Έπος Στέφανου Μάνου η συνεργασία με Γ. Βαλλιανάτο: Αν σου πεθάνει το σκυλί, μια ρουκέτα εδώ! (*)

Image Hosted by ImageShack.us(*) Δείτε την εκπληκτική παραγωγή στο τέλος του άρθρου και θα καταλάβετε.

Προλογίζει η Τρολυμπία

Εάν γουστάρετε με τρέλλα δικομματισμό, εάν πιστεύετε ότι το πολιτικό σύστημα οφείλει να βασίζεται στα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας αλλά δεν ξέρετε ποιό από τα δύο να ψηφίσετε, δεν είστε μόνος. Λατρεύεις τον Μητσοτάκη και ντρέπεσαι να το πεις; Αυτοϊκανοποιούσουν στις τουαλέτες του ΚΕΒΟΠ με το ΚΛΙΚ του γίγαντα Κωστόπουλου, αλλά στραβοκοίταζες την σελίδα με το πρόσωπο του Κώστα Σημίτη που ο Πετρής του έσβηνε τις ελιές με το adobe photoshop του mac; (Ελιά και μισάωρο τότε, το ξέρουν οι παλιοσχολίτες.)  Δυστυχώς δεν μπορούσες μέχρι πρότινος να ψηφίσεις μονομιάς και τα δύο μεγάλα κόμματα. Τώρα όμως, αυτό το πρόβλημα λύθηκε, το κενό ήρθε να καλύψει ο …Στέφανος Μάνος με την Δράση!

Ο Στέφανος Μάνος είναι ο μοναδικός πολιτικός που υπηρέτησε ενεργά και τα δύο κόμματα εξουσίας, την στιγμή μάλιστα της παντοδυναμίας τους! Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «Τοτέμ» του δικομματισμού, ως η ενσάρκωση των επιτυχημένων πολιτικών που οδήγησε την χώρα στην αποθέωση του ΔΝΤ! Αντί να αμφιταλαντεύεστε λοιπόν μεταξύ των «δύο», ψηφίστε τον τρίτο τον μακρύτερο (χρονικά) δρόμο που εκφράζει ο Στέφανος Μάνος με τις δεκαετίες του στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Σημιτσοτακισμού!

Εάν όμως σας αρέσει το αχαλίνωτο σεξ, τα ναρκωτικά και η αυλή του Ξέρξη, εάν ταυτίζεστε πιό πολύ με τον μερακλή Εφιάλτη αντί του βαρετού Λεωνίδα και δεν έχετε πειστεί ότι ο «σοβαρός» Στεφανος Μάνος μπορεί να μετατρέψει την χώρα στο μπουρδέλο που ονειρεύεστε, μην ανησυχείτε! Ο Στέφανος Μάνος αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Βαλιανάτο και τους φιλελεύθερους! Ένα δίδυμο φωτιά που θα αποτελούσε μεγαλύτερη ονείρωξη του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ακόμα και από 30 βρέφη ελληνικής καταγωγής γδαρμένα από τον μάστορα Τοπάλ!

Παραθέτω αυτούσια μία γεύση Δράσης από τα «ΠαραρΤΟΥάγουδα«:

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συμβουλεύει τον Γιώργο Παπανδρέου για «Μακεδονία», «Τούρκους», κοκαΐνη και έκστασυ – ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: O Γρηγόρης Βαλλιανάτος σύμβουλος Μακεδονίας του Γιώργου Παπανδρέου

 

Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κύριος Γιώργος Παπανδρέου, εκτιμώντας τις θέσεις του κυρίου Γρηγόρη Βαλλιανάτου (του Παρατηρητήριου) για τα Σκόπια τον προσέλαβε ως σύμβουλο Μακεδονίας, με την σύμφωνη γνώμη του Εκτελεστικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής.

Συνεκτιμώντας τις θέσεις του για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που ονομάζει «τουρκική μειονότητα» και τις θέσεις του για τα κατεχόμενα της Κύπρου, μήπως σκέπτεται να τον oρίσει και στην θέση του συμβούλου του κυρίου Ανδρέα Λοβέρδου για όλα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής;

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΦΗΝΑ μεταξύ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ: O Γρηγόρης Βαλλιανάτος πρόεδρος Οργανισμού Απεξάρτησης

 

Για την περίπτωση που ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος πατήσει πόδι και αρνηθεί να δεχθεί ως σύμβουλό του τον κύριο Γρηγόρη Βαλλιανάτο, προτείνουμε να δοθεί στον δεύτερο η προεδρία του Οργανισμού Απεξάρτησης από τα Ναρκωτικά.

Στη θέση αυτή προβλέπεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία, καθόσον θα καθησυχάζει τον κάθε προσερχόμενο που επιθυμεί να απεξαρτηθεί, επαναλαμβάνοντας την γνωστή θέση του, όπως την ανέπτυξε και στις 28 Απριλίου 2007, κατά την ομιλία του στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας: «Η κοκαΐνη και το έκστασυ δεν είναι ναρκωτικά. Μη λες αστεία πράγματα». Θα μπορούσε μάλιστα να εισηγηθεί στο φίλο του να ενισχύουν οικονομικώς τους προσερχόμενους με ΕΚΚΕ (επίδομα κοκαΐνης και έκστασυ), ώστε να μπορούν να τα προμηθεύονται ανελλιπώς και να καθησυχάζουν τον φόβο τους ότι είναι εξαρτημένοι. Άκρως πρωτοποριακό για ένα κόμμα.

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ;;;

 

Μακεδονία, Θράκη, Ανατολική Στερεά, Πελοπόννησος…

Image Hosted by ImageShack.us

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Ο σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, είναι διαβασμένος. Πτυχιούχος Μακεδονιολόγος.

Από το δελτίο του ΕΧΤRA CHANNEL με τον Γιάννη Παπαγιάννη:

– Από πού γνωρίζετε κύριε Βαλλιανάτε ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα;

– Aπό βιβλία που διαβάζω. Το διαβάζω στα βιβλία και το αναπαράγω.

(Nαι, κι εγώ έχω διαβάσει στα μίκυ μάους ότι υπάρχει η μειονότητα της Λιμνούπολης. ) – (πάλι καλά που δεν το διαβάζει στο φλυτζάνι)

Θα μας στείλει αδιάβαστους με τέτοια μόρφωση. Να τον πάρουν ισόβιο σύμβουλο στο Υπουργείο Παιδείας. Να διαβάζει βιβλία και να τα αναπαράγει. Ο λαός απαιτεί.

Kύριε Παπανδρέου, πόσα του δίνετε από το ταμείο του Πασόκ για να διαβάζει βιβλία και να τα αναπαράγει; Kι εσάς μέσα από βιβλία σάς συμβουλεύει; Ή από μόνος του με όσα μαθαίνει από το …Ελσίνκι;

Γνωρίζετε ότι συμμετέχει στην ΜΚΟ με το βαρύγδουπο όνομα Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι που χρηματοδοτείται από φιλοσκοπιανές οργανώσεις και στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων εκόπτετο για την «μακεδονική μειονότητα» και την ονομασία «Μακεδονία» για τη FYROM;

Οι ψηφοφόροι σας το γνωρίζουν;
H δική σας θέση για τα ζητήματα που πρόβαλε ως σύμβουλός σας ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος του Παρατηρητήριου ποια είναι;

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤETAΡΤΟ: Πρώην φωτομοντέλο ο νέος σύμβουλος Μακεδονίας (σόρρυ, επικοινωνίας) του Γιώργου Παπανδρέου;;;

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

 

Oι φωτογραφίες είναι από περιοδικό Flash (Mάρτιος 1994)
Αναδημοσίευση από το καλό, ιστορικό gay blog
Oμάδα G

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΜΠΤΟ: Ένας σύμβουλος για όλες τις εποχές του Γιώργου Παπανδρέου

Υπουργός Παιδείας; Σύμβουλος ο Βαλλιανάτος του Παρατηρητήριου

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Σύμβουλος ο Βαλλιανάτος του Παρατηρητήριου

Ποια είναι άραγε τα τυπικά προσόντα του Βαλλιανάτου που τον καθιστούν κατάλληλο και για σύμβουλο Υπουργού Παιδείας και για Σύμβουλο Επικοινωνίας του Προέδρου του Πασόκ; Mήπως έχει πτυχίου Συμβούλου Παντός Καιρού;

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΤΟ: ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΕΠΣΕ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ILGA… κι όλα μπερδεύονται γλυκά

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Γ.Βαλλιανάτος του Παρατηρητήριου, το οποίο, κάτω από προσχηματικούς(;) σκοπούς, μεθοδεύει (και) άλλες επιδιώξεις. Ονομάζει την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως «τουρκική μειονότητα», προωθεί τα σκοπιανά αιτήματα κόντρα στις επίσημες θέσεις του ελληνικού κράτους, δυναμιτίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τις προσπάθειες του υπουργείου Εξωτερικών, χρηματοδοτείται από σκοπιανές οργανώσεις, αναγνωρίζει «μακεδονική» μειονότητα που δεν αναγνωρίζει το ελληνικό κράτος, ούτε κάποια άλλη συνθήκη. Και με την αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων, αντλώντας δυναμική από τους έλληνες ομοφυλόφιλους πολίτες που αγωνιούν για τα δικαιώματά τους, έχει εισχωρήσει σε ελληνική ομοφυλοφιλική οργάνωση που είναι μέλος μιας ευρωπαϊκής οργάνωσης η οποία ονομάζει την βόρεια κατεχόμενη Κύπρο, ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», όπως παρατήρησε και, προς τιμήν του, δεν απέκρυψε το Απέναντι Πεζοδρόμιο. Και όταν έθεσε το ζήτημα, ο, κατά τα άλλα, λαλίστατος, και παρών στα σχόλια, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, υπεξέφυγε της ουσίας και πρότεινε να καταθέσει τις σκέψεις του «για το πικάντικο θέμα της πορνείας και της τσόντας«.

Να τον χαίρεστε τον σύμβουλό σας κύριε Γιώργο Παπανδρέου!

