπροσωπήσει την υγιή κοινωνία, τους πολίτες που θέλουν να πάνε μπροστά στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις και όχι στις πελατειακές σχέσεις. (ΕΥΓΕ! Όχι σαν μερικούς μερικούς που ξεκίνησαν από κυβερνήσεις τύπου Μητσοτάκη και μέσω σκανδάλων αποφασίζουν να κατέβουν στην πολιτική…)

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ είχε προβλέψει έγκαιρα το οικονομικό αδιέξοδο και τις αιτίες του. Αν είχε εισακουστεί η Ελλάδα δεν θα είχε χρεοκοπήσει. (Λογικό, αφού ο Στέφανος Μάνος συνεργάστηκε με τον γίγαντα Σημίτη, με τον Άκη και άλλους κολοσσούς οικονομικής διαχείρισης, ενώ ο κύριος Βαλλιανάτος ήταν στενός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου… Τα γνώριζαν εκ των έσω.)

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ έχει θέσεις, λύσεις και ιδέες για την πρόοδο και ανάπτυξη της χώρας που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα. (Μην ξεχάσουμε τους ανθρωποφάγους, αναπόσπαστο μέρος της επιτυχημένης δράσης του ΔΝΤ στην Βραζιλία…)

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος και θα αγωνισθούμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την επιστροφή της χώρας στην ευημερία. (ΝΑΙ! Επιτέλους και κάποιος άλλος που δεν υπολογίζει το Πολιτικό Κόστος, όπως οι μέγάλοι άνδρες της ιστορίας. Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Μπενίτο, ο στρατηγός Ιωαννίδης, ο Περβες Μουσάραφ, ο Ιντι Αμιν Νταντά, που έγραψαν διαχρονικά στα παπάρια τους το «πολιτικό κόστος». Τα Τανκς άλλωστε είναι πάντα φθηνότερα!)

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ δεσμεύεται ότι οι βουλευτές της που θα κληθούν να συμμετάσχουν σε κυβερνητικές θέσεις θα πρέπει πρώτα να παραιτηθούν της βουλευτικής τους έδρας. (Προχωρήστε ένα βήμα πιο πέρα: υπουργοί της ΔΡΑΣΕΩΣ που θα έχουν παραιτηθεί από την βουλευτική τους έδρα και θα κληθούν να γίνουν πρωθυπουργοί, θα πρέπει πρώτα να παραιτηθούν από μέλη της πολιτικής επιτροπής της Δράσεως και να παραδώσουν τις κάρτες ελευθέρας για τον δακτύλιο)

      Γιατί η ΔΡΑΣΗ δεσμεύεται ότι θα παραιτηθεί για το μέρος της κρατικής επιχορήγησης που υπερβαίνει τα 0,70€ ανά ψήφο που έλαβε. Αυτό συμβαδίζει με την πρόταση της ΔΡΑΣΗΣ να υιοθετηθεί ο Γερμανικός τρόπος χρηματοδότησης των κομμάτων που προβλέπει χρηματοδότηση 0,70€ ανά ψήφο αντί των 10€ που ισχύουν σήμερα. (Πολύ σωστά! Είναι άλλωστε σίγουρο ότι η Ελλάδα θα είχε τον ίδιο πληθυσμό με την Γερμανία εάν δεν είχαν παρέμβει προσωπικότητες όπως ο Αλάριχος, ο Μέτερνιχ, ο Φον Γκρούμπκωφ, οι Γερμανοί που εκπαίδευσαν τους νεότουρκους και τον Κεμάλ, ο Αδόλφος και άλλοι Γερμανοί ευεργέτες που γλίτωσαν την χώρα από το πρόβλημα του υπερπληθυσμού…)

Γνώμη μας είναι ότι στην προεκλογική ανακοίνωση της κυρίας Ξαφά, πρέπει να μπει και η αγωγή που έχει καταθέσει εις βάρος του συνωμοσιολόγου Πάνου Καμμένου, ο οποίος είχε το θράσος να κατηγορεί τον Άκη για μίζες, τον Τσουκάτο για βαλίτσες της Μήζενς, τον Παπανδρέου για μεθόδευση με το ΔΝΤ και άλλα συκοφαντικά και φαντασιόπληκτα.

Εάν βαρεθήκατε λοιπόν να ψηφίζετε κόμματα εξουσίας, ψηφίστε την πραγματική εξουσία στα μάτια της ΔΡΑΣΕΩΣ και της ΜΙΡΑΝΤΑΣ ΞΑΦΑ. ΕΓΓΥΗΣΗ!

