olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Οι Τούρκοι στην Ελληνική ΑΟΖ

Posted by olympiada on February 29, 2012

Γράφει η Ανακόντα.

Όλοι ήταν επιλεκτικά τυφλοί: έβλεπαν μόνο ότι τους υπεδίκνυε ο ‘ανώτερος στρατηγικός σχεδιασμός’. Όλοι ήταν πειθήνεια όργανα αλλοδαπών δυνάμεων και κέντρων. Για χρόνια όλοι οι αρμόδιοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες αρνούνταν να δουν την πραγματικότητα. Σύσσωμοι οι ‘αναλυτές’ χαρακτήριζαν γραφικό όποιον τολμούσε να εκφέρει με επιχειρήματα μια στρατηγική θεώρηση διαφορετική από το ‘είναι μάταιο, αφέσου’ στην αγκαλιά της υποσχόμενης αλλοδαπής προστασίας: “άλλοι δρουν υπέρ μας και θα υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας, αν και όταν χρειαστεί – που δε θα χρειαστεί γιατί έχουν φροντίσει να μη χρειαστεί.”

Κάποιοι άκουγαν αλλά δεν αξιοποιούσαν την ανάλυση που λάμβαναν δωρεάν με σκοπό την προστασία και προώθηση των πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών και εν γένει εθνικών στρατηγικών συμφερόντων της Χώρας, ούτε την πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων που συνιστούν απειλή της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ασφάλειας του Ελληνικού Κράτους, καθώς και του εθνικού πλούτου της Χώρας. Απλά πουλούσαν πληροφόρηση ως ενημέρωση σε πολιτικούς φίλους για ιδίον όφελος.

Μετά την επιστολή που αναρτήθηκε στο https://olympia.gr/2012/01/24/mου-το-αφησε-ο-πελαργος-στην-πορτα-αποκ/ δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν απολύτως.

Όπως είχε πει και ένας σοφός:
“Πολύ συχνά δε γίνεται η επίκληση της αναγκαιότητας λήψης άμεσης απόφασης λόγω ‘ειδικών συνθηκών’, μια εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι η παροχή δικαιώματος ερευνών εντός της Ελληνικής ΑΟΖ από την Τουρκία σε εταιρία τρίτων συμφερόντων. Η υπεράσπιση της Ελληνικής ΑΟΖ θα προκαλέσει πόλεμο. Αλλά αυτό δεν θα είναι πόλεμος. Αυτό θα είναι ντροπή.”

Οι πράξεις και οι παραλείψεις πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων ήταν τραγικές και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος όμως τελείωσε: η πραγματικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ψευδαισθήσεις. Η Shell ήδη ξεκίνησε, όπως ακριβώς είχε πει ο σοφός. Υπάρχει de facto κρίση.

115 Responses to “Οι Τούρκοι στην Ελληνική ΑΟΖ”

 1. Φαίη said

  Anaconda,

  επιμένω. Ορυκτός πλούτος δεν υπήρχε σύμφωνα με τα επίσημα χείλη τους πριν μπούμε στις δαγκάνες των δανειστών. “Ανακαλύφθηκε” μετά. Η έλλειψη σχεδιασμού και μακροχρόνιας στρατηγικής σε τόσο σημαντικά εθνικά θέματα εξηγείται από αυτήν την στάση. Φύλαγαν το ‘πακέτο’ στη ντουλάπα για να το παραδώσουν την κατάλληλη ώρα. ΔΕΝ υπάρχει εθνικό ζήτημα για αυτούς. ΥΠΑΡΧΕΙ προσυμφωνημένη μοιρασιά. ΑΝ υπάρχει έστω και ένα δείγμα πατριωτών σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο θα πρέπει να δράσουν ακαριαία. The shit is ready to hit the fan. Ο χρόνος τέλειωσε, τα περιθώρια τέλειωσαν, οι μάσκες θα πέσουν.

  Like

  • Anaconda said

   Φαίη συμφωνούμε πλήρως. Το θέμα είναι ΤΩΡΑ να μην επιτρέψουμε μοιρολατρία διότι θα οδηγηθούμε νομοτελειακά στην καταστροφή – ΟΧΙ ΜΟΝΟ στα θέματα του εθνικού πλούτου.

   Like

   • Φαίη said

    Όχι Anaconda,
    καμία μοιρολατρεία. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
    Το πρόβλημά μας ξέρεις ποιο ήταν ανέκαθεν; Και μιλώ για εμάς το λαό. Που ελπίζαμε σε κάτι καλλίτερο από δαύτους. Που νομίζαμε ότι διαθέτουν έναν άσσο στο μανίκι τους. Μια πατριωτική μανούβρα που θα την έριχναν στο τραπέζι την κατάλληλη στιγμή. Τους δώσαμε χρόνο έτσι να συνάπτουν συμμαχίες με τον εχρθό. Το δόγμα “έτσι είναι τι να κάνουμε αφέσου” κάπως έτσι απέκτησε υπόσταση. Ενώ δηλαδή τρέφαμε φρούδες ελπίδες βλέπαμε την πραγματικότητα να εξελίσσεται αλλιώς με αποτέλεσμα κάποιοι να αφεθούν σ’ αυτήν την πραγματικότητα.
    Το πρώτο σημαντικό βήμα για εμένα είναι να έχουμε το θάρρος να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Τους λέμε, σας βλέπουμε, ξέρουμε τι κάνετε, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ γιατί θα πληρώσετε. Η Ελληνική Γη ανήκει στους Έλληνες καθάρματα.