= ΚΕΦΑΛΑΙΟ TEΛΕΥΤΑΙΟ: Ξουτ, γιατί μας πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες

 

Μόλις μετά από 23 χρόνια γνωριμίας, κατάλαβε ποιες είναι οι απόψεις του συνεργάτη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ο Γιώργος Παπανδρέου. Τότε διαπίστωσε ότι δεν του άρεσαν και τον …ξαπόστειλε. Στο συνέδριο, βέβαια, του ΠΑ.ΣΟ.Κ, πρέπει να ήταν απών αφού δεν άκουσε τη «φωνή του Παρατηρητηρίου», δεν άκουσε τον σύμβουλό του να λέει για την «τουρκική» και την «μακεδονική» μειονότητα: Βαλλιανάτος: «Οι συμπολίτες μας της μειονότητας που θεωρούν ότι είναι τουρκικής εθνότητας ζήτησαν να έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται έτσι, το ίδιο και οι συμπολίτες μας Μακεδόνες» Ούτε οι άλλοι που σήμερα «απορούν» άκουσαν κάτι. Φαίνεται πως ο ήχος των συνεδρίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μεταδίδεται με ταχύτητα χελώνας. Και φτάνει στ’ αυτιά τους μετά από πολλούς μήνες. Πολύ αργότερα από όσο κάνουν να μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά των ψηφοφόρων του.

Συμπέρασμα: Αν σου πεθάνει το σκυλί, μια ρουκέτα εδώ:

66 σκέψεις σχετικά με το “Έπος Στέφανου Μάνου η συνεργασία με Γ. Βαλλιανάτο: Αν σου πεθάνει το σκυλί, μια ρουκέτα εδώ! (*)”

   1. Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
    2011/01/30
    Ο λόγος για τον οποίο ο κονφερασιέ και μποντιμπιλντεράς Καρατζα-Fuhrer έκοψε τον πρώην υπαρχηγό της ναζιστοσυμμορίας της χρυσής αυγής και εκδότη του χουντικού “Ελεύθερου Κόσμου”, Δημήτρη Ζαφειρόπουλο από τις λίστες υποψηφίων βουλευτών (καρατζα-φύρειες λίστες!!!) στις εκλογές του 2009, ήταν, όπως θυμόμαστε, οι απειλές της χρυσής αυγής, πως θα έβγαζαν στη φόρα κάποιες φωτογραφίες του Ζαφειρόπουλου, που ένας Θεός ξέρει τι έδειχναν.
    Ξέρει, όμως τι έδειχναν, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης -είναι βέβαιον αυτό. Είχε πει ότι έλαβε ένα πακέτο με φωτογραφίες του Ζαφειρόπουλου. Υπάρχει μια υποψία για το τι μπορεί να έδειχναν οι φωτογραφίες.
    Ενας άλλος υπαρχηγός της χρυσής αυγή, εκείνη την εποχή, ο Χάρης Κουσουμβρής, “διαφώνησε” (έτσι είπαν, εγώ δεν το πιστεύω -οι λόγοι είναι άλλοι), και αποχώρησε από την ναζιστοσυμμορία.
    [Ο Κουσουμβρής έχει ένα πολύ μακρύ μητρώο με μαχαιρώματα, σωματικές βλάβες, ξυλοδαρμούς, ένοπλες ληστείες, κλοπές, με εντάλματα και «καταζητείται», με δίκες («πολιτικές»!) την μια πάνω στην άλλη, με όλον τον ποινικό κώδικα, εντέλει, και με μπες-βγες σε σωφρονιστικά ιδρύματα].
    Εγραψε, λοιπόν, ένα βιβλίο με τίτλο “Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής”, το 2004, στο οποίο τσουρουφλίζει το Μιχαλολιάκο, τον Ζαφειρόπουλο (τότε ήταν στην οργάνωση), τον Παναγιώταρο, και όλους τους άλλους στην ηγεσία της ΧΑ. Ολα τα άπλυτα στη φόρα. Με πολλά δικαστικά έγγραφα, αστυνομικές αναφορές, δικογραφίες και άλλα πολλά ωραία και πανέμορφα, που πάνε πίσω μέχρι τη μεταπολίτευση και τη χούντα, και όλο το μεταξύ διάστημα. Είναι ένα αριστούργημα!! Το ίδιο αποκαλυπτικός είναι ο Κουσουμβρής και σε μια συνέντευξή του στον “Ταχυδρόμο” την ίδια περίοδο.
    Στο βιβλίο, λοιπόν, λέει ο Κουσουμβρής, ότι, όταν διοργάνωσαν μια “εθνικιστική κατασκήνωση“, για 4η συνεχόμενη χρονιά, τον Ιούνιο του 2002, νομίζω, στην Μεγαλόπολη στην Πελοπόννησο, για να τιμήσουν με την ευκαιρία και την πηγάδα του Μελιγαλά. ο Ζαφειρόπουλος, αντί να είναι παρών στην κατασκήνωση, και να εποπτεύει τους “νέους εθνικοσοσιαλιστές πολεμιστές” του (ναζιστικού) Ηλιου και του αιώνιου συμβόλου, δηλαδή του λύκου, και αντί να κάνει “εκπαίδευση” (αρχαιοελληνικού τύπου, υποπτεύομαι), και, τέλος πάντων, αντί να σκεί τα καθήκοντα και την “υπηρεσία” του, αυτός, ο Ζαφειρόπουλος, αφού “όρκισε” στα γρήγορα τα νέα δόκιμα μέλη, πήγε μαζί με κάτι άλλους σε ένα σκυλάδικο, (μιλάμε ήταν μόνον άντρες και δη οπαδοί του εθνικοσοσιαλιστικού αρχειοελληνικού κάλλους), και στο κέντρο που πήγαν, ήπιαν, γλέντησαν, πούλησαν τσαμπουκά, και στο τέλος επιδόθηκαν σε “ανατολίτικα λικνίσματα και όχι μόνον“, σύμφωνα με τον Κουσουμβρή, πάντα.
    Και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Ο Κουσουμβρής τα είχε πάρει στο κρανίο με τα λάγνα νταχ-ντι-ρι-ντί του Ζαφειρόπουλου, λέει, με τα αδελφίστικα τσιφτετέλια, με τους καρσιλαμάδες και τις λάγνες χορευτικές φιγούρες του Ζαφ, (θα γνωρίζετε ασφαλώς τις μελέτες και τον κρυφό ομοερωτισμό και την φιλομοφυλία των ναζιστών). Και τρελλαινόταν περισσότερο, γιατί έβλεπε ότι ο Μιχαλολιάκος προωθούσε στην ηγεσία της συμμορίας τον Ζαφειρόπουλο, που διέθετε και μια τεράστια περιουσία, αντί για τον ίδιο τον Κουσουμβρή, ακριβώς εξαιτίας του πλούτου του Ζαφειρόπουλου..
    Ο Κουσουμβρής είχε απειλήσει τότε ότι θα έβγαζε στη φόρα όλα αυτά με τα σκυλάδικα, και όταν πήγε να κάνει νύξη στον Μιχαλολιάκο σχετικά με “ανάρμοστες συμπεριφορές” του Ζαφ και των άλλων ομαδαρχών, ο Μιχαλολιάκος τον αποπήρε.
    Ο καιρός πέρασε, ο Ζαφειρόπουλος έφυγε από την ΧΑ, αλλα οι φωτογραφίες έμειναν. Και χρησιμοποιήθηκαν την στιγμή που έκρινε ο Μιχαλολιάκος εναντίον του Ζαφειρόπουλου, που είχε και πολλές πιθανότητες να γίνει βουλευτής του ΛάΟΣ, εδώ που τα λέμε.
    Και, ευτυχώς για εμάς, θα τολμούσα να πω, διότι μας χάρισαν ένα πολύ ανάλαφρο ανάγνωσμα, με τα πεπραγμένα τους, τούτοι οι ακραιφνείς οπαδοί του “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, του “ομόγλωσσον, ομότροπον, ομόθρησκον και ομόαιμον” (που το λέει και ο ανεκδιήγητος ο Αδώνιδας), δηλαδή του “Ενας φύρερ, ένας λαός, ένα κράτος” ή κάπως έτσι, που το λέει κι ο κονφερασιέ και νέος ελευθερωτής του γένους, ο (νέος εξαδάκτυλος με το περιστέρι) Καρατζα-φύρας, ίσως με άλλα λόγια.

    Μου αρέσει!

   2. ΝΑ και ο Παυλάκης που υπερασπίζεται τον άλλο πισωγλέντη Jörg Haider
    που τον ξεμπρόστιασε η πρώην γυναίκα του …
    Από δω και κάτω

    h-tp://olympia.gr/2012/03/22/%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%85/#comment-588158

    Μου αρέσει!

   3. Ρε που πάμε ρε

    Αυτόν τον έφαγε το τραπεζικό σύστημα που έχει μοσσαντικά πλοκάμια δολοφόνων ανά τον κόσμο…
    Έφαγε πρόσφατα και έναν καθηγητή ονόματι Σταύρου ελληνοαμερικανό….
    Και οι δύο ξεμπρόστιασαν δημοσίως το παγκόσμιο σιωνιστικό τραπεζικό μαφιακό σύστημα.
    Αυτά δίνω εγώ.
    Και εσύ τι δίνεις;
    Ότι έδωσε και ο Παπανδρέου στους αφελείς έλληνες.
    Απάτη και ψέμμα.
    Uploaded by LoMak62 on Nov 11, 2011

    Στα πλαίσια της εκπομπής Ανιχνεύσεις της 9.11.11 με θέμα «Παντελής κατάρρευση. Υπάρχει ελπίς;», ο επίτιμος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Howard της Ουάσιγκτον κ. Νικόλαος Σταύρου σχολιάζει και εκτιμά τις εξελίξεις της ελληνικής κρίσης.

    Μου αρέσει!

  1. Του λογου μου το αληθες!
   Αν εχει κανεις αμφιβολια δειτε τους σ αυτη την αναρτηση.
   Τους εβαλα λιγο τυρι και δες τε τους πως τρεχουν λυσσωδως εξω απ τις τρυπες τους οι αρουραιοι του ΚΙΣ και της οβριοπρεσβειας!

   Ο Νικος Δημου λειπει να μας αφηγηθη την «δυστυχια του να εισαι ….σαγιαν»!

   ———————————————–

   Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

   Από τον Jonathan Cook.

   Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
   Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet» ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
   Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
   «Οι δικοί μας δεν θα λενε: «Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής»…. «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -«Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών».
   Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγάφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ…
   Όλο το άρθρο εδώ:
   h-tp://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

   Μου αρέσει!

 1. Οι κἰναιδοι πἀσχουν απὀ βαρειἀ ψυχασθἐνεια,επιβἀλλεται να τελοὐν υπο δικαστικἠν απαγὀρευσιν, ὀπερ σημαἰνει, μεταξὐ των ἀλλων, στἐρηση πολιτικὠν δικαιωμἀτων.

  Μου αρέσει!

  1. …….στερηση πολιτικων δικαιωματων και κρεμασμα με τσιγκελι!
   Το τσιγκελι να τους εχη μπη βαθεια στη σουφρα!

