Αφιέρωμα – σοκ από το Spiegel για την αδιαφανή λειτουργία της Τράπεζας της Ελλάδος που επιβεβαιώνει το «Ολυμπία»!

20120412-204125.jpgΑυτά που γράφουμε εδώ και δύο χρόνια για τον σκοτεινό ρόλο που διαδραματίζει η Τράπεζα της Ελλάδας αλλά και ο κύριος Προβόπουλος κατά την περίοδο της κρίσης. ΚΑΝΈΝΑ από τα μεγάλα ΜΜ»Ε» δεν τολμά να ακουμπήσει αυτό το «Άδυτο», αφού η επιβίωση τους εξαρτάται από τα τραπεζικά θαλασσοδάνεια που όταν βγουν στο φως, θα γκρεμιστεί συθέμελα το σύστημα της διαπλοκής.

Θυμάστε όλοι άλλωστε την αποκάλυψη μας για το Τ3- Τ10, όπως και τις αποκαλύψεις του Πόρτα – Πόρτα για τους πραγματικούς εργοδότες του κυρίου Προβόπουλου. Εν ολίγοις, η τράπεζα της Ελλάδας, μόνο «της Ελλάδας» δεν είναι. Θησαυρίζει όμως στην πλάτη των Ελλήνων.

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel λοιπόν στη διαδικτυακή του έκδοση αυτή τη φορά τα βάζει με την Τράπεζα της Ελλάδος την οποία επικρίνει για τη διανομή του μερίσματος προς τους μετόχους.
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως την ώρα που η Ελλάδα «κρέμεται» από τη βρύση των ευρωπαίων εταίρων και η κεντρική τράπεζα χρωστά τεράστια ποσά σε άλλες τράπεζες,
εκείνη της Ελλάδος σκοπεύει να διανείμει μέρισμα ύψους 96,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, χαρακτηρίζουν «ανώμαλο» το καθεστώς με το οποίο λειτουργεί η Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς όπως αναφέρει έχει ιδιωτικό κανονικά χαρακτήρα, μιας και το κράτος κατέχει μόνο το 9% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Φυσικά τους Γερμανούς δεν τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος, όπως φαίνεται από την τελευταία φράση. Είναι γεγονός όμως ότι και την υπόθεση της EFG που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην μεθόδευση με τα Ελληνικά. Ομόλογα, μόνο το Spiegel την είχε αποκαλύψει. Και οι δύο υποθέσεις σχετίζονται, όπως θα δούμε στη συνέχεια…

17 σκέψεις σχετικά με το “Αφιέρωμα – σοκ από το Spiegel για την αδιαφανή λειτουργία της Τράπεζας της Ελλάδος που επιβεβαιώνει το «Ολυμπία»!”

  1. Μέχρι και ο Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ στην Καθημερινή (h..p://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_133_11/04/2012_478732) αρχίζει να παραφράζει μέρος από το πρόγραμμά σου…

   Όλος ο πλανήτης αρχίζει να φωνάζει ‘είναι μάταιο, αφέσου’;

   Μου αρέσει!

 1. ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΊΣΤΑ…. ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ «ΦΆΠΑ» ΠΟΥ ΆΡΠΑΞΑΝ
  ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΔΑΝΕΙΣΜΌ ΤΟΥΣ…. ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΆ
  ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΎΚΙΑ…
  ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ Ο «ΧΙΩΤΗΣ» ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΜΠΟΥΖΟΎΚΙ ΜΕ ΤΗΝ
  ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ, ΕΙΣΈΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΌΝΙΑ….ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ….
  ΕΛΕΓΧΟΣ…ΕΛΕΓΧΟΣ..ΕΛΕΓΧΟΣ….ΚΑΙ ΤΌΤΕ…. ΠΆΕΙ Η ΒΙΤΡΊΝΑ
  ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΌΛΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ…

  Μου αρέσει!

 2. Rothschild ROULES

  Η δυναστεία των χρηματιστών και τραπεζιτών Ρότσιλντ (Rothschild) εδώ και τρεις αιώνες ασκεί μεγάλη επιρροή σε πάμπολλες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στον πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της τωρινής κρίσης του ευρώ και της παράπλευρης κρίσης του ελληνικού δημόσιου χρέους.

  h@@p://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/05/rothschild.html
  h@@p://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/——-rothschild-2010060123975/

  Μου αρέσει!

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ….ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΒΣΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…..

   Μου αρέσει!

  1. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ….ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!!!!!!
   Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΡΒ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, 1η Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 24.7 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜ…..
   ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ….

   Μου αρέσει!

  2. Γιάννη φίλε μου…
   Μήπως μπορείς εσύ να δώσεις μιάν απάντηση στην απορία του Καζάκη και στο ΓΙΑΤΙ από τις πολιτικές δυνάμεις της αριστεράς που τους πρότεινε συνεργασία και σύμπνοια σε μία τόσο κρίσιμη για τον τόπο ώρα, δεν πήρε καμία απάντηση;
   Πιστεύω ότι ο ίδιος δεν είναι Βλάκας για να μη γνωρίζει το τεράστιο αυτό “ΓΙΑΤΙ”, μα όμως δε θέλει να το πει, μόνο το αφήνει στην κρίση μας, το αφήνει να το φανταστούμε…
   Και η ως εδώ πορεία των πραγμάτων κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, σε οποιονδήποτε ολίγον σκεπτόμενο άνθρωπο δείχνει ολοφάνερα ότι τα εν λόγω κόμματα είναι “βαλτά” με μοναδικό και απώτερο σκοπό να κρατάν εγκλωβισμένη μια σημαντική μερίδα λαού με μοναδικό στόχο τη μη ένωσή του που θα εμπόδιζε τα σχέδια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ μας, που τώρα είναι εδώ…
   (Να τους χαιρόμαστε!)

   Μου αρέσει!

 3. Έχει ενδιαφέρον να αποκαλυφθεί πόσες φορές και πότε πουλήθηκαν μετοχές της Τ.Ε. στο κοινό, ποιό ήταν το κοινό και ποιός ήταν ο Πρόεδρος στο μαγαζί.

  Μήπως ο Πρόεδρος είχε ωραία μαγουλάκια ;

  Μου αρέσει!

  1. Αμαν γκαρκανιασε ο ουρανος !Βυσσοδομουν οι ανεμοι !Μηπως πρεπει να ξαναδουμε και αυτην την υποθεση με την πωληση μεγαλου μερους του αποθεματος χρυσου της Ελλαδας απο την ΤτΕ επι Σημιτολαμογιας !

   Μου αρέσει!

 4. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.
  ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
  ΚΑΝΑΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.
  ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ.
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s