    Like

   • Santa said

    με ποιο τρόπο θα τους σταματήσετε?? απαντήσεις παρακαλώ…

    Like

   • Santa said

    με το μπαρδον, αλλά τώρα είδα ότι το άρθρο είναι περσινό…ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι το σχέδιο καλά κρατεί παρόλες τις αναλύσεις από ειδικούς εδώ μέσα….πολλές καληνύχτες!!

    Like

 2. DustOfRoad said

  Anaconda

  Με κάποια διάθεση χαρμολύπης : “όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει…”

  τα τελευταία 3,5 χρόνια έσπασα τα μούτρα μου πάνω σε αυτό…
  και ΗΞΕΡΑ και είχα ΡΩΤΗΣΕΙ…

  έχω την αίσθηση ότι με αντιλαμβάνεσαι ΠΛΗΡΩΣ

  Like

 3. ΑΡΕΥΣ said

  Ο στρατός έχει υποχρέωση να υπερασπισθεί την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας. Αν υπακούσουν στους δωσίλογους, θα έχουν την τύχη τους. Ας ανοίξουν πύρ, όλοι είμαστε έτοιμοι. Δεν θα ξαναδεχθούμε νέα Ίμια.

  Like

  • Anaconda said

   Το σχέδιο είναι γνωστό: όλοι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ούτως ώστε να μην επιτρέψουμε τη θυματοποίηση ως αποδιοπομπαίο τράγο: h..p://olympia.gr/2012/01/29/επειγον-κρισιμο-διλημμα

   Like

 4. Απο εδω και περα θα μιλαμε μονο για Κ Ρ Ε Μ Α Λ Ε Σ.

  Κανεις δεν ξεχνα τιποτα δεν ξεχνιεται.

  Like

  • ΑΡΕΥΣ said

   Μου αρέσει η προσήλωση σου στον στόχο, απόλυτη στρατιωτική πειθαρχία.

   Μέχρι τώρα είμουν υπέρ της ειρηνικής επανάστασης, τώρα θέλω αίμα. Θέλω να κάνω κοκορέτσι από τα άντερα του βενιζέλου και να ταίσω τα σκυλιά μου. Εμβολιασμένα είναι, δεν μασάνε……

   Like

   • Αγαπητε ΑΡΕΥΣ,

    Πριν καιρο εγραφα πιο ηρεμα και ειχα πιο ηπια προσεγγιση αλλα αποδειχθηκε οτι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ κανουν τον Γκαιμπλες να φαινεται μαθητουδι.

    Πιστευεις οτι χωρις αιμα θα αλλαξει τιποτα ;

    Ο παντα σοφος Λαος μας λεει ¨Τα πολλα λογια ειναι φτωχια” !!

    Like

   • ΑΡΕΥΣ said

    Ήθελα να πιστεύω ότι για να πετύχουμε ολοκληρωτική νίκη, θα έπρεπε να το κάνουμε με “έξυπνο” τρόπο. Και συνεχίζω να το πιστεύω, με καθολική πολιτική απεργία, μπορούν να πέσουν σε μια εβδομάδα. Αυτό το λέω γιατί το σύστημα έχει μάθει να ελέγχει καταστάσεις πανικού.

    Απλά μέχρι πρίν λίγο καιρό, ήμουν κατά της θανατικής καταδίκης. Και συνεχίζω να είμαι, εκτός για όταν πρόκειται για πολιτικούς.

    Like

   • Εισαι σωστος ,(θανατικη καταδικη), πιστευεις οτι ΑΥΤΟΙ ειναι η τους ενδιαφερει να ειναι ?

    Αν ποτε ηταν η Ελλαδα μας θα ειχε μεγαλουργησει.

    Like

 5. Petros said

  Sopa re megale kykloforei edo kai meres allou. Kai tora ti kanoume. Mas phran kai ta sovraka. Teleiose h ellada

  Like

 6. kostas said

  η χαραξη της ΑΟΖ με την τουρκια προυποθετει δυνατοτητα στρατιωτικης υποστηριξης.. τα υπολοιπα ειναι αμπελοφιλοσοφιες

  Like

  • Anaconda said

   ε και γιατί στεναχωριέσαι; μήπως δεν έκανε ό,τι χρειαζόταν το κόμμα και οι φίλοι του, οι οποίοι έχουν τώρα το θράσος να εκφέρουν γνώμη και άποψη;

   Like

 7. BΡΑΧΟΣ said

  H Shell είναι μία από τις μεγάλες αδελφές, νομίζω.
  Επίσης είναι Ολλανδικών συμφερόντων, πάλι νομίζω.
  Επίσης “έφυγε” τρέχοντας από την Ελληνική αγορά προ δύο ή τριών ετών ,ξαναματαπάλι νομίζω.
  Ενδιαφέρον…
  Και αυτός ο Μανιάτης μιλούσε προχθές για διακεκαυμένη ζώνη, προφανώς για εμάς (;).Για τα μογγολοειδή, μάλλον όχι…
  Πιθανότατα ο λόγος περνάει πλέον σε ανωτέρους εμού.
  Εγώ απλός φαντάρος είμαι και ήμουν…

  Καλημέρες, καλή δύναμη.

  Like

  • DustOfRoad said

   Καλημέρα

   Θυμάσαι τι είπες για τον Μανιάτη ;;; Θυμάσαι το σχόλιό μου περί χρονισμού…περί γόρδιου δεσμού που αποτελείται από δευτερόλεπτα;;

   Like

   • BΡΑΧΟΣ said

    Βεβαίως.
    Πιθανότατα το πολιτικό σύστημα δεν προλαβαίνει πλέον.
    Κανένας πια, καθόλου.
    Μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνες ατροπούς.
    Βάρδα ζόρι.

    Like

   • BΡΑΧΟΣ said

    ατραπούς, το σκότωσα…

    Like

  • ΑΡΕΥΣ said

   Το πλήρες όνομα της είναι Royal Dutch Shell και στα παρακάτω μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα στοιχεία για την αδιάρρηκτη σχέση της με τους ΝΑΖΙ.

   h-tp://royaldutchshellplc.com/2010/11/06/royal-dutch-shell-nazi-secrets-2/

   Επίσης το κάτωθι αναφέρεται στην εμπλοκή της με την Κύπρο, κάτι που μας αφορά άμεσα.

   h-tp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/wwf-shell.html

   Like

 8. ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ said

  Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ « ΝΕΟ ».

  Like

 9. kim il sung said

  οι εταιρειες ειναι δυο φιδακι , η SHELL και η EXXON ,η ιστορια δεν ειναι καινουργια αναγεται στο νοεμβρη του 11 και οχι μονο γραφουν στα παπουτσια τους την – ΜΗ- ανακυρηγμενη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ αλλα και ην υφαλοκρυπιδα της Ροδου και Καρπαθου.
  η επιθετικοτητα δειχνει οτι ΔΕΝ προκυται να εχουμε συμβιωση με την γειτονα χωρα στον αιωνα τον απαντα. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ τριβες μεχρι τουλαχιστον να παρουν ενα γερο ,μα παρα πολυ γερο μαθημα.-αυτα για το θυμικο
  εν τη πραξη βλεπουμε μια διασταση(?) μεταξυ της επισημης ισραηλινης πολιτικης και των εβραικων συμφεροντων ΕΧΧΟΝ .
  ΤΙ να πιστεψουμε ? τα λογια η’ τις πραξεις?
  η θεωριες περι τουρκο- ισραηλινης εντασης (προσφατα με ουσιαστικη απαγορευση πτησεων υπερανω τουρκιας των πολιτ.ισραηλινων αεροσκαφων) αρχιζει να φανταζει ολο και περισσοτερο σαν μια κακοπαιγμενη κωμωδια …. και οποιος την φαει την εφαγε.

  Like

  • DustOfRoad said

   Νετανιάχου …καρα Αφορολόγητος
   Ερντογάν…ντονμέ Αφορολόγητος

   Like

  • Anaconda said

   Άτακτο αγόρι, θέλεις πάλι να με σπρώξεις στη δίνη της γεωπολιτικής ανάλυσης και δεν θα κάνω αυτή τη χάρη στους αλλοδαπούς – διότι αυτοί εκμεταλλεύονται δημιουργικά την ουσία, δεν είναι σαν τους εγχώριους ανεπαρκείς.

   Το ποιές εταιρίες, το γιατί, το πώς, καθώς και σχέδιο μη στρατιωτικής αποτροπής είχαν όλα επικοινωνηθεί πριν από περίπου 3 χρόνια.

   Like

   • kim il sung said

    για να πιασεις ανανακοντα βαζεις ………..κατσικα για δολωμα

    Like

   • kim il sung said

    δολωμα , μεχρι το καλοκαιρι ειναι ,
    αντε το ξερεις και συ.

    Like

   • Anaconda said

    Κατσίκα τη σαρακοστή; Όχι. Λωτό.

    Like

   • kim il sung said

    για το θεμα μιλαω φυσικα .
    τι σου πεασε απο το μυαλο?
    οτι εισαι το κεντρο της γης?
    ενα πραμα σαν τους δελφους?
    χα χα χα
    να σαι καλα ανακοντα.

    Like

   • Anaconda said

    Οι αρχαίοι Ινδοί φαντάζονταν το Σύμπαν σαν ένα τεράστιο νησί που το μετέφεραν στις πλάτες τους γιγάντιοι ελέφαντες, που με τη σειρά τους στηρίζονταν στην πλάτη μιας τεράστιας χελώνας.
    Η χελώνα αυτή έπλεε στα απύθμενα νερά του διαστημικού ωκεανού που αντιπροσωπευόταν από ένα τεράστιο φίδι.

    Πάλι αυτοπεριορίστηκες με τους Δελφούς: κοιτάς το σημείο και όχι το όλον.

    Καλημέρα.

    Like

   • vasiliki omogennis said

    To fthinoporo,prin tis ekloges stin Russia ,i hilary klinton ekane kati perierges dilosis,oti tha einai nothevmenes kai meta tis ekloges ekane pali diloseis kai milise gia kathestos Putin.eipe the Putin regime.meta apo afta arxisan oi dithen diamartiries stin Russia enantion tou Putin ,kai exoume kai to sxedio dolofonias tou.monon asxeta me tis exelixeis stin Mesogeio den einai ola afta.