   Εδω που τα λεμε οι πουστηδες ειναι ενα απο τα τελευταια προβληματα του τοπου. Γιατι οταν εξαφανιστουν «οι ΑΛΛΟΙ» οι αδερφες ΔΕΝ θα μπορουν να τρεξουν με τις γοβιτσες τους!

   Στεφανος Μανον; Ο γνωστος της Αλλατινης;

   Μου αρέσει!

   1. Η γενετἠσια διαστροφἠ , κληρονομικἠ ἠ επιγενὀμενη, χαρακτηρἰζεται απο την ψυχιατρικἠ σαν βαρειἀ διαταραχἠ της προσωπικὀτητος. Ὀπως και νἀχει δεν εἰναι επιτρεπτἠ η συμμετοχἠ ανωμἀλων στον δημὀσιο βἰο.

    Μου αρέσει!

   2. Μετωνα ριξε μια προσεκτικη ματια εδω:
    ——————————–
    ΗΠΑ: Αναίτια επίθεση σε 78χρονο. «Σκοτώστε τον λευκό»!

    Ήταν έξι εναντίον ενός.

    Έξι «νεαρά άτομα» – ο νεότερος 11 ετών, και ο μεγαλύτερος 17 – γρονθοκόπησαν τον 78χρονο Dallas Watts από το Ανατολικό Τολέδο.

    (σχ. ΚΟ: στις ΗΠΑ αποφεύγεται να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά στο χρώμα του δέρματος του θύτη, όταν πρόκειται για έγχρωμους και ο συνηθισμένος όρος είναι «νεαρά άτομα»).

    Ο κ. Watts, πήγαινε στο σπίτι του περπατώντας στην Starr Avenue περίπου στις 16:45 το Σάββατο, όταν τα αγόρια τον πλησίασαν.

    Ένα έδειξε τον κ. Watts και είπε, «ρίχτε τον κάτω», αφηγήθηκε το θύμα σε μια συνέντευξη τη Δευτέρα.

    Ο κ. Watts, που κουβαλούσε δύο μικρές τσάντες, κοίταξε τους νεαρούς και είπε, «Γιατί μου επιτίθεστε;» Και η απάντηση ήταν: «Θυμήσου τον Trayvon».

    Το αγόρι, πάλι, είπε στους φίλους του «ρίχτε τον κάτω».

    Η αστυνομία Τολέδο συνέλαβε δύο παιδιά – τον 11χρονο και ένα 17χρονο – για ληστεία, είπε ο αξιωματικός Sgt. Roy Kennedy.

    Την Δευτέρα διατάχθηκε η κράτησή τους στο Κέντρο Ανηλίκων της επαρχίας Lucas, δήλωσε ο εισαγγελέας, Lori Olender.

    Ο 17χρονος αντιμετωπίζει επίσης μια κατηγορία για εγκληματική επίθεση με πυροβολισμούς, καθώς πυροβόλησε τον 24χρονο Mark Bolling, στο μπλοκ 600 της οδού Leonard στο Ανατολικό Τολέδο στις 18 Μαρτίου.

    Ο κ. Watts είπε ένα από τα αγόρια του έριξε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού κατά τη διάρκεια του περιστατικού του Σαββάτου, ρίχνοντας το θύμα στο έδαφος.

    Όταν σηκώθηκε από το έδαφος, ένα από τα αγόρια τον κλώτσησε στο στήθος και τον ξαναέριξε κάτω.

    Ένα άλλο αγόρι, έβαλε το πόδι του στο πίσω μέρος του λαιμού του θύματος, και ένα άλλο φώναξε «σκοτώστε τον!».

    Ενώ ο κ. Watts, ήταν κάτω τα αγόρια τον κλωτσούσαν ξανά και ξανά, φωνάζοντας, «Ρίχτε στον λευκό [άνθρωπο]. Αυτό είναι για τον Trayvon … Ο Trayvon ζει λευκέ. Σκοτώστε αυτόν τον λευκό», σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

    Τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή όταν ένας άνδρας τους φώναξε, σύμφωνα με την έκθεση.

    Ο κ. Watts, θεωρεί την επίθεση ως «αντίποινα» για το θάνατο του 17χρονου Trayvon Martin, ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον ισπανόφωνο George Zimmerman (που τα media παρουσίασαν ως «λευκό»), στο Sanford της Φλόριντα, στις 26 Φεβρουαρίου. Ο Zimmerman δήλωσε ότι πυροβόλησε βρισκόμενος σε αυτοάμυνα και δεν τους έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία.

    Η επίθεση σημειώθηκε λίγες μόνο ώρες μετά το τέλος μιας διαδήλωσης υποστήριξης της οικογένειας Μάρτιν, κοντά στον Κτίριο Τζορτζ Μάρσαλ.

    Ο κ. Watts, είπε ότι ποτέ δεν επέτρεψε να υπάρχουν όπλα στο σπίτι το και ότι, όταν τα τέσσερα παιδιά του ήταν μικρά δεν τα άφηνε να παίξουν «κλέφτες και αστυνόμους, ή καουμπόηδες και Ινδιάνους.»

    Ο κ. Watts, πολέμησε στο Βιετνάμ και δεν ήθελε άλλα όπλα. Όχι άλλοι σκοτωμοί έλεγε.

    Αλλά τώρα, ο κ. Watts λέει ότι σχεδιάζει να αγοράσει ένα όπλο και να πάρει άδεια.

    «Αυτό που συνέβη σε μένα … εδώ κάτω στη γωνία, άλλαξε την άποψή μου για την ανθρωπότητα», είπε ο κ. Watts.

    Μου αρέσει!

   3. Ο Βαλιανατος δεν ειναι αυτος που ειπε σε συνεντευξη,πως την εποχη που ηταν στο Λονδινο ηταν συνοδος ,κοινως πορνη,δια να δη πως ειναι;Κανω λαθος;

    Μου αρέσει!

   4. Για τους μη προχωρημενους επισκεπτες του Ολυμπια

    Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή’ «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet» ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    «Οι δικοί μας δεν θα λενε: «Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής»…. «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -«Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών».
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ‘Μεγάφωνο’ που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. – (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το ‘ύποπτο χώρο’ του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ…
    Όλο το άρθρο εδώ:
    h-tp://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    Μου αρέσει!

   5. Αντισιμητης Πανούσης:

    Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα

    σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι ναζί σιωνιστές

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;

    Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οι αμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
    Ναζίσιωνιστές θα πεθάνουν αγάμητοι «γελια» φιδάκια

    Μου αρέσει!

   6. h-tp://topontiki.gr/article/18351
    Ποντίκι » ΕΛΛΑΔΑ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ

    (ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ “Π” ΣΤΙΣ 15-06-11)
    3 ΣΧΟΛΙΑ
    ________________________________________
    Ο Φύρερ και οι… άλλοι
    Ευτυχώς για την αστυνομία, εκτός από τα δικά της think tanks, που δεν βρήκαν για τη συγκεκριμένη περίπτωση χρόνο και ουσία για να καταναλώσουν, υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες οι «απο¬θήκες» στοιχείων των εφημερίδων αλ¬λά και όσων αριστερών οργανώσεων, είτε αποσπασματικά είτε πιο συστημα¬τικά, καταγράφουν και χαρτογραφούν, πέρα από τις πολιτικού χαρακτήρα νο¬μότυπες εκδηλώσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, και τις άλλες, τις πολύ πιο εξτρεμιστικές.
    Άλλωστε ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει κάποιος εναλλακτικούς τρόπους συγκέντρωσης πληροφοριών, ακόμη κι αν η άντλησή τους προέρχεται από ανοιχτές πηγές. Πώς το είχε πει ο Σόλων ο Αθηναίος; Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Και κατά τον Παπουτσή, που δι¬έγνωσε έλλειμμα δημοκρατίας, παρά τα 37 χρόνια που διανύθηκαν από τη μεταπολίτευση, η αστυνομία τώρα, με¬τά τις δικές του παραινέσεις, άρχισε να κάνει τα πρώτα βήματα προς την κα¬τεύθυνση του εκδημοκρατισμού. Συνεπώς, έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.
    Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη σύντομη ιστορική περιήγηση με τους… αγέχο¬ρους του νεοναζιστικού σιναφιού. Και να δούμε αυτούς που κατηγορήθηκαν, είτε πριν από τη σύνταξη του καταστα¬τικού… χάρτη δικαιωμάτων του νεοφα¬σίστα είτε μετά το 1993, όπου η Χρυσή Αυγή έκανε τα πρώτα… σκιρτήματά της στη σκιά του ιδεολογικού σκότους.
    Για ευνόητους λόγους η αναφορά σε ονόματα γίνεται με τα αρχικά τους, όμως σε καμία περίπτωση τα γεγονότα που περιγράφονται – όπως βλέπουμε στην εισαγωγή ή στον επίλογο ταινιών – δεν είναι φανταστικά. Δυστυχώς.
    Ο επικεφαλής
    Το Νούμερο 1 είναι… 1 διαχρονικά και δεν αλλάζει. Γι’ αυτόν θα κάνουμε μια εξαίρεση. Δεν έχει άλλωστε νόημα και αξία, όταν αναφέρεσαι στον Φύρερ (ηγέτη, καθοδηγητή στα γερμανικά) του ελληνικού νεοναζισμού, να καλύ¬ψεις σε αποχρώσες σκιές το όνομα του γενικού γραμματέα της οργάνωσης Νί¬κου Μιχαλολιάκου. Του ανθρώπου που κατάφερε να εκλεγεί μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ως δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας.
    1)Ο Μιχαλολιάκος, λοιπόν, δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει και να διαδη¬λώνει ακόμη και μέσα στο δημαρχείο της πόλης, που ανά τους αιώνες αποτε¬λεί σύμβολο της Δημοκρατίας, την ιερή προσήλωσή του στα μαύρα ιδεώδη που αντιπροσωπεύει ο ιδεοληπτικός σκοτα¬δισμός ενός ναζιστικού χαιρετισμού.
    Υπήρξε ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής. Τον Δεκέμβριο του 1976 είχε συλληφθεί ωστόσο και κατηγορηθεί για συμμετοχή στην επίθεση σε δημοσιογράφους κατά την κηδεία του βασανιστή της χούντας Μάλιου. Συλλαμβάνεται και κατηγορεί¬ται εκ νέου τον Ιούλιο του 1978, αυτή τη φορά ως μέλος ακροδεξιάς τρομοκρα¬τικής ομάδας βομβιστών και τον Οκτώ¬βριο του 1979 καταδικάζεται για κατο¬χή όπλων και εκρηκτικών. Στη φυλακή λέγεται πως είχε έρθει σε επαφή με τους πρωτεργάτες της χούντας.
    Μαύρη είναι η… «νύχτα»
    2) Το πιο πρόσφατο και χτυπητό πα¬ράδειγμα ενός ταραχοποιού πολι¬τευτή της οργάνωσης αποτελεί ο Χρή¬στος Ρ. Υπήρξε υποψήφιος περιφερει¬άρχης και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής το 2010 στη Δυτική Ελ¬λάδα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Έχει κατηγορηθεί μεταξύ άλλων ως μπράβος, για συμβόλαια θα¬νάτου ή για διευκόλυνση εκπλήρωσης από άλλους τέτοιων κοντράτων, ενώ πρόσφατα προφυλακίστηκε για υπόθε¬ση διπλής δολοφονίας.
    ♦ Τον Ιούνιο του 2009 παίρνει άδεια λειτουργίας ενός μπαρ στην ταραγμένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μά¬λιστα το συγκεκριμένο στέκι παρουσιάζεται ως ορμητήριο των Frei corps, που σε συχνά χρονικά διαστήματα εξαπο¬λύουν επιθέσεις.
    ♦ Τον Φεβρουάριο του 2010, το ίδιο μάλιστα βράδυ που ακολούθησε ένα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, πιάστη¬κε επ’ αυτοφώρω με όπλο το οποίο προσπάθησε να κρύψει στο μαγαζί του, μαζί με μια στοίβα από ναζιστικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε «έρευνα» στα γραφεία της Χρυσής Αυ¬γής, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ανήκει στην «Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντε¬λεήμονα», τους οποίους, όπως είδαμε, επιχείρησε ο Παπουτσής να καταστή¬σει συνομιλητές του, αλλά δεν βρήκε… ευήκοα ώτα!
    Η περίπτωση «Περίανδρου»
    3)Ο Αντώνης Α., γνωστός και ως «Πε¬ρίανδρος» από το όνομα του Κορίν¬θιου τυράννου, υπήρξε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής τη δεκαετία του 1990 κι εμφανίζεται να οργανώνει και να συμ¬μετέχει στη δολοφονική επίθεση εις βάρος τριών νεαρών ακριβώς απέναντι από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 16 Ιουνίου του 1998.
    Οι… «καταδρομείς» βάζουν στόχο τους φοιτητές Δημήτρη Κουσουρή, Γι¬άννη Καραμπατσόλη και Ηλία Φωτιά¬δη, τους οποίους επιχειρούν να περι¬κυκλώσουν. Άρχισαν κινούνται απει¬λητικά κατά πάνω τους, δείχνοντας τον Κουσουρή και φωνάζοντας «Αυτός είναι!». Οι Καραμπατσόλης και Φωτιά¬δης καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά τον Κουσουρή τον εγκλωβίζουν και τον χτυπούν ανελέητα με ρόπαλα στο κε¬φάλι. Τον εγκαταλείπουν μόνο όταν τον βλέπουν να πέφτει κάτω και να παρα¬μένει ακίνητος!
    Ο Κουσουρής, γραμματέας τότε της Οργάνωσης Σπουδάζουσας της Νεο¬λαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ, ήταν στα δικαστήρια για μία υπόθεση σχετική με το ΑΣΕΠ, που όμως συμπίπτει χρονικά με τη δίκη πέντε μελών της Χρυσής Αυ¬γής για μία άλλη αιματηρή επίθεση σε μέλη της τότε ΟΣΕ (μετέπειτα ΣΕΚ) στη Φωκίωνος Νέγρη περίπου δύο χρόνια νωρίτερα (6 Μαρτίου 1996).
    Ο «Περίανδρος», ύστερα απ’ αυτή την επίθεση, κρυβόταν για 7 ολόκληρα χρόνια. Παρουσιάστηκε και παραδόθη¬κε στις… διωκτικές αρχές τον Σεπτέμβριο του 2005 και προφυλακίστηκε για να δικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2006. Βαρύνουσα σημασία στη δίκη που ακο¬λούθησε είχε η κατάθεση του Χρήστου Γεωργόπουλου, του γιατρού που χει¬ρούργησε τον Δ. Κουσουρή το βράδυ της επίθεσης:
    «Τον χειρούργησα το ίδιο βράδυ για¬τί δεν είχε πολύ χρόνο. Θα πέθαινε, σώθηκε γιατί ήταν νεαρός οργανισμός. Τα χτυπήματα στο κρανίο ήταν πολλαπλά, είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια βία. Η δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε ισούνταν με αυτά που ασκούμε σε τριάντα εκα¬τοστά τσιμέντο για να σπάσει! Όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι», είπε χα¬ρακτηριστικά.
    Ο βασικός κατηγορούμενος καταδι¬κάστηκε σε κάθειρξη 21 ετών, τα οποία στο εφετείο κατέπεσαν στα 12. Σύμφωνα με τα «Νέα» στις 17 Μαρτίου του 2004, «η ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. που συστήθηκε για τη σύλληψή του ενόσω φυγοδικούσε σκόνταψε στις διασυν¬δέσεις της ‘‘Χρυσής Αυγής’’ και του ίδι¬ου του «Περίανδρου» με αξιωματικούς του Σώματος».
    Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, που ουδέποτε διαψεύστηκε, τα απόρρη¬τα έγγραφα της ειδικής αυτής ομάδας αποκάλυπταν πως «η Αστυνομία προμήθευε στους Χρυσαυγίτες ασυρμά¬τους και κλομπ στις μαζικές διαδηλώσεις, στις επετείους του Πολυτεχνείου και σε εκδηλώσεις του ‘‘αριστερίστικου και αναρχικού χώρου’’, για να εμφανί¬ζονται ως αγανακτισμένοι πολίτες και να προκαλούν επεισόδια».
    «Πρωτοφανής ασυλία»!
    4) Σ’ αυτή τη θέση τοποθετούνται από κοινού οι Δημήτρης Ζ. και Χάρης Κ. Πρόκειται για δύο πρωτοκλασάτα στε¬λέχη της οργάνωσης κι εκ των πρωτοπαλίκαρων τότε του Φύρερ, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί σε έναν χρόνο με αναστολή για την επίθεση στις 6 Μαρ¬τίου του 1996 στη Φωκίωνος Νέγρη σε βάρος μελών της αριστερίστικης οργά¬νωσης ΟΣΕ και μετέπειτα ΣΕΚ.
    Λίγα χρόνια αργότερα, ο Χάρης Κ. καταδικάζεται σε 4 χρόνια φυλακή για ληστεία του πρακτορείου διανο¬μής εφημερίδων «Άργος» στην Καλα¬μάτα και οδηγείται στη φυλακή. Εμφα¬νώς μεταμελημένος, θ’ αποσχιστεί από το… «Κόμμα» μετά τη φυλακή και θα γράψει ένα βιβλίο, στο πλαίσιο της έκ¬δοσης του οποίου δίνει αρκετές συνε¬ντεύξεις. Σ’ αυτές, μεταξύ πολλών άλ¬λων, αποκαλύπτει ότι:
    «Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει φιλοφασιστικό κόμμα που να απολαμβάνει την ασυλία που έχει η Χρυσή Αυ¬γή από το ελληνικό κράτος… Ξέρω ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωε¬κλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος… Όταν το κράτος δεν θέλει να εμπλακεί σε συμπλοκές με τους αναρχικούς, ου¬σιαστικά μάς χρησιμοποιεί προκαλώ¬ντας μεταξύ μας συγκρούσεις.
    Η αστυνομία, για παράδειγμα, πολ¬λές φορές έπαιξε ένα περίεργο παι¬χνίδι. Με εμάς τηρούσαν μια στάση συμπάθειας. Ήταν φιλικοί, θα έλεγα, τις περισσότερες φορές. Μας έβλε¬παν να χτυπιόμαστε με τους άλλους και δεν έκαναν τίποτα… Στις πορείες είχαμε μαχαίρια, κλομπ, ξυράφια. Τις ασπίδες τις φτιάξαμε με μερικούς συ¬ναγωνιστές» («Ταχυδρόμος», 27.3.04 και 23.4.05). Ο Δημήτρης Ζ. θα βγει από τη Χρυσή Αυγή και θα επιχειρήσει να εκλεγεί βουλευτής στις τελευταίες εκλογές ως υποψήφιος του ΛΑΟΣ, κό¬βεται όμως την τελευταία στιγμή από τον Καρατζαφέρη.
