Η ΕΠΙΣΗΜΗ …ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΥΕΓΓΥΗΣ! (Το κίνημα της Πατάτας)

 Προκαλεί θυμηδίες αλλά κι οργή η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε… για το «ανήθικον» του χαρακτήρα του «κινήματος της πατάτας», από μέρους του Κομμουνιστικού κόμματος της Ελλάδας, δηλαδή αυτού του τεθνεόντος αδόξως κομμουνισμού, μεν, αλλά οι ενταύθα εναπομείναντες απογονοί του συνεχίζουν να υπάρχουν παρδαλώς κι δολίως ασχημονούντες.
Η ανακοίνωση είναι γεμάτη επιεικώς από ανοησίες και φαντασιώσεις. Εμπλέκει σκοτεινες συνωμοσίες των Μ.Μ.Ε. και μαυρογοριτών, ενώ είναι γνωστόν ‘ότι:
Το κίνημα είναι γένημα και θρέμα δικό μας, των Εθελοντών Αλληλεγγύης , στο Νέο κόσμο και στην Κατερίνη.

Εξοργισμένοι από την απέραντη ανικανότητα των πολιτικών της σημερινής σκηνής, που μεγαλόστομα φλυαρούν, χωρίς τίποτε το θετικό και πρακτικό να έχουν προσφέρει στον λαό που υποφέρει.