42 σκέψεις σχετικά με το “Το «Ολυμπία» γουστάρει Μιράντα Ξαφά!”

   1. Ieropsalti
    Πανε να σε ψαλλει ο Μπεν γκουριον σου και με την ευκαιρια σαλτα και απαυτωσου μαζι με τη Ξαφα και το υπολοιπο σκυλολοϊ….
    ΥΣ. Την επομενη βγες με το γνωστο σου nick και μη σκορπας μελανι…

    Μου αρέσει!

 1. ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ……………
  ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ….ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΗ Η ΧΟΛΕΡΑ …..ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ………..
  Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΕΡΙΑ ΜΑΣ …..
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΑΝΤΙΜΝΙΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΗΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ………
  ΜΕ ΠΕΙΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ …ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΕΝΩΝ …….
  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ….

  Μου αρέσει!

 2. Μόνο που αυτά που λέει είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
  Αλλά οι ΔΥ, που γράφουν στην Ολυμπία εν ώρα εργασίας, δε θέλουν ν’ ακούσουν την αλήθεια.
  Γιατί είναι πικρή.
  Γιατί το Δημόσιο φταίει για την άθλια κατάσταση της χώρας.
  Γιατί οι ΔΥ πάλι θα ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
  Γιατί είναι βολεμένοι με προνόμια.

  Μου αρέσει!

  1. Κοπελιά,δεν διαφωνούμε,ως πρός το κηφηναριό του δημοσίου,

   με τις ελάχιστες φυσικά, ΛΑΜΠΡΕΣ εξαιρέσεις.

   Ναι, το Δημόσιο είναι μεγάλη φαγάνα και λαμογιοτροφείο.

   Εκεί που διαφωνούμε, είναι στον ‘επαγγελματικό χάρτη’ της ΟΛΥΜΠΩΣ.

   Οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες,επιστήμονες,

   επιχειρηματίες,καλλιτέχνες, ιδιωτ.υπάλληλοι, κλπ.

   Στο λέω με ΑΣΦΑΛΕΙΑ,γιατί με τους ‘μόνιμους’ σχολιαστές,

   ΚΑΙ γνωριζόμαστε,αλλά ΚΑΙ συναντιόμαστε.

   Μου αρέσει!

  2. Ετήσιο κόστος μισθοδοσίας Δ.Υ., 29 δισ. € , σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Μάνου ( όταν ο αριθμός τους υπολογίζονταν στο 1.500.000 !!!).

   Βεβαίως, τώρα που αποδείχθηκε ότι δεν υπερβαίνουν τις 776.000 αυτό το κόστος πέφτει δραματικά.

   Από την άλλη μεριά, φοροδιαφυγή ύψους 37 δισ !!!!! επί 14.500 περιπτώσεων !!!!!

   Έτσι, για να γίνει κατανοητό και ποιοί άλλοι φταίνε για το κατάντημα της χώρας.

   Μου αρέσει!

   1. Η κύρια φοροδιαφυγή προέρχεται από τα λαδώματα και τα φακελάκια του Δημοσίου.
    Νομίζεις πως οι υπάλληλοι στις πολεοδομίες, στις εφορίες και οι γιατροί του ΙΚΑ δηλώνουν τα φακελάκια;
    Ας ανοίξουν επιτέλους οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θα δείτε πως όλος ο πλούτος έχει συσσωρευτεί στα χέρια ανθρώπων του Δημοσίου.
    Όσο για τα στοιχεία του παραπάνω, είναι να τα κλαίνε κι οι κότες!
    Μόνο η γραφειοκρατία στην Ελλάδα στοιχίζει 16 δις ετησίως. Και αποτρέπει νέες επενδύσεις…
    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα ξαναπάρουν απόλυτη πλειοψηφία και θα το χρωστάνε στους ΔΥ. Γιατί εκεί είναι η πελατεία τους. Γιατί προτιμούν να διαλυθεί το κράτος από το να διώξουν τους άχρηστους από το Δημόσιο.

    Μου αρέσει!

 3. ειχα αποφασισει να απεχω απο τις εκλογες αυτες .με τα λαμογια που εχουμε μπλεξει ,με τους αναξιοπιστους και ελεεινους.Ομως παντα πιστευα στην ειλικρινεια και ευθυτητα του κ Μανου ετσι τωρα και με την κ Ξαφα ολο και το σκεφτομαι να τους ψηφισω. παντως βλεπω με συμπαθεια αυτην κινηση ,και ελπιζω κατι να γινει .

  Μου αρέσει!