    Επιθέσεις κατά συρροή
    5) Παναγιώτης Ρ., γνωστός και ως «Πόρκυ». Κατηγορήθηκε για επί¬θεση με μαχαίρι στο Μοναστηράκι στις 19 Οκτωβρίου 2005. Όπως διαβάζου¬με στα ρεπορτάζ της εποχής:
    «Στις 19 Οκτωβρίου 2005 τραμπούκοι νεοναζί, ένας εκ των οποίων είναι ο Π.Ρ., γνωστός με το ψευδώνυμο «Πόρκυ», μαχαίρωσαν δύο αδέλφια. Ο Ρ. χτύπησε τον μικρότερο αδερφό δίνο¬ντάς του 13 (!) μαχαιριές, εκ των οποί¬ων η μία στον αυχένα και η άλλη δίπλα στο αυτί, προκαλώντας του σοβαρότα¬το εγκεφαλικό τραύμα. Νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με κίνδυ¬νο να χάσει τη ζωή του. Ο λόγος για τον οποίο ο νεοναζί χτύπησε το νεαρό φοι¬τητή ήταν γιατί ο τελευταίος φορούσε μια αντιφασιστική κονκάρδα.
    Ο Ρ. καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, με δό¬λο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε 21 χρόνια και 3 μήνες φυλακή και οδηγή¬θηκε στις φυλακές (17 στο εφετείο). Πέντε χρόνια νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2000, ο Ρ. είχε συμμετάσχει και ήταν κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του σε άλλες επιθέσεις στην Πλ. Κυψέλης και το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο, για τις οποίες επίσης καταδικάστηκε εκ των υστέρων, αφού είχε οδηγηθεί στη φυλακή».
    Ύστερα…
    έγινε αστυνομικός
    6 Γιάννης Α. Καταδικάστηκε τον Φε¬βρουάριο του 2008 σε έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή, ποινή που επα¬ναβεβαιώθηκε και στο εφετείο. Ο νεοναζί ομαδάρχης της «Χρυσής Αυγής» καταδικάστηκε για την επίθεση στην οποία φέρεται ότι συμμετείχε και κα¬θοδήγησε ενάντια σε μέλη του ΣΕΚ που το καλοκαίρι του 2000 προπαγάνδιζαν με αφισοκόλληση αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Κυψέλη.
    Ο Α., λίγο μετά την επίθεση, προσε¬λήφθη στην… αστυνομία μέσω ΑΣΕΠ σε διαγωνισμό για ειδικούς φρουρούς, εγείροντας δικαιολογημένα ερωτήμα¬τα για την ποιότητα των στοιχείων και των παραστατικών που προσκόμισε, δεδομένου ότι απαιτείται λευκό ποινι¬κό μητρώο. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, του 2000, υποδείχτηκε ως επικεφαλής του frei corps που εκδήλωσε την επίθεση στο Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο, για την οποία επίσης έχει καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκιση πρωτόδικα! Συνεργάτης του σε αυτές τις επιθέσεις κατά το κατηγορητήριο ήταν και ο «Πόρκυ». Ο Α. εξακολουθεί να… προσφέρει τις «καλές» του υπηρεσίες στο… άσπιλο από νεοφασιστικές επιρροές σώμα της αστυνομίας και οι πληροφορίες τον φέ¬ρουν να ανήκει στο δυναμικό τμήματος των νοτίων προαστίων.
    Οι «ορφανές» επιθέσεις
    Παρότι είδαμε πώς συνδέονται μέσω των δικογραφιών οι πρω¬τεργάτες με τα γεγονότα, δεν είναι μόνο ο βίος και η πολιτεία των έξι – εφτά «οπλαρχηγών» και πρωτο¬παλίκαρων που γράφουν διαχρονικά την ιστορία βίας και αίματος του νεο¬ναζιστικού μορφώματος.
    Αυτές οι συγκεκριμένες επιθέσεις, οι οποίες έφτασαν με κάποιον τρόπο και στη Δικαιοσύνη, είναι σταγόνα στον ωκεανό του μισανθρωπισμού και της μισαλλοδοξίας και ταυτίστηκαν με φαιόχρωμους πρωταγωνιστές επειδή ακριβώς τα θύματα μπόρεσαν ν’ ανα¬γνωρίσουν έναν ή περισσότερους από τους παραλίγο δήμιους.
    Οι επιθέσεις αυτές είναι δυστυχώς εκατοντάδες. Η τελευταία χρονολο¬γικά είναι η σφαγή με μαχαίρια του Μπαγκλαντεσιανού μετανάστη στα Κάτω Πατήσια λίγες μόνον ώρες μετά την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη έξω από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου.
    Η Χρυσή Αυγή βέβαια δεν την απο¬δέχεται, αλλά δικά της μέλη απαθανατίστηκαν να χτυπούν ατυχείς πρόσφυ¬γες στο πογκρόμ που εξαπέλυσαν υπό την αστυνομική ανοχή (αυτό δα έλει¬πε) στο κέντρο της Αθήνας. Επίσης τα ενυπόγραφα συνθήματα στην Ηπεί¬ρου και Γ Σεπτεμβρίου μαρτυρούν διαφορετικά την πραγματικότητα από τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής.
    Κι επειδή, όπως είδαμε, η αστυνο¬μία και οι αρμόδιες επί τούτου υπη¬ρεσίες της αναλίσκονται σε φιλολο¬γικού χαρακτήρα πονήματα περί των εκδηλώσεων που διοργανώνει είτε συμμετέχει το αμάλγαμα του νεονα¬ζισμού στην Ελλάδα, αναγκαστήκαμε ν’ ανατρέξουμε σε διάφορα ρεπορτάζ διαφορετικών περιόδων που δεν δια¬ψεύστηκαν.
    Η ενέδρα
    24 Ιανουαρίου 1998: Εξαπολύεται επίθεση στον τότε 34χρονο Αλέξη Καλοφωλιά, μεταφραστή και μέλος του γνωστού μουσικού συγκροτήμα¬τος Last Drive . Η ενέδρα στήνεται στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρί¬ου και Χαλκοκονδύλη, την ώρα που ο καλλιτέχνης πήγαινε σε στάση επι¬βίβασης λεωφορείων στην πλατεία Κάνιγγος. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις άγνωστους, οι οποίοι, πριν προ¬λάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι.
    Δοκίμασε να ξεφύγει καταφεύγο¬ντας στην είσοδο ενός καταστήματος. Τον ακολούθησαν κι εκεί, τον έπιασαν κι άρχισαν να χτυπούν το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο. Όταν η υπάλληλος του καταστήματος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, οι επιτιθέμενοι άφησαν το αιμόφυρτο θύμα τους για να καταφύ¬γουν τρέχοντας σε πολυκατοικία της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 19. Εκεί ήταν τότε τα γραφεία της… Χρυσής Αυγής!
    20 Οκτωβρίου 2005: Εντοπίζονται έτοιμες προς χρήση βόμβες μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Σολωμού 74. Προηγήθηκε επίθεση αντιεξουσιαστών και κάποι¬ος από τους οχυρωμένους πυροβο¬λεί και τραυματίζει με κυνηγετικό όπλο δύο άτομα. Η επίθεση οργανώ¬θηκε μία ημέρα μετά τη δολοφονική επίθεση του «Πόρκυ» με μαχαίρι στα δύο αδέλφια στο Μοναστηράκι. Ακρι¬βώς έναν μήνα νωρίτερα εμφανίστηκε και παραδόθηκε για την επίθεση στονφοιτητή Δημήτρη Κουσουρή ο φυγόδι¬κος «Περίανδρος».
    Υπό το βάρος των γεγονότων και της κατακραυγής, ο Μιχαλολιάκος αναστέλλει τη λειτουργία της οργάνωσης τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς και ιδρύει την εναλλακτική βερσιόν της, την Πατριωτική Συμμαχία. Οι εμμο¬νές όμως παραμένουν και η επωνυμία Χρυσή Αυγή επιστρέφει… εξαγνισμέ¬νη τον Μάρτιο του 2007.
    13 Απριλίου 2006: Ενώ η Χ.Α. βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής της λειτουργίας της, αφοπλίζεται μέσα στο Πάντειο και οδηγείται στην Πρυτα¬νεία ένας φοιτητής, γιος πρώην αξιω¬ματικού της αστυνομίας. Τα όπλα του παραδίδονται στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα αξιωματικός του ένστολου σώματος ανακοινώνει στον πρύτα¬νη ότι η Χρυσή Αυγή θα επιτεθεί στο πανεπιστήμιο, όπερ κι εγένετο!
    Περίπου 20 κρανοφόροι και ροπα¬λοφόροι πέρασαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής, δίπλα από τα ΜΑΤ και χτύπησαν όποιον βρέθηκε στον δρόμο τους. Μαχαιρώνουν δύο φοιτη¬τές και μια φοιτήτρια. Ανάμεσα στους επιτιθέμενους πολλοί αναγνωρίζουν τον Δημήτρη Ζ., γ.γ. τότε της Πατριωτικής Συμμαχίας και υποψήφιο δήμαρχο στην Αθήνα.
    2 Οκτωβρίου 2009: Περίπου 10 χρόνια μετά την επίθεση στον Αλέξη Καλοφωλιά, σε χώρο και πάλι επιβί¬βασης επιβατικού κοινού σε δημόσια μέσα μεταφοράς, στήνεται ενέδρα σε μία καλλιτέχνιδα. Άτομα που μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε βάρος της τραγουδίστριας Σοφίας Παπάζογλου στον σταθμό του μετρό «Κατεχάκη».
    Όπως έγινε γνωστό από την αστυ¬νομία, η νεαρή τραγουδίστρια μόλις είχε βγει από το μετρό, όταν την πλη¬σίασαν τα άτομα που μοίραζαν τα φυλ¬λάδια και της έδωσαν ένα. Αυτή αμέ¬σως το πέταξε στο καλάθι απορριμ¬μάτων. Ακολούθησε έντονη συζήτηση και ένας από τους δράστες της έριξε στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, ενώ η Χρυσή Αυ¬γή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστήριζε ότι οι δράστες… δεν ήταν μέλη της.
    Το πρώτο αίμα
    Όπως είδαμε, η αστυνομία τοποθετεί τη γέννηση της Χρυσής Αυγής στην έξαρση της περιόδου 1992-1993, στη διάρκεια της οποίας βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της πολιτικής το Μακεδονικό. Ακριβώς εκείνη την περίοδο η Χρυσή Αυγή εξαπολύει τις πρώτες ματωμένες επιθέσεις. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της εποχής αποτελεί η δολοφονική επίθεση σε δύο νεαρούς αριστερι¬στές (Γ. Σαπουνάς και Θ. Υφαντής) στις 10 Δεκεμβρίου 1992. Ταυτόχρονα αναζητούνται ερείσματα και σε άλλα επίπεδα της κοινωνικής δραστηριότητας στα οποία ευδοκιμεί η τυφλή βία. Στα γήπεδα. Ο Ηλίας Π., από τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής, δηλώνει ιδρυτής της Γαλάζιας Στρατιάς και παραχωρεί συνεντεύ¬ξεις ακόμη και σε εκπομπές της… ΕΡΤ.
    Στην εφημερίδα «Espresso» γίνεται πάντως εξόχως αποκαλυπτικός όταν δηλώνει αυτολεξεί: «Η σχέση μας με τη Χρυσή Αυγή είναι πολύ καλή. Μέ¬λη της Χρυσής Αυγής είναι μέλη του συλλόγου μας και μέλη του συλλόγου μας αποτελούν μέλη της Χρυσής Αυγής».
    Ωραιότερος ορισμός συγκοινωνούντων δοχείων δεν υπήρξε ποτέ. Η Γαλάζια Στρατιά θα πρωτοστατήσει στις βίαιες επιθέσεις εναντίον με¬ταναστών το βράδυ της κατάκτησης του Euro του 2004 και λίγους μήνες αργότερα ενάντια στους Αλβανούς μετανάστες που βγήκαν να πανη¬γυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους ενάντια στην Εθνική της Ελλάδας, υπό την πλήρη (εννοείται) κάλυψη της ΕΛ.ΑΣ.