Αυτοί συνεχίζουν τον άθλιο χαβά τους. Η πρωτοβουλία μας μέσα σε μια εβδομάδα ξεσήκωσε όλους τους ΄Ελληνες και τους ένωσε στον ένα και μόνο στόχο: στην πάταξη της ακρίβειας. Πού ήταν και είναι το Κ.Κ.Ε και τα άλλα κόμματα ώστε να απαλύνουν τον χειμαζόμενο ΄Ελληνα; Ενώ με τα στιγνα μέτρα τον απομυζούν συνεχώς, δεν έλαβαν το παραμικρό μέτρο, κατ΄αναλογία τουλάχιστον, να μετριασθεί η ακρίβεια στα ράφια, όπου οι τιμές όχι μόνον παραμένουν αγέρωχες αλλά κι ολοένα καλπάζουν προς τα ύψη!
Με δύο απλές κινήσεις, οι τιμές σε βασικά αγαθά θα είχαν πέσει αμέσως , όπως άλλωστε έπεσε ..η πατάτα με την παρέμβασή μας σε συνεργασία με τους παραγωγούς…που σταθερα εκμεταλλεύονται τα διάφορα κυκλώματα.
Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Ανήκει σε πολιτικούς, που όμως η παντελής ανικανότητά τους , όπως κάθε ημέρα αποδεικνύεται, μας έφερε στο το χείλος. Δεν είναι οι κυβερνώντες που φέρουν τη πρώτη ευθύνη είναι συνυπεύθυνο και το Κ.Κ.Ε, που ταϊζεται παχυλώς από τον ελληνικό λαό… για να μην κάνει ΤΙΠΟΤΕ, να βγάζει βραχνές φωνές, τάχα μου, για την προάσπιση των λαϊκών συμφερόντων…
Και μόλις είδε μια πραγματική λαϊκή πρωτοβουλία , τη δική μας, αποπειράτε να την σπιλώσει! Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται οι επαγγελματίες της πολιτικής! Γιατί τέτοια απρόσμενη φαιδρή έκκρηξη εκ μέρους του βρυκολακιασμένου αυτού πολιτικού σχήματος;
Υπάρχει εξήγηση. Μόλις εκδηλώθηκε η κινησή μας, έσπευσαν αμέσως να μας προσεγγίσουν πράκτορες του Κ.Κ.Ε, αλλά τους απομακρύναμε-έχουν εξαφανιστεί ήδη- με τούτο: «Ευπρόσδεκτοι οι πάντες στον αγώνα της πάταξης της ακρίβειας. Κανέναν κομματικό χρωματισμό δεν θα επιτρέψουμε.» -Είναι δημοσιευμένα αυτά! Δεν έχουμε καμιά σχέση με τα κόμματα και πολέμαμε την χρόνια κι εγκληματική αφροσύνη τους…Ο Έλληνας πλέον κατάλαβε… Τα πολιτικά σχήματα έχουν ψωφίσει ανεπιστρεπτί, κατά τον ίδιο τρόπο που πρωτοψώφισε κι ο κομμουνισμός, που τόσον πόνο έσπειρε κυρίως προς τους αγαθούς οπαδούς του.
Τερματίσατε όλοι σας…πακέτο και οι 300 σαλτιμπάγκοι της σημερινής βουλής! Κι αντί να το βάλλετε στα πόδια, μερικοί από σας οραματίζονται νέα κάθοδον στις επερχόμενες εκλογές. Θα σας ψηφίσει εκ νέου ο λαός για τα συγκεκειμένα εκλήματά σας; Τον θεωρείτε, όπως χθές, τόσο ηλίθιο; !
Ως προς τα μέσα Μ.Μ.Ε που με βλακώδη παλαιοπολιτική αντίληψη επικαλείται το Κ.Κ.Ε λέμε απλά: Το κίνημά της πατάτας σαρώνει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης από τη πρώτη στιγμή… ΟΙ ρεπόρτερς κινήθηκαν αυστηρώς από δημοσιογραφική περιέργεια, ως ώφειλαν, στηριζόμενοι στις δικές μας αρχικές ανακοινώσεις… Πού βλέπετε μωρέ όρνεα την κομπίνα, τη σκοπιμότητα και το ανήθικον;… ΄Εχετε δει σάμπως κανέναν από μας στα κανάλια-εκτός από κάποιες μικροεξαιρέσεις από Κατερίνη μεριά; ΄Ισως μας ακούσατε φωνητικά .. αλλά τη φάτσα μας δεν τη προωθήσαμε στα τελεβίζια. Πολιουρκούμεθα αλλά λέμε: ΟΧΙ, κάθετα σε οποιαδήποτε πρόσκληση, θλιβόμενοι που απαγοητεύουμε τους ρεπόρτερς, αυτούς που υβρίζεται πλαγιοσκοπικά, μέσα στην εγκεφαλική αναταραχή σας! Διότι αυτό κάνουμε θα θέλατε πολύ να το κάνετε εσείς.. δι ίδιον και ιδιοτεκλές κομματικόν όφελος!
Είχατε πολλές ευκαιρίες να βοηθήσετε τον λαό… Και δεν το κάνατε , διότι τίποτε δεν κάνατε..Ούτε εσείς, ούτε τα άλλα κόμματα!
Τώρα πλέον είναι αργά Το κίνημα της πατάτας είναι τσουνάμι. Θα ανατρέψει κι εσάς και τα όσα από σας… επεβλήθηκαν στην αγορά!
Περιμένετε τις επόμενες κινήσεις μας. Πάρτε και κανένα μαντηλάκι… γιατί θατρίβετε τα μάτια σας…΄Ένα είναι βέβαιο! Το απόστημα της ακρίβειας θα σπάσει. Θα το σπάσουν οι Εθελοντές Αλληλεγγύης με όλους τους ΄Ελληνες μαζί… Και να μη σας διαφεύγει πως:δεν είμαστε πολιτικοί, δεν θέλουμε να ανήκουμε στο συνάφι σας, όπως το διαμόρφωσε ο τυχοδιωκτισμός σας και η μωροφιλοδοξία σας… Καταλαβαινόμαστε Κουκουέδες ,αριστερόφρονοι , δεξιόφρονοι κι άλλα τσιμπράγγαλα που πουλάτε σε τιμή ευκαιρίας Ελλάδα και σωτηρία στον ΄Ελληνα;
Για να μην βασανίζεστε.. για όσα θα επακολουθήσουν . καταφεύγετε στην ιστοσελίδα : http:// neoskosmos-athens.blogspot.com..
Kαι όποιος εξ υμων βούλεται να συντρέξει στο κίνημα της…πατάτας.. ευπροόσδεκτος αρκεί να μην κρατάει κομματικά σημαιάκια, σόβρακα ή… κουκούλες! Και παρότρυνση: Κάνε κι εσύ στη γειτονιά σου εκδήλωση φθηνων ελληνικών αγροτικών προϊόντων… ( Θα σας συμπαρασταθούμε ..τεχνικά).Δεν γνοιαζόμαστε για την πατέντα… για το ονόρε κι άλλα φαιδρά που απασχολούν την κενότητα των πολιτικών, αλλά για την εξαφάνιση την ακρίβειας που απτελεί πανελλαδικό αίτημα!
Α, ναι, κάποιος παρλαπίπας του Κ.Κ.Ε είπε πως η ακρίβεια δεν χτυπιέται με κινήματα… τύπου πατάτας! Κι αυτό το έχουμε προλαλήσει… εγκαίρως… . Αλλά δεν μας έκανε καμιά πρόταση το Κ.Κ.Ε , ποτέ στον σχεδόν άγονο αιώνα της υπάρξης του πως πολεμιέται η ακρίβεια!!ν Μα μπιτ…για μπιτ Τιποτε!.. .. Όταν το βρούνε εκεί στον Περισσό… θα παρισεύσουν οι παράδες στην τσέπη μας … Διότι η πατάτα θα έχει ολοκληρώσει το έργο της.!
Ταύτα… Και να μην ξανακούσουμε άλλες ανοησίες από κανέναν πολιτικάντη επαγγελματία…
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