  1. Παρντόν? Δεν ήταν υπουργός του Μητσοτάκη? Τριπλασίασε το δημόσιο χρέος σε απόλυτους αριθμούς. Φούνταρε την Αλλατίνη. Άσε που μιλά σαν το Βενιζέλο, μιλά για πρωτογενή πλεονάσματα και δε μας λέει τι να τα κάνουμε όταν η ύφεση βαθαίνει και το χρέος εκτινάσσεται. Μακριά από τις δυνάμεις του ΔΝΤ και της Τρόικας!

   Μου αρέσει!

 4. “Κόντρα” του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου! Ο ΣΕΕ με ανακοίνωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες και τις διαρροές που όπως αναφέρει γίνοννται από τη πλευρά του κόμματος Καμμένου για ένταξη του κόμματος αποστράτων στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”.
  Η ανακοίνωση του ΣΕΕ κάνει σφοδρή επίθεση ,μιλώντας για “συμβιβασμένους του συστήματος” με τους οποίους δεν μπορεί να γίνουν αλλαγές.

  ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕ…

  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κομματικός συνδυασμός που ιδρύθηκε το έτος 2011 από απόστρατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και έχει την έδρα του στην οδό Ναυαρίνου αρ. 17 στην Αθήνα και πάνω από 20 γραφεία σε όλη την Χώρα.


  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν έχει καμία σχέση με τις αναγνωρισμένες Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών (ΝΠΔΔ) ή οποιαδήποτε άλλη ένωση αξιωματικών.

  Κυρίως δεν έχει καμία σχέση με τυχόν κομματικό ή συνδικαλιστικό συνδυασμό ή φορέα που δηλώνει ή παραπλανητικά εμφανίζεται ως κόμμα αποστράτων.

  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, αναγκάζεται να δηλώσει εγγράφως την παραπάνω θέση και να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του, διότι συγκεκριμένος νεοσχηματισθείς κομματικός συνδυασμός με το όνομα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», επανειλημμένα και μεθοδευμένα αφήνει να διαρρέουν πληροφορίες στα ΜΜΕ και σε blogs, -σε κάθε περίπτωση δε, δεν διαψεύδει τις σχετικές ειδήσεις παρά αφήνει να πλανάται η λανθασμένη εντύπωση- για δήθεν συνεργασία του με το δήθεν κόμμα αποστράτων, καίτοι γνωρίζουν οτι δεν υπάρχει κόμμα με αυτό το όνομα και ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, το μόνο κόμμα αποστράτων, πιστό στην τήρηση των αρχών του ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.


  Κάθε σχετική πληροφορία που τεχνηέντως διαρρέεται είναι τουλάχιστον ανακριβής και αποτελεί δείγμα έλλειψης ήθους.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με ανθρώπους του κατεστημένου πολιτικού συστήματος δεν είχε, ούτε θέλει να έχει τίποτα κοινό.
Όλους αυτούς τους βολεμένους, που είτε ένοχα σιωπούν είτε φωνάζουν για να ξαναβολευτούν ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ τους αποκηρύσσει. Η νέα αρχή δεν μπορεί να γίνει με ημίμετρα, μετανοημένους και συμβιβασμένους και ήδη ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ κατεβάζει πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την Επικράτεια χωρίς ανάγκη καμίας συνεργασίας.
  onalert

  Μου αρέσει!

 5. Βρε παιδια, δεν καταλαβαινω, υπαρχει Ελληνας που ασχολειται με τον μανο και την παρεα του? Με αυτον που περισσοτερο φτυνει παρα μιλαει? Θα λαβει καποιους ψηφους εκτος των υποψηφιων του και των συγγενων τους πρωτου βαθμου? Μην ασχολειστε

  Μου αρέσει!

 6. […πρόταση της ΔΡΑΣΗΣ να υιοθετηθεί ο Γερμανικός τρόπος χρηματοδότησης των κομμάτων που προβλέπει χρηματοδότηση 0,70€ ανά ψήφο αντί των 10€ που ισχύουν σήμερα…]

  Υπάρχει και άλλη λύσις. Να επιχορηγούνται τα κόμματα με 10€ για κάθε ψήφο που έλαβαν και να καταβάλουν 10€ για κάθε ψήφο που ΔΕΝ έλαβαν. Τότε να δούμε:
  α. Θα τους διορθώσουν τους προπολεμικούς εκλογικούς καταλόγους, οι οποίοι καθιστούν ακόμη και τους νεκρούς να εμφανίζονται ως απέχοντες, επηρεάζοντας το τελικό αποτέλεσμα;
  β. Θα τολμήσει να εμφανιστεί λαθρομεταναστευτικό κόμμα στο μέλλον;

  [… Γιατί η ΔΡΑΣΗ είχε προβλέψει έγκαιρα το οικονομικό αδιέξοδο και τις αιτίες του…]
  Αλήθεια, την Αλλατίνη την σώσατε;
  Ή μήπως το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας είναι η δική σας οικονομική διέξοδος;
  Ρε γινάτι που το έχουν ορισμένοι με το να προσπαθούν να πείσουν περί του απαραιτήτου της υπάρξεως τους!