    Μου αρέσει!

   7. Πατρικιε γιατι λυσσανε ετσι ολοι μαζι,λες και παριμενουν το συνθημα απο τον αργηγο τους για να αρχισουν παλι τα τρελλα τους,τυφλα ναχουν το ρομποτ μπροστα τους,αυτοι ειναι πιο προγραματισμενοι.

    Μου αρέσει!

   8. Βασιλκη
    τρεχουν σαν τις κατσαριδες που οταν σηκωσεις μια πετρα και δουν το φως του Ηλιου τρεχουν λυσσωδως για αλλο κρυυψωνα!
    Προσεξε τους και γελα πως κανουν οταν σηκωνω την …..πετρα

    Μου αρέσει!

   9. Πατρικιε ,εγω αυτο που βλεπω ειναι να προσπαθουν απεγνωσμενα να προλαβουν τα γεγονοτα που τρεχουν ανεξελεγκτα,τρεμουν για την επιβιωση τους γιατι ξερουν στο τελος του δρομου τι τους προσμενει,οπωςτο ξερουν αλλωστε και ολοι οι προδοτες.

    Μου αρέσει!

   1. Σάι ρίξε μια ματιά εδώ στα σχόλια και θα τους βρεις τους πισωγλέντηδες

    h-tp://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post_29.html
    Ντοκιμαντέρ: Η ιστορία του αγκυλωτού σταυρού
    Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

    Μου αρέσει!

   2. Οι κἰναιδοι πἀσχουν απὀ βαρειἀ ψυχασθἐνεια,επιβἀλλεται να τελοὐν υπο δικαστικἠν απαγὀρευσιν, ὀπερ σημαἰνει, μεταξὐ των ἀλλων, στἐρηση πολιτικὠν δικαιωμἀτων …
    … σε Μέτωνα και Πατρίκιο εν πρώτοις

    Μου αρέσει!

   3. Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
    2011/01/30
    Ο λόγος για τον οποίο ο κονφερασιέ και μποντιμπιλντεράς Καρατζα-Fuhrer έκοψε τον πρώην υπαρχηγό της ναζιστοσυμμορίας της χρυσής αυγής και εκδότη του χουντικού “Ελεύθερου Κόσμου”, Δημήτρη Ζαφειρόπουλο από τις λίστες υποψηφίων βουλευτών (καρατζα-φύρειες λίστες!!!) στις εκλογές του 2009, ήταν, όπως θυμόμαστε, οι απειλές της χρυσής αυγής, πως θα έβγαζαν στη φόρα κάποιες φωτογραφίες του Ζαφειρόπουλου, που ένας Θεός ξέρει τι έδειχναν.
    Ξέρει, όμως τι έδειχναν, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης -είναι βέβαιον αυτό. Είχε πει ότι έλαβε ένα πακέτο με φωτογραφίες του Ζαφειρόπουλου. Υπάρχει μια υποψία για το τι μπορεί να έδειχναν οι φωτογραφίες.
    Ενας άλλος υπαρχηγός της χρυσής αυγή, εκείνη την εποχή, ο Χάρης Κουσουμβρής, “διαφώνησε” (έτσι είπαν, εγώ δεν το πιστεύω -οι λόγοι είναι άλλοι), και αποχώρησε από την ναζιστοσυμμορία.
    [Ο Κουσουμβρής έχει ένα πολύ μακρύ μητρώο με μαχαιρώματα, σωματικές βλάβες, ξυλοδαρμούς, ένοπλες ληστείες, κλοπές, με εντάλματα και «καταζητείται», με δίκες («πολιτικές»!) την μια πάνω στην άλλη, με όλον τον ποινικό κώδικα, εντέλει, και με μπες-βγες σε σωφρονιστικά ιδρύματα].
    Εγραψε, λοιπόν, ένα βιβλίο με τίτλο “Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής”, το 2004, στο οποίο τσουρουφλίζει το Μιχαλολιάκο, τον Ζαφειρόπουλο (τότε ήταν στην οργάνωση), τον Παναγιώταρο, και όλους τους άλλους στην ηγεσία της ΧΑ. Ολα τα άπλυτα στη φόρα. Με πολλά δικαστικά έγγραφα, αστυνομικές αναφορές, δικογραφίες και άλλα πολλά ωραία και πανέμορφα, που πάνε πίσω μέχρι τη μεταπολίτευση και τη χούντα, και όλο το μεταξύ διάστημα. Είναι ένα αριστούργημα!! Το ίδιο αποκαλυπτικός είναι ο Κουσουμβρής και σε μια συνέντευξή του στον “Ταχυδρόμο” την ίδια περίοδο.
    Στο βιβλίο, λοιπόν, λέει ο Κουσουμβρής, ότι, όταν διοργάνωσαν μια “εθνικιστική κατασκήνωση“, για 4η συνεχόμενη χρονιά, τον Ιούνιο του 2002, νομίζω, στην Μεγαλόπολη στην Πελοπόννησο, για να τιμήσουν με την ευκαιρία και την πηγάδα του Μελιγαλά. ο Ζαφειρόπουλος, αντί να είναι παρών στην κατασκήνωση, και να εποπτεύει τους “νέους εθνικοσοσιαλιστές πολεμιστές” του (ναζιστικού) Ηλιου και του αιώνιου συμβόλου, δηλαδή του λύκου, και αντί να κάνει “εκπαίδευση” (αρχαιοελληνικού τύπου, υποπτεύομαι), και, τέλος πάντων, αντί να σκεί τα καθήκοντα και την “υπηρεσία” του, αυτός, ο Ζαφειρόπουλος, αφού “όρκισε” στα γρήγορα τα νέα δόκιμα μέλη, πήγε μαζί με κάτι άλλους σε ένα σκυλάδικο, (μιλάμε ήταν μόνον άντρες και δη οπαδοί του εθνικοσοσιαλιστικού αρχειοελληνικού κάλλους), και στο κέντρο που πήγαν, ήπιαν, γλέντησαν, πούλησαν τσαμπουκά, και στο τέλος επιδόθηκαν σε “ανατολίτικα λικνίσματα και όχι μόνον“, σύμφωνα με τον Κουσουμβρή, πάντα.
    Και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Ο Κουσουμβρής τα είχε πάρει στο κρανίο με τα λάγνα νταχ-ντι-ρι-ντί του Ζαφειρόπουλου, λέει, με τα αδελφίστικα τσιφτετέλια, με τους καρσιλαμάδες και τις λάγνες χορευτικές φιγούρες του Ζαφ, (θα γνωρίζετε ασφαλώς τις μελέτες και τον κρυφό ομοερωτισμό και την φιλομοφυλία των ναζιστών). Και τρελλαινόταν περισσότερο, γιατί έβλεπε ότι ο Μιχαλολιάκος προωθούσε στην ηγεσία της συμμορίας τον Ζαφειρόπουλο, που διέθετε και μια τεράστια περιουσία, αντί για τον ίδιο τον Κουσουμβρή, ακριβώς εξαιτίας του πλούτου του Ζαφειρόπουλου..
    Ο Κουσουμβρής είχε απειλήσει τότε ότι θα έβγαζε στη φόρα όλα αυτά με τα σκυλάδικα, και όταν πήγε να κάνει νύξη στον Μιχαλολιάκο σχετικά με “ανάρμοστες συμπεριφορές” του Ζαφ και των άλλων ομαδαρχών, ο Μιχαλολιάκος τον αποπήρε.
    Ο καιρός πέρασε, ο Ζαφειρόπουλος έφυγε από την ΧΑ, αλλα οι φωτογραφίες έμειναν. Και χρησιμοποιήθηκαν την στιγμή που έκρινε ο Μιχαλολιάκος εναντίον του Ζαφειρόπουλου, που είχε και πολλές πιθανότητες να γίνει βουλευτής του ΛάΟΣ, εδώ που τα λέμε.
    Και, ευτυχώς για εμάς, θα τολμούσα να πω, διότι μας χάρισαν ένα πολύ ανάλαφρο ανάγνωσμα, με τα πεπραγμένα τους, τούτοι οι ακραιφνείς οπαδοί του “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, του “ομόγλωσσον, ομότροπον, ομόθρησκον και ομόαιμον” (που το λέει και ο ανεκδιήγητος ο Αδώνιδας), δηλαδή του “Ενας φύρερ, ένας λαός, ένα κράτος” ή κάπως έτσι, που το λέει κι ο κονφερασιέ και νέος ελευθερωτής του γένους, ο (νέος εξαδάκτυλος με το περιστέρι) Καρατζα-φύρας, ίσως με άλλα λόγια.

    Μου αρέσει!

   4. Η γενετἠσια διαστροφἠ , κληρονομικἠ ἠ επιγενὀμενη, χαρακτηρἰζεται απο την ψυχιατρικἠ σαν βαρειἀ διαταραχἠ της προσωπικὀτητος. Ὀπως και νἀχει δεν εἰναι επιτρεπτἠ η συμμετοχἠ ανωμἀλων στον δημὀσιο βἰο.

    Μου αρέσει!

   5. Ο πολυωνυμος Σαγιαν βγηκε παγανια παλι;
    Οι Σαγιανιμ κοιμωνται κι ονειρευονται Πατρικιους και Μετωνες!
    Παυλο την γλυτωσες σημερα! Παλι στην απεξω σ’ αφησανε!

    ——————

    ΝεοΕλληνικο Λεξικο για αρχαριους

    Ενικός: Σαγιάν = Βοηθός του Ισραήλ
    Πληθυντικός: Σάγιανιμ

    Ο πρώην πράκτορας της Μοσσαντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο συγγραφέας Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν.

    Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ.

    Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες που ζουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστήμιων δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση,

    αστυνομικοί , δημοσιογράφοι, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης.

    Συνήθως είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (οποίοι δηλαδή αντιτίθενται στην εγκληματική πολιτική του)

    Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους.

    Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους.

    Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον αν εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνη στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή.

    Πρέπει να σημειωθή ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάση να βοηθήση τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους. Το Ισραήλ τους να ‘ναι καλά

    Οβριοι ομοφυλλοφιλοι ηγγηκεν γαρ η ωρα της Αληθειας!
    Οταν με το καλο αποδημησετε εις Γιαχβε σας, ενω τ αδερφια σας οι αραβες βρισκουν 79 παρθενες, εσεις θα βρητε 115 …………κοσερικους παρθενους! (Παρθενους απο τις ριζες των μαλλιων τους)
    Ψυχικα και σωματικα Ανωμαλοι

    Μου αρέσει!

   6. Υπαρχει ομως και βοηθεια! Ευτυχως!

    ————————

    Ανακοίνωσις:

    «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ»

    Βασιζόμενοι σε πολυετή εμπειρία με θετικότατα αποτελέσματα παρομοίων οργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική, ανακοινώνουμε την ίδρυση καί στήν Ελλάδα του «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ», που θα δέχεται άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας με σκοπό να μοιράζονται την εμπειρία τους, στη αντοχή του ανθρώπινου χαρακτήρα τους καθώς και την ελπίδα για μια ανθρώπινη συμπεριφορά μεταξύ τους αλλά και μέσα στην κοινωνία που ζουν. Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας μας, η μόνη προϋπόθεση για την δωρεάν έγγραφη στην «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ» είναι μια αυθόρμητη και δυνατή επιθυμία να σταματήσει κάποιος να σκέπτεται ότι ανήκει σε μια ανώτερη εβραϊκή φυλή.
    Ο βασικός αλλά και πρωταρχικός σκοπός της «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ» είναι να βοηθήσει τους εβραίους να απαλλαγούν από κάθε αίσθηση της ανωτερότητας που έχουν, σε σχέση με τους συνανθρώπους τους και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, ανεξάρτητα από την κληρονομιά, την εθνικότητα, τη θρησκεία ή τη φυλή.
    Η «Εβραίος Ανώνυμος ΕΠΕ» πρόκειται να ακολουθήσει όσο το δυνατόν τα πρότυπα του επιτυχημένου μοντέλου του «Ανώνυμου Αλκοολικού» που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία με τους Αλκοολικούς σε Ευρώπη και Αμερική.
    Έχει αποδειχθεί μέσα από πολυετή εμπειρία ότι η μεγαλύτερη πρόκληση τόσο για τους εβραίους όσο και για τους αλκοολικούς είναι το να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα με τον εαυτόν τους.
    Πρέπει να ξεπεράσουν (οι Εβραίοι) έναν «κυκεώνα άρνησης» που υφίστανται καθημερινά, και επιβεβλημένα χρειάζονται τη βοήθεια των συνανθρώπων τους για να ιαθούν από την «ψυχολογία της ανωτερότητας» που υποφέρουν και στην συνέχεια να βοηθηθούν στην επίλυση του σοβαροτάτου κοινού προβλήματος τους.
    Οι ομάδες διαλόγου θα περιλαμβάνουν όχι περισσότερα από 15 άτομα κάθε φορά, θα πλαισιώνονται δε από ειδικούς ψυχίατρους και ψυχολόγους οι οποίοι θα συμμετέχουν στην συζήτηση.

    Σας πληροφορούμε ότι αρχικά ανοίξαμε γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σκοπεύουμε την ίδρυση παρομοίων γραφείων σε Βόλο, Λάρισα, Γιάννενα, Ροδο, Χανιά και άλλες Ελληνικές Πόλεις.
    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποταθούν για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφη στά Γραφεία μας:

    Αττικής: Μαραθονοδρομου 22 Π. Ψυχικο

    Θεσσαλονικη: Ηρακλείτου 10

    Μου αρέσει!

   7. Μπα… ξεχνάω εγώ μπουμπούκια ?
    Νάτος ο Παυλάκης που υπερασπίζεται τον άλλο πισωγλέντη Jörg Haider
    που τον ξεμπρόστιασε η πρώην γυναίκα του …
    Από δω και κάτω

    h-tp://olympia.gr/2012/03/22/%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%85/#comment-588158

    Μου αρέσει!

   8. …Και
    δεν
    ήταν
    η
    πρώτη
    φορά
    που
    συνέβαινε
    αυτό.
    Ο Κουσουμβρής τα είχε πάρει στο κρανίο με τα λάγνα νταχ-ντι-ρι-ντί του Ζαφειρόπουλου, λέει, με τα αδελφίστικα τσιφτετέλια, με τους καρσιλαμάδες και τις λάγνες χορευτικές φιγούρες του Ζαφ, (θα γνωρίζετε ασφαλώς τις μελέτες και τον κρυφό ομοερωτισμό και την φιλομοφυλία των ναζιστών). Και τρελλαινόταν περισσότερο, γιατί έβλεπε ότι ο Μιχαλολιάκος προωθούσε στην ηγεσία της συμμορίας τον Ζαφειρόπουλο, που διέθετε και μια τεράστια περιουσία, αντί για τον ίδιο τον Κουσουμβρή, ακριβώς εξαιτίας του πλούτου του Ζαφειρόπουλου…

    Μου αρέσει!

   9. Καλα ρε Βαλλιανατε δεν σε ειπαμε και αδερφαρα!

    ———————-

    Ενικός: Σαγιάν = Βοηθός του Ισραήλ
    Πληθυντικός: Σάγιανιμ

    Ο πρώην πράκτορας της Μοσσαντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν.
    Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ.
    Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες που ζουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστήμιων δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση,
    αστυνομικοί , δημοσιογράφοι, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης.
    Συνήθως είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (οποίοι δηλαδή αντιτίθενται στην εγκληματική πολιτική του)
    Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους.
    Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους.

    Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον αν εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνη στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή.
    Πρέπει να σημειωθή ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάση να βοηθήση τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους. Το Ισραήλ τους να ‘ναι καλά

    Μου αρέσει!

   10. Πατρικούλα μας τα είπες αυτά …
    Καμμιά καινούρια στάση ?
    Βάλε το δωδεκάποντο το διχτυωτό και την ποδίτσα
    και άντε στον Τάταρο να σου μάθει κι άλλα κόλπα 🙂 🙂 🙂 🙂

    Μου αρέσει!

   11. To blog του ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ και τα ΠΟΣΟΣΤΑ της Χρυσής Αυγής
    h__p://ottoskorzeny.blogspot.com/2011/12/blog-post_29.html
    Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011
    ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΛΟΥΤΑΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΕ ΤΟΝ .. ΥΠΝΟ Η ΑΚΑΜΑΤΑ

    Επειδη τελικα η παρομοιωση ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ που γραψαμε στο προηγουμενο αρθρο ταιριαζει γαντι
    σε αυτον που θελει να κανει τον ηγετη του εθνικισμου,την υιοθετουμε και απο εδω και εμπρος μονο με αυτον τον χαρακτηρισμο θα απευθυνομαστε στο προσωπο του.
    σημερα θα σας παραθεσουμε καποια αρθρα που ειναι αξια παρατηρησης μονο επειδη ειναι ενδεικτικα
    του χαρακτηρος και του σε ποιο βαθμο εκτιμα την νοημοσυνη των υποψηφιων ψηφοφορων του.
    αρχιζουμε με το ..

    “ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: Η Χρυσή Αυγή στην Βουλή;”

    Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Δεκεμβρίου 29, 2011
    Τείνει να παγιωθεί πλέον η τάση του εκλογικού σώματος που θέλει να βάζει στην Βουλή την Χρυσή Αυγή, καθώς και σε νέα δημοσκόπηση που… έκανε για λογαριασμό της Real News η MRB, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, καταφέρνει να μπει στην Βουλή! Το εντυπωσιακό είναι πως η δημοσκόπηση αφορά ολόκληρη την Αττική και όχι το κέντρο της Αθήνας, όπου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι προφανώς υψηλότερα και σίγουρα …διψήφια! Περίμενε κανείς την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο; Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις…”
    (εκ πρωτης οψεως δεν διαφερει απο τα τοσα και τοσα που εχει γραψει για να ευλογησει τα γενια του αλλα το παει και παρακατω με τις παραπομπες σε διαφορα blogs που αναφερονται στο ιδιο θεμα )
    h-tp://www.patrinorama.com/v2012/index.php?option=com_content&view=article&id=237210&catid=354:achaianewsgr&Itemid=66
    Άνετα «μπαίνει» Βουλή η Χρυσή Αυγή!

    Τετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2011 03:06
    Τείνει να παγιωθεί πλέον η τάση του εκλογικού σώματος, να βάζει στην Βουλή την Χρυσή Αυγή, καθώς και σε νέα δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό της Real News η MRB, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, καταφέρνει να μπει στην Βουλή!

    Το εντυπωσιακό είναι πως η δημοσκόπηση αφορά ολόκληρη την Αττική και όχι το κέντρο της Αθήνας, όπου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κατά πολύ υψηλότερα και σίγουρα …διψήφια!
    Το ίδιο συμβαίνει και στην επαρχία, όπου η εγκληματικότητα και η ανεργία καλπάζουν και οι αναλυτές μιλούν για ποσοστά έκπληξη της Χρυσής Αυγής…

    (αν εξαιρεσουμε φωτογραφια βοναπαρτη στον δημο της αθηνας το κειμενο ειναι το ιδιο.
    ας δουμε και παρακατω..)

    h-tp://sarotiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_7365.html
    Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011Άνετα «μπαίνει» Βουλή η Χρυσή Αυγή!

    Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της ΜRB για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου

    Τείνει να παγιωθεί πλέον η τάση του εκλογικού σώματος, να βάζει στην Βουλή την Χρυσή Αυγή, καθώς και σε νέα δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό της Real News η MRB, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, καταφέρνει να μπει στην Βουλή!

    Το εντυπωσιακό είναι πως η δημοσκόπηση αφορά ολόκληρη την Αττική και όχι το κέντρο της Αθήνας, όπου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κατά πολύ υψηλότερα και σίγουρα …διψήφια!
    Το ίδιο συμβαίνει και στην επαρχία, όπου η εγκληματικότητα και η ανεργία καλπάζουν και οι αναλυτές μιλούν για ποσοστά έκπληξη της Χρυσής Αυγής…

    (και εδω παλι το ιδιο κειμενο με φοτο παρμενη παλι απο το δημοτικο συμβουλιο αλλα σε στυλακι
    αλλα πασχαλης τερζης..ας δουμε και το παρακατω..)

    h-tp://www.inews.gr/171/aneta-bainei-vouli-i-chrysi-avgi.htm Άνετα «μπαίνει» Βουλή η Χρυσή Αυγή! Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της ΜRB για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου
    Τείνει να παγιωθεί πλέον η τάση του εκλογικού σώματος, να βάζει στην Βουλή την Χρυσή Αυγή, καθώς και σε νέα δημοσκόπηση που έκανε για λογαριασμό της Real News η MRB, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, καταφέρνει να μπει στην Βουλή!
    Το εντυπωσιακό είναι πως η δημοσκόπηση αφορά ολόκληρη την Αττική και όχι το κέντρο της Αθήνας, όπου τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι κατά πολύ υψηλότερα και σίγουρα …διψήφια!
    Το ίδιο συμβαίνει και στην επαρχία, όπου η εγκληματικότητα και η ανεργία καλπάζουν και οι αναλυτές μιλούν για ποσοστά έκπληξη της Χρυσής Αυγής…

    (και εδω παλι η ποζα του ναπολεοντα (να μην την ξαναβαζουμε) και ακριβως ΤΟ ΙΔΙΟ κειμενο !χωρις
    καμια διαφορα! με λιγα λογια εφτιαξε μια καταχωρηση την εβαλε σε αυτα τα blogs μετα την ξαναπηρε και την μοστραρει στην δικη του σελιδα αυτουσια.θελοντας με αυτο το φτηνο κολπο να δειξει οτι γραφουν και καποιοι για τον δικο του καημο.αλλα εχει τοση βαρεμαρα και τοση εκτιμηση στον κοσμο που ζηταει την ψηφο του,που δεν μπηκε ουτε καν στον κοπο να προσθεσει η να αλλαξει κατι ετσι για τα ματια που λενε
    αξιον προσοχης ομως ειναι και το….το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου…κατι σαν ιδιοκτητης? κατι σαν εθναρχης? κατι σαν πατερας? τα συμπερασματα δικα σας αναγνωστες μας εξυπνα παιδακια ειστε
    βγαλτε συμπερασματα.)
    για να κλεισουμε αυτο το θεατρο του παραλογου της κομπορρημοσυνης και της οκνηριας θα σας θυμησουμε οτι στο δημοτικο συμβουλιο της αθηνας ειχε να παει απο τον ιουλιο και ξαναπατησε το
    ποδι του τον δεκεμβριο,ετσι για να δειτε ποσο καλη σχεση εχει με την κουραση.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε για τον εθνικοΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ τον ζαβολιαρη

    Μου αρέσει!

