olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η αναφορά ΣΟΚ του ΔΝΤ που καταργεί την Δημοκρατία…

Posted by exomatiakaivlepo στο Μαρτίου 17, 2012

Εντολή μνημονίου η συγκυβέρνηση…

Να γιατί μιλούσαν για συγκυβέρνηση και μετά έτρεχαν να τα μπαλώσουν…

Δείτε τι περιλαμβάνεται στην αναφορά του ΔΝΤ (Request for Extended Arrangement Under the Extended Fund Facility) με το νέο μνημόνιο ΙΙ, που θα υπογραφεί από τους νενέκους στην βουλή.

Το ΔΝΤ τα γράφει όχι το Economist ή η Wall Street Journal..

Δείτε τι γράφει για τις εκλογές και την συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ…

Μετά από αυτό να δούμε ποιος θα ψηφίσει αυτό το τερατούργημα, αυτό το έκτρωμα, την ταφόπλακα της οικονομίας και της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Σελίδα 37 της αναφοράς του ΔΝΤ για το νέο μνημόνιο (Request for Extended Arrangement Under the Extended Fund Facility)

Πολιτικές διαβεβαιώσεις.

Οι συμφωνίες που συνήφθηκαν με τις αρχές έχουν λάβει ευρεία πολιτική υποστήριξη μέσα από μια μεγάλη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, για ένα πλαίσιο νόμου που καλύπτει τις λεπτομέρειες του ΜΟΧΠ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ).

Επιπλέον, οι σημερινοί ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν δεσμευθεί δημοσίως σχετικά με τους στόχους του προγράμματος και τα βασικά μέτρα πολιτικής για λογαριασμό των κομμάτων τους, τώρα σε όλη την προεκλογική
περίοδο και πέρα από αυτήν
. Αυτά τα δύο μέλη του σημερινού συνασπισμού, που βρίσκονται αντίστοιχα στα αριστερά και δεξιά του πολιτικού φάσματος, είναι επίσης ιστορικά τα δύο πλέον εξέχοντα ελληνικά πολιτικά κόμματα.

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα προηγείται στις δημοσκοπήσεις.
Σε κάθε περίσταση, με δεδομένο το σημερινό πολιτικό κατακερματισμό, το ένα ή τα δύο αυτά κόμματα είναι πιθανό να εμπλακούν σε έναν συνασπισμό μετά τις εκλογές.

Σελίδα 226

Δήλωση Θάνου Κατσάμπα, Αναπληρωτή Εκτελεστικού
Διευθυντή για την Ελλάδα, 15, Μάρ, 2012

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Η κρίση είναι οικονομική
και κοινωνική, αλλά η κυβέρνηση συνασπισμού με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Λουκά Παπαδήμου, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδα και πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει το πολιτικό τοπίο και να εξασφαλίσει την υποστήριξη των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων, του Σοσιαλιστικού Κόμματος με επικεφαλή τον κ. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ), και του Συντηρητικού Κόμματος με επικεφαλή τον κ. Σαμαρά (Νέα Δημοκρατία).
Ακόμη και εάν διεξαχθούν εκλογές στο εγγύς μέλλον (η ακριβής ημερομηνία είναι ακόμα αβέβαιη), ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι όποιος διαδεχθεί τον κ. Παπαδήμο θα συνεχίσει τις πολιτικές που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής στήριξης.

Υ.Γ

Ο κ. Θάνος Κατσάμπας ήταν μέχρι τον Φεβ.201 Βοηθός-Διευθυντή στο Τμήμα Δημοσιονομικών Υποθέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείουκαι σήμερα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδος στο ΔΝΤ.

Διαβάστε την αναφορά του ΔΝΤ που περιέχει το νέο Μνημόνιο

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/03/blog-post_7946.html

96 Σχόλια to “Η αναφορά ΣΟΚ του ΔΝΤ που καταργεί την Δημοκρατία…”

 1. THOMAS said

  …ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟυΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ….ΔυΝαΤή ..!!!!!!

  Μου αρέσει!

  • Against New World Order said

   για ποιούς σοβαρούς εισαγγελείς μιλάς;;;;;

   όλοι οι δικαστικοί απανταχού του κόσμου έχουν μπει στην κωλότσεπη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

   Μου αρέσει!

  • nomios said

   ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ Ν ΑΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ .ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ….ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΑΔΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

   Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Βενιζέλου έχει ως εξής:

   «Σήμερα, 18 Μαρτίου, που είναι η επέτειος του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου, το ΠΑΣΟΚ ξανασυναντιέται με την ελληνική κοινωνία, ξανασυναντιέται με κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, του σφίγγει το χέρι.

   Μου αρέσει!

 2. Αυτό και το Άλλο said

  και σκεφτείτε και το εξής διόλου απίθανο αλλά απόλυτα πιθανό αν για κάποιο λόγο το ΚΚΕ έπαιρνε κανά εικοσαράκι να ξέρετε με ποιους θα τα έκανε πλακάκια

  δεν υπάρχουν ιδεολογίες κι είναι όλοι εξαρτημένοι. δεν θα μας πει δε ο κάθε ανιστόρητος φουφουτος πότε βρισκόμαστε και πότε όχι σε κρίσιμο σταυροδρόμι ή μονοπάτι σε σημείο που να είναι ιστορικό.

  Μου αρέσει!

 3. Αυτό και το Άλλο said

  α, και το είπαμε μία φορά το «τετέλεσται» και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μετά από αυτό ε; τιποτα λέμε σάπιοι όλοι και που να δείτε αυτούς που θα εισέλθουν ως νέα πρόσωπα στην βουλή.

  μιλάμε πια χρειαζόμαστε θαυματοποιό για να γλυτώσουμε.

  Μου αρέσει!

  • Κόριννα said

   Νικολέττα,
   μᾶς ζάλισες.
   Stick to one nick please!

   Μου αρέσει!

   • Αυτό και το Άλλο said

    Σκασμένο λάστιχο δεν με βόλευε καθόλου ήθελε λογαριασμό wordrpress για να βλέπω σχόλια απαντήσεις κι είχα ήδη έναν. σιγά τις πολλές αλλαγές Κόριννα, υπάρχει και το γκραβαταρ δίπλα για περισσότερες λεπτομέρειες. τι στράβωσες τώρα;

    Μου αρέσει!

 4. ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ said

  -«Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία».(ΙΔΟΥ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!)

  -«Μόλις γίνει αυτή θα τραβήχτεί πίσω το κεφάλαιο, -γιατι είναι Εβραϊκό-» (Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !)

  -«Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι» (ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !)

  (ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ -ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ’90 … )

  Μου αρέσει!

  • Ακέλας said

   -Φίλούμενε !- Δεν λέω καλός ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός.-Αλλά το γεγονός και μόνον ότι οι περισσότεροι μοναχοί και ανώτεροι-τατοι κληρικοί πέρνουν εβραϊκά ονόματα δείχνει πόσο μεγάλη επιρροή ασκεί ο σιωνισμός στην θρησκεία μας.Και είναι οι Σιωνιστές που χρησιμοποιώντας σαν άρμα τον χριστιανισμό κατέλαβαν την Ευρώπη χθες μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος, και αύριο τον κόσμο όλο,αφού Η «επικυριαρχία» τους επί ταν τριών ¨»μεγάλων» εβραιογενών θρησκειών είναι απόλυτη!-Ασε που πέρασαν στην Ευρώπη(και όχι μόνον)όλα τα»κουσούρια»τη΄ς φυλής μεταξύ των οποίων και την ικανότητα να παρουσιάζουν το μαύρο γιά άσπρο,και ο νοών νοήτο!

   Μου αρέσει!

 5. Πατρικιος said

  ΠΟΙΟΙ ειπαμε καταργουν την Δημοκρατια; Τα τρια γραμματα! ΔΝΤ.
  Αυτα!
  Πως λεμε «Τραπεζιτες»; Ωχχχ το δοντι μου!
  Πως λεμε «Τοκογλυφοι»;
  Πως λεμε «Νεα ταξη»;
  Πως λεμε «Διεθνη μονοπωλεια»;

  Μου αρέσει!

 6. Κόριννα said

  Πιό βλάκας πολιτικὸς ἀπὸ τὸν Σαμαρᾶ δέν ἔχει περάσει ἀπὸ τὴν ἱστορία τῆς Νεωτέρας Ἑλλάδος.

  Κηλίδωσε τὸ ὄνομά του πρίν κυβερνήσει,τὸ τοῦβλο!

  Καί τοῦ δώθηκε ἡ εὐκαιρία νὰ μείνη στὴν ἱστορία σὰν πολύ μεγάλος!

  Μου αρέσει!