  [… Γιατί η ΔΡΑΣΗ έχει θέσεις, λύσεις και ιδέες για την πρόοδο και ανάπτυξη της χώρας που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα…]
  Και εμείς έχουμε.
  Υπάρχουν μερικά ακαλλιέργητα νησιά που μπορεί και πρέπει να καλλιεργηθούν. Ο Μάνος θα τα οργώνει (Ταύρος γαρ) και η Μιράντα θα σπέρνει. Τον χειμώνα η Μιράντα θα ψήνει ψωμιά και ο Μάνος θα πουλάει Σημίτια.
  Έχουμε δουλειές για όλους.
  Υπηρετήστε την ανάπτυξη της χώρας. Φορέστε τις γαλότσες και την φόρμα σας.

  […Τα αντιμνημονιακά κόμματα της αντιπολίτευσης …]
  Είμαστε πράγματι απαράδεκτοι. Αντι-μανείς ρε παιδί μου.
  Αντικατοχικοί, αντιτουρκοκρατιακοί, αντιπροδοτικοί, αντιξεπουληματικοί….
  Έχουμε πράγματι πρόβλημα.

  […Γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε επιτέλους μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα…]
  Η Ελλάς δεν είναι μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα. Είναι η μόνη διαχρονικώς ευρωπαϊκή χώρα. Σιγά τώρα την Ευρωπαϊκή ιστορία.
  Έβγαλέ κι η μυίγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλον.
  Δεν θέλουμε να γίνουμε σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα. Θέλουμε να γίνουμε πραγματική Ελλάδα. Και φυσικά θέλουμε πίσω όλα τα κλεμμένα από τους δήθεν Ευρωπαίους. Όλα όμως, χειρόγραφα, αγάλματα, μνημεία, θησαυρούς.
  Να δούμε δηλαδή με πόσο (και ποιά) αρχαία «όπλα» η Ευρώπη έχει γίνει αυτό που σήμερα καλούμε ελαφρᾴ τῄ καρδίᾳ «σύγχρονη». Να δούμε δηλαδή με ποῖων τα μέσα είναι σήμερα «σύγχρονη» η Οξφόρδη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Παρίσι, η Ρώμη κλπ.

  […η ΔΡΑΣΗ δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος…]
  Το πολιτικό ετυμολογείται από την πόλιν. Το συσχετιζόμενον δηλαδή με την πόλιν, την πολιτεία, τους πολίτας.
  Δεν υπολογίζετε το πολιτικό κόστος;;;; Δηλαδή το κόστος της πόλεως (νυν χώρας).
  Δεν ξαφνιάζομαι καθόλου. Το αντίθετον θα ήτο έκπληξις.

  […Γιατί η ΔΡΑΣΗ έχει θέσεις, λύσεις και ιδέες για την πρόοδο και ανάπτυξη της χώρας που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα…]
  Να αρχίσω να ανησυχώ;;

  Βεβαίως έχουμε και άλλη πρότασι.
  Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δημοσιοποιεί το γενεαλογικό του δέντρο σε βάθος 4-5 γενεών.

  Αλήθεια Μιράντα, ποία ήταν τα θέματα των εργασιών που έχεις δημοσιεύσει;
  Αληθεύει ότι εκτός από το ΔΝΤ εργάστηκες και στην Salomon Brothers, μέλος από το 1998 του Citygroup;
  Αληθεύει ότι ο ρόλος σου στην Salomon Brothers μετά το 1997 ήταν «global currency strategist» για τις αναδυόμενες αγορές;
  Μήπως το ΧΧΑ ήταν αναδυόμενη αγορά τότε;
  Τι θα πεί global currency strategist (παγκόσμιο νόμισμα) ;;;;
  Ρε μήπως εσύ σχεδίασες την φούσκα του χρηματιστηρίου μαζί με το τότε (και νυν) τσιράκι της FED και της EΚT, τον Παπαδήμο.
  Ρε μήπως εσύ μου έφαγες τα 10 εκατομμύρια μου τότε;

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s