    Like

   • Anaconda said

    Αναφέρονται αναλυτικά στα manuals των αρμοδίων υπηρεσιών: όπως γνωρίζεις καλά, οι ΗΠΑ -σε αντίθεση με την Ελλάδα- είναι σοβαρό και οργανωμένο κράτος.

    Like

  • Michalis said

   Η Εβραιοι πανε να το δεσουν απο ολες τις μεριες.

   Το θεμα ειναι εμεις τι θα κανουμε, και οταν λεω εμεις δεν εννοω φυσικα την πολιτικοοικονομικ稔ελιτ” της χωρας.

   Παμε φουλ για πολιτειακη “ανωμαλια”

   Like

  • kim il sung said

   καλημερα

   Like

 10. […] Πηγή… […]

  Like

 11. ΗΛΕΚΤΡΑ said

  ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΑ “ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ” ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;; ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ!! ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!!!

  Like

  • Anaconda said

   Δεν χρειάζεται να μάθουν Τουρκικά ΗΛΕΚΤΡΑ: όσοι τους κάνουν πλάτες με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους μια χαρά συνεννοούνται…

   Για τα υπόλοιπα το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι πολύ μια σύνθετα τα πράγματα.

   Like

 12. Μιχαήλ said

  Πακέτο πάει τό “Σχολικό”…ἀπό μετάνοιες στόν…Μακαριώτατο μέχρι τά σάλια τοῦ…κοντοῦ διπλ(ο)μάτη…
  Ἔ…Ἀντωνάκη, τί λές καί σύ πού σοῦ ἔλαχε ὁ κλῆρος…γενναῖο μου παιδί!
  —————————————————————————————————–
  (1. χάρμα τά κιμπουτζιανῆς παραγωγῆς μπισκοτάκια στό χοτέλ τοῦ γνωστοῦ…βασιλέως, βεβαίως βεβαίως…)
  (2. μεταξύ μας τώρα Ἀντωνάκη, μήν τό δένετε καί κόμπο ἐσύ καί τά ὑπόλοιπα καλόπαιδα τῆς χαζαρικῆς αὐλῆς, γιατί σᾶς βλέπω νά κάθεστε πάνω στό παγωτό…)

  Like

  • Anaconda said

   Δεν θα σταθώ στα… πικάντικα, διότι αυτοί που έπρεπε να τα καταλάβουν είναι σίγουρο ότι τα κατάλαβαν και… κουνήθηκαν από τη θέση τους λόγω άγχους: βρίσκονται, με τη γνωστή αποφασιστικότητα που τους διακρίνει, στο σημείο
   “Ωχ, και τώρα τί κάνουμε;
   Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…
   ‘Στρατηγική ψυχραιμία’ [=ακινησία ή στροφές γύρω από τον εαυτό τους] και κάθε φορά να τεκμηριώνουμε τις αποφάσεις μας [= να ψάχνουν γιδοαληθοφανή δικαιολογία για τα λάθη τους]”

   Δεν έχουν καταλάβει ότι, όταν μεγαλώνει τόσο πολύ το παιχνίδι για δικούς του λόγους, δεν μπορείς να σφυρίζεις αδιάφορος γιατί θα σε σαρώσει τυφώνας – όχι πολιτικός, φυσικός.

   Θα σταθώ όμως στα σάλια

   Like

   • Μιχαήλ said

    Τώρα ἐμένα γιατί μού κάθησε ὅτι τόν πηδᾶς χωρίς…σάλιο τόν Ἀντωνάκη καί τίς παλλακίδες του…
    Εἶσαι τελικά…ἀνηλεής, ὄχι ὅτι σέ “ἔκοψα” ἀπ΄ τήν ἀρχή γιά τίποτε λιγώτερο δηλαδή…
    ———————————————————————————————
    ΑΣΧΕΤΟ
    (ρέ μπᾶς καί τῆς ἄρέσει τό “παλλακίδα” πιό πολύ ἀπ΄τό “ἄλλο” καί σταματήσει νά μυξοκλαψουρίζει…μπορεῖ νά ἐπανέρθει καί τό ἄρτι λογοκριθέν ἐπώνυμο…λές;)

    Like

   • Anaconda said

    Έφαγα χρόνια επενδύοντας στο φιλότιμο κάποιων και, επειδή είδα το έργο από μέσα, κατάλαβα ότι στα κόμματα που θεωρούν τον εαυτό τους μέρος του καθεστώτος δεν πρόκειται να αλλάξει η νοοτροπία της ‘πολιτικής διαχείρισης’ = αν εξυπηρετεί επικοινωνιακά ή μικροκομματικά ή λιπασματικά, έχει καλώς, ειδάλλως τους είναι παντελώς αδιάφορο μεν, είναι ειδικοί στο να σου δημιουργούν έωλες προσδοκίες δε.

    Δυστυχώς πολλοί του πνευματικού κόσμου έχουν κόψει τον ορθό λόγο που είχαν αναπτύξει πρόσφατα και άρχισαν να γίνονται ‘ευέλικτοι’ γιατί πάλι έπεσαν στην τρύπα του ‘την επόμενη μέρα ποιός θα μου δώσει την καρέκλα’ – δεν έχουν καταλάβει ότι, ακόμα και αν την πάρουν ποτέ, θα σιχαθούν τον εαυτό τους σε dt από τις εθνικές υποχωρήσεις που θα πρέπει να κάνουν για χάριν του κομματικού κόστους.

    Όσο για τα αμιγώς εθνικά θέματα, μόνο λόγια που ούτε οι ίδιοι μπορούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι θα έπρεπε να τα πιστεύουν. Και δεν έχουμε πλέον περιθώριο για κάτι τέτοιο.

    ΥΓ. Για το άσχετο που ανέφερες, πιπέρι!

    Like

   • vasiliki omogennis said

    Asxeto.1 stous 10 pou ergazontai sto xrimatistirio wall street,einai psixopathis,nomizo pos afto isxii se megalitero pososto gia tous ellines politikous.

    Like

   • Anaconda said

    h..p://midus.wisc.edu/findings/pdfs/1203.pdf

    Like

   • Μιχαήλ said

    χμ…τήν συμπαθεῖς τήν…δίτσα…
    ἄϊντε ρέ “ἀμφίσβαινα” τό χατήρι σου μεγάλο κι’ ἐγώ χατήρια σέ δυό – τρεῖς ἐδῶ μέσα δέν χαλάω…”γεννηθείτω τό θέλημά…σου”…
    ——————————————————————————————-
    ΑΣΧΕΤΟ 2
    (ἀλάργα ἐσύ, γιατί μικρός ἔπεσα ἀπό ἀ-κακία καί παθαίνω κάπου – κάπου μιά μικρή ἀμνησία…ὀλίγων λεπτῶν)

    Like

   • Anaconda said

    Στο χωριό μου τη λέμε ‘επιλεκτική αμνησία’ και έχουν το προνόμιο να την παθαίνουν τα χέλια και οι γυναίκες…

    Χέλι…

    Like

   • ΧΑ! said

    Χελι ? Φροσω εσυ εισαι ?

    Like

   • Anaconda said

    Ρίξαμε κάτι γέλια με τον ΠΠ την Κυριακή το βράδυ που το έβαλε ο dj, άστα να πάνε…

    Like

   • νικολέττα.α.π said

    Μιχαήλ, από Αυτό και το άλλο που ήμουν όταν έφτιαξα λογαριασμό για να μην σχολιάζω σαν “ένας ακόμα κοινός νους” που ήταν χωρίς gravatar και προφιλ, πέρασα στο αγγλικό nicoletta.a.p με το οποίο σχολίαζα σχεδόν ένα χρόνο, σε κάποια φάση, μορτη μου εσύ, μιλήσαμε εδώ για την ανωνυμία στο διαδίκτυο και είπα σε όλους όσους διάβαζα την ανάρτηση εκείνη να μην έχουν κανένα φόβο να μιλάνε επώνυμα, κι αποφάσισα έτσι να βάλω και το επώνυμο για να δείξω πως το εννοώ.
    Ουδέποτα κρύφτηκα, εσένα σου έχει μείνει η καζούρα του δημοτικού σχολείου που πείραζαν τα παιδιά μεταξύ τους τα επώνυμα, παλλακίδα πουλάδα αν δεν σου είναι δύσκολο πεντάχρονε μόρτη μου, δεν είναι το επώνυμό μου.
    Πέρα από αυτά είμαι με το πραγματικό όνομα σε ένα σωρό ιστοσελίδες και μέχρι που έφτιαξα και δική μου σε gr.
    Δεν ξέρω τι θεωρίες έχεις βάλει με το νου σου για μένα, τουλάχιστον! κανένα εδώ σχολιαστή δεν ξέρω προσωπικά, με μερικούς έχουμε φάει τα μουστάκια μας αλλά τέτοιες αρλούμπες για όνομα επώνυμο δεν κάναμε ο ένας στον άλλο.
    Αφού δεν έχεις το σθένος που βρήκες για το πολυτονικό να μιλήσεις με πραγματικό ονοματεπώνυμο τι να σου κάνω εγώ;

    συνέχισεε να μπουρδολογοείς εις βάρος μου. αν δεν το βρεις καμμιά μέρα από το ακτα θα το βρεις από το Θεό.

    Like

   • νικολέττα.α.π said

    και για λίγο διάστημα θα το αλλάξω τώρα το όνομα που θα εμφανίζεται κι έλα να το ξανασχολιάσεις. θα σ’ αρέσει πολύ.

    Like

   • ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΡΑ said

    😆

    hope you like it mate.

    Like

 13. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι στεναχωριέστε..
  Όλα πάνε καλά.

  Θα έπρεπε να χαίρεστε,αφού οι πολιτικές και οι πολιτικοί που ψηφίζατε επί 70 χρόνια,επιτέλους ολοκληρώνουν το έργο τους.

  Like

  • Anaconda said

   Like

  • vasiliki omogennis said

   an kapoios mporei na anevasi to patrida mou ellada me ton Noti Sfakianaki,afto pou lei gia prodotes politikous.efxaristo.