  • Φαίη said

   Πιο προδότης Κόριννα, πιο προδότης.
   Όσο διάβαζα την ανάρτηση αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.
   Τον γαπ τον ξέραμε για το μίσος που έχει για τους Έλληνες. Αλλά από τον ‘πατριώτη’ σαμαρά ποιος να το περίμενε; Να κρατάει σε λήθαργο και σε καταστολή τον κόσμο τόσον καιρό και μετά να τον ΠΡΟΔΟΣΕΙ στα ίσια.
   ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ.

   Μου αρέσει!

   • AKOMATISTOS said

    ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • ellada s agapo said

    οπως το λες
    »κρατουσε τον κοσμο σε καταστολη»
    Αυτος ηταν ο ρολος του και θα συνεχιζε να ειναι αν τους εβγαιναν τα νουμερα…

    Μου αρέσει!

   • Clio said

    Δυστυχώς Φαίη,προδότες έχει πολλούς η Ελλάδα.Διάβασα ένα άρθρο στο site triklopodia.com και ανατρίχιασα,γεμίσαμε καθίκια.
    ………..Μία σειρά καταδικαστικών αποφάσεων του …. Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), οι οποίες κατακεραυνώνουν την Ελλάδα για την άρνησή τους να αναγνωρίσει «μακεδονικούς» και «τουρκικούς» συλλόγους στην Ελλάδα, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Χρήστου Ροζάκη, εκλεκτού του κ. Κώστα Σημίτη, ο οποίος το 1996 τον έχρισε υφυπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή του………..Με την ψήφο του, αλλά και με αυτή του Κύπριου προέδρου του ΕΔΑΔ κ. Λουκή Λουκαΐδη, το Δικαστήριο του Στρασβούργου δικαίωσε ομόφωνα τους «Μακεδόνες» της Φλώρινας και τους «Τούρκους» της Θράκης σε τρεις τουλάχιστον περπτώσεις……………………………

    Μου αρέσει!

   • manos2626 said

    +1000

    Μου αρέσει!

   • Έκτωρας said

    Φαίη πολύ σωστά. Απο τον ΓΑΠ περιμέναμε τα πάντα.
    Ο σαμαράς όμως πρόδωσε τον τίτλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε όπως λες τον κόσμο σε καταστολή και μαζί με τον καρατζαφέρη στηρίξανε τον τραπεζίτη για πρωθυπουργό….
    Εν το μεταξύ ο κωλοτούμπας καρατζαφέρης «αποχωρεί» απο τον συνασπισμό της προδοσίας, αλλά αφήνει στον τραπεζίτη τους δύο υπουργούς του! (Βορίδης, Αδωνης) Ποιός μας λέει ότι δεν ήταν και αυτό στημένο???
    Να είπε δηλαδή ο καρατζαφέρης: «Αποχωρώ απο την συνεργασία μας για να μπορέσω να ξαναμπώ στην βουλή μετά τις εκλογές, αλλά μην ανυσηχείτε σας αφήνω τα στελέχη μου που έχετε στην κυβέρνηση σας και αυτά δήθεν θα αυτομολήσουν στην ΝΔ. Και μετά τις εκλογές όποτε και εαν γίνουν ξαναγίνομαι μέλος της κυβέρνησης συνεργασίας»
    Με αυτό το σκεπτικό θα πετύχαινε τρία πράγματα…
    1) Έχει πολλές πιθανότητες να ξαναμπεί στην βουλή, γιατί εαν συνέχιζε μαζί τους θα έμενε σίγουρα απο έξω.
    2) Έτσι θα σωπάσουν κάποιες φωνές στο εξωτερικό που διαμαρτυρόντουσαν για την ύπαρξη ενός υποτιθέμενου «πατριωτικού» κόμματος στην κυβέρνηση, που βέβαια μόνο «πατριωτική» ηγεσία δεν έχει…..
    3) Στις υποτιθέμενες εκλογές όταν γίνουν υπάρχει ένα ακόμα κόμμα όπως η ΔΗΜΑΡ του κουβέλη που θα συνεργαστεί
    με τον τραπεζίτη για την στήριξη του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ η μπακογιάννη δεν το βλέπω να βγαίνει για αυτό δεν την βάζω μέσα στην μελοντική κυβέρνηση συνεργασίας.)
    Όπως και να έχει ο σαμαράς συναγωνίζεται τον καρατζαφέρη στις κωλοτούμπες και στην προδοσία σαν να ζηλευουνε την δόξα του αρχιπροδότη παπανδρέου….

    Μου αρέσει!

   • Φαίη said

    @ Έκτωρα πολύ ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις σου.

    Ο κωλοτούμπας φεύγει για να μην στιγματιστεί η ‘κυβέρνηση’ και όχι φυσικά λόγω μεταμέλειας. Αφήνει όμως 2 βουλευτές του να αυτομολήσουν προς νδ δηλαδη προς ‘κυβέρνηση’ , αφού ούτως ή άλλως σχεδιάζουν να συνεργαστούν. Επιπλέον, πρέπει να φανεί μια κάποια ανωμαλία για να πείσει για τις… ειλικρινείς του προθέσεις. Αυτός τώρα φαίνεται ο καλός και οι 2 που αυτομόλησαν οι κακοί. Ο άνθρωπος βγήκα λαβωμένος από αυτήν την υπόθεση. Λυπηθείτε με, λυπηθείτε με. Εντωμεταξύ, επιστρέφει στο μαντρί να το παίξει ‘πατριώτης’ για να μαζέψει και άλλα κορόιδα τα οποία θα εγκλωβίσει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές. Τα νούμερα των δημοσκοπήσεων δεν είναι καθόλου ενθαρυντικά και ο λαγός, το παιδί που κάνει τα θελήματα, τρέχει να μαζέψει πελάτες.
    Κωλοτούμπα με διπλό σάλτο.

    Αν νομιζουμε ότι στις συνεδρειάσεις τους συζητάνε για το πως θα μας απεγκλωβίσουν από αυτήν την κατάσταση απατώμαστε οικτρά. Το κύριο μέλημά τους είναι πως θα μας εξαπατήσουν.

    Μου αρέσει!

   • Έκτωρας said

    Όταν είχα δεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο τελευταίο μνημόνιο στις 12 Φεβρουαρίου, μου έκανε τεράστια εντύπωση που ο καρατζαφέρης ψήφισε ΑΠΩΝ!
    Το θεώρησα περίεργο και δεν μου μύρισε απλά κωλοτούμπα, αλλα ένα σατανικό σχέδιο εξαπάτησης του λαού με το «ΑΠΩΝ» του καρατζαφέρη να είναι μια απο τις αποδειξεις της ύπαρξης του….
    Μια άλλη απόδειξη για το σχέδιο είναι ότι τα στελέχη του που ήταν σε υπουργεία «αυτομόλησαν».
    Και οι δύο μαζί? Αυτήν την χρονική στιγμή?
    Το σωστό απο την στιγμή που «αποχώρησε» έπρεπε να ήταν ΟΧΙ! Το «απών» σημαίνει «φυλάξτε μου την θέση έρχομαι»…
    Δεν ψήφισε «όχι» για να μην φέρει σε δύσκολη θέση το πέρασμα του μνημονίου και δυσαρεστήσει τα αφεντικά του και ένας απο τους λόγους που άφησε τα μόνα στελέχη του που συμμετείχαν στην συνεργασία με τον τραπεζίτη, να παραμείνουν στην «κυβέρνηση» ήταν αυτός. Να μην αποδυναμωθεί η «κυβέρνηση παπαδήμου».
    Πραγματικά πολύ σατανικό σχέδιο…..

    Μου αρέσει!

   • kostakoutas said

    Δε βγαίνουν τα κουκιά όμως έτσι, θα έπρεπε να ξέρει ο καεαρζαφερ όπως και οποιοσδήποτε άλλος ότι οι απώλειες σε ποσοστό, τόσο του λαός με τις συνεχείς κωλοτουμπες, όσο και του σαμαρα, θα ήταν τεράστιες.
    Πέραν τούτου, έχει επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα λάσπης, προς τον αδωναι και βαρίδη.
    Εκτός κι αν….. Πιστεύουν ότι ο λαός είναι εντελώς ηλιθιος, όπως πίστευαν και το 09,και εισεπραξαν -11%, το αποτέλεσμα του 09,δεν ήταν τόσο προϊόν βλακειας, όσο απελπισίας και αηδίας.
    Βέβαια εννοείται ότι κλασσικά, τα δήθεν θέματα περι δολοφονίας του δειλου, οι δήθεν ρωσικες αγαπεςκλπ, θα ενταθουν.
    Η δεξιά διαλύεται και ο μόνος τρόπος να συσπειρωθει, είναι οι συνομωσιες,το παραδοσιακό κουτόχορτο.
    Πρέπει να δούμε το κέντρο να μεγαλώνει και τις διάφορες πολιτικές δυνάμεις να συσπειρωνονται. Ειδάλλως θα βγει σούπερ μνημονιακη κυβέρνηση μετά από κάποιες αναμετρήσεις, η οποία θα μας ιδοπεδωσει.

    Μου αρέσει!

   • kostakoutas said

    Και το τελικό ερώτημα, θέλουμε Ευρώπη, ναι ή ου;
    Αν θέλουμε, θα δώσουμε ότι ζητήσουν, ξαχνατε Ελλάδα. Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε Ευρώπη.
    Αν δεν θέλουμε, ετοιμαστείτε για αντίποινα,σε πολλαπλά επίπεδα.
    Έτσι τα ρυθμισαν, οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την απόλυτη ανοχή, των μικρών.
    Άλλωστε, η ΕΕ ήταν ο πρωταρχικος στόχος του προδότη Καραμανλή.
    Η κατάργηση των συνόρων, ήταν και για την αριστερά.

    Μου αρέσει!

   • Κωνσταντίνα said

    Αυτά γιατί βλέπουμε πρόσωπα. Θα πρέπει να βλέπουμε τις πρακτικές των κομμάτων και τα αποτελέσματα. Είμαστε βιαστικοί στις εκτιμήσεις μας μερικές φορές γιατί δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι το πολιτικό προσωπικό (μοντέρνος όρος γι αυτούς τους αλήτες) είναι ξεπουλήμένο στο μεγαλύτερο μέρος του. Καθημερινά αναρωτιέμαι μήπως την πατήσουμε με τον Πάνο έτσι… Για την ώρα η μαύρη προπαγάνδα έχει βάλει τον Κουβέλη στο κάδρο. Ο επόμενος προδότης, που πολλά πρόβατα επειδή οι δημοσκόποι του είπαν ότι έχει ρεύμα τρέχουν να τον κάνουν αξιόλογο… Είμαστε τελικά πρόβατα! Πιστεύω για τέτοιους λόγους ότι το Πατριωτικό Μέτωπο θα πρέπει να έχει μεγαλύτερη προβολή, γιατί οι θεσμικές αλλαγές που βάζει στο πλαίσιο λειτουργίας του πολιτεύματος, είναι πολύ χρήσιμες για να μας απαλλάξει από μελλοντικούς τυράννους (στα πλαίσια μιας «δημοκρατίας» τουλάχιστο).

    Όσο για τις οδηγίες του ΔΝΤ δεν τρομάζω. Εύκολα τις στέλνεις από κει που ήρθαν. Αυτό που χρειάζεται ενημέρωση του κόσμου, όσων περισσότερων γίνεται.

    Μου αρέσει!

   • kostakoutas said

    Το «πατριωτικο» μέτωπο της ευρασιατικης ένωσης ;
    Μπα δε σφαξανε

    Μου αρέσει!

  • AKOMATISTOS said

   ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

  • solaris said

   καλλίτερα που μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε το πραγματικό του πρόσωπο ΠΡΙΝ τις εκλογές.Υπάρχουν άνθρωποι που θα τον ψήφιζαν ως «αντιμνημονιακό» (μπουχαχαχαχα).

   Μου αρέσει!

  • Αυτό και το Άλλο said

   κι εσάς σας δόθηκε η ευκαιρία να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο, αντίλογο είχατε εδώ και θα έχετε και για άλλα σας στο μέλλον, όχι τίποτε άλλο αλλά χρέος μας ειναι να ασκούμε πρωτίστως σκληρή κριτική και να κάνουμε αντίλογο. αυτή τη φορά μην πέσετε να μας φάτε πάλι όταν θα έρθει η ώρα του αντιλόγου, προς το παρόν σας αφήνουμε να ξεαγχωθείτε λίγο, εμείς οι κυνικοί.

   Μου αρέσει!

  • kostas said

   αντε κομματοσκυλο κ συ.. οταν ελεγα οτι ανοιξε τα συνορα,, ελεγες τα κομματικα σου. τωρα παρθενα μαρια..

   Μου αρέσει!

  • dim said

   Συμφωνω απολυτα μαζι σου….
   Ειναι ο μονος παιχτης που επαιζε μονος χωρις αντιπαλο και
   καταφερε να χασει.
   Πιστευω οτι πρεπει να φταΙτει η μανιοκαταθλιψη που κατατρωγει τα σωθικα του….
   Δεν ξερω αν το προσεξες χαμογελα σπανια και οταν το κανει βρισκεται σε συστολη…
   δεν το απολαμβανει το χαμογελο,δεν το γουσταρει….
   Επισης το προσωπο του ειναι σαν μασκα…..απουσιαζει η μυικη συσπαση που
   εκφραζει τα παντα…..
   Ο Κιμ Ιλ Σαμ ειναι προδοτης,και πρεπει να τιμωρηθει οπως ολοι οι αλλοι οταν ερθει
   ξανα η δημοκρατια.
   ΘΑΝΑΤΟΣ στους προδοτες και τους απογονους τους.

   Μου αρέσει!

   • TΕΜΡΟRA said

    Ποιος από τους 2 έχει μανιοκατάθλιψη;
    Γιατί ο ένας είναι σίγουρα σοβαρότερης ψυχιατρικής πάθησης…. και ξέρεις για ποιον μιλάμε…. Εχει και ο αλλος κατι;

    Μου αρέσει!

   • TΕΜΡΟRA said

    Προτείνω να αλλάξουμε τη διάταξη στο Σύνταγμα και να περνάνε από ψυχιατρική γνωμάτευση όσοι δηλώνουν υποψηφιότητα για πολιτικοί…. Ρε που μπλέξαμε!!! Τώρα το ξαναδιάβασα το κείμενό σου και κατάλαβα ποιον εννοείς! ΣΟΚ! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!!! Δεν του φαίνεται….. Μαλθακός και μπουχέσας φαίνεται που βαριέται τη ζωή του!

    Μου αρέσει!

   • Κωνσταντίνα said

    Οι μανιοκαταθλιπτικοί έχουν περιόδους που γελάνε πάρα πολύ και γίνονται και αρκετά ευχάριστοι. Άλλου είδοτς ψυχιατρικά προβλήματα θα έχουν οι άνθρωποι, αν και δεν τους πρέπεουν τέτοιοι απαλακτικοί χαρακτηρισμοί.Εγώ θα έλεγα ότι απλά είναι τυφλωμένοι για εξουσία όπως οι συνάδελφοί τους που ονειρεύονται τη Νεα Τάξη Πραγμάτων και καταντούν απλώς γαϊδούρια!

    Μου αρέσει!

 7. ΑΝΕΜΟΣ said

  Να μην ..φανε… τους εχει ετομασει ο κοσμος απο γλαρο και πανω…..

  Μου αρέσει!

 8. Πατρικιος said

  Κι όμως, λεφτά υπάρχουν ακόμα!
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ βεβαιως-βεβαιως!

  Έρχονται εκλογές, δώστε τους την κατάλληλη απάντηση!
  Την ίδια ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση σφάζει τους μισθούς και τις συντάξεις των απλών Ελλήνων, δηλαδή των «κορόιδων» (γιατί «λεφτά δεν υπάρχουν»), αυξάνει τους μισθούς κάποιων άλλων. Ποιοι είναι οι τυχεροί; Μα ποιοι άλλοι, αυτοί που ήταν πάντα, οι υπάλληλοι των πολιτικάντηδων! Γι’ αυτούς πάντα λεφτά υπάρχουν!

  Πιο συγκεκριμένα, κοινή υπουργική απόφαση προβλέπει αυξήσεις αποδοχών των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων κυβερνητικών στελεχών και ειδικότερα, με την Κ.Υ.Α. αρ2/16306/0022/23.02.2012, που υπογράφουν ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ρόβλιας κι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, αυξάνονται οι αποδοχές «μετακλητών, ειδικών συμβούλων και συνεργατών των πολιτικών γραφείων μελών της κυβέρνησης, υφυπουργών και γενικών γραμματέων».

  Όπως καταλαβαίνεται, είναι αυτοί που θα ’ρθουν τώρα στην προεκλογική περίοδο να σας πιάσουν για να ψηφίσετε τον εκλεκτό τους. Δώστε τους την κατάλληλη απάντηση!

  Μου αρέσει!

  • Δεσμος said

   Oι ποικιλωνυμες προεκλογικες παροχες
   στους εκλεκτους ΟΛΩΝ των κομματων ειναι
   παλια και γνωστη «τεχνη» ολου του εσμου
   των κοπριτων, μηδενος εξαιρουμενου.
   Ο εσμος, επισης, που αποτελειται απο τα
   κομματα τα οποια μετειχαν στη Βουλη που
   διαλυθηκε, παιρνουν και το «δωρο» των
   «εκλογικων δαπανων», δηλαδη, «Γιαννης
   κερναει, Γιαννης πινει», ενω τα υπολοιπα
   που μετεχουν, επισης, στην εκλογικη
   αναμετρηση αντιμετωπιζουν εκ των ενοντων
   τις εκλογικες δαπανες.
   Υπαρχει εν προκειμενω αντισυνταγματικος
   διαχωρισμος που πρεπει να σταματησει
   αμεσως και ο εκλογικος κρατικος μποναμας
   να μοιραζεται εξ ισου σε ολα τα κομματα
   τα οποια παραθετουν συνδυασμους σε ολες
   τις εκλογικες περιφερειες.
   Αυτο το θεμα πρεπει να τεθει επιτακτικα απο
   ολα τα εκτος της διαλυθεισης Βουλης κομματα,
   τα οποια θα καλυπτουν τον ορο της παραθεσης
   συνδυασμων σε ολοκληρη την επικρατεια.

   Μου αρέσει!

 9. Κ.Μ. said

  Αντιπροσωπευτική δημοκρατία – η μεγάλη πλάνη http://polemosgenel.blogspot.com/2012/03/economistgr.html

  Μου αρέσει!

 10. antilogos said

  Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας ;;;
  Ο τίτλος του άρθρου σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός που υπογραμμίζεται στα ξένα κείμενα…
  Να είμαστε σοβαρότεροι και να μήν βγάζουμε «πιασάρικους» τίτλους για να «τσιμπήσουμε» σχόλια…
  Δόξα τω θεώ υπάρχουν δεκάδες κείμενα που μπορούμε να παραθέσουμε για να ξεβρακώσουμε την τρόικα χωρίς υπερβολές και τραβηγμένες από τα μαλλιά ερμηνείες…

  Μου αρέσει!

  • Αυτό και το Άλλο said

   τι λες καλέ που δεν είναι, ακριβώς αυτό είναι.

   Μου αρέσει!

   • antilogos said

    Για κάντο «λιανά» και σε αυτούς που δεν ξέρουν καλά Αγγλικά …
    Γιατί από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προκύπτει κατάργηση της δημοκρατίας…
    Βγάλτε από τα μάτια την κομματική τύφλωση ορισμένοι…

    Μου αρέσει!

   • Αυτό και το Άλλο said

    ζήτησαν political assurances και τις έλαβαν, προφανώς όλα είχαν προσυμφωνηθεί, έδωσαν στο πιάτο την διακυβέρνηση της χώρας στα μέτρα τους. τι να σου εξηγήσω παραπάνω;

    Μου αρέσει!

  • Αγαπητέ φίλε, δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε σε όλα
   Τώρα το τι θέση έχουν και τι εξυπηρετούν στην έκθεση της τρόικας και στο μνημόνιο, να «πλασάρονται» εμβόλιμα καθαρά πολιτικές δηλώσεις, άμεσοι-έμμεσοι υπαινιγμοί, προιδεασμός και προσπάθεια χειραγώγησης μας για το τι θα ψηφίσουμε, ποιον θα ψηφίσουμε αν θα ψηφίσουμε και ποιος θα κάνει μετεκλογική συνεργασία είναι ένα ζητούμενο..
   Αυτά δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιου είδους αναφορές και στο μνημόνιο.
   Καθόλου τυχάια δεν ήταν και τα σχετικά άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα στον διεθνή τύπο (Εconomist, Wall Street Journal κλπ)
   Εξάλλου κάτι παρόμοιο ανέβασες και εσύ σήμερα στο πολύ καλό άρθρο σου:
   «Δεν είναι τόσο Μ@@&es όσο φαίνονται…»
   Είναι τέλειοι ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ μία χώρας και ενός λαού που σαν το έξυπνο πουλί πιάστηκε από την μύτη…
   Αυτό που εκνευρίζει , ακόμα και όσους θεωρούν απαραίτητες τις ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ αλλαγές στον ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟ δημόσιο τομέα (όπως ο γράφων…) , είναι η «αφέλεια» που δείχνουν ώς προς το αποτέλεσμα των εκλογών στην χώρα μας !!!
   Εκνευρίζει να μας λένε ότι «ανησυχούν» για την πολιτική αβεβαιότητα στην χώρα μας την στιγμή που κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να προκύψει πολιτική αβεβαιότητα (ή μήπως πολιτική ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ;;;) !!!
   http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/03/blog-post_7710.html
   Υ.Γ
   Μάλλον πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο σε :»»Δεν είμαστε τόσο Μ@@&es όσο νομίζουν…»

   Μου αρέσει!

   • antilogos said

    Φίλτατε Exomatiakaivlepo ,

    Προφανώς και δεν συμφωνούμε σε όλα.
    Πρέπει όμως να συμφωνούμε ότι ΟΛΟΥΣ μας μας συμφέρει η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Προφανώς λοιπόν και δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις τους.
    Αυτό όμως που λέω (και εκεί διαφωνούμε) είναι ότι αυτοί ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να ψηφιστούν ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα γιατί έτσι τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ πλέον…
    Προφανώς και ΔΕΝ καταργούν την δημοκρατία επειδή στην έκθεσή του ο Τόμσεν λέει ότι κάποιο από τα δύο μεγάλα(;;;) κόμματα θα είναι πρώτο και ΙΣΩ΅να κάνει με το άλλο ξανά κυβέρνηση…

    Φιλικά
    Antilogos

    Μου αρέσει!

 11. ΕΡΩΤΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΣ said

  Κοροΐδα που είμαστε οι Έλληνες. Αυτοί που κατευθύνουν τα πράγματα στην Ελλάδα, πακετάρισαν τον Καραμανλή στη γωνία για ρεζέρβα, έβαλαν τον Γιωργάκη να κυβερνήσει γνωρίζοντας ότι τα μέτρα που θα ορίσουν θα είναι δυσβάστακτα γι’ αυτό ετοίμασαν τον Αντωνάκη για να τον αντικαταστήσει.
  Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει θα φέρουν πίσω τον Καραμανλή.
  Παρατηρητής όλων είναι ο Παπαδήμος ο οποίος μας ήρθε ουρανοκατέβατος (ποιος τον έφερε;).
  Αν όλα πάνε ανάποδα γι’ αυτούς τότε έχουνε ετοιμάσει συνταγή τύπου Λιβύης.

  Μου αρέσει!

 12. manos2626 said

  Να σας θυμίσω απλά ότι στην Αργεντινή ελικοπτεράτα έφυγε ο Ντε λα ρουα (Σαμαράς) και όχι ο Μένεμ(ΓΑΠ) που έβαλε το ΔΝΤ εκεί…..

  Μου αρέσει!

 13. ευτυχως που ανακαλυπτονται αυτα τα πραγματα πριν απο τις εκλογες. αλλα μονο μεσα απο το ιντερνετ. ειδατε σεις να αναφερουν τοιποτα τα καναλια? εγω οχι. αρα λοιπον μονο για οσους εχουν προσβαση στο διαδικτυο. ετσι δε κανουμε τοιποτα. πως να εξηγησουμε στον κοσμο ενος χωριου της καριτσας λεω γω το τι πραγματικα συμβαινει . ειναι δυσκολο. και αν κρατανε δυναμεις τα δυο μεγαλα κομματα ειναι στην επαρχια. εκει ο αγωνας πρεπει να ειναι μεγαλος.

  Μου αρέσει!

 14. amwmos said

  Η συνωμοσία:
  http://amwmos.wordpress.com/2012/03/17/synomosia/

  Μου αρέσει!

 15. Παρατηρητής said

  Dimitris Καρδίτσα,
  μην το υποτιμάς το διαδίκτυο : 5.000.000 Έλληνες μπαίνουν καθημερινά σε αυτό . Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ οφείλει σε αυτό κατά το μεγαλύτερο ποσοστό την εκλογή του. Το θέμα είναι να μην αντικαθιστά την άμεση επικοινωνία, το διάβασμα και όλες τις πνευματικές και διανοητικές λειτουργίες γιατί χάνοντας τη κριτική μας ικανότητα γινόμαστε εύκολα υποχείρια αυτών που ήδη προσπαθούν να το χειραγωγήσουν όπως έκαναν και με τη τηλεόραση και τα άλλα ΜΜΕ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , όπως και τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα και κινήματα, αν βρουν τρόπους να βγουν από τον κλειστό κόσμο του πληκτρολογίου και της τηλεοπτικής οθόνης και ξαναδημιουργήσουν πραγματικές συνθήκες άμεσης δημοκρατίας, θα επικρατήσουν.

  Μου αρέσει!