   12. Οι φιλοι μου οι ………………………..δημοκρατες!

    ————————

    Ποια είναι τα αληθινά ποσοστά της Χρυσής Αυγής;

    – Βενιζέλος: «Έρχεται εκφασισμός της χώρας και κοινοβούλιο εχθρικό προς τον κοινοβουλευτισμό»

    – Τόσος ντόρος για το… 5% της Χρυσής Αυγής ή μήπως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά; Γιατί καθυστερούν τις εκλογές;

    Πολλά χρήσιμα συμπεράσματα προκύπτουν από τη χθεσινή ομιλία Βενιζέλου στο μουσείο Μπενάκη προς τους ανθρώπους των… γραμμάτων και τεχνών (κοινώς τους «κουλτουριάρηδες», που ευθύνονται απόλυτα για την υποβάθμιση του πνευματικού επιπέδου της σύγχρονης Ελλάδας). Σημειώστε τα κυριότερα σημεία: «Υπάρχει κίνδυνος σύστασης ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμού της χώρας».

    «Οι έρευνες της κοινής γνώμης, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί, αυτοί που θέλουν να «τιμωρήσουν» τα κόμματα είναι εξίσου πολλοί και κανείς δεν ξέρει πως θα διαμορφωθούν τελικά οι τάσεις του εκλογικού σώματος δεδομένου ότι το 50% δηλώνει ότι θα αποφασίσει την τελευταία εβδομάδα και επιπλέον το 50% αυτών δηλώνουν ότι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή»

    “Το παραμικρό γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα”

    “Δεν πρέπει να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού”

    Οι παραπάνω προτάσεις αφορούν 100% την Χρυσή Αυγή, όμως ο Βενιζέλος δεν τολμά να αναφέρει το όνομα του Κινήματος για να μη «πυροδοτήσει ανεξέλεγκτα φαινόμενα» (εκτός αν με τον όρο «αυγό του φιδιού» εννοεί το νέο EAM Καμμένου, Τσίπρα κλπ). Ο Βενιζέλος παραδέχεται δημόσια πως το πραγματικό ποσοστό του Κινήματος είναι πολύ μεγαλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερούν τις εκλογές. Είναι πολύ πιθανό ένας τεράστιος αριθμός ψηφοφόρων που παρουσιάζονται ως «αναποφάσιστοι» να έχει κάνει ήδη το βήμα προς την Χρυσή Αυγή. Στα επιτελεία των απο-κομμάτων γνωρίζουν άριστα πως το πράγμα έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους.

    Το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα είναι τέτοιο, που ακόμα και εμείς, που παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αυτό βεβαιώνει η καθημερινή μας παρουσία στην κοινωνία και κυρίως οι ανοικτές μας εκδηλώσεις, όπως η χθεσινή στα Μέγαρα. Η Χρυσή Αυγή έχει ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο του συστήματος, έχει ξεπεράσει προ πολλού το όριο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και κάθε μέρα που περνάει αναπτύσσεται ραγδαία. Γι’ αυτό τρέμουν τα ανδρείκελα της συγκυβέρνησης και όλοι αυτοί που εδώ και δεκαετίες τα ‘κονομάνε χοντρά, ξεπουλώντας την Ελλάδα.

    Εγω ετσι πολυ συντηρητικα λεω: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%-14%

    Μου αρέσει!

   13. Ο σαγιαν εκ …………….Βελγιου (τον πιστεψατε κιολας μαλακες) εχει κατασκηνωσει στο Ολυμπια!
    Κι οσο πλησιαζουν οι εκλογες;
    Θα του παρεχη (η Ολυμπιτσα μας) μονοκλινο και πρωϊνο ροφημα!

    —————————————–

    Μην ξεχναμε απ το νεο Ελληνικο λεξικο:

    Ενικός: Σαγιάν = Βοηθός του Ισραήλ
    Πληθυντικός: Σάγιανιμ

    Ο πρώην πράκτορας της Μοσσαντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν.
    Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ.
    Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες που ζουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστήμιων δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση,
    αστυνομικοί , δημοσιογράφοι, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης.
    Συνήθως είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (οποίοι δηλαδή αντιτίθενται στην εγκληματική πολιτική του)
    Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους.
    Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους.

    Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον αν εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνη στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή.
    Πρέπει να σημειωθή ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάση να βοηθήση τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους.

    Το Ισραήλ τους να ‘ναι καλά.
    Προσεξτε τι καταστροφικοι μπορει να ειναι για σας και τα παιδια σας αν ειναι γειτονες σας!

    Μου αρέσει!

   14. Eχει γεμίσει το διαδίκτυο , Πατρικούλα
    Δεν το σώζεις με τίποτα

    h-tp://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html
    ΦΑΚΕΛΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
    Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

    ΜΕΡΟΣ Β’
    h-tp://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post_29.html
    Ντοκιμαντέρ: Η ιστορία του αγκυλωτού σταυρού
    Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

    Μου αρέσει!

   15. #Το χρυσό μου το γλεντάει#

    Γιατί αγαπητέ με ξέχασες;
    Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να μην το ξανακάνεις γιατί δεν θέλω να μου στεναχωρείς τον φίλο μου Πατρίκιο.
    Την επόμενη φορά που θα το κάνεις θα σου μαυρίσω τον ποπό.

    Αχ καλέ και εγώ γοργόνα είμαι και θα ψηφίσω ΠΑ.ΣΟ.Κ
    Έτσι για τιμωρία.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..

    Μου αρέσει!

 2. Που να διαβάσετε το πρόγραμμα του Μάνου, πολλά γέλια.

  To σύστημα παίζει τα ρέστα του για να ανακόψει τις αντιμνημονιακές
  δυνάμεις. Κατσέλη κόμμα, Μάνος, ο πιωμένος Κουβέλης…

  Μου αρέσει!

 3. Ορμήξατε να τους φάτε τους ανθρώπους.

  Δεν σας αντέχω άλλο πια. Συνεχώς έχετε στο μυαλό σας το κακό.

  Μπορεί να είναι και ζευγάρι το βαλιανατο με το γαπ, οπότε που είναι το κακό ρε παιδιά;

  Αν είναι ζευγάρι τελικά, δεν είναι λογικό να υπάρχει μια αλληλοβοήθεια, ο λεφτά υπάρχουν έγινε ο λεφτά μοιράζω στο αγόρι μου. Που είναι το κακό; Επειδή τα λεφτά είναι των Ελλήνων, Αφού τέτοια του έμαθε ο μπαμπας κι μαμα.

  Είπαμε αν είναι ζευγάρι….

  Μου αρέσει!

 4. εγω για καφε με την γυναικα μου πηγα το Σαββατο και επεσα τυχαια επανω του με κατι αλλες σουφρες που ηταν μαζι του,
  η γυναικα μου τρομαξε και πεταχτηκε περα.
  τις λεω γιατι τρομαξες και εκανες ετσι? και μου απαντα,

  – Μπορει να κολλησω τιποτα, δεν ξερεις τι αρρωστιες κουβαλανε αυτοι.

  Μου αρέσει!

 5. Νομίζετε πως ειναι τυχαία αυτή η συνεργασία των μισανθρώπων οπαδών του ΔΝΤ , Μάνου , Ξαφά, Κοντογιαννοπουλου, Μπουτάρη Ντόρας με τους διαστροφικούς, τύπου Βαλλιανάτου κλπ ;;;

  ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!!

  Οι ίδιοι εμετικοί τύποι συνεργάστηκαν στο λιβελογράφημα κατά του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, γραμμένο από τον κολλητό της Ντορας δημοσιογραφο Βασιλάκη, στην παρουσιαση του οποίου παρήλασε όλος ο εσμός των μισελλήνων και μισανθρώπων της «φιλελευθεριάζουσας», εθνοαποδομητικής και μηδενιστικής «αφροκρεμας»…

  h]]p://e-rooster.gr/mastiga/parousiasi

  Μου αρέσει!

 6. Κομπλεξικός μαλάκας μεχρι μυελού οστέων, με μοναδικό προσόν το χαβά του κώλου τον οποίον μας προτάσει στα μούτρα ελλείψει οποιουδήποτε άλλου προσόντος και ποιότητος
  Πολύ φυσικό να κάνει το σύμβουλο του γιωργιδίου, από την πρώτη στιγμή μάζεψε γύρω του σκύβαλα και σαβούρες, όσοι έβλεπαν και καταλάβαιναν τι βλέπουν καταλάβαιναν και τι σκατά πρωθυπουργός μπορούσε να γίνει με τις κουράδες που το ακολουθούσαν.

  Μου αρέσει!

 7. Ειδατε,ωρε Ελληνες, πως προκοβουν
  οι πουστηδες?
  Ο ενας εγινε και συμβουλος του
  Παπαντρεα, ο αλλος υπουργος
  του Κ. Καραμανλη και δημαρχος
  της Αθηνας και τωρα εβαλε
  πλωρη για το βουλευτιλικι
  με το «σκαφος» του κυριου Σαμαρα.
  Υπαρχει, βεβαια και η αλλη
  πλευρα, εκεινοι, δηλαδη, που
  προωθηθηκαν απο γνωστοτατους
  πουστηδες (σε ανταλλαγμα των ωθησεων
  που τους προσφεραν) και εγιναν διασημοι
  δημοσιογραφοι και πολυ γνωστοι
  οικονομικοι διαχειριστες εντυπων!!!
  Παλιοτερα ελεγαν οτι τον τυπο
  της Αθηνας τον διευθυνουν
  τα τρια Π, που ηταν δυο πουστηδες
  και μια πουτανα – ολοι εχουν
  εκδημησει ηδη και ουδενα λογο
  εξυπηρετει η γνωστοποιηση των
  πολυ γνωστων ονοματων τους.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s