   Like

   • Anaconda said

    Like

   • Anaconda said

    για πες μου τώρα τί δεν κατάφερες από τα 2 link που ανέβασα προηγουμένως για να σε βοηθήσω πιο αναλυτικά

    Like

   • Τραγούδι για τους προδότες πολίτες,υπάρχει;

    Like

   • Anaconda said

    ναι: “τί αμαρτίες εγώ πληρώνω, και ποτέ δε ξεχρεώνω”

    Like

   • vasiliki omogennis said

    Efxaristo gia to tragoudi.kathe fora pou to akouo kleo me ligmous.stin Ellada mas axizi kaliteri moira.

    Like

   • Anaconda said

    Vasiliki, αν κάποιος δεν κάνει ξενιτιά, δε πρόκειται ποτέ να νοιώσει τί σημαίνει να κλαις μόνο και μόνο που θα ακούσεις Ελληνικά στο δρόμο από έναν άγνωστο…

    Η πατρίδα μας αξίζει τη Δημοκρατία των Ομοίων, όχι τη δικτατορία των μετρίων.

    Like

   • Φαίη said

    Κώστα υπάρχει και αυτό..

    μήνυμα από προδομένους πολίτες προς κόμματα..
    (εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ.. 😉 )

    Like

   • α μη στεναχωριέσαι,συμβαίνει ήδη,σε επιλεγμένα σημεία των μεγάλων πόλεων
    και σε λίγο καιρό,στην Ελλάδα.

    Like

   • Φαιη,ασ’τα σάπια…..
    25 λεπτά ειναι η Πάτρα 😉

    πέρα απ’αυτο.
    Εγω μίλησα για προδότες πολίτες,οχι προδομένους.

    Like

   • Anaconda said

    Έχεις δίκιο Kostas…

    ΥΓ. Για να συνεχίσω το mode της Φαίης, οι ψηφοφόροι της ΝΔ που πίστεψαν στις υποσχέσεις περί Μνημονίου, ΑΟΖ κτλ, μπήκαν στο νόημα και τραγουδάνε πλέον το

    Like

   • Φαίη said

    25 λεπτά η Πάτρα από που;;

    Τέλος πάντων.. εγώ μίλησα για προδομένους.

    Πειράζει;;

    Ε κύριος, κύριος, για τους προδότες δεν φτιάχνουμε τραγούδια, μόνο κρεμάλες.

    Like

   • Anaconda said

    Ο Κώστας πρέπει να είναι πικραμένος πασόκος από τα Άγια Χώματα…

    Like

   • Φαίη said

    μπα, εγώ τον κόβω για μπερδεμένο αναρχικό από την Κάτω Αχαία

    ποιος τον ακούει τώρα.. 🙂

    Like

   • Έχω ψηφίσει ΝΔ(04-09 και Συριζα(07).
    έκανα και τη μλκια και γραφτηκα στη ΝΔ το 09,κατάλαβα όμως νωρίς, τι μλκια έκανα.
    Πλέον κανένα κόμμα δεν με εκφράζει,μονο άνθρωποι και με εκφράζουν οι άνθρωποι που κατεβαίνουν στο δρόμο και τα δίνουν όλα.
    Σαν εναν παππού καμιά 70αρια χρόνων,που ηταν στο μοναστηράκι με τη Σημαία στη πλάτη και έσπαγε.
    Μ’αυτον τον προβοκάτορα είμαι.

    Like

 14. vasiliki omogennis said

  den to dokimasa akomi,perimeno ton gio ou na to kanei ,giati opos eipa eimai entelos asxeti se afta ta themata.efxaristo gia tin voithia

  Like

 15. ΑΡΕΥΣ said

  Αφού πιάσατε τις αφιερώσεις. Για τους πουλημένους ανεξαρτήτως ιδιότητος, πολίτες και πολιτικούς, ένα μόνο μπορώ να σκεφτώ.

  Για τους προδωμένους Έλληνες, είναι πολλά αλλά ένα έχει ιδιαίτερη σημειολογία.

  Like

 16. Βασιλικη ομογενησ said

  Φιλε ανακοντα, σε ευχαριστω πολυ.Μενω υποχρεη.

  Like

 17. ΑΡΕΥΣ said

  Και ένα αφιερωμένο στους βαρβάρους, ε τους εταίρους και συμμάχους μας.

  Like

  • Anaconda said

   Ας ξεκινήσουμε με τον εχθρό εντός των τειχών και μετά πάμε και στους έξω.

   Like

   • ΑΡΕΥΣ said

    Συμφωνώ, όταν ξεπατώσουμε τα τομάρια, οι εντολείς τους θα λουφάξουνε, το ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, αν δεν ελέγχουν τα πιόνια.

    Αλλά από την άλλη δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ξένες δυνάμεις εποφθαλμιούν την πατρίδα μας γιαυτό και επέλεξα το συγκεκριμένο άσμα.

    Like

   • ΜΑΡΙΑ said

    Αὐτό εἶναι τό ΚΥΡΙΩΣ πρόβλημα…..

    Ὁ ἐχθρός ΕΝΤΟΣ τῶν τειχῶν…..καί ἡ στρατιά του,οἱ λάθρο!!!

    Μήν τό ξεχνᾶτε αὐτό!!!

    Like

 18. Βασιλικη ομογενησ said

  To αλλο με την Σωτηρια Μπελλου που λεει για την καταστροφη της Σμυρνης ,με αεροπλανα και βαπορια,το θυματε κανεις.

  Like

 19. Βασιλικη ομογεννης said

  Και τωρα που φτιαχτηκαμε ολοι,ας παρουμε τα αρματα,και να αρχισουμε να περνουμε κεφαλια,για να δουμε ασπρη μερα.και τωρα που μπορω και γραφω στα Ελληνικα δεν με σταματαη τιποτε.

  Like

  • Χριστιάνα said

   Ταυτίστηκα με Anaconda μέχρι και στην εκτέλεση!!!! Πάρε κι αυτό….

   Like

   • Βασιλικη ομογεννης said

    Σας ευχαριστω ολους.Εχουμε ανοικτους λογαριασμους με ολους τους γειτονες και αλυτρωτες πατριδες,οπως ειναι η ιδιεταιρη πατριδα της οικογενειας μου η Μοσχωπολις της Βορειου Ηπειρου.Καταστραφηκε πολλες φορες απο τους τουρκοαλβανους και τον αλη πασα.Εμεις οι βλαχοι ειμαστε ιδιεταιρα υπερηφανοι για την καταγωγη μας.

    Like

   • Anaconda said

    αφιερωμένο

    Like

   • Βασιλικη ομογεννης said

    Ανακοντα, με εκανες να κλαψω,οπως εκλεγε και ο παπους μου οταν μιλουσε για την Μοσχοπολη.

    Like

   • Anaconda said

    Βασιλική, έχω κάνει και’γω στην ξενιτιά και ξέρω ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράμα από το να σε κάνει κάποιος να κλάψεις για την ιδιαίτερη πατρίδα σου. Χαίρομαι που το κατάφερα. Να’σαι καλά, εσύ και όλη η οικογένειά σου.

    Like

 20. ΑΡΕΥΣ said

  Από τον Καθηγητή του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη:

  Για τους σοβαρότατους λόγους
  που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης
  παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση:
  όχι μονό τώρα αλλά και Χριστούγεννα και Πάσχα.

  Δημαρχείο Μεγίστης ή Δημοτικό Σχολείο
  Μεγίστη , 851 11 Καστελόριζο
  Δωδεκάνησα
  Ελλάδα

  Καλούνται επίσης οι Ομογενείς και οι φοιτητές μας να στείλουν κάρτα από όλες τις γωνιές του πλανήτη:

  Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE. Παρακαλείστε να διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο του Καθηγητή Καρυώτη για να αντιληφθείτε τη σημασία της αποστολής.
  Στόχος, να κατακλυσθεί το Ελληνικό Καστελλόριζο με κάρτες από όλον τον απανταχού του κόσμου Ελληνισμό.
  Ευριπίδης Μπίλλης, Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
  «ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…… ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!!

  μια κάρτα δεν κοστίζει, αξίζει … ΜΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ!!!!!!

  Διευθυνση: Megisti Municipality or Elementary School Megisti , 851 11, Kastelorizo , Dodekanisa , GREECE

  Παρά την σπουδαιότητα του Καστελόριζου οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανησυχητικές.
  Από τον Νοέμβριο υπάρχουν πληροφορίες πως η Τουρκία αμφισβητεί νομικά το δικαίωμα του συμπλέγματος των νησιών
  του Καστελόριζου να έχουν υφαλοκρηπίδα.

  Καλούμε όλους τους Έλληνες ,Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια κάρτα ή επιστολή στο Καστελόριζο .. Επιμένουμε να σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι αυτό του Ελληνισμού. Μια υλοποιημένη και όχι άυλη παρουσία μας σηματοδοτεί πολλά.
  Μια μικρή θυσία, να αγοράσουμε, να γράψουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, θα αναδείξει στους πάντες πως αυτό το νησί που δένει Ελλάδα και Κύπρο δεν το ξεχνάμε, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται.

  Βλέποντας το Καστελόριζο από ένα χάρτη της ανατολική Μεσογείου, θα δείτε πως το νησί αποτελεί ένα κόμβο, που δένει γεωπολιτικά την Ελλάδα με την Κύπρο μας. Χωρίς το Καστελόριζο, τα χωρικά ύδατα των ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, θα τέμνονταν κάθετα από ένα θαλάσσιο σύνορο μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου, καθιστώντας αδύνατη, την δυνατότητα κοινής ελλαδοκυπριακής συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, όπως επίσης και την δυνατότητα ενεργοποίησης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος.

  Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), αν τύχει σωστής πολιτικής και οικονομικής διαχείρισης, με γνώμονα πάντοτε το εθνικό συμφέρον, θα μπορεί να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν την χώρα και να την βγάλουν από τα αδιέξοδα που την οδηγούν επιλογές υποτέλειας τύπου ΔΝΤ..
  Σύμφωνα με τον Καθηγητή Γεωλογίας Αβραάμ Ζεληλίδη του Πανεπιστημίου της Πάτρας, «αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη “Ηρόδοτος”, που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια» [1]. Ο καθένας μας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί την τοπο-στρατηγική σπουδαιότητα του Καστελόριζου, χωρίς το οποίο Ελλάδα και Κύπρος δεν θα μπορέσουν να οριοθετήσουν την Αποκλειστική Οικονομική τους Ζώνη.

  Αναφερθήκαμε ήδη στην σπουδαιότητα της πρόσφατης συμφωνίας καθορισμού της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ. Η Κύπρος έχει ήδη κάνει παρόμοιες κινήσεις επί Τάσσου Παπαδόπουλου με την Αίγυπτο και τον Λίβανο. Απορήσαμε γιατί η Ελλάδα δεν κάνει παρόμοια κίνηση αφού η οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, δεν αποτελεί μόνο οικονομική προτεραιότητα, αλλά αποτελεί εθνική ανάγκη για την επιβίωση του Ελληνισμού στον γεωπολιτικό χάρτη, και αυτό διότι τα χωρικά μας ύδατα συμπίπτουν, και αυτό οφείλεται στις δυνατότητες που μας παρέχει η ευλογία της ύπαρξης του Καστελόριζου ….;»

  Like

 21. ΑΡΕΥΣ said

  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ! Δράση ΤΩΡΑ.

  Η Γαύδος, ξέρετε, ο θεματοφύλακας των υδρογονανθράκων που ο Ελληνόφωνος πρωθυπουργός φρόντισε να απαξιώσει κόβοντας την ακτοπλοϊκή σύνδεση, πρέπει να στηριχθεί. Η απαξίωση δεν ειναι καθόλου τυχαία. Το φιλέτο που κρύβει η Γαύδος είναι τεράστιο, γι’ αυτό και απαξιώνεται. Πάμε λοιπόν να τους αλλάξουμε τα φώτα γιατί πλέον δεν τρώμε κουτόχορτο: Επειδή λοιπόν κάποτε πρέπει να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας. Επειδή κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο…
  ευπαθείς περιοχές της χώρας από ολοκληρωτική απομόνωση. Επειδή ιστορικές δομές του κράτους σύντομα θα ξεπουληθούν έναντι πινακίου φακής. Με 3-4 ευρώ το μήνα, μπορεί ο καθένας μας να στείλει ταχυδρομικά ένα παιδικό βιβλίο, ένα περιοδικό, λίγο ρύζι ή μακαρόνια, ένα δίσκο μουσικής ή μια κινηματογραφική ταινία, ένα προιον από το δικό του μέρος, οτιδήποτε… δεν είναι ανάγκη να ξοδευτεί κανείς. Ψάξτε στο διαδίκτυο και βρείτε διευθύνσεις από υπαρκτά πρόσωπα στην Γαύδο, το Καστελόριζο κλπ, κατά προτίμηση σχολεία, τοπικές εκκλησίες, ραδιοφωνικούς σταθμούς κοκ. Ακόμα και έναν άδειο φάκελο να στείλετε προπληρωμένο ή μια καρτ-ποστάλ μέσα, τα ΕΛΤΑ, τα για λίγο ακόμα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, ο μοναδικός οργανισμός στην χώρα μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις που πηγαίνει παντού με κάθε καιρό και κατάσταση, ακόμα και σε πόλεμο, είναι υποχρεωμένα να τον παραδώσουνε. Ας βοηθήσουμε λοιπόν αυτό το ρημαδιασμένο κράτος να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις στην επικράτειά του. Μια καρτούλα κάθε 15 μέρες, άντε κάθε μήνα από 5-10 χιλιάδες πολιτών από όλη την χώρα θα αναγκάσει τις υπηρεσίες να λειτουργήσουν και να δρομολογήσουν επικοινωνία με τα νησιά μας. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Όσοι έχουν την δυνατότητα να στέλνουν συστημένα ας το κάνουν, είναι ακόμα μεγαλύτερη πίεση… Ακόμα καλύτερα όσοι μπορούν να στέλνουν δωράκια, βιβλία κλπ για τα παιδιά που κάποιοι θαρραλέοι μεγαλώνουν ακόμα στα νησάκια μας!!!
  Χρήστος Αποστολίδης
  Πηγη olympia

  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΕΕΔ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΑΠΑ ΓΙΩΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ.
  Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ,ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!
  ΟΠΟΤΕ:
  ΠΡΟΣ
  ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ
  ΟΔΟΣ:ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
  ΠΟΛΗ:ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
  Τ.Κ. :85 111
  ΤΗΛ/ΝΟ 6973 820 905
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!Η ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ!ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!ΛΟΚ.
  Επισης η δασκαλα του Δημοτικου σχολειου του Καστελοριζου κ. Γεωργιαδου κανει εκκληση για αποστολη βιβλιων και γραφικης ύλης στο σχολειο και μαλιστα με το ταχυδρομειο για να αναγκαστει η πολιτεια να στειλει πλοιο. Η διευθυνση ειναι
  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
  ΤΚ 851 11
  ΜΕΓΙΣΤΗ
  ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
  ΕΛΛΑΣ

  ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ
  Γραφείο : Δημάρχου
  Πληροφορίες : Λαμπάκης Ευστράτιος
  Ταχ. Δ/νση : Γαύδος
  Ταχ. Κώδικας : 73001
  Τηλέφωνα : 2823041101
  Fax : 2823041101

  Like

  • vasiliki omogennis said

   Eχεις απολυτο δικιο.Πρεπει να στηριξουμε ολες την Ελληνικη επικρατεια.Θα το δοσω και αλλου.

   Like

 22. […] όπως ακριβώς είχε πει ο σοφός. Υπάρχει de facto κρίση. olympia  Κατηγορία: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, […]

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: