Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – μακελειό στην ΕΡΤ για να μην παιχτεί το βίντεο!

20120317-160228.jpgΈκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.
Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους. Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.
Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!
Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και
προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός. Γιατί να μην είναι άλλωστε…
Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.

78 thoughts on “Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – μακελειό στην ΕΡΤ για να μην παιχτεί το βίντεο!”

 1. Δεν υπάρχει το άτομο λέμε.

  Αφού όλοι γινόμαστε συριζαίοι μόλις τον βλέπουμε τι στο διάτανο θέλει και δεν πάει σε άλλη χώρα να τα φάει μαζί με το οργανωμένο έγκλημα.

  Εκεί αξίζει να γεμίσεις μπαλόνια με ούρα και κακά και να του τα πετάξεις. Είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβει και να αποδεχθεί τι νοιώθει η κοινωνία όταν τον βλέπει.

  Οι γονείς θα μπορούσαν επίσης και να φύγουν ακυρώνοντας την τελετή. Να μείνει μόνος του ο γύφτος. Μονος και ακυρωμένος!

  Like

  1. O Πἀγκαλος εἰναι κομμουνιστἠς ομοϊδἐατης του Συριζα, διαφορἐς ἐχουν στις λεπτομἐρειες. Αυτὀς κατἐχει εξουσἰα οι ἀλλοι διψοὐν για εξουσἰα. ΟΛΥΜΠΙΑ προβοκἀρεις ὀταν αποκαλεἰς «ακροδεξιὀ» τον Πἀγκαλο. αφοὐ ακροδεξιοἰ στην τρἐχουσα κατεστημἐνη ορολογἰα εἰναι οι πατριὠτες που δεν ἐχουν υποταγεἰ στο ξενὀδουλο πλουτοκρατικὀ σὐστημα.

   Like

   1. Μἐτων

    Πάντοτε αηδίες και μαλακίες γράφεις από τότε που προτώγραψες στο Ολυμπία.
    Τί δουλειά έχει ο Πάγκαλος με τον κομμουνισμό – Σύριζα κλπ,
    Μάλλον μπέρδεψες την πούτσα με την βούρτσα ή σ’ έχει σπρώξει κάποιος αριστερίζων.

    Like

   2. Διαβἀτη, Χατζηαβἀτη εἰσαι ἐνας πανὐβλαξ μικροαστὀς. Ο Πἀγκαλος μαζι με τον Θεοδωρἀκη ἠσαν ηγετικἀ στελἐχη της Νεολαἰας ΕΔΑ, κατὀπιν νεολαἰα Λαμπρἀκη, ψευδὠνυμο τὀτε της ΚΝΕ, επειδἠ το ΚΚΕ ἠταν παρἀνομο. Στο Παρἰσι κοπροσκυλοὐσε σαν κομμουνιστἠς και με την μεταπολἰτευση εντἀχθηκε στον σκληρὀ μαρξιστικὀ πυρἠνα του ΠΑΣΟΚ. που ἰδρυσε ο τροτσκιστἠς Α.Μινἐικο-Παπανδρἐου. Πολλοἰ βουλευταἰ του ΠΑΣΟΚ,εἰναι κομμουνισταἰ, Ανδρουλἀκης,Βοὐγιας, Βαρτζελἠ,Δημαρἀς, Σακορἀφα, Δαμανἀκη,Παπαχρἠστος κλπ.

    Like

   3. Σημερινοι βολευτες του πασοκ, κουμουνιστες ???
    Κατι σαν Τον Σολανα Θες να πεις ??
    Ευχαριστω θερμα για το γελιο που ..προσφερεις..
    Βρε τι γινετε εδω μεσα …!!!!

    Like

   4. Πάλι συλλαμβάνεσαι σουρωμένος Μέτωνα να ψευδίζεις παπαριές…Κόψτο το ρημάδι αφού δεν το αντέχεις. Ξεσούρωσε και προσπάθησε να καταλάβεις ότι επειδή ο Μουσολίνι ξεκίνησε την πολιτική του θητεία με το Σοσιαλιστικό κόμμα αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έφτιαξε το Φασιστικό κόμμα και ξεκίνησε την εγκληματική του πορεία εξακολούθησε να είναι Σοσιαλιστής. Ούτε βέβαια το Σοσιαλιστικό κόμμα έχει ευθύνη γιατί ένα μέλος του πρόδωσε τις αρχές του. Ο Μουσολίνι έμεινε στην ιστορία σαν Φασίστας. Το ίδιο και το σημερινό αρχοντογούρουνο. Θα μείνει στην ιστορία σαν δωσίλογος, όπως κι ο παπούς του ανεξάρτητα αν πέρασε στο παρελθόν από τους Λαμπράκηδες ή απ’το κατηχητικό ή απ’τον Ολυμπιακό.
    Τόσο απλά…Αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό…Γι αυτό σου λέω. Κόψ’το!

    Like

   5. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? Μ,ΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΙΣ ΡΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ?Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ .ΦΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ,ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ,ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!ΟΦΑ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ. Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ? Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟς ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ ,Ο ΠΙΠΙΛΟΓΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ *( ΔΗΜΑΡΑΣ-ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΗΣ ,Ο ΞΑΔΕΛΦΟς ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ) ,ΔΑΜΑΝΑΚΗ ( Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ …ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ( ΠΧ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ) ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Like

  2. `ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ`? ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ? ΕΛΕΟΣ.

   Like

  3. Ωραία η ιδέα της Σοφίας περί αποχώρησης. Φανταστείτε την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα, όπου θα είναι “σύσσωμη η κυβέρνηση και ο ΠτΔ” να μην πατήσει ούτε ένας από τον κόσμο, όλοι οι μαθητές να δηλώσουν ασθένεια, και να μείνουν μόνοι τους οι καραγκιόζηδες στην εξέδρα των “επισήμων” με τη φιλαρμονική, τους μπάτσους και τους χαφιέδες τους.
   ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ

   Like

   1. Ναι, ναι !!
    Θα κανουν μετα παρελαση μονοι τους οι μπασκινες με τους χαφιεδες !

    Πολύ καλό.

    Like

  4. Θα μάθουμε ποτέ τι κάνει ο “Αρχολίπαρος” πολιτικός, εκτός από το να γελοιοποιεί την κυβέρνηση, την πολιτική και το ανθρώπινο γένος, με τα λεγομενά του, μιά και ό ίδιος εκτίθεται σε δημόσια θέα και προσβάλει κατάφωρα την δημόσια λογική και αισθητική;

   Κοπρίζει ο Θόδωρος Πάγκαλος , ο φαταουλας και μας ρίχνει τα περιττώματα που παράγει ο κωλος του η το μυαλο του στα μούτρα μας …
   Φάτε κοπρίτες να απολαυσεται και εσείς από τα φαγωμένα …

   Μακράν ο αχρηστότερος,ο εμπαθέστερος και ο αντιπαθέστερος Έλληνας πολιτικός.

   Κρίμα το βαρύ όνομα του ,το αντιστρόφως ανάλογο με τα κιλά του …

   Like

  5. Ρε παιδια κοντευει 80 (εαν δεν ειναι)…πολυ θελει το μυαλο του ανθρωπου.Οξω εγγονε δικτατορα!

   Like

  1. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ…ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ…

   O ΠΑΝ – ΓΚΑΛΟΣ , Ο ΠΑΝ-ΦΑΓΟΣ , Ο ΑΔΗΦΑΓΟΣ , Ο ΣΑΠΙΟ-KΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΤΙΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ..

   ΞΕΧΝΑΕΙ…ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

   Like

   1. Αυτος μονο φταιει??
    Η τα κομματοσκυλα που τον καλουν, αυτον και ολους τους ομοιους τους.??
    Να λοιπον γιατι τους χρειαζεται μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
    Ετσι για να υπαρξει… ισορροπια σε κομματοσκυλα…

    Like

 2. Οσο ειναι αντιπροεδρος της ΨΕΥΔΟκυβερνησης παπαδημου και οσο βριζει ασυστολα τον ελληνικο λαο, θα ειμαστε εδω και θα τον βριζουμε μερα και νυχτα.
  Στο διαολο να παει και ακομα παραπερα.
  Οποιος τα βαζει με ολο το λαο δε λεγεται πολιτικος, αλλα δικτατορας.

  Like

  1. Εγω δεν εφαγα τιποτα μαζι του. Γιατι μου το πρασαπτει και με σπιλωνει;;;
   Ουστ απο δω αλητη!

   Like

   1. Εδώ η γυναίκα του έκανε αγωγή γιατί την είπαν κυρία παγκάλου, ότι προσβαλεται η προσωπικότητα της ως πολιτικός(!!!!! χα χα χα πολιτικός)….

    (βέβαια όταν ανοίγει τα … κατάλαβες ποια… το βράδυ δεν προσβάλεται και τόσο…)

    Like

   2. Ας αρχισει τοτε Σοφια μου να κανει αγωγες σε ολο τον ελληνικο λαου. Γιατι ΟΛΟΙ εχουμε ραμματα για τη γουνα του.
    Και να θυμαται οτι δεν ξεχναμε.
    Ολοι αυτοι θα ζησουν μεχρι να ψοφισουν μια ζωη κολαση. Δε θα εχουν στρατο αστυνομικων να τους φυλανε οταν ο λαος θα τους στειλει στο διαολο. Οποτε, τους συνιστω να κυκλοφορουν με ομπρελες. Εχει να βρεξει πολυ γιαουρτι……

    Like

 3. Ο πάγκαλος φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να στέλνει πελάτες στο απέναντι μαγαζί.
  Γιατί η οργή του απλού λαού πρέπει οπωσδήποτε να μασκαρευτεί είτε ως αναρχοάπλυτη, είτε ως φασιστική. Βάζω ταμπέλα στα δίκαια αιτήματα του λαού για να τα υποβαθμίσω και να τα υπονομεύσω. Να υπονοήσω ότι τα κίνητρα δεν είναι αληθινά και αυθεντικά (άρα δεν εκπροσωπούν το λαό) αλλά υποκινούμενα από το σύριζα. Κάτι πάει να πει για το σύριζα αλλά μας το σταματάει πάντα εκεί. Γιατί άραγε; Είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσω τις κραυγές του λαού. Να κάνω πως δεν τις ακούω και πως ακουω κάτι άλλο.

  Το παίζει και μουρλός το σάπιο κρέας.

  Like

 4. Ανάλογη συμπεριφορά είχε & ο Λοβέρδος! Βάζουν πασόκους να στέλνουν e-mail ως δήθεν ΣΥΡΙΖΑ που προτρέπουν τον κόσμο σε αντισυγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και επεισόδια στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ και στην αυριανή ψηφοφορία! Είναι επικίνδυνοι! Φασιστοειδή και τρομοκράτες! Παρακράτος & τραμπούκοι! Κινητή πρόκληση και μόνον η παρουσία τους! Όσο πάμε προς τις εκλογές, θα γίνονται πιο επιθετικοί, πιο επικίνδυνοι! Την Αριστερά φοβούνται- από την Αριστερά και τον Λαό να τη βρουν!! Να μην τους συγχωρέσει κανείς και στις εκλογές να τους δώσει ενα…2,8%, να μείνουν και έξω από τη Βουλή! Είναι άχρηστοι! Βρε Ουστ!

  Like

  1. Ονόμαρχε εσείς ειδικά δεν πρέπει να παραπονιέστε.

   Διαφήμιση σας κάνει δεν το’χετε καταλάβει;

   Like

   1. Αυτό.. ξαναπέστο! Δεν ζηλέυεις, βέβαια…ε?
    …όταν μας κλείσουν μέσα όμως… να έχεις υπόψη σου, δεν καπνίζω μεν, αλλά σε ένα ταπεράκι με σπιτικό μαγειρευτο φαγητό δεν θα έλεγα όχι!

    Like

   2. Σήμερα φύτεψα πατάτες. Θα σου φέρνω μην ανησυχείς. Αν είσαι στο ίδιο κελί με τον πάγκαλο φρόντισε να μην στις τρώει αυτός.

    Like

   3. Χαχαχα… καλοοοοο!!! Έγραψες!!!
    Αυτός είδα τρώει πατατάκια… εσύ τέτοια να μην μου φέρεις, οκ?

    Like

  1. Στην ιπποκρατους νομιζω.
   Οχι ναι το θυμηθηκα. Στη συγγρου. Που κανουν πιατσα οι τραβεστι και οι νεοδημοκρατες. Λιγο πιο μετα.

   Τη συμπαθεια μου στους τραβεστι. Εκαναν τοσο αγωνα για να παρει ο δρομος μια αξια και γεμισαν σκατογειτονους.

   Like

  2. RE FILE SOVAREPSOU.. AN THELIS PRAGMATIKA POUPOULA TSAMBA PIGENE SE KANENA ORNITHOTROFIO NA PARIS OSA THELIS… OSO GIA PISA… EKI POU KANOUN EPISKEVES DROMON.. OSI THELIS… ARKI NA IPARHI THELISIS.. TORA .. AN SE AFISOUN I BATSI NA TON PLISIASIS.. AFTO INE ALO KAPELO

   Like

   1. Το ονομα σου ειναι η απαντηση μου σε εσενα.
    Σε σεβομαι οσο εσυ τον εαυτο σου δινοντας σου τετοιο νικνειμ.

    Like

 5. Κρίμα που δεν του έδωσαν ένα μπερντάχι!Είμαι ανικανοποίητος; Ζητάω πολλά;Πόσο πιό ομορφα θα ήταν να έβλεπα το φριχτα του οπίσθια σε λουρίδες παρά να παρατηρώ τους αντιτιθέμενους να εξαντλούνται σε μπινελίκια η το πολύ- πολύ σε ρίψιμο αυγών η γιαουρτιών που στοιχίζουν και σε λίγο θα τα βρίσκουμε σπάνια;Δεν υπάρχει κανείς Χριστιανός να πρωτοστατήσει στο θέμα αυτό; Θα ξοδεύουμε τα λεφτά που προορίζονται για τα παιδιά μας στερώντας τα από βασική διατροφή για να ΄΄ταΙ’ζουμε το κάθε γομάρι σαν τον Πάγκαλο ;;;;;Στο κάτω κάτω της γραφής αυτό επιδιώκει το παμφάγο γουρούνι!..Επιδιώκει να χλαπακιάζει με οιονδήποτε τρόπο και αν .. το σερβίρουν!Γιαυτό αγαπητοί Συνέλληνες αγωνιστές ας σταματήσουμε άθελα να καταστρέφουμε την οικονομία της Χώρας μας!Ποτέ πιά εκσφενδονισμός ζαρζαβατικών η γαλακτοκομικών προιόντων και αυγών!Ρίχνω τώρα την ιδέα:Σαν πολυμήχανοι Οδυσσείς άς κατασκευάσουμε μικρούς εκτοξευτήρες με τους οποίους θα μπορούσαμε να περιλούσουμε τα βρωμερά δοσιλογικά γουρούνια με διάφορα αντικείμενα , όπως πχ πίσσα, κοτρώνες ευμεγέθους διαμετρήματος, περιττώματα, κουτσουλιές από παρακείμενα κοτέτσια κλπ κλπ Επίσης σε συγκεντρώσεις τους οι αμπούλες κλαν..άς θα ήταν ένα θεάρεστο όπλο! Φαντασία να υπάρχει και θα την βρούμε την άκρη!!!

  Like

  1. Αγαμεμνωνα,πολυ καλο!!!! 😉 Περιγραφεις νομιζω αυτο που περναει απο το μυαλο ολων στη θεα αυτου του βοδιου-Παγκαλου. Ετσι,ετσι θελουν! Πισσα και πουπουλα και οτι αλλο να τους μεινει αξεχαστο!!!!!

   Like

 6. οι γιούχες και τα γιαούρτια δε φτάνουν. Πρέπει να αρχίσει το ξύλο, πρέπει να καταλάβουν τί κακό έκαναν στον ελληνικό λαό και να πληρώσουν. Μας έχουν τελείως χ…….ς κι αν θέλετε και μια ψυχολογική ανάλυση εκ του προχείρου, μας μισούν. Το χάσμα ανάμεσα στην πολιτική εξουσία και το λαό δε γεφυρώνεται πια.

  Like

  1. Exactly! strike straight at the bull’s eye!

   …Which side are you on boys? Which side are you on?
   Oh workers can you stand it?Oh tell me how you can
   Will you be a lousy scab, Or will you be a man?
   Which side are you on boys? Which side are you on?
   Don’t scab for the bosses, Don’t listen to their lies
   Poor folks ain’t got a chance, Unless they organize
   Which side are you on boys? Which side are you on?

   Like

 7. Ο πάγκαλος, γνωστός προδότης των Ιμίων, ο παραδίδων στους μογγόλους τον Οτσαλαν, ο αποδεχόμενος στη Μαδρίτη τα ‘ζωτικά συμφέροντα της Μογγολίας στο Αιγαίο ελέγχει καθε φορά τα αντανακλαστικα του Ελληνικού Λαού. Τέτοιο απύθμενο θράσος ούτε ο jeffry δεν είναι ικανός να δείξει. Ότι και να του κάνουμε αυτός εκεί. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το ευχαριστιέται κιόλας γιατί θεωρεί ότι έχει προβολή. Και βεβαια θα έχει ανοικτό εισιτήριο για το εξωτερικό γιατί ξέρει τι τον περιμένει σύντομα. Προσθέτει και λέξεις στην ήδη πλούσια Ελληνική Γλώσσα. Παγκαλισμός είναι ο ορισμός του πολιτικού παχύδερμου του προδότη που λόγο εγκεφαλικής επίκτητη ανωμαλίας το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καταστροφή της Ελλάδας μας.Παγκαλε όταν θα αρχίζει να αναγεννάτε από τις στάχτες η Ελλάδα θα είσαι ο πρώτος που θα πληρώσει τις αμαρτίες το, όπου κι αν είσαι όπου κι αν κρύβεσαι. πάγκαλος = Νενέκος = Εφιάλτης

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ
  ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

  Like

  1. Σοφότατο συναγωνιστή!Εφευρετικότητας και πρωτοτυπίας δεν στερούμεθα!

   Like

  2. Η γε΄υση ούζου πολύ τους πάει! Το πολύ πολύ να μεθύσουν για να μη καταλαβαίνουν από πού έρχονται οι ψιλές!Εκτόξευση με σφεντόνες καποτών που περιέχουν ούρα και σκ…ά! Το θεωρώ πολύ αποτελεσματικό και εύοσμο μέτρο!

   Like

  1. DEN SE PISTEVO SINDROFE… TOU EKATSE GINEKA NA TIN MAMISI AFTOU TOU TSOUVALIOU ME SKATA???? POPOPO POSO HAMOURA PREPI NA INE….!!!! LES ALITHIA RE FILE?? I KORI TOU MIAZI KATHOLOU?? DILADI INE KE AFTI ENA MIKRO TSOUVALI APO SKATA?? MIPOS INE ME IDIKES ANAGES???

   Like

 8. Άσχετο: όταν αυτός ήταν ιερέας του αρχιερέα, είχε χαστουκίσει μια υπάλληλο σε μια δημόσια υπηρεσία, ή λάθος θυμάμαι;

  Like

  1. Θυμάσαι πολύ καλά..Ήταν στην μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών…

   Like

 9. Ρε παιδια ποσοι πια ειμαστε “συριζαιοι”; 90% και βαλε θα πρεπει να παρει στις εκλογες αν ηταν ετσι! Ομως ειτε ειναι ψυχοπαθης με καμια σχεση με την πραγματικοτητα ειτε προσπαθει να βρει αλλα κινητρα (κομματικα) εκτος απο τα προφανη.. αλα της και “συνωμοσιολογος” το ξιγκι!

  Like

 10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όμως, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ και ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!
  Όσο του δίνεται η ΔΥΝΑΜΗ και η “ΔΙΚΑΙΩΣΗ” με την ψήφο, αυτά θα κάνει και χειρότερα!!!
  Κατ’ εμέ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ (ειδικά σε μία τέτοια τελετή και παρουσία παιδιών)

  Like

  1. Ε! Αφου μαζι τα….. φαγανε πως να μην τον ξαναψηφισουν , πως ?????
   Τους καταλαβαινουμε αυτους που θα τον ψηφισουν…
   Εχεις μηπως περιεργεια ποιοι θα ειναι αυτοι ??
   Κανε μια βολτα στα εκλογικα κεντρα του μπενι, να δεις φατσες του …διευρου.

   Like

 11. Οπως αλλωτε ετσι και σημερα ρωτα μια γοργονα (καλα , μπορει να’ναι και φαλαινοκαρχαριας) οποιον ναυτη απαντησει :

  -Ζει ο Πανβαρος , ζει?

  -Ζει και περδεται !

  Like

 12. Το συριζα και οι κατα καιρους θεσεις και “πραξεις”,
  εχουν δωσει αλλοθι σε αυτον τον λακε να διαβαλει παντα τις αυθορμητες αντιδρασεις του ΛΑΟΥ,
  και να τις αποδιδει στους αθεους ακαματηδες συριζοφλωρους….
  Καταφεραν και αυτο,οι λαθρομεταναστοπατερες,οι αθεοι,οι προοδευτικο αριστεροτιποτες του φραπε, του ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ,
  της αοριστης μπουρδολογιας χωρις ιχνος μεστης σκεψης,γνωσης και λυσης του προβληματος,οι αντιδραστικοι πουθεναδες
  που μισουν την ΠΑΤΡΙΔΑ και δεν εχουν προβλημα αν με τις ηλιθιες μπουρδαποψεις τους βοηθησουν ωστε να μετατραπει σε γαμωισλαμοχωρα….ενω γνωριζουν οι υπανθρωποι οτι θαναι οι
  πρωτοι που θα φυγουν αν τα πραγματα εξελιχθουν ετσι….
  Παρατηρηστε γυρω σας και θα δητε πως ολα αυτα τα πολιτικα παρασιτα που ανηκουν στον συγκεκριμενο χωρο,αδιορατα πως ειναι ολα ΒΟΛΕΜΕΝΑ…
  τυχαιο?Δεν το πιστευω…
  Συγνωμη αν σας ζαλισα.

  ***Εχουν δωσει αλλοθι οχι μονο στον συγκεκριμενο αλλα στο συστημα γενικα,
  να αποδιδει τις αντιδρασεις σε αυτους…

  Like

  1. Ναι!..Ναι! Φταίει δεν φταίει ο Συριζα, πάντα αυτός πρέπει να είναι ο …φταίχτης!! Κάτι σαν τη …νεά αντι-αριστερή παραφιλολογία του Σαμαρικού επιτελείου επικοινωνίας μου θυμίζει αυτό… Βρε άι ανοίξτε τα στραβά σας λέω εγώ, μπας και δείτε τι γίνεται γύρω σας!

   Like

   1. Δεν ξερω κανενα σαμαρα ,τον ηξερα καποτε.Τωρα ξερω τον
    Κιμ Ιλ Σαμ (ανοιξα τα στραβα μου), και βλεπω γυρω μου…
    Εσυ τα δικα σου στραβα αν καποτε τα ανοιξεις…..
    Θα δεις γυρω σου τον ΑΓ.Παντελεημωνα,την Κυψελη,το κεντρο της πολης…?
    Θα δεις τους ελεεινους λαθρομεταναστες που υπερασπιζεσαι να τρομοκρατουν,να κλεβουν,να βιαζουν….?
    Θα αισθανθεις οτι εισαι αλλοθι στους προδοτες…?
    Θα καταλαβεις οτι δεν εχεις-ειχες μια λυση..?
    Θα καταλαβεις αραγε οτι μιλας ετσι για να πεις κατι…οπως εκανες τωρα κριτικαροντας με…?
    Θα μετανοιωσεις αραγε για το κακο που κανετε σε αυτην την αμοιρη ΠΑΤΡΙΔΑ?
    Θα λυπηθεις αραγε αγαπητε συριζακο για το δακρυ χιλαδων χρονων ιστοριας..?
    Θα δεις οτι ολοι οι μπουρδοκαναπεδατοι βλακες σας νοιαζονται μονο για το ΒΟΛΕΜΑ..?
    ΘΑ καταλαβεις οτι σας παει γαντι αυτο που λεει ο σοφος ΛΑΟΣ,πολυ λαδι και τηγανιτα τιποτα?

    Ποτε δεν ειναι αργα,αλλαξε εστω και με κωλοτουμπα….
    εχετε-ειχατε τετοια μουτρα (κουβελης,…),δεν σου εμαθε κατι ο “κυριος υπουργος”…… η εισαι
    τελειως ……..?
    Ευχομαι υγεια και φωτιση….
    ΤΕΛΟΣ.

    Like

   2. Καλά τοῦ τὰ λές Dim.

    Ξέχασες νὰ τοῦ γράψης καὶ γιὰ τὴν Τουρκικὴ Ἕνωσι Τούρκων Θράκης πού ὑποστηρίζουν,ἰσχυριζόμενοι πώς εἶναι θέμα αὐτοπροσδιορισμοῦ.

    Ξεχνοῦν βεβαίως ὅτι βάσει τῆς συνθήκης τῆς Λωζάνης δὲν ὑπάρχουν παρά Ἕλληνες μουσουλμᾶνοι,καί πώς ἄν ποῦν πώς εἶναι Τοῦρκοι πρέπει νὰ φύγουν(καὶ βάσει τῆς ἀμοιβαιότητος).

    Ὥραίους,εὔηχους ὅρους γιὰ νὰ ντύσουν τὴν προδοσία τους βρίσκουν,ὅπως π.χ “δικαίωμα αὐτοπροσδιορισμοῦ”.

    Like

   3. Ναι, γιατί αυτή τη χώρα μόνο εσύ την έχεις πατρίδα, μόνον εσύ νοιάζεσαι για αυτή, μόνο σε σένα ανήκει αυτή η ιστοία και το δάκρυ των χιλιάδων χρόνων! Βρε καβάλημα που έχουν πάθει μερικοί μερικοί!!

    ΥΓ. …έχουμε και Λύβιους ξέρεις,,… μισθοφόρους πληρωμένους.. στα καλύτερα ξενοδοχεία! Στον Αγ. Παντελεήμονα σε είδα… στα ξενοδοχεία αυτά απέξω όμως δεν σε βλεπω! Γιατίιιιι;…. υπάρχιε κάποιος λόγος; υπάρχει σκοπιμότητα; …γιατι με τους Λίβυους κάθεστε σαν ήσυχα, φρόνιμα και καλά παιδάκια;…εεεε????
    Όπως λες και συ, “ποτέ δεν είναι αργά…”. Άντε να σε δω λοιπόν!

    Like

   4. Κόριννα, το τσίριζα τις συνθήκες τις έχει σαν τις γκόμενες. Μια τις θυμάται, μια τις ξεχνάει, αναλόγως τις ορέξεις..

    Εσύ Ονόμαρχε που αγαπάς την Πατρίδα θέλεις να την παραδώσεις στους τούρκους.
    Συγχαρητήρια.

    Εσύ τι νομίζεις ότι γουστάρουμε τους λίβυους στα ξενοδοχεία μας με τα βρώμικα τα χρήματά τους και τις βρώμικες ορέξεις τους; Πας καλά ωρέ;

    ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ MY ASS.

    Το σύριζα συμπεριφέρεται σα να μην υπάρχει το τουρκο – καθοδηγούμενο προξενείο. Ανακατεύεται με πολύ λεπτά θέματα ζωτικής εθνικής σημασίας σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή και εμμέσως πλην σαφώς δρα ως αγγελιοφόρος του ίδιου του προξενείου. Όταν συμομιλείς με μια παράνομη τουρκική οργάνωση που έχει σχέσεις με αυτό το προξενείο στην ουσία αποδέχεσαι την παρουσία του ίδιου του προξενείου που σημαίνει ότι δεν έχεις και αντιρρήσεις για τις υπονομεύσεις που διενεργεί μέσα στο έδαφος της Πατρίδας μας. Το λιγότερο που μπορεί κανείς να σας καταλογίσει είναι συνωμοσία και συνέργεια με τον εχθρό. Το θράσσος σας είναι πραγματικά ανείπωτο και απορώ πως δεν σας έχουν συλλάβει για εσχάτη προδοσία για να σας δικάσουν μαζί με τους άλλους που έχουν φάει μηνύσεις απ’ τον Αντωνίου και λοιπούς. Τώρα όμως παίζει το ‘μνημόνιο – αντιμνημόνιο’ στα μυαλά των περισσοτέρων και μιας και το παίζετε αντιμνημονιακοί βγήκατε τσάρκα να κάνετε την αγαπημένη σας δουλειά με την ελπίδα ότι θα περάσετε απαρατήρητοι μέσα στην αναμπουμπούλα . Μην ανησυχείς όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα ΚΑΙ για εσάς.

    Είναι εντελώς ανεύθυνη αυτή απάντηση που έδωσες (“το Προξενείο της Κομοτηνής δεν το έφτιαξε ο ΣΥριζα!”, λες και απευθύνεσε σε 5άχρονο) και το έχεις κάνει και άλλες φορές. “Ότι θέλουμε κάνουμε”, “με όποιον θέλουμε συνεργαζόμαστε” και θέλετε να λέγεστε και κόμμα.
    —————————————————————————————————————————————-
    Δωράκι από μένα για σένα..
    ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ..

    ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ.
    Τον αξιότιμο κύριο Τζενγκίζ Ομέρ, βασικό αρθρογράφο της προκλητικής τουρκοφυλλάδας της Ξάνθης «Μιλλέτ», ίσως θα τον θυμάστε από παλαιότερες αναρτήσεις μας, που μνημόνευαν κάποια πολύ χαρακτηριστικά του…ανδραγαθήματα (όπως π.χ. οι απειλές του εναντίον του πρώην βουλευτή Ξάνθης Παναγιώτη Σγουρίδη, οι συκοφαντίες του κατά της Χαράς Νικοπούλου, οι προτροπές του προς εμάς τους…ακραίους να πάψουμε να τορπιλίζουμε την ειρήνη και την πρόοδο και να ξεκουμπιστούμε από τη Θράκη, κλπ.). Γενικά, πρόκειται για έναν από τους πλέον λυσσασμένους εχθρούς της Ελλάδας και ορκισμένους υπονομευτές της εθνικής μας ασφάλειας, για ένα τυφλά φανατισμένο όργανο του Προξενείου, που δεν χάνει ευκαιρία (μέσω της πολλάκις καταδικασθείσας από τα ελληνικά δικαστήρια φυλλάδας του) να εξεμεί κηρύγματα ρατσιστικού ανθελληνικού μίσους και να διατρανώνει τη λατρεία του στη…Μητέρα Πατρίδα του. Τη φορά αυτή πάντως, σε σύγκριση με τις συνήθεις αφρισμένες απειλές και τις ύβρεις, προτίμησε να το «ρίξει» μάλλον στο…μελό! Σας παραθέτουμε λοιπόν στη συνέχεια απόσπασμα από το πρόσφατό του…μελοδραματικό παραλήρημα («Μιλλέτ», 8-3-2012), όπου βέβαια και πάλι κυριαρχεί η συνήθης άθλια διαστρέβλωση της πραγματικότητας σχετικά με το πόσο…καλά περνούν οι Έλληνες της Πόλης και πόσο άσχημα και καταπιεσμένα οι «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» (μια διαστρέβλωση ωστόσο που – για να λέμε και τα σύκα, σύκα – ευνοείται ενίοτε και από τις πράξεις αυτού του ανεκδιήγητου νεοεποχίτη, που παριστάνει τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη). Πολύ ενδιαφέρουσα όμως είναι και η αναφορά του κυρίου Ομέρ στις επικείμενες ελληνικές εκλογές, κατά την οποία προτρέπει τους «Τούρκους» της Θράκης να μαυρίσουν τους «βρωμιάρηδες» όλων των ελληνικών κομμάτων (μια που…«δεν θεωρούν ανθρώπους και δεν υπολογίζουν» τους μειονοτικούς) και να ψηφίσουν το φασιστικό μειονοτικό DEB ή όποιο άλλο κόμμα θα υποδείξει το DEB, πράγμα μάλιστα που αποκαλείται «εθνικό και θρησκευτικό καθήκον». Ρίξτε μια ματιά στο απίστευτο παραλήρημα του κυρίου αυτού (σε μετάφραση από το αδελφό ιστολόγιο ht.p://tourkikanea.gr) – και πάρτε ταυτόχρονα άλλη μια μικρή ιδέα του πώς όλα αυτά τα μίσθαρνα όργανα του Προξενείου παραμυθιάζουν καθημερινά, φανατίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειραγωγούν ένα μεγάλο μέρος τουλάχιστον μιας κοινωνίας με πολύ χαμηλό άλλωστε μορφωτικό και πνευματικό επίπεδο (το οποίο όμως ακριβώς οι ίδιοι είναι που, για ολοφάνερους βεβαίως λόγους, συστηματικά επιδιώκουν)…

    «ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ DEB

    Ο Πατριάρχης προσεύχεται από τη χαρά του, ενώ οι μουφτήδες μας για να μπορέσουν να χαρούν

    Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στα πλαίσια της διασφάλισης και συνέχισης ενός περιβάλλοντος θρησκευτικής ειρήνης στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές, είχε μια σειρά από συναντήσεις με θρησκευτικούς ηγέτες στην Κωνσταντινούπολη… Βλέπετε το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η μειονότητα των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη; Το πατριαρχείο και η κοινότητα είναι τόσο καλά, που προσεύχονται για τον πρωθυπουργό της Τουρκίας. Να ξέρουν καλά την αξία του. Να ξέρουν και κοιτώντας το χάλι της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης να ευγνωμονούν για ακόμη μια φορά. Να προσεύχονται ιδιαίτερα να μην τους ρίξει ο Αλλάχ στη δική μας τη θέση. Μακάρι να προσευχόταν και για εμάς. Δεν πιστεύω όμως πως το έκανε ή θα μπορέσει να το κάνει. Αν ήταν, ως τώρα θα το είχε κάνει. Μάλιστα αν ήθελε, πολλά πράματα θα έκανε, αλλά δεν έκανε. Για παράδειγμα, για να εξασφαλίσει τα δικά του δικαιώματα, θα πρότεινε στην ελληνική κυβέρνηση να αποδώσει στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης τα δικά της δικαιώματα. Διότι ο ίδιος είναι πνευματικός ηγέτης όλου του ορθόδοξου κόσμου. Θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια πράματα, χρησιμοποιώντας την επιρροή του. Αλλά δεν το έκανε. Φαίνεται ότι είτε δεν έκανε κάτι, είτε οι ορθόδοξοι ομογενείς του δεν το εφάρμοσαν.

    Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης προσευχόμαστε για το καλό όλης της ανθρωπότητας. Ευχόμαστε όλοι οι άνθρωποι να ζούνε μέσα σε δικαιοσύνη. Και επειδή το ευχόμαστε, ο Αλλάχ τους βοηθά με το χέρι της τουρκικής κυβέρνησης. Τους βοηθά ώστε και η ελληνική κυβέρνηση να πάρει παράδειγμα και να βοηθήσει και εκείνη την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Αλλά που… Τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει! Τι περίεργο που είναι! Οι Ρωμιοί της Κωνσταντινούπολης προσεύχονται από την χαρά τους κι εμείς προσευχόμαστε στον Αλλάχ να μας δώσει χαρά…

    Εάν αληθεύουν οι ειδήσεις, το αργότερο ως τον Μάιο θα γίνουν εκλογές. Και τώρα ας σκεφτεί η μειονότητα μας απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση ποιόν να ψηφίσει…Κατά την άποψη μου με αυτή την κατάσταση από κανένα από αυτά τα κόμματα δεν περιμένουμε προκοπή. Το να τους ψηφίσουμε είναι αμαρτία. Δεν έχει καμμιά αξία για αυτούς που δεν μας έχουν για ανθρώπους και δεν μας υπολογίζουν. Όλοι είναι βρωμιάρηδες. Να μην ψηφίσουμε λοιπόν; Φυσικά να ψηφίσουμε. Η διεύθυνση είναι σαφής. Οι μειονοτικοί ψήφοι μπορούν να δοθούν στο DΕB ή εκεί όπου θα υποδείξει το DEB. Σε τέτοιες καταστάσεις αυτό θα ήταν η πιο νόμιμη και φυσική κίνηση. Αυτό αποτελεί και θρησκευτικό και εθνικό μας καθήκον. Άλλωστε το κόμμα DEB είναι σε πολύ καλή θέση και συνεχώς αναπτύσσεται»…

    ht.p://proxeneio-stop.org/2012/03/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%86%CF%81%CF%8C%CE%BD/

    ht.p://proxeneio-stop.org/

    Like

   5. Φαιη,
    Φωτιά και τσεκούρι στο τουρκικό προξενείο! Η Θράκη είναι ΚΑΙ Δυτική ΚΑΙ Ελληνική!!
    Ταμάμ?

    Τώρα έσκασε νέο θέμα… οι…Τούρκοι της Ρόδου & Κω….
    Τρεχάτε να προκάμουμε…!

    (ΥΓ. Ξέρω… απ’την πολύ αγάπη που μου έχεις, τελικά…πατατάκια θα μου φέρεις! Για να μου τα φάει ο…χοντρός!)

    Άι μωρέ που θέλω να παραδώσω την πατρίδα στους..Τούρκους!! Αυτοί βρεκουτό δεν χρυσο-πληρώνουν όπως οι…Λίβυοι!!
    Εγώ για του Λίβυους δεν λέω τίποτα.. βλέπω όμως ότι τρέχετε στον Αγ.Παντελεήμονα αλλά για τους Λίβυους… μούγκα στην στρούγκα!!

    Για το προξενείο, πρότεινα μία λύση: κλείνουμε εμείς της Σμύρνης και υποχρεώνονται και αυτοί να κλεισουν της Κομοτηνής λόγω της αρχής της αμοιβαιότητας.

    Like

   6. Ονόμαρχε,

    μούγκα στη στρούγκα για τους λίβυους εγώ; εμείς; Πολύ θα τό’ θελες αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη. Χεσμένο το ‘χω το κατάρ και τις συμφωνίες που θα σώσουν (έτσι λένε οι προδότες ) την Πατρίδα. Ονόμαρχε, με προσβάλλεις μόνο και μόνο που το λες. Και ξέρεις πολύ καλά (και αν δεν ξέρεις θα το μάθεις με τον καιρό) ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν αξιοπρέπεια, ούτε ξεπλένουν την προδοσία. Και μιας και μου το κοπάνισες και σε μια άλλη ανάρτηση, εσείς γιατί δεν κάνετε θέμα για τις ασυδοσίες τους και για την εξαφάνιση των 1500; Εγώ τι θες να κάνω; Να έρθω από την επαρχία και να μπουκάρω στη βουλή να τους το πω;

    Επαναλαμβάνεσαι και πάσχεις από επιλεκτική αμνησία. Στο είπα σε άλλη συζήτηση που είχαμε στο παρελθόν. Τα περί “αμοιβαιότητας” δεν ισχύουν όταν παραβαίνεις τους κανονισμούς. Η λέξη αμοιβαιότητα τι διάολο σημαίνει; Τα ίδια σ@ατά πάθαμε με τη μέση συμφωνία που είχαμε υπογράψει με τους σκοπιανούς. Και αυτή βασίζονταν στην καλή θέληση της ‘αμοιβαιότητας” . Αμοιβαιότητας my ass. Την παραβίαζαν συνέχεια και εμείς καθόμασταν στα αυγά μας (καλή ώρα όπως τώρα) χωρίς να την ακυρώσουμε ή τουλάχιστον να κάνουμε κάποια επίσημη καταγγελία. Αυτό μας κόστισε όσο τίποτε άλλο στο δικαστήριο της Χάγης.
    Εσείς λοιπόν συνεργάζεστε καθαρά με υπονομευτές των Ελληνικών συμφερόντων (η σχέση τους με τους με τον πράκτορα των τούρκων ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ στο παραπάνω άρθρο) λόγω της μόνιμης ανθελληνικής τσίμπλας του ‘αυτοπροσδιορισμού’, παραβιάζοντας τη συνθήκη της Λωζάνης (και αυτή λόγω αμοιβαιότητας χαχαχαχααχχ). Μη μου πεις κιόλας ότι όλα αυτά τα κάνετε για να παραμείνει το προξενείο στη Σμύρνη γιατί θα γελάσω.

    Επειδή σε συμπαθώ πολύ, πατάτες θα σου φέρνω, πατάτες…………………………..με λίγο ποντικοφάρμακο μέσα.
    Για να τις φάς όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες εσύ..

    Like

  2. Κακά τα ψέματα. Οπου σταθείς κι όπου βρεθείς, Συριζαίους θα συναντήσεις:πλειοψηφία στην ΕΡΤ, στα ΜΜΕ, στις ΜΚΟ, στην Εκπαίδευση κ.ά.
   Και είναι τυχαίο είναι που ο Φώτης Κουβέλης φρόντισε να …στήσει κόμμα και να στεγάσει όλα τα παραπονεμένα τους Παστόκ;
   Dim, δίκιο έχεις.

   Like

   1. Μπαααα… μην το λες! Τρεις και ο κούκος είμαστε… καμιά φορά γινόμαστε και …12,5…δημοσκοπικά! Κοσμοπλημμύρα! Άστα, …χάλια φίλε!
    Έχουμε και την Κορίννα και τη Φαίη που τις παρακαλάμε να γίνουν μέλη… φίλοι έστω, αλλά αυτές τίποτα!

    Like

  3. Διμ..
   Ελα στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..
   Θα μασται πολλοι εκει…
   Μονο που ακουνε ονομα οι χοντροι..
   βγαζουν σπιργια…

   Like

 13. ”Αυτοί που καθιστούν μια ειρηνική επανάσταση αδύνατη, κάνουν μια βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη.”
  Τζων Κέννεντυ

  Like

 14. Α !! που να φαει τα λυσακα του ..(Θαλεγε η γιαγια μου αν ζουσε )
  Για τον…. μεγα (Σε ογκο) Π Α Ν Κ Α Κ Ο μιλαμε φυσικα,,

  Like

 15. Τα ΒΟΔΙΑ στο μυαλό στο νου στην ψυχή & στο σωμα δεν καταλαβαίνουν.Εμεις τον φτυνουμε και αυτος μουτζωνει τον ουρανό γιατί νομιζει οτι τα λιγα συννεφα ετοιμάζουν βροχή.

  Like

 16. ημουν εκει και δεν επιασε μικροφωνο στο χερι του .η αντιδραση των γονιων ηταν πολυ ηπια σε σχεση με αλλες καζουρες και φυσικα μας αποκαλεσε στον περιγυρο του,αρχικως συριζαιους και φευγοντας φασιςτες .αντε βρειτε ακρη με παγκαλο και καναλια.

  Like

 17. Ε οχι και ‘ακροδεξιος’ ο γουρουνοψυχος ! ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ναι , μην βρωμιζουμε την ΔΕΞΙΑ εστω και στα ακρα της με τετοια αντεθνικα σκουπιδια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…

  Like

 18. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω! Τι δουλειά είχε πρώτα ο θερμοκέφαλος να καλέσει κι έπειτα τι δουλειά έχει ο Πάγκαλος να πάει να “βραβεύσει παιδιά “.
  Ρε δεν πάνε στο διάολο οι βολευτές κι όλα τα λαμόγια;
  Τι δουλειά έχουν με την παιδεία: Τι δουλειά έχουν με τις παρελάσεις;
  Επίσημοι….. Θέσεις επισήμων …. μην τους δει ο ήλιος κι ξεθωριάσουν …μη βραχούν και σκουριάσουν… άντε από ΄κει τσογλ….
  Όταν παρελαύνουν μαθητές οι πολιτικοί δεν έχουν καμιά δουλειά.
  Να πάνε καθηγητές , δάσκαλοι και γενικότερα εκπαιδευτικοί. Αν υπάρχει κάποιο πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ να πάει κι από αυτούς μια αντιπροσωπία.
  Μάθαμε τους επίσημους … μην τους βραχεί ο κώλος. Και τρέχουν τα παιδάκια (στρατός) να στήσουν την εξέδρα των επισήμων …

  Like

 19. ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ…..απο που να αρχισεις να περνεις κεφαλια σ αυτον τον τοπο????? Δεν….δεν αντεχει το κεφαλι μου με τοση σαπιλα! Παρακαλαω μερα-νυχτα να πεσει ενας κεραυνος να τους καψει,να ησυχασουμε!!!! Τι να πω πια!!!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s