57 σκέψεις σχετικά με το “Η ΕΠΙΣΗΜΗ …ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΥΕΓΓΥΗΣ! (Το κίνημα της Πατάτας)”

 1. ΤΟ ΚΚΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!! ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;;

  Μου αρέσει!

  1. Ποιας ιδεολογίας του βρε Ηλέκτρα;
   Αυτής που υπαγόρευσε στην ανεκδηίγητη παπαρήγα να πει στη βουλή το εξ ίσου ανεκδηίγητο «δεν φταίει ο παπανδρεου, φταίει ο καπιταλισμός»;

   Ποια ιδεολογία.
   Όλα όσα συμβαίνουν είναι μόνο ευκαιρία για αυτοπροβολή για αυτούς.
   Ιδεολογία τους είναι η προβολή τους και η κατάχρηση των αγώνων των άλλων χωρίς κανέναν κόστοςε και χωρίς καμία συνέπεια για τους συναδελφά κόμματα του συστήματος.

   (Πήγαινε κι εσύ, όπως πήγαν κι αυτοί το καλοκαίρι να κάνεις κατάληψη στο υπ. οικονομικών και απλώσεις πανώ χωρίς να παιξεις ξύλο με τα ΜΑΤ αλλά με την άδεια του υπουργού)

   Όταν δεν μπορούν να καταχρασθούν ή να παρεισφρύσσουν ή να οικειοποιηθούν τη δουλειά των άλλων βρίζουν.

   Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΛΟΥΚΑ.

   Μου αρέσει!

 2. Γελοίε και φθηνιάρη προπαγανδιστή και διαστρεβλωτή της πραγματικότητας!!!
  «Προκαλεί θυμηδίες αλλά κι οργή η ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε… για το «ανήθικον» του χαρακτήρα του «κινήματος της πατάτας»,
  Διάβασε καλά ρε μισαλλόδοξε «δημοκράτη» την παράγραφο και πες μου πως συνήγαγες το ανήθικον.

  «Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας». Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
  Την εμπεδώσαμε καλά την προπαγάνδα του κατεστημένου!!Άρχισαν μερικοί από τώρα να τα κάνουν πάνω τους μήπως και αλλάξει τίποτα σαυτή την έρμη χώρα και πέσανε με τα μούτρα να ξεσκίσουν δήθεν την αριστερά!!!

  Μου αρέσει!

  1. πές τους ρε παιδί μου κατ΄ευθείαν οτι θα τους στείλεις στα gulag να τελειώνουμε.

   αν μας πείς και κάτι καλό που έκανε το ΚΚΕ απο το ΄74 μέχρι σήμερα σ΄αυτό τον τόπο
   (εξαιρούνται εργοστάσια και έρημες ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες) εγώ θα σας ψηφίσω.

   Μου αρέσει!

   1. Η αριστερά δεν είναι μόνο το κκε.
    Εχει 6-7 κόμματα και ΔΕΝ κάνει λυκοσυμμαχίες…ούτε είναι ένοικοι σε «μπλέ» πολυκατοικία.
    Και καλύτερα να είσαι μικρός,έντιμος,εντάξει με τη συνείδησή σου και να δίνεις αγώνα, παρά να αρπάζεις και να ξεπουλάς τα πάντα…

    υ.γ.πολλοί Ελληνες επειδή δεν έχουν διαβάσει τα προγράμματα και τις Θέσεις των κομμάτων νομίζουν ότι όλοι είναι ίδιοι.Επιτέλους ας μάθουμε τι λένε όλα τα Πολιτικά κόμματα της Ελλάδας πριν ρίξουμε τη ψήφο μας. Τουλάχιστον ας μάθουμε για τα περισσότερα.Δεν χάνουμε χρόνο. Για μία φορά ανά τέσσερα χρόνια αξίζει ο κόπος.Μέχρι να ξαναβάλουμε τη λέξη Δημοκρατία στη ζωή μας και στη φυσική της θέση.

    Μου αρέσει!

   2. Δεν είπα ότι φταιει μόνο το κκε.Φταίνε οι «αριστερές» αντιλήψεις πού εύκολα η παγκοσμιοποίηση μπόρεσε να υπερφαλαγγίσει .Τρανό παράδειγμα ο ανδρέας παπανδρέου που από …Μαρξιστής βρέθηκε να παιζει τις πιτσικουλιές με το κεφάλαιο και τους ευρωαμερικανούς.Λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη σε κανέναν «δημοκράτη και «προοδευτικό» η θέση μου αυτή είναι ένα από τα «Κατορθώματα του Αριστερού ΠΑΣΟΚ»!

    Μου αρέσει!

 3. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ….ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΤΛΕΡ – ΣΤΑΛΙΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…!!!! ΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ_ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!!

  Μου αρέσει!

 4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  Μου αρέσει!

 5. Οταν θα πανε οι εμποροι ομως στην Ηλεια και στην Αχαϊα (που ειναι οι πραγματικοι πατατοπαραγωγικοι νομοι με χιλιαδες τοννους πατατας- οχι νευροκοπι και π@π@ριες) και τους πουνε: «Α ειδατε ποσο πουλανε στο νευροκοπι……παρτε δεκα λεπτα το κιλο για να το δωσουμε και εμεις εικοσι λεπτα» τοτε ελπιζω να μην εξαφανιστουνε οι «ακτιβιστες»……………

  Μου αρέσει!

  1. Χμμμ…και οι παραγωγοί της Ηλείας & Αχαϊας τι θα κάνουνε? Αν υποκύψουν, γιατί θα φταίνε οι ακτιβιστές? Μυαλό έχουν, ας κάτσουν να σκεφτούν τι θα κάνουν και στην Ηλεία και την Αχαία… γιατί εκτός από πατάτες έχουν και ελιές, και κρασιά και χίλια δυο άλλα πράγματα! Ιδού η Ρόδος λοιπόν!

   Μου αρέσει!

   1. Γιατι Lux θες να πεις οτι αυτοι οι 10 εθελοντες εχουν ειδικη εκπαιδευση στο πραμα ? Πηραν σεμιναρια στο πως να κοβουν τους μεσαζοντες ?

    Εγω ειδα 10 ατομα που με λιγη θεληση και το διαδικτυο εκαναν αυτο που δεν μπορει να κανει ενα ολοκληρο κρατος βαζοντας κουμπαρους,ανιψια και αλλα μελη της «οικογενειας» ως μεσαζοντες χρησιμοποιωντας την ιδια δικαιολογια που χρησιμοποιεις εσυ

    {Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα παιδια}.

    Μια χαρα ειναι απλα τα πραματα αλλα οποιος δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει.

    Μου αρέσει!

 6. Τι σας καναμε ρε ληγουρια κ μα ξεφτιλιζετε ολους εμας που ζουμε στο εξωτερικο.Εχουμε γινει το περιγελος του κοσμου,ολα τα ΜΜΕ στο εξωτερικο.Αντι να παρετε τις καραμπινες να μπειτε στη βουλη,παρακαλατε για λιγα κιλα πατατες.Γυφτουλες.Ληγουρια.

  Μου αρέσει!

   1. Φιλε εγω εφυγα πριν 25 χρονια , Να ξερεις παντως οτι με αυτες τις εικονες γελανε ολα «αδελφιαμας# Η Ευρωπη μας οπως ελεγε κ ο Σημιτης.Λες οτι εισαι Ελληνας κ σου πετανε σεντς γι ζητανιαΚ εμεις εκει ,σε καθε δημοσιο κτιριο κ η σημαια τηε ΕΕ.Καφτε της κ βαλτε της Ελληνικες σημαιες.

    Μου αρέσει!

   2. Μετανάστης
    Οι Εικόνες που πάιζουν όλα τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ και τα Αμερικάνικα είναι εικόνες Κατοχής.
    Αλλά οι Ελληνες ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ….ΠΑΝΤΟΥ…ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ…
    Ενα σου λέω.
    Οι Ελληνες που ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ τόνους χημικά και δεν ξέρω πραγματικά αν θα μου βγεί σε καλό….παλεύουμε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά στην ουσία για όλο τον κόσμο.
    Αυτή η Χούντα που στήθηκε ΕΔΩ είναι η ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ και η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ…
    Αυτά που κάνανε ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ…
    Πίστεψέ με.

    Ενας αμετανόητος από την Αθήνα των Χημικών.

    Μου αρέσει!

  1. Αυτοι που σημερα κορο’ι’δευουν να δεις πως θα σκουζουν αυριο οταν φτασει η ψ..λη και στον δικο τους πισινο, και μη νομιζεις οτι δεν θα φτασει….

   Αυτος που κατουραει στην θαλασσα Μεταναστη το βρισκει στο αλατι….

   Μου αρέσει!

  2. Φίλε Μετανάστη, εκτός ότι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, επαυξάνω κιόλας: έχουν αναρωτηθεί καθόλου οι μοσχαροπολίτες στις υπόλοιπες χώρες ότι η Ελλάδα είναι ο σωλήνας πειραμάτων και το αποτέλεσμα θα εφαρμοστεί σε αυτούς ύστερα; Έχουν αναρωτηθεί καθόλου για την «αντικειμενικότητα» της ενημέρωσής τους; Τα σκάνδαλα διαφθοράς που έχουν βγεί απο τα σύνορα της Ελλάδος προ πολλού και έχουν φτάσει στα σύνορα αρκετών -κυρίως Ευρωπαϊκών χωρών- τα γνωρίζουν/θυμούνται; Ότι όλοι οι πολιτικοί με όλους τους λαούς έχουν τεράστιες διαφορές και αγεφύρωτα χάσματα που τους χωρίζουν (συμφέροντα, υποτέλειες κτλ) και τελικώς οι λαοί φαγώνονται μεταξύ τους, το έχουν πάρει καθόλου χαμπάρι; Και τελικώς την παράμετρο «προπαγάνδα» την υπολογίζουν καθόλου;

   Μου αρέσει!

  3. Αντι να μας κανεις μαθηματα φιλαρακι,ελα εδω να μας δειξεις στην πραξη τι μπορεις να κανεις και τι οχι! Κι’εγω στα λογια κυρηττω τον 3ο παγκοσμιο πολεμο.Πας καλα ρε? Και οσο για την φτηνη σου δικαιολογια,οκ εφυγες πριν 25 χρονια…Και τι παει να πει αυτο,οτι θα κανεις επανασταση απο τα ξενα,σαν κατι αλλους(πολιτικους,καλλιτεχνες κλπ) που κανανε δηθεν αντισταση στην χουντα απο τις Σουηδιες,Γαλλιες και Αμερικες??? Αφου πληγωθηκε η περηφανια σου,ελα εδω να βοηθησεις και φερε και την καραμπινα σου(που τοσο ευκολα χρησιμοποιεις)…αλλα εδω,οχι εκει.Εδω σε θελω οχι 2000χλμ πιο πανω… .Αααα και κατι τελευταιο,για αρχη και για παραδειγματισμο προς εμας τους εντος συνορων ελληνες,που δεν αντιστεκομαστε οπως θα ηθελες….πανε καψε εσυ εκει που βρισκεσαι καμια σημαια της Ε.Ε. και βαλε την ελληνικη στην θεση της….και επειτα στειλε και μια φωτογραφια για να »μαθουμε» κι’εμεις οι φλωροι πως γινεται να το κανουμε! Αντε ρε συνελθετε και αφηστε τις βαρυγδουπες δηλωσεις και τις καναπεδοπληκτρολογιοεπαναστασεις και κανετε τα Ηρωικα σας λογια πραξεις! Νισαφι πια

   Μου αρέσει!

  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

   Μου αρέσει!

   1. Με πηρανε τηλεφωνο απο μια οργανωση ,Φιλοι της Ελλαδας,μαζευουν,χρηματα,για να βοηθησουν Ελληνικες οικογενειες που λιμοκτονουν.Απο Δανια γραφω.Αν δεν ξερεις την νοοτροπια των Δανων ,δεν μπορεις να καταλαβεις τα κινιτρα τους,δεν ηταν για να βοηθησουν ,για να σε ξεφτιλισουν ειναι.Ηδονη τους ειναι να σε δουν ταπεινωμενο,κ με σκημενο το κεφαλι,το χρησιμοποιουνν αυτο,για δικη τους προπαγανδα ,να δειξουν ποσο καλο ειναι το συστημα τους.Επισης επειδη δεν υπαρχουν πολλοι Ελληνες εδω,με προσκαλεσαν να μιλησω στην ΤV για την κριση στην Ελλαδα,αρνηθηκα κ παλι να παω γιατι ο σκοπος τους ειναι ο ιδιος ,το χρησιμοποιουν για να δειξουν ποσο καλα περναν αυτοι κ μπορουν κ βοηθανε ,με δυο κ τρια ευρω για τετοια ποσα μιλαμε τους Ελληνας.Τετοιες εικονες ομως με τις πατατες δεν βοηθουν νςα κρατησουμε εστω τα προσχηματα.Αυτη ειναι η δικη μου αντισταση ,να υπερασπιζομε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της Ελλαδος.Ολλοι φοβομαστε τον θανατο,αλλα πιο πολυ φοβαμαι μην πεθανω αυτοξευτιλισμενος.

    Μου αρέσει!

 7. ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ !
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΙΧ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ.
  ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟΪΔΕΑΛΙΣΜΟΥΣ .
  ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
  ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ . ΜΕΣΑ ΑΠ ΆΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ, ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
  ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ !

  Μου αρέσει!

 8. Xeftilismenoi politikoi,xrewkophmenh metapoliteush. Pou katanthsan oi arxontes ths oikoumenhs Ellhnes,na trexoun panikovlhtoi na paroun sto Syntagma tsampa kremmydia kai patates sthn Larisa kai allou. Den peirazei omws,exoume ‘Dhmokratia’.
  Esetai hmar…

  Errwsthe,

  Dimitrios Agiasofitis

  Μου αρέσει!

  1. ΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ ΜΩΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ! ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΡΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ …

   Μου αρέσει!

 9. Ολα ταχε η Μαργιωρη οι «Καστανιες» της λειπαν!

  Και τρίτο ΠΑΣΟΚ;

  Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε μέσω του Βήμα 99,5 ο Χάρης Καστανίδης.

  Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος, που διεγράφη επειδή καταψήφισε το νέο Μνημόνιο, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση που υπεγράφη οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο.

  Όπως καταλάβατε πάμε ολοταχώς και για … τρίτο ΠΑΣΟΚ στην χώρα. Είχαμε το αυθεντικό, ήλθε η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, τώρα θα αποκτήσουμε και το τρίτο του Καστανίδη και των λοιπών που αποφάσισαν ότι διαφωνούν μετά από δυόμιση χρόνια καταστροφικής κυβέρνησης, στην οποία συμμετείχαν ως πρωτοκλασσάτα στελέχη.

  Και μπορεί κάποια στιγμή, όλοι αυτοί να … ξαναμαζευτούν για να ξανακάνουν το ενιαίο ΠΑΣΟΚ. Τέλος, οι τύποι είναι επαγγελματίες. Ξέρουν τι κάνουν και πότε το κάνουν. Ξέρουν πώς να ελίσσονται. Μπροστά τους τα … ερασιτεχνάκια της δεξιάς, δεν μπορούν ούτε να φανούν σε καμία περίπτωση!

  Μου αρέσει!

  1. Για να αποτραπεί η είσοδος της χρυσής αυγής στο κυνοβούλιο θα φτιάξουν πολλά αποκόμματα και θα πέσει πολύ ζεστός «μπαμπακόσπορος»….
   Το «Διεθνές» Κεφάλαιο πάντα υποστηρίζει τον κυνοβουλευτισμό.

   Μου αρέσει!

  1. ΠΟΤΕ ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ???

   ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…
   ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ…

   ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ…
   ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ….

   ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ……

   Μου αρέσει!

 10. Σε μας τους Νεοέλληνες τα χέρια αν μας ελυνες θα φτάναμε στα αστέρια!!!!!!Στα τσακίδια στείλτε τους όλους. Ο Ελληνας δεν χρειάζεται…. προστάτες φτάνει πια!!

  Μου αρέσει!

 11. Διαχρονικοί ἀντίχριστοι καί ἀνθέλληνες…
  Στά τσακίδια…πο@στηδες…
  (σιγά μήν τούς κρατήσω χαρακτῆρα καί τό «παίξω»…»σεβασμός στήν ἀντίθετη ἄποψη» καί τοῦ κώλου τά ἐννιάμερα…)

  Μου αρέσει!

 12. Το ΚΚΕ ελέγχει τον Σύνδεσμο Εμπόρων χονδρικής της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών(ΟΚΛΑ) Γι αυτό γαυγίζει κατά της πρωτοβουλίας πολιτών για φθηνά οπωρολαχανικά, χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στον καταναλωτή.
  Όχι μόνο ελέγχει και παίρνει μίζες συνδρομές, αλλά το πιθανότερο έχει και δικές του εταιρείες εμπορίας στην ΟΚΛΑ. Τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εξαγωγές πορτοκαλιών στη Ρωσία, ή τι νομίζετε οτι γινόταν τόσα χρόνια με τις εισαγωγές απο την Ρωσία;
  Zougla.gr

  Μου αρέσει!

  1. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ!!!!

   ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…
   ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s