 16. Nikos Giannou said

  Οι επιδοτουμενοι Bloggers κοψτε φατσες για πολλες κλωστιες

  h@@p://nonews-news.blogspot.com/2012/03/apple.html

  Μου αρέσει!

 17. MG said

  θα πέσει πολύ γέλιο σε λίγο

  Μου αρέσει!

 18. Για σιγά βρε παιδιά για σιγά!! Δλδη τωρα σημερα το πηρατε χαμπάρι αυτό που ειναι αναρτημένο??Δεν μπορω να πιστεψω οτι χρειαζόταν η συγκεκριμένη ανάρτηση για να μάθετε οτι εχει ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ!!!
  Πάτε μωρε να με μουρλάνετε περισσότερο??
  Ημαρτον!!

  Μου αρέσει!

 19. Εχετλαιος said

  Γιατί ψηφίζω-στηρίζω Χρυσή Αυγή

  Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαρτίου 17, 2012

  1.Γιατί είμαι Έλληνας και θα πάρω πίσω την Πατρίδα που μου έκλεψαν.

  2.Γιατί θέλω να ρίξω μια γενναία κλωτσιά σε όσους κατάντησαν την Πατρίδα μου τριτοκοσμική αποικία και προτεκτοράτο των τοκογλύφων. 3.Γιατί θέλω να ελευθερώσω τον τόπο μου από τους ξένους όπως έκαναν και οι παππούδες μου πριν από μένα.

  4.Γιατί είμαι αρκετά έξυπνος και αρκετά πονηρεμένος για να ξεχωρίζω την αλήθεια από το ψέμα. Γιατί σιχάθηκα τα υποκριτικά συγγνώμη και τις ψεύτικες δικαιολογίες αυτών που έφεραν την Πατρίδα μου στην παρούσα κατάσταση.

  5.Γιατί είμαι πραγματικά Ευρωπαίος. Θέλω μια Ευρώπη των Πατρίδων και όχι των χρηματιστηρίων.

  6.Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός του συστήματος της απάτης που έστησαν στην πλάτη του Ελληνικού λαού οι συμμορίες των πολιτικάντηδων, γι’ αυτό και τη συκοφαντούν συστηματικά αυτοί και τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ.

  7.Γιατί σιχάθηκα τους μαϊμού πατριώτες που ξεγελούν τους εθνικιστές και τους οδηγούν στην αγκαλιά των κομμάτων που ξεπουλούν την Ελλάδα.

  8. Γιατί είμαι άνεργος Έλληνας και δεν μου αξίζει να ζητιανεύω ένα πιάτο φαί. Θέλω να δουλέψω και να ζήσω τίμια και με αξιοπρέπεια.

  9.Γιατί είμαι νέος και θέλω μα φτιάξω τη ζωή μου στον τόπο που γεννήθηκα, κοντά στους ανθρώπους που αγαπάω και μ’ αγαπούν.

  10.Γιατί είμαι γονιός και θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν τόσο καλά όσο εγώ και καλύτερα απ’ ότι μεγάλωσα εγώ, με ασφάλεια, με παιδεία, με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον.

  11. Γιατί υπηρετώ ενστόλως την Πατρίδα μου και δεν ανέχομαι τον εξευτελισμό της, ούτε την υποβάθμιση, την περιφρόνηση και τη λήθη για τις θυσίες των συναδέλφων μου.

  12.Γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος που δεν τα παίρνει και δεν εξαπατά. Κόμματα και κυβερνήσεις με εκβίασαν για χρόνια για να τους ψηφίζω και τώρα με κλωτσάνε από τη δουλειά μου. Θέλω να είμαι ελεύθερος να δουλεύω χωρίς να χρειάζεται να ρουφιανεύω το συνάδελφο και να εκβιάζω τον συμπολίτη μου.

  13.Γιατί είμαι εργάτης και θέλω ο κόπος μου να μένει στην πατρίδα μου και όχι σε κάποια θυρίδα ξένης τράπεζας, ούτε να γίνεται η δουλειά που μου στερούν συνάλλαγμα κάποιου τριτοκοσμικού λαθρομετανάστη.

  14.Γιατί είμαι αγρότης και κατάλαβα ότι οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ ρήμαξαν την παραγωγή, κατέστρεψαν τη γη μου και ξεπούλησαν το εισόδημά μου σε μεγαλοκαρχαρίες, μεσάζοντες και ξένα σουπερ μάρκετ.

  15.Γιατί είμαι βιοτέχνης και έχω ιδέες που θέλω να υλοποιήσω στην πατρίδα μου. Θέλω να δώσω δουλειά στο γείτονά μου, στο φίλο μου, στο συμπατριώτη μου και όχι σε κάποιο τούρκο ή βούλγαρο που επιβουλεύεται την ελευθερία μου.

  16.Γιατί είμαι επιστήμονας και θέλω να εκτιμηθούν οι ιδέες μου και οι γνώσεις μου. Θέλω να τις προσφέρω στην Πατρίδα μου κι όχι σε ξένες χώρες που θα τις χρησιμοποιήσουν εναντίον του Λαού μου.

  17.Γιατί είμαι συνταξιούχος που δούλεψα μια ζωή και τώρα μου παίρνουν το αίμα και τον ιδρώτα μου. Γιατί δεν μπορώ πια να συντηρηθώ, δεν μπορώ πια να βοηθήσω τα παιδιά μου, ούτε να πάρω μια σοκολάτα στα εγγόνια μου. Γιατί δούλεψα, πλήρωσα, δεν τους έχω ανάγκη και μπορώ να τους φτύσω στα μούτρα.

  18.Γιατί πιστεύω αυτούς που είναι αληθινοί στις απόψεις τους, που μου έλεγαν από την αρχή για τις συμφορές της λαθρομετανάστευσης, της παγκοσμιοποίησης, των χρηματιστηρίων, και έχουν ξεκάθαρες θέσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γι’ αυτό στηρίζω και ψηφίζω Χρυσή Αυγή.

  19.Γιατί δεν υποκύπτω στη λογική της χαμένης ψήφου και στην ηττοπάθεια της αποχής. Γιατί είμαι έτοιμος να παλέψω για να ζήσω ελεύθερος και υπερήφανος.

  20.Γιατί γεννήθηκα, γιατί είμαι και γιατί θέλω να ζήσω ως Έλληνας σε μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα.

  21.Τέρμα τα ψέματα-Τώρα Χρυσή Αυγή.

  Μου αρέσει!

  • Nikos Giannou said

   ευρω η δραχμη?
   Τι λεει επ αυτου η χρυση αυγη?

   Μου αρέσει!

   • ΑΝΕΜΟΣ said

    Ευρω, δοσαμε χρυσο στην ΕΚΤ για αυτο το νομισμα.

    ?Ερχεσε τωρα στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ??
    Η θα φας το παραμυθι ? Ευρω Η δραχμη ??
    Η μηπως εισαι απο αυτους που προπαγανδηζουν αυτο το παραμυθι >????

    Μου αρέσει!

  • Ρε που πάμε ρε said

   Ρε που πάμε ρε

   h-tp://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html
   ΦΑΚΕΛΟΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
   Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

   Μου αρέσει!

  • evi said

   Γιατι δεν ψηφιζω χρυση αυγη: Γιατι δεν θελω να βλεπω ναζιστικους χαιρετισμους στην Πατριδα μου ξανα!!!!!!

   Μου αρέσει!

   • Lelik said

    xaxaxa … +1000 @Evi

    Μου αρέσει!

   • Nikos Giannou said

    Ο χαιρετισμος ειναι ΡΩΜΑΙΚΟΣ και τον χρησιμοποιουσε και ο εθναρχης μεταξας

    Μου αρέσει!

   • Εnzo said

    Άσχετη εντελώς ,
    Δεν είναι ναζιστικος χαιρετισμός αλλά προέρχεται από τα αρχαία χρόνια .
    Ο Εθναρχης Μεταξας ναζιστης ;

    Μου αρέσει!

   • Εnzo said

    Με πρόλαβε ο Νίκος

    Μου αρέσει!

   • Τον οποίο υιοθέτησαν οι φασίστες και ναι ο μεταξας ηταν φασίστας αλλα δεν ήταν προδότης.

    Μου αρέσει!

   • Nikos Giannou said

    Τι σημαινει ΦΑΣΙΣΤΑΣ ?
    Πετατε τις λεξεις απο μοδα χωρις να ξερετε το νοημα τους ,μαθετε λιγο ιστορια

    Φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ και αυταρχική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.

    Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη Fascismo που ετυμολογείται από την λατινική «fasces» (φάσκες, ενικός: fascis, ιταλικά fascio :φάσιο) που ονομάζονταν συγκεκριμένο αρχαίο ρωμαϊκό έμβλημα εξουσίας, που απεικόνιζε «ράβδους δεμένες γύρω από έναν πέλεκυ».
    Η λέξη παραπέμπει στους «littores» (λιτόρες) που ήταν ένα είδος ομάδων σωματοφυλάκων των γερουσιαστών της αρχαίας Ρώμης οι οποίοι διακρίνονταν από μια ράβδο που κρατούσαν και η οποία ήταν το σύμβολο της εξουσίας τους. Οι fasces ήταν στην αρχαία Ρώμη σύμβολο της εξουσίας των δικαστών και συμβόλιζαν την «ισχύ δια της ενώσεως»: μια μόνο ράβδος σπάζει εύκολα, ενώ μια δέσμη πολύ δύσκολα. Οι ράβδοι δεμένες γύρω από έναν διπλό πέλεκυ που έγινε το σύμβολο του φασισμού

    Ο μεταξας γραφτηκε στην ιστορια ως ευεργετης του εθνους και η ιστορια των δικαιωσε για τις επιλογες του τα υπολοιπα τα ακουμε βερεσε

    Μου αρέσει!

   • astillais said

    Nikos Giannou
    Οι ορισμοί σου απ΄την Βικιπαιδεια(μπα και θες απόδειξη;)
    ε πάρε
    h t t p://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

    Για δες όμως
    το μέγα λεξικό του Δημητράκου που λέει τα εξής:

    φασισμός=πολιτειακόν σύστημα δικτατορικής οργανώσεως
    έχον εθνικιστικάς τάσεις ισχύον εν Ιταλία από το 1922

    φάσκης (οι) (λατ.)μτγν οι λατ. (fasces)
    δέσμαι ράβδων μετά πελέκεως εν τω μέσω ας οι Ρωμαίοι ραβδούχοι φέροντες
    προηγούντο των βασιλέων,υπάτων και άλλων μειζόνων αρχόντων,προς επιτέλεσιν θανατικής ποινής και ως σύμβολον της ισχύος και της προς τιμωρίαν εξουσίας

    Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά;
    Οι φάσκες ήταν σύμβολο θανατικής ποινής
    το ξαναεπισημαίνω
    θανατικής ποινής

    Ποιός πρέπει να μάθει νοήματα;
    Ποιός;

    Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    KOSTAKOUTA,Enzo,Niko…’Oσον αφορά τον χαιρετισμό,προέρχεται όντως από την αρχαία Ρώμη καί ήταν χαιρετισμός των μελλοθάνατων στην Αρένα προς τον αυτοκράτορα (Ave kaesar=χαίρε Καισαρ).Οi Εθνοσοσιαλιστές τον πήραν αυτούσιο (Heil Hitler=Χαίρε Χίτλερ). Οί Ιταλοί Φασίστες νομίζω ότι είχαν άλλο χαιρετισμό για το πρόσωπο του Μουσολίνι.Η νεολαία Μεταξά όντως είχε αυτόν τον χαιρετισμό,θέλω να πιστεύω,μέσα στο γενικό κλίμα της εποχής.Τώρα όσον αφορά την προσωπικότητα του Μεταξά:-Πιστεύω ότι ναί όντως ήταν ένας μεγάλος Πατριώτης του το έπαιζε ανάλογα με τα συμφέροντα της Χώρας του.Τι να κάνει άλλωστε μπροστά στην αυξανόμενη επιθετικότητα του Μουσολίνι,και την αδιαφορία(;)των άγγλων και του αγγλόφιλου τότε βασιλιά;-‘Εκανε ότι θα έκανε κάθε συνετός κυβερνήτης.-Προετοίμασε την χώρα του γιά τον επερχόμενο πόλεμο δίνοντας στην Χώρα μας μιά λαμπρή σελίδα στην Παγκόσμια Ιστορία.’Ηταν φασίστας;…Στρατιωτικός εγκέφαλος ναι .Φασίστας πιστευω πώς ΟΧΙ!

    Μου αρέσει!

   • as paroume 2 arxigous tou ellinikou kratous

    Karamanlis(geros),dimokratis,omos prodotis aisxistou eidous
    metaksas,fasistas,to akribws antitheto tou apo pano.

    Μου αρέσει!

   • Nikos Giannou said

    Την πιο σωστη ερμηνεια την εχει το wiki ,

    Σε αντίθεση με άλλες ιδεολογίες, ο φασισμός δεν ανέπτυξε ποτέ πλήρες δόγμα ή πολιτική θεωρία και, κυρίως, δεν γράφτηκαν οποιαδήποτε σημαντικά πολιτικά κείμενα από φασιστική σκοπιά μετά το 1945. Έτσι, σχεδόν όλα τα κείμενα πάνω στο θέμα της φασιστικής ιδεολογίας έχουν γραφτεί από μη φασίστες και αντιφασίστες συγγραφείς, και έτσι είναι συχνά δύσκολο να καθορίσει κανείς τη θέση του φασισμού πάνω σε διάφορα σημαντικά θέματα. Η λέξη «φασίστας» χρησιμοποιείται συνήθως με αρνητική σημασία, συχνά ως μια ετικέτα για επίκριση μιας αντίθετης άποψης, υποδηλώνοντας απολυταρχισμό και αντιδημοκρατική αντίληψη.
    Ο φασισμος σαν ορος επινοηθηκε απο συγκεριμενο λαο ( ιταλους – μουσολινι) και εκφραζει αυτον ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ

    Ειναι εντελως ΑΝΟΗΤΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ να σχετιζουμε εναν ευεργετη του εθνους οπως ο μεταξας με το μπενυτο μουσουλινι

    Μην πιπιλατε τις μαλακιες των κουμουνιστων παιζωντας το παιχνιδακι τους , αυτοι θελουν να απαξιωσουν την εννοια του εθνους κρατους και τον πατριωτισμο , θεωρουν δε φασιστες ακομα και αυτους που πολεμανε τα λαθρορκ
    Η πραγματικη σημασια των λεξεων σημερα εχει χασει εντελως το νοημα της, απο την προπαγανδα των κομματων

    Μου αρέσει!

   • Niko,nomizo oti o idios aytoprosdiorizotan os fasistas.
    Par ayta,ton metaksa ton theoro…fasista light.

    O fasismos den proxorise pote politika giati me to poy emfanistike,frontise na dialisei ton planiti.
    tixaio? Mpa..

    Μου αρέσει!

   • Nikos Giannou said

    Kosta ας πουμε φασιστα τοτε και τον περιανδρο στην αρχαια κορινθο ,χουντα δεν ειχε?
    Ο φασισμος δεν υπαρχει ουτε ως ιδεολογια αλλα ουτε ως κινημα του δινουν οτι ερμηνεια θελουν , ουσιαστικα πεθανε με το θανατο του επνευστη του μουσολινι
    Εχεις ακουσει πουθενα τον ορο ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΣ , ακουσες για κανενα κινημα στην ιταλια να δραστηριοποιεται ξανα ?
    Υπαρχει μονο ΝΑΖΙΣΜΟΣ , συγκεριμενο πολιτικο κινημα με κανονες (NΑtionalsoΖΙalist) , σημερα εχουμε την αναβιωση του νεοναζισμου απο συγκεκριμενες ομαδες νεολαιων που δραστηριοποιουνται στην γερμανια

    Το λαθος που κανουν πολλοι ειναι οτι συνδεουν τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ με τις ιδεολογιες και τα κινηματα του 20 αιωνα , το γεγονος οτι ο μεταξας χαιρετουσε ΡΩΜΑΙΚΑ δεν τον εξισωνε με τον χιτλερ η το μουσουλινι ως ιδεολογια , ουτε ο χιτλερ ηταν Ρωμαιος ,το να μιμησαι εναν χαιρετισμο δεν λεει κατι , οι πραξεις και οι πολιτικες μετρανε
    Εμεις στην σημερινη εποχη που μιμουμαστε ενα σωρο αμερικανικους χαιρετισμους και ξενοφερτες συνηθειες , παει να πει οτι ειμαστε ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ οχι βεβαια

    Τωρα οσο για το γερο καραμανλη μαζι με τον παπανδρεα ηταν η αρχη του τελος της Ελλαδας , ειναι ντροπη και αισχος να υπαρχουν ανδριαντες και μνημεια στα ονοματα τους

    Μου αρέσει!

   • na mhn onomazoume arxaia politevmata simfna me simerina kritiria.
    giati tote h athina htan sosialismos,h sparth komounismos klp,to theoro vlakodes.

    Ma o nazismos,paidi tou fasismou einai.
    an exeis parapona gia ton xairetismo,na ta peis stous neonazi kai fasistes.
    ki epanalambanw,o metaksas,theorouse eayton fasista,pragma to opoio gia’mena,den exei kai tosi simasia,simasia exei ti ekane.
    O xitler den htan romaios,oute o mousolini alla kapos eprepe na entaksoun ton megaloideatismo tous.

    Genikotera,oso pio mikrotsoutsounos einai kapoios,toso fouskotos einai,megala amaksia agorazei klp 😛

    ennoeitai oti eimaste amerikanakia,h nea genia dld,vasika,eimaste enas tholo prama,allos einai xristianos,vrizei tous arxaiolatres,allos einai to antitheto klp
    milame gia tragika pramata,tixaia nomizeis einai h katantia mas? Oxi vevaia,pos tha gineis enomenh evropi twn lawn file mou,an den dialitheis ethinka?
    Milaei kapoios gia simaia kai patrida kai ton koitane oloi gia palavo.
    Ayto,einai KATANTIA.

    Mia matia sto olympia pithei ton opoiondipote.

    Μου αρέσει!

   • Kai na simpliroso,fantasou to katanthma mas.
    sth thitia mou,ipiretisa kai san dioikitis monadas,mia mera,eskase myth o ASDEN,ksereis poio itan to endiaferon tou?
    Na vrei enan 2 filous tou,pou itan sto nisaki,o enas dimarxos tou Pasok,me pampola skandala sth plati tou,pou psofise prosfata kai o kammenos estelne tous apoxairetismous ston filo tou…
    To gamofilakio kai 40 petamenous stratiotes k ienan aksiomatiko,tous exei grammenous sta paparia tou.
    Etsi thn katanthsan file th patrida,etsi thn vlepoun oloi.

    Μου αρέσει!

   • ΑΝΕΜΟΣ said

    @ Προς ΕΒΙ
    Πες μας τι θα ψηφισεις, μηπως καταλαβουμε αν εισαι πραγματικα δικαιολογιμενη,
    Γιατι μπορει και να εισαι.

    Μου αρέσει!

   • evi said

    Εnzo, για να γινω…σχετικη…. δεν μου τεκμηριωνεις και την αποψη σου, περι αρχαιου χαιρετισμου, ρωμαικου, σπαρτιατικου ή οτι αλλο σας λενε οτι ειναι; Με ακριβεις παραπομπες σε ιστορικα βιβλια, σε αρχαιο ιστορικο ή σε ρωμαικη γραμματεια, αν το… αλλαξεις και τον πεις ρωμαικο. Της εποχης ομως τεκμηρια, οχι 18 αιωνες μετα. Περιμενω.

    Μου αρέσει!

   • evi said

    niko Giannou, το βιντεο που εβαλες δεν ειναι Ρωμαικο, αρα δεν στοιχειοθετει οτι ο χαιρετισμος ειναι ρωμαικος. Επειτα συγκρινεις τον Μεταξα, που υπηρξε μεν δικτατωρ, αλλα ηταν ο καταλληλος ανθρωπος, στην καταλληλη θεση, την καταλληλη στιγμη, με τον Μιχαλολιακο (φευ). Αν ειναι ποτε δυνατον. Ουτε καν με τον Παπαδοπουλο δεν θα εμπαινα στη λογικη να τον συγκρινω, γιατι το παρελθον του αρχηγου της χρυσης αυγης, ειναι ζοφωδες, μελανο και περιεργο. Απο ελλαδεμπορια δε, χορτασαμε!!!!!

    Μου αρέσει!

  • ΑΝΕΜΟΣ said

   Μπραβο Εχετλαιε..
   Τεκμηρομενα και κοφτα…
   Εκ μερους μου στελνονται στον ¨¨ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ»»
   Που αν και του ζητησα να μας εξηγησει το ΡΕ ,,
   Κανει τι κοττα….η πουλαδα.

   Μου αρέσει!

 20. Σοφία said

  ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

  Το ΔΝΤ με τα δύο αυτά κόμματα (και ίσως και με αλλα) τα είχε κανονίσει αυτά εξ αρχής. Για αυτό η γλυκαναλατες δηλώσεις περί «συνταγών» και επαναδιαπραγμάτευσης ΚΑΠΟΙΩΝ δήθεν όρων της δουλείας από τη Βέφα της νδουλας.

  Να τους βγάλουμε από τη βουλή ρε παιδιά.

  Εγώ δεν έχω κανέναν σεβασμό ούτε σ’αυτούς ούτε στις υπογραφές τους.
  Εσείς έχετε;

  Μου αρέσει!

  • Sofia,pes mou thn apopsi sou gia ton samara kai pou th stirizeis

   Μου αρέσει!

   • Σοφία said

    Την άποψή μου την στηρίζω σ’ όλη του την στάση μέχρι τώρα.

    Δηλαδή εσύ δεν τον έχεις πάρει είδηση;

    Το άτομο έχει συμφωνήσει εξ αρχής με όλα. (Κι όχι μόνον αυτός αλλά όλοι τους)
    Πρώτα απ΄’ όλα με το που ψηφίστηκε αυτό το αίσχος έπρεπε να παραιτηθούν όλα τα κόμματα σύσσωμα από τη βουλή και να χαλάσουν τον κόσμο. (για αυτό τουθς κατηγορώ όλους, δες τα σχόλια μου από το 2010, από τότε τα έλεγα)

    20 μέρες μετά το μνημόνιο ψήφισε τον νόμο 3849 που τροποποιεί τον 3213 του 2003. Ξέρεις ποια τροποιποίηση έγινε; Καταργήθηκαν τα άρθρα που όριζαν τα ποινικά αδικήματα της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, οι ποινικές διαδικασίες τιμωρίας των πολιτικών ή δημόσιων λειτουργών και οι διαδικασίες ανάκτησης από το Δημόσιο των καταχρασθέντων.
    Εεεε;;…. πατριωτάρα το αγόρι μαζί με το ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…

    Ποτέ δεν έκανε αντιπολίτευση, οι δηλώσεις του ήταν χλιαρότατες μιλούσε πάντα για «συνταγή» μέχρι που τον Οκτώβριο του 11 σε ομιλία του στην κεντρική επιτροπή, που την ανήρησε η Ολυμπία, αποκάλεσε το μεσοπρόθεσμο αναπτυξιακά πακέτα που πρέπει να εφαρμοσθούν.
    Και μεταξύ άλλων είπε: «ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» ο στόχος της πολιτικής του πασοκ δηλαδή συνάδει με το στόχο των «δανειστών» και συνέχισε «ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ» νάτη η συνταγή.. «ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ!» των δανειστών εννοείται! Ο οποίος είναι το πλιάτσικο της χώρας!

    Χρειάζεται να θυμίσω την καταψήφιση της πρότασης για λογιστικό έλεγχο επί του χρέους;

    Χρειάζεται να θυμίσω τις δηλώσεις της Γεωργαντά ότι είχαν ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων για το μαγείρεμα του ελλείματος του 2009;
    Ρε Κώστα, ήταν υπουργός της κυβέρνησης που διασύρθηκε για το έλλειμα αυτό, εσύ αν ήσουν στη θέση του δεν θα είχες κάνει σημαία τις καταγγελίες αυτές;
    Αυτός γιατί τις έκανε γαργάρα;

    Χρειάζεται να θυμίσω τις παρθενοπουτ@νίστικες δηλώσεις περί σεβασμού των υπογραφών, περί συνέχειας του κράτους;
    Σε άλλα η συνέχεια πάει περίπατο όταν πρόκειται για ξεπούλημα την βγάζουμε από το χρονοντούλαπο, έτσι;

    Τι να πρωτοθυμηθώ; απ’ όσα περίμενα να κάνει και τον έβλεπα να μην κουνιέται.
    Σκεπτόμουν τι θα είχα κάνει εγώ στη θέση του…. Αλοίμονό τους αν ήμουν εγώ…

    Έχω δει στο διαδίκτυο δηλώσεις ενός προσωπικού συμβούλου του… δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς ο οποίος δήλωνε ότι αν είχε ζητηθεί να το ψηφίσουν το μνημόνιο ΄1 θα το ψήφιζαν!

    Χρειάζεται να θυμίσω ότι ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ; ποιος του έχει δώσει άδεια να ασκεί εκτελεστική εξουσία;
    Υπήρξε κυβέρνηση (ο θεός να την έκανε..) που είχε πάρει τη δεδηλωμένη στη βουλή, Κώστα.
    Οταν ούτε με τη δεδηλωμένη δεν μπορείς να κυβερνήσεις, πάμε σε εκλογές να αποφαίσει ο λαός ποιος θέλει να αναλάβει τη διαχείριση των δημοσίων θεμάτω και ποιος να είναι πρωθυπουργός!
    Το πασοκ παρά τη δεδηλωμένη ζήτησε κάτι εντελώς παράνομο! Κάλεσε 2 κόμματα να συμμετάσχουν χωρίς λαϊκή εξουσιοδότηση στην εκτελεστική εξουσία.
    Κι αυτό ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, λοιπόν, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ βοηθώντας να μην γίνουν εκλογές για να ψηφίσει η παρούσα κυβέρνηση, η πραξικοπηματική δηλαδή, όλα όσα θέλουν οι…. «δανειστές»!!!!

    Έλα μου όμως που αφού η κυβέρνηση είναι παράνομη, όλα αυτά είναι άκυρα!
    Αν όμως αυτοί οι δύο -τουλάχιστον- μείνουν στη βουλή θα μεθοδεύσουν αλλαγή του συνταγματος ώστε να κατοχυρώσουν την παρανομια τους συνταγματικά! Ο βενιζέλος προτιθεται να αναθεωρήσει το Σύνταγμα για να συνάδει με το μνημόνιο!!! Κατάλαβες γιατί φωνάζω ότι πρέπει να τους διώξουμε από τη βουλή δια παντός;

    Αλλιώς θα κάνουν συμπαιγνία εις βάρος της χώρας, γιατί το ζητά το ΔΝΤ.
    Τους έχεις ακούσει με τι θράσος λένε, «μετά τις εκλογές θα είναι πρωθυπουργός ο παπαδήμος»!!!!
    (ο παπαδήμος των swaps!!!! που η θέση του είναι στον Κορυδαλλο)

    Ας πάρουμε την ευθύνη μας επιτέλους.

    Μου αρέσει!

   • Σοφία said

    διόρθωση: ανήρτησε

    Μου αρέσει!

 21. γιωργος said

  προτιμο τον φασισμο οπως και να ειναι αυτο και με οποια εννοια εχει..παρα αυτο που εχουμε τωρα που ειναι χειροτερο απο ολα και καταστρεφει τους πιο πολλους απο ολους.και ναι μερικοι ειναι τοσο ανιδεοι που ακομα τους στιριζουν αλλα οταν χασουν καποιον δικο τους ανθρωπο λογο ελειψης χρηματων και λογο του οτι πλεον ακομα κ στα νοσοκομεια χανοντε ανθρωποι λογο ελειψης ιατρικου υλικου τοτε ας μιλισουν ξανα.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ.(και τα λεω εγω που μεγαλωσα σε οικογενοια στελεχων του πασοκ.αλλα πλεον στραφικαμε και θα ψηφισουμε χρυση αυγη.οσο για εσας ψηφιστε οτι θελετε αρκει να φυγουν αυτοι που εδω κ πολλα χρονια εχουν της καρεκλες κ νοιαζοντε μονο για τα λεφτα κ αυτες κ τπτ αλλο.αλλα αν στιριξετε αυτους τοτε μην ξεστομισετε ξανα οτι ειστε ΕΛΛΗΝΕΣ ουτε στους εαυτου σας ουτε στα παιδια σας.γτ θα ειστε προδοτες κ συνενοχοι στο εγκλημα κατα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαου το οποιο διεπρατετε. κ για να δειτε σας δειχνω αυτο.κ μετα σκευτητε αυτο να γινοτα σε εσας πριν μιλησετε. http://veria-city-news.blogspot.com/2012/03/blog-post_7173.html

  Μου αρέσει!

 22. diaforos said

  Μου αρέσει!

  • Σοφία said

   Ο ελληνισμός είναι και θέμα dna και είναι σαφές ότι κανείς από κει μέσα δεν διαθέτει ελληνικό dna.
   Για αυτό η κάψα τους είναι η καλοπέραση όλων των άλλων.
   Για αυτό κι αφού το λένε και οι ίδιοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ.

   Για αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ

   Μου αρέσει!

   • γ.κ. said

    Σοφία, για μια ακόμα φορά μιλάς ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Λες τη λέξη ελληνισμός, (λίγοι γνωρίζουν τι σημαίνει). Φαίνεται πως εσύ τη γνωρίζεις.
    Διαβάζω, διαβάζω σχόλια, άρθρα, πηγαίνω σε συγκεντρώσεις, ανεξάρτητων και εξαρτημένων, ακούω, βλέπω και προσπαθώ να καταλάβω, αλλά αυτό που τελικά μένει στην ψυχή μου είναι μια πίκρα…
    Όλοι μιλούν για Ελλάδα αλλά ΟΛΟΙ εννοούν τον εαυτό τους προσωπικά.
    Υπάρχουν μερικές οργανώσεις που δείχνουν αληθινή εντιμότητα, με ωραία καταστατικά, με εξαγγελίες κ.λ.π. και αναρωτιέμαι!
    Αφού όλοι τους λένε ότι αγαπούν την Ελλάδα μας γιατί δεν ενωνονται; Γιατί ο καθένας προσπαθεί να διασπάσει το μας;
    Αν οι ομάδες αυτές συνενωθουν σε ΜΙΑ, εκλέγοντας ή κληρώνοντας τον αρχηγό τους και παρουσιάζονταν σαν το κόμμα της Ελλάδας μας, σε αντίθεση με τα κόμματα των ανθελλήνων, και όχι σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, που μέσα είναι κρυμμένοι δοσίλογοι, νενεκοι, κλέφτες και ψεύτες, (τόσα χρόνια τους γνωρίσαμε καλά…), δεν θα ήταν ευκολότερο για το λαό να γκρεμίσει τα καθάρματα που τον έφεραν στο χάλι του σήμερα;

    Τόσο δύσκολο είναι να ενωθούν;
    Η χώρα μας πνέει τα λοίσθια…
    Σε μερικά χρόνια θα υπάρχει η Ελλάδα σαν χώρα χωρίς όμως Έλληνες!. Όπως έγινε με τους Βαβυλώνιους, του Σουμέριους κ.λ.π.

    γ.κ.

    Μου αρέσει!

 23. diaforos said

  Μου αρέσει!

 24. ΧΡΗΣΤΟΣ said

  Επειδή πιστεύω ότι ποτέ δέν είναι αργά , συνδεθείτε στόν παρακάτω σύνδεσμο καί προτού κριτικάρετε ώς παντογνώστες, αλλά μέ αίσθημα ευθύνης καί αυτοκριτικής δείτε τά βίντεο καί μετά κρίνετε.
  Κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν νά απαξιώσουν τον μεγαλύτερο Ηγέτη που έβγαλέ ή χώρα από την μεταπολίτευση άς τους απαξιώσουμε εμείς και
  Φίλες και φίλοι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για νά σταματήσουμε όλα αυτά πού οί (φίλοι) μας αμερικάνοι και Ευρωπαίοι μας οδηγούν, κ. Σαμαρά είστε πολύ λίγος, δυστυχώς πάρα πολύ λίγος, μαζί σού πάρε και αυτό το λαμόγιο πού νομίζει ότι είναι Καίσαρας,
  Ελάτε όλοι μαζί νά ξαναφέρουμε τον Έλληνα Πούτιν, ελάτε όλοι μαζί νά κάνουμε την Ελλάδα πρώτη δύναμή στον κόσμο. Για τους αντιδραστικούς προτείνω νά δούνε τά βίντεο και νά διαβάσουν τά έγγραφα, ή πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη, ή πατρίδα χρειάζεται ενότητα, όλοι μαζί αδέλφια για το καλό το δικό μας αλλά και των παιδιών μας χρειαζόμαστε ένα Έλληνα πού νά το λέει ή ψυχή του. Διώξτε τις κομματικές σας πεποιθήσεις και δείτε ποιος μπορεί νά ξανακάνει την Ελλάδα δυνατή και ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ την λευτεριά αν θέλετε, όπως ό Κολοκοτρώνης, όπως οι πρόγονοι μας …..
  δείτε…
  http://www.facebook.com/groups/351098021579707/

  Μου αρέσει!

 25. εξωγήινος said

  Ρε σεις δε βαρεθήκατε να αναλύετε/σχολιάζετε τα ίδια και τα ίδια??

  Μου αρέσει!

 26. weare greeks said

  Μου αρέσει!

 27. Against New World Order said

  αυτά τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα τα ψηφίσουν όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν Ολυμπία και να ενημερώνονται

  τα κανάλια έχουν βγάλει τον σκασμό

  αλήθεια που είναι το γραφείο του ΔΝΤ που μοιράζει λεφτά στους μεγαλοδημοσιογράφους;;;;;;;;

  μήπως η αρχή του κακού είναι οι δημοσιογράφοι;;;;;;;

  Μου αρέσει!

 28. makedon politis said

  Μου αρέσει!

  • ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ" said

   ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ» ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΕΑΜ Β?

   ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ Κ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩ ΟΠΟΥ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ(ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ) ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ…

   ΣΥΜΠΑΘΗΣ Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ(ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ) ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΕΥΧΑΙΝΩ….. ΓΚΕΓΚΕ?????

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: